×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Бургас и морето" се превърна от фестивал за нова българска музика в място за погребение на песни


"Бургас и морето" се превърна от фестивал за нова българска музика в място за погребение на песни
Община Бургас се доверява на Стефан Диомов и бърка вече много години, фестивалът загуби своя блясък, смята Божидар Божков
27 Юли 2018, Петък, 14:59 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Ако някоя песен влезе в този формат, единственото сигурно е, че  ще бъде забравена завинаги и никой никъде няма да я пусне

Божидар Божков е дългогодишен български журналист, публицист и един от най-добрите разследващи репортери за нашия и чуждия печат. Завършил е Варненския свободен университет "Черноризец Храбър", изучавал "Политически науки". Работил е за редица печатни издания, а от 2014 г. списва в. BG Voice – за българите в САЩ. Работи на свободна практика у нас. От няколко години води изключително интересното интелектуално предаване „Чудни звуци” по БНР-Бургас, в което изследва музиката от цял свят.

-Г-н Божков, над 20 години следите внимателно фестивала "Бурас и морето", както и конкурсната му част.. Как смятате, че се разви той за този период – успя ли да се утвърди в годините на демокрацията или се превърна в събитие за тесен бургаски кръг от хора?

-Насърчително е, че има такъв фестивал, но  това не е достатъчно. В началото, когато го възстановиха, според мен Общината се предовери на композитора Стефан Диомов, остави го сам да го прави по начин, който смята за добър. Това не се отрази положително на фестивала. Първо, Стефан Диомов изчегърта думите „…и неговите трудови хора”("Бургас и морето и неговите трудови хора", цялото наименование на фестивала, б.а.), не знам защо. Може би реши, че в Бургас вече няма да има труд, всички предприятия са загинали и няма защо да се занимаваме с това. И започна да го провежда по начин, по който на него самия му харесва. Там участваха негови приятели, награждаваха се негови любимци, журито беше от близки до Диомов. Общо взето му влязоха в тоналността. С годините „Бургас и морето” се превърна от фестивал за нова българска музика в място за погребване на песни. Т.е. – ако някоя песен отиде там, единственото сигурно е, че тя ще бъде изпята на сцената, но никой никъде няма да я пусне, нито ще я запее.

-Защо не се раждат хитове, както преди?

- За последните 20 години няма и една песен, която да е била наградена или да е участвала и след това да е въртяна по някое радио. Дори БНР-Бургас – медиен партньор на фестивала не пуска тези песни. Да ви припомня изключително куриозния случай миналата година, когато участваха двама души, които работят в радиото –изпълнителка и композитор, дори те самите не въртяха собствената си песен. Удивително! Това говори, че самият фестивал има  проблем. Голям проблем. Не знам каква роля изпълнява Стефан Димов, но там отиват разни хора, които подготвят едни песни, не за друго, а да вземат един сигурен хонорар, защото всеки участник получава определено възнаграждение, дори и да не е взел награда -  за авторски права, музика, текст и аранжимент. Както ги виждам, въобще не си правят труда да запишат нещо интересно, което да става за слушане.

- Нали това са модерни песни, съвременни?

- Песните, които въртят нямат общо с модерната музика – нито има хаус, нито денс, нито хипхоп, нищо от това, което се върти в световните класации. Има някакви стари, провлачени песнички. Не знам и кой беше решил, че този фестивал трябва да се излъчва по бТВ, а телевизията го програмира в едни безумни часове, колкото да си запълни програмата и никой не го гледа. Реално не може да стигне до публика в страната, останал е като градска проява.

-Какво трябва да се промени, Общината е отворена за идеи?

-Според мен трябва да се привличат хора, които умеят да правят музика, такива, които са актуални в момента. Не че трябва да изгоним старите изпълнители, в никакъв случай, но трябва да се залага на такива имена, които вкарват песните си в големите класации. Погледнете БГ Радио, българският ТОП 40 и ще разберете кои имам предвид. Това слушат хората, тези песни се въртят по радиостанциите, а не онези, които ще се пеят утре вечер в Летния театър. Бих препоръчал да се поканят тези артисти или половината от тях, другата да са стари изпълнители. Не може всяка година да участват Йорданка Христова, Маргарита Хранова и да чакаш хитове. С пълното ми уважение към тях. Нищо против, но вече сме 2018 година.

-Ако трябва да бъдем честни те са класа в сравнение с някои изпълнители със спорни качества, които са били на сцената. Напр. бившият общински съветник и близък приятел до бившия кмет Йоан Костадинов - бизнесменът и експолицай Найден Милков.

-Той не само участва, а и спечели. Не само аз, а и всеки друг може да си  обясни по един начин как става, това не са самите качества на изпълнителя.

-Тогава ли се разруши реномето на „Бургас и морето”?

-Идеята за фестивала се провали, когато го възстановиха през 90-те години и го връчиха изцяло  в ръцете на Стефан Диомов. Аз не го казвам с неуважение или да критикувам заради самата критика. Да, фестивалът го има, но както казах това не е достатъчно, тъй като не ражда хитове, а само се харчат едни пари.

-Защо според Вас Димитър Николов продължи традицията на Йоан Костадинов, която не бе особено добра като пример?

-Смятам, че кметът Димитър Николов не иска да се конфронтира с никого. Дори да е наясно, че този фестивал не струва няма да го спре, за да не се появи конфликт между него и няколко композитора, които участват всяка година и си прибират хонорарите. Заради това и няма да го спре.

-Какво бихте препоръчали на организаторите на фестивала, за да не се капсулират още повече?

-Трябва да се промени цялата концепция. Не може да се продължава по този начин. Това не е фестивал за нова българска музика, а за ретроспомени, написани на нов глас, които никой след това не слуша, не се въртят и това е краят им.

-Всички билети са продадени. Всяка година всички места са заети. Как си го обяснявате?

-Защото в Летния театър и цирково изкуство да има, хората ще отидат, за да си разнообразят ежедневието, но каква полза от това нещо?! Има доста публика, която би харесала да гледа Маргарита Хранова, но за съжаление песните остават само за тая публика, никой повече няма ги чуе и след 2 месеца няма да ги има никъде.

В категории: Животът


31
Коментара
Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 1
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
31
Коментара по темата
31.
DW до обективен
30.07.2018 15:03:58
0
2
Точно така, като махнеш малките дечица и възрастните хора (тях пък на какъв принцип ги махате???) се получава по-малко от 1%.
По втората част - ами поогледайте се. Искате всичко на готово. Ако Ви покажа какво имам предвид, ще разберете колко сте назад както във времето, така и в пространството. В крайна сметка сте поели някакви обществени ангажименти, пък получавате и възнаграждения. Но в това не е чак толкова проблемът, а че се фаворизират културни явления със съмнителни стойности. Тук компромис не може и не трябва да прави. Например, изисква се малко смелост и да се каже, че от явилите се предложения няма достойни за 1-во място и предлагате сумата за награда да се запази за следващата година.
30.
обективен
30.07.2018 09:21:19
1
1
Населението на града ако е 314 000, трябва да се смята на база минус невръстни дечица и старци, защото те не могат да участват в културни събития в Летния театър, нали така?
Много задълбахте, но защо отричате всичко?!
Хайде кажете тогава какво да се промени? Колко вечери да е фестивала, как да се справи с деградацията, как да гласуват хората, за да се оформи "обществения вкус"...
Говорете, предлагайте хайде...догодина да бъде променена
визията на фестивала, а не да се джафка само в социалните мрежи.
Направете нещо, да видим как ще го сторите и как ще ви критикуват
други такива, вечно мрънкащи и
недоволни, криви човечета...
29.
До 28. от DW
29.07.2018 23:16:16
0
3
По данни на НСИ към 31.12.2017 г. населението на Бургас е около 314 000. Капацитетът на летния театър е около 2 250 места. Изчислено математически по-малко от 1% от жителите на града имат възможност да видят, чуят .... и т.н., и т.н. Когато говорим за едно голямо културно събитие, от национално значение, нека да вземем под внимание и тези обстоятелства. Като прибавим и обстоятелствата, че всичко става само за една вечер и при доста съмнителни обстоятелства, няма начин да не изпиташ чувството за предрешеност. От друга страна определено малък, дори смешно малък процент от хората и гостите на Бургас имат възможност да гласуват. Недопустимо е обществения вкус да се диктува по този начин. Изброявате безспорно качествени и стойностни песни, но те са от преди повече от 10 години. Все пак сме почти 20-те години на XXI век. За жалост, ако прегледате в Yuo tube записи от издания на конкурса от 2008 г. и по-рано, ще видите, че вместо градация, конкурсът бележи сериозна деградация. Вярно е, че живеем на Балканите, но все пак имаме възможност да видим как са се развили подобни конкурси и другаде. Ако малко се поразгледате, по-скоро ще бъдете засрамена, а не възмутена.
28.
Мира
29.07.2018 21:24:41
3
3
Господин Божков,бяхте ли на Конкурса?Аз бях и затова намирам,че написаното от вас е нелепо и абсурдно!Препълнен театър,няколко силни песни,прекрасен рецитал!Празник,беше истински празник!А що се отнася до последните 20 години от Конкурса искам да ви поздравя с няколко песни-"Лятото" и "Хълмът с лудата трева"на Пламен Ставрев,"Старецът и морето","Балкански синдром" и особено "Ах,морето",изпълнени от Тони Димитрова.Песни ,станали любими на цялата нация.То бива отрицание,но чак пък толкова!И, Господине,"Бургас и морето"има своята публика,затова намирам,че статията ви е некомпетентна,злонамерена ,дори възмутителна!
27.
фенчо
29.07.2018 00:18:00
2
7
За съжаление арт атмосферата вече я няма, сега има баткас атмосфера.
26.
кореняк
28.07.2018 19:05:43
4
10
Всичко в Бургас е много готино..
Хубав град, хубави хора и се живее
добре..
В Бургас винаги е имало и има една
арт атмосфера, а Ст.Диомов е много
обичан и уважаван от всички бургазлии.
Фестивалът е наш и си го харесваме!
Който не харесва - да не ходи!
За съжаление няма билети.....
Ще го гледам по телевизията, когато го излъчват, въпреки че нямаше да е лошо, ако го предаваха пряко.
Бъдете добри и се усмихвайте драги
критикари, животът е хубав, а в Бургас ..най!
25.
DW
28.07.2018 16:35:06
1
11
Ха, ха! Не познавам лично нито г-н Божков, нито г-н Пренеров. Никога не съм разговарял с тях. Съдя за тях по делата. Никой не бърка стиловете и профилираните фестивали с мейнстрийма, а става въпрос за изкуство, ама истинско изкуство. И тъй като 23. и 24. сте на ниво на „шизоидно - параноидна позиция“, характерна за първите 6-8 месеца от психичното развитие на човек - основният въпрос е кой, на кого, за какво, от къде, колко плаща от данъците ни?
24.
SUB
28.07.2018 13:56:39
7
7
Божков мрази Пренеров отдавна. И някой ден ще ви разкажа в детайли защо. Оттам идва и интервюто, и коментарите. А иначе миналата година спечелиха Фортисимо с "Имам в сърцето си море" - млади и талантливи хора. Песента се върти успешно по радиата. Има я в Ютюб. Хубаво е да не се буркат стиловете и профилираните фестивали с мейнстрийма.
23.
FrancheskoGuillerra
28.07.2018 11:56:23
13
16
че то и италианец да питаш кой е спечелил еди коя си година Сан Ремо, няма да знае! Интервюто е супер тъпо. Последният коментар на DW, всъщност е на Божков. Доста бездарен и в никакъв случай не е "журналист", хайде моля.
Разбира се времето ще покаже, след 20години името на Диомов или на Божков ще се знае. Конкурсът Бургас и морето е за хора, на възраст над 60 години, в което аз лично не виждам нищо лошо. За всеки вкус трябва да има такива събития: чалгарите ходят на концерти на Планета, металистите, на 45-55 ходят на Ей Си Ди Си в Пловдив, синът ми на 14 иска да гледа Криско в Морската, майка ми ходи на Бургас и морето. Е, и? Ако имаше Спирит с Роби, аз щях да ходя там! Но да цвъкаш тъпотии и да ръсиш мъдрости, че Диомов е съсипал нещо, което всъщност е възобновил и за родителите ни е повече от тъпо! Както някой по-долу беше писал: песните му се знаят и от хора на 40 (като мен) и всяко събиране с приятели завършва с песни на Тоника, Тони, Щурците, Маргарита Хранова, Лили и прочие! Та, не с такава злоба Божков, не с такава злоба! Малко човече си, не си история, нищо не си, че да ти четем "мъдростите".
22.
DW
28.07.2018 11:33:17
7
14
Смело, стойностно и грамотно интервю. Изказана теза напълно и доказано съответстваща на реалността. Колкото и да се „плюе“ и заклеймява от коментаторите му по-долу, чрез критиката в интервюто в буквалния, и в преносния смисъл на думата ясно и недвусмислено се подчертава, че става въпрос за конкурс „за една вечер", „конкурс – еднодневка“, при който едва може повърхностно да се маркира едно съмнително музикално явление, което очевидно е предварително спазарено. Този факт е достатъчен, за да си наясно, че става въпрос за измислени и пълни некадърници, които заемат незаслужено общественото внимание, време и средства.
Някой спомняли си коя песен спечели миналата година? А по-миналата? Обществото ни е силно фрагментирано. Една от основните задачи на популярната музика е да свързва отделните обществени фрагменти. За съжаление не се получава, а негативните резултати са видими (разбира се, има и други причини). Явно конкурсът е насочен към хора, които са на по 60 - 70 г. и които отказват да приемат, че техният съзнателен живот, мечтите и надеждите им, труда и всеотдайността им са минали под похлупака на лъжата и перфидното ограничаване на едно от най-човешките права – свободната воля. Болезнено е, когато трябва по някакъв начин да направиш много сериозна преоценка на живота си и да видиш, че си живял в един несбъднат, имагинерен свят. Повечето от тези хора най-вероятно са участвали в големите проекти на онова време и те не искат да приемат, че трудът им, че усилията им, че живота им като цяло не е дал резултат. Доказателство за това е твърдението на „5.Dobri“ - изброява 2 песни за цели 20 години, почти за 1/3 от живота (при това тези песни през последните 5 -6 години се изпълняват основно по кръчмите и то в малките часове). Председателят на комисията по култура към ОбС – Бургас е пряко отговорен за всичко това, защото на последните две издания се изявяваше и като член на конкурсното жури. Сляп ли е, глух ли е? Явното е, че е пълен некадърник. Какво повече можете да очаквате от него? Кметът трябва да е наясно още от сега, че заради хора като Пренеров и компания догодина ще бере сериозни ядове. Ст. Диомов не е виновен. Той е име, което със сигурност ще остане в музикалните анали, колкото и на мнозина да не им се иска. Но в случая не става въпрос за лично творчество, а за нещо изключително по-важно. Явно е, че много хора се месят с некомпетентното си режисиране и журиране. Недопустимо е тези вмешателства да са за сметка на качеството. Изводът е, че това са хора, на които им липсва себеуважението. Не е луд, който е изял баницата, луд е, който му я е дал. Същото е и при влака и пътниците ("9.Joss") … Важно обаче е кой плаща?!?
21.
До 5
28.07.2018 11:28:42
2
14
А помниш ли кога Пламен Ставрев изпя Хълмът с лудата трева и Какво е лятото? Май май преди 20 години.
Диомов, нищо лично, добър композитор, бургазлия!
Но конкурсът е мухъл.
20.
Димитър
28.07.2018 10:40:25
2
14
"От няколко години води изключително интересното интелектуално предаване „Чудни звуци” по БНР-Бургас, в което изследва музиката от цял свят" . Откога журналисти, завършили "Политически науки" във ВСУ изследват музиката и се произнасят за нея? Свършиха ли се музикантите в тази старана, че такива като Божидар Божков "разбирачи" ще изказват мнение?
19.
Г_н
28.07.2018 09:47:28
4
5
Тези „провлачени песнички„ще се пеят още 100г. за разлика от еднодневките за които говори този ....лупак.
18.
Баба Гергина
28.07.2018 09:03:34
4
14
Ами прав е младежа.
17.
Още не е лято
28.07.2018 08:36:44
0
0
Пак излъгаха в конкурса. Какво лято, то вали.
16.
Н
28.07.2018 05:45:27
5
7
Града страда защото Общината субсидира няколко некадърници като Диомов, Тони Димитрова, и Горещ Вятър оркестъра. Некадърниците плашат индустрията.
15.
*********
28.07.2018 05:43:51
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
amjika
28.07.2018 05:29:31
4
11
Какъвто града такива и конкурсите, това е положението. Западнал град, западнали конкурси. Друг фестивал беше Spirit of Burgas , ама чичо не лапкаше от там и край и сега само пенсионерски сбирки , а е лято мамка му трябваше да има фестивали за млади хора.
13.
До всички защитници на Диомов и камарила
28.07.2018 04:04:30
6
14
Я кажете коя песен спечели миналата година? И по миналата, и по по миналата. Не знаете нали? Ми то никой не знае. Е, коментарите са излишни мисля.
12.
Δυόμισι
28.07.2018 00:40:34
4
13
Абсолютно точна преценка. Бургас и морето стана чиновнически благодарение на Диомов. Хубавите песни не се допускат. За тази вечер избраха *Още е лято*.
11.
Ах в морето
27.07.2018 21:17:42
13
21
Да. И лятото на Пламен Ставрев - да. Друг хит от последните 20 издания, който да пеете и да пускат по радиото? Няма. То вярно, че младите искат да слушат яката дупара и т.н., но има и качествени стойностни нови песни. На Стефан Вълдобрев например "По-полека" е тонален хит. Има и други подобни. Прав е авторът.
10.
Ибрям
27.07.2018 20:42:11
11
20
Прав е Божков ! Конкурсът е замръзнал в своето развитие вече 20 години ! Как беше " Естрада" ! Тралала - едно и също за пенсионерите !
9.
Joss
27.07.2018 20:33:27
7
7
За всеки влак си има пътници. Докато има пътници ще има и влакове.
8.
x0x0
27.07.2018 20:31:35
9
20
Великият разбирач Божков:https://www.facebook.com/bobi123456
дори и баба ми няма такъв профил!
Харесай, сподели и спечели!!! Хахахахахахахахахаха
Алоууу, flagman, как можете да падате на такова ниво и да пускате интервю с такъв човек?????????
7.
bojkov
27.07.2018 20:16:49
16
26
подозирам, че божков си прави сам на себе си интервю. иска да е известен като Диомов, ама никой го не знае. Може ли наред с подробната му биография да го напишете къде е роден тоз човек, че така силно се вълнува от конкурсите на Бургас? Подозирам, че иска да е част от журито, ама не му се получава.... Аз бих казал, че сме на този хал, заради такива малки и дребни душици като въпросния Божко-дето в живота си нищо не са създали, нито някаква диря ще оставят, но се изживяват като мега компетенции! Нямам думи за какви тщеславци става дума!
6.
петър
27.07.2018 19:46:44
18
30
Подкрепям абсолютно коментар №5 Кой е божидар Божков и къде е тръгнал да хейти композитор като Диомов. Това е българският манталитет, а по-лошото е, че това е манталитетът на по-голямата част от младото поколение, въпреки че и аз принадлежа към него
5.
Dobri
27.07.2018 19:27:37
19
36
Божидар Божков какво казвате бил завършил?! Политически науки! Падам! Ах, морето никой не я знае, така ли? Лятото на Плсмен Ставрев никой не я знае, тъй ли?! На Стефан Диомов песните ги пее цяла България! Божидар Божков ще си остане име единствено като хейтър във Флагман, сори!
4.
Дима
27.07.2018 19:02:34
19
23
Абсолютно вярно. Диомов си живее в 20ти век и песните му и конкурсите му и новата му група дори за баба ми не са интересни. Лапка си вече колко години общински пари и не дава място на някой млад и модерен организатор . Считам, че той е причината новата му група от млади и хубави деца да изглеждат и да се държат на сцената като пенсионери - флегматични, скучни и безлични.
3.
RTL
27.07.2018 18:59:50
14
18
20 години Бургас плаща данък Диомов и придорните естрадни чанти и през това време не се намери един човек от управляващи или опозиция и да попита ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ
2.
Hfy
27.07.2018 18:46:22
5
29
Бургас е соц,конкурсите му са такива както и манталитета. Цяла България дръпна напред, чуждестранни фирми направиха инвестиции навсякъде,но не и тук. Докато престъпниците са на почит,хората искат чалга и луканки така ще бъде. Много тесен кръгозор,многооооо! Изключително много съжалявам, че годините ми минаха на място, което не ти дава никакъв шанс за развитие освен ако не си батка или въртиш "семейно" хотелче
1.
27.07.2018 18:33:46
6
17
Този пич бичи игри по цял ден във фейса. Знаете ли колко награди е спечелил до момента?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори