9 септември - от преврата до истината за лъжата


9 септември - от преврата до истината за лъжата
Крайно време е лъжите и премълчаваните истини за събитията около 9 –ти септември и проявите на „народната власт” да станат основа на обучението по история в образователната ни система
09 Септември 2018, Неделя
Автор: Киро ПРОДАНОВ

Неслучайно комунистическата пропаганда нарича преврата на 9 септември „въстание”, а национализацията -„нова победа на демокрацията”


Защо българските социалисти все още се възторгват по 9-ти септември и го тачат като  ден на „социалистическата революция”?

При това историческата наука и десетки  публикации по темата недвусмислено го определят като добре планиран от комунистите военно-политически преврат, осъществен с помощта на Червената армия.

И в резултат България става най-лесно придобития по израза на Георги Боздуганов „военен трофей на Сталин”, самият той подготвящ дълго време окупацията и съветизацията на страната ни. Тази истина обаче все още бавно достига до  ушите и умовете на хората и на децата в училище. И доста по-слабо, отколкото неспиращите напъни от привърженици на съвременната руска политика у нас да представят съветската окупация 1944-1947  като „освобождение от фашизма”.

Всъщност, източник на зловредната лъжа е в подписаното на 28 октомври 1944 г. споразумение между СССР, Англия и САЩ, чл.1.а:„България, като спря военните действия против Съюза на съветските социалистически републики и като скъса отношенията си с Германия на 6 септември 1944г….

Ето две лъжи в едно изречение - България не е воювала против СССР, а отношенията с Германия скъсва не на 6-ти, а на 5 септември. Но така лъжата дава свободата на Сталин да обяви война на  България именно на 5-ти септември, за да не изглежда като агресор в очите на съюзниците.

Той проваля преговорите в Кайро за примирие с България, подклажда заговорническите страсти в София за сваляне на Муравиевото правителство и даване властта на Отечествения фронт, доминиран от местните комунисти, а на 8 септември Червената армия напада България. Ето я целта на лъжата – нападение и окупация на „вражеската” България!

Механизмите на координацията и договореностите между съветското командване и превратажиите от кръга „Звено” не са известни поради продължаващия режим на секретност, наложен върху съветски документи от този период – (Г.Боздуганов,  кн. ”България-военният трофей на Сталин”, С.,2014г., стр.127). Истината обаче е записана в дневника на Георги Димитров: „У нас завземането на властта от работническата класа се извърши не чрез вътрешно въстание, а чрез помощ отвън, от съветските войски…”

Каква всъщност е мисията на тези войски и какви ги вършат на наша територия става ясно от стотиците документи в Държавна агенция „Архиви” – потънали в забрава истини. В община Средец, например, още на 13 септември 1944 г. т.н. „освободители от фашизма” започват реквизиция на ценни вещи и строителни материали, без разписки и заплащане, а именно:

- от Георги Циров  ново кавалерийско седло на стойност 10 х.лв., 9 200  тухли,1200 цигли за 34 992 лв.;

-от Никола Амелев и Сие – дървен и строителен материал за 34 470 лв.; А още по-куриозни са двата случая на отнети леки коли опел „Олимпия” и „Кадет” от руски офицери, които собствениците им д-р Ат.Запрянов и горското са предоставили на местния ОФ комитет за ползване.

Общо за периода до края на декември 1944 г. стойността на отнетите материални ценности, едър и дребен добитък, храни и др. в полза на съветските войски само в тази община възлизат на 699 984 лв.*

Подобно ограбване на българските граждани е масово явление във всички краища на страната. В ДВА В.Търново фонд 38, отдел VI има 80 папки-арх. единици със стотици страници сведения, заявления, молби, искания и др.от граждани за „заплащане на реквизирани квартири, гаражи, автомобили и всевъзможни вещи и домашни потреби”, а и за други „нанесени загуби от съветските войски”.

Има и сведения за иззето имущество от магазията на черноморския флот, от фабрики и транспортни предприятия. Отделно от това, през периода до 1947 г. са наложени наряди и реквизиции за горива, храни и парични суми за нуждите по издръжката на огромния апарат в СКК и на съветските войски, разполагани в различни сгради на 3-ти и 7-ми армейски корпус в Шумен, Хасково, Бургас, летищата и на други места.

Претърпените от гражданите материални загуби отечественофронтовската власт прехвърля за сметка на общините и държавата, оневинявайки по този начин червеноармейците. Ясно е, че окупаторите никога не плащат направените сметки.

Но най-страшното ограбване на българския народ съвпада тъкмо с изтеглянето на окупационната Червена армия в края на 1947 г. След разгрома на политическата опозиция започва бандитска национализация на индустрията, мините и банките, а в последствие на градската покрита собственост, на селските мандри и  работилници, на работния добитък и земята на хората, на благотворителните дружества.

„Когато в края на 1947 г. се прощавахме с България тя бе вече твърдо застанала под червеното знаме на комунизма”( генерал Черепанов, зам.председател на СКК) – ето реалната последица от окупацията, гарантирала национализацията и съветизацията на страната ни. Неслучайно комунистическата пропаганда нарича преврата на 9 септември „въстание”, а национализацията -„нова победа на демокрацията”-к „Народен фар” и всички проправителствени медии след 1945г.). С този безпросветен цинизъм българските комунисти създадоха мощни канали за пропаганда, идолопоклонничество  и фалшификации на историята в отношенията между българския и руския народ. До 1989 г. се прикриваха и преиначаваха истините за преврата на 8 срещу 9 септември, участието ни в т.н. Отечествена война и причините да загубим териториите от 1941 г. и излаза на Средиземно море.

В края на Втората световна война причината се оказва същата, както по времето след руско-турската война 1877/78г. – „освободителката” е против западното влияние в България, за да остане тя в сферата на великоруските(съветски) интереси. Различни епохи и герои, но с една цел – България да е плацдарм за завземане на Проливите и Дарданелите. За това Русия е против Съединението в 1885 г., против Независимостта от 1908, а през септември 1916 г. напада Добруджа и без подвига на ген. Иван Колев, пътят й към Варна и Бургас до Проливите е бил открит. Сталин не остава по-назад – през 1941 предлага на Англия да възнаградят Турция за неутралитета й във войната с цялата област на юг, включително Бургас. Едно „Да” от английския външен министър А. Идън и днес съдбата ни щеше да е друга. Но вместо признание за Идън, отхвърлил коварната идея, в центъра на Бургас още стърчи паметник на съветския „Альоша”  за „вечна признателност” към „освободителите”. Обичаме да държим лъжите на пиедестал и това си е!

Признание от незнание може да се случи. Но да се търпи безправие от робска подчиненост и преданост за получена власт или от скрити зависимости е равнозначно на самообезличаване. Това е най-големият грях на комунистическата идеология и тоталитарното управление – ликвидирайки свободната инициатива, с лъжи, демагогия и страх от терор превръщат България в комунистически затвор.

За това е крайно време лъжите и премълчаваните истини за събитията около 9 –ти септември и проявите на „народната власт”  да станат основа на обучението по история в образователната ни система. Когато младите поколения знаят истините за лъжите на комунизма, тогава може би българските социалисти ще разберат какво точно им е „отнела” демокрацията.

• Държавен архив Бургас,фонд 45,оп2, а.е.85, 80,81,85
Бургас, септември 2018 г.

В категории: Бургас , Ретро Флагман


32
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
32.
До 17 пояснение за мястото
10.09.2018 17:16:07
2
1
Гуньо простият , ще прави тройка със затворници от Бургаския затвор на площад Тройката. Входовете му отвсякъде ще бъдат отворени и после подобаващо запълвани. Всеки ще може да се възползва. Ку...те са за това.
31.
До 17
10.09.2018 17:13:38
2
1
Гуньо простият , ще прави тройка със затворници от Бургаския затвор. Входовете му отвсякъде ще бъдат отворени и после подобаващо запълвани.
30.
До 23
10.09.2018 14:25:17
2
2
То вие осрахте и оакахте цялата държава , та един 9-ти септември ли, няма! Къде са днес образованието , индустрията , здравеопазването и т.н - всичко е унищожено. Поколенията ще осъдят Вас като национални предатели!
29.
Браво!
10.09.2018 14:01:41
2
1
Браво и сега трябва да се отнеме незаконното имущество и да се даде на народа!
28.
Статията е документален ФАКТ!!!
09.09.2018 17:52:48
7
4
За окупацията насилието и кражбите.За родоотстъпничеството и продажността и престъпленията на комунистите спрямо народа.///ОФИЦИАЛНО ОСЪДЕНИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ//Те и сега са същите ""вълкът козината си мени///ОТ БКПнаБСП///но нрава си не"".ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛО И ЦИНИЧНО ПРЕСТЪПНИК ДА ПОЗДРАВЯВА ЖЕРТВИТЕ СИ ""с честит ви 9 септември""ДАТАТА НА ПРЕСТЪПНИЯ АКТ!!!!!!!!!!
27.
ПОДПИСКА–ПЕТИЦИЯ
09.09.2018 17:30:56
9
5
ДА ПРЕМАХНЕМ ПАМЕТНИКА СИМВОЛ НА ОКУПАЦИОННИ СИЛИ КОИТО ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН //ЧРЕЗ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ///СА ПОСТАВИЛИ НА ВЛАСТ на 9 септември 1944г ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ!!!!!!!!!!!.ГРАЖДАНИ на БУРГАС НАШЕ ПРАВО Е ДА РЕШИМ КАК ДА ОФОРМИМ ПО НОВ НАЧИН ПЛОЩАДНОТО ПРОСТРОНСТВО В ХАРМОНИЯ С ""ДУПКАТА "ЗА НОВА ЕВРОПЕЙСКА ВИЗИЯ.
26.
ПОДПИСКА–ПЕТИЦИЯ
09.09.2018 17:30:55
5
5
ДА ПРЕМАХНЕМ ПАМЕТНИКА СИМВОЛ НА ОКУПАЦИОННИ СИЛИ КОИТО ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН //ЧРЕЗ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ///СА ПОСТАВИЛИ НА ВЛАСТ на 9 септември 1944г ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ!!!!!!!!!!!.ГРАЖДАНИ на БУРГАС НАШЕ ПРАВО Е ДА РЕШИМ КАК ДА ОФОРМИМ ПО НОВ НАЧИН ПЛОЩАДНОТО ПРОСТРОНСТВО В ХАРМОНИЯ С ""ДУПКАТА "ЗА НОВА ЕВРОПЕЙСКА ВИЗИЯ.
25.
до 21 празнуващия КОМУНИСТ
09.09.2018 17:10:49
8
5
РОДОИЗМЕННИК ПРОДАЖНИК И ПРЕСТЪПНИК.Закон за обявяване на комунистическия режим в България за ПРЕСТЪПЕН–държавен вестник бр.37 от 5 май 2000г.В чл.ТРЕТИ Е ЗАПИСАНО ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ Е ПРЕСТЪПЕН А БКП Е ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ–ИЗРИЧНО Е ПОСОЧЕНА ДАТАТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944г. КАТО НАЧАЛО.!!!!!!!!!!!!!!!Г–н престъпник обръщението "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ" Е АБСУРДНО НАГЪЛ ЦИНИЗЪМ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КОИТО СА ВИ ОБЯВИЛИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ А ДАТАТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944г за начало на вашето престъпление.
24.
до 21 празнуващия КОМУНИСТ
09.09.2018 17:10:49
8
5
РОДОИЗМЕННИК ПРОДАЖНИК И ПРЕСТЪПНИК.Закон за обявяване на комунистическия режим в България за ПРЕСТЪПЕН–държавен вестник бр.37 от 5 май 2000г.В чл.ТРЕТИ Е ЗАПИСАНО ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ Е ПРЕСТЪПЕН А БКП Е ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ–ИЗРИЧНО Е ПОСОЧЕНА ДАТАТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944г. КАТО НАЧАЛО.!!!!!!!!!!!!!!!Г–н престъпник обръщението "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ" Е АБСУРДНО НАГЪЛ ЦИНИЗЪМ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КОИТО СА ВИ ОБЯВИЛИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ А ДАТАТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944г за начало на вашето престъпление.
23.
Рогачефф
09.09.2018 16:43:34
9
5
Се'рем ви на 9 тия септември камуняки!!!
22.
*********
09.09.2018 16:21:51
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
празнуващ
09.09.2018 15:32:45
11
10
Честит празник българи. Да жиеее 9 септември
20.
за 14
09.09.2018 15:12:08
4
2
Към 14 -да ги съберат с Альошата -всички съюзници заедно. Съединението прави силата
19.
Bai hui
09.09.2018 14:56:35
7
7
Много жалък народ.
Това че Сталин е бил една утрепка, готова да хариза част от България на турците, по свои подбуди, не омаловажава делото на царят Освободител Александър II.
18.
*********
09.09.2018 14:31:33
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
17.
Гуню простия
09.09.2018 14:24:44
7
3
Днес по традиция Корнелия дава отзад...на празник като на празнк
16.
Аз
09.09.2018 13:48:25
10
8
Ако в западна европа събаряха всичко градено от стари отхвърлени режими нямаше да има нищо от истирията а в турция слепват останали камъни за да печелят от история а у нас освен да рушим друго не правим рушим индустрия и паметници за да се подмажем на тези или онези
15.
българин
09.09.2018 13:45:48
13
12
Старчащият в центъра на Бургас паметник на скапаният руски пиян солдат - отровил се с метилов алкохол - е позор и гавра с паметта на избитите от комунистите българи.
Той трябва да бъде отстранен, но не трябва да бъде унищожен. Мястото му е в музея на тоталитарното изкуство за да припомня на бъдещите поколения какви долни измекяри са българските комунисти-русофили.
14.
Въх
09.09.2018 13:04:19
6
11
За да е пълна лудницата ,трябва да се сложат по един американски и един английски войник качени в самолет който бомбардира. Нали са били съюзници срещу уж обявила война царство България .
13.
Бургазлия
09.09.2018 12:35:43
13
14
Паметникът на Альоша трябва да остане ! И не съм изобщо комунист. Това е част от историята ни - хубава или лоша. Ако всяко следващо общество разрушаваше всичко, което е против неговите разбирания, сега по света нямаше да има паметници на редица воини, владетели, богове и т.н. Нека не мислим как да унищожаваме старите паметници, а да съградим нови.
12.
Smith
09.09.2018 11:37:50
14
15
Време е този грозен бетонен паметник на пияните ни окупатори да отиде в музея. Ботев и Левски трябва да са там, но все още има много продажни русофилски мекерета и няма да стане.
11.
до гражданите на Бургас
09.09.2018 10:31:33
15
11
Да ЗАПОЧНЕМ подписка ""ПЕТИЦИЯ""ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПАМЕТНИКА И ОБЛАГОРОДЯВАНЕ ЦЕНТЪРА С НОВА ВИЗИЯ//това е наше ПРАВО и никой не може да ни спре.
10.
gradski
09.09.2018 10:25:46
7
12
Добре де, знаем комунистите какви са ги вършили, ама под това знаме да оправдаваме и възхваляваме фашизма преди това е просташко.
9.
АБСОЛЮТНА ИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!
09.09.2018 10:16:54
12
4
ДОКУМЕНТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ОКУПИРАНЕТО И КРАЖБИТЕ .ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО И ПРОДАЖНОСТА НА КОМУНИСТИТЕ СПРЯМО НАРОДА.ТЕ И СЕГА СА СЪЩИТЕ"вълкът козината ///ИМЕТО ОТ БКП НА БСП///си мени но нрава си не""
8.
Churchill
09.09.2018 10:10:49
6
7
Като Русия толкова е искала плацдарм и излаз на проливите защо Англия и САЩ ни орязват излаза на Бяло море
7.
Дернев
09.09.2018 10:10:46
6
10
Ровенето в историята сега е загуба на време и енергия, защото събитията ни прискат, а времето не е наше. Не само за БГ, а за Европа. Сега трябва по бай-бързият начин да изградим единна армия на СЕЩ и заедно с Русия да спасим кнтинента си и самите нас от чуждите апетити и посегателства, които ще доведат неприятности, които до сега сме нямали. А и надали ще останемслед тях, да разберем кскво ни се е случило. Затова стига тъпа пропагснда. СЕЩ и Русия - Европа за европейците.
6.
ДЕН ПОБЕДАЙ
09.09.2018 10:07:38
5
12
ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!
5.
Бургазлия
09.09.2018 10:06:40
15
13
Паметника на альоша в музея, а не в центъра на Бургас! Това зависи от бургазлии.
4.
цинично но вярно
09.09.2018 09:48:01
14
6
Победителите не ги съдят. България няма нито една спечелена война.От 1400 год.история България е 1000 год в зависимост от чужди държави.Ако се върнем и във Волжска България зависимостта се удължава.Всяка ориентация на запад е последвана от източна или ориенталска зависимост...Три милиона български граждани за 30 години се ориентираха на Запад=зависимост от Запада/приходи,инвестиции/ логично е да следва отново източна зависимост...и от сега во веки веков
3.
питане
09.09.2018 09:46:01
8
9
Касабова, като публикуваш подобни пасквили това ще очисти ли комунистическото ти минало?
2.
:-/
09.09.2018 09:32:55
8
8
Според мен и сега трябва да стане така.
1.
бургазлия
09.09.2018 08:51:09
27
11
Ииии, червените шушулки ще се побъркат от тази статия. Която е истина, обаче. Колкото и да не им харесва.
Киро ПРОДАНОВ Автор
Киро ПРОДАНОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Астро
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Бургазлията твърди, че е собственик на земята, а сигналът в Общината подала бившата му приятелка, която искала да го натопи

Всичко в категорията
Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ)
Жена загина при експлозия във фабрика за оръжия
Жена загина при експлозия във фабрика за оръжия Експлозията е била в тунел, където се тестват оръжията

Всичко в категорията
БАН създава ново научно звено на мястото на НИМХ
БАН създава ново научно звено на мястото на НИМХ Работното му наименование е „Институт за изследване на атмосферата, климата и водите“

Всичко в категорията
Слави Трифонов попиля партиите заради субсидиите им, в Германия вземат по 1 евро Съветници от ГЕРБ с предложение как да се поддържат и охраняват спортните площадки и игрища в Бургас Симеон II и съпругата му празнуваха с испанското кралско семейство 80-ия рожден ден на кралица София Светът изтръпна: В КНДР откриха 13 тайни ракетни бази, които могат всеки момент да... Средната работна заплата се е повишила с близо 8% за година, отчете статистиката ДСБ издига Светослав Малинов за нов мандат в ЕП в листата на Демократична България Google с мерки, бори сексуалните посегателствa Цветан Цветанов за протестите: Гражданите да изберат – хаос или стабилност Румен Радев: Оставката сега е абдикация от отговорност Борисов спешно събра министри тази сутрин Ангел Джамбазки: На протестите се появяват хора с военни димки, което значи, че...
Стана ясно коя е консултантката от съдебната система на Николай Банев Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Експерти: България се бави с въвеждането на медиацията за решаване на извънсъдебни спорове Психясал българин закла безпричинно възрастен англичанин, докато се разхожда Прокуратурата обвини таксиджията Тренчев, насилил непълнолетна и снимал гаврата Цацаров се зае да проверява и кандидата на Радев за конституционен съдия Достойно! Бургаски съдия сряза турския съд за граничните полицаи, нарушават националния ни суверенитет! Шокираща вест за българските граничари: Спогодбата от 1976 година е неприложима, ще трябва да минат ада на турското правосъдие 46-годишен изнасили момиче и засне как прави секс с нея „Воля” осигури кворума, Елена Йончева разреши на прокуратурата да я преследва Бургаският районен съд изслушва граничарите, обвинени за убийство на турски бракониер
Как от безработен да станете управител на хотел? Започват програми за преквалифициране на кадри
Как от безработен да станете управител на хотел? Започват програми за преквалифициране на кадри Вече има възможност работодателят да инвестира във вас, а после да работите в неговата фирма определен брой години
Всичко в категорията
Нормално е Общината да иска филиал на Софийския университет в Бургас, но ние гледаме националния интерес
Нормално е Общината да иска филиал на Софийския университет в Бургас, но ние гледаме националния интерес Висшите училища вземат решение колко да се разрастват – те обаче понякога виждат дървото, а не гората, смята просветният министър

Всичко в категорията
В първото българско училище в Швейцария започват учебни занимания Образователното министерство предлага защитени специалности в машиностроенето, електрониката и автоматиката Призвание: Високоплатен мениджър стана учител в „Столипиново“ Бургас остава без филиал на Софийския университет – държавата спира процедурата Станаха ясни победителите в категория „Спорт“ на Кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ Култовата комедията „Изневери в повече” отново на бургаска сцена Красимир Вълчев: Увеличаваме с 20% заплатите на учителите Бургаският писател Слави Томов представя творчеството на Томас Ман на 9 ноември Хитовият спектакъл „Железният светилник” ще бъде представен за единадесети път в Бургас Кметът Николов към младите учители: Вярвам във вас и в успеха на бургаските ученици Разкриват още 300 работни места за психолози и ресурсни учители
На 17-ти ноември доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА” консултира безплатно по теми, свързани с антибиотиците
На 17-ти ноември доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА” консултира безплатно по теми, свързани с антибиотиците През тази година лаборатория „ЛИНА“ се включва в инициативата на СЗО като от 12-ти  ноември стартира кампания, посветена на антибиотиците

Всичко в категорията
Художник помага на дете от Бургас да победи рака
Художник помага на дете от Бургас да победи рака 15 картини са включени в благотворителната изложба на Евгений Халачев, която ще бъде открита на 12 ноември в Клуба на моряка
Всичко в категорията
Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне Хирургът д-р Георги Гендов - герой за българските майки: Топлил като свое оперирано бебче в УМБАЛ-Бургас Болен мъж от Несебър иска да напусне България заради липса на лечение (ВИДЕО) 86-годишен българин живее на спирка, плаши крадците с камъни (ВИДЕО) Жестока трагедия! Откриха телата на издирваните рибари Петър и Васил 22-годишен студент се нуждае от 120 000 евро за лечение (ВИДЕО)
Внимание! Катастрофа на „Трапезица“ в Бургас предизвика огромна тапа, кръговото е запушено (СНИМКА)
Внимание! Катастрофа на „Трапезица“ в Бургас предизвика огромна тапа, кръговото е запушено (СНИМКА) Два автомобила са се ударили, шофьорите са невредими, но задръстването е невиждано


Всичко в категорията
МВР: Няма регистрирани случаи на насилие между полицаи и протестиращи Извънредно! Протестиращите блокираха бул."Христо Ботев" АМ "Тракия" блокирана и край Ямбол и Сливен, шофьори разбиват мантинелата край Дупница КФН разкри как ще наказва шофьорите с „Гражданската отговорност“ Входът на Бургас откъм АМ „Тракия” остава блокиран, ето как шофьорите спряха движението (ОБНОВЕНА) Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ) Стотици са затапени на изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите горива Над 350 автомобила на бургаския протест срещу скъпите горива, искат и държавна намеса за гражданската отговорност Кола се натресе в джип на бул."Демокрация" на път за протеста срещу скъпите горива Само във Флагман.бг: Гонка в час пик предизвикала зрелищната катастрофа на бул.”Стефан Стамболов” Първи снимки от адската катастрофа в Бургас! Астрата е по таван на тротоара, по чудо няма жертви
Кметът на Поморие Иван Алексиев с гневно писмо до БФС заради съдийска сеч, намекна за напускане на групата
Кметът на Поморие Иван Алексиев с гневно писмо до БФС заради съдийска сеч, намекна за напускане на групата Алексиев повдига и въпроса: Защо не допускат клуба да играе на изкуствената настилка на собствения му стадион, а в същото време лицензират кошмарни спортни съоръжения за професионалния футбол

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Началото на събитието бе дадено от народния представител от ГЕРБ-Бургас Галя Желязкова и кмета на града инж. Иван Жабов

Всичко в категорията
Конкурсът „Да украсим Бургас" стартира на 15 ноември Бившата Трета поликлиника предлага специфични услуги в областта на спортната медицина Електронна платформа предлага в реално време информация за градския транспорт в Бургас Внимание! Катастрофа на „Трапезица“ в Бургас предизвика огромна тапа, кръговото е запушено (СНИМКА) Кметът на Бургас подкрепя общинските съветници за по-чист въздух, предлага още мерки Сериозно развитие за Океанариума в Бургас! Представят до дни новия проект, строителството започва догодина Ансамбъл от Музикалното училище ще свири за малкия Виктор, за да победи рака Нормално е Общината да иска филиал на Софийския университет в Бургас, но ние гледаме националния интерес Протестът в Бургас, продължил над 7 часа, приключи (ХРОНОЛОГИЯ) Входът на Бургас откъм АМ „Тракия” остава блокиран, ето как шофьорите спряха движението (ОБНОВЕНА) Протестантските църкви в Бургас: Не връщайте комунизма, не ограничавайте вярата на хората!
Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис
Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Зрелищната акцията е осъществена от служители на Второ РУП, разработвали случая от седмици


Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Вижте кой е собственикът на нелегалния склад за риба в жк „Меден рудник“ Извънредно! Разкриха нелегален склад за риба в жк "Меден рудник" (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) 31-годишен бургазлия с Пасат отнесе моторист на пътя за жк. „Меден рудник” 33-годишна бургазлийка от жк „Меден рудник“ отиде на почивка за уикенда, но съжали жестоко Вижте сълзите в очите на Анастасия – безскрупулен крадец от ж.к.”Меден рудник” задигна парите й, подиграва се с нея Само във Флагман.бг! Ето го Кольо от жк „Меден рудник“, закопчан при спецакция в Айтоско Джигит с тузарско Ауди "обърка" околовръстното на Бургас с АМ "Тракия", ето как ще бъде наказан Спипаха тийнейджърите, потрошили детска площадка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) 21-годишен младеж е в болница след катастрофа на бургаския бул. „Захари Стоянов” Тежка катастрофа край Меден рудник! Мерцедес помля комби, завъртя се и заби в стълб Още от подвизите на полицай Зеленков: Пребил на разпит човек заради изчезнала дамаджана с ракия
В името на детето: Семейство от Айтос е готово на всичко, за да си върне малката Зейнеб
В името на детето: Семейство от Айтос е готово на всичко, за да си върне малката Зейнеб Разказваме ви за Анка и Ридван - добрия пример на системата, която, макар и без да иска, е успяла да ги интегрира, вижте тяхната история


Всичко в категорията
В Айтос нямат време за губене! Стартира мащабен проект за 6 млн. лв., който слага край на мъките на три села Съветници от Айтос отказаха да бъде издигнат паметник на екскмета Борис Щерев Започна мащабният ремонт на автогарата в Айтос, вижте коя е фирмата-изпълнител Приоритет в работата ми са образованието и инфраструктурата. Ще работя в тази посока докрай Двоен празник за Айтос! Гордостта на България Мариела стана почетен гражданин (СНИМКИ/ВИДЕО) Николай Славеев и Руслан Мъйнов ще празнуват с айтозлии на Димитровден, вижте пълната програма Протест ли е това? Едва 50 души се събраха в центъра на Айтос срещу циганските издевателства (СНИМКИ) Подготвят протест в подкрепа на пребития от цигани Пламен Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос Ексклузивно! Пребитият Пламен проговори: Циганите вече не пускат българи в бар „Арабски нощи” (ВИДЕО)
Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО)
Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Клиентът ми не е искал да предизвика това ПТП, недопустимо е да го представяте като богаташа, който гази хора със скъпата си кола, пледира защитникът му адв.Марковски

Всичко в категорията
Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО) Алекс, премазал две жени в Карнобат, си нае известен бургаски адвокат да го защитава. Ще го освободи ли съдът от ареста? 13-годишен бил в Мерцедеса на Алекс, премазал две жени в Карнобат Няма дрога в циганина Алекс, който заби мерцедеса си в две жени и ги уби Трагедия! Почина и втората карнобатлийка, премазана от мерцедеса на Алекс Вътрешният министър Младен Маринов за катастрофата в Карнобат: Явно самочувствието зад волана е било високо! Само във Флагман.БГ: Как Алекс почерни задушница в Карнобат и напои с кръв ул. „Петър Берон” Само във Флагман.бг: Вижте Алекс, който предизвика автокасапницата в Карнобат Шофьорът, причинил кървавото меле в Карнобат, е 18-годишен с един месец стаж и с "Мерцедес" (ОБНОВЕНА)
В Свети Влас дават курбан за здраве Министър Ангелкова на крака за 50-годишния юбилей на гимназията по туризъм „Иван Вазов” в Слънчев бряг С подкрепата на американското посолство Несебър даде нов живот на храма "Йоан Алитургетос" в Несебър (СНИМКИ/ВИДЕО) Министър Ангелкова ще участва в откриването на реставрираната църква „Св. Йоан Алитургетос“ в Стария Несебър Екологична инициатива в Несебър: Изнасят опасните отпадъци от града Синът на Туцо обърна показанията си за Божо Кравата и хората му: Нямах проблем с тях, Пламен Петков ги манипулираше Несебър стартира цялостен ремонт на ул. „Христо Ботев”, оформят широк градски център Вдовицата на Бай Миле: Божидар Кузманов работеше при мен, той е изрод! Ще обърне ли арестът на Митьо Очите процеса срещу бандата на Божо Кравата? Защо ресторант Djanny в Слънчев бряг работи, а всички други вече спят зимен сън, каква е тайната? Впечатляващо представяне на несебърската танцова група „Заря” на международен фестивал във Виена
Супер екстра! Поморие с безплатен интернет за жители и гости на града
Супер екстра! Поморие с безплатен интернет за жители и гости на града Общината е сред първите, кандидатствали в конкурса за получаване на ваучер по инициативата WiFi4EU

Всичко в категорията
Акция край Поморие: Откриха половин тон фалшиво сирене в опаковки за истинско (СНИМКИ) Възрастни поморийци надхитряват телефонните измамници, последният хванат лежи в затвора 38-годишна жена заби Реното си в БМВ Х6 на пътя Бургас-Поморие РИОСВ-Бургас категорични: Сладководната риба в Поморие умира от недостиг на кислород Втора проверка днес ще решава има ли мъртва риба в язовир край Поморие и какво я отрови Депутатът Ася Пеева инициира среща с ахелойци, вижте какъв е поводът Ужасяваща находка! Лодка с труп доплава от Свети Влас до Ахелой Поморие получи награда за значителен принос за развитието на туризма ГЕРБ-Поморие стартира дарителска кампания за книги в Деня на народните будители КЗК отхвърли жалбата на Община Поморие за плажа на Маймуняка. Кметът Алексиев: Ще си търсим правата в съда! 44-годишният Мирослав е собственик на рекордната наркоплантация в Поморие
Созопол – град на романтиката или на измамата? (СНИМКИ) Сеч на гората край бившия къмпинг Черноморец може да активизира свлачище, плажът застрашен? (ВИДЕО) Съветници дадоха зелена светлина за ремонт на пътища в Созопол, но къде е кметът Панайот Рейзи? Кой сече над к-г „Черноморец”, за да тръгне активното свлачище? Само във Флагман.бг! Запалиха колите на созополския бизнесмен Коцето Василев (СНИМКА) Водолазът Ивайло Иванов: Източихме около 300 кубика нефт от потъналия край Созопол кораб (ВИДЕО) Спипаха надрусана мадама да броди с колата си из улиците в с. Крушевец, ето какво й се случи Уникална част от историята: В Ахтопол откриха килограми злато и сребро на именити владетели (СНИМКИ) "Ауто фактор" взема централния плаж на Созопол за 20 години, чадърът и шезлонгът по 7 лв. Рибари от Созопол на протест: Бранят "Германката" от застрояване (ВИДЕО) Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Обявена е обществена поръчка за изработване на техническите проекти
Всичко в категорията
Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент? Ето къде в Бургаска област валя най-много, но пък няма никакви поражения Ето коя е критичната точка на Бургаска област, изсипаха се 110 литра дъжд на кв.м за 3 часа Общинари от Царево направиха първа копка на Зелен парк в Турция
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"?
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"? Корабът „Родина” е на почти същата дълбочина, морската администрация започва изследвания
Всичко в категорията
Добра новина! Започва мащабна реконструкция за 1 млн. лв. на ВиК мрежата в старата част на Приморско Мечтата на малчуганите от с. Ясна поляна се сбъдна, вече имат своe футболно игрище Състезателите на Приморско от клуб „Аригато“ с нови постижения Софийски полицай яко се издънил в Приморско, решил с изнудване за едно лято богат да стане Спортен деятел дарява книги на училището и библиотеката в Приморско Китен ще бие Приморско по скъпи чадъри и шезлонги. Избраха нови концесионери за двата плажа Жителите на община Приморско с безплатни профилактични прегледи на 12-13 ноември Депутати и полицаи с беседа в Приморско: Обясняват на пенсионерите как да се пазят от свирепите алоизмамници Уникално! Вижте Лъвската глава - за първи път толкова отблизо Жестока драма! Ясна поляна плаче за 31-годишната Елена, оставя две деца сирачета след трагедията на АМ „Тракия“ Уникално! Златни накити на 5000 години открити в гроба на девойка в местността "Силихляр" до Приморско
Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Началото на събитието бе дадено от народния представител от ГЕРБ-Бургас Галя Желязкова и кмета на града инж. Иван Жабов

Всичко в категорията
Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден МО не успя да продаде военни апартаменти в Средец на цени под 3000 лв. Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв. Форд изгоря като факла в центъра на с. Голямо Буково, собственикът се втурнал да гаси пламъците Трагедия! 57-годишният Константин почина след огромен пожар в дома на чичо му в с. Голямо Буково Само във Флагман.бг: ГЕРБ и БСП гуша за гуша – предрешен ли е днешният вот в с. Орлинци БСП-Средец подари икона на св. Петка на храма в село Орлинци ГЕРБ смаза БСП на вота за кмет в с. Орлинци – 159:33 40-годишна бургазлйка с БМВ се заби в Мерцедес близо до Средец, прати свекърва си в болница Община Средец реши проблема с язовирите, отдаде на концесии всички ключови съоръжения След скандали и заплахи от инвеститор в Средец: Разделят наполовина апетитен терен в Драчево
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство Спомени от соца: Мистериозните разкопки в Странджа през 1981 г. И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Ужас на пътя! Моторист със Сузуки Бандит се хвърли в канавката, счупи гръбнака си Петър Кънев: Единственият вариант е Малко Търново да се присъедини към Турция – това вече е откъсната община
За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя
За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Реконструираната отсечка е с дължина 3 км, техниката и материалите са предоставени от Община Камено
Всичко в категорията
Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат? Ученици от Камено научиха повече за съдбата на българските евреи след Холокоста Черни връх година след потопа: Варят курбан за здраве, за да се отърсят от ужаса Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес Брутално! Мъж издъхна след бой в каменско село, арестуван е 35-годишният Иван Затвори врати и една от последните селски фурни в Бургаско Общинският съвет в Камено отпуска средства за процедури и пътни разходи на деца в неравностойно положение Година след потопа: Държавата все още не е почистила деретата си в Камено Камено с нова бензиностанция: Жител на града дари модерна техника за нуждите на общината
Стадионът в Сунгурларе вече си има име
Стадионът в Сунгурларе вече си има име Поводът е 40-годишнината от обявяването на Сунгурларе на община

Всичко в категорията
Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена
Нормално е Общината да иска филиал на Софийския университет в Бургас, но ние гледаме националния интерес Интервю Всички интервюта Красимир ВЪЛЧЕВ пред „Флагман”: Нормално е Общината да иска филиал на Софийския университет в Бургас, но ние гледаме националния интерес
Висшите училища вземат решение колко да се разрастват – те обаче понякога виждат дървото, а не гората, смята просветният министър

Глас отвътре Всички Иван КОЛЕВ, Иван КОЛЕВ Протестът вече не е срещу горивата, социален е! Исканията на шофьорите показаха, че основният проблем са ниските доходи – на дъното на ЕС

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 13.11.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Денят няма да е лек за вас, но пък след работа се подгответе за срещи и приятни изненади! Трудностите ще са свързани с вземането на правилни решения в кратък срок и с изпълнението на поставените цели. Предразположени сте към кожни заболявания. Дамите, родени под този знак, да се пазят от измамници, привлечени от парите им!Ограничете контактите с непознати! Желателно е точно в този ден самотните мъже да не си търсят виртуални обожателки. След флирт в чата, може да се стигне до среща, но ще се разочаровате. Погрижете се за себе си! Нужна ви е почивка и промяна в режима на хранене. Както казват диетолозите, човек сам си копае гроба с нож и вилица в ръка. Затова е време да започнете да се храните разделно. Консумирайте по-богата на витамини храна и пийте повече течности! Дори при резки промени, запазете идеалите си! Не се занимавайте със съмнителните дела, а с близките си бъдете внимателни! Не ги засипвайте с обвинения, защото може да се изпокарат и после да съжалявате, но ще ви е трудно да се помирите! В този ден добре се усвояват лекарствата. Ключова е вашата психологическа настройка. До колко ще успявате в проектите, наистина зависи от вашето въображение и вяра. Семейните представители на този знак да обърнат повече внимание на възпитанието на децата си! Само те могат ги спасят от скуката. Това е ден за равносметка. При някои от вас сянката миналото тегне като прокоба. Това, което ви се случва сега, е следствие от нещо, което е трябвало да направите. За да продължите напред с нови сили, трябва да се освободите от товара, изпълнявайки това, което сте отлагали. През този ден не започвайте важни неща! По-добре си почивайте, вместо да съжалявате, че сте си прахосали времето и усилията напразно! Не се занимавайте с хазарт и внимавайте с инвестициите, защото може да загубите доста пари! В любовта ще имате повече късмет. Представителите на този зодиакален знак ще имат успех на работното място, ако обединят усилията си със своите колеги. Денят е добър за работа в колектив, за учене и получаване на нова информация. Може да не се чувствате комфортно заради натоварване на стомаха, започнете диета! Денят е благоприятен за смяна на работното място, на обстановката или на дома. Трябва обаче да обърнете внимание на здравето си и да се откажете от вредните навици. Ограничете цигарите и алкохола! Ако не се чувствате добре, не отлагайте срещата с личния си лекар! Не пропускайте предоставените ви от съдбата възможности! Звездите подкрепят стремежа ви за развитие. Ще имат успех най-вече тези, които се занимават с научна работа и бизнес. Общуването ще е приятно и желано, особено с представителите на противоположния пол. Отделете повече внимание на своите приятели и близки! Важно е с нищо да не прекалявате, особено в края на деня, когато ще се чувствате ужасно уморени. Доверявайте се на интуицията си и на хората, които обичате! В този ден не е желателно да се натоварвате физически. Мъжете вероятно ще бъдат изправени пред сложен избор между кариерата и любовта. По-добре си вземете отпуска, защото това може да се окаже спънка в отношенията ви с любимия (любимата)! Дамите може да се разболеят от вирусни или от сърдечно-съдови заболявания.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип