×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Яко зареденият Марин криел дрогата в стаята на майка си, сгащили го след уговорка за продажба по месинджър (СНИМКА)


Яко зареденият Марин криел дрогата в стаята на майка си, сгащили го след уговорка за продажба по месинджър (СНИМКА)
Бургазлията живеел заедно с родителите и брат си в този апартамент, който е щурмуван от ченгетата в ранни зори
10 Юли 2018, Вторник, 13:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимка: Авторът

Това не е за пръв път, явно отдавна се занимава с тези неща, твърдят съседи на сем. Добреви





31-годишният бургазлия Марин Добрев, който вчера при ранни зори беше хванат със солидно количество дрога, подготвял продажба по месинджър, разкриха източници на Флагман.бг

Обърнаха целия апартамент, намериха огромно количество наркотици от различен вид в стаята на майка му. Това не се случва за първи път. Явно отдавна се занимава с тези неща“, коментираха съседи на семейството.

Марин не е криминално проявен, живее с родителите и брат си в бургаския жк. „Възраждане“, на ул. „Любен Каравелов“ - точно срещу входа на училището. По думите на комшии семейството е много възпитано и винаги поздравява, когато се разминават пред входа. Баща му е болен от Паркинсон, за него се грижи майката, с която обаче са разведени. Може би и това е причината Марин да използва стаята й именно, за да прави наркозаготовки и да ги оставя на сигурно място.

Флагман.бг успя да се срещне с бащата на бургазлията, но той бе лаконичен, предвид здравословното си състояние. Мъжът каза единствено, че откакто освободили Марин, не се е виждал с него.

Според разкази на съседи, станали свидетели на мащабната полицейска акция, Марин е подготвял продажба на солидно количество наркотици.

Водел е кореспонденция по месинджър и вайбър, малко по-късно и ченгетата окупираха цялата кооперация. Вероятно са получили информация от там и са дошли със заповед за претърсване. Личи му, че е такъв и че не е тръгнал по правилния път“, казаха още комшиите на бургазлията.

Пред разследващите Марин обяснил, че има постоянна работа, но със заплата не успявал да си покрие разходите, тъй като имал кредити. Затова потърсил по-лесен начин да припечелва повече средства.

Припомняме, че вчера сутринта 31-годишният Марин Добрев е бил причакан от униформените, точно когато излиза от дома си. В него са намерени 12 пликчета с пико с тегло от 10 грама /ВИЖ ТУК/

Последвал обиск в апартамента на 5-ия етаж на кооперацията, където полицаите намерили богат асортимент от различни видове наркотици: 150 грама марихуана, още 1 пликче с метамфетамин, както и 185 блистера с различни таблетки и 15 000 празни пликове за разпределение на дозите.

В категории: Крими


14
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
14
Коментара по темата
14.
*********
23.03.2020 03:58:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
Читател
11.07.2018 10:09:28
1
2
Ударили ми минусите разни балъци с оправданието сигурно "ми от де пари да си оправя вън апартамента". Любимото ми. Апартаментите не са безотговорни недвижими имоти, а отговорни такива. Сиреч, като нямаш пари да поддържаш апартамента си, било то в центъра или краен квартал, се връщай от село, където ти е родата. Не сме длъжни да ви гледаме грозната сивотия и мизерия.
12.
Барбарона
11.07.2018 08:57:17
2
0
Мен немогат да ме хванат защото съм със СИГНАЛ. Там немогат да ме следят !
11.
Зануляване
11.07.2018 06:25:19
0
0
Айде 10к назад
10.
Ciganin
10.07.2018 19:19:41
1
0
Личи му, че е такъв и че не е тръгнал по правилния път“, казаха още комшиите на бургазлията Припомняме, че вчера сутринта 31-годишният Марин Добрев е бил причакан от униформените, точно когато излиза от дома си. Pak imotcheto mai a
9.
10.07.2018 18:53:41
1
9
Айлин, аз ще те еба, мацка, но само да не разбере Зарито, че с нея сме гаджета!
8.
Айлин
10.07.2018 18:43:22
6
3
Като неможете да готвите,да ебете и да вадите пари каде отивте бее
7.
Marinsky ot Съдиево
10.07.2018 18:13:34
0
9
Лъчо шекера с кастрираните уши ,Васко свинята и Бойчо,Камора от съсекс докога ще тровят децата на Айтос и Съдиево
6.
Читател
10.07.2018 18:07:12
7
6
Грозната постъпка да продаваш дрога не е достатъчна, за да засенчи грозната постъпка хората да държат сградата, в която живеят да изглежда така. Не знам вътре как е, може всичко да е лукс, но щом обществото няма елементарно възпитание и обществена хигиена да поддържа дома и външния му вид така, според мен е ясна причината защо се намира в това положение.
5.
Всичко могат
10.07.2018 18:04:30
1
20
Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) вече може да извлича информация от най-популярните мобилни приложения като "Вайбър", "Фейсбук Месинджър", "УатсАп", "Скайп" и др. Шпионският софтуер, който пробива мобилни устройства, е купен с обществена поръчка, информация за която е качена на сайта на службата.
4.
Татко
10.07.2018 17:49:16
1
12
После Вайбър и Месенджър не се следели, да бе да...
3.
Z
10.07.2018 17:48:02
8
6
Шматкиии,ще ви купи и продаде
Полицайте може си ги позволи,да ги храни години напред,комплексираните полицай да кажат колко пари му откраднаха от Акцията
2.
cenko chokov
10.07.2018 17:22:39
2
20
Rysolqvo s bqla banicharka i vinagi mirishe na chuk toi li e
1.
Наркозаготовка
10.07.2018 17:19:01
2
19
Ебати думата хахаха наркозаготовка, флегми вий да не прайте заготовки и вий аа?? Само че за пържоли пуу
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори