×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Волен Сидеров: Ако Валери Симеонов не се извини за очернянето, ще го съдим


Волен Сидеров: Ако Валери Симеонов не се извини за очернянето, ще го съдим
Вождът на „Атака“ каза, че не водел война с Валери Симеонов, а поел мисията на омиротворител
25 Юли 2018, Сряда, 09:55 ч.

Лидерът на „Атака“ иска от Министерския съвет информация за проверките по Черноморието, с които се „убивал бизнеса“

Ако Валери Симеонов не се извини за очернянето на „Атака“, ще го съдим. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия Волен Сидеров.
Вождът на „Атака“ отрече твърденията да са се карали с вицепремиера заради лобистки текстове в закона.
„Симеонов отправи тежки обвинения към „Атака“ и ГЕРБ. Очаквам извинение за това очерняне. Ако не го направи, ще заведем дела за обида и клевета и за очерняне на престижа. Ще окуражим Данаил Кирилов и премиера да направят същото“, заяви Сидеров.
Виктор Николаев пък показа в ефир копие от писмото, което лидерът на „Атака“ се кани да изпрати на главния секретар на Министерския съвет.

„Това е искане за пълна информация за това какви нареждания и от кого са издавани, за да се предприемат извънредни мерки за проверки на обекти по българското Черноморие в атмосфера на полицейщина и нарушаване на човешки права“, уточни водещият
Това не е война с Валери Симеонов, а омиротворяване на войната, която се води срещу българския бизнес, защото вицепремиерът вкара закони и започна действия, които убиват туризма, заяви Сидеров.

„Дал съм заявки за срещи с националния борд по туризма, със Сдружението на туроператорите. Влизам в една непозната за мен дейност, но съм принуден, защото много хора се обърнаха към мен и казаха, че това, което се прави от страна на вицепремиера, е тотално убиване на българския бизнес. Аз не съм го пратил във властта за това, а за да вдига доходите, пенсиите“, каза още лидерът на „Атака“.

В категории: Политика


10
Коментара по темата
10.
10
25.07.2018 22:10:51
0
0
До: [email protected]
Относно: 667/16
Дата: 20.07.2018 10:31

Уважаема ,г-жо Главен инспектор на ИВСС
Предполагам,че прокурор Милена Стойчева ГЕНЧЕВА от РП-Айтос ....НАРОЧНО или по-точно УМИШЛЕНО допуска грешки и нередности в хода на педварителната проверка по пр.пр Вх.№ 667/16 от 16.06.2016г по описа на РП-Айтос ....с една единствена крайна цел ,а именно ТЪЩАТА на сержант Янко ТОДОРОВ от РПУ-Айтос към МВР да може да ПОЛЗВА И ВЛАДЕЕ придобитият от Сийка Вълкова Танева НЕЗАКОННО ,чужд наследствен имот ,но придобит с помоща на ОТКРАДНАТА ЛИЧНА КАРТА от РПУ-Айтос ,която е била предоставена за УНИЩОЖЕНИЕ на 15.05.2010г
Също така прокурор Милена Стойчева Генчева ,беше СЕЗИРАНА да установи с пр.667/16 следното цитирам " МОЛЯ ПРОКУРАТУРАТА ДА УСТАНОВИ КАКВО НАСЛЕДЯВА Г-ЖА ТАНЕВА В с.ЧЕРНА МОГИЛА И ОТ КОГО? КАКВО Е ПРИТЕЖАВАЛ СЪПРУГАТ И ТОДОР КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ ПРЕЗ 2010г В с.ЧЕРНА МОГИЛА И ЗАЩО ОТ СПРАВКА ОТ СЛУЖБАТА ПО ВПИСВАНИЯТА НА ИМЕТО НА ЦВЕТАНКА КОСТАДИНОВА ТОДОРОВА СЕ ВИЖДА ,ЧЕ СИЙКА ВЪЛКОВА ТАНЕВА Е СОБСТВЕНИК НА 1/3 НА ЦЕЛИЯ ИМОТ И ОТ КЪЩАТА В СЕЛО ЧЕРНА МОГИЛА,А ЦВЕТАНКА ТОДОРОВА И ВЕЛИЧКА ТОДОРОВА ИМАТ ПО 1/6 ЗА ВСЯКА. КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА .
СИЙКА ВЪЛКОВА ТАНЕВА НЕ Е НАСЛЕДНИЧКА .....как се прави доброволна делба без удостоверение за търпимост и с влязла съдебна делба за имота?.....моля да ми бъде отговорено как е отразена тази промяна в скицата на имота през 1986г от ОбНС гр.Айтос без да са запознати с решението на съда. От кого Гина АТАНАСОВА купува 51 кв.м. от двора .От заповед на Министерския съвет на скицата се вижда ,че от 14.02.1986г кварталът е вече с №113,а не №121. Защо в разрешителното за строеж с Вх.№9 от 14.05.1986г липсват другите двама съсобственици ,а именно баба ми -Петра Цвяткова Костадинова и дядо ми - Костадин Тодоров Костадинов и ВАЛИДНО ЛИ Е разрешителното за строеж към днешна дата,тоест 30 г. по-къстно. Може ли да бъде документ за собственост при положение,че Тодор Костадинов Тодоров не е имал сключен граждански брак със Сийка Вълкова Танева и тя не е негова наследничка ......Как се строи с разрешително за строеж което е фалшиво и е на името на мъртвец.....ЗАКОННО ЛИ Е ТОВА ? Защо Сийка Вълкова ТАНЕВА твърди ,че е придобила етаж от къщите като СИО, при положение ,че когато строежът се строеше ,Сийка Вълкова Танева имаше сключен граждански брак от 1988г с Таню Танев.....как ставаш собственик на неща на човек който не е бил жив да построи или купи ....и от наследодател на когото Сийка Вълкова Танева не е наследник дори и по заместване......моля прокуратурата да установи валидни ли са тези строителни документи и на кого е била тази /тези две огромни къщи в Айтос и с.Черна могила ,които са били придобити НЕЗАКОННО от тъщата на служителя от МВР Янко Тодоров от РПУ-Айтос
Моля да бъде извършена проверка на лицето Тодор Костадинов Тодоров починал на 30.05.1987г ,какви недвижими имоти е имал вписани в СВ към АВ на РС-Айтос и съответно как и с кого /коя друг/друга ги е придобил до 29.07.2010г и ЗАКОННО ли е придобитото чрез заблуда и измама недвижимо имущество от ОПГ - Сийка Вълкова Танева и децата и.Трябва ли да замълчим и да се прикриват имотните измами с наследствени имоти на Сийка Вълкова Танева само защото зет и е служител от МВР ,сержант Янко Тодоров от РПУ-Айтос -
9.
9
25.07.2018 22:08:06
0
0
До Директорът на ОД на МВР в Бургас ст.комисар Калоян Калоянов

А в Айтос ...кой може да спре ЯВНИТЕ ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ на Сийка Вълкова Танева ,която се пада ТЪЩА на сержант Янко ТОДОРОВ от РПУ-Айтос-от където е открадната и лична карта №103673610 /08.03.2000г от МВР /Бургас след като е оставена за унищожение.
8.
Факт
25.07.2018 10:53:57
0
1
Прав е докторът:
"Истината е, че политиците са едни и същи навсякъде. Това, което ги прави различни, са народите. При овчите народи политиците си правят каквото си искат."
7.
Само питам
25.07.2018 10:12:47
1
4
Истина ли е, че какъвто народа - такива и управниците му?
НАРОДЕ????
6.
Белото
25.07.2018 10:02:42
0
9
хахаххаа.... тоя сам си признава, че нищо не разбира от туризъм, ама нали требва да си заслужи поредната финансова порция, започва да се бърка и да мъти водата на другите, които са по-успели и по-авторитетни от него. Помияра си остава помияр ....
5.
До № 3
25.07.2018 09:34:36
1
5
Лумпене, виж си правописа, върни се в първи клас и тогава се осмели да даваш мнение.
4.
Волен е болен
25.07.2018 09:32:46
1
9
Върховен пример на нечистоплътност беше това интервю. Личността на Сидеров няма да коментирам, той е най-големият дегенерат в новата ни история. Впечатление прави друго: За да се подклажда интригата Нова ТВ покани въпросната персона, която всекидневно от неговата си телевизия Алфа плюе по Нова и БТВ, като ги представя за проводници на джендър идеологията, антируски настроения и консуматорски начин на живот. Обсъждани са конкретни журналисти, заплатите им, личния им живот и т. н. и то по гнусен и жълто-кафяв начин. Въпреки това за да изпълни поръчката Нова кани въпросното джудже на интервю само и само да изпълни поръчката. Няма такова журналистическо падение. Между другото няма да е лошо при всяко интервю на Сидеров в студиото да има и психиатър.
3.
Стефан
25.07.2018 09:18:23
9
4
Ако издухате Симионов гн Сидеров народа щте е с вас
2.
давай ВАЛЕРИ НАРОДА Е С ТЕБ
25.07.2018 09:12:48
3
9
мачкай МАФИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
гастро езофагеална рефлуксна болест(ГЕРБ)
25.07.2018 09:07:29
1
9
ае ей, пудел перхидролен, ходи да възхваляваш твоя господар Поткин
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори