×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фолкпевици атакуваха топплажове, заляха мрежата с ГОРЕЩИ СНИМКИ


02 Юли 2018, Понеделник, 14:32 ч.

Ако за обикновените хора лятната почивка тепърва предстои, то чалга съсловието вече направиха по няколко бани


Лятото е в самото си начало, макар и с променливите температури и чести превалявания. И ако за обикновените хора лятната почивка тепърва предстои, то чалга съсловието вече направиха по няколко бани, като предпочитани дестинации се оказаха екзотични дестинации, а не родното Черноморие.  

Познатият рефрен “И замирисва на море“, посветен на лятото и морето, вдъхнови част от изпълнителите за първите им морски снимки.

Бременната Преслава реши да се скрие от любопитните погледи на сънародниците ни и да се отдаде на заслужена почивка на гръцкия остров Лефкада. Тя и любимият й Павел се насладиха на слънчевите лъчи на един от най-известните плажове там – Порто Кацики. Специално за своите почитатели, които вече са се затъжили за своята любимка, тя публикува няколко снимки от морската си ваканция в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Мария пък реши да съчетае полезното с приятното. Докато събираше тен в Гърция, тя засне и клип на последния си хит „Чувал ли си за такива”. Певицата изненада феновете си с модерен стайлинг. Мнозина я сравниха със сексапилната Памела Андерсън от култовата  роля през 90-те в „Спасители на плажа”.

Джена и нейният съпруг Наско Стоев пък се насладиха на слънчевите лъчи в Турция. Поводът бе участието на певицата в Бодрум. Джена и Наско бяха специални гости на частно парти на яхта, където не пропуснаха да си направят няколко морски кадъра. По всичко личи, че и те са в плен на един от най-красивите заливи на Егейско море. Неслучайно Бодрум е известен като турското Сен Тропе. Перлата на Турция е една от най-предпочитаните ваканционни дестинации, заради множеството от уединени и спокойни заливчета, прекрасни плажове, прозрачна морска вода, красиви бели сгради и тишина.

Най-добрата приятелка на Галена – Лорена, реши да отпразнува своя пик в кариерата на най-екзотичното място на о. Бали. Изпълнителката побърза да сподели няколко фотоса от своята ваканция през почитателите си в социалната мрежа. От тях се вижда, че Лорена е в топформа и е заредена с много положителни емоции.

Соня Немска също е от работохолиците, които предпочитат да съчетаят почивката с работата. Докато плажувала край Халкидики в Гърция, тя заснела и последната си песен „Тя е топ”.

„Искам да отправя искрени благодарности към моята приятелка Полина Ташкова и нейния съпруг за възможността да снимам в тяхната морска вила и на яхтата им, а на Поли и за участието във видеото”, споделя изпълнителката на „В сряда се приготви”.

Пътуване до Малдивите получи попфолк дивата Кали като подарък от любимия си Влади. Тази екскурзия бе сбъдната мечта за певицата, която отдавна жадуваше за това райско място. Свободното си време двойката прекарва в разходки и гмуркане в кристалните води на Индийския океан. Менюто, с което Кали и любимият й са решили да се поглезят, включва морски дарове, ориз, рибно къри и кокосово масло.

Карането на сърф също влиза в графика, който изпълнителката на „Каква съм луда“ си е направила за ваканцията. Тръпката от това да балансира върху вълните и да улови точната посока на вятъра с платното, за първи път тя изпита миналото лято. Чаровната брюнетка взе първия си урок по сърф в залива на Арапя и прекара почти всеки топъл уикенд в усвояването му.








В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
2
Коментара по темата
2.
*********
02.07.2018 12:58:49
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Ох, пръднах
02.07.2018 12:20:26
0
1
Голями звезди, голям кеф
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори