×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Биков: Провокатори разнасят чумата, за да вземе Корнелия Нинова властта (ВИДЕО)


Биков: Провокатори разнасят чумата, за да вземе Корнелия Нинова властта (ВИДЕО)
Моето подозрение е, че Нинова има желанието тази чума да се разпространи в цялата страна, за да стане истинска криза, каза Биков
19 Юли 2018, Четвъртък, 05:26 ч.

Целта е да се дестабилизира държавата и връщане на БСП по служебен път от президента във властта, каза депутатът

Провокатори с лъскави коли обикалят селата, където има заразени с чума стада, и се опитват да нагнетят напрежение. Това заболяване се разнася лесно и те го разпространяват из цялата страна. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.
Според него протестът, в който участва и лидерът на БСП Корнелия Нинова, е провокация срещу националната сигурност.
„Проблемът е, че в това село, в което е чумата, има хора с луксозни коли, които не са оттам. Те отиват, за да провокират. Това е сериозна атака срещу правителството от три центъра“, добави той.
„Единият е финансов и е на Цветан Василев с мрежа от сайтове, медии и журналисти, пишещи за гръцки острови. Вторият е на Елена Йончева, която казва, че ще продължава разследването за къщата в Барселона“, заяви Биков.
Вярвате ли на твърденията, че се избиват животните в Странджа, за да се заселват мигранти там, попита той.
“Такива небивалици се разпространяват от БСП. Оттам твърдят, че няма чума, въпреки че първият човек, на който са избити животните, казва, че те са били заразени и е нямало какво друго да се направи“, добави депутатът.
„Моето подозрение е, че Нинова има желанието тази чума да се разпространи в цялата страна, за да стане истинска криза. Целта е да се дестабилизира държавата и връщане на БСП по служебен път от президента във властта, защото те не могат да спечелят изборите“, коментира Биков.
„Ще реагираме на този заговор. Давам това интервю, за да предотвратя тези, които си правят тънки сметки“, каза още той.


В категории: Политика


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
8
Коментара по темата
8.
България е без контрол
19.07.2018 16:25:45
0
2
Депутат не може да мисли, та бил той и от ГЕРБ. Те просто изпълняват поръчки. Има ли един свестен закон?
7.
ПОЗОР!
19.07.2018 16:15:09
2
0
Комунистическите престъпници винаги са се стремили да навредят доколкото могат на България и по възможност да се докопат до властта. Това, че техни активисти подклаждат лумпенизираната паплач (в случая пишман овчари и козари с по двайсетина мърши, като баба ти Дора), това е ясно. В задачата се пита къде е прокуратурата? Къде е контраразузнаването (ДАНС)? В "белите" държави подстрекателите отдавна щяха да са арестувани, съдени от специализирания съд и вкарани в затвора. ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛИТЕ ПРОВОКАТОРИ! Но, ние не сме "бяла" държава и всеки ненормалник, провокатор или неграмотник с трети клас ръси мозък имало ли зараза или не. А останалата паплач гледа безучастно.
6.
Ха ха ха !
19.07.2018 12:43:35
3
2
Нинова отива на проверка за чума в Ямболско.Нагласена, пипната и с червено сакенце.
Вижда един овчар и иска да обиколи пасищата му!--Навсякъде обикаляй, само не и към голямата круша!--Аз съм депутатка, никой не може ме спре! ...След 10 минути бягайки пред един бик, крещи на човека:- Ти що не ми каза за бика? -- Не му ли показа депутатската си карта? невинно попитал овчарят?
5.
до 3
19.07.2018 12:29:11
2
5
Дорчо ли си или озлобен глупак? Още ли не си прогледнал и проумял ( иска се обаче мозък! ) , че ЕС и НАТО са кухи структури, управлявани от некадърници-изкукалата Меркел, която съсипа Европа като я напълни с мигранти , Макрончо, женен за баба си, пиандето Юнкер, който е вечно пиян и залита, озлобената до смърт Т.Змей...за капак- неадекватния Тръмп.....наш боко и той е "европризнат"..........
4.
Хаха
19.07.2018 09:41:27
1
12
Тази дебилна гербаджийска подлога е любимият ми шоумен...
Трябва комедийно предаване да му дадат ...ще има и много гербаджийски мераклии да ръкопляскат в несвяст...
3.
дядо Дорчо
19.07.2018 09:29:13
9
3
Отново станахме за смях! По-точно за подигравка. По всички медии се разпространява снимката с разкривеното лице на баба Дора. Не знам кой е по-виновен - тия, които умишлено нагнетяват ситуацията или тоя проста женица с я има, я няма 8-ми клас. Жалела козите! Абе, тук в България хората не се жалят, оставят ги с 200 лв. пенсия да изкарват цял месец и никой не проля дори една лицемерна сълза за тях. А сега баба Дора реве за козите, че щели да ги убият - и телевизиите снимат. Ами тези кози тя да не би да си ги отглежда докато умрат от старост? Няма ли да ги продаде след няколко месеца и да умрат под ножа на касапина? Ама тогава няма да реве, нали? И няма да има телевизии да снимат, как затриват козите! Жалка картинка! Както се казва - "търсим глупаци".
Истината е, че определени сили имат интерес да клатят лодката не само у нас, но и на Балканите. И те използват всяка възможност за това - в случая с козите на тая нещастна женица. Преди време "ореваха орталъка" в Северна България относно шистовия газ. Ако го разработим щял да настъпи краят на света. Цяла Америка го разработва и печели, съседна Румъния също, и нищо им няма, но у нас - ще настъпи потоп. Но, тогава няма да купуваме пре-скъпо газ от Империята на злото. Същите сили стоят и зад жалките напъни относно скапаната централа в Белене. Трябвало да потрошим грешни пари да я построим (и да пълним гушите на пияндурниците), защото "учени" от БАН твърдели, че ще имаме нужда от ток в бъдеще. "Учени" на нивото на баба Дора. За 1 година намаляваме с 80 000 човека, т.е. за три години изчезва от картата на страната град колкото Бургас, но те пресметнали, че ще имаме нужда от ток. Пази Боже! И точно такива клатят лодката по всевъзможни начини. Наскоро Гърция изгони двама руски "дипломати". Защото са държава, а не "опит за държава", като при нас. Подклаждали размирици в Гърция и в Македония относно спора за "името". А всъщност целта е да се попречи някак си на поканата за влизане в НАТО. А, ако успеят да ни сбият някак си - още по-добре. Ще играят казачок и ще пръскат с "новичок". Така, че на плакатете на протесите трябва да пише - ТЪРСИМ ГЛУПАЦИ!
2.
дядоДобри
19.07.2018 08:45:12
2
12
Биков, да вземеш да си направиш тест за наркотици!
Имам чувството, че Нинова ти слага нещо в сутришното кафе.
Вие хора тотално изтрещяхте. Разбира се, че опозицията ще иска дамдойде на власт и ще използва всяка ваша грешка. Ама това твое изказване, е все едно да хвърляш лайна срещу вентилатора. Вие първо, да бяхте доказали, че животните са болни. Щото министърът ви каза, че пробите се бавели по трасето . . . всеки ще се запита дали ако животните самздрави, наистина не е някакъв планмс друга цел!
1.
FREE BULGARIA
19.07.2018 08:38:35
8
4
Kurnelia lichno e razprostranila zarazata za da diskreditira Borisov. BSP sa vinovni za vsichko!!!
Komunisti, dobre che e GERB da spasi Balgaria.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против"
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори