Втори строител за полицай от ОДМВР-Бургас: Превърна ме в бял роб до края на живота ми


Втори строител за полицай от ОДМВР-Бургас: Превърна ме в бял роб до края на живота ми
Оперативен полицай Любомир Евтимов, фотосът е от официалната му страница в социалната мрежа Фейсбук
12 Септември 2018, Сряда
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Флагман.БГ

Не е за вярване, но още един човек се оплака, че е бил измамен и изхвърлен от държавния служител, призван да брани реда и законаПрокълната ли е къщата на ул. "Ал.Стамболийски”16  в Царево и възможна ли е толкова безчовечност  у  настоящия й собственик – човек на държавна служба,призван да брани реда - оперативен  полицай от ОДМВР-Бургас?

Това е въпросът, който всеки би си задал, ако прочете разказа на местния жител и строител от Царево Янчо Янев, който, също като строителя от Бургас Росен Орлоев, пристигна в редакцията на Флагман, за да продължи публикуваното през август от нас.

Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях сеГрубият строеж над гаражния етаж – до керемидите, е извършен от Янчо Янев в периода 1994-1999 г. В завършен вид тя е дело на строителя Росен Орлоев.

„Имам какво да добавя към статията, защото аз също съм потърпевш от оперативния полицай Любомир Евтимов, работещ в Пето РУП-Бургас. Моята история започва доста по-рано от историята на Росен Орлоев, за когото прочетох във Флагман.БГ. Къщата, която е завършил, съм я вдигнал аз на груб строеж – до етап полагане на покривна конструкция. Между мен и Орлоев е имало и друг строител, който е редил керемидите и за когото в Царево се говори, че също не е получил възнаграждение.


Янчо Янев от Царево (в кадъра) разказа пред Флагман как построил къщата на полицай Любомир  Евтимов

Полицай Любомир Евтимов ме превърна в бял роб до края на живота ми. Всичко започна през 1994 г. Нуждаех се от дом, защото живеех с родителите и брат ми в бащината ни къща. Разбрахме се с него той да ми плати частта по наследство, за да устроя своя семеен живот. Дъщеричката ми бе на една годинка.

Така със спестяванията, които имах и с финансовата помощ, която брат ми  оказваше по време на самото строителство -  вписана в бележника ми с точност до всеки лев, поех да построя къщата на ул.”Ал.Стамболийски”16.  Заварих изграден само гаражния етаж, на който живееха дядото на полицай Евтимов – Димитър Киров и майка му Дина Костадинова. Подписах с тях двамата предварителен договор, че ще построя къщата за моя сметка, като в замяна получа първия жилищен етаж.

Когато ми връчиха плана обаче установих, че още в самото начало той е бил нарушен – главният вход е бил откъм север, а те са го преместили откъм запад. При огледа на обекта  установих, че целият гаражен етаж е компрометиран, защото е скъсан еркер. Наложи се да бия нови 3 укрепителни колони – за моя сметка. В същото време ме изнудиха да им платя 20 хиляди лева, за да ми отстъпят една от избите, право на земя от двора според подписания договор нямах.

Организирах бригада и поех строежа. Когато стигнахме до тавана, инвеститорите казаха, че поемат риск, имали връзки, затова не било проблем да променя на тяхна отговорност височината на покрива – от кота 9,05 на 10,60, за да оформим тавански етаж с жилища. Малката капандурка със складови помещения  стана прилична мансарда и това се вижда от снимките в завършено положение, предоставени на Флагман от Росен Орлоев.


Оригиналният план за строежа, който е бил нарушен още в самото начало – с преместваето на главния вход

Дойде ред за гредите на покрива и за керемидите. Една хубава сутрин обаче входната врата на къщата се оказа заключена, а бравата сменена. Собствениците на имота заявиха, че са разочаровани от действията ми  и вече няма да ме допуснат до имота си, защото съм направил изменение на плана, като  така съм щял да им създам главоболия. Бях потресен. Сам отидох в РДНСК и помолих незабавно да дойдат инспектори и да установят нарушението, да ми съставят акт и да го платя. Да съборя надстроеното и да покрия сградата. Отсрещната страна обаче направи всичко възможно да възпрепятства тази процедура и да стигнем до съд.

Районният съд, както се очакваше,  излезе с решение да бъда допуснат, за да коригирам височината на таванските помещения, но достъп аз така и не получих. Напротив – със съдебни трикове стигнаха до Върховен съд, за да тече давност по претенциите ми за  вложеното като средства и труд. Близо 9 години строежът стоеше без покрив и се рушеше, дядото и майката на полицая продължаваха да живеят в незавършената къща , в гаражния етаж. Те вече не са между живите. Той не искаше да се среща с мене. Аз бях склонен поне тухлите да ми платят, защото бях затънал в дългове. Същият сценарий е използван и при строителя Росен Орлоев.  Когато той е поел обекта, из Царево се понесе  слух, че имотът е преминал в ръцете на високопоставен прокурор, за да се всее у мене респект.

Аз вече бях пръснал много пари по съдилища, бях теглил и банков заем, за да си купя малко жилище в панелка, където с жена ми отгледахме дъщеря ми в мизерия. Днес тя е на 25 години, а аз още плащам на банката и къщата още не е пусната в експлоатация.

Убеден съм, че всичко това, което ми причиниха полицаят и роднините му, е било напълно умишлено, добре обмислено от тях.

Огласявам гаврата с мене с чиста съвест и с вярата, че полицай Евтимов все някога ще си получи заслуженото, заключи Янчо Янев. 


Флагман.БГ продължава да очаква реакция от ръководството на ОДМВР-Бургас, както и от административния ръководител на Апелативната прокуратура в Бургас, защото в Царевската прокуратура по този казус е имало преписка, но не е известно да има движение по нея.

Междувременно, при подготовката на тази публикация, разбрахме, че върху недвижимото наследство на полицай Евтимов по майчина линия в Царево витае някаква прокоба.

На нейното място е имало Шаронска къща, в която бил настанен със семейството си царски офицер.

Той обаче е бил прогонен с челядта си в средата на 60-те години, след установяването на т.нар.народна власт и обречен да умре болен и беден.

В този период имотът преминава в ръцете на дядото на Любомир Евтимов.

В категории: Крими , Животът


30
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
30.
За Любчо.....
15.09.2018 21:53:33
2
0
Нов затворник. Унил. Съквартирантът му го успокоява:
- Споко бе, какво са 10 години, няма да усетиш кога ще се изтърколят! Тука живеем разнообразно - всеки ден е тематичен: Понеделник, например, е ден за футбол. Всички ритаме на двора. Ти обичаш ли да риташ?
- Ми, не. Аз не обичам спорта...
- Ъхъм, еми добре - вторникът ще ти хареса - тогава играем карти: белот, сантасе, канаста - каквото искаш! Обичаш ли карти?
- Ми, не, аз карти не играя!
- Добрееее. Срядата е ден за секс. Ти секс с жени ли обичаш или с мъже?
- С жени!
- Ееее, тя и срядата няма да ти хареса, значи...
29.
A.C.A.B
15.09.2018 16:33:54
2
0
Мръсни куки,какво да очакваш?Като не стават за нищо стават куки,и цял живот народа ги издържа!!!!
28.
8999
15.09.2018 08:15:27
6
0
Този измислен фатмак е много нахален,нагъл и прост.
27.
Тъпчо
14.09.2018 17:37:45
7
0
Браво бе Вълков, веднъж да кажеш истината на хората без да ги лъжеш. Знаем и ти какво плакане изплака и колко колеги прецака дорде станеш комисар било то и за кратко.
26.
АНОНИМЕН
14.09.2018 16:50:14
3
9
Стига сте плюели по Любо бе изроди мръсни
25.
*********
14.09.2018 14:38:42
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
до 23 смелия ИДИОТ
14.09.2018 11:21:46
2
1
ТИ НЕ СИ НАЯСНО СЪС СИСТЕМАТА И НАЧИНА И НА ФУНКЦИОНИРАНЕ//СМАЧКВАТ ТЕ И ТЕ ОЧЕРНЯТ ДО ТРИ///ИМА НАШИ И ВАШИ
23.
До 21
14.09.2018 10:35:29
0
10
До 21...... личи си че си злобен и завислив колега на Евтимов. Страх те е да му го кажеш в лицето затова го плюеш анонимно. Жалък мишок си.
22.
Иван Вълков до 21
14.09.2018 09:46:44
10
0
Благодарение на мен стана, началник. Издебнахме , когато бяха махнали конкурсите и аз го направих начаник. Иначе нямаше никакъв шанс. Какво молене ме молеше само.....
21.
Тъпчо
14.09.2018 07:30:27
12
1
Този спец полицай да каже как стана началник група и благодарение на кой и защо???
20.
DO iliqn
14.09.2018 06:18:01
4
1
CHETI PO DOBRE PREDI DA SE IZKAZVASH NEPODGOTVEN.DOKARAL Q DO POKRIV I SLED TOVA E STOQLA 9 GODINI.PROSTO SEGA CHOVEKA NABRA KURAJ POKRAI DRUGIA ISPATIL SI.A KOLKOTO DO SYDA VSICHKI ZNAEM KAK STAVAT NESHTATA.ZA NASHI HORA NQMA PROBLEMI
19.
до 18
13.09.2018 14:35:27
14
1
То един строител да беше да кажеш дума срещу дума всеки може да е виновен, но при 3-ма, на които се е случило едно и също едва ли проблема е в "некадърните строители". ;)
18.
meto
13.09.2018 13:35:11
4
18
флагман видяхте държавен служител и почнахте да плюете. тези некадърни "строители" малко да бяха ходили на училище,какво им е виновен полицая. Нали има съдилища в държавата ,за какви се мислите , егати и злобните хора. Ако този човек не беше полицай ,дали щяхте да се оплаквате така? Флагман само търсите сензанции не ви прави чест най-големи помияри сте .
17.
Б45
13.09.2018 11:20:06
2
17
Янчо ако Евтимов не беше ченге щеше ли да ти стиска да го плюеш. Жалък си и злобен.
16.
*********
13.09.2018 09:47:11
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
ЯКАТА РАБОТА
13.09.2018 08:49:05
13
3
Хайде стига глупости. В цялото МВР е така. Идете да поискате някакъв документ от пожарната, че да видите какво даване трябва да давате. Така е и така ще бъде, докато не започнат да се правят записи с видео и да се качват в Интернет.
14.
Kaligula
13.09.2018 00:04:15
6
30
Не знам каква е истината, но според мен се опитват да очернят полицая. Тоя строител се сетил след 30 год че някой му дължи нещо. Отделно не се знае дали си е свършил работата, дали е правил гафове, спазвал ли е сроковете, с качествени материали ли е работил? По принцип повечето строители са некадърни, измамни и некоректни... направо си плачат да не им платиш. Заради такива "строители" вилата ми цялата тече.
13.
До9ти
12.09.2018 23:15:50
30
2
Любчо стига си пиши сам коментари бе шматка! Любчо полицай? Кадърен? Хахаааа
Добре че в полицията останаха само некадърници,че да повишат и Любчо. На времето той и още 3-4 полицая бяха за подигравка на цялата бургаска полиция.
12.
Ок
12.09.2018 22:47:00
9
20
Не разбрах преди 25 години каква е вината на Евтимов и на покойните му родители. Може би, че са осъдили Янчо Янев, а след 25 години сега решил да си отмъсти и пише клевети. Много подла постъпка бе Янчо.
11.
До 9
12.09.2018 22:36:08
15
4
Няма човек които го уважава !
10.
Несебърския
12.09.2018 21:49:35
14
0
Този полицай не излиза ли с една адвокатка - вдовица от несебър !?
9.
Уважаван
12.09.2018 20:44:43
7
28
Гн евтимов е най добрия сложител в одп бургас нама който да е запознат с нормативната уредба по добре от него пък случая е от частен характер
8.
Запознат
12.09.2018 20:36:46
6
15
Уморилисте родителитему и пак сте нагли добре че пак е добър човек
7.
*********
12.09.2018 19:50:44
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
77
12.09.2018 19:46:36
5
24
АБЕ ЯНЧО ЯНЕВ, ЩОМ ТЕ Е ОСЪДИЛ ЗНАЧИ ВИНОВНИКА СИ ТИ.
НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА ПЛЮЕШ ПО ПАМЕТТА НА ПОЧИНАЛИТЕ РОДИТЕЛИ НА ПОЛИЦАЯ.
ЗАСРАМИ СЕ.
5.
1244
12.09.2018 19:33:19
13
1
Е що триете нека всеки да го види къв е жалък
4.
*********
12.09.2018 19:02:24
4
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Lubinka
12.09.2018 19:00:31
22
1
Lubak vs se vrushta maina . Mnogo mrusotii napravi nashi nevinni hora . Dilarite ti plashtaha kradcite ti snasqha lev . Beshe ortak na Stavrev i kato nego si bokluk
2.
Хак да ви е
12.09.2018 18:36:06
7
20
Куцо и сакато се писа строител. Тъй тъй, хак да ви е. Измекяри долни. Подбивате цените на труда и крайния продукт, но идва Видовден. Ай ся гний в панеллката.
1.
iliqn.
12.09.2018 18:16:38
8
20
94. година. почнал. да я строи. и 9 години. правил. груб строеж. на. къща. това е топ. строител.
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ) Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума
Правителството на Мей оцеля при вота на недоверие Проф. Константинов: Изкривяванията в избирателните списъци сриват доверието в изборния процес Депутати от Бургас предложили огласяването на социологически данни в изборния ден Лидерът на НФСБ: Цяла България пъшка под игото на Закона за горите и на псевдоеколозите Валери Симеонов: Позорно е решението за F-16, само с ракетите можем да защитим България Депутат проверил охраната на военно поделение - гард го посрещнал чак на излизане с думите „седа и пускам чушмътъ” Каракачанов към Карадайъ след гласуването за F-16: Благодаря Ви, г-н председател! Общинският съветник Диян Димов ще проведе открита приемна в Бургас С мълчаливата подкрепа на ДПС и Марешки: Властта събори ветото на президента - „тайните арести” остават Благодарение само на ГЕРБ, ДПС и ВМРО: Започваме преговори със САЩ за нов изтребител F-16 Путин: ЕС да гарантира, че няма да възпрепятства доставката на руски газ през "Турски поток"!
Шефът на СДВР разкри какво е правил извергът от "Банишора" часове наред с трупа
Шефът на СДВР разкри какво е правил извергът от "Банишора" часове наред с трупа Младата жена вероятно е била малтретирана и преди, по цялото си тяло е имала множество наранявания


Всичко в категорията
Инфарктни часове за Анита Мейзер Скандал, секс и съд... Онлайн вендета срещу бившия в Grindr Оправдаха Плешивия и Барбарона за нападението над Стоян Тончев, прокуратурата обжалва Общак от Слънчев бряг нападна свой колега, стиснал го за гърлото и му отмъкнал близо 2 бона Процесът срещу блондинката Йована, убила човек на пътя, се превърна в цирк Румяна Манкова и Павел Ханджиев са новите зам.-председатели на Апелативен съд – Бургас Пазвантов сe усъмнил дали може да разрушава дюните, Нончев му дал зелена светлина, били негови Защо делото за аферата „Емона” срещу Тотко Колев тръгва след 11 години и вярва ли ЧСИ-то в случайностите (ВИДЕО) Справедливо ли е? Циганин потроши бургазлийка в кв. Горно Езерово и получи условна присъда Свидетели заковават Подмола за наркоразпространението След ЧСИ-то Тотко Колев: Ще „горят“ и други за аферата с либийския кораб, намекна окръжният прокурор на Бургас (ВИДЕО)
Porsche разкри най-продаваните си модели
Porsche разкри най-продаваните си модели Челната тройка се оформя от Macan, Cayenne и Panamera
Всичко в категорията
"Тапициран" с тютюн автомобил опита да мине през ГКПП Малко Търново, митничарите го спипаха Разкриха две нелегални мобилни бензиностанции, ето къде Жесток скандал! Охранители пребиха момче в "Кауфланд", защото "краде" батерии! (СНИМКИ) Зловещо: Вулева готви на гробище страшна черна магия за Боби Ръгбиста, а той уточни колко секс е правил със Златка Проверяват кмет за конфликт на интереси Нарушения в автошколи в страната Извънредно! Държавата поиска отнемане на 2 400 000 лева от Трайчо Трайков "Ден Х": Военни в Германия с таен, кървав план за масови убийства на политици и бежанци Шефът на БДЖ със сигнал до ДАНС за злоупотреби, топи зам.-министър Занчев Вижте кой стотици пъти сигнализирал за подкупите на Харалампиев, дори и премиера, но не му обръщали внимание Тежка сватба в БСП, млад социалист взе за булка ослепителна сръбкиня (СНИМКИ)
Творци от Бургас и македонския град Радовиш подписват меморандум за културно сътрудничество Община Бургас организира състезание по английски език за всички второкласници Ето кои нови учебници за 4-ти клас влизат за одобрение в МОН Кое гони младите от училище? Стрес, заплахи, свръх натовареност... На 1 февруари стартира приемът на ръкописи по общинската програма за финансиране на бургаски книги Евростат: Българите харчат повече пари за култура Ще има ли грипна ваканция в Бургас, вижте тук След 35 години чакане: Ремонтират двора на ПМГ/ГРЕ „Раковски“, ще е най-модерният в Бургас (СНИМКИ) "Усещане за любов" с Бойка Велкова и Ивайло Захариев се завръща на бургаска сцена през февруари Създават електронна платформа, която да свързва училищата в Бургас с бизнеса Красимир Вълчев: Матурата след 7 клас ще е в две части (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО) 41-годишният Росен Стефанов оттлежда сам 3-годишното си момиченце
Всичко в категорията
Симона Алексова: Не е справедливо на приемния родител да дават 800, а на майката – 100 лева Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си Родителите на Селин, починала в Германия, завеждат дело срещу лекарката Баба Дора от Шарково: Много си обичах „Бойко Борисов“, майка му ми даваше хубаво мляко (ВИДЕО) Тъжна Коледа за Цветелина Уланд, продължава битката й за децата, отнети от норвежките служби (ВИДЕО) Бургазлийката, приютила Пенка и семейството й след пожара: Знам колко са страдали тия хора (ВИДЕО) Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Заради ипотека 95-годишната жена и семейството й останаха без дом (ВИДЕО) Болният Йосиф Сърчаджиев тръгна с куче водач Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара!
Купете винетка, че иначе от днес ви чака голяма финансова беля
Купете винетка, че иначе от днес ви чака голяма финансова беля Изтече гратисният период без глоби, а електронната система е вече в изправност


Всичко в категорията
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение
Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение По времето на социализма жителите на квартала са се държали изкъсо от органите на властта и не им се е позволявало да мародерстват над българското население

Всичко в категорията
Божинов култов: Сменям още 5 отбора и край с футбола!
Божинов култов: Сменям още 5 отбора и край с футбола! Сменил съм доста държави, това ме прави по-мъдър и по-силен, смята футболистът на Ботев Враца
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Созопол
Световният хакатон Global Game Jam отново идва в Бургас Скръбна вест! Почина известната бургаска пианистка Снежина Гълъбова Важно: Ето каква е диагностиката на грипните вируси Извънредно: Издирват се собственици на две коли заради тежка авария с водопровод в ЦГЧ на Бургас Мария Касимова-Моасе се завръща в Бургас с полезни за всеки обучения Нинова тръгва на „предпремиерна” обиколка из страната, за да бие ГЕРБ на евровота и да събори Борисов Лео Бианки гостува със специална италианска вечер в Средиземноморски ресторант Салини Морска администрация принудила BADR да се върне в Бургаския залив В новия фитнес център в Бургас ваят тела на уредите, с които олимпийците тренират за рекорди Актрисата Димитрина Тенева: Аз не бях обичана през живота си от мъж. Тежко и тъжно е да го призная Димитрина Тенева с високо отличие за цялостен принос към културата на Бургас
Извънредно: Пожар гори в блок 47 ж.к. „Меден рудник“, има линейка Двама са откарани в болница след пожара в бл.47 в бургаския ж.к.Меден рудник (СНИМКИ) Ремонтът на бул.”Захари Стоянов” започва през март, приключва до началото на лятото Има ли начин да се изселят ромите от ж.к.Меден рудник, питат граждани Нагъл софиянец нахлу в дом в жк „Меден рудник”, отмъкна куп вещи и избяга, но съжали жестоко Къде, ако не в ж.к."Меден рудник"! Станаха ясни подробности за криминогена, извадил пистолет в тълпата на Нова година Електрическо табло пламна в новогодишната нощ в ж.к.Меден рудник Пенка, чийто дом изгоря на Коледа, се нанесе в чудно жилище навръх Нова година (СНИМКИ) Вижте къде е "краварката в левия ъгъл" от Меден рудник (ВИДЕО) ТОП 10 на 2018 г.: В ж.к. "Меден рудник" коментират екшън статии и даряват кръв за пострадали ТОП 10 за 2018 г.: В ж.к. "Меден рудник" четат драма и екшън във Флагман.бг
Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони
Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони Реконструкцията ще струва 1,5 млн. лв. Средствата са отпуснати от правителството в края на декември м.г.
Всичко в категорията
Защо шеф Караянчева бърка лидера Марешки с председателя Гери от Айтос Айтос с една крачка напред! Автoмaтичнa мeтeopoлoгичнa cтaнция монтираха в СУ “Христо Ботев” Лед скова бента в парк "Славеева река" в Айтос, но безстрашният Веселин се хвърли във водата и извади Кръста Айтос с амбициозна капиталова програма, ще се строи ударно и през 2019 г. Жестока каскада на пътя! 28-годишен айтозлия изхвърча от пътя и обърна колата си по таван Разбра се кой е източил дизела на бизнесмен от село Тополица Кои са най-четените и коментирани новини в Айтос през 2018 година Кметът Васил Едрев: След ремонта спортната зала "Аетос" ще се превърне в бижуто на града ни! Ето го бъдещето на Айтос – спортистите, прославили родния град в България и по света „Петлите“ с огнено шоу и премиера на айтоска сцена (СНИМКИ) Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист!
Бюджет 2019 на Карнобат е 25,5 млн.лева, акцент е обновяването на инфраструктурата Извънредно! Пожар лумна в новогодишната нощ в хижата в с.Соколово Карнобатски крадци обраха пицария в навечерието на Коледа, но дни по-късно... Най-четените и коментирани новини в Карнобат: Запечатването на винпрома, трагедията на Задушница… Нови паркинги и еднопосочни улици ще облекчат движението в Карнобат Карнобатлии посрещат Коледа във влага и мухъл заради некачествено саниране (ВИДЕО) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Миню Стайков с инвалидна количка в съда, назначиха му разширена медицинска експертиза Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство Автобусите на Юнион Ивкони ще пътуват по линии 1 и 2 в града, билетчето запазва цената си

Всичко в категорията
Кой превърна пясъчните дюни в земя за оран?
Кой превърна пясъчните дюни в земя за оран? Тонка Атанасова призова гражданите да сигнализират, ако забележат разрушаване на природни забележителности
Всичко в категорията
Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак (ВИДЕО) Ето го бургазлията Иван Нончев, задържан заради скандала с унищожените дюни Правят нова проверка на унищожените дюни на къмпинг "Смокиня" Първо във Флагман.бг! Вижте кои са в дюни скандала на "Смокини". Има кметски племенник Трима са арестувани за унищожената дюна до къмпинг „Смокиня” (ВИДЕО) Прокуратурата в Бургас се самосезира за унищожените дюни на къмпинг „Смокиня” Издриват Миро от София, който заличи дюна, за да си разкрие лична панорама към морето на Смокини (ВИДЕО/СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Вижте кой и защо разора дюната на к-г Смокиня Созопол започна подготовка с пет нови, чака двама нападатели и централен бранител Екшън като във филм: 21-годишен моторист спретна гонка с униформени, после се оплака от полицейско насилие Министърът на културата: На остров Свети Кирик край Созопол ще има музей със стари кораби (ВИДЕО)
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево Решението е взето днес след одобряване на допълнителни трансфери от бюджета

Всичко в категорията
Учителката Деси Стоянова от Царево: Морските ми елхи са направени с любов (ВИДЕО) За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско Партията ще реши дали ще съм кандидат за следващ мандат,  оставям финансово стабилна община и съм спокоен за съгражданите си


Всичко в категорията
Приморско направи първа копка по инвестиционен проект във водния сектор за 22 млн.лв. (СНИМКИ) Община Приморско поема лодките за разходка до устието на р. Ропотамо? Защо не, казват от РИОСВ Петър Янакиев извади Кръста в Приморско, скачал за първи път в ледените води (СНИМКИ) Община Приморско почете паметта на замръзналия на поста си войник-граничар през 1929г. Правителството отпусна 1,6 млн. лв. за обновяване на инфраструктурата в Приморско Енергийна компания подкрепи средното образование в Приморско, оборудва кабинети за 55 000 евро Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ) Похвално! Полицаи от Приморско хванаха крадец, задигнал телефон от туристка през лятото Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция Община Средец е една от малките в България, но пък има какво да покаже относно образователна инфраструктура
Всичко в категорията
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина БМВ избухна в пламъци в центъра на Средец Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
За първи път "мъжко хоро" се изви в сърцето на Странджа, Кристиян Станков спаси Кръста на Малко Търново (СНИМКИ) Прогнозата се сбъдва! Пелена от сняг затрупа Малко Търново Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново
Арестуваха 22-годишен автоджамбаз, задигнал Опела на мъж от Камено Пожар в котелното помещение едва не изпепели вила в с.Черни връх 33-годишен задигна луканките на съсед в Русокастро, след като ченгетата го спипаха... В Камено сами се грижат за събирането на сметта - съветниците вдигат заплатите в БКС с 10% 2018-а година за Камено – без бури и вихрушки, но тежка откъм финанси Площадът на Камено заблестява след одобрено финансиране от правителството (СНИМКА) Над 1,7 млн. лева отиват за възстановяване на инфраструктурата в Камено след наводненията в края на 2017 г. Народният представител Галя Желязкова стана „кръстница“ на детска градина в Черни връх Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна
Благотворителен базар обедини жителите на Сунгурларе, събират и капачки в помощ на спортни клубове ГЕРБ-Сунгурларе ще подкрепи Коледен благотворителен базар в помощ на спортен клуб 70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци"
25-годишен шофьор от Руен уби велосипедист при тежка катастрофа Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Сливането на модерните технологии и класическия балет - това е бъдещето на танца Интервю Всички интервюта Мария МАРКОВА, хореограф и режисьор: Сливането на модерните технологии и класическия балет - това е бъдещето на танца
Потопете се в духа на балетното изкуство на 22 януари, от 19 часа, в НХК-Бургас със спектакъла "Приказни сезони"


Глас отвътре Всички Веселин ВАСИЛЕВ, Веселин ВАСИЛЕВ Странно! САЩ се изтеглят от Сирия, но вместо да ги аплодират, ги взривяват! Този кървав акт вероятно ще се използва от демократите в САЩ като аргумент срещу решението на Тръмп Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 17.01.2019на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Желателно е днес да си върнете дълговете. Бъдете състрадателни и милостиви! Ако дарявате хората с радост, ще се радвате на успехите си в живота. Ако сте съгрешили, поискайте прошка! Това може да ви помогне да се освободите дори от здравословен проблем. Не започвайте нови дела през този ден! Не градете и планове, защото ужасно ще се объркат! Може обаче да завършите всичко, което сте започнали през последните няколко седмици и да се направи равносметка. Не прекалявайте с алкохола! Храната трябва да е лека. Любовта е като пъзел, който трябва да пренаредите. Под въздействието на Сатурн, може да получите важен житейски урок и това ще ви накара да преосмислите отношенията си. Ще ви помогне да направите избор дали да продължите по същия път. Това е ден за решителни действия. Не отлагайте нищо от това, което може да свършите днес! С величествен размах може да се справите набързо със сложен казус, над който дълго сте умували. Препоръчва се да почистите дома си, да изхвърлите старите и непотребни неща. Време е за равносметки. Помислете какво трябва да промените в себе си, за да имате по-голям успех и в кариерата, и в любовта, какво давате на хората, които обичате и какво получавате! Ако се чувствате самотни и объркани, не се колебайте да се обадите на приятел! В този ден може да получите важен житейски урок или да придобиете дарба, която да преобърне живота ви на 180 градуса. Колкото по-мащабни са плановете ви, толкова повече подкрепа ще получите от колеги, партньори и близки. Дава ви се и шанс за работа в чужбина. Дава ви се шанс да покажете най-доброто от себе си и да реализирате творческия си потенциал. Може да постигнете много както на работното място, така и в любовта. Не пренебрегвайте обаче желанията на вашата муза, за да не ви се наложи да каните после самотата на дуел! В този ден репутацията ви на завоеватели може да пострада. Не се впускайте в любовни авантюри! Дамите да внимават, защото има риск да нагазят в чужда територия! Човекът, който ви сваля звезди, може да се окаже женкар, при това семеен. Пазете се и от джебчии! Склонни сте към смели решения и екстравагантни постъпки. Те ще ви донесат желаният резултат. Не е желателно да поемате нови задължения, а ако решите да инвестирате, се запознайте внимателно с проекта и научете повече за хората, които ви предлагат сътрудничество! В този ден нищо няма да върви по план, но не бързайте да се отчайвате! Ще имате възможност да избирате между няколко варианта. Доверете се на интуицията си и на хората, които искат да ви помогнат! Внимавайте с храната, желателно е да не си претоварвате стомаха! Денят е изпълнен с изненади и неочаквани обрати. Възможно е шефът да ви сюрпризира с повишение на заплатата, но и на задълженията, или пък любимият (любимата) да ви „върже тенекия“, а после да се появи изненадващо с разкошен букет. Денят е идеален за ново начало. Бъдете по-смели! Вече сте готови за промяна. Звездите ще ви дадат дългоочаквания тласък. Ако сте самотни, това е идеалният ден да откриете любовта. Може да срещнете сродната си душа случайно, докато пътувате или виртуално във Фейсбук, докато сърфирате.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип