×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето ги БМВ-тата на каналджиите, мигрантите били натъпкани като сардини (СНИМКИ)


Ето ги БМВ-тата на каналджиите, мигрантите били натъпкани като сардини (СНИМКИ)
Колите са със софийска и пернишка регистрация, задното стъкло на едната е потрошено
28 Август 2018, Вторник, 10:06 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

При ареста каналджиите се опитали да избягат, но били задържани

Двете БМВ-та, в които са били натъпкани  27 икономически имигранти, наричани от псевдолибералния ЕС-елит "бежанци", часове наред стояха пред Първо районно управление на полицията в Бургас, видя репортер на Флагман.бг. Полицаи от управлението задържаха на входа на Бургас нелегалните нашественици.

Припомняме, че по време на ареста двамата каналджии, които успели да преминат през четири пункта за проверка, оказали яростна съпротива. Задържаните твърдели пред униформените, че са от Афганистан. Това обаче може и да не е истина, тъй като е известна практиката на нашествениците от Близкия Изток да се изхвърлят документите и да лъжат за националността си.

Много пъти в такива групи се внедряват и терористи, а наивна Европа ги приема с разтворени обятия.

Един от малкото достойни европейски политици - италианският вътрешен министър Матео Салвини, който вече има над 3 милиона последователи във Фейсбук, преди дни бе заплашен с прокурорско разследване, тъй като не разреши на 170 африканци да стъпят на италианска земя. Салвини бе обвинен в незаконно задържане, което е ярко доказателство за сбъркания европейски модел. От него излиза, че нелегалните мигранти законно нарушават италианската граница, а министърът, който се опитва да ги спре, нарушава закона.

Салвини не веднъж е задавал въпроса - защо загрижените "правозащитници", които спасяват нелегалните имигранти, не ги връщат там, откъдето са тръгнали, а ги стоварват на гърба на италианския данъкоплатец. 170-те нелегални имигранти демонстративно отказаха храна, а в същото време над 5 милиона италианци гладуват и биха били благодарни, ако някой ги нахрани, написа Салвини, който мнозина определят като политик на бъдещето.

Инвазията не спира! Арестуваха 25 афганистанци и 2 каналджии в Бургас




Двете немски возила се намират на паркинга на Първо районно управление в Бургас



Бомба! НАП-Бургас показа мускули, запечата аквапарка на Тумпалов в Равадиново


Майка зове: Да вдигаме бунт, циганин дрогира и отвлече дъщеря ми за проститутка в Полша!


Собственик на апартамент в Емералд пред Флагман.бг: Дерат ни кожите, искат втори път да платим такса поддръжка по 18 евро на кв.м.






10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Граничен
28.08.2018 18:21:58
0
1
Това са каналите на Васил Попов и никои не се допуска там
9.
др
28.08.2018 15:57:18
0
4
талибаните избиват на Дюни от там ги прекачват в коли и бусове !!!
8.
ДО АВТОРА НА СТАТИЯТА!
28.08.2018 15:44:51
5
2
Уважения за тона на статията Ви. Надявам се да не Ви принудят да я изстриете. Това е горе долу журналистика и отразяване на действителността! За втори път от години виждам добра статия в този жълт и платен клюкарник
7.
Граничен
28.08.2018 14:28:20
0
6
Този път канала на попа се изложи и на 68 специалните смешници ало каде са ВЪТРЕШНА сигурност спът ли
6.
подслушаветална станция с.Иваняне81
28.08.2018 13:42:13
1
6
следователя Плящаков мина да ли сьбере волни жертвоприночения по 1000 $ от афганец ,сигурно им е казал вижте ся за 1 пьт нарушавате границата платете хиледарка $ веднага нема да има в архива н аФронтекс ако не платите има лихва и ва врьщаме обратно в Туркия
5.
Кую
28.08.2018 13:01:37
0
3
До 4.И аз също.Натопен със пясък.
4.
Ей умрели кучета
28.08.2018 12:45:00
2
13
Искам да кажа едно на всички привърженици на ЕС , НАТО , Америка ...
Ебете майките си
3.
Народни предатели
28.08.2018 12:30:24
0
7
Нямате място в обществото само затвор за вас
2.
емигрант
28.08.2018 12:02:43
0
7
Да , правилно е - Ес няма ясна концепция по въпросът . Но големият въпрос е - КАКВО Е ЕС - съюз на държави или една шапка , която налага мнения . КАКВО ЗНАЧИ ПРАВОЗАЩИТНИЦИ - та всеки които идва в една страна , без документи , има други намерения , КОИ И КОЯ
СТРАНА може в тази каша да си позволи да храни някои .ТАКА , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ - строго наказание - затвор , отнемане на имущество на каналджиите . Тук не може да се мисли за други, просто апртанките мерки , когато се бръкне в джоба на проявилият се , когато емеиствата им са в опастност от икономически крах , могат да се замислят .
1.
Бургас
28.08.2018 11:58:35
1
7
Да ги изнасилим и да си ходят при Динко
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори