×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Събитието „звук и светлини“ на Бегликташ се отлага за 31 май


25 Май 2018, Петък, 15:03 ч.

Поради лошите метеорологични условия събитието „Звук и Светлини“, което бе предвидено да се проведе днес - 25 май на тракийското светилище Бегликташ се отлага. То ще се проведе на 31 май /четвъртък/ от 20:00 часа.

Община Приморско осигурява безплатен транспорт за всеки, който реши да посети атрактивното шоу. Автобусът ще ви очаква на 31 май /четвъртък/ до 19:30 часа пред сградата на Общината.

В категории: Приморско


39
Коментара
Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
Флагман.БГ Хутите свалиха американски дрон Хутите свалиха американски дрон 17/05/2024, Петък 16:00 0
Флагман.БГ Вижте новата пенсия за възраст и стаж Вижте новата пенсия за възраст и стаж 17/05/2024, Петък 14:40 0
39
Коментара по темата
39.
будура
06.06.2018 16:05:24
0
13
някой гледал ли е филма Момчето си отива
38.
гаро
05.06.2018 22:34:01
1
20
Кмете ,кмете, стана за смях с тази канализация .През ден гърми.Нагледахме се на гейзери и шадравани по иглика.И да знаеш че заради строежите на Манол и прословутия хотел на лятното кино,сам се изплю на собствената си заповед за спиране на строителството.БРАВО!!!колкото И ДА ПРОТАКВАШ ЗАВЪРШВАНЕТО НА УЛИЦА ИГЛИКА,ТЕ ПАК ЩЕ СТРОЯТ.И ще продължават да ти се подиграват.Догодина ще се наложи да вхасяш тайландци за да гласуват за теб.
37.
Андрей Пантев до 36
05.06.2018 17:02:23
1
7
То и аз искам да съм в едно легло с Бионсе, ама съдбата ми предлага Анастасия Мозер... Много искаш, мой човек! Не става тъй както я мислиш.
36.
хотелите от улица Перла
05.06.2018 14:43:09
1
12
Няма ли да асфалтирате докрай улица Перла ,срамота до плажа да е такъв бардак -там са съсредоточени 70% от туристите и то чужди ,правят снимки -излагаме се .Общинарите заповядайте да видите за какво става дума -ако ви хареса си подайте оставките.
35.
буля от бегликташ
04.06.2018 14:09:05
1
6
тъпата тема още седи -важното че аз ще плеша
34.
туриста
04.06.2018 09:02:08
0
5
Защо вече неколко дни нема некоя нова новина в нащо Приморско,големо изоставане и излагация.
33.
зара
01.06.2018 20:41:25
19
8
45-годишна .хубаво си продавах застраховки ко ми трябваше политика .

46-годишна .брей то искало и образование ,хайде ше го уредим по втория начин.

48-годишна.вътре съм -бягам тичам по селата ,ние сме .

50-годишна.ха ама то и келепир имало ,звънят ми за разни услуги и ми се отблагодаряват щедро .

еди колко си -годишна .абе тея луди ли са да ме направят заместничка в общината .

малко по голяма.голям кеф като царица се чувствам -всичко се върти около мен .

на върха.абе защо не ми дават и на мен от голямата баница .

накрая. що така бе хора ,защо се отървахте от мен .
32.
opq opq
01.06.2018 09:49:38
1
1
3-годишен. Да порасна голям и да цапардосам Ванко от моята група. Защо лъже, че неговият татко е по-силен от моя?

4-годишен. Да намеря 150 лева на улицата и да си купя сладолед, LEGO и кола с педали като на Ангел. Ще си я карам цял ден пред хотела на тати, та всички да ми завиждат.

5-годишен. До порасна голям, по-голям от татко. Да си пусна мустаци, да се науча да пуша и да стрелям на кея по чайките, да се оженя за мама.

6-годишен. Да не ходя повече на детска градина. Искам да ходя на училище. Там няма да ме карат да спя следобяд и да ям мляко с грис на закуска.

7-годишен. Да не ходя повече на училище. Да не са луди, 10 години да търпя този ужас? Та 10 години са повече от целия ми живот до този момент!

8-годишен. Да стана войник. Със сабя, кон, пистолет и всичко, дето си трябва.

9-годишен. Да се преместя да живея във Бургас или Варна. На морето,и там има море. Много по-добре е отколкото да съм тук в Царево за постоянно. Е, може и в София да отида, там също не е зле. Ако искам на цариградското шосе ще отида, ако искам — в НДК. Може и на ескалатора в метрото да се повозя.

10-годишен. Да стана мускетар. “Един за всички..” и така натататък. Пробвах сламената шапка на баба, маминия шал вместо мускетарски плащ и пръчка с предпазител от капачка за буркан вместо шпага. Добре е.

11-годишен. Да стана най-силния в училище или в класа. Първото, което ще направя, е да цападорсам Гошо, защото ми хвърли раницата в локвата и ми наплю новото яке. Майка ще ме убие.

12-годишен. Да стана пират. Реи и брамсели, луидори и пиастри, дървени крака и папагали. Жалко, че не мога да плувам.

13-годишен. Да стана известен, много известен. Стихотворението, дето казах на тържеството, разплака класната и майка ми.

14-годишен. Да стана каратист. Разбрах, че взимали всички, независимо от ръста им.

15-годишен. Да порасна. По физическо съм трети в редицата отзад напред. Даже след момичетата.

16-годишен. Да започна да се бръсна. Ники има ей така брада, Сашо почти от година вече се бръсне, а аз.. нито косъм.

17-годишен. Да вляза висше някъде. Където и да е. Иначе трябва да се запиша за войник, ще се върна като десантчик-герой и ще изпопребия всички, на които съм им набрал. Ванко, чу ли? Ти си първи в списъка.

18-годишен. Да спя с някоя. С която и да е. Ако вярвам на състудентите — те вече са спали с половината град. Единствената ми надежда е разпивката по случай края на първи курс. Ако не ми провърви… как ще се покажа пред очите на приятелите ми?

19-годишен. Добре би било да стана рокаджия. Шантава прическа, в светлината на прожекторите, в ръка държа бас китара, възбудени момичета крещят пред сцената… Спокойно, девойки, с всяка ще се видя. За да ми направите свирка — запишете се в списъка на чакащите, дето го води мениджърът ми.И на чалгаджия съм навит да стана.

20-годишен. Да стана някой. Започнах третото си десетилетие, а още не съм написал романа на века, нито съм командвал армия, нито с Мис Вселена съм спал.

21-годишен. Само да не се стигне до сватба! Сама си е виновна, само говореше “сметнала съм дните, спокойно”. А сега реве и не знае какво да прави. И въобще не ме занимавайте с разни държавни изпити и дипломи, моля!

22-годишен. Да спечеля сто милиона лева, да си изплатя дълговете, да купя нормално детско креватче за сина, на жената ново кожено яке да подаря, да си взема най-накрая трите томчета Борхес, нов компютър и джинси.

23-годишен. Да си купя къща,близо до попския плаж. Или гарсониера. Каквото и да е, ама да е мое. Да избягам от тези квартири под наем с неизмиваеми бани, капещи тавани, разкъсани тапети.

24-годишен. Да отвоювам шефското място в отдела. какъв шеф може да ми е Иван, бе? Този некадърник компютъра си не може да включи без мен. На миналото новогодишно парти на компанията така се напи, че счупи с главата си мивката в тоалетната.

25-годишен. Да отида на ескурзия до Аляска. Или на планина. Или в тундрата. Където и да е, само да я няма работата, жената, родителите.

26-годишен. Да сваля новата в офиса. 23-годишна, разведена, боядисана блондинка, с крака и гърди като за световно. Бих си дал годишната премия и три пръста от лявата ръка, само да се озова насаме с нея в заседнал асансьор.

27-годишен. Да завърша най-накрая второ висше — мениджмънт или право. И този път ще уча сериозно, ще се явявам подготвен на изпитите, ще чета в библиотеката, ще познавам всичките си преподаватели по име и по физиономия.

28-годишен. Да спечеля, да нарисувам, да намеря на улицата или да открадна отнякъде 432 хиляди евро. Две хиляди за жената — да си купи там каквото си иска и да ме остави за малко на мира, 20 хиляди да си взема една малка гарсониерка в Бургас в Лазур с мебелите направо, 130 хиляди да ремонтирам хотела на майка ми и баща ми. А останалите ще си ги ползвам за ежедневни разходи.

29-годишен. Да убия всички в офиса и да не ме осъдят. Най-много глоба да ми тръшнат, но да не е много голяма. Гадове! Не мога да ви понасям, нищожества такива!

30-годишен. Да посадя дърво, например вишна или круша. Или пък да сложа малко фонтанче пред вилата? Беседка? Да си седим вечерно време и да се любуваме на залеза. По дяволите, колко е буренясало тука.

31-годишен. Да започна да пиша отново. При пренасянето намерих черновата на романа, дето го почнах преди 6-7 години. Уфф, нима това аз съм го писал? Свежо, ярко, наивно и като цяло не е добро. Роман от този материал няма да се получи, по-скоро 3-4 разказа мога да обособя. Ще ги почна скоро, може би по време на отпуската…

32-годишен. Да порасна. Да се науча да слизам стъпало по стъпало, а не да подскачам по стълбището. Да отговарям само когато се обръщат по фамилия към мен. Да си си поръчам визитка с “Началник отдел”. Какво като имам само един подчинен, че и той е стажант по разпределение за лятна практика? Да си купя нормален телефон, а не да се червя с тази евтина ‘слушалка’, дето за нищо не става. Да взема мерки по отношение на фигурата си. От края на април си взимам карта за фитнес. Хем да сваля излишните кила, хем девойките да погледам.

33-годишен. Бързо да направя равосметка на живота си, да внеса необходимите корекции и да заживея пълноценно и творчески. Да стана уверен в себе си и да преуспея. От утре започвам…
31.
из мъките на бившия гларус
01.06.2018 09:34:04
0
1
3-годишен. Да порасна голям и да цапардосам Ванко от моята група. Защо лъже, че неговият татко е по-силен от моя?

4-годишен. Да намеря 150 лева на улицата и да си купя сладолед, LEGO и кола с педали като на Ангел. Ще си я карам цял ден пред хотела на тати, та всички да ми завиждат.

5-годишен. До порасна голям, по-голям от татко. Да си пусна мустаци, да се науча да пуша и да стрелям на кея по чайките, да се оженя за мама.

6-годишен. Да не ходя повече на детска градина. Искам да ходя на училище. Там няма да ме карат да спя следобяд и да ям мляко с грис на закуска.

7-годишен. Да не ходя повече на училище. Да не са луди, 10 години да търпя този ужас? Та 10 години са повече от целия ми живот до този момент!

8-годишен. Да стана войник. Със сабя, кон, пистолет и всичко, дето си трябва.

9-годишен. Да се преместя да живея във Бургас или Варна. На морето,и там има море. Много по-добре е отколкото да съм тук в Приморско за постоянно. Е, може и в София да отида, там също не е зле. Ако искам на цариградското шосе ще отида, ако искам — в НДК. Може и на ескалатора в метрото да се повозя.

10-годишен. Да стана мускетар. “Един за всички..” и така натататък. Пробвах сламената шапка на баба, маминия шал вместо мускетарски плащ и пръчка с предпазител от капачка за буркан вместо шпага. Добре е.

11-годишен. Да стана най-силния в училище или в класа. Първото, което ще направя, е да цападорсам Гошо, защото ми хвърли раницата в локвата и ми наплю новото яке. Майка ще ме убие.

12-годишен. Да стана пират. Реи и брамсели, луидори и пиастри, дървени крака и папагали. Жалко, че не мога да плувам.

13-годишен. Да стана известен, много известен. Стихотворението, дето казах на тържеството, разплака класната и майка ми.

14-годишен. Да стана каратист. Разбрах, че взимали всички, независимо от ръста им.

15-годишен. Да порасна. По физическо съм трети в редицата отзад напред. Даже след момичетата.

16-годишен. Да започна да се бръсна. Ники има ей така брада, Сашо почти от година вече се бръсне, а аз.. нито косъм.

17-годишен. Да вляза висше някъде. Където и да е. Иначе трябва да се запиша за войник, ще се върна като десантчик-герой и ще изпопребия всички, на които съм им набрал. Ванко, чу ли? Ти си първи в списъка.

18-годишен. Да спя с някоя. С която и да е. Ако вярвам на състудентите — те вече са спали с половината град. Единствената ми надежда е разпивката по случай края на първи курс. Ако не ми провърви… как ще се покажа пред очите на приятелите ми?

19-годишен. Добре би било да стана рокаджия. Шантава прическа, в светлината на прожекторите, в ръка държа бас китара, възбудени момичета крещят пред сцената… Спокойно, девойки, с всяка ще се видя. За да ми направите свирка — запишете се в списъка на чакащите, дето го води мениджърът ми.И на чалгаджия съм навит да стана.

20-годишен. Да стана някой. Започнах третото си десетилетие, а още не съм написал романа на века, нито съм командвал армия, нито с Мис Вселена съм спал.

21-годишен. Само да не се стигне до сватба! Сама си е виновна, само говореше “сметнала съм дните, спокойно”. А сега реве и не знае какво да прави. И въобще не ме занимавайте с разни държавни изпити и дипломи, моля!

22-годишен. Да спечеля сто милиона лева, да си изплатя дълговете, да купя нормално детско креватче за сина, на жената ново кожено яке да подаря, да си взема най-накрая трите томчета Борхес, нов компютър и джинси.

23-годишен. Да си купя къща,близо до южния плаж. Или гарсониера. Каквото и да е, ама да е мое. Да избягам от тези квартири под наем с неизмиваеми бани, капещи тавани, разкъсани тапети.

24-годишен. Да отвоювам шефското място в отдела. какъв шеф може да ми е Иван, бе? Този некадърник компютъра си не може да включи без мен. На миналото новогодишно парти на компанията така се напи, че счупи с главата си мивката в тоалетната.

25-годишен. Да отида на ескурзия до Аляска. Или на планина. Или в тундрата. Където и да е, само да я няма работата, жената, родителите.

26-годишен. Да сваля новата в офиса. 23-годишна, разведена, боядисана блондинка, с крака и гърди като за световно. Бих си дал годишната премия и три пръста от лявата ръка, само да се озова насаме с нея в заседнал асансьор.

27-годишен. Да завърша най-накрая второ висше — мениджмънт или право. И този път ще уча сериозно, ще се явявам подготвен на изпитите, ще чета в библиотеката, ще познавам всичките си преподаватели по име и по физиономия.

28-годишен. Да спечеля, да нарисувам, да намеря на улицата или да открадна отнякъде 432 хиляди евро. Две хиляди за жената — да си купи там каквото си иска и да ме остави за малко на мира, 20 хиляди да си взема една малка гарсониерка в Бургас в Лазур с мебелите направо, 130 хиляди да ремонтирам хотела на майка ми и баща ми. А останалите ще си ги ползвам за ежедневни разходи.

29-годишен. Да убия всички в офиса и да не ме осъдят. Най-много глоба да ми тръшнат, но да не е много голяма. Гадове! Не мога да ви понасям, нищожества такива!

30-годишен. Да посадя дърво, например вишна или круша. Или пък да сложа малко фонтанче пред вилата? Беседка? Да си седим вечерно време и да се любуваме на залеза. По дяволите, колко е буренясало тука.

31-годишен. Да започна да пиша отново. При пренасянето намерих черновата на романа, дето го почнах преди 6-7 години. Уфф, нима това аз съм го писал? Свежо, ярко, наивно и като цяло не е добро. Роман от този материал няма да се получи, по-скоро 3-4 разказа мога да обособя. Ще ги почна скоро, може би по време на отпуската…

32-годишен. Да порасна. Да се науча да слизам стъпало по стъпало, а не да подскачам по стълбището. Да отговарям само когато се обръщат по фамилия към мен. Да си си поръчам визитка с “Началник отдел”. Какво като имам само един подчинен, че и той е стажант по разпределение за лятна практика? Да си купя нормален телефон, а не да се червя с тази евтина ‘слушалка’, дето за нищо не става. Да взема мерки по отношение на фигурата си. От края на април си взимам карта за фитнес. Хем да сваля излишните кила, хем девойките да погледам.

33-годишен. Бързо да направя равосметка на живота си, да внеса необходимите корекции и да заживея пълноценно и творчески. Да стана уверен в себе си и да преуспея. От утре започвам…
30.
будура
01.06.2018 09:10:48
0
3
нещо закъсняха хвалебствиятя относно заглавието
29.
cxc
01.06.2018 08:54:37
0
0
Тази новина изобилства от европейски ценности..
28.
Здравко
31.05.2018 17:12:34
2
11
Нали си знаете -силен сезон с бедни туристи ,за сметка на това и проверяващи ,ай честито лято 2018.
27.
fd87
31.05.2018 09:23:48
2
4
Всяка година го четем същото, всяка година голямата драма, всяка година хотелиерите мрънкат, всяка година сезонът е застрашен... и всяка година накрая всичко е точно и сезонът излиза с 10-15-20% по-силен от предишния.И медиите са си наши...
26.
приятелчето на директора
30.05.2018 09:17:54
0
3
Жената е учителка до 18:00 ч. , какво прави след работно време с личния си живот , си е нейна работа !Какво искате да кажете,че в Америка хората като ходят по голяма нужда и не си пущат казанчетата?Какво има да се срамува от тази работа,работа като работа.
25.
до главния плъх
28.05.2018 12:41:57
1
19
оправяй града по скоро
24.
будура
28.05.2018 12:33:40
1
17
Кмете -ти да не работиш във флагман че триеш всичко което те компрометира .
23.
Тодор
28.05.2018 11:11:59
1
17
До кога ще спирате водата бе малоумници ,приключвайте с този ад .Чакам с нетърпение да чуя колко милиона ще си откраднете за некадърната работа по улиците.До 1 юни да сте асфалтирали навсякъде .Кмета го искам лично да приема обектите ,не да се крие и да чака доклади от некадърни техници и инженери.
22.
Мариан
27.05.2018 16:58:19
1
5
Като знам какъв Инженер съм -страх ми е да ида на лекар.
21.
демократа
27.05.2018 16:54:47
2
19
Мишката Ветиринар да не се крие ами да оправя града по скоро
20.
Мнение
27.05.2018 11:18:06
2
18
германов си отива бита карта е вече колкото си искат да трият мнението на хората не могат да изтрият
19.
въпрос
27.05.2018 11:16:18
1
17
Защо триете коментарите които са насочени против Германов и неговото калпаво управление. Това ли са демократичните ви действия или който плаща само той има право на мнение.
18.
Германов
27.05.2018 09:58:38
2
23
Приморско е цялото разкопано ,Но всичко е точно -защото снощи правих кекс .
17.
Д Минчева
27.05.2018 09:54:36
1
16
Действайте с оправянето на улици и трутоари ,много се мотаете ,няма грам организация и контрол на качеството ,срамота туристите дойдоха .
16.
steiner
27.05.2018 08:38:22
2
5
Eмигpиpaйтe,бpaтя!C чecтeн тpyд нa Зaпaд щe живeeтe чoвeшĸи и дeцaтa ви щe cтaнaт "бeли" xopa.Ha вcичĸи пoлитици и yпpaвници ,дeцaтa и внyцитe нe cлyчaйнo yчaт и живeят нa Зaпaд.Koлĸoтo пo-млaди eмигpиpaтe,тoлĸoвa пo-бъpзo и пo-дoбpe щe ce aдaптиpaтe.Учeтe eзици и нaпpeд.Oт личeн oпит знaм,чe ĸoгaтo нaшeнци пoлyчaт cпpaвeдливo възнaгpaждeниe зa тpyдa cи ,тe cтaвaт нaй-дoбpитe aмepиĸaнци,нaй-дoбpитe гepмaнци,нaй- дoбpитe фpaнцyзи и т.н.Скоро и миризливите черни
цигани няма да намерите да бачкат за вас.Бeдни, бeдни, ĸaтo мишĸи cмe бeдни и нeщacтни! Cпopeд изcлeдвaнe, ĸoнтpa нa тъпитe мacoви изĸaзвaния, бeдния чoвeĸ e и пo нeщacтeн. Лoгичнo и нopмaлнo в 21 вeĸ. Toвa e epaтa нa инфopмaциятa и дopи и нaй - нeгpaмoтния мангал мoжe дa пycнe чoвeчeтo нa Gооglе ѕtrееt vіеw в Πapиж дa peчeм. Πapи тpябвaт, нe пpaзни пpиĸaзĸи.
15.
ssss
27.05.2018 08:29:15
1
6
Толкова поръчкова статия отдавна не бях чел.Кака много е остаряла и надебеляла. Ама за старецът до нея става.Това да не е някаква скрита реклама на Нескафе?
14.
Мнение
26.05.2018 22:52:49
1
9
Всичката им работа на общинарите е такава фърчаща.СЛАБО ПРЕДСТАВЯНЕ И БЕЗ ХОРА НА ПАНАГИРЯТ.
13.
*********
26.05.2018 22:49:08
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
*********
26.05.2018 22:43:01
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
kmet svartyan
26.05.2018 22:40:24
2
14
kmeta da si hodi.ne go 6tem.
10.
И аз
26.05.2018 20:49:08
4
1
До всички балъци пред клавиатурката-МНОГО СТЕ ПРОСТИ.
9.
Предлагам
26.05.2018 17:08:45
1
3
До 31ви да съзерцаваме Здравковата Шамандура.
8.
Горчиво
26.05.2018 14:57:54
1
4
Румяна +Загорчев
7.
натоканата панчарка
26.05.2018 11:14:28
1
3
ний със загорчив съ учичами и шъ съ земим . мъжъ ми научи и мъ наби .ко лошо прайм че съ харесвами
6.
Юлий Цезар
26.05.2018 11:10:02
1
8
Едно време за народа имаше Хляб и Зрелища , сега има -само зрелища .На гладен корем -какви звуци ,какви песни ,какви светлини .
5.
валя
26.05.2018 09:18:44
0
3
И в Бългapия тoвa щe cтaнe... няĸoй дeн. Koгaтo цъфнaт нaлъмитe нa apмeнcĸия пoп в cтpaнaтa нa чyдecaтa... и зaплaтитe cтaнaт пo 5000 eвpo нa мecец.Ще станем по - бедни, без правила, връщане назад.
4.
бат зоро пънчарския
26.05.2018 08:56:04
0
3
На много хора май тази новина им бърка некъде.Демографски България загива, а някои се хвалят с още панаири. B днeшнo вpeмe ĸaĸвoтo пoвиĸaлo тaĸoвa ce oбaдилo ce cлyчвa мнoгo пo-бъpзo oтĸoлĸoтo пpeди. Ha пeчeлившитe чecтитo.
3.
цьж
26.05.2018 07:56:26
1
1
кой те кара да ходиш на бегликташ,ква работа имаш там.
2.
будура
25.05.2018 21:18:27
2
13
ако си отложиш мандата цена няма да имаш
1.
кмета
25.05.2018 12:18:36
1
5
в тая кал не можем да стигнем до бегликташ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Мистерия: Изчезна един от задържаните за контрабандната афера с горива в Бургас Мистерия: Изчезна един от задържаните за контрабандната афера с горива в Бургас Всичките 11 души, които са били арестувани, са освободени, но от оператора на най-важната инсталация в порта няма и следа Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение
Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори