×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Известната кърджалийска гадателка Хари, говореща с духове и намираща трупове, разкри какво ни убива по-бързо и от черна магия


Известната кърджалийска гадателка Хари, говореща с духове и намираща трупове, разкри какво ни убива по-бързо и от черна магия
Хайрие Мехмедова
09 Юли 2018, Понеделник, 13:33 ч.

50-годишната гадателка от Кърджали Хайрие Мехмедова, позната като Хари, гледа на кафе, беседва с духове, вижда като рентген болното у човека. Врачката притежава и дарбата да открива трупове по дъното на язовири, и то след като водолази са изръшкали надлъж и шир водоемите. Хари е измежду малкото феномени в страната, които познават тайните на урамата – вид обсебване, по-зловещо от черната магия, урочасването и проклятието. Урамата е слабо позната на християните. Това не пречи обаче смъртоносните й удари да се стоварват като гръм от ясно небе и върху българите.

Пред репортер на „ШОУ” родопската шаманка за първи път вдига завесата на мистичното тайнство. 

„Урамата е староарабска дума и означава обсебване - разказва Хари. - По-конкретно – да се намираш на неподходящо място в неподходящо време, където става сблъсък между мъртвата и живата енергия. Всичко се случва в точно определен ден и час, на точно определено място. Когато един човек се спомине у дома си, близките извършват религиозни ритуали. Християните забиват пирон на мястото, където е бил ковчегът, за да не идва втори път смъртта, прикадяват къщата с тамян и прочее. Мюсюлманите пък 40 дни не угасват крушката в стаята, където близкият им е издъхнал, раздават мекици вместо жито. Ако един човек намери смъртта си на улицата, ако се обеси на дърво в гората, ако се удави?! Там никой нищо не предприема, нищо не прави и в това се състои жестоката грешка. Защо? Ами защото един дух винаги се завръща точно на мястото, откъдето е напуснал тялото си. Случайно попаднал човек там „отнася” отмъщението. Духът е недоволен от забравата и постепенно обсебва нищо неподозиращия. Организмът на здравия човек започва да се самоунищожава, а поведението му заприличва на мъртвия.”  

Докарали веднъж при Хари човек, увит в одеяло. Жив труп, неподвижен, вдървен и втрещен в една точка, нито мърда, нито шава, мучи като теле.

Шаманката трябвало да „диагностицира” дали пострадалият е за доктор, или за ходжа. Тоест дали има урама или е получил инсулт.

„Видимите симптоми са едни и същи, уточнява гледачката. Разговарях с близките. 30-годишният мъж, здрав и прав допреди час, излязъл да се облекчи под навеса на къщата.  Но точно на това място преди време се обесил брат му, в същия ден и час. Ето я урамата, обсебването, отмъщението. А то не зачита дори най-близките, понеже такива са законите на тъмния свят.”

Подобен случай врачката имала и с жена в мензис. Случило се на нивата. Капка кръв попаднала на мястото, където преди години свекърът й, както си похапвал, изпуснал къшей хляб и умрял. И тя се парализирала за секунди. Така изглежда един човек, обсебен от зли духове  

„Злокобното стечение на обстоятелствата се нарича още да стъпиш на „самодивска софра”. Урамата и магията си приличат по това, че те са вид отрицателни енергии, които се развалят от ходжа. Разликата между тях е, че магията се прави от живи хора, а урамата – от мъртви. Магията понякога може да се разпадне от само себе си. Докато при обсебения от дух процесите протичат с разрушителна сила.

Симптомите са инфаркт, инсулт, невралгии, шизофрении, депресии. Поразените често попадат в лудницата, където ги довършват с лекарства. При някои случаи пулсът намалява, хората губят апетит, не могат да спят, не са работоспособни, започват да си говорят сами, привиждат им се призраци, спохождат ги кошмари. Медицината е безсилна.

Лекарите не могат да поставят точна диагноза. На рентген и на скенер нищо не може да се установи и най-скъпите медикаменти не действат. Докторът може да оправи един орган, но после се разболява друг. Става една въртележка. Все едно да подсушаваш мивката, без да си спрял крана за водата. Урамата действа директно на духа”, описва в най-черни краски Хари незавидното състояние на пострадалия. И уточнява, че все пак има изход още на „първо ниво”.

„Мястото, където е станал сблъсъкът, се посипва със захар. Събира се малко боклук оттам, завива се в салфетка и загазилият трябва да вдиша „аромата” от злокобното място. Универсални рецепти обаче няма. Всичко зависи от силата между двете енергии.”  

С третото си око врачката може да прецени дали един човек е за лекар или за имам. „Ако пострадалият е покосен от инсулт, и 50 ходжи да се съберат, не могат да му помогнат. Ако обаче има урама, трябва да се спре първо притокът от отрицателна енергия, да се изчисти организмът от напластената в него мъртва сила. Това може да го направи само ходжата!” 

  В практиката си Хари е имала и десетки случаи на така нареченото „сменено бебе”. Това също е вид урама, когато духът на новороденото се заменя с невидима мъртва сила.

„Потърси ме веднъж една намахана дама от хайлайфа на София, трета съпруга на виден бизнесмен. Родила на богатия пергишин момченце за чудо и за приказ, ама детенцето изоставало в развитието си. Вместо на 6 месеца зъбките му започнали да никнат на годинка, проходило и проговорило много по-късно. Дузина столични професори безпомощно вдигали рамене, обиколили и няколко европейски клиники. Поприказвах с дамата, казах й къде е сбъркала, смени фасона. До 40-ия ден майката поглеждала отрочето си от дъжд на вятър, слугиня оставяла изпраните дрешки на терасата на мезонета. В детската стая, която би трябвала да бъде опазена от тъмни сили, влизали мутри и разни съмнителни типове. Когато разполагала с време, хай дамата тикала детската количка към заведения, пълни с изроди. Казах на нещастницата, че ритуалът по оздравяването ще я шашардиса, но друг път нямаше. Довери ми се. Предложих й два варианта за изцерение – кух дънер на дърво или цепка на гроб. Избра втория, по-зловещ, ама кадемлия. Отидохме на Боянските гробища и намерихме подходящо място. Детето беше позаспало, та по-лесно изпълнихме ритуала. Майката застана от лявата страна на гроба, аз – от дясната. Претърколихме отрочето точно три пъти с думите-поличба: „Вземете си детето, върнете ми детето!”

Така развалих урамата. В момента щастливото семейство с наследника си живее на Карибите и често ми изпраща оттам хабер.”  

Последният случай на Хари, в който връща живот в тялото, е с 6-годишния Хасан Идриз. Бащата два пъти сваля въжето от шията на единственото си дете. Местните психиатри дават мъгляви обяснения. Затова родителите опират до Хари. Врачката „опипва” първо мястото на зловещия инцидент. „Видяла” как преди години на една череша мъж в разцвета на силите си сложил край на живота си. Любимата му се залюбила с друг и нещастникът не успял да преживее изневярата. Имотът сетне минал през ръцете на още няколко стопани, докато проклятието се стоварило върху Хасанчо. „Детето не помнеше защо прави опити за самоубийство. Баща му беше изумен от сложния възел, който стягал шията на хлапето. В нормално състояние също не успя да го направи. „Един красив батко, облечен в черни дрехи, идва при мен. Гали ме и иска да ме люшка”, обясняваше невръстният самоубиец странното си поведение. Духът на баткото се беше вселил в невинната детска душа и чрез нея търсеше изкупление. Родителите се съмняваха, че мога да оправя нещата, но аз бях последната им надежда. Когато информацията на детето за обсебващия дух и това, което аз бях „видяла” на мястото на инцидента, съвпадна 100 процента, родителите кротнаха”, завършва мистериозния си разказ Хари.

Георги АНДОНОВ, Кърджали

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/izvestnata-krdzhaliyska-gadatelka-khari-govoreshcha-s-dukhove-i-namirashcha-trupove-razkri-kakvo-ni-ubiva-po-brzo-i-ot-cherna-magiya_news610094.html

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Пророкът
09.07.2018 10:52:49
1
18
Който прави магии му се връща до 9 коляно и изперква,а който не вярва не го хваща.Има една свръх сила ,която връща еквивалентно стореното зло от човека.Тя връща на най милото там ,където най много ще го заболи .Няма не наказано зло има ден за разплата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Пратениците на организацията ще присъстват на презентация с участието на деца от спортните клубове в града Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Първата имунизация ще е 6 седмици след раждането Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Шофьори, дори една неправилно паркирана кола отнема човешки животи (ВИДЕО) Времето за реакция огнеборците е много ограничено и всяка минута е от значение, но не и ако дадена улица е блокирана от джигит Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Евролистата на "Възраждане" подсказа две изненади Журналистът Петър Волгин със сигурност е основното острие на Възраждане на предстоящия вот Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Отиде си голяма звезда от сериала "Игра на тронове" Иън Гелдър влезе в образа на Кеван Ланистър още в първия сезон на "Игра на тронове"
Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели
Люба КУЛЕЗИЧ Люба КУЛЕЗИЧ Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори