×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как се извиняват различните зодии, когато сгафят


08 Октомври 2018, Понеделник, 22:53 ч.
Източник: tialoto.bg

Едни се извиняват от сърце, други – с половин уста

Представителите на 12-те зодии са склонни да действат и да мислят по различен начин. Често поведението и реакциите на хора от една зодия се различават коренно от това на личности от друг знак и то при една и съща ситуация. Например, човекът Овен, когато чуе някаква хубава новина, ще реагира с видимо вълнение – може да подскочи, да изпусне предмет и т. н., докато индивидът от зодия Риби, просто леко ще се усмихне.

По време на спор, човекът Скорпион може да „излезе от кожата си“ в пристъп на ярост, докато представителят на Везни ще се опитва мирно да реши конфликта. Едно е сигурно: вашата зодия играе голяма роля в начина, по който реагирате. Същото важи и за начина, по който се извинявате.

Ето и как поднасят извинението си хората от 12-те зодии:

Овен

Овенът може да изглежда агресивен, злопаметен и самоуверен, но всъщност хората от този знак са много честни и прями. Ако разберат, че са обидили някого, те веднага ще се извинят за действията си. Представителите на този знак признават, когато сгрешат, но не очаквайте да ви се извиняват за нещо, за което не са виновни.

Телец

Телците са невероятно упорити и понякога им е доста трудно, направо невъзможно да кажат „извинявай“, особено ако не осъзнават вината си. Те са горди и не обичат да спорят, а вместо това предпочитат да се оттеглят от конфликта мълчаливо. Ако обаче наранят някого, на когото държат, винаги ще намерят начин да се извинят.

Близнаци

Хората от този знак се учат цял живот, което означава, че те понякога нараняват или обиждат другите от невнимание, а не нарочно. Ако усетят, че са сгрешили, те веднага се извиняват, но проблемът им е, че са склонни да си играят с търпението и нервите на другите. С други думи, възможно е да се държат така, сякаш нищо лошо не се е случило.

Рак

Ракът е много интуитивен и емоционален знак, което означава, че усеща веднага когато сбърка спрямо друг човек и предлага своето извинение, преди още другият да е разбрал какво точно се е случило. Хората от този знак се извиняват истински и от сърце. Понякога Ракът умишлено внимава какво говори пред по-чувствителните хора, за да не ги разстройва излишно.

Лъв

Хората от този знак не са първите, които ще се извинят след скандал, но все пак ще се извинят, ако осъзнаят грешката си. Те са доста самоуверени и арогантни по природа и винаги смятат, че тяхната гледна точка е най-правилната, затова им е трудно да признаят когато са в грешка. Все пак те не обичат да нараняват близките си и ако виждат, че ги разстройват, ще се извинят.

Дева

Девата е един от най-интелигентните знаци в зодиака и въпреки това хората от този знак са едни от тези, които най-трудно се извиняват. Те никога няма да наранят някого умишлено, но когато сбъркат, природата им просто не им позволява да си признаят, че са сгрешили. Все пак, ако намерят сили в себе си да поднесат извинението, ще го направят с дълга искрена реч.

Везни

Везните ще направят всичко възможно, за да се уверят, че не са предизвикали смут и недоволство у някого. Те често изоставят принципите си, за да съхранят щастието на другия човек. Понякога те дори се извиняват повече от необходимото и извиненията им изглеждат малко фалшиви или принудени.

Скорпион

Хората от този знак сякаш обичат споровете. Те мразят тайните, така че по време на конфликт биха предпочели да бъдете честни с тях, отколкото да им замазвате очите с извинения. Самите те се извиняват малко с половин уста. Тяхното извинение е някак неразбираемо отначало, но постепенно намират точните думи.

Стрелец

Стрелецът се гордее не само с това, че има много приятели, но и с това, че умее да борави с думите много добре. Хората от този знак веднага си признават когато направят нещо грешно. Стрелците понякога се извиняват, дори и само за да покажат колко са готини, честни и добри. Но когато нещата изглеждат сериозни, те гледат да ги разрешат възможно най-бързо.

Козирог

Козирогът е майстор на самоконтрола, което означава, че ако се ядоса истински нещата са сериозни. Хората от този знак умеят да таят емоциите си и често реагират сякаш забавено по време на спор. Те просто търсят най-точните думи, които да използват. Склонни са да се извинят, но ако действително положението е напечено. Иначе не се признават за виновни лесно.

Водолей

Човекът Водолей е готов да спори до последно, само и само да убеди всички, че е прав. Когато ситуацията стане наистина напрегната, той реагира или с безразличие, или се извинява от сърце. Водолеят цени истински близките хора в живота си и не би ги наранил умишлено. Така че все ще намери начин да им поднесе извинението си, дори и да е с мил жест, а не с думи.

Риби

Рибите мразят конфликтите, но знаят, че понякога трябва да се застъпят за позицията, която смятат за правилна, дори и с риск да наранят някого. Когато влязат в спор Рибите го правят винаги в името на справедливостта. Те се извиняват лесно, ако усетят че са наранили чувствата на друг човек, но също така знаят, че някои ситуации изискват не извинение, а решение.

В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
29 000 медицински сестри липсват, системата ще се срине, алармира известен лекар 29 000 медицински сестри липсват, системата ще се срине, алармира известен лекар Мутафчийски открои и друг проблем, а именно, че на година около 170 лекари напускат системата Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Днес е все по-трудно за учителите и все по-лесно за учениците Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Инфлацията се оказва основната пречка, политическата криза също ни спъва Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Не е ясно какво е състоянието им Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Поставянето на колчета и на друга маркировка в района на НДК продължи Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" С Димитър дори стигнали до безкрайно критичен момент, когато русокоската вече била на косъм да си тръгне Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Разпродажбата на активите е предприета заради дългове за десетки милиони към НАП и банки на дружеството и други свързани фирми, които се ръководят от Димитър Бичев Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Валерия е категорична, че ѝ е било много трудно да се впише сред останалите участнички Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Инж. Тодор Христов от училище „Н.Й.Вапцаров“ е сред най-добрите преподаватели от региона  Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Много е опасно изказването й, защото става въпрос за един чужд геополитически проект, коментира Любчо Нешков 
Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори