×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Акция в Обзор! Арестуваха 26-годишната Габриела с марихуана и амфети на хапчета


Акция в Обзор! Арестуваха 26-годишната Габриела с марихуана и амфети на хапчета
Младата жена е спипана посред бял ден, дошла на работи през лятото на морето
27 Юли 2018, Петък, 15:11 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

По случая е образувано бързо полицейско производство


Млада жена се издъни сериозно след рутинна проверка на улицата в Обзор. 26-годишната Габриела С. е спряна от полицейски патрул посред бял ден, около 16:00 часа.

Униформените претърсили Габриела и открили в нея богат асортимент наркотици. Тя е спипана със зелена суха тревна маса – марихуана и девет таблетки, реагирали на амфетамин след извършения полеви наркотест.

Габриела е от Шумен, но дошла да работи лятото на морето, научи Флагман.бг. Тя е арестувана за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В категории: Крими


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Гюро
28.07.2018 17:40:10
0
1
Правя салатата и сядам на масата. Ебал съм му майката!
5.
Психоза
28.07.2018 10:13:30
0
2
хапчето ,хапчето изпий
4.
Pastor SvetoslavGeorgiev
28.07.2018 09:30:25
0
3
Shte i dam jezala
3.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
28.07.2018 05:40:26
2
1
Скъпа редакция,
Първо искам да ви поздравя за смелостта да пишете за много трудни форуми. Но също искам да ви наградя защото сте едни от много малкото автентични медии които имат форум от който се грани целия свят със идеи и информация.

Аз съм живял цели 40 години по света във най развитите страни. Знам какво беше комунизма и сегашния соц. За съжаление ние никога не изпитахме капитализма както хората преди 1944т година когато България цъфтеше, и народа беше сред най големите предприемачи във света.

Най големия проблем от комунизма и от геноцида на БСП и СССР срещу България беше 45-60 години грабене и банкрутиране на народа на България от масата мафиоти които се представяха за “комунисти”. Заради тяхното грабене дойдоха банкрутите на българския народ и беднотата стана масова. Докато по времето на отоманската империя България беше средно развита територия то по времето на комунизма ние станахме най ниско развития район най вече заради липсата на свобода и частна собственост.

Бедността доведе престъпленията и абдикацията.
Холандците биха искали да обичат България но през Прехода, бедняците във България почнаха да ги крадат и да ги гонят от резортите.

Предлагам да решим проблема. Предлагам полицията да се вгледа още веднъж във тея проблеми и да обсъди по крути мерки за защита на туристите и Българите.

Предлагам да вкараме компания като Uber за таксите където ще тече ранкинг на най честните шофьори със най подържаните автомобили. Ако Бургас иска да има собствени специфични такси модели като Токио, тогава да реши на една класическа форма и мярка и всички автомобили да са красиви, луксозни и стандартни. Връзката между полиция, таксита и сигнали от жителите ще подържа стандарт и качество и ще ограничава лошите крадливите и некадърните.

Също предлагам общините в Бургад още от малки да почнат да учат децата на personal finance и investments за да може те да се открадват в живота да стават предприемачи, да произвеждат качествена стока, да я продават по света и да си искат парите. Това е разрешение да борим престъпността и беднотията.

Предлагам малко по малко да закриваме гетата пеналки и да изграждаме семейни къщи където жителите да свикват на самостоятелност, красота и защита. Да, народа трябва да е богат да живее в хубави семейни къщи. Това ще намали престъпността която се разпространяваме от гетата където цари мизерия, ниски чела, и злоба.

Предлагам общините да са по агресивни и създателни във привличането на инвеститори и капитал във градовете си. Това ще бори беднотията.
Предлагам глобите да се увеличат за престъпления и полицията да работи с училищата и жителите да създадем код за поведение който ни пази и ни прави напълно защитени. Полицията да може да работи по наши сигнали, да е светкавична, и ние да можем да я обичаме и да сигнализираме за да и помогнем. Заради соца в момента полицията няма мотивация да служи на гражданите защото се чувства немотивирана и така или иначе заплатите и течат. В момента няма партниране граждани-полиция. Няма никакъв диалог и програми. Съвестните граждани не се чувстват чути. Кражбите ме се докладват защото цари апатията на соца. Също предлагам полицейската възраст за пенсиониране да стане 65 години. За да не тежат на народа.

Със такава престъпност целия свят ни вижда. Всяко едно престъпление ще ни прави по бедни и по неискани в Европа и света. В ерата на интернета света светкавично ще прецени къде ще си изхарчи парите и къде никога няма да дойде. Негативния момент от комунизма 1944-2000 още е във съзнанието на света и те ни отбягват. Изключение правят по бедните и неинформирани западняци.

Във момента в Холандия хората се предупреждават преди да идват в България да си крият златните накити и парите и да не говорят със локалното население. Заради престъпността и слабата програма на полицията ВСИЧКИ НИЕ ставаме по бедни ден след ден. Вместо да градим над един позитивен момент, ние сме във негативен цикъл където полицията и общините на правят необходимото а получават заплати от народа.

Предлагам както винаги съм предлагал много по висок стандарт. Нека да се учим от Сингапур и Израел как да бием престъпността. Нека да се учил от Япония. Но затова българина трябва да знае английски!!! Всеки полицаи трябва да може да говори перфектен английски. Втория ни официален език теябва да стане английския. На всеки формуляр, във всеки форум, българина тряба да стане по американец от американеца!!!! Само така ще станем богат можещ народ който води глобално!!!! Само така ще може да произведем глобални лидери!!! Само така света ще ни направи поклон-!!!! Само така света ще ни дава за пример като НУЛА ПРЕСТЪПНОСТ!!!!!! Висок стандарт. Частна собствнест. Капитализъм. Партниране между граждани и институции. Най качествената полиция в света. Това трябва да сме ние!!!!

Напред!!!! И вземете най накрая насилете народа да направи 100% санирани, 100% чисти сгради, общи площи и перфектни тротоари.

Не забравяйте всяко престъпление ни краде и ни бута във дупката на унищожението. Бъдете свирепи към престъпниците и към беднотията. Само така ще се обичаме повече. Само така и нас ще ни обича света.
2.
Lod
28.07.2018 03:19:55
0
3
Да е вкарат при Райчо циганина да му лапа
1.
Wtf
27.07.2018 23:15:29
1
11
Защо се пишат статии за подобни дребни неща? Полицайчетата, защо не хванат някоя едра риба и тогава да сецпишат статии?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Собственици на пунктове за ГТП се оправдават за високите цени - и на тях всичко им поскъпнало Собственици на пунктове за ГТП се оправдават за високите цени - и на тях всичко им поскъпнало На места в страната задължителните прегледи скочиха двойно, като достигат и до 100 лева Запишете си отпуск в този период - това е най-подходящото време за море у нас Запишете си отпуск в този период - това е най-подходящото време за море у нас Предстои ни поредното горещо лято, казва синоптик Тази плеймейтка разходи 5 рокли по червения килим в Кан, щракна се с Ева Лонгория Тази плеймейтка разходи 5 рокли по червения килим в Кан, щракна се с Ева Лонгория Мечтая да изиграя Скарлет О'Хара, споделя Анна-Мария Чернева Този певец е бесен, използват името му за реклама на фалшиво лекарство Този певец е бесен, използват името му за реклама на фалшиво лекарство От известно време в интернет циркулира клип, в който Веселин Маринов подробно говори как имал проблеми със ставите, кръста и гърба и уж открил чудодеен и таен начин за лечение 1300 са случаите на коклюш в България, малко над 100 са в болница 1300 са случаите на коклюш в България, малко над 100 са в болница Кърлежите са в някакъв бум тази година, отбеляза главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ЕК спъва наши земеделски производители ЕК спъва наши земеделски производители Европа не разрешава парите, които се получават у нас за земеделски дейности от съюза, да не се облагат с данъци Френският турист , пострадал на Рилските езера, се подобрява Френският турист , пострадал на Рилските езера, се подобрява Мъжът, паднал от доста голяма височина, беше транспортиран за лечение с хеликоптер Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес Също днес е последният ден за заявленията за вот с подвижна кутия за хора с увреждания за вота "две в едно" Треньорска сага разтърсва ЦСКА Треньорска сага разтърсва ЦСКА Засега треньорът Стамен Белчев продължава да се ползва с доверието на ръководните фактори в Борисовата градина Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавянето на черен пипер допълнително ще засили свойствата на куркумина
Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори