Съученик топи кръчма до бул."Богориди": Свърталище на алкохолици, шум, анархия и мизерия! (СНИМКИ)


Съученик топи кръчма до бул."Богориди": Свърталище на алкохолици, шум, анархия и мизерия! (СНИМКИ)
„Музея“ е сред най-посещаваните лятно време в този район, дали обвиненията са основателни?
11 Юли 2018, Сряда
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Наемателят на кафе-аперитив Мартин Манев газел всички норми на Община Бургас, пише в жалба до 7 инстанции и лично до Валери Симеонов

Флагман разполага с жалбата на яростен противник срещу едно от заведенията в центъра на Бургас, което било сборен образ на:  "анархията, мизерията и шума".

Жалбоподателят е адресирал протеста си до много инстанции, в т.ч. и до самото най-голямо величие по темата - вицепремиера Валери Симеонов, с настояване веднага да го затворят.

Борецът за чист, безшумен и красив Бургас живее на ул. „Антим I“, в пресечката й с прясно реновирания бул."Богориди", където е позиционирана дългогодишната лятна кръчма с пържена цаца, картофи и бира, носеща научно-документалното име „Музея“ и която по лицензия се води кафе-аперитив.

Молбата е да се вземат мерки срещу собственика на заведението ЕТ „Имко Мартин Манев“, защото не спазвал регламента на Общината - шефът Мартин Манев  разположил повече маси и столове, които се намират твърде близо до поставената беседка на ул. „Богориди“, а по закон трябва да има разстояние  поне 4 метра.

Предлага храна – пържена риба, която опушва целия район, поставената бяла тента закрива модерното LED осветление на общината, а другата все още е с надписи на водеща марка пиво, което е забранено. Ето и още по-напоително описание:

Заведението е завладяло целия тротоар. Плочките са разбити и са с увеличен размер, за да бъде присвоена допълнителна квадратура от улицата. Районът се е превърнал в свърталище на алкохолици и безделници, работи от 06 до 01 часа през нощта.  Не можем да спим спокойно. Поставените телевизори, които не са регламентирани, правят картинката още по-абсурдна и шумът предизвиква допълнително нарушение на обществения ред, тъй като заведението не е от затворен тип, а е фургон и поставени маси около него“, пише в жалбата си недоволният гражданин  / ВИЖ ТУК/.

Проверка на Флагман.бг установи, че наистина едната от тентите на заведението е все още с надписи и макар тя да не е точно по протежението на реновираната ул. „Богориди“, така се нарушава естетиката и замисъла на преобразяването й.


Според твърденията в жалбата последните маси се намират твърде близо до перголата с цветята на бул."Богориди", което не било редно. Вместо разрешените 4 метра, те били на не повече от метър и половинаОсвен това въпросната тента, рекламираща пиво, е пробита,  за да мине през нея ел. стълб, което дразни естетичния взор на съседа


С големи букви е написано, че се продава „пресен барбун“, а по документи заведението имало право да предлага само напитки, твърди жалбоподателят


LED осветлението на бул."Богориди" било блокирано от тентата и не изпълнявало отредената му роля, възмущава се естетът


Флагман.бг се свърза  със собственика на ресторант"Музея" Мартин Манев, който лично дойде в редакцията, за да оповести своята гледна точка:


Мартин Манев

Eто какво разказа пред Флагман.бг Мартин Манев, собственик на заведението:

Заведението се намира  на бургаската ул. „Антим 1“, до археологическия музей  и го стопанисвам от 8 години, преди мен е имало друг наемател. Разполагам 22 маси с по 4 места, имам право на повече маси по категоризация, което  е и платено, но от Общината ми разрешиха да поставя само толкова. Дават ми разстояние 5,50 м от оградата на музея, където са експонатите на открито и аз съм спазил всичко необходимо. Никакви площи в никаква посока не съм нарушил.

Тентата ми в момента я съгласуват в София, в министерството на културата. Другата тента, която сте снимали, не се води на бул. „Богориди“, където е изискването на уеднаквеност и липса на рекламни надписи.  Тя се води на ул. „Антим I“, заведението ми също е на адрес на тази улица. Атаката срещу мен не е от конкуренцията по "Богориди".

Преча от много години единствено и само на комшията ми, който живее в къщата на отсрещната страна на улицата. Той е кореняк бургазлия като мене, израснали сме в тая махала, били сме в едно и също училище - "Славейковото", познаваме се добре. По принцип Стефан Йорданов - жалбоподателят, живее в София, тук се прибира за по два-три дни през лятото. Майка му живее в къщата.

Тази година отворих на 27 май, защото преди това всичко беше в ремонти. Имам разрешително до края на октомври да работя. Дори не знам колко ще спечеля за тия три месеца, защото септември може и да е дъждовен. Имам само това заведение и се препитавам от него. Вместо сега да работя, аз ходя по разни инстанции да пиша обяснения. И да се оправдавам пред вас за нещо, за което не съм виновен.

Стефан е отсреща на ул."Антим Първи", но недоумявам как миризмата на цаца ще влезе у тях, разстоянието е голямо. А и на какво да мирише един морски град лятно време, кажете ми?!
Ние с него не можем да се разберем, макар да сме съученици. Не знам с какво се занимава в София.

Никога не съм си говорил с него. От 8 години той постоянно пуска по нещо срещу мене. Пиша в РУП-а  защо има паркирали коли пред заведението, но колите не са мои. Някои са на мои клиенти, някои са на служители от близките магазини   и на тези, които отиват до близката аптека. Но аз не мога да кажа на хората да не си паркират колите.

Проблемът тръгна от това навремето, че Стефан не можеше да си ползва гаража, заради спрелите наоколо коли, но аз нищо не мога да направя.

Атакува ме, че съм нямал разрешение да продавам хранителните продукти, но аз  имам. В РЗИ заведението е регистрирано като бирария, а в Общината като кафе-аперитив, което е същото.

Жалбата е изпратена до вицепремиера Валери Симеонов, омбудсмана на Бургас Тодор Стамболиев, до министъра на културата и до Националния институт за защита на паметниците на културата, до РЗИ, до председателя на ОбС Костантин Луков. И е доста цветуща, наистина си струва да бъде прочетена. 

Оставяме на отговорните институции да преценят кой е крив и кой е прав.


В категории: Бургас


89
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
89.
Жоро Жорев Жорди
18.07.2018 00:07:40
17
2
Хора престанете да гледате чуждото капанче, гледайте вашите гъзове. Всичко е 6 по центъра, тоя селски гъз да си ходи Стефчо ли е иванчо ли е.. Музея си е топ капан заедно горе с ореха... айде тях да не ги барат поне... Марто да е жив и здрав, сам бачка като луд!! Евала!!
88.
До 86
16.07.2018 18:06:43
23
0
Стефчо,жена заразена,виж какъв гном травестит си.Педераст от детските години гълтащ попска течност,да се скриеш обратно в дупката,тъп сигналист,палячо!
87.
Арменеца
16.07.2018 12:03:37
32
3
Този мишок ако имаше пари щеше да построи не да живеят в този коптор.
Комплексар ..

Ама верно ли ,че е педерест?
86.
Приятел на Стефан
16.07.2018 06:20:02
1
21
Ей ти смелчага ,дето пишеш постоянно за Стефан уродливи неща,застани с името си!!!Защо се криеш с имената на други хора а?
85.
Дерматолог
15.07.2018 14:47:56
22
5
За псориазис на главата препоръчвам на Йорданов да седне на двора,жена му да му намаже пачата с газ,да си сложи една торбичка да се задушат хубаво лишеите и да е обърнат с лице към заведението и дълбоко да вдишва миризмата на пържена риба.Накрая да изплакне хубаво с урина(може и от клиентите на заведението).
84.
Халал
15.07.2018 14:25:08
2
16
Denica e edna alchna zlobna kuchka , ne si gleda decata pliosnala gi pred bara sami bed nadzor i placheshti.Tolkova sa materialni.Vsichko nezakonno e skrito v dvor!!!
83.
До 83 Стефан "приятел на "Стефан"
15.07.2018 08:31:48
18
1
Йорданов,селянин не е грографски признак а форма на душевно състояние каквото е твоето.Това че си роден в един коптор до музея в Бургас не го променя.Незнам кой къде уринира,но си спомни ти как ходиш да ядеш на плажа с жена си Цветомила от бурканчета дето мама Румяна ти е заредила,вместо да седнеш на накое заведение да си поръчаш нещо.Остави Мартин на мира да си работи и го преживей че си един гладник , разчитащ на заплатата на жена си.Писал си се данъкоплатец в жалбата,какво работиш ти и плащаш данъци?В търговския регистър фирмите ти са с два лева капитал и неактивни отдавна.Тъща ти ти уреди бизнес виза за САЩ да ходиш в църквата в Грийнууд Делауеър,но това не те прави данъкоплатец.Приеми го,че си един клошар и селянин по душа и не ни занимавай с нещастната си особа!
82.
Приятел на Стефан
14.07.2018 23:25:20
1
18
Добре де селяни(потомци на преселници от Хасекията,(Хасекията е хълмиста историко-географска област в планината Странджа, в Област Бургас и други селски райони,през 50,60-те на миналия век в Бургас) ако пред вас беше тази кръчма,на вас щеше ли да ви е приятно???Да слушате пияници до ранна утрин,да уринират пред вратата ви,да паркират автомобили пред вратата на гаража ви и т.н.Кажете селяци,вие няма ли да се жалвате,особенно вие с вродената ви завист и злоба.Стефан поне си е роден и израснал на пъпа на Бургас!
81.
Въй
14.07.2018 21:30:42
20
1
Ауу не стига,че е мишок ами ще се окаже и педалче ....тстстс
80.
*********
14.07.2018 18:37:13
17
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
79.
Буги Барабата
14.07.2018 16:48:07
0
13
Тази помия е посещават най големите бараби и отрепки на Бургаа.Адска мръсотия и миризма на потни пръчове.Мартине,вложи 5 лв.в този краварник!
78.
Marto
14.07.2018 15:14:02
15
1
Yordanoff,ti otdavna si analen aktivist!
77.
Йорданов
14.07.2018 13:12:44
0
15
А този,който се представя с различни имена и пише гнусотии за Стефан,го знаем много добре кой е.Да ти се връща пич!
76.
*********
14.07.2018 12:00:50
10
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
75.
Стефан Павлов До 72
14.07.2018 11:54:45
16
1
Той е евангелист Стефан,има псориазис на главата и не пие алкохол.Единствено гълта соса на шефа си в Делауеър където продава библии за да се прехранва.
74.
Радостина
13.07.2018 23:47:08
20
2
На това заведение винаги всичко е прясно и много вкусно.
73.
Ivan
13.07.2018 23:44:24
16
1
Zavedenieto e super vinagi s kef go poseshtavam
72.
Ani
13.07.2018 23:25:12
14
0
Този човек явно много завижда на собственика на заведението за да оплюва толкова. Г-не защо просто не седнете да изпиете една бира там, 100% ще ви хареса и ще забравите злобата си. Разпуснете малко, живота е кратък за да го хабим само в омраза.
71.
Доволен клиент
13.07.2018 23:02:21
11
0
Всичко винаги е много вкусно, рибката и мидите винаги пресни,което може да се каже за малко заведения в Бургас. Има доста по-шумни заведения, където музика гърми и не можеш да чуеш собствената си реч. Ако заведението беше толкова зле едва ли щеше да е пълно всяка вечер!
70.
Gocho
13.07.2018 21:48:41
3
16
Затваряйте я тази кочина !
69.
инж.Костадинова
13.07.2018 21:46:10
3
14
Отвратително място - долнопробен вертеп!
68.
Гендо
13.07.2018 20:17:48
14
2
Заведението винаги е било с прясна рибка чудесни салати и весели прекрасни хора, Марти с теб сме.
67.
Румяназасмяна
13.07.2018 18:34:51
14
3
Колко трябва да си нещастно кух и злобен, за да се занимаваш с жалби срещу Мартин. Цялата махала а и не само тя седи всеки ден там, зашото заведението е превърнато в приятно място да се видиш с приятели. Тази злоба ще ги измори тези, а Марти ще спечели една хубава реклама, която и заслужава.
66.
Mom
13.07.2018 15:26:27
4
18
Това заведение е наистина нещо ужасно , сядали сме там с наши приятели всичко е старо мирише отвратително всичко се крие при проверка,тоалетната е от 18век със счупена мивка.Плочките отвън са счупени и един човек падна пред очите ни.Видяхме кухнята малка мръсна с изцапани аспирации,скари и мивки.Жените в кухнята са без шапки и имаше косъм в храната ни.Абе пълна помия.Накрая на вечерта всички клиенти бяха пияни пикаеха отстрани,крещяха до 1и30. Единственото хубаво бяха питиетата и обслужването на сервитьорките.
65.
Маринчо
13.07.2018 01:25:50
18
3
Стефчо,видяхме те какъв цървул си като беше при нас,нали се сещаш за къде и какво говоря?
64.
Baba
13.07.2018 00:33:21
26
3
Този ще се окаже пълна мишка ...борчлия,комплексар кара чужди коли
63.
Бай Аргир
12.07.2018 23:02:23
1
17
В заведението предлагат стара и понякога развалена храна.Сигурно отпушване на запек.
62.
Варна
12.07.2018 20:53:56
20
2
Съефчо,всички знаем какъв въшкар си,псевдо бизнесмен и дребен измамник.Криеш се в София в апартаментчето си на кредит и си мислиш че някой ти се вързва на кокошкарските лъжи.Хвани се на работа и почни да си плащаш борчовете....
61.
Винету
12.07.2018 20:26:22
10
0
като сте такива разследващи журналисти, я ми кажете как е възможно следното :
Точно до въпросното заведение има магазин за гащи, потници и хавлии. Тая цигания я простират директно на Богориди. Е, при толко снимки, тва не ви ли направи впечатление ?
Същоата цигания, селска сергия е и по-нагоре на същата главна, нова, улица Богориди - до магазина за протеини, май Сила нещо се казва. Там са джапанки и навуща - насред улицата. Айде направете още някоя снимка де и ми кажете на дядо му на кмета ли са тия магазини та е възможно това?
60.
Стефан Павлов
12.07.2018 17:32:47
25
1
Стефчо е тъп евангелист,лъже че е бизнесмен а е най прост палячо,продава библии за една църква в Деалуеър.Крие се като мишка.Взима коли на приятели и ходи да лъже че са негови.Последния му бизнест проект е да внася говна от Канада,но и той не сполучи.Пълен смешник който лъже че работи за Сикрет Сървис,а стои и чака заплатата на жена си.На всичко отгоре и псориазис на чутурата има и ръси лишеи навсякъде!
59.
Некумпитентен орган
12.07.2018 14:46:32
5
1
Американското посолство и на баба Златя.... тук са намесени илюминати мисля
58.
Сливенски бургазлия
12.07.2018 13:46:40
3
2
Други хора не могат ли да сядат там или е само за топ бургазлии?
57.
Konupi
12.07.2018 13:39:06
14
1
Единственото заведение с бургаски дух и приятни хора, все още не изчезнали бургазлии.мартин е едно добро работливо момче който винаги е помагал на всеки.на този Стефчо помияра май и космоса му пречи.да го проверят от общината дето отряза дървото за да монтира камери и да следи хоарата от софия .. има ли право да снима ? Цялата махала ходи при Мартин само този койот все нещо му пречи и постоянно провокира хората и родителите му също и псуват и обиждат и посегне някой да ги погали пускат жалби. Отвратително семейство. Да ходят на Марс
56.
Реалиста
12.07.2018 12:40:58
12
1
Израстнах на Антим Първи на 50 м от въпросното място. Когато отида в БС винаги слядам там. Заведението е с много културни посетители по-скоро възрастни отколкоо мутри, хапчета мутреси, разхлабени и леки жени и други дегенерати.
55.
Мустака
12.07.2018 11:39:40
8
0
Манев с теб сме.
Стефчо,евангелистче смотано хой си лягай
54.
Баба Миче
12.07.2018 10:22:19
20
1
Да ви ..... и уродите злобни
Кармата идва...
53.
Цветелина
12.07.2018 07:40:48
14
3
Много предпочитано заведение от много Бургазлии страхотна кухня цените нормални ние го посещаваме редовно а Стефан да го духа Мартине работи си и хич да не ти пука злобари винаги има и ще има тентата му пречела Стефане на тебе ти пречи че си жив я марш мършо
52.
*********
12.07.2018 06:00:12
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
др.Дулитъл
11.07.2018 20:55:40
12
3
Това заведение си е отдавна и никога не е пречело по никакъв начин,как в един момент става неудобно и защо.
50.
др.Дулитъл
11.07.2018 20:54:18
5
3
Това заведение си е отдавна и никога не е пречело по никакъв начин,как в един момент става неудобно и защо.
49.
др.Дулитъл
11.07.2018 20:53:15
4
3
Това заведение си е отдавна и никога не е пречело по никакъв начин,как в един момент става неудобно и защо.
48.
др.Дулитъл
11.07.2018 20:52:13
5
2
Това заведение си е отдавна и никога не е пречело по никакъв начин,как в един момент става неудобно и защо.
47.
dd
11.07.2018 20:11:30
0
13
Ей Ббб кого заплашваш бе боклук долен! Мери си приказките защото майкати може да се спъне по стълбите или пък дъщерята Внимавай движиш се по тънък лед
46.
Ббб
11.07.2018 20:01:50
17
2
Нещастник долен,защо не пускаш сигнали за другото заведение,което залепено за твоята къща????Аз ще ти кажа ще изядеш едно много голямо и дебело дърво.Завистлив плъх гаден.Споко то всичко се връща,само че не на теб,Ами ако деца те ще го отнесат.
45.
xaxa
11.07.2018 20:00:47
14
2
Олигофренче защо не пуснеш жалба от другата страна на имота си ( в които освен надгробни плочи друго няма да построиш ) или не ти се бърза да хванеш влака към Бургаските Солници ( не хамериканските )
44.
@@@@@
11.07.2018 19:54:35
15
4
Не мога да разбера, когато такива ненормалници пишат жалба след жалба, а дори не живеят на адреса, защо не ги глобяват от съответните институции. Трябва да има глоба за ненормалните жалбоподатели, така , както има за фалшив сигнал към 112 например. Едно нормално заведение да има на "Богориди" и веднага ще се намери някой шизофреник с болен мозък, който да му завиди и да пише жалби с лъжи изсмукани от пръстите си.
43.
ДОБРОЖЕЛАТЕЛ
11.07.2018 19:51:52
26
1
Хайде да направим подписка срещу терора на Стефчо и сие.
42.
Кабата
11.07.2018 19:39:13
29
2
Стефане другия път като дойдеш в Бургас ела да снимаш на Райна Княгиня другата кръчма да ти направя главата мека и после се оплачи на Доналд Тръмп !!! Валери Симеонов няма дас свърши работа пиши на Тръмп и Бойко Борисов,
41.
*********
11.07.2018 19:08:21
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
*********
11.07.2018 19:08:21
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
Евангелистката от щатите
11.07.2018 19:05:15
14
0
Мамо Румяна прати ми още парички за църквата.Защо не ми вдигаш телефона
38.
Фредито
11.07.2018 19:02:29
20
1
Стефчо кажи защо си набрал на Мартин.
Всички знаем какво му прави в 6-ти клас в тоалетната на училището
37.
Да
11.07.2018 18:07:41
24
8
Качеството е ниско но компенсира с ниската цена. Кухнята няма да коментирам защото ако видите какво е вътре може да ви стане лошо. Добре че и в ХЕИ има все още кореняци бургазлии иначе щяха да са затворени за дълго.
36.
До Геновева
11.07.2018 18:07:37
15
2
До музея уринират скитниците които спят на пейките пред него !!! А ти можеш да отидеш да им лапаш меките маркучи ........
35.
Кмете боклук мръсен
11.07.2018 18:00:26
8
9
Пак си затваряш очите
34.
Геновева
11.07.2018 17:50:06
4
13
Всеки ден пияници от кръчмата уринират до музея!
33.
*********
11.07.2018 17:42:19
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
Мнение
11.07.2018 17:22:38
15
0
Нали знаете защо в ада пред казана на българите нямало дяволи :)
31.
Млад меринджей
11.07.2018 17:22:31
18
0
Ти си млад меринджей Стефане.Пишеш само жалби,жаби жаби жаби.Ша зема ще чупя тоз телевизор у главата ти!Млад меринджей!
30.
грък
11.07.2018 17:16:29
12
20
Грозотия.... Предствям си миризмата на пържено в старо олио. Типична родна картинка.
Поздрави от Атина!
29.
Юри
11.07.2018 17:12:25
17
7
жалбата трябва да включва глоба за развалянето на плочките под този ресторант и около него.
Всеки ресторант трябва да си слага под дървен подиум който да предпазва градските плочки и собственост. Не виждам един да го прави после пак ще плащаме сума пари за мазни плочки около ресторанта със олио и цигари които правят лекета по целия тротоар!!!!! Общината, докога няма да искате да си слагат подиуми?????
28.
kкке
11.07.2018 17:10:20
20
3
защо си такъв паляк бе Стефане ?? Какво ти е направил Мартин ?? Защо не ревеш за заведението зад вас то е зад вашата къща, там също готвят,пържат цаца ама нещо не скачаш там комплексарче ????? Много си измислен
27.
АБЕ ТОЗИ СТЕФАН
11.07.2018 16:55:23
5
0
КОЙ НАБОРЕ?
26.
Бургазлия
11.07.2018 16:51:24
6
14
Събарай бърлогата...
25.
Kircata
11.07.2018 16:48:07
2
2
Натискаи Кирца големец гони и тея от Сливен и Ямбол нооо селендури брааат натискаи и тях да се измирисват вече че несе издатжа вече
24.
до др. Стефан
11.07.2018 16:47:57
21
2
Радвай се друже,че Мартин държи това заведение,защото има едни ми ти собственици,майка ти да разплачат-Румяна де.
23.
Kirzata
11.07.2018 16:39:42
10
5
Мале, "шефьори бургас" !!!! И оная жена станислава дето е командос и бяга с 200 кат види ДжендуФфф..... Тез направо ако ги набарам ще ги "взема" цялата група барабар с оня мишок мартин бидона дето сега ДД го търси да го збремени с едни миризливи ЦИГАНИ заради счупените машини на новия път за ахелой!!!!мартине ,ако си тук ми пиши да ти оговоря среща С ДД! И ВЗЕМЕ станислава тенева да може и тя да го поеме.....
Станислава тенева да го блокира тоя престъпник от тяхната група!!! Ами тя много обича да блокира, чувства се много силна пред компа или трлефона! Ама на живо, мале д-р пера като я срещне и и пада тампона в гащите .....абе страшна битка е станиславаа!!! 5 човека в тая група си пускат постове и си ги одобряват и другите ги блокират!!!!! Ама те жените не правят така, пък тез дребни душици това им е върховното забавление в живота..... между другото станислава тенева и мартин бидона обичат да правят тройки и ганг-банг ама са само пасивна страна.
22.
Щурите съседи
11.07.2018 16:37:16
24
8
Едно от най хубавите заведения в града. На кой му пречат тези работливи и коректни хора??? Колко трябва да си проклет да отделиш толкова време за писане на жалби...
21.
Monika
11.07.2018 16:34:10
39
7
Аман от злобари и от бедни душички, като този Стефан!!!
Мартин е големия пич, винаги когато сядаме при него е приятно и вкусно. Можеш да срещнеш интелигентни и възпитани хора, можеш да срещнеш артисти и художници, но определено не и алкохолици, в никакъв случай не е сварталище, каквото го описва Стефан!!!
Този нещатник да си гледа работата и да спре да тормози хората, всичко се връща в този живот!!! Как пък никой друг съсед не каза нищо, как всички се събират при Мартин и всички се поздравяват и им е приятно , само този злобар се чуди каква мизерия да измисли и да направи!!! Годпод си знае работата, споко Мартинка всички сме с теб!!!
20.
Писна ми
11.07.2018 16:31:23
27
5
Нека всеки да работи като Мартин и да се справя с всекидневната заляла ни простотия. Благодаря му,че все още не ни е зарязал....а Стефан да е жив и здрав...Той е едно нещастно момче !
19.
Б.К.
11.07.2018 16:12:38
25
5
Добре де, щом е толкова ужасно това заведение, защо няма нито един друг недоволен съсед? Манчо, премести го в другия крачол и им е*и мамито!
18.
Георги
11.07.2018 16:09:17
31
6
Мартин си бачка коректно и е точен с всички.Никакви алкохолици не се събират при него,само стари бургазлии и майки с колички.Не пречи на никого.Стефчо не е наред,цялата махала го знае.
17.
Фатме
11.07.2018 15:55:50
8
5
Сланчака е номер 1 карти
Нооо яко пукам се тука кав Бургас кви 6лв пускам се по прашка по алеята и никои неможе да ми каже копче в бургас милицйонерите ме гонят ебахти и смехат сте
16.
БУРГАС
11.07.2018 15:49:07
25
5
На този мишок Стефан му пречи целия свят.От време на време и аз като стар бургазлия спирам там колата за по 10-15 мин. и го чакам да се появи,за да му начупя злобната и завистлива мутра.На това кафе се събират стари бургазлии, не само от махалата-арменци,гърци,евреи,част от бохемата на Бургас.Никога не е имало алкохолици.Сядат и стари моряци на лаф.Всичко,написано от този измислен "софиянец" е лъжа.Да заповядат проверяващите- ние ще си отстояваме мястото за сладък лаф и релакс.А този злобар ще го посъветвам- г-не,злобата и завистта удрят право в сърцето.До кога ли ще издържите?
15.
БУРГАС
11.07.2018 15:49:07
32
5
На този мишок Стефан му пречи целия свят.От време на време и аз като стар бургазлия спирам там колата за по 10-15 мин. и го чакам да се появи,за да му начупя злобната и завистлива мутра.На това кафе се събират стари бургазлии, не само от махалата-арменци,гърци,евреи,част от бохемата на Бургас.Никога не е имало алкохолици.Сядат и стари моряци на лаф.Всичко,написано от този измислен "софиянец" е лъжа.Да заповядат проверяващите- ние ще си отстояваме мястото за сладък лаф и релакс.А този злобар ще го посъветвам- г-не,злобата и завистта удрят право в сърцето.До кога ли ще издържите?
14.
до 12
11.07.2018 15:47:19
3
18
айде гледай си копанката и по-често често чети Флагманите да учиш качествена журналистика. И си много далече от занаята, че тях да учиш на занаят.
13.
*********
11.07.2018 15:46:44
21
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
???
11.07.2018 15:43:54
28
2
Съученик топи кръчма????? Що за словосъчетание? Съученик на кръчмата? На клиент в кръчмата? На премиера? На кого съученик?

Редактора трябва по “внимателно” да се вглежда в написаното. В противен случай приличате на медии от нивото на пик, блиц, шоки подобни жълти издания.
11.
Brazilero
11.07.2018 15:37:46
17
2
Аз си стоя в танково и си ора сланчогледа и въопще неми пука за голите на Сланчака и за селяните от Ямбол и Сливен ако секи си стои по родното място като мен ще се оправи даржавата вече съм на 28декара догодина ще са 48 ще го спукам
10.
БГ резил
11.07.2018 15:32:01
17
1
И на солниците е пълно с дядки по пищови.
9.
д.николов
11.07.2018 15:30:52
12
12
Няма лошо да има кръчми все пак сме курортен град но да не пречат.НЕ МОЖЕ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ ОТ 100 МЕСТА ДА РАЗПОЛАГА С КУХНЯ ОТ 5 КВ.М. КОЯТО Е И МИЯЧНО ДА НЯМА ЧИТАВА ТОАЛЕТНА И ДА Е НА УЛИЦАТА ПОСТОЯННО В КРАКАТА ТИ СЕ ОТЪРКВАТ УЛИЧНИ КОТКИ КЪДЕТО ХОРАТА СЕ РАЗХОЖДАТ ДА МИРИШЕ НА ГАДНО А ЦЕНИТЕ ДА СА КАТО В 5 ЗЕЗДЕН РЕСТОРАНТ.ОЩЕ ПО ЗЛЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЪС ЗАВЕДЕНИЕТО НА ВАЛЬО ТИГЪРА -ОРЕХИТЕ.НО НАЛИ Е ЛЮБИМЕЦ НА КМЕТА НИКОЙ НЕ ГО ПРОВЕРЯВА.
8.
Сланчака
11.07.2018 15:30:17
9
13
Много Голи на Сланчака .А Бургас е така защото вече няма местни само Сливен и Ямбол по зле е от Сланчака ма и тука зе да става сащото и насам се напални с такива СЕЛЯНИ пак и бая мангали гнусни зеха да идват.Кват даржавата такива и курортите.Само Слави може да прокуди тази Зган
Долна
7.
д.николов
11.07.2018 15:29:44
19
14
Няма лошо да има кръчми все пак сме курортен град но да не пречат.НЕ МОЖЕ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ ОТ 100 МЕСТА ДА РАЗПОЛАГА С КУХНЯ ОТ 5 КВ.М. КОЯТО Е И МИЯЧНО ДА НЯМА ЧИТАВА ТОАЛЕТНА И ДА Е НА УЛИЦАТА ПОСТОЯННО В КРАКАТА ТИ СЕ ОТЪРКВАТ УЛИЧНИ КОТКИ КЪДЕТО ХОРАТА СЕ РАЗХОЖДАТ ДА МИРИШЕ НА ГАДНО А ЦЕНИТЕ ДА СА КАТО В 5 ЗЕЗДЕН РЕСТОРАНТ.ОЩЕ ПО ЗЛЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЪС ЗАВЕДЕНИЕТО НА ВАЛЬО ТИГЪРА -ОРЕХИТЕ.НО НАЛИ Е ЛЮБИМЕЦ НА КМЕТА НИКОЙ НЕ ГО ПРОВЕРЯВА.
6.
УжасТ
11.07.2018 15:25:00
14
4
Абе каква е тая адска смрад в "Изгрев". Завода пак нещо бълват...
5.
Стефан Йорданов Йорданов e GEY
11.07.2018 15:09:36
43
7
Стефан Йорданов Йорданов е най-големия буклук , които заедно с майка си Румяна и онзи едноок гей баща му Йордан могат единствено да си направят по едно дълбоко Сeпуко!
4.
3
11.07.2018 15:01:47
24
41
Ходи вмирисвай някъде другаде на риба! Като е морски град, трябва да стане като слънчев бряг ли?
абсолютна всевластваща мизерия - никога няма да се оправим
3.
Asas
11.07.2018 15:01:16
48
17
Мартин бачка като луд от сутрин до вечер предлага вкусни работи на сносни цени. Тазуъ жалба е писана от луд и завистлив човек който даже не живее на адреса си. Съсипвате бизнеса на един работлив човек.Това е извратено и гнусно.
2.
ппп
11.07.2018 15:00:52
48
15
Стефчо тъпия евангелист няма човек в махалата който да не му пречи..комплексар е малък момчето ..тъща му бачка в американското посолство в софия той вече го извади голям защото цял живот си беше мишленце с малко пишленце..тормози цялата махала пуска жалби и като отиде някой да му разбие кръглата като топка евангелистка главичка и ходи да плаче в РПУ-то.На това кафе няма нито един алкохолик а цялата махала и кореняк бургазлии и моряци са там...единствено пречат на него който е в софия.....малко бой яде на времето..тормози и полицията занимава хората с глупости...Стефчо много си тъъп момчето ми по голям няма да станеш....господ бави но не забравя ...Алелуя бейби
1.
*********
11.07.2018 14:55:06
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас „Плочките са начупени, спъваме се в тях, не можем да се качим на автобуса“, пише читател на Флагман.бг
Всичко в категорията
Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и…
Избират д-р Дечо Дечев за управител на Здравната каса?
Избират д-р Дечо Дечев за управител на Здравната каса? Номинацията беше направена от управляващата коалиция
Всичко в категорията
Испания отмени международните заповеди за арест на Пучдемон
Испания отмени международните заповеди за арест на Пучдемон Народна партия на сваления от власт Мариано Рахой ще избира днес нов лидер
Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг! Пращат шампиона по борба Мариян Ганев зад решетките, веднага щом го изпишат от болницата
Първо във Флагман.бг! Пращат шампиона по борба Мариян Ганев зад решетките, веднага щом го изпишат от болницата 20-годишният републикански първенец няма да бъде пускан под гаранция, каквито информации се появиха вчера


Всичко в категорията
Чешкият милиардер Келнер няма да купи Нова телевизия и Нетинфо КЗК не разреши на Гинка да купи ЧЕЗ За година: Българи завлечени с 1 млн. лева от онлайн резервации В борбата с мръсния въздух можете да получите 1200 евро безвъзмездно за газифициране на дома Къде се "изпариха" търговците от ул."Александровска" в Бургас и защо има все повече свободни площи на ларгото Арестуваният в Слънчев бряг бизнесмен имал бизнеси за милиони от обществени поръчки Продажбите на нови коли в страните от ЕС се повишиха с почти 3% за полугодието Краят на бума? Продажбите на имоти с първи спад от 2012 г. Изненадваща акция на НАП! Вървежни кръчми по морето се разделиха с оборота си Министър Ангелкова подписа договора за нова туристическа система! Всеки хотел и всяка нощувка в регистър Калкулатор изчислява колко губим, ако не се осигуряваме на реалния си доход
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път 65-годишният актьор и Хейли Робъртс са сгодени от две години
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман
Изтича срокът за записване в Софийския университет
Изтича срокът за записване в Софийския университет Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно
Всичко в категорията
Как се привличат студенти: с томбола за кола, таблет или екскурзия за двама до Париж Стартира проект за над 20 милиона в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ с нов технологичен скок с лабораторията за „Вградени компютърни системи“ Излезе второто класиране в Софийския университет Училищна библиотека застрашена от закриване Ученици от Строителния в Бургас получиха германски професионални сертификати Важна новина за всички родители, ето как ще се разпределят ваканциите следващата година Допълнителна трета паралелка създават в престижното ОУ "Ал.Г. Коджакафалията" След заседание в Бургас: Ректори предлагат революционни промени, за да реформират висшето образование Изкуството и психологията се сливат в едно - вижте най-атрактивната специалност във Филиала на НХА в Бургас Тази година още 10 бургаски училища станаха иновативни, общият им брой е вече 19
Медицинска лаборатория „ЛИНА” вече извършва видово определяне на кърлеж
Медицинска лаборатория „ЛИНА” вече извършва видово определяне на кърлеж За предаване на инфекцията са необходими средно 1-2 дни, поради което ранното сваляне на забития кърлеж е най-добрата профилактика

Всичко в категорията
Цветелина Оланд: Нямам представа къде са децата ми. В дневника си дъщеричката и пише: Защо трябва да имам такова детство? Трагедията на едно семейство! Баща и син инвалиди останаха на улицата в Бургас, не ги одобриха за общинско жилище Експертизи бавели финала на разследването за смъртта на детето на Московски Джендъри си правят реклама с убити красавици, градския транспорт осъмна с увиснали гащи и сутиени (СНИМКИ) Вижте разтърсващата изповед на парализирания Васко, марихуаната изцели болките му, но сега искат да го вкарат в затвора (ВИДЕО) Саня Борисова се съсипва от мъка, иска да си върне Ники Илиев Драма! Джамайката потъна във водите на река Златна Панега Река погълна 8-годишно момиченце Щерката на Анахид Тачева влезе в японска секта Мечка уби баща, пазещ децата си Откриха мъртва във ваната секс икона, известна участничка от "Биг Брадър" (СНИМКИ 18+)
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи!
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи! Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката Репликата - „прибирам се, че ще ми звъннат по телефона”, днес звучи комично


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Започва Ролерфест Бургас, вижте цялата програма на събитието Фестивалът „Дни на украинската култура в Бургас“ ще представи богата концертна програма, изложби и акробатично цирково изкуство Общински съветник застана зад идеята за графити фест в Бургас, вижте историята на изкуството (СНИМКИ/ВИДЕО) Къде се "изпариха" търговците от ул."Александровска" в Бургас и защо има все повече свободни площи на ларгото Веселина Таралова: В новата еко детска градина в „Меден рудник“ ще се садят билки (ВИДЕО) Бургазлии тръгнаха по стъпките на алпиниста Боян Петров, изкачиха връх Мальовица в знак на почит Елитното казино Royale Palms в Бургас ще избира Мис за рождения си ден, претендентките предизвикаха фурор Искат стикери за Зелена зона за собственици на имоти без адресна регистрация в Бургас, редно ли е? Бургас е на път да се сбогува с кукерския фестивал, общински съветници не дават пл. "Тройката" Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ с нов технологичен скок с лабораторията за „Вградени компютърни системи“ Вижте къде бургазлии мият колите си на сензационни цени
Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос 150 хил. лв. са заделени от общинския бюджет за пешеходния път

Всичко в категорията
Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ) Отлична новина! Кметът на Айтос Васил Едрев издейства 6 млн. лв., с които ще разрешат голям проблем на общината Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк
Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат
Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат Обектът е собственост на сина на кмета Георги Димитров – Иван, но е отдаден под наем

Всичко в категорията
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018
Изрядни ли са плажните заведения в Слънчев бряг, ето какво установи проверката на Министерството на туризма
Изрядни ли са плажните заведения в Слънчев бряг, ето какво установи проверката на Министерството на туризма Всички кафенета и барове са заустени в канализацията, няма поводи за притеснение, категорична е министър Николина Ангелкова
Всичко в категорията
Откриха нови детски площадки в Стария Несебър Несебър отбеляза 181 години от рождението на Васил Левски Изгорелият Мерцедес в Равда е на 29-годишния земеделски бизнесмен Стилиян Петров (СНИМКИ) Приеха дете в болница след къпане на плажа в Обзор (ВИДЕО) Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Бербатов дойде на почивка в Слънчев бряг с хеликоптер Шеф на нощен бар в Слънчев бряг пред съда: Набиха ме – това са нормални работи… След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you” Преди стрелбата във „4 you”: Казал ли е Очите „да отидем да видим тези какво искат“ или „не са точно така нещата“? Видеозапис доказва, че разтворени крака при скок от водна пързалка причиняват разкъсване на влагалището Forza Milan! Седмото издание на футболната академия на АК „Милан” ще пише историята си в Несебър
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ)
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ) Вярвам, че внедрената наскоро система за видеонаблюдение и настоящият дрегер значително ще допринесат за предотвратяване на тежки пътни произшествия и намаляване на битовата престъпност, заяви кметът Иван Алексиев


Всичко в категорията
Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ) Трагедия! Бруталната жега уби човек пред очите на шокирани туристи в Поморие Над 200 млн. лв са инвестирани в Поморие, не режа ленти, а върша работа Ще се изпълни ли вторият етап на рибарското пристанище в Поморие, Черноморските общини в битка за проектите си Ето я изчезналата в Поморие полякиня, близките й нямат следа от нея 13 дни Извънредно! От МВР с подробности за издирваната в Поморие туристка 24-годишен шофьор с Рено премаза пешеходец на зебра в Поморие Бургаският депутат Ася Пеева: Ремонтът на пътя Просеник-Горица е дългоочакван от жителите на три общини Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода, той се брани сам в съда Започна 60-то юбилейно издание на „Яворови дни“ в Поморие Иво Милтенов: Реликви пазят аурата на Яворов, в Поморие е камата, която Гоце Делчев му е подарил (ВИДЕО)
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България Тази вечер в кулминацията на тържествата за празника на града - Света Марина
Всичко в категорията
Бургазлия Петър Божинов спечели плувния маратон на Созопол (СНИМКИ) Военните моряци участваха в тържественото отбелязване празника на град Созопол (СНИМКИ) 24-годишен руснак подпали хотел в Черноморец, играел си с огън в стаята Созопол ще продължи делото на проф. Божидар Димитров Инспектори на хайка, проверяват атракционите по Черноморието Вижте програмата за празника на Созопол РЗИ и агенти по храните влязоха в ресторанта, цъфнал върху басейна на луксозна сграда в Каваците Директорът на РЗИ Георги Паздеров се извини на протестиращите в Черноморец заради данните за радиацията във Вромос ( РЗИ-Бургас след гафа от петък: Плажовете на Черноморец са чисти и няма риск за туристите Къмпингар: За хубавата почивка на плажа са достатъчни свобода и готини хора (ВИДЕО) Свалете ръцете от залива Вромос, ще стане като през 2010 г.!
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите От другата седмица започва изплащането на компенсациите за евтаназираните животни, увери министърът
Всичко в категорията
Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа Драмата в с. Кости е жестока! За втори път избиват животните на фермера Атанас, съсипан е Първо във Флагман.бг: Вижте ужасяващата трагедия на Странджа, започна евтаназия на 14 хил.животни (СНИМКИ) Потвърди се черният сценарий за епидемия в Кости, избиват стотици животни заради непозната в България болест Отцепиха село Кости. Флагман.бг подозира чума по животните (ОБНОВЕНА) Ужас в с. Кости! Избиват животните на хората без предупреждение Скандал: Изгониха чехкиня с увреждания от плаж „Корал“ Гонят къмпингари от плаж „Корал“, плашат ги с фотокапани
Спипаха Наско циганина с нелегална риба край Приморско, продал развалени попчета на майка, натровил детето й (ВИДЕО)
Спипаха Наско циганина с нелегална риба край Приморско, продал развалени попчета на майка, натровил детето й (ВИДЕО) Агенти от БАБХ, ИАРА и полицаи проведоха извънредна акция против мнимите търговци по Черноморието


Всичко в категорията
Инцидент с лодка: Около 70 л нафта се изляха до Южния плаж в Китен (СНИМКИ) Топдилърът от Приморско, чиято квартира щурмуваха ченгетата, се оказа известен футболен талант (СНИМКИ) Фестивалът "В магията на танца и морето" събира таланти от цялата страна в Приморско Петима скулптори ваят фигури от дърво в Ясна поляна Приморско: Събираме боклуците разделно, контейнерите с жълто-сини капаци са за смесени отпадъци Вижте зрелищно видео от спасителната акция на полската нинджа! Мъртвопияният Павел вдигна на крак полиция и пожарна, увисна на покрив на хотел Морето взе още една жертва. Откриха тялото на 38-годишен поляк на плажа в Китен Полицаи свалиха пиян поляк от покрив на хотел в Приморско Талант от Приморско спечели сребърен медал на ветроходната регата "Черноморец 2018" Удар срещу ментетата! Ченгета конфискуваха стоки в Приморско и Несебър, запечатаха 4 магазина
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Димо Николов е бил инстуктор във ФК "Несебър", завършил е Висшия институт на МВР през 1989 г. 
Всичко в категорията
Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ)
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Дали там е погребана богинята-котка Бастет е спорно, но има нещо ...


Всичко в категорията
Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села По тръбопровода имаше множество кърпежи, което водеше до изтичане на водата
Всичко в категорията
Отлична новина! В Община Камено детските градини и млечна кухня стават безплатни Започна археологическото лято на крепостта Русокастро Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Показахте, че големите дела могат да бъдат постигнати с малки стъпки, каза държавният глава Румен Радев на местните хора


Всичко в категорията
Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога
В борбата с мръсния въздух можете да получите 1200 евро безвъзмездно за газифициране на дома Интервю Всички интервюта Жечо СТАНКОВ, зам.-министър на енергетиката: В борбата с мръсния въздух можете да получите 1200 евро безвъзмездно за газифициране на дома
С програма „Дезире“ на Министерство на енергетиката могат да се спестят по 300 лева на отоплителен сезон

Глас отвътре Всички Моника ИЛИЕВА, журналист Моника ИЛИЕВА Къде се "изпариха" търговците от ул."Александровска" в Бургас и защо има все повече свободни площи на ларгото Централната градска част се превръща в място за разходки, а не бизнес

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.07.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Пазете се от крайности и проявете скромност, когато е нужно! Възможни са конфликтни ситуации. Не се занимавайте с интриганти и досадници! Ограничете контактите с хората, които ви дразнят! Успехът ви е гарантиран, ако се вслушвате в мнението на хората, които обичате. Можете да си намерите работа, да поемете ангажименти или да потърсите начин за повишаване на професионалната си квалификация. Изпълнени сте с енергия и не ви отива да стоите в очакване на това вратите сами да се отворят пред вас. Може да омагьосате околните с чара си. Вашата припряност може да ви подведе. Важно е да сте спокойни, когато вземате важни решения. Поради небрежност е възможно да пропуснете нещо важно. Има вероятност от любовно разочарование. За да не съжалявате, не се опитвайте да натрапвате на любимия своето мнение! Времето е много благоприятно за активни действия, общуване и преговори. Разчитайте на себе си и търсете позитивното във всяка възможност! Имате достатъчно сили, за да се справите с всяко препятствие, изпречило се на пътя ви. Пазете очите си, възможно е възпаление! Днес сте непредвидими, уверени и изпълнени с надежда. Можете да изненадате околните, а и дори себе си с рискови начинания. Срещите ви вероятно ще са вълнуващи, а разговорите - приятни и желани. Самотните дами имат шанса да намерят подходящия партньор и да се влюбят. Положете усилия в усвояване на знания, които ще са важни за бъдещето ви! Ако на работното място или у дома нещата не се развиват така, както сте очаквали, не губете кураж! Бъдете настоятелни, концентрирайте се и следвайте целите си! Усилията ви ще бъдат възнаградени. Търговията днес ви върви, както и общуването с представители на противоположния пол. Не отлагайте деловите срещи! Може да намерите финансиране за свой проект или пък допълнителни приходи. Не пренебрегвайте обаче хората, които се нуждаят от вас и от вашите ласки! Може да разбиете всяка врата, която някой се опита да затвори пред вас, но не се налага, защото в този ден пред вас се откриват нови възможности и ще се превърнете в желан партньор. Може да се справите с всичко, ако не се притесните. Избягвайте конфликтите! Можете лесно да се справяте с възникналите проблеми, но с помощта на колеги, приятели или на Висшите сили. Важно е в този ден да имате добри намерения и да не губите вярата си.  Помолете се, поискайте и ще ви се даде! Може да получите и целебна енергия или нова дарба. Прекалената доверчивост може да ви навреди. Вслушвайте се в съветите на своите колеги, но не приемайте всичко, което ви казват, за правилно! Решенията вземайте сами! Ако имате усещането, че с партньора ви се отдалечавате един от друг, разтопете ледовете с вечеря на свещи! Не отлагайте деловите срещи, но е желателно да ги приключите до 15 часа! Весело ви е, но ви предстои много работа и макар да сте романтично настроени, ще трябва да насочите вниманието си към ангажиментите, които не търпят отлагане, а довечера може да излезете с приятели. Запазете достойнството си! Не позволявайте на началника да ви обижда и крещи! Още по-лошо ще бъде, ако и вие си изпуснете нервите. Трябва да обърнете внимание на бъбреците. Това, което сте сънували, може би ще се сбъдне до третия ден.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип