×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В бургаското СУ „Иван Вазов“ стартираха годината с нова специалност - рехабилитатор (СНИМКИ)


В бургаското СУ „Иван Вазов“ стартираха годината с нова специалност - рехабилитатор (СНИМКИ)
Дворът на училището се препълни, празникът е двоен - днес почитаме и Св. София и дъщерите й Вяра, Надежда и Любов
16 Септември 2018, Понеделник, 00:31 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки: Авторът

Сигурен съм, че вие ще успеете да създадете един много по-добър и успешен свят от този, който ние успяхме да създадем, заяви зам.-кметът по здравеопазване д-р Лорис Мануелян


Зам.-кметът на Бургас по здравеопазване, спорт и социални дейности д-р Лорис Мануелян откри учебната 2018/2019 г. в СУ „Иван Вазов“. На тържествената церемония присъстваше още Мая Казанджиева – директорът на дирекция “Социални дейности, здравеопазване и спорт” към местната администрация.

Директорът Виктор Григоров, който е един от най-уважаваните преподаватели в Бургас, а доскоро бе в Търговската гимназия, пожела на новоприетите ученици много успехи за новата учебна година.

„Искам да благодаря на всички, които ни помогнаха да реализираме новата паралелка по рехабилитация – Общината Бургас, Областна управа и РУО-Бургас. Желая на всички ученици в СУ „Иван Вазов“ успешна учебна година, да вземат всичките си изпити и да след завършването си да стана реализирани граждани на България“, каза директорът Григоров в поздравителната си реч.

„Днес е едно знаменателно събитие – не мисля, че е случайност, че първия учебен ден съвпада с празника на Св. София, Вяра, Надежда и Любов. Ние от по-възрастното поколение се отнасяме с вас – младите, с любов, а на вас несъмнено ви трябва надежда и вяра в бъдещето. Сигурен съм, че вие ще успеете да създадете един много по-добър и успешен свят от този, който ние успяхме да създадем. На добър час!“, обърна се към учениците зам.-кметът д-р Мануелян.

Церемонията приключи по традиция с преминаването на всички ученици през арка и влизането им в стаите. Първият учебен звънец удари точно в 10:20 ч.


Директорът на СУ "Иван Вазов" Виктор Григоров разказа пред репортери за новата паралелка в училището, което ръководи

„За първи път СУ „Иван Вазов“ успя да утвърди професионална паралелка – приехме 26 деца в 8 клас, които ще изучават извършване на термални процедури в рехабилитационни и балнеологични и възстановителни центрове. В паралелката ще се изучава разширено английски език, с втори чужд немски, като обучението започва от 9-и и завършва в 12-и клас. Ще има практически обучения, които ще се извършват в болницата за рехабилитация и терапия в кв. Ветрен, а при необходимост ще можем да ползваме и други бази. В учебния план е заложено задълбоченото изучване на много науки, свързани с медицината. Горди сме да кажем, че още тази година учениците започват да изучават рехабилитацията, като ще им препоадават лекари, медицински сестри и университетски преподаватели. Залагаме на най-доброто, за да могат учениците ни да вземат успешно държавните изпити и да се реализират“, даде подробности за новата паралелка директорът на СУ „Иван Вазов“ Виктор Григоров.


Първият учебен ден започна с традиционно минаване под арката малко след като първия звънец удари


Класните ръководители предвождаха учениците си по пътя им към стаите на първия учебен ден






Д-р Лорис Мануелян (с черната риза) и Мая Казанджиева (в ляво от него) бяха специални гости на церемонията


В категории: Просвета , Бургас


15
Коментара по темата
15.
do 13
17.09.2018 15:05:16
0
1
приятел прав си,че човекът е човек само в къща,ама нали всички селяци,които се нароиха в Бургас дойдоха от къщи.
14.
така така
17.09.2018 13:36:10
0
6
В това училище от доста време имат паралелки Ковра и Дълър-Батка...!
13.
Истината
17.09.2018 12:54:51
2
2
Соца е смърт, бедност и простащина.
Гетата на панелките бълват заразни социални простащини. Човека е човек само в къща. Само когато има време да осмисли сам, и да се почувства собственик. Соца е смъртта на България.
12.
Васил Левски говори
17.09.2018 12:52:58
0
3
Лорис, облечи се професионално.
Какъв професионалист си?
11.
;-]
17.09.2018 12:40:31
0
2
Не може всички да са АИТИ специлисти трябват и теляци да разтриват схванатите от седене пред компа масажисти ,както и масажори/ки жиголата за бабите и дедовците в Ол Инклузивите на Сльнчака
10.
Д
17.09.2018 12:32:30
0
1
Цялото училище трябва да е покрито със соларни панели и със зеленина. Никакво бъдеще не е това.
9.
Q
17.09.2018 12:31:04
0
2
Около това училище няма никакви естетични стандарти. Заградено е от грозни сиви панелки със всякакви хаотични форми и липса на естетика и художествена мисъл. Как ще се родят красиви спокойни мисли в такава обстановка?
Само злоба може да вирее там където е грозно и панелно там където соца убива дори нормалните отношения със прикрита безрасъдна “безплатност”
Иска се повече self-reliance!!!!
8.
В
17.09.2018 12:27:56
1
4
Зад това училище има лотария!!!!
Как не ги е срам. Казино няма ли да им отворите?
7.
В
17.09.2018 12:26:48
2
0
Соца и безплатните училища водят само до беднотия и простащина. Никой не уважава безплатното. Напротив, намразват човека който им дава безплатно глупости които ги правят бедни.
Соца е убийство. Няма безплатен обяд.
6.
Д
17.09.2018 12:24:51
0
3
Лорис тряба да се обръсне да се облича професионално не като хашлак който не му пука.
5.
*********
17.09.2018 12:23:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Истината
17.09.2018 12:22:32
0
2
Виждат се много деца с наднормено тегло.
Заградете им площадките със зеленина не да дишат от Ботева гадните газове на старите коли и да мрат.
Сложете им паркинг за велосипеди!!! Като в Холандия.
3.
*********
17.09.2018 12:19:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
С
17.09.2018 12:05:47
1
2
На момичетата им се виждат циците и голите пъпове. Колко мислите ще учат момчетата в такава порно капан? Колко? Затова ги разделете на полове и със униформи. И да си плащат за ученито. Иначе няма да внимават. Да си избират класовете сами но и да си плащат за тях. Така ще може да се насочват към собствените интереси.
1.
Истината
17.09.2018 12:02:48
1
4
За съжаление,
Вече това на нищо не прилича.
Смятям че учениците трябва да си имат униформи във професионални сако, риза и панталони (зададени цветове) за да свикват със професионалното отношение и да свикват да се грижат за собствени дрехи а не само да носят рекламни турски глупости.

Също погледнете учителите.
Сложете и вие сако и вратовръзка.

Вижте как япончетата са в перфектни униформи е от малки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори