×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огромна трагедия на Северния плаж в Бургас! Стана ясно кое е удавеното дете, на 12 години е! Издирват тялото


Огромна трагедия на Северния плаж в Бургас! Стана ясно кое е удавеното дете, на 12 години е! Издирват тялото
Оцелелият по чудо Исмаил току-що бе откаран с линейка към УМБАЛ Бургас, другото дете е в неизвестност
11 Юни 2018, Понеделник, 12:20 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА, снимка: Георги РУСЧЕВ

Свидетели на трагедията са приятели и съученици на момченцето, което го няма вече повече от час

12-годишно момче от Руен се е удавило на Северния плаж в Бургас. По наша информация малкото му име е Кристиян.

Извънредно! Дете се удави на Северния плаж в Бургас, друго по чудо спасено

Свидетели на трагедията са приятели и съученици на момчето, които в  този момент са на плажа и ридаят неутешимо. Спасителни екипи все още не могат да намерят тялото на удавеното дете. Във водата навлизат водолази и Гражданска защита. 


Водолази току-що влязоха в морето, за да търсят тялото на Кристиян

Преди минути линейката тръгна към УМБАЛ Бургас със спасения по чудо Исмаил, който е без опасност за живота. Исмаил също е 12-годишен. Той е извадил невероятен късмет, защото само няколко секунди щяха да костват живота му.

Двете деца са били на плаж заедно с приятелите им. Към 16 часа двете момчета влезли да се къпят. Когато Исмаил излиза на брега и съобщава на спасителите, че Кристиян го няма, е минало доста време.

Цял час спасителите са опитвали да го открият, навлезли са до 30-40 м навътре, районът между р-т "Самба" и Бункера е бил преровен, но силният вятър и течението може да са отнесли тялото в съвсем друга посока.



13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Realist
14.06.2018 10:34:44
0
1
То май работата е там , че когато няко може да излпува 10-50 метра и пада после като талпа без сили си мисли че може да плува. Човек може да плува ако е в състояние поне един километър да изплува или да се държи над водата час или часове, За това не се иска сила, само умение. Не можеш ли да плуваш много , само в басеин или до кръста. Майка ми така се давеше и я изкараха от дъното. Лежа в болница и я спасиха, бях на 12г. Плува колкото да каже че може и се бута се там дет не и работата. И като мине 10 метра и ако няма дъно и тва е ...и с Главата над водата.... При тва плуване по добре на хавлията. То и аз ако със с главата над водата няма да изкарам много
12.
da do 11
12.06.2018 17:47:10
0
5
Прав си подяволите, като малки влизахме в ебахти лошото време, без родители, без никой и никой не се давеше. от моста скачахме кат откачени. Не червения флаг или вълнението на водата в случая са виновни а според мен това дете и на тава вода на по дълбоко щеше да се удави понеже не е могло да плува. Така че учете децата да плуват и каквото и да е времето можеш ли, каквито и вълни и мъртви течения да има ще се спасиш. А който не може да плува да не коментира!!!!!Разбрахме ли се??? А колкото до момчето лека му пръс.
11.
Реалист
12.06.2018 14:08:43
4
2
Ако има хора които плуват , може ли някой да ми каже има ли нещо специално което дави хората или просто те се давят от изтощение. Ако приемем че един плувец един час може да плува без изтощение би ли се удавил при определени лоши обстоятеслтва. Може би е глупост , но аз съм влизал на червен флаг с мъртво където вълните почти заливат плочата на моста. Верно се плува трудно , ама примерно като плувам от брега към плочата мъртвото е в моя полза, после се връщам наобратно. КАто го правя тва имам предвид че ако се закучи нещо то да каже мога да изпулвам 3 пъти повече от това и не съм на границата на възможностите ми. Чудел съм се дали е безрасъдно или не и винаги стигам до извода че е ок. Височината на вълните не ми е пречела на плуването , в крайна сметка главата се вади само за поемане на въздух, дори да пропусна не е проблем.
10.
...
12.06.2018 12:49:15
0
0
Абе хора момчето е пети клас избягало от занималня с Исмаил и отишли на плажа без родителите им да знаят! Кристиян има двама братя които не знам как ще го понесат!
9.
...
11.06.2018 19:17:22
0
12
Е браво един да напише истината!KL точно така беше!
8.
KL
11.06.2018 19:09:21
0
21
Отново пишете глупости и лъжи.. хора не им вярвайте. Исмал излезнал сам. Исмал щеше да се удави и той, ако не беше изваден от спасителя, който дойде от съседен пост. Двама давещи бяха забелязани от спасител, който се намираше на два поста разастояние от мястото където те се давеха. И никой друг не бе забелязал че се давеха. Момчето е подало сигнал на своите колеги и най близко намиращия се отива и вади т.н. Исмал, но докато се върне другия апап изчезна. И след това мангалите нападнаха спасителя, че трябвало да изавди първо другия, който се удави защото бил се намирал по навътре. Няма благодарност.
7.
burgas mother fuckers
11.06.2018 18:47:01
2
31
Бях там малко преди да се случи инцидента . Имаше обратна вълна и морето си беше опасно , което разбира се не пречеше на факаните майки да пускат децата си вътре , макар спасителите да си изприщиха устите да свирят и да викат . Седнали с телефоните и бирите в ръка и им дреме на....
6.
Само
11.06.2018 18:18:24
3
30
Само не показвайте снимка на мъртво дете моля ви
5.
!
11.06.2018 18:14:25
1
40
Ти осъзнаваш ли, че само северният плаж е сигурно с дължина над километър. В съседната статия е написано, че има 4 спасителя вместо заложените двама до 15 юни. Аз ти гарантирам, че от бариерата до Сарафово кьорав спасител няма....И пак - спасителите не могат да се справят с плажуващите само заради една причина - нямаме дисциплина, нямаме респект. Пак ще има удавени това лято и 200 спасителя да има на плажа. Човек се дави за минута-две под водата...работата на спасителите е точно да не допускат хората в бурното море....ясно е ,че трудно могат да спасят някой на 50-100 м от брега в бурно море. Обаче ние вместо да ги слушаме, дори им налитаме на бой.....е, кой е виновен. И то е така и по пътищата и изобщо за всичко. Затова сме на тоя хал....
4.
1
11.06.2018 18:06:33
4
26
Първо - кво правят малолетни деца сами на морето и
Второ - тия спасители за какво са там? Не е ли за да следят кой влиза в морето или са там само за да вадят труповете?
3.
!
11.06.2018 17:45:31
1
34
Днес още като погледнеш морето и веднага разбираш, че е опасно. Но това може да прецени възрастен човек, който е виждал нашето море не само през лятото за няколко дни. Морето милост не знае, в него се влиза само със страхопочитание. Кой е оставил деца да си играят със стихията?! В този ред на мисли - нали уж плаж Атанасовска коса е с концесионер, защо е такава кочина плажната ивица. Или тя концесията е само за двата декара плаж пред бетонните кубчета на пясъка? Флагмани, вие нали го рекламирахте тоя ултра модерен проект с детски кътове като ривиера. Я се разходете да видите разликата с миналата година....щото то май няма....Плажът уж с концесионер, нулева чистота, нула спасители....кво прайм?
2.
mihail genkov
11.06.2018 17:35:58
19
16
в Руен Кристияновци няма.
1.
Аз
11.06.2018 17:27:38
0
27
Сами ли са били тези деца?!?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори