×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Опиталият да убие бившата си Кирил проговори, вижте оръжието на престъплението


Опиталият да убие бившата си Кирил проговори, вижте оръжието на престъплението
Кирил беше принудително доведен в съда, тъй като не бе открит на постоянния си адрес
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Май 2018, Петък, 11:00 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: авторът

Адвокат опитва да отърве Атанасов, сравнявайки случая със стрелбата на Октай Енимехмедов срещу Доган

Много удобно обяснение даде в съдебната зала преди минути Кирил Атанасов за кървавата драма на 8-ми май в хранителен магазин Ревю в Свети Влас, когато опита да застреля бившата си съпруга Лиляна Балабанова и впоследствие да сложи край на живота си.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„Нямам никакъв спомен за извършеното, губят ми се дни и часове. Нищо не помня”, смотолеви Кирил, който говореше изключително плахо. Той явно искаше да изглежда в тежко здравословно състояние.

Атанасов обаче в момента не се намира в болнично заведение, стана ясно по време на гледането на мярката му за неотклонение. Той е на квартира в Несебър, близо до Бетоновия възел, където работи. По лична карта трябва да живее в Равда, където не е открит от служителите на реда.


Това е оръжието на престъплението, а халосните патрони били пълни с барут

Заради което е издирен и отведен в съда принудително с постановление на Окръжна прокуратура Бургас. Държавният обвинител Андрей Червеняков представи в залата медицинско становище, според което Кирил е в добро състояние и не само, че може да се яви на мярката, но и може да лежи зад ареста, ако съдия Яни Гайдурлиев му наложи постоянна мярка „задържане под стража”.

Адвокатът на Атанасов – Стоян Иванов не се съгласи със становището на прокуратурата, обявявайки представената експертиза за стара, но не успя да даде смислено обяснение защо неговият подзащитен не е в болница, а на квартира и явно дори извършва служебните си задължения.


Кирил Атанасов(вдясно) с адвоката си - Стоян Иванов 

Защитникът опита да използва добилия изключително популярност случай на бургазлията Октай Енимехмедов, който стреля със същия по вид оръжие – газ-сигнален пистолет по почетния лидер на ДПС Ахмед Доган. Адвокат Иванов цитира становище на ВКС по случая според, което ако бъде произведен изстрел с подобен пистолет от разстояние над 10 см няма как да се отнеме човешки живот.

Тази теза бе разбита на пух и прах от представителя на държавното обвинение, който обяви, че според балистичната експертиза оръжието е било заредено с халосни патрони, които обаче са били пълни с барут. Становището на експерта е категорично – ако се стреля от непосредствена близост под един метър с подобно оръжие може да бъде убит човек.

Разлика при Октай Енимехмедов е, че там халосните патрони са били с пипер, изтъкна прокурор Червеняков. Той подчерта, че изстрелът е произведен от непосредствена близост до лявото ухо на Лиляна Балабанова, която след този случай има проблеми със слуха.

След това Кирил допира дулото до слепоочието си и стреля още веднъж, което води до мозъчна травма и изгаряния по главата му. Според държавното обвинение Атанасов трябва да бъде задържан под стража, тъй като извършеното от него деяние се характеризира с висока обществена опасност.

Освен това преди фаталния 8-ми май той многократно е заплашвал бившата си с убийство. Заради което и в момента на Лиляна е назначена охрана.

Прокуратурата посочи и стари присъди от 2004 година на Атанасов за които е реабилитиран, но въпреки това, те допълнително подхранват тезата, че е опасен.  Въпросните присъди са за държане на незаконно огнестрелно оръжие и палеж.

Бургаският окръжен съд ще произнесе решението си след минути, очаквайте подробности!

В категории: Темида , Несебър


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
4
Коментара по темата
4.
До Росица ТЕМЕЛКОВА председател на ОСБ
27.05.2018 10:52:22
0
0
Нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 от Айтос

Прави ДОБРОВОЛНИ ДЕЛБИ НА НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ,но не спазва разпоредбите в закона

В ДЕЛБИТЕ СА УЧАСТВАЛИ ОСВЕН ЗАКОННИТЕ НАСЛЕДНИЦИ И ....ИМОТНАТА ИЗМАМНИЧКА СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА с квоти на собственост дадени и лично от нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 по смисъла на чл .587 ал.1 от ГПК с ФАЛШИВ КОНСТАТИВЕН НОТАРИАЛЕН АКТ СЪЗДАДЕН И НАПИСАН ЛИЧНО ОТ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 в кантората му на 29.07.2010г.


Като е използвал ФАЛШИВИ
СКИЦИ
ДАНЪЧНИ ОЦЕНКИ
РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ *КОЕТО СЕ НАСЛЕДЯВАЛО* но издадено без скпючен договор за ОТСТЪПЕНО ПРАВО НА СТРОЕЖ в съсобствения имот
ЛИЧНА КАРТА
УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ
ФАЛШИВ НОТАРИАЛЕН АКТ
ПРИЗНАВА ШЕСТ НАСЛЕДНИКА ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА !!!!! НЕЗАКОННА КЪЩА!!!!! БЕЗ ДА Е ВИДЯЛ СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА *ИМОТНАТА ИЗМАМНИЧКА* В ДАНЪЧНАТА ОЦЕНКА ТОЙ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 Я ПРИЗНАВА ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СОБСТВЕНИК по-наследство с квоти 15/48 ид.части

КОГА ЩЕ БЪДАТ ПРОВЪЗГЛАСЕНИ ЗА НИЩОЖНИ *ИМОТНИТЕ МУ ИЗМАМИ * СИРЕЧ КОНСТАТИВНИЯТ НОТАРИАЛЕН АКТ от 29.07.2010г. и ДОБРОВОЛНИТЕ ДЕЛБИ НА НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ от 24.08.2010г .
ПОНЕЖЕ ЧРЕЗ НЕИСТИНСКИ ДОКУМЕНТИ ....ЗАБЛУДА....И ИЗМАМА.....СА БИЛИ ИЗПОВЯДАНИ лично от Н отариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324. ЗА да може да помогне на *ИМОТНАТА ИЗМАМНИЧКА* СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА ....чрез заблуда....и измама....и НЕИСТИНСКИ ДОКУМЕНТИ д а придобие ПОЛЗВА и ВЛАДЕЕ ЧУЖД НАСЛЕДСТВЕН ИМОТ с административен адрес АЙТОС ,ул.МОСКВА 18
3.
Hallo
26.05.2018 11:29:24
0
0
Pored nite cigani doshli vav sveti vlas I gi izdigate na pidistal ostavetigi da se ibivat
2.
*********
26.05.2018 11:19:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
25.05.2018 16:21:54
1
8
Уж можело да убие човек, а той си сложил дулото в слепоочието и всичко е точно. Да извикаме и хорейшо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори