×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Бургазлията, който се обеси в дома си в ж.к."Лазур", е известен бизнесмен


Само във Флагман.бг: Бургазлията, който се обеси в дома си в ж.к."Лазур", е известен бизнесмен
Апартаментът на Димитров е запечатан от полицаи от Пето РУП Бургас, съседи от блока му го познават като добър и отзивчив човек
22 Юли 2018, Неделя, 12:11 ч.
Автор: Христо НИКОЛОВ, снимка: Авторът

51-годишният Георги Димитров имал интереси в сферата на строителството


Бургаският бизнесмен Георги Димитров е мъжът, който се обеси на шнур в апартамента си в бл.73 в ж.к."Лазур" /ВИЖ ТУК/, научи Флагман.бг. 51-годишният мъж имал интереси в сферата на строителството и от години поддържал висок стандарт на живот, разказаха негови съседи. Георги Димитров е архитект, а името му е популярно в бизнес средите.

Карал скъпи коли и демонстрирал, че бизнесът му е изключително печеливш. Димитров не бил женен, но от известно време имал сериозна приятелка, която комшиите му често засичали.

"Много приятен и интелигентен човек. Не знаем какво го е накарало да сложи край на живота си.Беше усмихнат, имаше печеливш бизнес и никой не е подозирал, че преживява тежка криза", разказаха хора от блока, пожелали анонимност.

Те допълниха, че Димитров се пренесъл в това жилище - двустаен апартамент с невероятна панорама към целия бургаски залив преди 20-ина година.

Припомняме, че бургазлията сложи край на живота, след като се обеси с кабел в хола си. Преди това оставил прощално писмо на близките си. Открит е от своя приятелка от детинство, която имала ключ за жилището му.

В категории: Животът


59
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
59
Коментара по темата
59.
Читател
25.07.2018 10:49:44
0
0
58 - разбира се, че те им пречат. Всичко им пречи. Толкова са празни отвътре и духовно, че търсят външния свят.
58.
Хаха
24.07.2018 16:12:57
1
0
Счупените тротоари ли ви пречат да се радвате на живота?
57.
До 45
24.07.2018 15:03:43
0
1
Личи ти че и ти си див балкански субект
Много не си се променил изпълнен си със злоба
Тука като е кенеф защо следиш новините и какво се случва в БГ живей си живота където и да си
56.
Алооо
24.07.2018 14:09:48
2
4
И аз си дойдох това лято в БГ и заварих мизерия, мръсотия, изпочупени тротоари, обезверени, но невъзпитани хора...така се депресирах, че все гледах календара кога ще наближи деня за полета ми обратно в цивилизацията.
55.
Реалист
23.07.2018 14:23:05
2
4
Гочо, а ти си бил в чужбина. Разбирам от къде одва тоталната празнина. Без вяра в Бога, без приятели и роднини, винаги чужденеца винаги различния. Един с повече друг с по малко но все същите хора без корен и център на тежестта. Агресията я няма както в БГ но затова разврата на падналите духом джендъри и педофили ни притиска е гърлото. Сомотен и без шанс за семейството и деца защото за местните децата са тежест нещастие. Верно с пари и без грижи за материалното но душата се задушава всеки ден с мисълтта дали днес в училището са им промили мозъка с дяволски разврат против семейство от мъж и жена. Разбирам до някъде болката ти, въпреки че аз съм със семейството си извън страната и е друго. Ако не си над 45 бих ти препоръчал да се върнеш да създадеш семейство да познаеш и обикнеш ближните. Да възпиташ щастливи деца с любов. Тва в чужбина не е живот за самотник. Само по нещастен щее ставаш и без вяра в Бог всеки ден повече е един по малко до смъртта. Не губи надежда. Знай че Бог ще те приеме каквото и да си сторил и на която и да е възраст.но трбва прошка покаяние и смирение и то приживе. Мисълта за срещата ти с Бог ще ти дава всеки ден щастието за което не си и мечтал. А тва каквя кола караш и дали си в панелка или в дворец е все тая. Питай някой болен от рак трета фаза зали го радват парите колите или лукса. Тва са глупости. Но децата и любимите хора, приятелите тва е безценно. И в трета и и в последния ни миг на тязи земя.
54.
Реалист до Gocho
23.07.2018 12:28:36
1
6
Нещастието и злобата към всички и всичко са до някъде разбираеми като се има предвид каква е тъмнината в душата ти и безнадеждността на живота ти. Мислиш си че си нещастен защото си под геноцид, защото нямаш пари, защото ГЕРБ или който там нещо ти прави, зашото баб Дора тва и онова или кой знае какво. Не е вярно!И в Калифорния с 100 милиона ще си още по-нещастен и с десет пъти повече проблеми ! А на въпросите. Вярата е в Бог , в безсмътрността на душата и прехода след смъртта. Любовтта към всеки един човек , без начение колко те е наранил, дали ти е близък иле не. Надеждата е в доброто в промяната и на най-лошите , в нашата промяна. Страхът от смъртта ни кара да мразим живота. Живеем ли по божиите правила и смъртта ще е най-хубавото защото това ще е срещата ни с безкрайната блажена светлина и любов. Когато не се боиш от смъртта , всеки един ден до нейното настъпване е празник на живота, в противен случай е жалък гърч от предстоящето въпрек че не си го признаваме пред себе си. Отиди в някоя църква и се покаяй , падение ще имаш пак и пак , но тва е началото. Прочети малко християнска литература, православната е хубава но има и други , внимавай със сектите само с Йехови и тн . Хубав ден
53.
Читател
23.07.2018 12:08:47
1
1
Че кой е отрекъл, че тук има предимно малоумници и лентяи. Не става дума, че ки няма, а че да успееш в България и да си живееш живота е хубаво. Най-лесно е да избягам. С професията, опита и познатите ми мога да взимам по над 5к евро на месец, след години може и до 10 да ги докарам. И защо са ми, като и тук си позволявам това, което и там с цената да съм далеч от родината ми? А ти не наемай българи, това е добра стратегия. Наистина много от тях са прости, некадърни и мързеливи. Но щом не можеш да отсяваш и да преценяш хората е най-добре да правиш най-глупавото, но ефикасно нещо - режеш тотално. Успех с бизнеса.
52.
Do petar
23.07.2018 09:56:25
0
7
Petre za takiva provincialisti kato teb Germania e strahotno Za men obache palen bokluk I osven chovek da izskara nqkoi evro za drugo nishto ne stava Otvratitelen klimat skuchni hora I ednoobrazie studeno mrasno severno more A kato pribavim I totalnata islqmizacia (v uchilishtnite klasove germanchetata sa malcinstvo na vsqkade zabuleni jeni s po dve tri deca arabi I negri Celi kvartali v golemite gradove sa napusnati ot mestnoto nemsko naselenie a kato pribavim kam tova fakta che Nemcite imat po edno dete ili sa bezdetni a Turci I Arabi
koito sa veche nqkolko miliona po 3/4 kartinkata e mnogo tajna sled dve tri pokoleniq islqmizaciqta im shte e zavarshena Pozdravi ot Hamburg (tuk sam da iskaram nqkoi lev I se maham )
51.
Getsbi doПетър
23.07.2018 08:51:08
3
9
Аз, съм ок в България. А вие си бъдете успели в германският град, който пишете с малка буква. Българите са си мрънкачи тва е ясно. Но, и всички 'успели' емигранти са ясни. Всеки, да живее където си иска.
50.
Петър
23.07.2018 08:22:53
6
5
Ок.Българи живеещи в България,защо винаги,когато си правя почивка на морето,чувам само оплаквания от вас.вие сами критикувате бг,а нас успелите завиждате.да не мислите,че е лесно на запад,там да успееш трябва дупе.вие в българия не може да успеете където е много по-лесно,защото говориш на български,всеки ти братовчед и тн.Аз имам бизнес в мюнхен.Чувствам се много добре.От както взех решение да не назначавам повече българи на работа,бизнесът ми процъфтява.Идвате тук ,живеете два три месеца,виждате,че трябва да се работи за пари и предпочитате да избягате обратно в БГ където е мизерия но поне е айляк. А за финал малко факти-най-бедната държава в ес,ная-лошото образование е ес,ная-ниска култура на шофиране с ная-много смъртни случаи. Най-лошото здавеопазване.извод-беден,прост и болен народ.А злобата е завистта са в промишлени количества.Айде чао и дерзайте
49.
Do Gocho
23.07.2018 03:26:55
0
7
Gocho ,самият факт че редовно влизаш да коментираш темите тук,говори достатъчно за теб. Ти нямаш никакъв личен живот на тоя остров ,а-социален тип си. Живееш като Скот,няма на кой да се обадиш да излезеш на по бира,дори и да имаш пари.Така живеете повечето емигранти,жалък и тъжен живот.Единственото удоволствие от жалкият ти живот е да си фантазираш,че живееш добре обаче реалността е друга. Ще ти спестя някои неща ,за да не те депресиран допълнително.
48.
48
23.07.2018 01:03:12
4
5
Няма от какво да се комплексирам !
Не Мечтая дори да се реализирам в тази мафиотска структура , дето му викате - Балхария !
Колкото по-далеч , толкова по-добре !
Сьжелявам те , и останалите там !
47.
Читател до 45. Gocho
23.07.2018 00:46:29
4
5
Тва само от някой комплексиран тиквеник, който не е успял да се реализира в България и е уцелил късмета да го повишат в началник смяна на някой цех в Лондон може да го каже. Ама даже и той дори би имал по-добра логика.
46.
Говори Герб
23.07.2018 00:37:14
1
4
Путин е Виновен !!!
45.
Gocho
23.07.2018 00:14:25
9
6
42 .... !
Само при мисьлта че сьществуваш там , ми е ястна картинката !
Няма как да ,, Живееш " в кенефа , ако не си муха - лайноядка !
Всите дето останахте там , сте паразити некадьрни !
Изключвам пенсионерите и инвалидите.
Тези дето продьлжавате да ,, сьществувате" на тая територия , сте Най- големите инвалиди и плужеци !
Сьщества без идея и бьдеще !
Машини за лайна !
Завистливи , некадьрни и тьпи - по рождение !!!
Диви Балкански субекти !
44.
Читател
23.07.2018 00:02:04
2
1
Ебаси успешния и богат бизнесмен. Живее в панелка и входната му врата е от 96-та.
43.
Извод до Гочо
22.07.2018 23:52:27
1
4
След като постоянно коментираш тук, не си цъфнал и вързал /поне душевно/, но ние не те харесваме, защото ни казваш истини- че сме безгръбначни, наведени и страхливи.
42.
dnstuff
22.07.2018 23:27:26
6
8
Гоче гоче браД , ти тотално потъна.. какво си се заизхвърлял по форумите, от километри си личи че си шматка.За да отидеш да слугуваш на ваймуните трябва да си много пропаднал, а с това че пращаш 300$ на баща си ,сигурноэе геройство за теб. Аз на моя съм му дал карта от мойта сметка да тегли когато и колкото иска и ги пращам (родителете си) на почивки ,та които им слугуват такива плужаци като теб. Аз живие в кенефа тук в пъти по добре от теб и съм щастлив от това
41.
До40ти
22.07.2018 22:38:39
1
9
Абсолютно съм съгласен с теб,страшни комплексари и лъжци. Въпреки че има и други българи покрай тях,които ти казват какъв им е хала,те не спират да лъжат. А има нещо много просто,че който има пари и е постигнал нещо,не разтяга локуми и фантазии,а купува нещо и тука в Родината. Всичките ми познати които изкараха пари в чужбина и вече са на по 50години,си закупиха имоти в България и много от тях се завръщат за старини. А останалите само лъжи и изхвърляния,а тука къща за куче не са съградили. Имаме едни такива тук в Сарафово,от 20години са в Чикаго и нищо. Като се върнат разправят колко милиони имат в Чикаго,а като са в Чикаго разправят че изкупили цяло Сарафово. И не се сещат че в Чикаго има много Българи от Бургаско,които им гледат сеира и им се подиграват. Ама Ганьо все да се изхвърля и да лъже.
40.
Getsbi
22.07.2018 21:52:24
5
9
Всички емигранти са 'успели' и 'богати'. Разбира се, само на думи. Имам познати който живеят в Англия. Многоо са добре, с къща на кредит за 30г която никога няма да изплатят. Имам и други, на далечен континент, и те 'богати' Имам и други на едно хубаво студено място...не излизаха навън сумати време че едно яке било 800-1000$. Та така, не се забравяйте, и не го играйте успели...и вие и ние знаем истината.
39.
Gocho
22.07.2018 20:54:58
0
5
Нищо не сьм продавал на родителите си !
Няма как !
Те са си все-още живи и здрави !
И дано да са !
38.
Gocho
22.07.2018 20:50:03
6
3
Do 35
Мнооо готино парти ще спретнеш !
Ама ти липсва потенциал !
Както финансоф така и умствен !
Нааааа..... !!!
37.
Gocho Pederasa
22.07.2018 20:47:32
2
7
Ти нали му продаде къщата? Защо не го взе с теб в рая на острова?
36.
Gocho
22.07.2018 20:42:13
7
1
.... ?!
И кво значение са изнесените цени?!
Различни дьржави - различни цени !
Вьпроса е дали можеш да си го позволиш ?!
Аз всеки месец пращам на баща ми по 300 $ - US !
За да се чувства Човек !
35.
do 33
22.07.2018 20:41:17
1
5
Сигурен ли си че ако дам 200-300 долара на някой абориген няма да те попари във врялата вода? Затваряй си устата че Вануату е малко, а българите там още по-малко. Живей си щастието и не се занимавай с нас в "кенефа". Да не те отнесе урагана :)
34.
do 31
22.07.2018 20:30:57
12
2
Аз си живея и много По-добре от теб !
Уверявам те !
Тука , на тоя остров - тея проблеми са ги разрешили мнооо отдавна !
Ние не откриваме демокрацията , като вас в кенефа !
При нас топлата вода е вряла !!!
33.
Gocho Pederasa
22.07.2018 20:28:43
3
11
Оставете го този ненормалник Гочо...
Продал е бащината си къща да заживее на остров с големина колкото Сливен (200 000 аборигена). Пише всяка събота и неделя против България и каква кочина е тук.
Може и да е кочина, но злобата ще те разболее.
Щом си щастлив там, защо гледаш насам?
Една Кока-кола там е 8 лв. кашкавала е килограма 40 лева. интернета 76 лева - сигурно и затова влизаш само в събота и неделя или си в "басейна" хаха

https://www.expatistan.com/cost-of-living/country/vanuatu?currency=BGN
32.
do 30
22.07.2018 20:19:32
16
5
Пожелавам ти ,,фантазията" си !
И за мен беше !
Но не вече !
Фантазийте се сбьдват !
Вьпрос на избор и желание !
Изхода е - терминал 2
Няма друго спасение от мафията на Бибитко и ченгетата !
Те убиха всички !
И продьлжават !!!
Живеете в Кенеф -селски !
На двора !
С мухите като врьбчета !
31.
До 6
22.07.2018 20:09:40
2
8
Живей си със злобата тогава! Колкото повече отричаш вярата, надеждата и любовта и ги заменяш с ненавиждане, завист и злоба, толкова повече отрицателна енергия трупаш. Може държавата ни да е в затънало положение, но това не ни пречи да бъдем добри към околните, вместо да таим лоши чувства към всекиго в нашия окръг. Ще живееш по-добре, ако послушаш съветите ми.
30.
ктт
22.07.2018 19:43:26
1
6
До 26 Гошо - От всякъде си личи , че си шматка - фантазьор
29.
V
22.07.2018 19:26:59
0
4
Бог да го прости! Съболезнования на близките
28.
ктт
22.07.2018 19:24:28
0
3
А бе - кредити .
27.
Свилен
22.07.2018 19:21:12
3
0
Защо личния доктор не го е третирал? За какво му плаща? Дайте да видим кой е личния доктор отговорен за състоянието на човека.
Защо не е предупредил властите за да се почне терапия?
26.
Gocho
22.07.2018 19:20:17
5
10
Що си вьобразяваш че трябва да се обеснявам - какво , как и колко ?!
Тука не страдаме от грандомания !
Караш кола , която ти вьрши работа !
Кво значение е марката?!
Живееш кьдето и както ти харесва !
Никой не ти досажда сьс стандарти !
Получавам толкова , колкото да си позволя всичко което ми е необходимо !
Не чувствам липса от нещо и не ме е брига за утре !
Утре е просто анадар дей от порадайс !
25.
Кс
22.07.2018 19:00:30
5
0
Виж плочките на входа. Това е 21 век?
24.
Gocho Pederasa
22.07.2018 18:59:59
6
3
Дай цифри ВЕ !
Кое бачкане ти е платено ?
Какво бачкаш и колко ти плащат ?
Дай факти не сънища !
Каква кола караш и колко ти струва бензина ?
Дай цифрите !
23.
Ъ
22.07.2018 18:58:34
1
7
Ще сигнализирам в редакцията че през неделя трият коментарите ни и пускат фалшиви новини.
Коментарите за Лукойл и Дракалиев бяха изстрити.
22.
до 21
22.07.2018 18:56:06
2
5
Уж трябва да си щастлив там, а такава злоба изливаш тук.. Защо ли е така?

https://www.youtube.com/watch?v=DjXMNvNuob8 - Това ли ви е правителстовото? ХАХАХАХАХ
21.
Gocho
22.07.2018 18:44:19
10
8
Голям кеф са циклоните и ураганите !
Става грил - парти сезона !
Иеденье , пиянье и танци до зори !
Неа бачкане ! Платено !
А тока е спирал най-много за час !
Ама кой да разбере?!
Кат сме на басейна - боли ме хоя дали е имало ток !
Само по айс-мекера разбираме че е спирал тока !
Ама го преживяваме някак си !
В всяка бензиностанция има лед повече и от Гренладия !
Нема да ме мислиш !
Честно !
Аборигени сьм виждал само на пазара за риба и зеленчуци !
Е ....
И кога си дойда по някога в Балхария !
20.
Цар лъв
22.07.2018 18:32:26
3
4
Важното е да живееш като лъв и да умреш като мишка в гадната панелка
19.
Истина
22.07.2018 18:21:52
4
9
Водете статистика колко хора се убиват в най добрия град за живеене.
18.
Васил Левски говори
22.07.2018 18:21:11
12
3
Дайте снимка на личния му доктор да видим какво го е посъветвал и колко си е свършил работата психически да запознае този човек с опции за психическа помощ и терапия.
Имам чувството че това е част от качествената услуга в Бургас на тея феи.
17.
Л
22.07.2018 18:18:55
9
7
Плочките и вратата на хода показват нивото на домоуправителя и хората в тоя затвор.
Отгоре им тропа някой луд.
Отдолу някой вдига тежести и крещи.
Каква гледка към морето със олигофрени!
16.
Gocho Pederasa
22.07.2018 18:18:09
9
8
Гочо ай трай си и ходи да те чукат аборигените. Голяма реклама правиш на това Вануату ама дано циклона те помете заедно с колибата в която живееш. Кажи колко ти е заплатата там бе? И колко ток плащаш.
Прави свирки на черните амеби и бъди щастлив!
15.
garibaldi
22.07.2018 18:14:38
3
7
Тоя - от бюрото !
Пак го утьрваха !
Луд - умора - няма !
Горкия....
14.
цървула
22.07.2018 18:11:38
5
5
може да е станал импотентен , то колкото и пари да имаш ако и виаграта не е помагала... между другото тея лапета дето сега се друсат с пико ги чака такава съдба на импотенти на към 40г, старите наркомани които оцеляха от 90те се чукат в дупетата щото няма друг начин да си направят кефа, лоша работа
13.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
22.07.2018 18:07:40
13
11
Майната ви навремето имаше какви бабки в Бургас раснали преди 1944, целите им градини във бръшлян със сложни класически форми като във Френските дворци! Убихте ги тея хора, сегашните тъпанари расли във комуните нямат никаква култура и представа как трябва да изглеждат градините а са и не-амбициозни!!!!
12.
Do 6 Gacho
22.07.2018 18:07:00
3
5
Gacho °°°don't worry be happy•••
11.
Джордж Майкъл
22.07.2018 18:05:22
12
3
Точно за това говоря.
Как ще има цяла панелка санирана обаче пода ще е толкова сирийски с някаква гадна грозна пейка свита и някакви раздрънкани плочки без секунда красота и дезайн? Кой е домоуправителя на тази сирийска крепост? Докога кмета ще бездейства по тези въпроси?
10.
Е
22.07.2018 18:03:02
3
5
Ти остави той се обяснил в любов.
Тая приятелка има някой приятел който го е удушил за пари.
9.
Getsbi do 8
22.07.2018 18:01:57
0
8
Saglasen sam s 8, mnogo xora se nadska4at i rezultatite sa tejki. Kakav e smisala da kara6 xubava kola kato edvam i pla6ta6 lizinga, kakav e smisala da kara6 S klasa s gaz..4e mnogo gorqla
8.
до 4
22.07.2018 17:57:05
2
7
Спокойно много криминални филми си гледал.Не, понякога започваш да харчиш повече отколкото получаваш. Започваш да водиш охолен живот но без покритие.
7.
Gocho
22.07.2018 17:47:47
5
12
.... и сирьенье !
В Вануату нЕаме ни един самоубил се !
Четете статистиката !
И няма статий Кадя спират тока или водата !
Само по тва може да сьдите - КадЯ ,, живеете" !
6.
Gocho
22.07.2018 17:34:53
13
33
До 5-тия с розовите очила !
Ти ...
Друсан/а ли си , или си така от мальк/а ?!
Кви - вяра , надежда и любов на тая територия ве ?!
Вяра ... ?! В какво ?!
Надежда ... ?! За какво ?!
Любов ... ?! В кого ?!
Живеете в бунището на Европа !
И си го забий в тиквата това становище !
Тьрпите Геноцид , който дори и в Африка негрите не са тьрпяли !
Затриват ви като нация , и пак си кютате !
Ква вяра , ква надежда и кьм кого любов ве ...
Наивнико?!
Само с камьнье и дрьвье ще се избави тая територия от чумата !
5.
Реалиста
22.07.2018 17:14:29
6
19
Прочетете книгата "Кръстопът". Ще разберете смисъла на живота и че колко пари коли или жени си имал няма никакво значение когато дойде време за края. Истинското щастие е възможно само с вяра надежда и любов. Често сме на кръстопът и винаги можем да поемем по пътя на прошката независимо какви злини сме сторили. Затова е много важно да не си отнемаме сами живота или чуждия.
4.
;-[
22.07.2018 17:09:31
9
18
Някои Y е завидял на строителния му бизнес ,поискал е да му го прехвьрли тои е отказал ,Y се ядосал вбесил и му е пратил 2 бивши барети бопаджии маистори-удушвачи да ИНСЦЕНИРАТ самоубииство
В Строителния бизнес се вьртят много пари и печалбите са в пьти над вложеното
3.
Getsbi
22.07.2018 16:42:45
2
15
Жалко за човека. Скъпи коли, голям бизнес и двустаен апартамент в панелен блок. Жалко за човека, вероятно ще излезе истината.
2.
До 1
22.07.2018 16:20:11
9
18
Ми в какво трябва да живее ве в палат ли ? ТАПИР
1.
t4
22.07.2018 16:13:28
16
19
най-обичам известни бизнесмени, "имащи" пари да живеят в панелки и измекярски блокове
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата 
Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори