×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо медиите крият убийството, извършено от мигранти в Кемниц?


Защо медиите крият убийството, извършено от мигранти в Кемниц?
Този протест бе представен като сбирщина на футболни фенове, а не вълна на недоволството срещу мигрантите
30 Август 2018, Четвъртък, 03:21 ч.
Автор: Ангел Джамбазки, евродепутат от ВМРО

В Германия убиват местни на улицата, а изданията на Сорос мълчат. Видео показва истинските мащаби на протеста, представен като дело на шепа футболни хулигани

Гледай Кемниц, мисли за Европа. За нашата Европа на Отечествата. За мястото на България.

Така започва коментарът на евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки по повод убийството в Кемниц, публикуван на страницата му във Фейсбук. Ето и пълния текст:

„Беше въпрос на време, разбира се. От няколко дни пожарът на бунта гори в немския град Кемниц, бивш Карл Маркс град. Тези дни актуални в България са интернет експертите по автобусен транспорт, мантинели, асфалтови покрития и прочее, а общественото внимание е съсредоточено върху травматичните последици от тежките автомобилни катастрофи”, анализира Джамбазки, убийството, извършено от мигранти в германското градче.

Какво става в Кемниц

Може би и поради тази причина останаха встрани и бунтовете в немския град Кемниц, известен по времето на Германска демократична република като Карл Маркс град. А там стават интересни неща. Знакови. Поводът – убийство с нож, извършено от двама. Млад мъж, германец, умира след смъртоносно нападение с нож, извършено от нелегални имигранти. Лицата са задържани.

Защо мълчат българските медии

Някои медии съобщават плахо имената и произхода им – сириец и иракчанин. Но не и българските такива. Особено тези, които са на хранилката на Сорос и "Отворено общество". Тези няколко пропагандни страници разпространяват поредните фалшиви новини, като с това се опитват да прикрият престъплението, извършено от емигранти от Ирак и Сирия. За българските служители на пропагандата на Сорос важи доларовото правило - ако едно престъпление, било то изнасилване, грабеж, убийство, е извършено от поканените от Меркел емигранти, то за него или не се съобщава, или фактите се премълчават и преиначават, или/и за него се обвиняват десните, ксенофобите, фашистите и прочее. Задължителната формулировка в случая е: „за съжаление от този неприятен инцидент ще се възползват крайнодесните“...

Пропаганда

Да, наистина, убийството с нож си е доста неприятен инцидент. Съгласни сме, нали така? Какво отвращаващо лицемерие, какво малодушие, подлост и падение от хора, които имат нахалството да се наричат „журналисти“, а са на равнището на низов клет комунистически пропагандатор, списващ заводска малотиражка или профсъюзен стенвестник със заветите на Сталин, Тито и Димитров. Комунистически пропагандатор, който не смее да направи и крачка, извън зададената строга партийна линия на пропагандата.

Меркел не се справи

Да, уви, бяхме прави. Меркел очаквано не се справи. Справянето с кризата, която предизвика, е невъзможно. Поканата за обща и повсеместна нелегална емиграция към държавите от Европейския съюз бе предателство към идеята за такъв съюз. Бе саботаж срещу Европейския съюз, извършен от канцлера на най-мощната държава в Съюза и розово-либералната клика, около Отворено общество и подобните им. Да, нелегалната емиграция убива. Убива европейските граждани. Убива културите на европейските народи. Убива ценностите на европейските народи. (Говоря за ценностите на европейските народи, а не за измислените розови „европейски ценности“, тук има съществена разлика). Да, Германия се променя. Фалшивата политическа коректност се пропуква. Маските падат, обществата се разбуждат от псевдолибералната кататония, от изкуствената кома, в която бяха поставени. Да, лицемерите, архитектите на врящия котел от раси, нации, малцинства и прочее, за създаването на новите господари на света - безполови същества, изпълнени в цветовете на дъгата, без род, без произход, без нация, без култура, са в паника. Защото поканените от тях нелегални емигранти започнаха да ръгат с ножове местните жители по улиците на приютилите ги градове.

Защо се крие за мигрантите

Отново се редят сълзливи пасквили, пълни с втръснали до смърт пропагандни клишета, за това как десните са виновни за всичко. Променят се заглавия, трият се текстове, търси се оправдание, търси се лъжата и фалшът. Фалшивите новини, които се леят от отровното мулти-култи блато си противоречат, отричат се, объркват. Може и да е някаква стратегия, знае ли човек.

Изгубиха

Тези негодници не разбраха, че изгубиха. Изгубиха не само съвест, морал и лично достойнство. Изгубиха държавите си. Разпаднаха обществата си, служейки на тъмните сили. Тяхното време приключва. Безславно. Направиха всичко по силите си, за да провалят идеята за обединена Европа на Отечествата, заменяйки я с някакъв мулти-културен безполов Франкенщайн, кипящ котел от кресливи и досадни ненормалщини. Да, поканата на Меркел беше политическо самоубийство. Да, ненормалниците с ножовете нямат място по улиците на европейските градове. Да, трябва да бъдат незабавно върнати в домовете си. На културите, към които принадлежат. Защото не са нито ядрени физици, нито молекулярни биолози, нито виртуози на виолончелото. Да, ЕС трябва да се промени, за да оцелее. Да, ние трябва да го променим. Обратно към оригиналната, изворната идея. За създаването на Европейски съюз на свободните суверенни Отечества!


А този клип, пуснат в интернет, показва истинските размери на протеста, представен като   митинг на десни екстремисти и футболни хулигани, събрал между 500 и 1000 човека от германските медии.


В категории: Политика


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Чичо АДИ
31.08.2018 11:21:33
0
0
Der kostbarste Besitz auf dieser Welt, ist das eigene Volk und für dieses Volk und um dieses Volk, wollen wir Ringen und wollen wir kämpfen und niemals erlahmen und niemals ermüden und niemals verzagen und niemals verzweifeln!
12.
*********
30.08.2018 23:40:40
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Читател
30.08.2018 16:27:49
0
6
Ама те мълчат и немските Цялата пропагандна машина вестници телевизия е впрегната да втълпява на немците че група нацисти са нарушили реда Германия е прикрита диктатура съд полиция медии са само привидно независими и всичко е умело прикрито А иначе медиите им са водещи да критикуват по бедните страни
10.
зурла
30.08.2018 14:50:03
0
4
Защото не е полит коректно.

Разликата с бившия комунизъм и дивия капитализъм я виждам в това че сега човек може да си дрънка колкото иска. Но само толкова. Нищо положително не се случва.
Но както виждам скоро и дрънкането ще бъде забранено.
9.
!!!
30.08.2018 12:56:27
1
12
Искам целият арабски боклук да изчезне от България!!!
Не ме интересува, че не се адаптирали, ама да се опитват да налагат техните си сбъркани представи за живот на останалите и не уважават цивилизованите държави- айде да мрат! Не я дали свинско, че как ще ядат събратята си!
Марш, обратно откъдето са изпълзяли или по джунглите, но Марш!
8.
Да!!!
30.08.2018 12:33:08
0
12
Срещу нормалните германци са застанали левичарите интернационалисти, които проповядват омешване на расите!
7.
Да!
30.08.2018 12:20:10
0
14
Мнооого е прав Джамбазки!
Лицемерието стана основен модел на поведение на съвременните "политици", а от там и на цялото ни "европейско" общество! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ! Мръсната получовешка сган трябва да бъде ПРОГОНЕНА от Европа! Нужни са политици като Орбан!!!
6.
Умерен талибан
30.08.2018 12:19:35
3
5
Какъв х*й търси Andrei Korotkin в немския град Кемниц?
5.
Шльонск
30.08.2018 12:00:52
5
3
Равенство,братство,свобода- от САЩ -19 век,през СССР -20 век,че до Евросъюза....21 век.Пролетарии от всички страни съединявайте се ,че идват роботите....
4.
До "Цъ ,Цъ"-та цвък
30.08.2018 11:47:45
2
8
Няма,няма да се изтърка!Както няма да се изтърка и този ,който го е написал първи!А ти явно не си мигрант, тогава ми е ясно какъв(каква)си
3.
Бе
30.08.2018 11:46:49
7
7
то и западняците трепат навсякъде по мюсюлманския свят
2.
Цъцъ
30.08.2018 11:27:43
12
5
Туй "НАРОДЕ!!!!" се изтърка.
1.
111
30.08.2018 11:20:19
3
17
Така е! Допуснаха пасмина озверели примати с други ценности и морал.В същото време,да сме модерни и либерални,даваме зелена светлина на джендари ,лесбийки,гейове...абе живи педерасти.Абе хора, вие акъл имате ли бе !НАРОДЕ!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори