×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кариерата на Фики зацикли! Дискотеки отменят участията му, хонорарът му пада на 3 бона


04 Юли 2018, Сряда, 23:12 ч.

Звездата на Фики Стораро неочаквано започна да залязва, интересът към него драстично спада, а феновете му се топят като сняг, пише „Галерия“.

Само допреди година всички прогнозираха, че синът на Тони Стораро ще надмине по популярност баща си, но драстично спадналият брой на ангажиментите на младия певец опровергават тази прогноза.

През юли поканите за участия валят като пролетен дъжд. Не такава обаче е ситуацията при Фики, който през юни имал няколко участия, а три от тях били в дискотеките, които са към "Пайнер". Четвъртият ангажимент бил в заведение, което пък се води като ведомствено на музикалната империя.

Още по-куриозното е, че в момента в най-оборотните дискотеки не звучи нито една песен на Фики, докато дебютната на брат му Емрах, която е в дует с Емилия, се радва на небивал интерес. Заради творческата криза шефовете на Стораро обмисляли да намалят хонорара му, за да трупа повече участия.
За момента Фики извисява глас за 5 бона на вечер, но управителите на заведения твърдели, че този хонорар е твърде висок и реалният му размер е 3 бона.

Кариерата на Фики тръгна надолу след гафа с песента ls This Love, която излезе в края на 2016 година. След нея той не успя да изкара нито един тотален хит, а песните му станаха еднотипни. Покрай Фики бе създадена голяма медийна истерия заради изградения му образ на плейбой и секссимвол. След като се ожени и стана баща, много от младите момичета спряха да се интересуват от него. Точно поради тази причина баща му Тони Стораро навремето дълго вре-ме криел, че е женен, за да задържи дамската аудитория. Дори когато става ясно обаче, че е женен с дете, това не му пречи да продължи да гради успешната си кариера.



6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
m
05.07.2018 07:10:40
0
3
i 300 sa mu mnogo.kakwi 3 bona za mangal deto broi do 12
5.
Ха ха
05.07.2018 03:13:58
0
2
След 3 поколения негъра може да мине за българин след успешен изпит по българска история ..... до тогава извън времето и простраството.... т.е. няма минало няма и бъдеще
4.
Абе
05.07.2018 01:26:59
0
3
Абе тоз мангал му личи че назобен. Той помпрост от маратонките си хаха. Дали има 8 клас. Какъв певец е тоя бе мангал дрогиран. Той ако не, се, зоби щее 60 кила най много. Виж как гледа като надрусан. Я на кариерата там да си пее и товари камъни
3.
3
04.07.2018 23:20:11
0
5
поредния фитнес маниак на хапове ,много сте красиви бе шишенца.
2.
В.в.
04.07.2018 22:27:15
0
10
Кои е фики...........
1.
Млякото
04.07.2018 20:54:19
1
10
Къде му са краката на този сиганин?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори