Веселин Налбантов: Убийството в Слънчев бряг е една битова драма, такива неща се случват навсякъде
Слънчев бряг е най-прекрасния курорт, каза Налбантов. Очаквам откриването на четирилентовия път да се превърне в празник, добави той
04 Юни 2018, Понеделник, 10:55 ч.
Полицията си върши в момента перфектно работата и няма нужда от излишно драматизиране, каза той
Убийството на хазартния бос Коста Николов в Слънчев бряг е една битова драма. Такива неща се случват по всички краища на света. Това каза пред камерата на бТВ заместник-председателят на Българската хотелиерска асоциация Веселин Налбантов.
„Полицията си върши в момента перфектно работата. Няма нужда от излишно драматизиране. Слънчев
бряг е най-прекрасният курорт. Очаквам откриването на четирилентовия път да се превърне в празник“, добави той.Диана Колчева от Клуба на хотелиерите в Слънчев бряг пък каза, че голяма част от туристите въобще не са разбрали за убийството на бизнесмена.
„Научиха за събитието само тези, които са били в близост до мястото на екзекуцията.
По-притеснително е за работещите в курорта и за техните роднини. Обстановката при нас е нормална. Сезонът вече е в своя вихър. Работим, посрещаме туристи и се надяваме, че всичко ще приключи успешно“, каза още Колчева.
В категории:
Несебър
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
