×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели


Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели
Изп.директор на Нефтохимик Николай Тодоров предаде каузата "Нефтохимик", смятат феновете. Те твърдят, че той щял да влезе в листата на ГЕРБ за следващите избори
17 Септември 2018, Вторник, 00:10 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Привърженици поискаха оставката на изп.директор Николай Тодоров и цялото ръководство, както и ясна стратегия за развитие

Нефтохимик е използван с политически цели, нито един от членовете на Съвета на директорите няма смелост да защитава интересите на отбора, действа се без ясна стратегия и на всеки 6 месеца бъдещето на легендарния клуб, е поставено на карта. Няма смисъл да продължаваме по този път. По-добре да ни закрият!

Това обявиха пред Флагман.бг част от най-изявените привърженици на зелените в Бургас Ивайло Стаматов и Кирил Събев. Те отправиха кървавото послание преди предстоящата сесия на Общинския съвет, на която темата „Нефтохимик”, се очаква да бъде широко дискутирана заради докладната на съветниците от Реформаторския блок за промяна на ръководството.

„Превърнаха бургаския футбол във война между ГЕРБ и СДС. Нефтохимик се използва за „дъвка” от полици, които считат, че трупат рейтинг. Грозно и смешно е! Обществена тайна е, че в клуба от години се действа на принципа „да не обидим кмета” и нито един от членовете на Съвета на директорите нямат смелост да отстояват интересите на Нефтохимик”, гневни са привържениците.

Те настояват за оставка на цялото ръководство, в това число и изп.директор Николай Тодоров, който преди няколко години бе част от фен фракцията, но сега се е дистанцирал дотолкова, че дори не сам не ходи на срещите с феновете, които организира.

Поведението на този човек е дразнещо. Той стигна до там, че дори си приписа заслугите за новия стадион – битка, която водихме всички фенове. Превърнал се е в послушко и няма смелост истински да отстоява интересите на клуба. Доколкото чувам, той ще влезе в листата на ГЕРБ за следващите избори. Явно това е цената”, коментира пред Флагман.бг Ивайло Стаматов.

По думите на привържениците цялото настоящо ръководство имало вина за потъването на отбора от елита до аматьорския футбол. Допуснали куп грешки – от подписването на договори с големи заплати за надценени звезди в елита, до липсата дори на краткосрочна стратегия за развитие.

Освен това клубът имал и сериозни задължения, за които никой не говори, твърди Стаматов. По негова информация се дължат 100 хил.лева на „БургасБус”, 50 хил.лева на „Спортни имоти”, 80 хил.лева на НАП, както и няколко десетки хиляди на футболисти, които осъдиха клуба за забавени заплати.

„На всеки 6 месеца сме изправени пред опасността да фалираме. Засега се знае, че ще изкараме до Нова година, а след това? Дори и да влезем във Втора лига, не е известно дали ще имаме бюджет, нито къде ще играем”, допълниха феновете.

Те внесоха и повече яснота около финансирането на клуба, за което към този момент се знаеше изключително малко. През този сезон трима са основните спонсори – Павел Бошнаков, Анелия Златкова и Тихомир Стоев, които давали по 10 хил.лева на месец. Според феновете сумата била недостатъчна, а и имало индикации, че от Нова година Бошнаков можел да се оттегли. Спонсорският му договор с Нефтохимик изтичал и той казал, че ще остане само, ако тимът е на първо място или най-много на точка от лидера.

„Нефтохимик живее ден за ден в тази ситуация. Настояваме за смяна на цялото ръководство и влизането в клуба на лица, които не са политически зависими, а също така и отстраняването на изп.директор Николай Тодоров, който вече се компрометира пред феновете. Лошото е, че Митко Събев и Пламен Киряков не успяха да ти откажат, но наш човек е на път да го направи”, каза още Ивайло Стаматов.

Той съобщи и за друг гаф на управата на клуба, който окончателно е прелял чашата – предстоящия зонален финал за купата на аматьорската лига с Черноморец. От щаба на зелените първо променили датата от 19-и на 26-и септември, а след това обявили, че ще излязат с юношите срещу градския съперник, за да запазят отбора за мача с Марица.

Те дори не могат да разберат заряда на едно такова дерби. Недопустимо е! Ръководството на Черноморец ни обвинява, че си купуваме мачовете и това бе най-подходящият момент да излезем и да ги победим на терена, за да покажем на всички кой е по-добрият отбор”, допълни Стаматов.

След като привържениците узнали, че има вероятност Нафтата да излезе със смъртни резерви и голобради момчета, се заканили да влязат на терена и да прекъснат двубоя. Това е изплашило ръководството и последните индикации са, че ще бъдат пуснати титулярите в този двубой.



44
Коментара
Флагман.БГ Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен 29/04/2024, Понеделник 09:53 0
Започва Страстната седмица
Започва Страстната седмица 29/04/2024, Понеделник 07:44 0
44
Коментара по темата
44.
ЗАКРИВАЙ МАЗУТА
19.09.2018 07:44:01
1
10
НАЙ ПРАВИЛНО Е ДА СЕ ЗАКРИЯТ БУРГАС СИ ИМА ОТБОР ЧЕРНОМОРЕЦ БС
43.
Жоко
19.09.2018 05:52:45
0
7
Мазния от кабеларката скат му се иска да е футболен бос !
Я стани ти , да седна аз . Управлението на футболен клуб не е като да лапаш кюфтета .
Лимонадата докара клуба от А до В група , тоя ше го засили до Б окръжна . Какви маринжей само !!!!!
И пак Черномориц им е в устата ... ей тази омраза ще ви затрие !
42.
Хахаха
18.09.2018 23:58:46
0
2
Те за салама се карали нещастниците, ние мислим че отбора им е мъката. Мишоци!
41.
Георги Василев
18.09.2018 23:51:22
0
3
Мазния не беше ли общински съветник от квотата на Валери Симеоновата партия ? И сега завижда на тоя Тодоров , че се нареди за листата на ГЕРБ ... Еййй колко сте прозрачни , сладури розови !!!!
И дупе ще дадете само и само да плувате на повърхността ! Нещастници !
40.
Журов
18.09.2018 23:33:46
0
1
Абе тия за какво се скараха ? Май не се разбраха , кой да взема канчетата с храна от кръчмата , където се хранят футболерчетата ...
Дебеличкото , пухкаво момченце с мазната косица завидя , че жената на лимонадата всеки ден закърпва семейния бюджет с питателна и вкусна лапачка .
При онези , на които обещавате гласове е суджук гейт , а при вас е лапачка гейт !!! Ей това желание за лапане ще ви затрие !!!
39.
Само Нафта
18.09.2018 21:18:39
4
0
А вие всичките, които говорите против Тодоров какво направихте за отбора??? Всеки дава акъл и плюе... Марков ли... Марков вчера реши да влезе във футбола, да привлече някой гласоподавател и хайдееее всички глупаци му се вързаха и започнаха да говорят против Тодоров.... Хайде малко по-сериозно.... Нали всички имаме претенции, че сме умни....
Нефтохимик се възражда благодарение на Тодоров.... Другото е чешене на езици!
САМО НАФТА!!
38.
МАЛИИИИИИИИИИИИИ
18.09.2018 20:33:00
0
2
МНОГО ДЕБИЛИ САМО ДЕБИЛИ СА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НЕФТА ХАХАХА
37.
Нафта до край
18.09.2018 20:08:41
2
4
Абе какво ни е виновен марков.с Тодоров и Бошнаков толкова.остаеете ги онези.гледайте в нашата градина.всичко замина заради схемите на тия двамата.
36.
ДО 35
18.09.2018 19:59:07
1
7
Марков хвърли рибата на стадиона ли? Марков изхарчи парите и не плаща на хора и институции ли?
Малко се стреснете и престанете да плюете по нас. Оставихме ви всички бази в Бургас, сега решите че тази в Изгрев е ваша, че новия стадион е ваш, Марков и Данев си мълчат и осигуряват пари, Черноморец да си плаща наема на Акации и да възстановява всичко. Да школата ни е много добра, винаги може повече затова държим много на школа и треньори, плащаме им навреме за да мислят за работата си, големите са без такси не плащат екипировка, колкото можем, толкова. С какво сме ви виновни ние? Марков с какво? Не търсете вината винаги в друг, мина ви времето да го играете жертви. Да заради заиграването ви с ГЕРБ имате позиции и цялата Община ви дундурка, но и това не ви работи правилно. Базите са общински дръжте се културно, че ще ги ползвате ограничено.
35.
Коцето ви пре..ба
18.09.2018 19:14:55
6
2
Вие сте фенове???Глупави като българския народ.Коцето Марков ще постигне целта си,Благодарение на вас”феновете” на Нафтата.Поддадохте се на провокацията ,създадената нервна обстановка около клуба и сега ще си изгоните директора и клуб,школа и служители изчезват.Нефтохимик на Николай Тодоров ли е?Той ли е собственика?Той ли дава парите,че ревете.Собствениците на отбора търсете,той само поддържа изкуствената кома .Но глупав народ сме,прос.Честито Бургас,ще има само два отбора вече-Черноморец и Звезденбург .Фенове????Вие сте всичко друго ,но не и фенове....Не се прави така момчета,не така.Сами се пре.бахте.......всъщност Г-н Марков
34.
до 31НАФТА ФЕН
18.09.2018 16:01:01
2
4
Къв си ти бе дебил.Ти ще кажеш кой ще кара влака.Прав е шефа каквито феновете//БЪРКАЧКИТЕ//такъв и отбора.
33.
Н. Тодоров
18.09.2018 15:56:05
0
4
Какви фенове?????Какъв фен клуб с тези дебили идиоти наркомани хулигани пълни боклуци .Каквито феновете такъв и отбора.
32.
Н. Тодоров
18.09.2018 15:56:05
0
3
Какви фенове?????Какъв фен клуб с тези дебили идиоти наркомани хулигани пълни боклуци .Каквито феновете такъв и отбора.
31.
Нафта
18.09.2018 13:21:29
1
5
Време е за промяна.всички аут и започване от нулата.без сливания и външни хора.
30.
*********
18.09.2018 13:19:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Мислещ
18.09.2018 13:06:52
0
4
Ами ония крадец Станчо Цонев защо не го споменавате.Джамбаза,Тодоров,Бошнаков веднага вън от Нефтохимик.ние не сме покупко продажен отбор.три години лапате за сметка на клуба вън всички.дс стоят и далече от отбора и продажните фенчета на Бошнака и Тодоров.
28.
Учуден
18.09.2018 12:58:39
1
3
Жена му не е ли пресаташето на куба,защото все е с нея???????Затова го търпят явно,незнаех ,че жена му е друга.Кмета се излага с този.
27.
*********
18.09.2018 12:53:02
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
Само Черноморец!
18.09.2018 11:55:22
0
9
Нали? Лоши хора ей. Човекът иска да им осигури всички емоции от футбола,разнася ги из групите като бързия влак. Кеф ти А гр, кеф ти Бгр.
Сега е добре да им покаже и областните да се каляват. Супер си е Тодоров няма да го пипате.
25.
Черно тото
18.09.2018 11:55:16
0
10
До 24 отбора работи за него.И не се прави че незнаеш Тодоров и Джамбазов какви ги вършеха за сметка на клуба.Тези коментари ,че работи и му завиждат си ги пуска той.Всички знаем истината за Николай Тодоров.
24.
Само Нафта
18.09.2018 11:50:54
11
2
Най-лесно е да обвинявате, да плюете и да си измисляте. Само празни приказки и дрънканици. Тодоров работи за отбора и това се вижда от километри..... Но как да си го признаете..... Завист.....
23.
Кево
18.09.2018 11:33:46
1
7
Какво е това нагло и брадото момче.Срам за Бургас и всички спортни хора е Николай Тодоров.
22.
Fen
18.09.2018 11:20:37
0
12
Тодоров е най голямото недоразумение в клуб Нефтохимик. Разносвач а на каси с лимонада използва добре феновете за лични цели. Той няма място във футбола в Бургас. Заедно с Бошнаков изгониха кадърните футболни хора за да командват събитията. Не разбраха ли че тази материя е чужда за тях. Бошнаков трябва да знае че спонсорството е реклама. Не да си мисли че е започнал и той да разбира от футбол със заблудените си синче Мартин който и магазинерите от Мастерхаус не вземат на сериозно. Общината направи безличен спорта в Бургас и голямата заслуга е на кмета и послушковци те му. Пародия...Калчо Белов шеф на комисията за спорт. Дълбае дъното. Ех Бургас,Бургас... Кьор Бургас
21.
Цирк Нефтохимик представя.
18.09.2018 11:13:52
1
3
Отивам до магазина да си взема пуканки и кола.
До Благо: Далеч си от истината, освен ако лоената топка Стаматов не е станал фен на шараните.
20.
Мислещ
18.09.2018 11:12:44
1
8
Абе дебели ми стаматов.за какво ни е този мач за аматьорската купа.целта е друга.и Черноморец ще излезе с юношите срещу нас.такава е договорката между треньорите .не е проблема в един мач срещу шарана.проблема е че тези хора като Тодоров и бошнака ще ни закрият заради личните си интереси.кьорави ли сте.
19.
Fen
18.09.2018 11:11:35
0
1
Защо триете флагман
18.
Fen
18.09.2018 11:11:35
0
0
Защо триете флагман
17.
Нафта
18.09.2018 11:06:00
1
7
Вън Тодоров и кликата около него.тука гледам само неговите хора пишат като Пламен,като другия Николай,като Стоян и прочие.това не е Нефтохимик.това е точене и кражби.срга остава след две години и със звезден Бургас да ни обединят,за да *спасят* отбора.стойте далече от отбора интересни долни.
16.
do 5 milev
18.09.2018 11:04:13
5
3
В Меден рудник освен стадион ще си правим отбор. И без това фенската маса на двата отбора е от комплекса.
Отцепваме се от останалите селяни.
няма Ч-ц, няма Н-к. Да живее новият отбор, да живее ФК "Медальон" (Меден рудник).
15.
i ko
18.09.2018 11:00:52
2
1
tiq mastersme6nik ne gi li zakriha ve4e...
14.
do milev от Черноморец
18.09.2018 10:57:46
2
7
Боли на фара за вас.
Тодоров ни кефи, защото той ви води
към правилното място.
13.
k
18.09.2018 10:55:26
0
4
zakrivai mnogo qsnoo odobrqvam
12.
До Благо
18.09.2018 10:51:54
1
8
Който носи развалена риба, замирисва на нея. Вие добре се вмирисахте, сега всичко що носи зеления парцал вони на развалена риба, сещаш се.
11.
Боко
18.09.2018 10:49:44
0
6
Милев,езикът ти явно е постоянно залепен за ануса на Н.Тодоров-Лимонадата.И децата знаят колко е смешен любовникът ти.Ние Феновете го сложихме там на това гърне преди време,той взе че се ОСРА,излъга ги всички че ще работи за клуба и феновете,само и само да седне на това гърне и да събира дивиденти,но...тоалетната хартия е в нашите ръце,поискаме ли...ще го оставим наакан.ДОЛУ МЪРША ТАКАВА(Тодоров)
10.
Благо
18.09.2018 10:48:25
10
1
Нещо режисирана изглежда тази атака, намирисва ми на конкуренция , на развалена рибка
9.
До Милев
18.09.2018 10:46:38
1
10
И хората от статията ли са шарани?
Ето аз съм фен на Черноморец и изобщо не ми пука кой ще ви е шеф. Щом Тодоров ви води към закриване ние сме с него.
Да живее Николай Тодоров!
8.
HGU
18.09.2018 10:43:06
0
7
ЕбаХти аматьора, гъзоблизец и послушко. Забрави за каузата много бързо. Проеба се за пари
7.
До 5
18.09.2018 10:42:53
2
4
Евала, че е спасил отбора, но какво от това? Редовно от втора в трета дизивизия и обратно? На това ли точно викаш спасение? Аз му викам агония...Като нямат визия за 2-3 години напред да си стоят в трета дивизия и да разцъкват за здраве, а не след като са влезли в елита да търсят пари и да падаме с 10:0...Другото е мазохизъм.
6.
Стар фен
18.09.2018 10:41:14
0
7
От къде се взе този Н. ТОДОРОВ
5.
Милев
18.09.2018 10:32:57
9
6
Аз не виждам какво против имате Тодоров! Ако не беше той, нямаше да има Нефтохимик! Реално той е спасител на отбора, а не унищожител! А тия, които го плюят, са шарани и то си личи от меден Руедник още
4.
!
18.09.2018 10:28:57
0
9
!: Въпросът е как човек с капацитет да хвърля каси е сложен на такъв пост...Тоя го помня какъв невзрачник беше....той, женствения Стоян...кой изобщо им даде глас? Тодоров е олицетворение на бай Ганьо и поговорката " Пази боже сляпо да прегледа!"
3.
Фен
18.09.2018 10:14:57
2
6
Не само ръководството и някои треньори също да напускат- Миленчоо Христов веднага Той си знае
2.
...
18.09.2018 10:12:51
0
8
Нали Тодоров, ако не слушка ще ходи да разнася коли отново? Кой изобщо допусна такъв човек да стане какъвто и да е ръководен кадър в отбора?
1.
Бай Манол
18.09.2018 10:04:26
1
6
Който си мисли, че това е война е много, много наивен. Всичко е в интерес на това, двата стадиона да станат на кооперации, МОЛ, или каквото там се сетите.... Бургас остана без футбол, скоро и без стадиони.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа Новият  дует на Десита и Галин е с над милион гледания за седмица Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Заповядайте на 14 май 2024г., вторник, от 19.30 ч. на площад "Тройката", ще има много музика, игри и изненади Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Браншът както страда заради липсата на обслужващ персонал, а ни задължават на всеки пет поста да има лекар, жалва се експертът по водно спасяване Иван Георгиев Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен Светлозар Пенчев е собственик на пловдивски машиностроителни фирми "Триера" 30 биячи с палки и винкели окървавиха дискотека, един от пребитите е над 40 шева на главата 30 биячи с палки и винкели окървавиха дискотека, един от пребитите е над 40 шева на главата Затвориха вратата и започнаха да ни налагат, разказва русокосият Альоша, който се върнал от Франция и събрал приятелите си в заведението, за да се почерпят Започва Страстната седмица Започва Страстната седмица Във всичко, което правим, трябва да бъдем водени от вярата в милостта на Господ Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците
Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори