×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съученик топи кръчма до бул."Богориди": Свърталище на алкохолици, шум, анархия и мизерия! (СНИМКИ)


Съученик топи кръчма до бул."Богориди": Свърталище на алкохолици, шум, анархия и мизерия! (СНИМКИ)
„Музея“ е сред най-посещаваните лятно време в този район, дали обвиненията са основателни?
11 Юли 2018, Сряда, 10:59 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Наемателят на кафе-аперитив Мартин Манев газел всички норми на Община Бургас, пише в жалба до 7 инстанции и лично до Валери Симеонов

Флагман разполага с жалбата на яростен противник срещу едно от заведенията в центъра на Бургас, което било сборен образ на:  "анархията, мизерията и шума".

Жалбоподателят е адресирал протеста си до много инстанции, в т.ч. и до самото най-голямо величие по темата - вицепремиера Валери Симеонов, с настояване веднага да го затворят.

Борецът за чист, безшумен и красив Бургас живее на ул. „Антим I“, в пресечката й с прясно реновирания бул."Богориди", където е позиционирана дългогодишната лятна кръчма с пържена цаца, картофи и бира, носеща научно-документалното име „Музея“ и която по лицензия се води кафе-аперитив.

Молбата е да се вземат мерки срещу собственика на заведението ЕТ „Имко Мартин Манев“, защото не спазвал регламента на Общината - шефът Мартин Манев  разположил повече маси и столове, които се намират твърде близо до поставената беседка на ул. „Богориди“, а по закон трябва да има разстояние  поне 4 метра.

Предлага храна – пържена риба, която опушва целия район, поставената бяла тента закрива модерното LED осветление на общината, а другата все още е с надписи на водеща марка пиво, което е забранено. Ето и още по-напоително описание:

Заведението е завладяло целия тротоар. Плочките са разбити и са с увеличен размер, за да бъде присвоена допълнителна квадратура от улицата. Районът се е превърнал в свърталище на алкохолици и безделници, работи от 06 до 01 часа през нощта.  Не можем да спим спокойно. Поставените телевизори, които не са регламентирани, правят картинката още по-абсурдна и шумът предизвиква допълнително нарушение на обществения ред, тъй като заведението не е от затворен тип, а е фургон и поставени маси около него“, пише в жалбата си недоволният гражданин  / ВИЖ ТУК/.

Проверка на Флагман.бг установи, че наистина едната от тентите на заведението е все още с надписи и макар тя да не е точно по протежението на реновираната ул. „Богориди“, така се нарушава естетиката и замисъла на преобразяването й.


Според твърденията в жалбата последните маси се намират твърде близо до перголата с цветята на бул."Богориди", което не било редно. Вместо разрешените 4 метра, те били на не повече от метър и половина



Освен това въпросната тента, рекламираща пиво, е пробита,  за да мине през нея ел. стълб, което дразни естетичния взор на съседа


С големи букви е написано, че се продава „пресен барбун“, а по документи заведението имало право да предлага само напитки, твърди жалбоподателят


LED осветлението на бул."Богориди" било блокирано от тентата и не изпълнявало отредената му роля, възмущава се естетът






Флагман.бг се свърза  със собственика на ресторант"Музея" Мартин Манев, който лично дойде в редакцията, за да оповести своята гледна точка:


Мартин Манев

Eто какво разказа пред Флагман.бг Мартин Манев, собственик на заведението:

Заведението се намира  на бургаската ул. „Антим 1“, до археологическия музей  и го стопанисвам от 8 години, преди мен е имало друг наемател. Разполагам 22 маси с по 4 места, имам право на повече маси по категоризация, което  е и платено, но от Общината ми разрешиха да поставя само толкова. Дават ми разстояние 5,50 м от оградата на музея, където са експонатите на открито и аз съм спазил всичко необходимо. Никакви площи в никаква посока не съм нарушил.

Тентата ми в момента я съгласуват в София, в министерството на културата. Другата тента, която сте снимали, не се води на бул. „Богориди“, където е изискването на уеднаквеност и липса на рекламни надписи.  Тя се води на ул. „Антим I“, заведението ми също е на адрес на тази улица. Атаката срещу мен не е от конкуренцията по "Богориди".

Преча от много години единствено и само на комшията ми, който живее в къщата на отсрещната страна на улицата. Той е кореняк бургазлия като мене, израснали сме в тая махала, били сме в едно и също училище - "Славейковото", познаваме се добре. По принцип Стефан Йорданов - жалбоподателят, живее в София, тук се прибира за по два-три дни през лятото. Майка му живее в къщата.

Тази година отворих на 27 май, защото преди това всичко беше в ремонти. Имам разрешително до края на октомври да работя. Дори не знам колко ще спечеля за тия три месеца, защото септември може и да е дъждовен. Имам само това заведение и се препитавам от него. Вместо сега да работя, аз ходя по разни инстанции да пиша обяснения. И да се оправдавам пред вас за нещо, за което не съм виновен.

Стефан е отсреща на ул."Антим Първи", но недоумявам как миризмата на цаца ще влезе у тях, разстоянието е голямо. А и на какво да мирише един морски град лятно време, кажете ми?!
Ние с него не можем да се разберем, макар да сме съученици. Не знам с какво се занимава в София.

Никога не съм си говорил с него. От 8 години той постоянно пуска по нещо срещу мене. Пиша в РУП-а  защо има паркирали коли пред заведението, но колите не са мои. Някои са на мои клиенти, някои са на служители от близките магазини   и на тези, които отиват до близката аптека. Но аз не мога да кажа на хората да не си паркират колите.

Проблемът тръгна от това навремето, че Стефан не можеше да си ползва гаража, заради спрелите наоколо коли, но аз нищо не мога да направя.

Атакува ме, че съм нямал разрешение да продавам хранителните продукти, но аз  имам. В РЗИ заведението е регистрирано като бирария, а в Общината като кафе-аперитив, което е същото.

Жалбата е изпратена до вицепремиера Валери Симеонов, омбудсмана на Бургас Тодор Стамболиев, до министъра на културата и до Националния институт за защита на паметниците на културата, до РЗИ, до председателя на ОбС Костантин Луков. И е доста цветуща, наистина си струва да бъде прочетена. 

Оставяме на отговорните институции да преценят кой е крив и кой е прав.


В категории: Бургас


90
Коментара
90
Коментара по темата
90.
*********
27.07.2018 00:01:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
89.
Жоро Жорев Жорди
18.07.2018 00:07:40
2
28
Хора престанете да гледате чуждото капанче, гледайте вашите гъзове. Всичко е 6 по центъра, тоя селски гъз да си ходи Стефчо ли е иванчо ли е.. Музея си е топ капан заедно горе с ореха... айде тях да не ги барат поне... Марто да е жив и здрав, сам бачка като луд!! Евала!!
88.
До 86
16.07.2018 18:06:43
0
27
Стефчо,жена заразена,виж какъв гном травестит си.Педераст от детските години гълтащ попска течност,да се скриеш обратно в дупката,тъп сигналист,палячо!
87.
Арменеца
16.07.2018 12:03:37
3
43
Този мишок ако имаше пари щеше да построи не да живеят в този коптор.
Комплексар ..

Ама верно ли ,че е педерест?
86.
Приятел на Стефан
16.07.2018 06:20:02
23
1
Ей ти смелчага ,дето пишеш постоянно за Стефан уродливи неща,застани с името си!!!Защо се криеш с имената на други хора а?
85.
Дерматолог
15.07.2018 14:47:56
5
25
За псориазис на главата препоръчвам на Йорданов да седне на двора,жена му да му намаже пачата с газ,да си сложи една торбичка да се задушат хубаво лишеите и да е обърнат с лице към заведението и дълбоко да вдишва миризмата на пържена риба.Накрая да изплакне хубаво с урина(може и от клиентите на заведението).
84.
Халал
15.07.2018 14:25:08
17
2
Denica e edna alchna zlobna kuchka , ne si gleda decata pliosnala gi pred bara sami bed nadzor i placheshti.Tolkova sa materialni.Vsichko nezakonno e skrito v dvor!!!
83.
До 83 Стефан "приятел на "Стефан"
15.07.2018 08:31:48
1
21
Йорданов,селянин не е грографски признак а форма на душевно състояние каквото е твоето.Това че си роден в един коптор до музея в Бургас не го променя.Незнам кой къде уринира,но си спомни ти как ходиш да ядеш на плажа с жена си Цветомила от бурканчета дето мама Румяна ти е заредила,вместо да седнеш на накое заведение да си поръчаш нещо.Остави Мартин на мира да си работи и го преживей че си един гладник , разчитащ на заплатата на жена си.Писал си се данъкоплатец в жалбата,какво работиш ти и плащаш данъци?В търговския регистър фирмите ти са с два лева капитал и неактивни отдавна.Тъща ти ти уреди бизнес виза за САЩ да ходиш в църквата в Грийнууд Делауеър,но това не те прави данъкоплатец.Приеми го,че си един клошар и селянин по душа и не ни занимавай с нещастната си особа!
82.
Приятел на Стефан
14.07.2018 23:25:20
20
1
Добре де селяни(потомци на преселници от Хасекията,(Хасекията е хълмиста историко-географска област в планината Странджа, в Област Бургас и други селски райони,през 50,60-те на миналия век в Бургас) ако пред вас беше тази кръчма,на вас щеше ли да ви е приятно???Да слушате пияници до ранна утрин,да уринират пред вратата ви,да паркират автомобили пред вратата на гаража ви и т.н.Кажете селяци,вие няма ли да се жалвате,особенно вие с вродената ви завист и злоба.Стефан поне си е роден и израснал на пъпа на Бургас!
81.
Въй
14.07.2018 21:30:42
1
23
Ауу не стига,че е мишок ами ще се окаже и педалче ....тстстс
80.
*********
14.07.2018 18:37:13
1
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
79.
Буги Барабата
14.07.2018 16:48:07
14
0
Тази помия е посещават най големите бараби и отрепки на Бургаа.Адска мръсотия и миризма на потни пръчове.Мартине,вложи 5 лв.в този краварник!
78.
Marto
14.07.2018 15:14:02
1
18
Yordanoff,ti otdavna si analen aktivist!
77.
Йорданов
14.07.2018 13:12:44
16
0
А този,който се представя с различни имена и пише гнусотии за Стефан,го знаем много добре кой е.Да ти се връща пич!
76.
*********
14.07.2018 12:00:50
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
75.
Стефан Павлов До 72
14.07.2018 11:54:45
1
17
Той е евангелист Стефан,има псориазис на главата и не пие алкохол.Единствено гълта соса на шефа си в Делауеър където продава библии за да се прехранва.
74.
Радостина
13.07.2018 23:47:08
2
20
На това заведение винаги всичко е прясно и много вкусно.
73.
Ivan
13.07.2018 23:44:24
1
16
Zavedenieto e super vinagi s kef go poseshtavam
72.
Ani
13.07.2018 23:25:12
0
14
Този човек явно много завижда на собственика на заведението за да оплюва толкова. Г-не защо просто не седнете да изпиете една бира там, 100% ще ви хареса и ще забравите злобата си. Разпуснете малко, живота е кратък за да го хабим само в омраза.
71.
Доволен клиент
13.07.2018 23:02:21
0
11
Всичко винаги е много вкусно, рибката и мидите винаги пресни,което може да се каже за малко заведения в Бургас. Има доста по-шумни заведения, където музика гърми и не можеш да чуеш собствената си реч. Ако заведението беше толкова зле едва ли щеше да е пълно всяка вечер!
70.
Gocho
13.07.2018 21:48:41
16
3
Затваряйте я тази кочина !
69.
инж.Костадинова
13.07.2018 21:46:10
14
3
Отвратително място - долнопробен вертеп!
68.
Гендо
13.07.2018 20:17:48
2
14
Заведението винаги е било с прясна рибка чудесни салати и весели прекрасни хора, Марти с теб сме.
67.
Румяназасмяна
13.07.2018 18:34:51
3
15
Колко трябва да си нещастно кух и злобен, за да се занимаваш с жалби срещу Мартин. Цялата махала а и не само тя седи всеки ден там, зашото заведението е превърнато в приятно място да се видиш с приятели. Тази злоба ще ги измори тези, а Марти ще спечели една хубава реклама, която и заслужава.
66.
Mom
13.07.2018 15:26:27
18
4
Това заведение е наистина нещо ужасно , сядали сме там с наши приятели всичко е старо мирише отвратително всичко се крие при проверка,тоалетната е от 18век със счупена мивка.Плочките отвън са счупени и един човек падна пред очите ни.Видяхме кухнята малка мръсна с изцапани аспирации,скари и мивки.Жените в кухнята са без шапки и имаше косъм в храната ни.Абе пълна помия.Накрая на вечерта всички клиенти бяха пияни пикаеха отстрани,крещяха до 1и30. Единственото хубаво бяха питиетата и обслужването на сервитьорките.
65.
Маринчо
13.07.2018 01:25:50
3
20
Стефчо,видяхме те какъв цървул си като беше при нас,нали се сещаш за къде и какво говоря?
64.
Baba
13.07.2018 00:33:21
3
28
Този ще се окаже пълна мишка ...борчлия,комплексар кара чужди коли
63.
Бай Аргир
12.07.2018 23:02:23
17
1
В заведението предлагат стара и понякога развалена храна.Сигурно отпушване на запек.
62.
Варна
12.07.2018 20:53:56
2
22
Съефчо,всички знаем какъв въшкар си,псевдо бизнесмен и дребен измамник.Криеш се в София в апартаментчето си на кредит и си мислиш че някой ти се вързва на кокошкарските лъжи.Хвани се на работа и почни да си плащаш борчовете....
61.
Винету
12.07.2018 20:26:22
0
10
като сте такива разследващи журналисти, я ми кажете как е възможно следното :
Точно до въпросното заведение има магазин за гащи, потници и хавлии. Тая цигания я простират директно на Богориди. Е, при толко снимки, тва не ви ли направи впечатление ?
Същоата цигания, селска сергия е и по-нагоре на същата главна, нова, улица Богориди - до магазина за протеини, май Сила нещо се казва. Там са джапанки и навуща - насред улицата. Айде направете още някоя снимка де и ми кажете на дядо му на кмета ли са тия магазини та е възможно това?
60.
Стефан Павлов
12.07.2018 17:32:47
1
26
Стефчо е тъп евангелист,лъже че е бизнесмен а е най прост палячо,продава библии за една църква в Деалуеър.Крие се като мишка.Взима коли на приятели и ходи да лъже че са негови.Последния му бизнест проект е да внася говна от Канада,но и той не сполучи.Пълен смешник който лъже че работи за Сикрет Сървис,а стои и чака заплатата на жена си.На всичко отгоре и псориазис на чутурата има и ръси лишеи навсякъде!
59.
Некумпитентен орган
12.07.2018 14:46:32
1
5
Американското посолство и на баба Златя.... тук са намесени илюминати мисля
58.
Сливенски бургазлия
12.07.2018 13:46:40
2
3
Други хора не могат ли да сядат там или е само за топ бургазлии?
57.
Konupi
12.07.2018 13:39:06
1
14
Единственото заведение с бургаски дух и приятни хора, все още не изчезнали бургазлии.мартин е едно добро работливо момче който винаги е помагал на всеки.на този Стефчо помияра май и космоса му пречи.да го проверят от общината дето отряза дървото за да монтира камери и да следи хоарата от софия .. има ли право да снима ? Цялата махала ходи при Мартин само този койот все нещо му пречи и постоянно провокира хората и родителите му също и псуват и обиждат и посегне някой да ги погали пускат жалби. Отвратително семейство. Да ходят на Марс
56.
Реалиста
12.07.2018 12:40:58
1
14
Израстнах на Антим Първи на 50 м от въпросното място. Когато отида в БС винаги слядам там. Заведението е с много културни посетители по-скоро възрастни отколкоо мутри, хапчета мутреси, разхлабени и леки жени и други дегенерати.
55.
Мустака
12.07.2018 11:39:40
0
8
Манев с теб сме.
Стефчо,евангелистче смотано хой си лягай
54.
Баба Миче
12.07.2018 10:22:19
1
22
Да ви ..... и уродите злобни
Кармата идва...
53.
Цветелина
12.07.2018 07:40:48
3
15
Много предпочитано заведение от много Бургазлии страхотна кухня цените нормални ние го посещаваме редовно а Стефан да го духа Мартине работи си и хич да не ти пука злобари винаги има и ще има тентата му пречела Стефане на тебе ти пречи че си жив я марш мършо
52.
*********
12.07.2018 06:00:12
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
др.Дулитъл
11.07.2018 20:55:40
3
12
Това заведение си е отдавна и никога не е пречело по никакъв начин,как в един момент става неудобно и защо.
50.
др.Дулитъл
11.07.2018 20:54:18
3
5
Това заведение си е отдавна и никога не е пречело по никакъв начин,как в един момент става неудобно и защо.
49.
др.Дулитъл
11.07.2018 20:53:15
3
4
Това заведение си е отдавна и никога не е пречело по никакъв начин,как в един момент става неудобно и защо.
48.
др.Дулитъл
11.07.2018 20:52:13
2
5
Това заведение си е отдавна и никога не е пречело по никакъв начин,как в един момент става неудобно и защо.
47.
dd
11.07.2018 20:11:30
13
0
Ей Ббб кого заплашваш бе боклук долен! Мери си приказките защото майкати може да се спъне по стълбите или пък дъщерята Внимавай движиш се по тънък лед
46.
Ббб
11.07.2018 20:01:50
2
17
Нещастник долен,защо не пускаш сигнали за другото заведение,което залепено за твоята къща????Аз ще ти кажа ще изядеш едно много голямо и дебело дърво.Завистлив плъх гаден.Споко то всичко се връща,само че не на теб,Ами ако деца те ще го отнесат.
45.
xaxa
11.07.2018 20:00:47
2
15
Олигофренче защо не пуснеш жалба от другата страна на имота си ( в които освен надгробни плочи друго няма да построиш ) или не ти се бърза да хванеш влака към Бургаските Солници ( не хамериканските )
44.
@@@@@
11.07.2018 19:54:35
4
15
Не мога да разбера, когато такива ненормалници пишат жалба след жалба, а дори не живеят на адреса, защо не ги глобяват от съответните институции. Трябва да има глоба за ненормалните жалбоподатели, така , както има за фалшив сигнал към 112 например. Едно нормално заведение да има на "Богориди" и веднага ще се намери някой шизофреник с болен мозък, който да му завиди и да пише жалби с лъжи изсмукани от пръстите си.
43.
ДОБРОЖЕЛАТЕЛ
11.07.2018 19:51:52
1
26
Хайде да направим подписка срещу терора на Стефчо и сие.
42.
Кабата
11.07.2018 19:39:13
2
31
Стефане другия път като дойдеш в Бургас ела да снимаш на Райна Княгиня другата кръчма да ти направя главата мека и после се оплачи на Доналд Тръмп !!! Валери Симеонов няма дас свърши работа пиши на Тръмп и Бойко Борисов,
41.
*********
11.07.2018 19:08:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
*********
11.07.2018 19:08:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
Евангелистката от щатите
11.07.2018 19:05:15
0
14
Мамо Румяна прати ми още парички за църквата.Защо не ми вдигаш телефона
38.
Фредито
11.07.2018 19:02:29
1
21
Стефчо кажи защо си набрал на Мартин.
Всички знаем какво му прави в 6-ти клас в тоалетната на училището
37.
Да
11.07.2018 18:07:41
8
24
Качеството е ниско но компенсира с ниската цена. Кухнята няма да коментирам защото ако видите какво е вътре може да ви стане лошо. Добре че и в ХЕИ има все още кореняци бургазлии иначе щяха да са затворени за дълго.
36.
До Геновева
11.07.2018 18:07:37
2
15
До музея уринират скитниците които спят на пейките пред него !!! А ти можеш да отидеш да им лапаш меките маркучи ........
35.
Кмете боклук мръсен
11.07.2018 18:00:26
9
8
Пак си затваряш очите
34.
Геновева
11.07.2018 17:50:06
13
4
Всеки ден пияници от кръчмата уринират до музея!
33.
*********
11.07.2018 17:42:19
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
Мнение
11.07.2018 17:22:38
0
15
Нали знаете защо в ада пред казана на българите нямало дяволи :)
31.
Млад меринджей
11.07.2018 17:22:31
0
18
Ти си млад меринджей Стефане.Пишеш само жалби,жаби жаби жаби.Ша зема ще чупя тоз телевизор у главата ти!Млад меринджей!
30.
грък
11.07.2018 17:16:29
20
12
Грозотия.... Предствям си миризмата на пържено в старо олио. Типична родна картинка.
Поздрави от Атина!
29.
Юри
11.07.2018 17:12:25
7
17
жалбата трябва да включва глоба за развалянето на плочките под този ресторант и около него.
Всеки ресторант трябва да си слага под дървен подиум който да предпазва градските плочки и собственост. Не виждам един да го прави после пак ще плащаме сума пари за мазни плочки около ресторанта със олио и цигари които правят лекета по целия тротоар!!!!! Общината, докога няма да искате да си слагат подиуми?????
28.
kкке
11.07.2018 17:10:20
3
21
защо си такъв паляк бе Стефане ?? Какво ти е направил Мартин ?? Защо не ревеш за заведението зад вас то е зад вашата къща, там също готвят,пържат цаца ама нещо не скачаш там комплексарче ????? Много си измислен
27.
АБЕ ТОЗИ СТЕФАН
11.07.2018 16:55:23
0
5
КОЙ НАБОРЕ?
26.
Бургазлия
11.07.2018 16:51:24
14
6
Събарай бърлогата...
25.
Kircata
11.07.2018 16:48:07
2
2
Натискаи Кирца големец гони и тея от Сливен и Ямбол нооо селендури брааат натискаи и тях да се измирисват вече че несе издатжа вече
24.
до др. Стефан
11.07.2018 16:47:57
2
21
Радвай се друже,че Мартин държи това заведение,защото има едни ми ти собственици,майка ти да разплачат-Румяна де.
23.
Kirzata
11.07.2018 16:39:42
5
10
Мале, "шефьори бургас" !!!! И оная жена станислава дето е командос и бяга с 200 кат види ДжендуФфф..... Тез направо ако ги набарам ще ги "взема" цялата група барабар с оня мишок мартин бидона дето сега ДД го търси да го збремени с едни миризливи ЦИГАНИ заради счупените машини на новия път за ахелой!!!!мартине ,ако си тук ми пиши да ти оговоря среща С ДД! И ВЗЕМЕ станислава тенева да може и тя да го поеме.....
Станислава тенева да го блокира тоя престъпник от тяхната група!!! Ами тя много обича да блокира, чувства се много силна пред компа или трлефона! Ама на живо, мале д-р пера като я срещне и и пада тампона в гащите .....абе страшна битка е станиславаа!!! 5 човека в тая група си пускат постове и си ги одобряват и другите ги блокират!!!!! Ама те жените не правят така, пък тез дребни душици това им е върховното забавление в живота..... между другото станислава тенева и мартин бидона обичат да правят тройки и ганг-банг ама са само пасивна страна.
22.
Щурите съседи
11.07.2018 16:37:16
8
24
Едно от най хубавите заведения в града. На кой му пречат тези работливи и коректни хора??? Колко трябва да си проклет да отделиш толкова време за писане на жалби...
21.
Monika
11.07.2018 16:34:10
7
40
Аман от злобари и от бедни душички, като този Стефан!!!
Мартин е големия пич, винаги когато сядаме при него е приятно и вкусно. Можеш да срещнеш интелигентни и възпитани хора, можеш да срещнеш артисти и художници, но определено не и алкохолици, в никакъв случай не е сварталище, каквото го описва Стефан!!!
Този нещатник да си гледа работата и да спре да тормози хората, всичко се връща в този живот!!! Как пък никой друг съсед не каза нищо, как всички се събират при Мартин и всички се поздравяват и им е приятно , само този злобар се чуди каква мизерия да измисли и да направи!!! Годпод си знае работата, споко Мартинка всички сме с теб!!!
20.
Писна ми
11.07.2018 16:31:23
5
27
Нека всеки да работи като Мартин и да се справя с всекидневната заляла ни простотия. Благодаря му,че все още не ни е зарязал....а Стефан да е жив и здрав...Той е едно нещастно момче !
19.
Б.К.
11.07.2018 16:12:38
5
25
Добре де, щом е толкова ужасно това заведение, защо няма нито един друг недоволен съсед? Манчо, премести го в другия крачол и им е*и мамито!
18.
Георги
11.07.2018 16:09:17
6
31
Мартин си бачка коректно и е точен с всички.Никакви алкохолици не се събират при него,само стари бургазлии и майки с колички.Не пречи на никого.Стефчо не е наред,цялата махала го знае.
17.
Фатме
11.07.2018 15:55:50
5
8
Сланчака е номер 1 карти
Нооо яко пукам се тука кав Бургас кви 6лв пускам се по прашка по алеята и никои неможе да ми каже копче в бургас милицйонерите ме гонят ебахти и смехат сте
16.
БУРГАС
11.07.2018 15:49:07
5
26
На този мишок Стефан му пречи целия свят.От време на време и аз като стар бургазлия спирам там колата за по 10-15 мин. и го чакам да се появи,за да му начупя злобната и завистлива мутра.На това кафе се събират стари бургазлии, не само от махалата-арменци,гърци,евреи,част от бохемата на Бургас.Никога не е имало алкохолици.Сядат и стари моряци на лаф.Всичко,написано от този измислен "софиянец" е лъжа.Да заповядат проверяващите- ние ще си отстояваме мястото за сладък лаф и релакс.А този злобар ще го посъветвам- г-не,злобата и завистта удрят право в сърцето.До кога ли ще издържите?
15.
БУРГАС
11.07.2018 15:49:07
5
32
На този мишок Стефан му пречи целия свят.От време на време и аз като стар бургазлия спирам там колата за по 10-15 мин. и го чакам да се появи,за да му начупя злобната и завистлива мутра.На това кафе се събират стари бургазлии, не само от махалата-арменци,гърци,евреи,част от бохемата на Бургас.Никога не е имало алкохолици.Сядат и стари моряци на лаф.Всичко,написано от този измислен "софиянец" е лъжа.Да заповядат проверяващите- ние ще си отстояваме мястото за сладък лаф и релакс.А този злобар ще го посъветвам- г-не,злобата и завистта удрят право в сърцето.До кога ли ще издържите?
14.
до 12
11.07.2018 15:47:19
18
3
айде гледай си копанката и по-често често чети Флагманите да учиш качествена журналистика. И си много далече от занаята, че тях да учиш на занаят.
13.
*********
11.07.2018 15:46:44
0
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
???
11.07.2018 15:43:54
2
28
Съученик топи кръчма????? Що за словосъчетание? Съученик на кръчмата? На клиент в кръчмата? На премиера? На кого съученик?

Редактора трябва по “внимателно” да се вглежда в написаното. В противен случай приличате на медии от нивото на пик, блиц, шоки подобни жълти издания.
11.
Brazilero
11.07.2018 15:37:46
2
17
Аз си стоя в танково и си ора сланчогледа и въопще неми пука за голите на Сланчака и за селяните от Ямбол и Сливен ако секи си стои по родното място като мен ще се оправи даржавата вече съм на 28декара догодина ще са 48 ще го спукам
10.
БГ резил
11.07.2018 15:32:01
1
17
И на солниците е пълно с дядки по пищови.
9.
д.николов
11.07.2018 15:30:52
12
12
Няма лошо да има кръчми все пак сме курортен град но да не пречат.НЕ МОЖЕ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ ОТ 100 МЕСТА ДА РАЗПОЛАГА С КУХНЯ ОТ 5 КВ.М. КОЯТО Е И МИЯЧНО ДА НЯМА ЧИТАВА ТОАЛЕТНА И ДА Е НА УЛИЦАТА ПОСТОЯННО В КРАКАТА ТИ СЕ ОТЪРКВАТ УЛИЧНИ КОТКИ КЪДЕТО ХОРАТА СЕ РАЗХОЖДАТ ДА МИРИШЕ НА ГАДНО А ЦЕНИТЕ ДА СА КАТО В 5 ЗЕЗДЕН РЕСТОРАНТ.ОЩЕ ПО ЗЛЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЪС ЗАВЕДЕНИЕТО НА ВАЛЬО ТИГЪРА -ОРЕХИТЕ.НО НАЛИ Е ЛЮБИМЕЦ НА КМЕТА НИКОЙ НЕ ГО ПРОВЕРЯВА.
8.
Сланчака
11.07.2018 15:30:17
13
9
Много Голи на Сланчака .А Бургас е така защото вече няма местни само Сливен и Ямбол по зле е от Сланчака ма и тука зе да става сащото и насам се напални с такива СЕЛЯНИ пак и бая мангали гнусни зеха да идват.Кват даржавата такива и курортите.Само Слави може да прокуди тази Зган
Долна
7.
д.николов
11.07.2018 15:29:44
14
19
Няма лошо да има кръчми все пак сме курортен град но да не пречат.НЕ МОЖЕ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ ОТ 100 МЕСТА ДА РАЗПОЛАГА С КУХНЯ ОТ 5 КВ.М. КОЯТО Е И МИЯЧНО ДА НЯМА ЧИТАВА ТОАЛЕТНА И ДА Е НА УЛИЦАТА ПОСТОЯННО В КРАКАТА ТИ СЕ ОТЪРКВАТ УЛИЧНИ КОТКИ КЪДЕТО ХОРАТА СЕ РАЗХОЖДАТ ДА МИРИШЕ НА ГАДНО А ЦЕНИТЕ ДА СА КАТО В 5 ЗЕЗДЕН РЕСТОРАНТ.ОЩЕ ПО ЗЛЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЪС ЗАВЕДЕНИЕТО НА ВАЛЬО ТИГЪРА -ОРЕХИТЕ.НО НАЛИ Е ЛЮБИМЕЦ НА КМЕТА НИКОЙ НЕ ГО ПРОВЕРЯВА.
6.
УжасТ
11.07.2018 15:25:00
4
14
Абе каква е тая адска смрад в "Изгрев". Завода пак нещо бълват...
5.
Стефан Йорданов Йорданов e GEY
11.07.2018 15:09:36
7
43
Стефан Йорданов Йорданов е най-големия буклук , които заедно с майка си Румяна и онзи едноок гей баща му Йордан могат единствено да си направят по едно дълбоко Сeпуко!
4.
3
11.07.2018 15:01:47
41
24
Ходи вмирисвай някъде другаде на риба! Като е морски град, трябва да стане като слънчев бряг ли?
абсолютна всевластваща мизерия - никога няма да се оправим
3.
Asas
11.07.2018 15:01:16
17
48
Мартин бачка като луд от сутрин до вечер предлага вкусни работи на сносни цени. Тазуъ жалба е писана от луд и завистлив човек който даже не живее на адреса си. Съсипвате бизнеса на един работлив човек.Това е извратено и гнусно.
2.
ппп
11.07.2018 15:00:52
15
49
Стефчо тъпия евангелист няма човек в махалата който да не му пречи..комплексар е малък момчето ..тъща му бачка в американското посолство в софия той вече го извади голям защото цял живот си беше мишленце с малко пишленце..тормози цялата махала пуска жалби и като отиде някой да му разбие кръглата като топка евангелистка главичка и ходи да плаче в РПУ-то.На това кафе няма нито един алкохолик а цялата махала и кореняк бургазлии и моряци са там...единствено пречат на него който е в софия.....малко бой яде на времето..тормози и полицията занимава хората с глупости...Стефчо много си тъъп момчето ми по голям няма да станеш....господ бави но не забравя ...Алелуя бейби
1.
*********
11.07.2018 14:55:06
11
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори