×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Eвропейска лятна купа по тенис за момчета ще се проведе в Бургас, ето кои са големите таланти


Eвропейска лятна купа по тенис за момчета ще се проведе в Бургас, ето кои са големите таланти
Динко Динев е голямата бургаска надежда в шампионата
28 Юни 2018, Четвъртък, 17:20 ч.

От 30 юни до 3 юли на кортовете на тенис-център „Авеню", гр. Бургас,ще се състоят срещите от Европейската отборна лятна купа по тенис за момчета до 14-годишна възраст (EuropeanSummerCups 14 &under).

В  турнира ще участват 10 отбора от България, Андора, Азербайджан, Хърватия, Латвия, Молдова, Черна гора, Румъния, Русия и Швеция. Всяка от държавите-участнички се представя от трима състезатели и капитан на отбора. Първите два тима в крайното класиране ще се състезават на финалите на турнира.

Капитан на българския отбор по тенис в предстоящите двубои от Европейската лятна купа за момчета до 14-годишна възраст е Радослав Лукаев (ТК “Авеню“ гр.Бургас). Страната ни ще представят двама състезатели от тенис-клуб „Авеню“ - Динко Динев  и Драгомир Драганов и Адриано Дженев  от ТК “Хасково 2015“.

Европейската отборна лятна купа по тенис за момчета до 14-годишна възраст е част от календара на спортните събития на община Бургас.

Ето и състава на България за шампионата: Национален отбор на Република България по тенис за момчета до 14 г.
Капитан на отбора: Радослав Лукаев (ТК „Авеню“ – Бургас)
Състезатели: Динко Динев (ТК „Авеню“ – Бургас)
Драгомир Драганов (ТК „Авеню“ – Бургас)
  Адриано Дженев (ТК „Хасково 2015“ – Хасково)

Радослав Лукаев
Бивш професионален тенисист, оставил осезаема следа в българския спорт. През 2000 г. достига до полуфинал на престижния турнир „Уимбълдън“ като състезател в категория юноши до 18 г. Същата година завършва на 11-о място в ранглистата за за съответната възрастова група. Европейски шампион и вицешампион на България до 14 и до 16 г. заедно с Тодор Енев. През 2002 г. достига до третия кръг на квалификациите на тенис-турнира „Уимбълдън“ при мъжете. Същата година става първият българин, който успешно преодолява квалификациите на US Open. Негов личен треньор е Стефан Цветков. В продължение на 6 години Радослав Лукаев се състезава в турнирите  за Купа „Дейвис“ като първа ракета за България. В кариерата си на състезател има победи над играчи като Марин Чилич, ЮргенМелцер, Петър Лучак, Томас Кетола, Виктор Ханеску, Бруно Соарес и други.
В момента е треньор в бургаския клуб „Авеню“. Бил е наставник на СесилКаратанчева, ИзабеллаШиникова, Антъни Генов. Капитан на българския национален отбор до 14 години на Европейската лятна купа в Бургас.

Драгомир Драганов

Роден е на 15.02.2004 г. в Ямбол. Започва да играе тенис на седемгодишна възраст в ТК "Ямбол 2005". От 2017г. част от отбора на ТК "Авеню" Негови треньори през годините са Петър Панчев, Иван Петров, Стефан Пантов, Иван Велев.

Заемал е 2-ро място на двойки на Държавно първенство гр.София, 3-то място на Международен турнир в Гр.Добрич, 4-то място в ранглиста на БФТ до 12-годишна възраст, 5-то място на мастърс.
През 2016 г. се класира първи на Държавен турнир в гр. Сливен и 2-ри на Държавно първенство в гр.София. През същата година заема 2-ро място на международен турнир на сингъл и 1-во място на двойки, 3-то място на Международен турнир в Сърбия и на Международен турнир в Германия. Записва участие на европейските финали с национален отбор на България.
През 2017-та става трети на Международен турнир от втора категория В Турция и на Международен турнир от втора категория в Молдова и заема 1-во място на Международен турнир на двойки в Македония. Финалист е на Международния турнир в Свиленград на двойки. Драгомир е първенец 1по  двойки на Държавен турнир до 16г. в гр.Варна

Динко Динев 

Роден е на 13.02.2004 г., състезател на ТК „Авеню“ – Бургас, с личен треньор Стефан Пантов.
Динко е под №10 в европейската ранглиста, шампион на два поредни международни турнира до 14 години в Румъния през септември 2017 г. Шампион на Международния турнир до 14 г. в Словения, проведен през юли 2017 г. В актива си до момента има общо 5 титли от турнири  по тенис в Европа.

Адрияно Дженев

Състезател на ТК „Хасково 2015“,участник в редица международни и държавни турнири.
Втори на двойки на Международния  турнир за момчета и момичета до 12 години в Прокоплие(Сърбия) и и втори на двойки на  Международен турнир за момчета и момичета до 12 години, Букурещ Румъния. Класира се трети на Държавно лично първенство на открито за момчета и момичета до 12 години, "DEVIN CUP". Има в актива си 1-во място на сингъл от Държавен турнир за момчета и момичета до 12 години, ТК „Августа Траяна“ , 1-во място на двойки от Държавен турнир за момчета и момичета до 12 години, ТК "Локомотив", втори е на Държавния турнир за момчета и момичета до 12 години, ТК "Черноморец" и трети на Държавния турнир за момчета и момичета до 12 години, ТК "Спорт Палас". В турнира „Мастърс“ за момчета и момичета до 12 години, „Девин“ се класира на второ място.





Коментари
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 4
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори