×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ крие, че и Борисов отива при Путин. Най-вероятно ще говорят за Белене


ГЕРБ крие, че и Борисов отива при Путин. Най-вероятно ще говорят за Белене
През ноември 2010 година Бойко Борисов подари куче на Владимир Путин
22 Май 2018, Вторник, 12:22 ч.
Автор: Антония , снимка: Архив

Партията на премиера публикува новината, само че от името на Путин

Премиерът Бойко Борисов ще посети също Русия и ще се срещне с президента Владимир Путин. Това обяви самият руски президент при срещата си с българския си колега Румен Радев.

Новината за посещението съобщи по индиректен начин и ГЕРБ, като пусна думите на Путин в страницата си във Фейсбук.

„След няколко дни ще имаме удоволствието да бъдем домакин на министър-председателя на България в Москва, затова ще продължим тези разговори с него“, заяви Путин днес още в началото на разговора си с Румен Радев.
Вчера това каза и премиерът на Русия Дмитрий Медведев.

Очаквало се посещението да е още този месец, а основната тема на разговор - енергетиката. Все още няма официално съобщение на ГЕРБ за посещението на премиера, но то е на фона на възобновяването на проекта АЕЦ Белене.

Срещата между Румен Радев и Владимир Путин продължава в момента на четири очи.

Радев поздрави Путин за преизбирането и му пожела успешен мандат.
Той наблегна на факта, че визитата му е с цел да се възстанови политическият диалог на най-високо ниво след дългогодишно прекъсване и подчерта, че това е от взаимен интерес за всички области.

Той изрази очакването си днес да бъде направен стратегически преглед на двустранните отношения. И според него те са по-особени, тъй като не се основават само на чисто политически и икономически интереси, а на дълбоките исторически, духовни, културни и езикови връзки. "Това ги прави по-естествени и по-лесни, като в същото време ни задължава да бъдем по-открити, да поставяме всички теми, където имаме различия", каза българският президент.

Радев каза още, че визитата му в Русия е в навечерието на празника 24 май. „Нашите народи заедно празнуват този празник, както и 140 г. от Освобождението на България и Руско-турската война, благодарение, на която България възкръсна на картата на Европа“, каза оше Радев. Срещата му се Путин продължава при закрити врати.

В категории: Политика


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
17
Коментара по темата
17.
Мдаа
23.05.2018 08:12:36
2
0
Кво му давате наклон на Бойко? Дребосъкът ще дотърчи сам в София, стойте и гледайте.
16.
ей ся
22.05.2018 22:50:50
0
1
вече ще му набият канчето на тиквата както си требе
15.
Маца
22.05.2018 18:44:13
0
4
Путин е много красив мъж!
14.
Spiridon
22.05.2018 18:38:18
0
3
Dano KGB pocherpiat Batze s nai novata versia na NOVICHOK-TIKVICHOK
13.
до 12
22.05.2018 18:01:06
2
4
Крайно време е да се прегледаш!Стана крайно досаден за всички!
12.
До7ми
22.05.2018 17:53:43
4
3
Абсурд да си шизофреник! Тя държавата цъфтеше и вързваше,направо беше световен лидер. Хахаааааасс
Поредният малоумен шизофрен,който явно е забравил до къде беше стигнала държавата със ”страхотните заводи и индустрия” за чиято продукция след разпадането на Соц блока,пазар може би имаше на друга планета,с несъществуващ живот. Тъпите ви прости манерки,които ви пълниха с лъжи за вечният и непобедим ”соц-комунизъм” идиотизъм. И накрая понеже бяхте много умни и произееждащи,затова фалирахте.
Сега чичо Шизофреников живота е прекрасен,и хората са си добре от всякъде,стига да не са неуки и мързеливи. Кеф ти да почиваш,кеф ти да пътуваш,кеф ти да учиш и работиш навсякъде,Лондон,Париж,Берлин,Виена. Почивка в Турция за дребни пари на супер обслужване. Иди на летището Сарафово,вече за 20евро пътуваш до всякъде в Европа.
Ще стоя аз затворен в Булхария,да бачкам в мизерен завод,да се возя в Чавдар или Икарус натъпкани с дебели лелки и чичовци,къпещи се само в неделя. Мизерния ви комунизъм с Ладата и Москвича,за които се чака 10години. Смешните ви панелки с влагата и миризмата на зеле от избите,от чийто балкони си хвърляте торбичките с боклука,точно вие дъртите изкуфялници,които иначе сте големи моралисти. Добре че ви ги санират с пари от Европа да заприличат на сгради. Добре че дойде времето на България в ЕС,та да има завършена магистрала и пътища,по които да пътуват милиони автомобили.
Какъвто и да е Бойко приемат европейските лидери,и той приема тях. Ама не чух да се срещат с Льотчика или Сланинова,които го играят анти-Европа за да вземат гласовете на малкото останали и постепенно измиращи дърти изкофелници. Европа и Запада винаги са 100напред, и това го казва не кой да е,а самият Тодор Живков ”Социализмът е едно недоносче” и заключението му след посещение в Япония и ФРГ,и конкретно в някои техни заводи.Думите му са следните:
”Запада е 100год преди нас.Ние не можем да постигнем това производство”
Съсипали им държавата,коя държава бе Мунчо? Хахааас
11.
Обаче
22.05.2018 17:33:31
0
6
кученцето е много сладко!
10.
ot buroto na Robert lord
22.05.2018 17:00:32
5
3
Мисля че българските журналисти не разбират какво се случва което всъщност показва че правителството е много по умно отколкото вие го дялкане тук.

В момента България става не само мост към Западните Балкани ами и към Русия.

Като основатели на Русия и славянството,
И като най наследници на най важната територия е в Европа цар Борисов вече играе като Швейцария.
Ние сме пазара!!!!!
Ние сме центъра
Ние сме моста Европа Азия, не Турция.
Сега ще сдобряваме Русия и Европа.
Целта е да помогнем на руския народ да се подготви след Путин да може да издържи на проблемите които неизбежно ще се случат в една немислима глупава империя като Русия.

И сега ние Няма какво да говорим за Белене при условие че соларната революция е готова.

Мисля че ние сега ще помагаме и на Русия и на Европа но те ще си плащат за това.

Добре дошли в новата Швейцария — България.
9.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
22.05.2018 16:57:47
3
3
Молодец,всички сме руски пастарметини...обичаме монопола на Лукойл също.
8.
Мисирков
22.05.2018 16:45:38
4
4
сичкити са руски кавали
7.
М да...
22.05.2018 16:39:44
7
11
Дано да им дойде акъла в главата на нашите управляващи тикви. Радев май е единствения трезвомислещ. Уж всички са "равноправни" в ЕС, но и Меркел, и Макрончо , и терезка....си гледат собствените интереси, ние сме техни слуги. Каквото поискаха, всичко изпълнихме и съсипахме! Държавата ни се върна с поне 20 години назад! Време е да се промени курса на управление- държавните интереси над всичко!!!
6.
демократ
22.05.2018 16:32:13
3
14
Бойко Борисов, човекът който спря АЕЦ Белене и "Южен поток" сега ще излезе голЕм стратег. След десет години чесане по главата. Няколко милиярда излишни неустойки потрошена пара щял да започва строителството и на АЕЦ и на "Български поток". Малоумен човек. Малоумна, клатеща се "политика". ВЕрвате ли още ?
5.
Нико
22.05.2018 16:28:17
0
5
Абе те и други не ги вземат на сериозно,обаче те си мислят ,че са в играта!Баси ташака!
4.
Юри
22.05.2018 16:08:54
9
4
Нещо Радев никой не го взе за никакъв.
И двата дикатора там му казаха да прави Цар Борисов.
3.
БУРГАС
22.05.2018 16:06:48
0
2
Сегодня было получено разрешение на укладку второй нитки в Исключительной экономической зоне и территориальных водах Турции. Таким образом, все необходимые разрешения со стороны Правительства Турецкой Республики для морской укладки газопровода "Турецкий поток" получены. Теперь абсолютно точно обе нитки газопровода будут запущены в эксплуатацию в срок, до конца 2019 г."

«Надеюсь, что наши правительства пересмотрят возможность прямых поставок газа из России через Черное море», – приводит слова болгарского президента ТАСС. По словам Радева, новый газопровод можно назвать «Болгарским потоком».

Болгарские пожелания выглядят откровенно анекдотично. Несколько лет назад Газпром был готов сделать то, о чем просит сейчас Болгария. Тогда планировалось построить газопровод «Южный поток» мощностью 63 млрд кубов, который как раз должен был выходить на берег Болгарии – и делать тем самым Болгарию крупным европейским газовым хабом.

Г-да ,стига популизъм.Президентът Радев си прави елементарен пиар!Въпросът с"потока" е решен отдавна."Газпром"е взел решение,а желанието на Радев звучи като анекдот.И по-важното- България е парламентарна република и какво е казал президента е без значение.Стига заблуди!
2.
Велин
22.05.2018 16:06:24
2
5
Ами нали сте против рашаните селувате гъзовете на Америка апък щте ходи при Путин Маи нещто има З
1.
на кракаааа
22.05.2018 16:02:31
8
9
пък там на коленцааа щото преди години се изсрахме на метенотоооо, щото сме тъпи и празни мутренски тиквиии
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Има и бус на криминалистите  Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори