×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

9 септември - от преврата до истината за лъжата


9 септември - от преврата до истината за лъжата
Крайно време е лъжите и премълчаваните истини за събитията около 9 –ти септември и проявите на „народната власт” да станат основа на обучението по история в образователната ни система
08 Септември 2018, Неделя, 00:59 ч.
Автор: Киро ПРОДАНОВ

Неслучайно комунистическата пропаганда нарича преврата на 9 септември „въстание”, а национализацията -„нова победа на демокрацията”

Защо българските социалисти все още се възторгват по 9-ти септември и го тачат като  ден на „социалистическата революция”?

При това историческата наука и десетки  публикации по темата недвусмислено го определят като добре планиран от комунистите военно-политически преврат, осъществен с помощта на Червената армия.

И в резултат България става най-лесно придобития по израза на Георги Боздуганов „военен трофей на Сталин”, самият той подготвящ дълго време окупацията и съветизацията на страната ни. Тази истина обаче все още бавно достига до  ушите и умовете на хората и на децата в училище. И доста по-слабо, отколкото неспиращите напъни от привърженици на съвременната руска политика у нас да представят съветската окупация 1944-1947  като „освобождение от фашизма”.

Всъщност, източник на зловредната лъжа е в подписаното на 28 октомври 1944 г. споразумение между СССР, Англия и САЩ, чл.1.а:„България, като спря военните действия против Съюза на съветските социалистически републики и като скъса отношенията си с Германия на 6 септември 1944г….

Ето две лъжи в едно изречение - България не е воювала против СССР, а отношенията с Германия скъсва не на 6-ти, а на 5 септември. Но така лъжата дава свободата на Сталин да обяви война на  България именно на 5-ти септември, за да не изглежда като агресор в очите на съюзниците.

Той проваля преговорите в Кайро за примирие с България, подклажда заговорническите страсти в София за сваляне на Муравиевото правителство и даване властта на Отечествения фронт, доминиран от местните комунисти, а на 8 септември Червената армия напада България. Ето я целта на лъжата – нападение и окупация на „вражеската” България!

Механизмите на координацията и договореностите между съветското командване и превратажиите от кръга „Звено” не са известни поради продължаващия режим на секретност, наложен върху съветски документи от този период – (Г.Боздуганов,  кн. ”България-военният трофей на Сталин”, С.,2014г., стр.127). Истината обаче е записана в дневника на Георги Димитров: „У нас завземането на властта от работническата класа се извърши не чрез вътрешно въстание, а чрез помощ отвън, от съветските войски…”

Каква всъщност е мисията на тези войски и какви ги вършат на наша територия става ясно от стотиците документи в Държавна агенция „Архиви” – потънали в забрава истини. В община Средец, например, още на 13 септември 1944 г. т.н. „освободители от фашизма” започват реквизиция на ценни вещи и строителни материали, без разписки и заплащане, а именно:

- от Георги Циров  ново кавалерийско седло на стойност 10 х.лв., 9 200  тухли,1200 цигли за 34 992 лв.;

-от Никола Амелев и Сие – дървен и строителен материал за 34 470 лв.; А още по-куриозни са двата случая на отнети леки коли опел „Олимпия” и „Кадет” от руски офицери, които собствениците им д-р Ат.Запрянов и горското са предоставили на местния ОФ комитет за ползване.

Общо за периода до края на декември 1944 г. стойността на отнетите материални ценности, едър и дребен добитък, храни и др. в полза на съветските войски само в тази община възлизат на 699 984 лв.*

Подобно ограбване на българските граждани е масово явление във всички краища на страната. В ДВА В.Търново фонд 38, отдел VI има 80 папки-арх. единици със стотици страници сведения, заявления, молби, искания и др.от граждани за „заплащане на реквизирани квартири, гаражи, автомобили и всевъзможни вещи и домашни потреби”, а и за други „нанесени загуби от съветските войски”.

Има и сведения за иззето имущество от магазията на черноморския флот, от фабрики и транспортни предприятия. Отделно от това, през периода до 1947 г. са наложени наряди и реквизиции за горива, храни и парични суми за нуждите по издръжката на огромния апарат в СКК и на съветските войски, разполагани в различни сгради на 3-ти и 7-ми армейски корпус в Шумен, Хасково, Бургас, летищата и на други места.

Претърпените от гражданите материални загуби отечественофронтовската власт прехвърля за сметка на общините и държавата, оневинявайки по този начин червеноармейците. Ясно е, че окупаторите никога не плащат направените сметки.

Но най-страшното ограбване на българския народ съвпада тъкмо с изтеглянето на окупационната Червена армия в края на 1947 г. След разгрома на политическата опозиция започва бандитска национализация на индустрията, мините и банките, а в последствие на градската покрита собственост, на селските мандри и  работилници, на работния добитък и земята на хората, на благотворителните дружества.

„Когато в края на 1947 г. се прощавахме с България тя бе вече твърдо застанала под червеното знаме на комунизма”( генерал Черепанов, зам.председател на СКК) – ето реалната последица от окупацията, гарантирала национализацията и съветизацията на страната ни. Неслучайно комунистическата пропаганда нарича преврата на 9 септември „въстание”, а национализацията -„нова победа на демокрацията”-к „Народен фар” и всички проправителствени медии след 1945г.). С този безпросветен цинизъм българските комунисти създадоха мощни канали за пропаганда, идолопоклонничество  и фалшификации на историята в отношенията между българския и руския народ. До 1989 г. се прикриваха и преиначаваха истините за преврата на 8 срещу 9 септември, участието ни в т.н. Отечествена война и причините да загубим териториите от 1941 г. и излаза на Средиземно море.

В края на Втората световна война причината се оказва същата, както по времето след руско-турската война 1877/78г. – „освободителката” е против западното влияние в България, за да остане тя в сферата на великоруските(съветски) интереси. Различни епохи и герои, но с една цел – България да е плацдарм за завземане на Проливите и Дарданелите. За това Русия е против Съединението в 1885 г., против Независимостта от 1908, а през септември 1916 г. напада Добруджа и без подвига на ген. Иван Колев, пътят й към Варна и Бургас до Проливите е бил открит. Сталин не остава по-назад – през 1941 предлага на Англия да възнаградят Турция за неутралитета й във войната с цялата област на юг, включително Бургас. Едно „Да” от английския външен министър А. Идън и днес съдбата ни щеше да е друга. Но вместо признание за Идън, отхвърлил коварната идея, в центъра на Бургас още стърчи паметник на съветския „Альоша”  за „вечна признателност” към „освободителите”. Обичаме да държим лъжите на пиедестал и това си е!

Признание от незнание може да се случи. Но да се търпи безправие от робска подчиненост и преданост за получена власт или от скрити зависимости е равнозначно на самообезличаване. Това е най-големият грях на комунистическата идеология и тоталитарното управление – ликвидирайки свободната инициатива, с лъжи, демагогия и страх от терор превръщат България в комунистически затвор.

За това е крайно време лъжите и премълчаваните истини за събитията около 9 –ти септември и проявите на „народната власт”  да станат основа на обучението по история в образователната ни система. Когато младите поколения знаят истините за лъжите на комунизма, тогава може би българските социалисти ще разберат какво точно им е „отнела” демокрацията.

• Държавен архив Бургас,фонд 45,оп2, а.е.85, 80,81,85
Бургас, септември 2018 г.



Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 1
32
Коментара по темата
32.
До 17 пояснение за мястото
10.09.2018 17:16:07
1
2
Гуньо простият , ще прави тройка със затворници от Бургаския затвор на площад Тройката. Входовете му отвсякъде ще бъдат отворени и после подобаващо запълвани. Всеки ще може да се възползва. Ку...те са за това.
31.
До 17
10.09.2018 17:13:38
1
2
Гуньо простият , ще прави тройка със затворници от Бургаския затвор. Входовете му отвсякъде ще бъдат отворени и после подобаващо запълвани.
30.
До 23
10.09.2018 14:25:17
2
2
То вие осрахте и оакахте цялата държава , та един 9-ти септември ли, няма! Къде са днес образованието , индустрията , здравеопазването и т.н - всичко е унищожено. Поколенията ще осъдят Вас като национални предатели!
29.
Браво!
10.09.2018 14:01:41
1
2
Браво и сега трябва да се отнеме незаконното имущество и да се даде на народа!
28.
Статията е документален ФАКТ!!!
09.09.2018 17:52:48
4
7
За окупацията насилието и кражбите.За родоотстъпничеството и продажността и престъпленията на комунистите спрямо народа.///ОФИЦИАЛНО ОСЪДЕНИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ//Те и сега са същите ""вълкът козината си мени///ОТ БКПнаБСП///но нрава си не"".ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛО И ЦИНИЧНО ПРЕСТЪПНИК ДА ПОЗДРАВЯВА ЖЕРТВИТЕ СИ ""с честит ви 9 септември""ДАТАТА НА ПРЕСТЪПНИЯ АКТ!!!!!!!!!!
27.
ПОДПИСКА–ПЕТИЦИЯ
09.09.2018 17:30:56
5
9
ДА ПРЕМАХНЕМ ПАМЕТНИКА СИМВОЛ НА ОКУПАЦИОННИ СИЛИ КОИТО ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН //ЧРЕЗ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ///СА ПОСТАВИЛИ НА ВЛАСТ на 9 септември 1944г ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ!!!!!!!!!!!.ГРАЖДАНИ на БУРГАС НАШЕ ПРАВО Е ДА РЕШИМ КАК ДА ОФОРМИМ ПО НОВ НАЧИН ПЛОЩАДНОТО ПРОСТРОНСТВО В ХАРМОНИЯ С ""ДУПКАТА "ЗА НОВА ЕВРОПЕЙСКА ВИЗИЯ.
26.
ПОДПИСКА–ПЕТИЦИЯ
09.09.2018 17:30:55
5
5
ДА ПРЕМАХНЕМ ПАМЕТНИКА СИМВОЛ НА ОКУПАЦИОННИ СИЛИ КОИТО ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН //ЧРЕЗ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ///СА ПОСТАВИЛИ НА ВЛАСТ на 9 септември 1944г ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ!!!!!!!!!!!.ГРАЖДАНИ на БУРГАС НАШЕ ПРАВО Е ДА РЕШИМ КАК ДА ОФОРМИМ ПО НОВ НАЧИН ПЛОЩАДНОТО ПРОСТРОНСТВО В ХАРМОНИЯ С ""ДУПКАТА "ЗА НОВА ЕВРОПЕЙСКА ВИЗИЯ.
25.
до 21 празнуващия КОМУНИСТ
09.09.2018 17:10:49
5
8
РОДОИЗМЕННИК ПРОДАЖНИК И ПРЕСТЪПНИК.Закон за обявяване на комунистическия режим в България за ПРЕСТЪПЕН–държавен вестник бр.37 от 5 май 2000г.В чл.ТРЕТИ Е ЗАПИСАНО ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ Е ПРЕСТЪПЕН А БКП Е ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ–ИЗРИЧНО Е ПОСОЧЕНА ДАТАТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944г. КАТО НАЧАЛО.!!!!!!!!!!!!!!!Г–н престъпник обръщението "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ" Е АБСУРДНО НАГЪЛ ЦИНИЗЪМ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КОИТО СА ВИ ОБЯВИЛИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ А ДАТАТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944г за начало на вашето престъпление.
24.
до 21 празнуващия КОМУНИСТ
09.09.2018 17:10:49
5
8
РОДОИЗМЕННИК ПРОДАЖНИК И ПРЕСТЪПНИК.Закон за обявяване на комунистическия режим в България за ПРЕСТЪПЕН–държавен вестник бр.37 от 5 май 2000г.В чл.ТРЕТИ Е ЗАПИСАНО ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ Е ПРЕСТЪПЕН А БКП Е ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ–ИЗРИЧНО Е ПОСОЧЕНА ДАТАТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944г. КАТО НАЧАЛО.!!!!!!!!!!!!!!!Г–н престъпник обръщението "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ" Е АБСУРДНО НАГЪЛ ЦИНИЗЪМ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КОИТО СА ВИ ОБЯВИЛИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ А ДАТАТА 9 СЕПТЕМВРИ 1944г за начало на вашето престъпление.
23.
Рогачефф
09.09.2018 16:43:34
5
9
Се'рем ви на 9 тия септември камуняки!!!
22.
*********
09.09.2018 16:21:51
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
празнуващ
09.09.2018 15:32:45
10
11
Честит празник българи. Да жиеее 9 септември
20.
за 14
09.09.2018 15:12:08
2
4
Към 14 -да ги съберат с Альошата -всички съюзници заедно. Съединението прави силата
19.
Bai hui
09.09.2018 14:56:35
7
7
Много жалък народ.
Това че Сталин е бил една утрепка, готова да хариза част от България на турците, по свои подбуди, не омаловажава делото на царят Освободител Александър II.
18.
*********
09.09.2018 14:31:33
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
17.
Гуню простия
09.09.2018 14:24:44
3
7
Днес по традиция Корнелия дава отзад...на празник като на празнк
16.
Аз
09.09.2018 13:48:25
8
10
Ако в западна европа събаряха всичко градено от стари отхвърлени режими нямаше да има нищо от истирията а в турция слепват останали камъни за да печелят от история а у нас освен да рушим друго не правим рушим индустрия и паметници за да се подмажем на тези или онези
15.
българин
09.09.2018 13:45:48
12
13
Старчащият в центъра на Бургас паметник на скапаният руски пиян солдат - отровил се с метилов алкохол - е позор и гавра с паметта на избитите от комунистите българи.
Той трябва да бъде отстранен, но не трябва да бъде унищожен. Мястото му е в музея на тоталитарното изкуство за да припомня на бъдещите поколения какви долни измекяри са българските комунисти-русофили.
14.
Въх
09.09.2018 13:04:19
11
6
За да е пълна лудницата ,трябва да се сложат по един американски и един английски войник качени в самолет който бомбардира. Нали са били съюзници срещу уж обявила война царство България .
13.
Бургазлия
09.09.2018 12:35:43
14
13
Паметникът на Альоша трябва да остане ! И не съм изобщо комунист. Това е част от историята ни - хубава или лоша. Ако всяко следващо общество разрушаваше всичко, което е против неговите разбирания, сега по света нямаше да има паметници на редица воини, владетели, богове и т.н. Нека не мислим как да унищожаваме старите паметници, а да съградим нови.
12.
Smith
09.09.2018 11:37:50
15
14
Време е този грозен бетонен паметник на пияните ни окупатори да отиде в музея. Ботев и Левски трябва да са там, но все още има много продажни русофилски мекерета и няма да стане.
11.
до гражданите на Бургас
09.09.2018 10:31:33
11
15
Да ЗАПОЧНЕМ подписка ""ПЕТИЦИЯ""ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПАМЕТНИКА И ОБЛАГОРОДЯВАНЕ ЦЕНТЪРА С НОВА ВИЗИЯ//това е наше ПРАВО и никой не може да ни спре.
10.
gradski
09.09.2018 10:25:46
12
7
Добре де, знаем комунистите какви са ги вършили, ама под това знаме да оправдаваме и възхваляваме фашизма преди това е просташко.
9.
АБСОЛЮТНА ИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!
09.09.2018 10:16:54
4
12
ДОКУМЕНТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ОКУПИРАНЕТО И КРАЖБИТЕ .ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО И ПРОДАЖНОСТА НА КОМУНИСТИТЕ СПРЯМО НАРОДА.ТЕ И СЕГА СА СЪЩИТЕ"вълкът козината ///ИМЕТО ОТ БКП НА БСП///си мени но нрава си не""
8.
Churchill
09.09.2018 10:10:49
7
6
Като Русия толкова е искала плацдарм и излаз на проливите защо Англия и САЩ ни орязват излаза на Бяло море
7.
Дернев
09.09.2018 10:10:46
10
6
Ровенето в историята сега е загуба на време и енергия, защото събитията ни прискат, а времето не е наше. Не само за БГ, а за Европа. Сега трябва по бай-бързият начин да изградим единна армия на СЕЩ и заедно с Русия да спасим кнтинента си и самите нас от чуждите апетити и посегателства, които ще доведат неприятности, които до сега сме нямали. А и надали ще останемслед тях, да разберем кскво ни се е случило. Затова стига тъпа пропагснда. СЕЩ и Русия - Европа за европейците.
6.
ДЕН ПОБЕДАЙ
09.09.2018 10:07:38
12
5
ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!ДЕН ПОБЕДАЙ!!!
5.
Бургазлия
09.09.2018 10:06:40
13
15
Паметника на альоша в музея, а не в центъра на Бургас! Това зависи от бургазлии.
4.
цинично но вярно
09.09.2018 09:48:01
6
14
Победителите не ги съдят. България няма нито една спечелена война.От 1400 год.история България е 1000 год в зависимост от чужди държави.Ако се върнем и във Волжска България зависимостта се удължава.Всяка ориентация на запад е последвана от източна или ориенталска зависимост...Три милиона български граждани за 30 години се ориентираха на Запад=зависимост от Запада/приходи,инвестиции/ логично е да следва отново източна зависимост...и от сега во веки веков
3.
питане
09.09.2018 09:46:01
9
8
Касабова, като публикуваш подобни пасквили това ще очисти ли комунистическото ти минало?
2.
:-/
09.09.2018 09:32:55
8
8
Според мен и сега трябва да стане така.
1.
бургазлия
09.09.2018 08:51:09
11
27
Ииии, червените шушулки ще се побъркат от тази статия. Която е истина, обаче. Колкото и да не им харесва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци В Брюксел днес бе одобрено предложение за резолюция, в която се призовава до средата на годината да бъде прието решение за цялостното присъединяване към Шенген на България и Румъния Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Влади Караджов обикаля Латинска Америка  Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград С благотворителен на бивши и настоящи възпитаници на училището приключи последният етап за събиране на средствата В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори