Краят на една ера: Макдоналдс на ул."Александровска" хлопна кепенци, изтегли се от центъра на Бургас завинаги (СНИМКИ)


Краят на една ера: Макдоналдс на ул."Александровска" хлопна кепенци, изтегли се от центъра на Бургас завинаги (СНИМКИ)
Обектът отвори врати преди точно 20 години, но в последните 5 бургазлии изглежда загубиха интерес към веригата
14 Май 2018, Понеделник
Автор: Георги РУСЧЕВ

Друг франчайз за бързо хранене също затвори обекта си на ул. "Александровска"Първият обект от веригата Макдоналдс в Бургас, намиращ се на пъпа на града - на ул. „Александровска“, след 20 години хлопна кепенци завинаги. 

Заведението за бързо хранене отвори врати през вече далечната 1998 г. и дълго време бе голяма атракция за бургазлии. В първите години редовно имаше опашки, а на откриването множеството стигаше чак до днешната дрогерия "Lily".

Бургазлии, родени между 1985-а и 1995-а, де факто са израснали покрай емблематичното заведение, което вече е в историята. 

Малките деца няма да могат да си правят снимки с Роналд Макдоналд - лицето на компанията, седнал на пейката и протегнал ръка в очакване.

Днес на витрината, от вътрешната страна, има залепена табелка, указваща окончателното закриване.


"Уважаеми клиенти, заповядайте в някой от най-близките ни ресторанти Макдоналдс в гр. Бургас – кв. Зорница, бул. Стефан Стамболов и в мол Бургас, бул. Транспортна. Ще ви очакваме!“


За момента огромното лого на веригата, намиращо се на покрива на сградата, е все още там, по всяка вероятност съвсем скоро и то ще бъде премахнато

Не е ясно каква е причината за затварянето на обекта, но в последните години той често бе празен. Във веригата за бързо хранене дори нямаше готови бургери и се налагаше клиентите да чакат дълго, за да бъдат приготвяни.


Така изглеждаше ресторантът допреди 10-ина години. С местоположението си той бе едно от най-посещаваните места в Бургас - на три етажа и с маси отвън

Дали бургазлии са променили хранителните си навици - започнали са да се хранят по-здравословно или са преминали към по-евтината фаст фууд храна - дюнерите, може само да се гадае. 

Но е факт, че се забелязва изтегляне на веригите в този пазарен сигмент от центъра към моловете. За сметка на тях остават дюнерджийниците (поне 5) и пицариите. 

Междувременно и друг франчайз за бързо хранене на същата улица - "SubWay" също затвори. Веригата остава с обекти единствено в двата мола в жк „Славейков“ и жк „Изгрев“. В този случай обаче се намират разумни аргументи за краха на SubWay - по ул."Александровска" има друг конкурентен обект, който предлага същия асортимент на по-ниски цени. 79
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
79.
BЪХ
17.05.2018 09:02:45
4
1
Много лоша миризма имаше там.Май канализацията връщаше фекалии в приземното помещение.Още с влизането те удряше в и иди хапвай ако със запушен нос .
78.
Читател
16.05.2018 23:09:37
0
0
Повтарям ти, че не са правилна извадка за средна класа, защото професията е високо платена. Под скъпи разбирай, че Мазда 6 е лесно достижим автомобил. От там нагоре.
77.
днес
16.05.2018 22:57:17
2
1
В съседна Гърция дори не пият КОКА КОЛА .
76.
От 59 до Читател
16.05.2018 22:30:27
0
0
Е колко скъпи ,аз карам Мерцедес,имам и Айфон и ти казвам ,че не живеем добре!
75.
Читател
16.05.2018 22:04:42
0
0
До 59/74 - всички имаха Нокия нисък клас. Бизнес класовете обаче, каквито са айфоните днес, ги имаха само богатите и децата им. А това за колегите ми не е правилна извадка, понеже съм в добре платена сфера и почти всички имат нови и по-скъпи коли.
74.
59 до Читател
16.05.2018 19:00:33
2
0
В предния си коментар си много прав.15 годишни коли купени преди 5 години.Що се отнася до айфоните,преди няколко години Нокия бяха най- хубавата марка,и масово всички имаха нокии.Пример преди години една Нокия струваше колкото един Айфон сега.Така че не сме мръднали от дъното.Мога ли да те попитам колко твои колеги имат нови коли.Работя във фирма с над 100 човека персонал,една колежка има само чисто нова кола,тоест 1 %.Става дума за хора с образование владеещи по 2-3 езика.
73.
Читател до 72
16.05.2018 18:35:47
0
1
Точно за това говоря. Тооочно за това!
72.
Чистилището до Читател
16.05.2018 17:12:34
2
1
Колкото и да пишеш никой няма да те разбере. Аз също взимам хубави пари, но едвам свързваме двата края. Карам стар ван, нямам айфон и прочие, но ми прави впечатление, че този голям процент на слаби заплати не е много верен и си прав само в скъпите ресторанти няма свободно място. Всяка 2ра,3-та кола е нова или в пъти по хубава от моята и т.н.
71.
Бургас
16.05.2018 16:55:50
8
0
Ще видите това лято кой ще им ходи на капаните и луксозните заведения в морската градина.Зелената зона на тия ненаядени незадоволени алчни общинари тази път разказаха играта на бизнеса.Само минете и вижте.И зелената им зона и заведенията са празни.Така ще е цяло лято.Айде на бас.
70.
Гражданка
16.05.2018 14:39:28
11
4
Смятайте ... Щом МакДоналдс затвори в центъра ... Беше еуфория, когато го отвориха и дълги години беше така. Празнувахме си там рождените дни, партитата за малки деца бяха супер! Разграничението между бедни и богати стана супер осезаемо ... Родителите нямат 5лв. да купят на децата си един сладолед и един пай от там... "Вкъщи,маме,вкъщи... " За какво говорим изобщо...
Хайде, хубав ден на всички, че трябва и аз да изплащам на шефа си апартаментите и колата... Откакто ги купи, само реве, че няма пари за заплати и ремонт на офиса и ние правим всичко възможно да го успокояваме. А довечера кренвирши и гръцки домати ...
69.
Бургазлия
16.05.2018 14:23:35
5
2
Всички влизате в големи размисли и здрасти и веднага го обръщате на политика и икономика на града и държавата. Като един средностатистически гражданин на град Бургас аз виждам съвсем други причини в това да затвори този обект. Преди време за мен това беше един приятен обект от който можех да си взема 2-3 хамбургера да притъпят гладът за няколко часа, но с времето спрях да го посещавам защото качеството на храната се влоши, самото заведение още при влизането в което миришеше на мухъл и водорасли, порциите се смалиха по размер докато цените се вдигаха. Предвид конкуренцията която беше събуей винаги бих предпочел събуей. Хигиенично те бяха в пъти по-добре и също така като качество на храната и порции. Да, плащаш по 7-8 лева за бързо хранене навън което ти го приготвят пред теб и беше по-вкусно и здравословно от МакДоналдс. Та драги ми настървени коментатори тръгнали на война, не всичко е политика или обща икономика. В случая в моите очи става въпрос за лош мениджмънт на заведение.
68.
Читател
16.05.2018 12:28:05
5
1
До 59 - Отново споменавам, че не съм от онези със скъпите автомобили и с многото пари. Работя като нормалните граждани и не получавам пари от дивиденти, не получавам пари от ренти, освен там някой-друг наследен декар от дядовците едно време. Не знам какво имаш предвид под това да сляза на земята, средата ми е съвсем средна и нормална. Телефоните, които казваш, че са айфон петици и шестици - няма значение. Купени са нови, неведнъж съм го чувал от съседни маси или от коментари за други хора. Естествено, че много от тях си ги купуват втора употреба. Повечето са от селата и малките градове обаче. Колите масово са 10-15 годишни, но купени преди 5 години. Дали са на кредит или не - няма никакво значение. Аз живея под покрив, който също е на кредит, но щом мога да си го позволя, значи ги получавам. Почивките дали са с нискотарифни полети или не - няма значение, преди време ги нямаше или бяха рядкост. Пълните ресторанти са предимно петък и събота - не е вярно. Често се налага да хапвам навън в работно време, понякога има празни маси, след обяд, но обедите и вечерите са над 50% със сигурност. Освен на първи януари или там подобни дни след големи празници. А дали правят по 15 лв на човек, сам можеш да се поинтересуваш - питай колко сметка правят плюс какъв бакшиш взима една сервитьорка в Хепи, Инканто, Романс. И естествено, че не всеки може да си го позволи, отново казвам, че има и винаги ще има бедни хора. Спрете да повтаряте как не всеки може да си го позволи. Естествено, че не всеки може.

До 60 Асдро - Твоят коментар го харесах с like. Дори ти благодаря за него, защото тук във Флагман, а и като цяло, много рядко се среща образован и интелигенет човек, който да напише добре структурирана и оформена мисълта си. Не сме точно на едно мнение по темата, но имаме доста сходни виждания. Аз не съм професионално свързан с психологията на българина, но съм човек, който чете, наблюдава, изучава и асимилира всичко около себе си. Непрофесионално, но постоянно и без почивка. Абсолютно съм съгласен с ганьовската позиция, която си написал и няма две мнения по въпроса. Изхвърлянето е много голямо. Много лапетии на по 20-25, че дори и вече мъже на 30-35 години се поддават на тази глупост да правят нещо, за да впечатлят останалите, но каквото и да искаш да направиш, за да впечатлиш - означава, че можеш да си го позволиш. Аз много искам да си взема проходим автомобил Ленд Роувър, не за да се изхвърлям пред приятели или хора, а защото ми харесва и бих се зарадвал, ако можех да си го позволя. Но не мога. И ти гарантирам, че този, дето си е купил тройка от 2011та, за да го гледат, също ако можеше, щеше да е с Ленд Роувъра. Но не може, на него крайните възможности може да са му БМВ тройка от 2011та, но явно ги има. 15-20 хиляди или там колкото и да са - преди 10 години не беше така. Тогава автомобилите или бяха нови на богаташите, или бяха много стари на бедните и средната класа, която почти се приравняваше към бедните. Именно затова говоря сега, че средна класа има. Тя може да не е като тази от западните държави, но със сигурност е по-богата и по-добре материално оценена от преди 10 и повече години. Говоря за средния човек от средната класа, не визирам никого - нито мен, нито моите приятели, нито вас. Относно отрязаната бизнес среда в града, абсолютно съм съгласен и няма да оспорвам нищо. Кметът има да работи още много. И той, и този след него, и тези около тях. И още веднъж те поздравявм. Няма значение дали сме на едно мнение или не, ти имаш позиция, която е подкрепена с мисъл. Пожелавам ти успех, не само материален, бъди жив, здрав и щастлив.

До 61 - пишеш, че си до Ник, обаче всъщност описваш моя коментар и ми се струва, че си объркал номера и човека. Май постът ти е за мен. Затова ще отговоря, макар и да не е за мен - със сигурност държавата не е длъжна за това, което пишеш ти. Тя е орган, който следи дали се спазват законите. Когато не се спазват, ние сме длъжни като граждани на изискваме от държавата да започне да спазва законите и да налага санкции и да осъжда нарушителите. До там. Всичко останало е популизъм и празни приказки, за да се приканват гласоподаватели. Държавата не осигурява работа, тя осигурява терен и условия. Тези условия обаче се осигуряват и от хората в държавата, които всъщност аз упреквам. Просто е.
67.
Оооооо
16.05.2018 12:25:10
2
1
Отдавна трябваше да затворят това заведение! Опасна за здравето храна, многократно използвано олио във фритюрниците, продукти със съмнително качество и ГМО...
66.
Стабилс
16.05.2018 10:03:49
4
1
А сега да отворят нещо свястно че няма какво да се яде навън
65.
До 64
16.05.2018 02:33:15
5
0
Директно в целта! Браво!
64.
До №60 и №61
15.05.2018 23:11:16
6
4
Много точно, ясно и изчерпателно. Те това е цялата истина за положението в родината. А пък г-н Читателя да вземе да си пие редовно хапчетата и витамините, че иначе както е тръгнало, скоро и розови летящи слонове ще започнат да му се привиждат. Леле, народа полудЕ щом на някои хора най-бедната и изтормозена държавица им се привижда като гаче да е Балканската Швейцария или поне Бурней.
Обаче най-ми хареса акъла, който дава на хората: "Да бяхте пестели навремето". Демек, ако преди 10 години мизерствахте, сега щеше да закърпите положението със спестявания. Ами, когато изядем тези несбъднати спестявания, какво да правим? Да вземе да се върнем с машина на времето, че да си съберем още пари, така ли? Тотална психиатрия.... Поне като тролите, вземете прочетете малко Хитлер, Гьоринг, Гьобелс, прегледайте "Майн Кампф", че да се понаучите как се прави демагогия и пропаганда.
63.
Разцвет
15.05.2018 21:46:36
6
0
Явно трябва да започнем да се радваме когато световни марки затварят и се изнасят от България - остават Гинка, Марешки, Сульо и Пульо
62.
Вътрешен
15.05.2018 20:46:08
5
3
Знам от сигурен източник близък до кмета че Алибаба ще отварят магазин за левче с убийствени промоции.
61.
Android do Nik
15.05.2018 18:46:14
16
2
Теб по-късно те прочетох... И каква е функцията на Държавата друже ??? Знаеш ли, че живееш в държава отдавна абдокирала от задълженията си. Сигурен съм, че не подозираш какви са задълженията и. Твоите мисли съм ги чел и чувал често. Това са мисли насадени ви толкова тънко в съзнанието, че докато се усетите и току виж нуждите ви изведнъж са започнали да подсещат, каква е ролята на държавата, и защо в крайна сметка обществото ни е подчинено на нея. Тук държавата спря да работи, и хората спряха да работят за нея. Това обаче е пагубно, пагубно е и подобно на твоето мислене, в което вменяваш, че тя не е... длъжна. Длъжна е дружество, длъжна е. Аз и ти работещите и плащайки данъците и таксите си в нея трябва да изискваме от нея. Длъжна е пред нас, длъжна е пред децата ни, младите ни майки, възрастните ни родители. Щом сме честни към нея (а аз съм такъв) трябва и тя да е честна към нас. Силен народ - силна държава, силна държава - силен народ. И вярвай ми друже. Болната държава само може да породи мисли, като твоите. Не комунизъм, не ГЕРБ, а съзнанието и мисълта, какво даваме, като си плащаме честно данъците може да промени обществото ни и... претенциите ни към държава. Така че, убий твърдението, че държавата не е длъжна, защото нали се сещаш, кое е отпорното мнение, а именно, че и ние не сме и длъжни... За съжаление бедността на нацията ни се храни точно от тези "взаимоотношения". И понеже си пишем истини, знаеш ли какво пише на входа на една държава, чийто социален елемент привлече половината свят в нея.?Пише: Благоденствам ли аз, благоденства държавата ми, благоденства ли държавата ми, благоденстваме всички... Така че, моля те. Смени си нагласите и искай от Държавата, но само това, което е честно дадено от теб, останалите - нямат право на претенции... Друг е въпросът, че държавните ни служители си нямат идея за зависимостите и дори си нямат идея от къде им идват заплатите, а за съжаление те пряко представляват държавността ни пред всички нас... Болната глава е там, но това не онеправдава днешната абдикация на държава към народ.
60.
Aсдро do читател.
15.05.2018 17:40:59
31
1
Обичам позитивните мисли, нямам нищо против да гледаме в розово. Напротив, уча децата си да следват мечтите си и да не търсят причина в другите, ако не успеят да ги реализират... До тук обаче с позитивните неща. Аз не съм беден, мога да си позволя материалности, които види се - впечатляват българина. Само че съм прагматичен и предпочитам парите си да ги давам за образование на децата си, почивки и екскурзии в чужбина, обичам да пътувам с колата си и макар да не е "премиум" марка е нова, практична и достатъчно мощна, че да получавам удовлетворение от нея.. . Защо пиша това? Защото те чета и няколко пъти срещам впечатленията ти относно демонстрирания висок стандарт в бургазлията. Брат, професионално съм обвързан в една материя, която на длан ми предоставя психологията българска. На практика средна класа нямаме. Имаме живеещи хора, с мечта да имат Айфон, БМВ на 15 години и детска количка струвала, колкото на дядовците им новата Жигула, купувана преди 40 години. Не вярвай на екстериора. Заложено е в генчето ни да демонстрираме благосъстоянието, което Искаме да имаме, а нямаме. Иначе, да. Има богати хора, но те не демонстрират състояние в Инканто. Тези последните пък са гурме заведение с надценено самочувствие. Само за сравнение ще напиша, че цените на подобни верига заведения в Белгия са по-щадящи клиента. И не говоря за случайни такива, а намиращи се в старата част на Брюксел, където повярвай ми и най-бедния тамошните клиент със сигурност е в пъти по-богат от най-богатия ни клиент в Инканто. И ако ми губиш мисълта, ще те върна отново в нея. А именно - не съди благосъстоянието на българина според заведенията, които посещава и придобивките, които има. Всичко му е или изгладувано, или дар от наследство, което виждаш как профуква. Радвай се за благосъстоянието на българина тогава, когато вече не му прави впечатление, кой какъв телефон има, каква кола кара и не степенуване заведенията според цените в тях. Що се касае за икономическото израстване на града ни. Ами не, градът ни се срива, превръща се в спалня за работещите на юг и север от Бургас. Къде са ни производствата?Ами изчезнаха от тук барабар с интереса на круизните компании, изчезнаха я посоки Пловдив, София, Стара Загора и В. Търново. Пиша това от позицията на заинтересован и сблъскващ се с отчаянието на мои контрагенти. Отчайващи неща се случват тук и вярвай вината не в работещите за 600 лв. младежи. Тук е отрязана бизнес средата, а в град с пристанище, летище и слава на до скорошен икономически двигател на България е престъпно да се случва този колапс за бизнес и инвестиции към днешна дата.
59.
До Читател
15.05.2018 15:15:23
15
4
Пич, слез на земята! Виж колко е средната заплата в града. Какви айфони, какви скъпи коли, какви почивки пет пъти в годината. Тия айфони са масово петици или шестици, взети на кредит. Колите масово са 10-15 годишни отново масаво взети на кредит. Почивките са с ниско тарифни полети за по 30-40 лв билета в двете посоки. Скоро имаше такива от Бургас до Милано. С автобус е по - скъпо от Бургас до София. Пълните кошници са неща от първа необходимост пуснати на промоция. Пълните ресторанти са предимно петък и събота вечер, и едва ли правят повече от 15 лв на човек и не всеки може да си го позволи.
58.
Читател до 56 Nik
15.05.2018 13:33:01
4
4
Не са го разбрали, приятел. Те са комунисти до мозъка на костите си, за тях държават е длъжна да прави всичко, което те не могат. А те не могат нищо, затова искат от държавата нищо. И така.
57.
Милена
15.05.2018 12:33:52
6
1
Радвам се,това беше отрова
56.
Nik
15.05.2018 12:26:36
18
10
Пълно тук с макро-макроикономисти и всякакви специалисти! Кой знае какво станало-затворил един Макдоналдс и веднага луди коментари за ГЕРБ, БСП и т.н.международното положение. И пак Бойко виновен!!! А спрете се малко вече!! Пари в България и Бургас-колкото искаш, само да ти се работи. Не разбрахте ли, че държавата няма и не е длъжна да ви храни.
55.
Do 33
15.05.2018 09:47:12
3
3
Absolutno prav si bachkam v Gemaniq v 100.000 grad ima tri Mac.Donaldsa i trite sa izvan grada Restoranti ot tazi veriga veche rqdko se sreshtat vcentara na grad taka e v cqla Evropa
54.
*********
15.05.2018 08:19:08
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
До агент 007
15.05.2018 08:08:03
5
2
Уж си агент,пък не си информиран,че не са се разбрали за наема със собствениците.
52.
Svinq
15.05.2018 00:03:52
2
0
Az sam svinq i obicham da qm ot tam
51.
Специалистът
14.05.2018 23:12:06
5
3
Благодаря на ФЛАГМАН ,че вече не съм БЛОКИРАН и спокойно мога да пиша коментари.
Благодаря и на КМЕТА от Айтос ВАСИЛ ЕДРЕВ който сигурно има заслуги за това.

НОо искам да знаете ,че докато не промените нещата ,ще е така.

Кога ще ударите "КЕПЕНЦИТЕ" и никой да не може да ползва НЕУЗАКОНЕНАТА И НЕЗАКОННА къща с административен адрес Айтос ул.МОСКВА 18
КОЯТО ПРИДОБИХМЕ ЧРЕЗ ЗАБЛУДА И ИЗМАМА при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324.....и много чудно как ще я узаконим като се УКРИВАТ СТРОИТЕЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ от СИЙКА ТЕНЕВА и служители от ОБЩИНАТА .
50.
зурла
14.05.2018 23:00:14
11
0
Само веднъж съм влизал в такива , заради децата. Още на входа ме потресе гадна отвратителна и тежка миризма. Така ли трябва да мирише храната ?! Все пак българската кухня е добра, за да ядем такива боклуци. Има места по света където хората не умеят да готвят , или не ги интересува какво ядат, и ходят по такива места. Нямам нищо против марката, но не консумирам "храната" им
49.
Батка
14.05.2018 22:48:14
12
1
Кой ги яде тия лайна при положение че в Бургас 70 % от младежите тренират здраво и са нацепени , виждам и все повече момичета тренират. Чиста храна и трениране и трите ленти това е.
48.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
14.05.2018 22:28:12
8
1
Нито хамбургери от мак доналдс ям нито съм ходил там нито дюнери ям.
47.
agent 007
14.05.2018 22:20:59
19
13
Да затвори McDonalds в центъра си е сериозна работа- явен сигнал ,че бизнеса с Центъра е зле .И още по сериозно е че затваря точно пред туристическия сезон .,т.е. менъджерите знаят КОлко ?! $$$ е потока и прихода от турист.сезон и Не си заслужава да се работи !
Населението на град Бургас бързо се стопява и инвеститорите се изтеглят . Ходих скоро до Мола в Изгрев-умряла работа .
Извод: 2 500 000 души гласоподаватели ако има избори пак ще гласуват и пак ще си изберат същите управници - Така ,че с основание изхода е единствено Терминал 2 в по-цивилизованите държави и при по-цивилизованите народи !
46.
малка тайна хаха
14.05.2018 21:51:46
18
0
абе защо на 2-пъти си купих дюнер от ъгъла на славянска и богориди и после 2-пъти издъних кенефа ?
1-ви път си викам неможе да е от дюнера пак ще си хапна .обаче 2-рия път вече ме отказа ...
45.
Специалистът
14.05.2018 21:42:25
4
2
А едни айтозлии които буквално забогатяха от правенето на ИМОТНИ ИЗМАМИ при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 и израстнаха покрай кантората му.....все още не са в историята.

Кепенците все още не са хлопнали на СКАНДАЛНО ИЗВЕСТНАТА КАНТОРА в Айтос
44.
Има обяснение
14.05.2018 21:28:33
22
1
Топлата точка на Билла отсреща ги разби.
Наденичка на скара за 0,99лв (0,69лв в акция)
Земел, франзела или друго хлебче + бира и за 1-2лв си готов. В макдоналдс не ми стигат 10лв да залъжа глада
43.
1
14.05.2018 20:59:34
23
3
Заведенията Инканто и Хепи са пълни с общинските тарикати, НАП играчи и намазани пишман строители от нагласеното саниране. Ама сития на гладния не вярва и надявам се скоро и да ви го на*ука.
42.
До 21,10 и други измислени читатели
14.05.2018 20:02:19
13
2
Читателю,бягай сега при шефа да му се похвалиш какво си написал ! Може да Ти подхвърли някое обектче ...от саниране,евролапане или поне някоя дребна далаверка да добавиш към сладката Ти службичка
41.
Д.Николов
14.05.2018 19:57:43
18
5
Toва е пряк резултат от огромните "успехи" на другаря Бойко Борисов и ГЕРБ за закриване на България !
40.
;;;
14.05.2018 19:53:45
4
2
... с поне привидно вносни колбаси, а кебапченцата по 50стотинки едното от които си облизваш пръстите сигурно са лаели а можеби и цвърчали малко по0- рано
39.
;;;
14.05.2018 19:50:30
5
3
15 см сандвич в Събуей е 3лв уважаеми господин родител
38.
Родител
14.05.2018 19:47:51
15
5
Крайно време беше да се закрият!
За един сандвич в СЪбуей 15см даваш 6,50 лв как няма да го закрият!Какво има в сандвича,едно парченце кашкавал и едно парченце шунка от най евтините и искат да съществуват!
Да ги закриват и да върнат кебапчийница та Люлин,за 1лв две сочни кебапчета с лютеничка и две филийки хляб, да си оближеш пръстите!
Това е истината,а не да рекетират хората и особено учениците от близкото училище!
37.
До Читател и писател
14.05.2018 19:40:10
16
5
Уважаеми Читателю, благодаря ти, че ми отвори очите в какъв рай живеем, Алилуйя! Колко съм бил заблуден, да си мисля, че сме най-бедничката държава с най-голямата корупция в цяла Европа и най-изпадналия народ с най-ниските заплати и най-ниските пенсии, и с най-много граждани, живеещи под прага на бедността. Ма то сигурно съм се заблудил не от лични впечатления, а от статистиките и докладите на ЕС, с които ни облъчват разни платени западни тролове. Живял съм в голяма заблуда, ще знаеш, добре, че се появи от където и да е, и ми даде правилните мисли. Ех, колко е красив светът и колко са щастливи хората, а всички патриции са мои братя!
36.
Читател до 35
14.05.2018 16:29:01
11
4
Ясно е, че не си разбрал нищо от това, което съм написал, но няма значение. И без това отдавна съм разбрал, че хората не четат, а най-вече и не осмислят. С останалото няма нужда да се спори, то е видно. За същия тоя манталитет говоря и аз.
35.
Пламен до 10
14.05.2018 16:20:23
13
7
Читателю,това ти с кой си заобиколен си е твоя работа.Говориш,че си обосновано критичен към партиите,което означава,че се припознават като български гражданин.След това обаче от фълшивата ти позиция на пиедестал казваш,че просто сме си такива.Прости,мързеливи и т.н.Бургас няма никакъв стандарт,по две основни причини според мен.Първата е политиката на управляващите през последните 29 години,а втората е селският манталитет на хората в града,който не позволява духовно и материално развитие на самият индивид.Корупцията,липсата на производство и манталитета определят облика на града.
34.
Читател
14.05.2018 16:19:35
29
16
До 32 (поредния) - не ГЕРБ е изгонила децата им, а слабохарактерното им съзнание и постоянното повтаряне, че тук е зле и нищо не може да се направи. Ето това ги изгони. И всъщност има една голяма част, които са навън не заради пари, понеже и тук са зикарвали достатъчно, а заради мрънкачи и недоволни лентяи като вас. Понеже и 100 000 на месец да взимаш, когато си заобграден с идиоти, пак не ти е хубаво.
33.
Читател
14.05.2018 16:17:18
27
6
Преди малко един приятел ми подсказа нещо, което напълно забравих да напиша, а дори то беше първоначалната ми мисъл като започвах първото мнение. Евтини и некачествени храни като Мак Доналдс има само в бедните райони и крайните квартали на градовете. В централните части те са доста по-слабо концентрирани или са на места с голям приток на хора, за да може "бързото ядене" да им спести време. И все пак добре печелившите го избягват, логично разбира се. Една от причината такива нискокачествени храни да се местят е именно причината, че хората сядат на по-скъпи места с по-добра храна. Инканто, Хепи, Романс. Само на 5 минути разстояние от Мак Доналдс. За два, максимум три пъти по-скъпо, се наяждаш на по-вкусно, на по-добро обслужване, на по-добра обстановка. Ииии впрочем, и трите споменати ресторанта, а те не са единствените, са нон стоп пълни. Баси бедното население!
32.
До 28
14.05.2018 16:16:47
21
13
Имат хората , защото ГРОБ изгони децата им да бачкат в чужбина!!! Само тези , които бачкат тук нямат и се рудат на опашки за банани по 50 стотинки килото. Иначе за мутрите БГ в момента е РАЙ
31.
...
14.05.2018 15:58:08
4
3
Ж.К. Зорница, а не квартал Зорница!
30.
БургаЗлия
14.05.2018 15:40:39
52
1
ИСКАМЕ СИ ШКЕМБЕДЖИЙНИЦАТА !!!
29.
Читател до 26
14.05.2018 15:36:08
21
9
Еми да сте му мислили едно време, приятелю. Вместо да ходите на почивки, ако сте си използвали финансите правилно или сте се развивали, сега заплатите ви нямаше да са същите, както тогава. Ако мислиш, че в развити държави като в САЩ някой, който нон стоп харчи спечеленото и не търси развитие на заплатата си няма да тъпче на едно място... Май бая сте се объркали. Една шепа от онези, които са отишили в чужбина, могат да кажат и да направят разликата и да разберат за какво им говоря. Не знам вие от кои сте, но предполагам и то най-вероятно съвсме основателно, че само си дрънкате глупостите, че тук нищо не върви. Заучени фрази, които ви отърват да се оправдавате пред себе си. Да, може би доза късмет у някои, да - може и да е въпрос на връзки при други. Тия закони са абсолютно еднакви и за другите страни. Та не разбирам кое прави държавата ни толкова гнила, освен личните нещастия и неуспехи на някои хора. Имам някои неуспешни бизнеси зад гърба си, между другото. И то по времето на тройната коалиция, и по времето на ГЕРБ. Ама така не успях да видя вина у тях. Вината е в мен, в хората, които съм избрал, в хората които са при конкурентите, че са по-добри от моите, на които съм разчитал например и какви ли не други фактори. А ресторанти затварят и се отварят постоянно, толкова е плитко това мислене, че са го затворили само зради "спада на икономиката", която очеизваждащо расте.
28.
Читател
14.05.2018 15:29:05
28
25
Баси майката. Къде тоя народ дето масово мизерства, че не виждам (масово). Ходя по села, по различни градове, в Бургас обикалям нон стоп. Защо виждам мизерстващи впъти по-малко от преди 10-15 години, не мога да ти кажа. Крият ли се тия хора, да не е някаква игра "виждаш ме, няма ме", не разбирам. А пък може наистина да съм в объркания рейс, де да знам. Да кажеш, че съм от ония със скъпите коли за по 100-200 хиляди и си затварям очите - добре, ама не съм от тях. Нормален гражданин с нормални приходи, няма причина да съм "сит, та на гладния да не вярвам". От какво печелиш, че така влошаваш ситуацията? Да приемем, че не си платен, да приемем, че не си и от мърлявите идиоти, които само мрънкат. Ако и ти си нормален среден гражданин, както аз, защо така мислиш? Майки, които се молят за захар и бебешко мляко винаги е имало и ще има. Ама масово? Сериозно? Аз масово виждам колички на марки, които нови са по над 1000 лв. А пазарът, представи си, масово е с колички за по 400. Няма да споменавам пак телефоните и автомобилите им, няма да споменавам и пълните кошници с храна, няма да оспемнавам нон стоп ресторантите и кафенетата, няма да споменавам, че на три месеца (това е по-често от на веднъж в сезона) ходят на почивка (това е масово). Ако ми визираш бабите по селата, които наистина са с ниски пенсии - какво да говорим за тях. Комунизмът си казва тежката дума. Аз моите родители не съм ги оставил обаче, да му мислят децата на тия гладните баби и дядовци. Явно там нещо работата им куца. Та кажи сега, всяването на паника, че работата е много зле, има само няколко кръга, които ги устройва. Ако не си платен и не си от безплатните идиоти, какъв си, че отричаш всичко останало? Защото всеки нормален го вижда. И с хора по опашките си говоря, и с хора в заведенията си говоря. Все такива, дето не са ми в обкръжението, че явно натам те устройва да буташ темата. Ония, дето не са около мен, защо и те са добре? Отново натъртвам, че ти използваш думата масово. Аз не отричам, че няма бедни. Винаги ще има. И аз съм бил беден, между другото.
27.
Радвам се
14.05.2018 15:28:13
17
3
Радвам се че ги няма и без това, нищо качествено не се продава ше там и цената не беше атрактивна.. Не успяха да преборят конкуренция в центъра прекалено много станаха вече е пицариите и дюнерджийниците..
26.
безплатен трол до 21
14.05.2018 15:24:17
41
8
Преди 10-12 години аз и семейството ми живеехме в пъти по-добре от заплатите си. Можехме да си позволим всичко от което имахме нужда, без излишни екстри. Даже и кредит изплащахме по това време. Сега нямаме кредит, пак работим както преди, но вече нищо не можем да си позволим, освен да се храним и да не мръзнем зимата. И нито имаме по-скъпа кола, нито други екстри. Така са и хората около мен, които си нямат партия-хранилка, нито могат да крадат.
25.
bai kosta
14.05.2018 15:21:38
31
2
По времето на соца там беше шкембеджийница 1 май.Малка чорба струваше 10 ст.,голямата беше 14.
24.
До №21 и №10
14.05.2018 15:14:56
34
19
ОбъркАл си рейса, пич! Ама много си се объркал. Народа масово мизерства, ножа е опрял до кокал. Отскочи до Агенцията за социално подпомагане да ти разкажат как майки на пеленачета (българки, не циганки) се молят за пакет захар и бебешко мляко - не са една и две. За пенсионерите, дето ровят по казаните, няма да говоря. Това, че гиганти като Макдоналдс и SubWay затварят и бягат, е симптом че положението е мнооого, ама много лошо. Не коментирам каква е храната в тези вериги- може да е боклук, но хората я харесват и щяха да я купуват ако имаха пари.
23.
Az
14.05.2018 15:12:12
34
5
БРАВО,ТЕЗИ ОТРОВИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН....АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ
22.
Читател
14.05.2018 14:42:48
4
1
Те са в центъра и комплексите - редакция
21.
До 20 от Читател
14.05.2018 14:41:49
22
13
Интересно. Преди 10 и повече години броят на нови автомобили беше по-малък. Тогава телефоните не бяха развити като сега, но ако се направи съотношение на цените им - пак масово бяха по-евтините. Хората ходиха на екскурзии веднъж в годината, понякога дори не беше извън България. И това не са хората, с които аз съм заобиколен, а хората, които виждам, те са всякакви. Днес виждам същите хора, които и тогава. Не ги познавам, говоря образно, че ги "виждам", те са по градовете и комплексите. Автомобилите им са по-нови и скъпи, хладилниците им са по-пълни, понеже виждам пазарските им колички. Обувките и дрехите им са по-скъпи, но да речем, че дрехите са втора употреба и макар маркови, всъщност са 10-15 лв. За обувките не вярвам да са втора употреба. Нещо имаш ли да кажеш сега, защото явно си разбрал коментара ми както ти отъвра. А за микро, макро икономика, средна заплата и прочее други терминологии не започвай. Нито ти познаваш мен, нито аз теб. И аз се радвам за твоя грамотен коментар, рядко се случва.
20.
до 10тия Читател
14.05.2018 14:34:09
30
14
Читателю, пич ти си определено само читател, мислител - не. Поздравявам те за грамотно написания коментар, но ще трябва да се поинтересуваш какво е то макроикономика и средна заплата. Това, че около теб има работещи и добре печелещи хора няма нищо общо със средното ниво на доходите в града. Световна, печеливша и знакова частна фирма затваря ресторант заради икономическите условия, които са следствие и на управленските решения, на корупцията също. Ще се изненадаш, но не всеки несъгласен с твоето лаишко мнение е червен, платен или идиот.
19.
vasil levski govori
14.05.2018 14:29:23
6
4
Sgradata ste ya butat zastoto na nisto ne prilicha.
18.
california wonders
14.05.2018 14:28:49
9
2
Te kato vidiaha kmeta da podnasia svetia pred pametnika na ruskite okupatori reshiha che e yasna rabotata.
Dishaite Lukoil, tazi godina ste e nuleva no sus mirizma!!!!!
17.
Георги
14.05.2018 14:28:16
56
2
Единственото, за което съжалявам, са хората, загубили работата си. За „храната“, предлагана и от двете вериги, няма да седна да плача. Но поне изглеждаха що-годе интелигентно, чисто и работеха по утвърдени стандарти, от които няма мърдане, а служителите бяха с хубави униформи, чисти и учтиви. Дюнерджийниците са дъното. Работниците са мърляви и прости, всичко изглежда мръсно и като в Анадола. По-добре гладен да стоя, разбираш ли, отколкото да си причиня стомашно разстройство.
16.
Smurt na Putin, slava na Ukraina!!!!
14.05.2018 14:27:47
8
14
McDonalds v Bulgaria ne e istinskia ami mai se durji ot grucka firma.
15.
MO
14.05.2018 14:26:21
9
9
1998-2018 Dano falirat I drugi 4ujdi kompanii
14.
druga tema
14.05.2018 14:25:48
9
6
Neka da se mahat groznite fast food.
Niama smisul ot McDonalds.
Ima salati i chisti hrani.
13.
Rush h
14.05.2018 14:23:55
1
1
Hfhdhdhdhshsv
12.
Slayer
14.05.2018 14:22:39
33
7
Напълно нормално ... За да се нахраниш във въпросното заведение ти трябвят 10 лева , а като се има предвид свръх високите доходихи на средно статистическия бургазлия ... Всичко си е в реда на нещата !
11.
Do 6
14.05.2018 14:21:44
23
5
Така е брат,преди доста време бях сервитьор ина смяна отчитах от 600 нагоре оборот,бяхме 4 сервитьори . Заплатите ни бяха 550лв защото изплащахме джипа на шефа и колата на жена му. а пътувахме с една кола да пестим
10.
Читател
14.05.2018 14:20:47
40
36
Как действат червените платени или безплатно глупави тролове:
Ако се отвори Мак Доналдс се започва: Това ни докара ГЕРБ, само некачествена и гадна храна, но какво да очакваме от мутра премиер.
Ако се затвори, както в случая, Мак Доналдс е обратното: Хората нямали пари за нормален начин на живот (нормалния начин на живот явно в представите на диваците включва ядене в Мак Доналдс!?).
Вие сте не за смях, ами за трепане бе, тикви такива. Поне мислите ли като пишете нещо. Аз съм един страшно критичен гражданин. И към ГЕРБ, и към ОП, и към Реформаторите (тогава). Но всяка една критика е подкрепена с теза и с някаква логична аргументация. И до сега, освен платени идиоти и безплатни такива, никой, дори отявните привърженици на ГЕРБ, не са ме обиждали или заяждали, защото сами съзнават предпоставките за развитието на държавата и градовете - именно изкореняване на проблемите, които всяка една партия има. Но да намесвате партия в затварянето на частен обект и то с това, че хората нямали пари, а iPhone-ине да са повече, скъпите коли да са повече, храната по масите да е повече, а да ми дрънкате, че нямало пари е просто парадоксално. Естествено, че има хора, които живеят с лишения. И в САЩ ги има, и в Германия ги има. И навсякъде тези хора, в много по-голямата си част, са нетрудоспособни или отказали се от живота лентяи, които предпочитат да живеят мизерно, вместо да се самообучават или да се захванат със занаят. Защо обаче в България са повече ли? Не е заради политиката. Просто сте си такива. Аз съм се заобиколил само с трудоспособни, образовани, добре платени в спецалността си и свободномислещи хора. Те не са връзкари, не са деца на партийци от едно време, не са гербери, както сигурно само това предполагат мнозинството глупци. Не са нищо друго, освен самоусъвършенствани и немързеливи хора. Останалото е въпрос на късмет дали те блъсне кола или те покоси рак. Всеки, който здрав, прав и корав може да постигне всичко. Спънки има, не отричам. И против това се борим всички граждани - на България, на Европа и на света. Останалото са празни приказки. Платени идиоти и безплати такива.
9.
Георги
14.05.2018 14:12:36
64
2
Добра новина с оглед на това,че храната им е пълна отрова.Лошо,че се закриват работни места,а града ни върви в тази посока.Три месец туризъм през лятото не оправя икономиката,а само пълни джобовете на определени хора.Жалко за Бургас и неговите трудови хора.Какво беше,какво стана.
8.
Gd
14.05.2018 14:10:15
54
3
Мисля,че просто хората се светнаха малко и вместо да дадеш 10 лева за 2 филии хляб , по- добре да си купиш един килограм месо (колкото и да не е такова) пак по-добре!
7.
до 4
14.05.2018 14:09:10
25
7
+++ много точно. Скоро ще има само борш, квас и супа солянка!
6.
Гражданин
14.05.2018 13:57:57
42
10
Ако се върнем назад във времето през 2003-4 година Мак Доналдс беше пълен. Тогава детското меню беше 5лв. а заплатите по 180-250лв.
Сега не знам колко е цената, но със сигурност цена на меню съпоставена към заплата е много по-евтино от преди, а хората не копуват. Това не е поради факта, че хората се хранят по-здравословно.
Няма пари, хората мизерстват в последните 10 години. Работодателите печелят, купуват нови коли, имоти, а работниците се осигуряват на минимум и заплатите са им минимум.
Вижте кафето малко по главната, цял ден масите са пълни, а барманите работят за 600лв нето.
5.
Ана
14.05.2018 13:52:23
67
7
Едно време центърът лятото особено беше фул от народ.Сега е друго.Аз лично в центъра ходя само по работа.В комплекса си имам всичко.
4.
Бургазлия
14.05.2018 13:48:31
59
31
Скоро ще се продава само борш и квас и патриоти ще друсат казачок пред паметника на съветската армия
3.
*********
14.05.2018 13:44:04
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
lhl
14.05.2018 13:41:38
85
17
Директен резултат от ГЕРБ предизборното мото "Видими резултати". Бургас е икономически СЪСИПАН! Хората реално нямат пари за нормален начин на живот, заплатите са на дъното спрямо другите големи градове в България. На Александровска остават само сивите прескъпи павета и кафетата. Туристите няма какво да видят или да си купят.
1.
-----
14.05.2018 13:38:16
94
15
Това бяха вериги насочени към учениците и по-младите. Показателно е на къде се развива града. Става ме загиващ град. Всичко бяга със семействата си навън.
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Бизнес
Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО)
Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО) Защо инспекторът на ОП "Транспорт" не иска да види нарушителя повече от час и да подаде сигнал - остава загадка

Всичко в категорията
На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ) Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас
Заловиха двама с незаконен тютюн, единият опита да подкупи ченгетата Ужасяващо клане заради момиче! 17-годишен младеж бере душа в болница Обрат! Адвокатът на Васил разби на пух и прах версията за ревност, но лъсна нова мистерия около убийството на Калина Скандални разкрития! Ето как готвачът Васил обяснил смъртта на приятелката си Калина Разкриха кой е тарторът на опасната престъпна група у нас, финансирала терористи Извънредно! Обраха Ваня Червенкова! Националната сигурност на България е застрашена заради... (ВИДЕО) Уволниха за пиянство дознателката, изнасилена от трима началници Ето какви пишело във фаталното съобщение, заради което Васил удушил моделката Калина Стана ясно коя е палавата шофьорка от Бургас, спипана с дрога, след като е правила френска любов Задържаха под стража шофьора, организирал 360-километрова гонка с полицията
Николай Банев обвини в лъжа прокуратурата с писмо от ареста (СНИМКА)
Николай Банев обвини в лъжа прокуратурата с писмо от ареста (СНИМКА) Бизнесменът твърди, че откритият в килията телефон не е бил в кутия от сок

Всичко в категорията
Доставчикът на тапицерии за BMW се оттегля от България
Доставчикът на тапицерии за BMW се оттегля от България Липсата на работна сила е оценена като сериозно пречка за бъдещото развитие на компанията в България
Всичко в категорията
"Тапициран" с тютюн автомобил опита да мине през ГКПП Малко Търново, митничарите го спипаха Разкриха две нелегални мобилни бензиностанции, ето къде Жесток скандал! Охранители пребиха момче в "Кауфланд", защото "краде" батерии! (СНИМКИ) Зловещо: Вулева готви на гробище страшна черна магия за Боби Ръгбиста, а той уточни колко секс е правил със Златка Проверяват кмет за конфликт на интереси Нарушения в автошколи в страната Извънредно! Държавата поиска отнемане на 2 400 000 лева от Трайчо Трайков "Ден Х": Военни в Германия с таен, кървав план за масови убийства на политици и бежанци Шефът на БДЖ със сигнал до ДАНС за злоупотреби, топи зам.-министър Занчев Вижте кой стотици пъти сигнализирал за подкупите на Харалампиев, дори и премиера, но не му обръщали внимание Тежка сватба в БСП, млад социалист взе за булка ослепителна сръбкиня (СНИМКИ)
Удължиха грипната ваканция в Бургас
Удължиха грипната ваканция в Бургас Детските градини и яслите в Бургас ще работят, но със степен на филтър и ограничение

Всичко в категорията
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО)
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО) 41-годишният Росен Стефанов оттлежда сам 3-годишното си момиченце
Всичко в категорията
Симона Алексова: Не е справедливо на приемния родител да дават 800, а на майката – 100 лева Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си Родителите на Селин, починала в Германия, завеждат дело срещу лекарката Баба Дора от Шарково: Много си обичах „Бойко Борисов“, майка му ми даваше хубаво мляко (ВИДЕО) Тъжна Коледа за Цветелина Уланд, продължава битката й за децата, отнети от норвежките служби (ВИДЕО) Бургазлийката, приютила Пенка и семейството й след пожара: Знам колко са страдали тия хора (ВИДЕО) Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Заради ипотека 95-годишната жена и семейството й останаха без дом (ВИДЕО) Болният Йосиф Сърчаджиев тръгна с куче водач Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара!
Как изглеждаше жената през социализма Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение Помните ли страховития 8 януари, 1981 г.? Двуметрова вълна помете Поморие! (СНИМКИ) Спомени от соца: Когато нямаше Коледа, а нощите около Нова година миришеха на смола Спомени от соца: Какви подаръци ни носеше Дядо Мраз (СНИМКИ) Спомени от соца: Когато учехме по Коледа, а най-големият празник беше Нова година Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Димитър Николов: Alea iacta est, начело с нашия успешен премиер и със скоростта на F-16 Block – до нова победа! Главният редактор на Флагман Катя Касабова с отличие за благотворителна дейност Димитрина Тенева: Благодаря на съдбата, че съм родена в Бургас, това е столицата на културата (ВИДЕО, СНИМКИ, ОБНОВЕНА) „Мисис България 2017“ инж. Валя Жекова направи дарение за жертвите от насилие (ВИДЕО) 27-годишен бургаски кримигерой сам се набута в лапите на ченгетата Бургас търси най-красивата омъжена жена за 2019 г. Бейби бум в бургаския зоопарк, гальовна камила е новата атракция (ВИДЕО) Д-р Стоян Христов води в онлайн гласуването за „Личност на годината 2018” Удължиха грипната ваканция в Бургас Щабът за грипа заседава в 11 часа днес, много е вероятно да удължат грипната ваканция Да декларираме електронно с ПИК, става най-лесно и бързо, препоръчват от НАП Бургас
Осъдиха циганка, съсипала общинско жилище в бургаския ж.к.”Меден рудник” (СНИМКИ) Кокошарник край бургаския жк. „Меден рудник” стана на пепел, причините се изясняват Спецакция край жк „Меден рудник“! Маскирани ченгета удариха Фиатa на Антон, откриха дрога Извънредно: Пожар гори в блок 47 ж.к. „Меден рудник“, има линейка Двама са откарани в болница след пожара в бл.47 в бургаския ж.к.Меден рудник (СНИМКИ) Ремонтът на бул.”Захари Стоянов” започва през март, приключва до началото на лятото Има ли начин да се изселят ромите от ж.к.Меден рудник, питат граждани Нагъл софиянец нахлу в дом в жк „Меден рудник”, отмъкна куп вещи и избяга, но съжали жестоко Къде, ако не в ж.к."Меден рудник"! Станаха ясни подробности за криминогена, извадил пистолет в тълпата на Нова година Електрическо табло пламна в новогодишната нощ в ж.к.Меден рудник Пенка, чийто дом изгоря на Коледа, се нанесе в чудно жилище навръх Нова година (СНИМКИ)
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година Повечето от новородените са изплакали в Кипър, Дания, Испания, Гърция, Франция, Турция, САЩ и др

Всичко в категорията
Началникът на Отделението по кардиология в УМБАЛ „Дева Мария“ открива кабинет в Айтос Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони Защо шеф Караянчева бърка лидера Марешки с председателя Гери от Айтос Айтос с една крачка напред! Автoмaтичнa мeтeopoлoгичнa cтaнция монтираха в СУ “Христо Ботев” Лед скова бента в парк "Славеева река" в Айтос, но безстрашният Веселин се хвърли във водата и извади Кръста Айтос с амбициозна капиталова програма, ще се строи ударно и през 2019 г. Жестока каскада на пътя! 28-годишен айтозлия изхвърча от пътя и обърна колата си по таван Разбра се кой е източил дизела на бизнесмен от село Тополица Кои са най-четените и коментирани новини в Айтос през 2018 година Кметът Васил Едрев: След ремонта спортната зала "Аетос" ще се превърне в бижуто на града ни! Ето го бъдещето на Айтос – спортистите, прославили родния град в България и по света
Бюджет 2019 на Карнобат е 25,5 млн.лева, акцент е обновяването на инфраструктурата Извънредно! Пожар лумна в новогодишната нощ в хижата в с.Соколово Карнобатски крадци обраха пицария в навечерието на Коледа, но дни по-късно... Най-четените и коментирани новини в Карнобат: Запечатването на винпрома, трагедията на Задушница… Нови паркинги и еднопосочни улици ще облекчат движението в Карнобат Карнобатлии посрещат Коледа във влага и мухъл заради некачествено саниране (ВИДЕО) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Миню Стайков с инвалидна количка в съда, назначиха му разширена медицинска експертиза Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост
Депутатът Николай Тишев с приемна в Обзор
Депутатът Николай Тишев с приемна в Обзор Народният представител от БСП за България ще се срещне с жителите на морския град на 22 януари

Всичко в категорията
Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство Големи проекти ще преобразят Ахелой още тази година Поморие се преклони пред Яворовия гений. Навършиха се 141 години от рождението на поета Каблешково се разширява с два нови жилищни квартала Започнаха обществените обсъждания на проектобюджета на община Поморие за 2019 г. Стартира проектът за реконструкция на водопроводите в селата Бата и Страцин Кметът Иван Алексиев инспектира ремонта на училището в с. Бата Помните ли страховития 8 януари, 1981 г.? Двуметрова вълна помете Поморие! (СНИМКИ) Зелена светлина! Съдът връща към КЗК жалбата за концесията на плажа на Маймуняка в Поморие Общо 44 юнаци скочиха за кръста на три места в община Поморие (СНИМКИ) Община Поморие пресече мераците на таксиметровите шофьори за скок в цените
Нов строеж на брега на морето
Нов строеж на брега на морето Строителството се извършва между нос Свети Тома и т.нар. "Шофьорски плаж" на самия бряг
Всичко в категорията
Кой превърна пясъчните дюни в земя за оран? (ВИДЕО) Дюната, която никога вече няма да видим заради гледката на простак (ВИДЕО) Ето го бургазлията Иван Нончев, задържан заради скандала с унищожените дюни Правят нова проверка на унищожените дюни на къмпинг "Смокиня" Първо във Флагман.бг! Вижте кои са в дюни скандала на "Смокини". Има кметски племенник Трима са арестувани за унищожената дюна до къмпинг „Смокиня” (ВИДЕО) Прокуратурата в Бургас се самосезира за унищожените дюни на къмпинг „Смокиня” Издриват Миро от София, който заличи дюна, за да си разкрие лична панорама към морето на Смокини (ВИДЕО/СНИМКИ) Само във Флагман.БГ! Вижте кой и защо разора дюната на к-г Смокиня Созопол започна подготовка с пет нови, чака двама нападатели и централен бранител Екшън като във филм: 21-годишен моторист спретна гонка с униформени, после се оплака от полицейско насилие
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево Решението е взето днес след одобряване на допълнителни трансфери от бюджета

Всичко в категорията
Учителката Деси Стоянова от Царево: Морските ми елхи са направени с любов (ВИДЕО) За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско Партията ще реши дали ще съм кандидат за следващ мандат,  оставям финансово стабилна община и съм спокоен за съгражданите си


Всичко в категорията
Приморско направи първа копка по инвестиционен проект във водния сектор за 22 млн.лв. (СНИМКИ) Община Приморско поема лодките за разходка до устието на р. Ропотамо? Защо не, казват от РИОСВ Петър Янакиев извади Кръста в Приморско, скачал за първи път в ледените води (СНИМКИ) Община Приморско почете паметта на замръзналия на поста си войник-граничар през 1929г. Правителството отпусна 1,6 млн. лв. за обновяване на инфраструктурата в Приморско Енергийна компания подкрепи средното образование в Приморско, оборудва кабинети за 55 000 евро Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ) Похвално! Полицаи от Приморско хванаха крадец, задигнал телефон от туристка през лятото Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция Община Средец е една от малките в България, но пък има какво да покаже относно образователна инфраструктура
Всичко в категорията
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина БМВ избухна в пламъци в центъра на Средец Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
За първи път "мъжко хоро" се изви в сърцето на Странджа, Кристиян Станков спаси Кръста на Малко Търново (СНИМКИ) Прогнозата се сбъдва! Пелена от сняг затрупа Малко Търново Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново
Камено даде старт с водосвет на новата камбанария на църквата „Св.вмчк. Георги Победоносец“
Камено даде старт с водосвет на новата камбанария на църквата „Св.вмчк. Георги Победоносец“ „Радвам се, че се изпълва една моя мечта. Надявам се новата камбанария да стане символ на града, закрилян от „Св.вмчк. Георги Победоносец“, каза кметът Жельо Вардунски

Всичко в категорията
Благороден жест! Красавица от Камено дарява балната си рокля (СНИМКА) Арестуваха 22-годишен автоджамбаз, задигнал Опела на мъж от Камено Пожар в котелното помещение едва не изпепели вила в с.Черни връх 33-годишен задигна луканките на съсед в Русокастро, след като ченгетата го спипаха... В Камено сами се грижат за събирането на сметта - съветниците вдигат заплатите в БКС с 10% 2018-а година за Камено – без бури и вихрушки, но тежка откъм финанси Площадът на Камено заблестява след одобрено финансиране от правителството (СНИМКА) Над 1,7 млн. лева отиват за възстановяване на инфраструктурата в Камено след наводненията в края на 2017 г. Народният представител Галя Желязкова стана „кръстница“ на детска градина в Черни връх Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола
Благотворителен базар обедини жителите на Сунгурларе, събират и капачки в помощ на спортни клубове ГЕРБ-Сунгурларе ще подкрепи Коледен благотворителен базар в помощ на спортен клуб 70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци"
25-годишен шофьор от Руен уби велосипедист при тежка катастрофа Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Нужна е реформа на прокуратурата, няма борба с корупцията по високите етажи на властта Интервю Всички интервюта Депутатът Тодор БАЙЧЕВ пред „Флагман”: Нужна е реформа на прокуратурата, няма борба с корупцията по високите етажи на властта
Пиша „Слаб” (2) на Сотир Цацаров в това отношение и „Добър” (4) за цялостната му дейност, казва народният представител от „БСП за България”
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ За скандалната рекламата на „Жилет”: Лошо ли е да си мъж и има ли мъжествеността място в 21 век (ВИДЕО) Това е едно дълго, мъчително упражнение в нисък корпоративен феминизъм

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО) На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.01.2019на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Полезно е да си спомните за миналото. Някои от представителите на този знак обаче дори ще бъдат изправени пред дилемата дали да дадат втори шанс на бившата си половинка или да продължат да се правят на сърдити. Дори да са ви наранили, желателно е да простите. За да получите това, което искате, трябва да положите усилия в комуникацията. Сигналите, които получавате при общуването с представители на противоположния пол, обаче може доста да ви объркат. Не търсете логика! Оставете се на интуицията да ви води и се забавлявайте! Може съвсем неочаквано нежните създания, родени под този знак, да получат букет цветя или предложение за среща от нов ухажор. Звездите обаче ви предупреждават, че тези романтични преживявания няма да доведат до сериозна връзка. Мъжете пък да внимават с ревността! Да говориш без да мислиш, е все едно да стреляш без да се целиш. Това го е казал Мигел де Сервантес, но в този ден думите са като куршуми и ако не ги подбирате правилно, рискувате да се изложите. Не е препоръчително да сте в шумна компания. Не злоупотребявайте с алкохола! Изпитвате страстно желание да промените хората, които обичате, а това може да породи сериозни разправии. Не си и помисляйте да им налагате ограничения или да искате нещо, което те не могат да ви дадат! Носете тоалети в тъмносиньо! Това спомага за ясна интуиция и ум. Нуждаете се от позитивна среда и хора, които споделят потребностите ви. Добре ще ви се отрази разходка сред природата в приятната компания на любимия. За самотните дами сега не се препоръчителни запознанствата, защото са склонни да идеализират и може да се разочароват. Пред вас се откриват добри възможности да осъществите мечтите си, да разширите своя кръгозор като да придобиете нови знания и умения. Обърнете обаче внимание на здравословното си състояние! Най-уязвими сега са сливиците и гласните струни. Бъдете постоянни и неотклонни в целите си! Може да вземете важни решения, но е добре преди това да се посъветвате с близките си. Желателно е да ограничите вредните храни и напитки, които имат негативен ефект върху здравословното ви състояние. Повишената чувствителност, интуицията и спомени ще са водеща сила през този ден.  Ще намерите каквото търсите. Можете да се изразите добре и да намерите подкрепа. Склонни сте да си угаждате и преяждате. Има риск от затлъстяване, защото всеки излишен грам ви се лепи. Повишените ви емоции могат да породят напрежение в отношенията ви с околните. Внимавайте да не засегнете тези, които обичате, с необмислени изказвания! Страстта ви изгаря. Ласките ще помогнат да разтопите ледовете между вас. Възможни са контузии. Предоставят ви се чудесни условия и може да разгърнете своя творчески потенциал, да очаровате някого, да намерите приятели или партньори. Възможни са обаче и тревоги или напрежение с близки хора. Пийте повече вода и хапвайте храни, богати на антиоксиданти! Склонни сте да вземате прибързани решения, но трябва да обмислите всяка своя стъпка, за да не се изложите. Добре е да се погрижите за здравословното си състояние, защото болестите на този ден са много опасни, ако не им се обърне внимание веднага.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип