Краят на една ера: Макдоналдс на ул."Александровска" хлопна кепенци, изтегли се от центъра на Бургас завинаги (СНИМКИ)


Краят на една ера: Макдоналдс на ул."Александровска" хлопна кепенци, изтегли се от центъра на Бургас завинаги (СНИМКИ)
Обектът отвори врати преди точно 20 години, но в последните 5 бургазлии изглежда загубиха интерес към веригата
14 Май 2018, Понеделник
Автор: Георги РУСЧЕВ

Друг франчайз за бързо хранене също затвори обекта си на ул. "Александровска"Първият обект от веригата Макдоналдс в Бургас, намиращ се на пъпа на града - на ул. „Александровска“, след 20 години хлопна кепенци завинаги. 

Заведението за бързо хранене отвори врати през вече далечната 1998 г. и дълго време бе голяма атракция за бургазлии. В първите години редовно имаше опашки, а на откриването множеството стигаше чак до днешната дрогерия "Lily".

Бургазлии, родени между 1985-а и 1995-а, де факто са израснали покрай емблематичното заведение, което вече е в историята. 

Малките деца няма да могат да си правят снимки с Роналд Макдоналд - лицето на компанията, седнал на пейката и протегнал ръка в очакване.

Днес на витрината, от вътрешната страна, има залепена табелка, указваща окончателното закриване.


"Уважаеми клиенти, заповядайте в някой от най-близките ни ресторанти Макдоналдс в гр. Бургас – кв. Зорница, бул. Стефан Стамболов и в мол Бургас, бул. Транспортна. Ще ви очакваме!“


За момента огромното лого на веригата, намиращо се на покрива на сградата, е все още там, по всяка вероятност съвсем скоро и то ще бъде премахнато

Не е ясно каква е причината за затварянето на обекта, но в последните години той често бе празен. Във веригата за бързо хранене дори нямаше готови бургери и се налагаше клиентите да чакат дълго, за да бъдат приготвяни.


Така изглеждаше ресторантът допреди 10-ина години. С местоположението си той бе едно от най-посещаваните места в Бургас - на три етажа и с маси отвън

Дали бургазлии са променили хранителните си навици - започнали са да се хранят по-здравословно или са преминали към по-евтината фаст фууд храна - дюнерите, може само да се гадае. 

Но е факт, че се забелязва изтегляне на веригите в този пазарен сигмент от центъра към моловете. За сметка на тях остават дюнерджийниците (поне 5) и пицариите. 

Междувременно и друг франчайз за бързо хранене на същата улица - "SubWay" също затвори. Веригата остава с обекти единствено в двата мола в жк „Славейков“ и жк „Изгрев“. В този случай обаче се намират разумни аргументи за краха на SubWay - по ул."Александровска" има друг конкурентен обект, който предлага същия асортимент на по-ниски цени. 79
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
79.
BЪХ
17.05.2018 09:02:45
3
1
Много лоша миризма имаше там.Май канализацията връщаше фекалии в приземното помещение.Още с влизането те удряше в и иди хапвай ако със запушен нос .
78.
Читател
16.05.2018 23:09:37
0
0
Повтарям ти, че не са правилна извадка за средна класа, защото професията е високо платена. Под скъпи разбирай, че Мазда 6 е лесно достижим автомобил. От там нагоре.
77.
днес
16.05.2018 22:57:17
1
1
В съседна Гърция дори не пият КОКА КОЛА .
76.
От 59 до Читател
16.05.2018 22:30:27
0
0
Е колко скъпи ,аз карам Мерцедес,имам и Айфон и ти казвам ,че не живеем добре!
75.
Читател
16.05.2018 22:04:42
0
0
До 59/74 - всички имаха Нокия нисък клас. Бизнес класовете обаче, каквито са айфоните днес, ги имаха само богатите и децата им. А това за колегите ми не е правилна извадка, понеже съм в добре платена сфера и почти всички имат нови и по-скъпи коли.
74.
59 до Читател
16.05.2018 19:00:33
2
0
В предния си коментар си много прав.15 годишни коли купени преди 5 години.Що се отнася до айфоните,преди няколко години Нокия бяха най- хубавата марка,и масово всички имаха нокии.Пример преди години една Нокия струваше колкото един Айфон сега.Така че не сме мръднали от дъното.Мога ли да те попитам колко твои колеги имат нови коли.Работя във фирма с над 100 човека персонал,една колежка има само чисто нова кола,тоест 1 %.Става дума за хора с образование владеещи по 2-3 езика.
73.
Читател до 72
16.05.2018 18:35:47
0
1
Точно за това говоря. Тооочно за това!
72.
Чистилището до Читател
16.05.2018 17:12:34
2
1
Колкото и да пишеш никой няма да те разбере. Аз също взимам хубави пари, но едвам свързваме двата края. Карам стар ван, нямам айфон и прочие, но ми прави впечатление, че този голям процент на слаби заплати не е много верен и си прав само в скъпите ресторанти няма свободно място. Всяка 2ра,3-та кола е нова или в пъти по хубава от моята и т.н.
71.
Бургас
16.05.2018 16:55:50
8
0
Ще видите това лято кой ще им ходи на капаните и луксозните заведения в морската градина.Зелената зона на тия ненаядени незадоволени алчни общинари тази път разказаха играта на бизнеса.Само минете и вижте.И зелената им зона и заведенията са празни.Така ще е цяло лято.Айде на бас.
70.
Гражданка
16.05.2018 14:39:28
9
4
Смятайте ... Щом МакДоналдс затвори в центъра ... Беше еуфория, когато го отвориха и дълги години беше така. Празнувахме си там рождените дни, партитата за малки деца бяха супер! Разграничението между бедни и богати стана супер осезаемо ... Родителите нямат 5лв. да купят на децата си един сладолед и един пай от там... "Вкъщи,маме,вкъщи... " За какво говорим изобщо...
Хайде, хубав ден на всички, че трябва и аз да изплащам на шефа си апартаментите и колата... Откакто ги купи, само реве, че няма пари за заплати и ремонт на офиса и ние правим всичко възможно да го успокояваме. А довечера кренвирши и гръцки домати ...
69.
Бургазлия
16.05.2018 14:23:35
5
2
Всички влизате в големи размисли и здрасти и веднага го обръщате на политика и икономика на града и държавата. Като един средностатистически гражданин на град Бургас аз виждам съвсем други причини в това да затвори този обект. Преди време за мен това беше един приятен обект от който можех да си взема 2-3 хамбургера да притъпят гладът за няколко часа, но с времето спрях да го посещавам защото качеството на храната се влоши, самото заведение още при влизането в което миришеше на мухъл и водорасли, порциите се смалиха по размер докато цените се вдигаха. Предвид конкуренцията която беше събуей винаги бих предпочел събуей. Хигиенично те бяха в пъти по-добре и също така като качество на храната и порции. Да, плащаш по 7-8 лева за бързо хранене навън което ти го приготвят пред теб и беше по-вкусно и здравословно от МакДоналдс. Та драги ми настървени коментатори тръгнали на война, не всичко е политика или обща икономика. В случая в моите очи става въпрос за лош мениджмънт на заведение.
68.
Читател
16.05.2018 12:28:05
5
1
До 59 - Отново споменавам, че не съм от онези със скъпите автомобили и с многото пари. Работя като нормалните граждани и не получавам пари от дивиденти, не получавам пари от ренти, освен там някой-друг наследен декар от дядовците едно време. Не знам какво имаш предвид под това да сляза на земята, средата ми е съвсем средна и нормална. Телефоните, които казваш, че са айфон петици и шестици - няма значение. Купени са нови, неведнъж съм го чувал от съседни маси или от коментари за други хора. Естествено, че много от тях си ги купуват втора употреба. Повечето са от селата и малките градове обаче. Колите масово са 10-15 годишни, но купени преди 5 години. Дали са на кредит или не - няма никакво значение. Аз живея под покрив, който също е на кредит, но щом мога да си го позволя, значи ги получавам. Почивките дали са с нискотарифни полети или не - няма значение, преди време ги нямаше или бяха рядкост. Пълните ресторанти са предимно петък и събота - не е вярно. Често се налага да хапвам навън в работно време, понякога има празни маси, след обяд, но обедите и вечерите са над 50% със сигурност. Освен на първи януари или там подобни дни след големи празници. А дали правят по 15 лв на човек, сам можеш да се поинтересуваш - питай колко сметка правят плюс какъв бакшиш взима една сервитьорка в Хепи, Инканто, Романс. И естествено, че не всеки може да си го позволи, отново казвам, че има и винаги ще има бедни хора. Спрете да повтаряте как не всеки може да си го позволи. Естествено, че не всеки може.

До 60 Асдро - Твоят коментар го харесах с like. Дори ти благодаря за него, защото тук във Флагман, а и като цяло, много рядко се среща образован и интелигенет човек, който да напише добре структурирана и оформена мисълта си. Не сме точно на едно мнение по темата, но имаме доста сходни виждания. Аз не съм професионално свързан с психологията на българина, но съм човек, който чете, наблюдава, изучава и асимилира всичко около себе си. Непрофесионално, но постоянно и без почивка. Абсолютно съм съгласен с ганьовската позиция, която си написал и няма две мнения по въпроса. Изхвърлянето е много голямо. Много лапетии на по 20-25, че дори и вече мъже на 30-35 години се поддават на тази глупост да правят нещо, за да впечатлят останалите, но каквото и да искаш да направиш, за да впечатлиш - означава, че можеш да си го позволиш. Аз много искам да си взема проходим автомобил Ленд Роувър, не за да се изхвърлям пред приятели или хора, а защото ми харесва и бих се зарадвал, ако можех да си го позволя. Но не мога. И ти гарантирам, че този, дето си е купил тройка от 2011та, за да го гледат, също ако можеше, щеше да е с Ленд Роувъра. Но не може, на него крайните възможности може да са му БМВ тройка от 2011та, но явно ги има. 15-20 хиляди или там колкото и да са - преди 10 години не беше така. Тогава автомобилите или бяха нови на богаташите, или бяха много стари на бедните и средната класа, която почти се приравняваше към бедните. Именно затова говоря сега, че средна класа има. Тя може да не е като тази от западните държави, но със сигурност е по-богата и по-добре материално оценена от преди 10 и повече години. Говоря за средния човек от средната класа, не визирам никого - нито мен, нито моите приятели, нито вас. Относно отрязаната бизнес среда в града, абсолютно съм съгласен и няма да оспорвам нищо. Кметът има да работи още много. И той, и този след него, и тези около тях. И още веднъж те поздравявм. Няма значение дали сме на едно мнение или не, ти имаш позиция, която е подкрепена с мисъл. Пожелавам ти успех, не само материален, бъди жив, здрав и щастлив.

До 61 - пишеш, че си до Ник, обаче всъщност описваш моя коментар и ми се струва, че си объркал номера и човека. Май постът ти е за мен. Затова ще отговоря, макар и да не е за мен - със сигурност държавата не е длъжна за това, което пишеш ти. Тя е орган, който следи дали се спазват законите. Когато не се спазват, ние сме длъжни като граждани на изискваме от държавата да започне да спазва законите и да налага санкции и да осъжда нарушителите. До там. Всичко останало е популизъм и празни приказки, за да се приканват гласоподаватели. Държавата не осигурява работа, тя осигурява терен и условия. Тези условия обаче се осигуряват и от хората в държавата, които всъщност аз упреквам. Просто е.
67.
Оооооо
16.05.2018 12:25:10
2
1
Отдавна трябваше да затворят това заведение! Опасна за здравето храна, многократно използвано олио във фритюрниците, продукти със съмнително качество и ГМО...
66.
Стабилс
16.05.2018 10:03:49
4
1
А сега да отворят нещо свястно че няма какво да се яде навън
65.
До 64
16.05.2018 02:33:15
5
0
Директно в целта! Браво!
64.
До №60 и №61
15.05.2018 23:11:16
6
4
Много точно, ясно и изчерпателно. Те това е цялата истина за положението в родината. А пък г-н Читателя да вземе да си пие редовно хапчетата и витамините, че иначе както е тръгнало, скоро и розови летящи слонове ще започнат да му се привиждат. Леле, народа полудЕ щом на някои хора най-бедната и изтормозена държавица им се привижда като гаче да е Балканската Швейцария или поне Бурней.
Обаче най-ми хареса акъла, който дава на хората: "Да бяхте пестели навремето". Демек, ако преди 10 години мизерствахте, сега щеше да закърпите положението със спестявания. Ами, когато изядем тези несбъднати спестявания, какво да правим? Да вземе да се върнем с машина на времето, че да си съберем още пари, така ли? Тотална психиатрия.... Поне като тролите, вземете прочетете малко Хитлер, Гьоринг, Гьобелс, прегледайте "Майн Кампф", че да се понаучите как се прави демагогия и пропаганда.
63.
Разцвет
15.05.2018 21:46:36
6
0
Явно трябва да започнем да се радваме когато световни марки затварят и се изнасят от България - остават Гинка, Марешки, Сульо и Пульо
62.
Вътрешен
15.05.2018 20:46:08
4
3
Знам от сигурен източник близък до кмета че Алибаба ще отварят магазин за левче с убийствени промоции.
61.
Android do Nik
15.05.2018 18:46:14
15
2
Теб по-късно те прочетох... И каква е функцията на Държавата друже ??? Знаеш ли, че живееш в държава отдавна абдокирала от задълженията си. Сигурен съм, че не подозираш какви са задълженията и. Твоите мисли съм ги чел и чувал често. Това са мисли насадени ви толкова тънко в съзнанието, че докато се усетите и току виж нуждите ви изведнъж са започнали да подсещат, каква е ролята на държавата, и защо в крайна сметка обществото ни е подчинено на нея. Тук държавата спря да работи, и хората спряха да работят за нея. Това обаче е пагубно, пагубно е и подобно на твоето мислене, в което вменяваш, че тя не е... длъжна. Длъжна е дружество, длъжна е. Аз и ти работещите и плащайки данъците и таксите си в нея трябва да изискваме от нея. Длъжна е пред нас, длъжна е пред децата ни, младите ни майки, възрастните ни родители. Щом сме честни към нея (а аз съм такъв) трябва и тя да е честна към нас. Силен народ - силна държава, силна държава - силен народ. И вярвай ми друже. Болната държава само може да породи мисли, като твоите. Не комунизъм, не ГЕРБ, а съзнанието и мисълта, какво даваме, като си плащаме честно данъците може да промени обществото ни и... претенциите ни към държава. Така че, убий твърдението, че държавата не е длъжна, защото нали се сещаш, кое е отпорното мнение, а именно, че и ние не сме и длъжни... За съжаление бедността на нацията ни се храни точно от тези "взаимоотношения". И понеже си пишем истини, знаеш ли какво пише на входа на една държава, чийто социален елемент привлече половината свят в нея.?Пише: Благоденствам ли аз, благоденства държавата ми, благоденства ли държавата ми, благоденстваме всички... Така че, моля те. Смени си нагласите и искай от Държавата, но само това, което е честно дадено от теб, останалите - нямат право на претенции... Друг е въпросът, че държавните ни служители си нямат идея за зависимостите и дори си нямат идея от къде им идват заплатите, а за съжаление те пряко представляват държавността ни пред всички нас... Болната глава е там, но това не онеправдава днешната абдикация на държава към народ.
60.
Aсдро do читател.
15.05.2018 17:40:59
30
1
Обичам позитивните мисли, нямам нищо против да гледаме в розово. Напротив, уча децата си да следват мечтите си и да не търсят причина в другите, ако не успеят да ги реализират... До тук обаче с позитивните неща. Аз не съм беден, мога да си позволя материалности, които види се - впечатляват българина. Само че съм прагматичен и предпочитам парите си да ги давам за образование на децата си, почивки и екскурзии в чужбина, обичам да пътувам с колата си и макар да не е "премиум" марка е нова, практична и достатъчно мощна, че да получавам удовлетворение от нея.. . Защо пиша това? Защото те чета и няколко пъти срещам впечатленията ти относно демонстрирания висок стандарт в бургазлията. Брат, професионално съм обвързан в една материя, която на длан ми предоставя психологията българска. На практика средна класа нямаме. Имаме живеещи хора, с мечта да имат Айфон, БМВ на 15 години и детска количка струвала, колкото на дядовците им новата Жигула, купувана преди 40 години. Не вярвай на екстериора. Заложено е в генчето ни да демонстрираме благосъстоянието, което Искаме да имаме, а нямаме. Иначе, да. Има богати хора, но те не демонстрират състояние в Инканто. Тези последните пък са гурме заведение с надценено самочувствие. Само за сравнение ще напиша, че цените на подобни верига заведения в Белгия са по-щадящи клиента. И не говоря за случайни такива, а намиращи се в старата част на Брюксел, където повярвай ми и най-бедния тамошните клиент със сигурност е в пъти по-богат от най-богатия ни клиент в Инканто. И ако ми губиш мисълта, ще те върна отново в нея. А именно - не съди благосъстоянието на българина според заведенията, които посещава и придобивките, които има. Всичко му е или изгладувано, или дар от наследство, което виждаш как профуква. Радвай се за благосъстоянието на българина тогава, когато вече не му прави впечатление, кой какъв телефон има, каква кола кара и не степенуване заведенията според цените в тях. Що се касае за икономическото израстване на града ни. Ами не, градът ни се срива, превръща се в спалня за работещите на юг и север от Бургас. Къде са ни производствата?Ами изчезнаха от тук барабар с интереса на круизните компании, изчезнаха я посоки Пловдив, София, Стара Загора и В. Търново. Пиша това от позицията на заинтересован и сблъскващ се с отчаянието на мои контрагенти. Отчайващи неща се случват тук и вярвай вината не в работещите за 600 лв. младежи. Тук е отрязана бизнес средата, а в град с пристанище, летище и слава на до скорошен икономически двигател на България е престъпно да се случва този колапс за бизнес и инвестиции към днешна дата.
59.
До Читател
15.05.2018 15:15:23
14
4
Пич, слез на земята! Виж колко е средната заплата в града. Какви айфони, какви скъпи коли, какви почивки пет пъти в годината. Тия айфони са масово петици или шестици, взети на кредит. Колите масово са 10-15 годишни отново масаво взети на кредит. Почивките са с ниско тарифни полети за по 30-40 лв билета в двете посоки. Скоро имаше такива от Бургас до Милано. С автобус е по - скъпо от Бургас до София. Пълните кошници са неща от първа необходимост пуснати на промоция. Пълните ресторанти са предимно петък и събота вечер, и едва ли правят повече от 15 лв на човек и не всеки може да си го позволи.
58.
Читател до 56 Nik
15.05.2018 13:33:01
4
4
Не са го разбрали, приятел. Те са комунисти до мозъка на костите си, за тях държават е длъжна да прави всичко, което те не могат. А те не могат нищо, затова искат от държавата нищо. И така.
57.
Милена
15.05.2018 12:33:52
6
1
Радвам се,това беше отрова
56.
Nik
15.05.2018 12:26:36
17
10
Пълно тук с макро-макроикономисти и всякакви специалисти! Кой знае какво станало-затворил един Макдоналдс и веднага луди коментари за ГЕРБ, БСП и т.н.международното положение. И пак Бойко виновен!!! А спрете се малко вече!! Пари в България и Бургас-колкото искаш, само да ти се работи. Не разбрахте ли, че държавата няма и не е длъжна да ви храни.
55.
Do 33
15.05.2018 09:47:12
3
3
Absolutno prav si bachkam v Gemaniq v 100.000 grad ima tri Mac.Donaldsa i trite sa izvan grada Restoranti ot tazi veriga veche rqdko se sreshtat vcentara na grad taka e v cqla Evropa
54.
*********
15.05.2018 08:19:08
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
До агент 007
15.05.2018 08:08:03
5
2
Уж си агент,пък не си информиран,че не са се разбрали за наема със собствениците.
52.
Svinq
15.05.2018 00:03:52
2
0
Az sam svinq i obicham da qm ot tam
51.
Специалистът
14.05.2018 23:12:06
5
3
Благодаря на ФЛАГМАН ,че вече не съм БЛОКИРАН и спокойно мога да пиша коментари.
Благодаря и на КМЕТА от Айтос ВАСИЛ ЕДРЕВ който сигурно има заслуги за това.

НОо искам да знаете ,че докато не промените нещата ,ще е така.

Кога ще ударите "КЕПЕНЦИТЕ" и никой да не може да ползва НЕУЗАКОНЕНАТА И НЕЗАКОННА къща с административен адрес Айтос ул.МОСКВА 18
КОЯТО ПРИДОБИХМЕ ЧРЕЗ ЗАБЛУДА И ИЗМАМА при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324.....и много чудно как ще я узаконим като се УКРИВАТ СТРОИТЕЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ от СИЙКА ТЕНЕВА и служители от ОБЩИНАТА .
50.
зурла
14.05.2018 23:00:14
11
0
Само веднъж съм влизал в такива , заради децата. Още на входа ме потресе гадна отвратителна и тежка миризма. Така ли трябва да мирише храната ?! Все пак българската кухня е добра, за да ядем такива боклуци. Има места по света където хората не умеят да готвят , или не ги интересува какво ядат, и ходят по такива места. Нямам нищо против марката, но не консумирам "храната" им
49.
Батка
14.05.2018 22:48:14
12
1
Кой ги яде тия лайна при положение че в Бургас 70 % от младежите тренират здраво и са нацепени , виждам и все повече момичета тренират. Чиста храна и трениране и трите ленти това е.
48.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
14.05.2018 22:28:12
8
1
Нито хамбургери от мак доналдс ям нито съм ходил там нито дюнери ям.
47.
agent 007
14.05.2018 22:20:59
18
13
Да затвори McDonalds в центъра си е сериозна работа- явен сигнал ,че бизнеса с Центъра е зле .И още по сериозно е че затваря точно пред туристическия сезон .,т.е. менъджерите знаят КОлко ?! $$$ е потока и прихода от турист.сезон и Не си заслужава да се работи !
Населението на град Бургас бързо се стопява и инвеститорите се изтеглят . Ходих скоро до Мола в Изгрев-умряла работа .
Извод: 2 500 000 души гласоподаватели ако има избори пак ще гласуват и пак ще си изберат същите управници - Така ,че с основание изхода е единствено Терминал 2 в по-цивилизованите държави и при по-цивилизованите народи !
46.
малка тайна хаха
14.05.2018 21:51:46
17
0
абе защо на 2-пъти си купих дюнер от ъгъла на славянска и богориди и после 2-пъти издъних кенефа ?
1-ви път си викам неможе да е от дюнера пак ще си хапна .обаче 2-рия път вече ме отказа ...
45.
Специалистът
14.05.2018 21:42:25
4
2
А едни айтозлии които буквално забогатяха от правенето на ИМОТНИ ИЗМАМИ при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 и израстнаха покрай кантората му.....все още не са в историята.

Кепенците все още не са хлопнали на СКАНДАЛНО ИЗВЕСТНАТА КАНТОРА в Айтос
44.
Има обяснение
14.05.2018 21:28:33
22
1
Топлата точка на Билла отсреща ги разби.
Наденичка на скара за 0,99лв (0,69лв в акция)
Земел, франзела или друго хлебче + бира и за 1-2лв си готов. В макдоналдс не ми стигат 10лв да залъжа глада
43.
1
14.05.2018 20:59:34
22
3
Заведенията Инканто и Хепи са пълни с общинските тарикати, НАП играчи и намазани пишман строители от нагласеното саниране. Ама сития на гладния не вярва и надявам се скоро и да ви го на*ука.
42.
До 21,10 и други измислени читатели
14.05.2018 20:02:19
13
2
Читателю,бягай сега при шефа да му се похвалиш какво си написал ! Може да Ти подхвърли някое обектче ...от саниране,евролапане или поне някоя дребна далаверка да добавиш към сладката Ти службичка
41.
Д.Николов
14.05.2018 19:57:43
18
5
Toва е пряк резултат от огромните "успехи" на другаря Бойко Борисов и ГЕРБ за закриване на България !
40.
;;;
14.05.2018 19:53:45
3
2
... с поне привидно вносни колбаси, а кебапченцата по 50стотинки едното от които си облизваш пръстите сигурно са лаели а можеби и цвърчали малко по0- рано
39.
;;;
14.05.2018 19:50:30
5
3
15 см сандвич в Събуей е 3лв уважаеми господин родител
38.
Родител
14.05.2018 19:47:51
15
5
Крайно време беше да се закрият!
За един сандвич в СЪбуей 15см даваш 6,50 лв как няма да го закрият!Какво има в сандвича,едно парченце кашкавал и едно парченце шунка от най евтините и искат да съществуват!
Да ги закриват и да върнат кебапчийница та Люлин,за 1лв две сочни кебапчета с лютеничка и две филийки хляб, да си оближеш пръстите!
Това е истината,а не да рекетират хората и особено учениците от близкото училище!
37.
До Читател и писател
14.05.2018 19:40:10
16
5
Уважаеми Читателю, благодаря ти, че ми отвори очите в какъв рай живеем, Алилуйя! Колко съм бил заблуден, да си мисля, че сме най-бедничката държава с най-голямата корупция в цяла Европа и най-изпадналия народ с най-ниските заплати и най-ниските пенсии, и с най-много граждани, живеещи под прага на бедността. Ма то сигурно съм се заблудил не от лични впечатления, а от статистиките и докладите на ЕС, с които ни облъчват разни платени западни тролове. Живял съм в голяма заблуда, ще знаеш, добре, че се появи от където и да е, и ми даде правилните мисли. Ех, колко е красив светът и колко са щастливи хората, а всички патриции са мои братя!
36.
Читател до 35
14.05.2018 16:29:01
11
4
Ясно е, че не си разбрал нищо от това, което съм написал, но няма значение. И без това отдавна съм разбрал, че хората не четат, а най-вече и не осмислят. С останалото няма нужда да се спори, то е видно. За същия тоя манталитет говоря и аз.
35.
Пламен до 10
14.05.2018 16:20:23
13
7
Читателю,това ти с кой си заобиколен си е твоя работа.Говориш,че си обосновано критичен към партиите,което означава,че се припознават като български гражданин.След това обаче от фълшивата ти позиция на пиедестал казваш,че просто сме си такива.Прости,мързеливи и т.н.Бургас няма никакъв стандарт,по две основни причини според мен.Първата е политиката на управляващите през последните 29 години,а втората е селският манталитет на хората в града,който не позволява духовно и материално развитие на самият индивид.Корупцията,липсата на производство и манталитета определят облика на града.
34.
Читател
14.05.2018 16:19:35
29
16
До 32 (поредния) - не ГЕРБ е изгонила децата им, а слабохарактерното им съзнание и постоянното повтаряне, че тук е зле и нищо не може да се направи. Ето това ги изгони. И всъщност има една голяма част, които са навън не заради пари, понеже и тук са зикарвали достатъчно, а заради мрънкачи и недоволни лентяи като вас. Понеже и 100 000 на месец да взимаш, когато си заобграден с идиоти, пак не ти е хубаво.
33.
Читател
14.05.2018 16:17:18
27
6
Преди малко един приятел ми подсказа нещо, което напълно забравих да напиша, а дори то беше първоначалната ми мисъл като започвах първото мнение. Евтини и некачествени храни като Мак Доналдс има само в бедните райони и крайните квартали на градовете. В централните части те са доста по-слабо концентрирани или са на места с голям приток на хора, за да може "бързото ядене" да им спести време. И все пак добре печелившите го избягват, логично разбира се. Една от причината такива нискокачествени храни да се местят е именно причината, че хората сядат на по-скъпи места с по-добра храна. Инканто, Хепи, Романс. Само на 5 минути разстояние от Мак Доналдс. За два, максимум три пъти по-скъпо, се наяждаш на по-вкусно, на по-добро обслужване, на по-добра обстановка. Ииии впрочем, и трите споменати ресторанта, а те не са единствените, са нон стоп пълни. Баси бедното население!
32.
До 28
14.05.2018 16:16:47
21
13
Имат хората , защото ГРОБ изгони децата им да бачкат в чужбина!!! Само тези , които бачкат тук нямат и се рудат на опашки за банани по 50 стотинки килото. Иначе за мутрите БГ в момента е РАЙ
31.
...
14.05.2018 15:58:08
4
3
Ж.К. Зорница, а не квартал Зорница!
30.
БургаЗлия
14.05.2018 15:40:39
52
1
ИСКАМЕ СИ ШКЕМБЕДЖИЙНИЦАТА !!!
29.
Читател до 26
14.05.2018 15:36:08
21
9
Еми да сте му мислили едно време, приятелю. Вместо да ходите на почивки, ако сте си използвали финансите правилно или сте се развивали, сега заплатите ви нямаше да са същите, както тогава. Ако мислиш, че в развити държави като в САЩ някой, който нон стоп харчи спечеленото и не търси развитие на заплатата си няма да тъпче на едно място... Май бая сте се объркали. Една шепа от онези, които са отишили в чужбина, могат да кажат и да направят разликата и да разберат за какво им говоря. Не знам вие от кои сте, но предполагам и то най-вероятно съвсме основателно, че само си дрънкате глупостите, че тук нищо не върви. Заучени фрази, които ви отърват да се оправдавате пред себе си. Да, може би доза късмет у някои, да - може и да е въпрос на връзки при други. Тия закони са абсолютно еднакви и за другите страни. Та не разбирам кое прави държавата ни толкова гнила, освен личните нещастия и неуспехи на някои хора. Имам някои неуспешни бизнеси зад гърба си, между другото. И то по времето на тройната коалиция, и по времето на ГЕРБ. Ама така не успях да видя вина у тях. Вината е в мен, в хората, които съм избрал, в хората които са при конкурентите, че са по-добри от моите, на които съм разчитал например и какви ли не други фактори. А ресторанти затварят и се отварят постоянно, толкова е плитко това мислене, че са го затворили само зради "спада на икономиката", която очеизваждащо расте.
28.
Читател
14.05.2018 15:29:05
28
25
Баси майката. Къде тоя народ дето масово мизерства, че не виждам (масово). Ходя по села, по различни градове, в Бургас обикалям нон стоп. Защо виждам мизерстващи впъти по-малко от преди 10-15 години, не мога да ти кажа. Крият ли се тия хора, да не е някаква игра "виждаш ме, няма ме", не разбирам. А пък може наистина да съм в объркания рейс, де да знам. Да кажеш, че съм от ония със скъпите коли за по 100-200 хиляди и си затварям очите - добре, ама не съм от тях. Нормален гражданин с нормални приходи, няма причина да съм "сит, та на гладния да не вярвам". От какво печелиш, че така влошаваш ситуацията? Да приемем, че не си платен, да приемем, че не си и от мърлявите идиоти, които само мрънкат. Ако и ти си нормален среден гражданин, както аз, защо така мислиш? Майки, които се молят за захар и бебешко мляко винаги е имало и ще има. Ама масово? Сериозно? Аз масово виждам колички на марки, които нови са по над 1000 лв. А пазарът, представи си, масово е с колички за по 400. Няма да споменавам пак телефоните и автомобилите им, няма да споменавам и пълните кошници с храна, няма да оспемнавам нон стоп ресторантите и кафенетата, няма да споменавам, че на три месеца (това е по-често от на веднъж в сезона) ходят на почивка (това е масово). Ако ми визираш бабите по селата, които наистина са с ниски пенсии - какво да говорим за тях. Комунизмът си казва тежката дума. Аз моите родители не съм ги оставил обаче, да му мислят децата на тия гладните баби и дядовци. Явно там нещо работата им куца. Та кажи сега, всяването на паника, че работата е много зле, има само няколко кръга, които ги устройва. Ако не си платен и не си от безплатните идиоти, какъв си, че отричаш всичко останало? Защото всеки нормален го вижда. И с хора по опашките си говоря, и с хора в заведенията си говоря. Все такива, дето не са ми в обкръжението, че явно натам те устройва да буташ темата. Ония, дето не са около мен, защо и те са добре? Отново натъртвам, че ти използваш думата масово. Аз не отричам, че няма бедни. Винаги ще има. И аз съм бил беден, между другото.
27.
Радвам се
14.05.2018 15:28:13
17
3
Радвам се че ги няма и без това, нищо качествено не се продава ше там и цената не беше атрактивна.. Не успяха да преборят конкуренция в центъра прекалено много станаха вече е пицариите и дюнерджийниците..
26.
безплатен трол до 21
14.05.2018 15:24:17
41
8
Преди 10-12 години аз и семейството ми живеехме в пъти по-добре от заплатите си. Можехме да си позволим всичко от което имахме нужда, без излишни екстри. Даже и кредит изплащахме по това време. Сега нямаме кредит, пак работим както преди, но вече нищо не можем да си позволим, освен да се храним и да не мръзнем зимата. И нито имаме по-скъпа кола, нито други екстри. Така са и хората около мен, които си нямат партия-хранилка, нито могат да крадат.
25.
bai kosta
14.05.2018 15:21:38
31
2
По времето на соца там беше шкембеджийница 1 май.Малка чорба струваше 10 ст.,голямата беше 14.
24.
До №21 и №10
14.05.2018 15:14:56
34
19
ОбъркАл си рейса, пич! Ама много си се объркал. Народа масово мизерства, ножа е опрял до кокал. Отскочи до Агенцията за социално подпомагане да ти разкажат как майки на пеленачета (българки, не циганки) се молят за пакет захар и бебешко мляко - не са една и две. За пенсионерите, дето ровят по казаните, няма да говоря. Това, че гиганти като Макдоналдс и SubWay затварят и бягат, е симптом че положението е мнооого, ама много лошо. Не коментирам каква е храната в тези вериги- може да е боклук, но хората я харесват и щяха да я купуват ако имаха пари.
23.
Az
14.05.2018 15:12:12
34
5
БРАВО,ТЕЗИ ОТРОВИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН....АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ
22.
Читател
14.05.2018 14:42:48
4
1
Те са в центъра и комплексите - редакция
21.
До 20 от Читател
14.05.2018 14:41:49
22
13
Интересно. Преди 10 и повече години броят на нови автомобили беше по-малък. Тогава телефоните не бяха развити като сега, но ако се направи съотношение на цените им - пак масово бяха по-евтините. Хората ходиха на екскурзии веднъж в годината, понякога дори не беше извън България. И това не са хората, с които аз съм заобиколен, а хората, които виждам, те са всякакви. Днес виждам същите хора, които и тогава. Не ги познавам, говоря образно, че ги "виждам", те са по градовете и комплексите. Автомобилите им са по-нови и скъпи, хладилниците им са по-пълни, понеже виждам пазарските им колички. Обувките и дрехите им са по-скъпи, но да речем, че дрехите са втора употреба и макар маркови, всъщност са 10-15 лв. За обувките не вярвам да са втора употреба. Нещо имаш ли да кажеш сега, защото явно си разбрал коментара ми както ти отъвра. А за микро, макро икономика, средна заплата и прочее други терминологии не започвай. Нито ти познаваш мен, нито аз теб. И аз се радвам за твоя грамотен коментар, рядко се случва.
20.
до 10тия Читател
14.05.2018 14:34:09
30
14
Читателю, пич ти си определено само читател, мислител - не. Поздравявам те за грамотно написания коментар, но ще трябва да се поинтересуваш какво е то макроикономика и средна заплата. Това, че около теб има работещи и добре печелещи хора няма нищо общо със средното ниво на доходите в града. Световна, печеливша и знакова частна фирма затваря ресторант заради икономическите условия, които са следствие и на управленските решения, на корупцията също. Ще се изненадаш, но не всеки несъгласен с твоето лаишко мнение е червен, платен или идиот.
19.
vasil levski govori
14.05.2018 14:29:23
6
4
Sgradata ste ya butat zastoto na nisto ne prilicha.
18.
california wonders
14.05.2018 14:28:49
9
2
Te kato vidiaha kmeta da podnasia svetia pred pametnika na ruskite okupatori reshiha che e yasna rabotata.
Dishaite Lukoil, tazi godina ste e nuleva no sus mirizma!!!!!
17.
Георги
14.05.2018 14:28:16
55
2
Единственото, за което съжалявам, са хората, загубили работата си. За „храната“, предлагана и от двете вериги, няма да седна да плача. Но поне изглеждаха що-годе интелигентно, чисто и работеха по утвърдени стандарти, от които няма мърдане, а служителите бяха с хубави униформи, чисти и учтиви. Дюнерджийниците са дъното. Работниците са мърляви и прости, всичко изглежда мръсно и като в Анадола. По-добре гладен да стоя, разбираш ли, отколкото да си причиня стомашно разстройство.
16.
Smurt na Putin, slava na Ukraina!!!!
14.05.2018 14:27:47
8
14
McDonalds v Bulgaria ne e istinskia ami mai se durji ot grucka firma.
15.
MO
14.05.2018 14:26:21
9
9
1998-2018 Dano falirat I drugi 4ujdi kompanii
14.
druga tema
14.05.2018 14:25:48
9
6
Neka da se mahat groznite fast food.
Niama smisul ot McDonalds.
Ima salati i chisti hrani.
13.
Rush h
14.05.2018 14:23:55
1
1
Hfhdhdhdhshsv
12.
Slayer
14.05.2018 14:22:39
33
7
Напълно нормално ... За да се нахраниш във въпросното заведение ти трябвят 10 лева , а като се има предвид свръх високите доходихи на средно статистическия бургазлия ... Всичко си е в реда на нещата !
11.
Do 6
14.05.2018 14:21:44
23
5
Така е брат,преди доста време бях сервитьор ина смяна отчитах от 600 нагоре оборот,бяхме 4 сервитьори . Заплатите ни бяха 550лв защото изплащахме джипа на шефа и колата на жена му. а пътувахме с една кола да пестим
10.
Читател
14.05.2018 14:20:47
40
36
Как действат червените платени или безплатно глупави тролове:
Ако се отвори Мак Доналдс се започва: Това ни докара ГЕРБ, само некачествена и гадна храна, но какво да очакваме от мутра премиер.
Ако се затвори, както в случая, Мак Доналдс е обратното: Хората нямали пари за нормален начин на живот (нормалния начин на живот явно в представите на диваците включва ядене в Мак Доналдс!?).
Вие сте не за смях, ами за трепане бе, тикви такива. Поне мислите ли като пишете нещо. Аз съм един страшно критичен гражданин. И към ГЕРБ, и към ОП, и към Реформаторите (тогава). Но всяка една критика е подкрепена с теза и с някаква логична аргументация. И до сега, освен платени идиоти и безплатни такива, никой, дори отявните привърженици на ГЕРБ, не са ме обиждали или заяждали, защото сами съзнават предпоставките за развитието на държавата и градовете - именно изкореняване на проблемите, които всяка една партия има. Но да намесвате партия в затварянето на частен обект и то с това, че хората нямали пари, а iPhone-ине да са повече, скъпите коли да са повече, храната по масите да е повече, а да ми дрънкате, че нямало пари е просто парадоксално. Естествено, че има хора, които живеят с лишения. И в САЩ ги има, и в Германия ги има. И навсякъде тези хора, в много по-голямата си част, са нетрудоспособни или отказали се от живота лентяи, които предпочитат да живеят мизерно, вместо да се самообучават или да се захванат със занаят. Защо обаче в България са повече ли? Не е заради политиката. Просто сте си такива. Аз съм се заобиколил само с трудоспособни, образовани, добре платени в спецалността си и свободномислещи хора. Те не са връзкари, не са деца на партийци от едно време, не са гербери, както сигурно само това предполагат мнозинството глупци. Не са нищо друго, освен самоусъвършенствани и немързеливи хора. Останалото е въпрос на късмет дали те блъсне кола или те покоси рак. Всеки, който здрав, прав и корав може да постигне всичко. Спънки има, не отричам. И против това се борим всички граждани - на България, на Европа и на света. Останалото са празни приказки. Платени идиоти и безплати такива.
9.
Георги
14.05.2018 14:12:36
64
2
Добра новина с оглед на това,че храната им е пълна отрова.Лошо,че се закриват работни места,а града ни върви в тази посока.Три месец туризъм през лятото не оправя икономиката,а само пълни джобовете на определени хора.Жалко за Бургас и неговите трудови хора.Какво беше,какво стана.
8.
Gd
14.05.2018 14:10:15
54
3
Мисля,че просто хората се светнаха малко и вместо да дадеш 10 лева за 2 филии хляб , по- добре да си купиш един килограм месо (колкото и да не е такова) пак по-добре!
7.
до 4
14.05.2018 14:09:10
25
7
+++ много точно. Скоро ще има само борш, квас и супа солянка!
6.
Гражданин
14.05.2018 13:57:57
42
10
Ако се върнем назад във времето през 2003-4 година Мак Доналдс беше пълен. Тогава детското меню беше 5лв. а заплатите по 180-250лв.
Сега не знам колко е цената, но със сигурност цена на меню съпоставена към заплата е много по-евтино от преди, а хората не копуват. Това не е поради факта, че хората се хранят по-здравословно.
Няма пари, хората мизерстват в последните 10 години. Работодателите печелят, купуват нови коли, имоти, а работниците се осигуряват на минимум и заплатите са им минимум.
Вижте кафето малко по главната, цял ден масите са пълни, а барманите работят за 600лв нето.
5.
Ана
14.05.2018 13:52:23
67
7
Едно време центърът лятото особено беше фул от народ.Сега е друго.Аз лично в центъра ходя само по работа.В комплекса си имам всичко.
4.
Бургазлия
14.05.2018 13:48:31
59
31
Скоро ще се продава само борш и квас и патриоти ще друсат казачок пред паметника на съветската армия
3.
*********
14.05.2018 13:44:04
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
lhl
14.05.2018 13:41:38
85
17
Директен резултат от ГЕРБ предизборното мото "Видими резултати". Бургас е икономически СЪСИПАН! Хората реално нямат пари за нормален начин на живот, заплатите са на дъното спрямо другите големи градове в България. На Александровска остават само сивите прескъпи павета и кафетата. Туристите няма какво да видят или да си купят.
1.
-----
14.05.2018 13:38:16
94
15
Това бяха вериги насочени към учениците и по-младите. Показателно е на къде се развива града. Става ме загиващ град. Всичко бяга със семействата си навън.
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ) Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас
Неловките ситуации в секса и как да ги замажете
Неловките ситуации в секса и как да ги замажете Понякога има ситуации, за които бихте искали да забравите час по-скоро


Всичко в категорията
Светът пак затаи дъх! Тръмп с неочаквано изказване за срещата с Ким чен-Ун
Светът пак затаи дъх! Тръмп с неочаквано изказване за срещата с Ким чен-Ун Американският президент вярва в желанието на севернокорейския лидер да се откаже от атомните бомби


Всичко в категорията
CNBC: Русия е провела неуспешни изпитания на крилати ракети с ядрен двигател Румен Порожанов: Изстреляли сме почти половината от ракетите срещу градушки за сезона Нов закон: Въдичарите ще полагат държавен изпит, за да могат да ловят риба Слави яхна протестите на децата с увреждания: И моите татуировки ли не са подходящи за парламента Среден пръст и освирквания за Гоце, бидони с рушвети за Русия Москва умува над офертата на Радев за "Български поток", експерт обясни ще го бъде ли Общинският съвет на БСП – Бургас поздрави другаря Коста Димов Костов за неговия 90-годишен юбилей. ГЕРБ крие, че и Борисов отива при Путин. Най-вероятно ще говорят за Белене Бивш президент на България повежда контрапротест за АЕЦ „Белене” Голяма секира за БГ шофьорите: Ремонтът и ровичкането по колата пред блока стават незаконни Кой се опитва да спре протеста срещу АЕЦ Белене – партиен пиар, Румен Петков или Борисов
Извънредно! Полицията в Бургас задържа затворник, излязъл в отпуск и не се върнал
Извънредно! Полицията в Бургас задържа затворник, излязъл в отпуск и не се върнал 30-годишният мъж е задържан тази вечер от служители на Четвърто РУП


Всичко в категорията
Арестуваха трима автокрадци след зрелищна гонка с полицията в София (СНИМКИ) Извратен баща изнасили красивата си дъщеря пред очите на приятелите си и я подтикна към самоубийство, но ... Танцьорката, помела пияна коли и ударила момиче, в ареста Руския за мелето в „Колодрума”: Агитките имаха предварителна уговорка за бой, но конфликтът избухна в залата! (ВИДЕО) Запомнете това лице и се пазете, за да не останете без телефон Само във Флагман.бг: Димо Флорината предизвика невиждан екшън в Слънчака Ексклузивно! Арестуваният при зрелищна акция Сергей: Дрогата не е моя, конкуренти се опитват да ме натопят и да ми вземат бизнеса! Мъртвопияни джигити вилнеят из Бургаско, предизвикаха няколко катастрофи Полиция и следователи влязоха в КАТ Ексклузивно: 30-годишният Тодор, арестуван за мастурбиране на детска площадка в жк „Меден рудник“, бил събирач на дългове Подивял анестезиолог с пищов в ръка подлуди пациентите в болницата! (СНИМКА)
Елена Йончева: Съдът реши, че Бойко Борисов е клеветник и лъжец (ВИДЕО)
Елена Йончева: Съдът реши, че Бойко Борисов е клеветник и лъжец (ВИДЕО) Осъдих го заради това, което каза в Бургас и във Варна заради манипулациите за милионите, които държавата ми плащала, каза тя
Всичко в категорията
104 доживотни присъди за преврата в Турция Делото Нинова-Борисов урок за политиците! Да извадят обидите от речта си Пенсионер извади 100 бона за Майбах, но схемата се оказа много по-сложна Георги Чинев встъпи в длъжност като окръжен прокурор на Бургас Адвокатът на мъжа, блудствал с първокласнички: Това е нелепо стечение на обстоятелствата 33-годишният Валентин, обвинен в блудство над две ученички, остава в ареста Вуйчото на убития в Борисовата градина Георги с шокиращи думи за убиеца: Мотивът за престъплението е… Със сълзи и белезници - Габриела се изправя пред съда, изгониха журналистите от залата (СНИМКИ) Бащата на Делян Пеевски осъди Антон Тодоров заради снимка Осъдиха на затвор една от най-обичаните звезди в турските сериали Експертизата категорична: Нито един отпечатък не свързва подсъдимите с атентата на бургаското летище
"БМФ Порт Бургас" и "Аурубис България" откриха нов терминал за обработка на сярна киселина
"БМФ Порт Бургас" и "Аурубис България" откриха нов терминал за обработка на сярна киселина Съоръжението е разположено върху площ от близо 27 дка и има капацитет за съхранение на 50 000 тона товар

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Владимир Колев-Несито изплува зад мегастроежа в ж.к.”Изгрев”, закупил имота за 7,6 млн.лева Ето откъде бургазлии пазаруват продукти с високо качество от локални производители 65% от новата луксозна сграда Green Residence в бургаския ж.к.”Славейков” вече са продадени Ягодите и черешите рязко поевтиняха Започва ли строителството на мегакомплекс в бургаския ж.к.”Изгрев”? Вижте какво остана от сервиза на „Москвич” Новите Audi A8 и А7 с премиера в Бургас по време на най-елитното ветроходно състезание за годината Култова бургаска кръчма смени собственика си, Ицо Къдравия се оттегли от ресторантьорския бизнес Запомнете ги добре: Те са господарите на лукса и печелят по 180 милиона долара на ден (СНИМКА) Зеленчуците поевтиняват, плодовете – поскъпват Забраняват по-стари дизелови коли в градовете в Германия ЕС представи списък с американски стоки, за които планира по-високи мита
Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си
Новата здравна карта ще изключи пациентите от системата, очаквам огромен проблем за Бургаска област
Новата здравна карта ще изключи пациентите от системата, очаквам огромен проблем за Бургаска област Листата на чакащите ще приклещи пациента от  търсенето на легло до неизчерпан лимит по съответната дейност  в някоя област

Всичко в категорията
Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО)
Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО) „Настанете човека в дом и му помогнете, докато не е станало късно“, апелира към институциите бившата му съпруга Тодорка, която вече е отчаяна от набезите


Всичко в категорията
Трагедията е огромна! Не могат да докарат в България трупа на загиналия бургазлия Христо 16-годишният Иво Христов, който се бори за живота си, издаде книга за безмилостен убиец (ВИДЕО) Сестрата на Боян Петров: Не мога да го дам още! Нужен е на всички Екшън на летище! Разярена съпруга извлече за косата любовницата на мъжа си докато... (ВИДЕО) Жестока драма! Близките на възрастната Димка я зарязаха в болницата след операция, плашат лекарите с адвокат (СНИМКИ) Дъщерята на Боян Петров разтърси България с тези думи: Той е там, където винаги е искал да бъде... Приятелката на Боян Петров: От лагер 3 нагоре няма да го намерим жив! Мистерия! Бургазлията Димитър се хвърлил от моста, близките му са в шок Братът на красивата Мила, загинала в автобуса-ковчег на "Тракия", направи нещо сърцераздирателно! (СНИМКИ/ВИДЕО) Ще се изненадате каква е съдбата на Дивна след катастрофата с красивата моделка Кристин Известна джаз певица изчезна мистериозно от скъпарски хотел, два дни по-късно откриха трупа й край скалите (СНИМКИ)
Спомени от соца: Майка убийца – последната българка със смъртна присъда
Спомени от соца: Майка убийца – последната българка със смъртна присъда Зловещото наказание е навръх 8-ми март. Властите са дотам цинични, че може би дори търсят символика в датировката

Всичко в категорията
Спомени от соца: Как изглеждаше домът от нашето детство Спомени от соца: Вижте еквивалента на "Плейбой" по времето на Тодор Живков Помните ли кмета преди ерата на Димитър Николов? Вижте какво свърши през последния си мандат в уникално интервю Спомени от соца: На морето спях в колата за по-евтино Бургас възвръща традициите: Възстановяват Гергьовденското шествие от началото на миналия век Спомени от соца: Созопол - градът на спасението (УНИКАЛНИ СНИМКИ) 27 април 1881 г.: Руски генерал става премиер на България Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии Спомени от соца: Ако „Москвичът“ беше оцелял, днес щеше да сложи в малкия си джоб половината западни коли Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?! Спомени от соца: Когато цветен телевизор се купуваше с 4 заплати
Сексбомба - посланик на Световното по футбол в Русия определи тройката си
Сексбомба - посланик на Световното по футбол в Русия определи тройката си Виктория Лопирева предпочита Меси, уважава Роналдо, харесва Неймар


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Ексклузивно: 30-годишният Тодор, арестуван за мастурбиране на детска площадка в жк „Меден рудник“, бил събирач на дългове Отличиха директора на Бургаския регионалния исторически музей с почетен знак "Златен век" Избират млад художник на годината в 12 ч. на 24 май Само във Флагман! Вижте какво направи пловдивският пийняк Златко Андонов пред кметството на Бургас (ФОТОРЕПОРТАЖ) Ето откъде бургазлии пазаруват продукти с високо качество от локални производители Първо във Флагман.бг! Откриха пико в колата на бургазлията Сергей, продал на полицаи под прикритие (СНИМКА) Криминалисти с ръкавици извадиха съмнителни пакети от синя Астра (СНИМКИ) Извънредно! Акция срещу завод „Победа”, има арестуван (СНИМКИ) Чудотворна билка расте на остров край Бургас (ВИДЕО) Потентността може да бъде съхранена при рак на простатата Близо 7000 деца ще шестват в Бургас на 24 май, вижте програмата
Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО) Меденруднишкият тарикат Павел проигра заплата в казино, лъже полицията, че е ограбен Жителка на „Меден Рудник” проплака: Докога всеки дъжд ще ни наводнява, помогнете ни! Наглеци: Две подли измамнички задигнаха пенсията на възрастен мъж в бургаския жк. „Меден рудник” Гимназията по компютърно програмиране и иновации търси учители За удобство на жителите от „Меден рудник”: „ЛИНА” вече има две дежурни лаборатории в съботните дни Ямболия спретна див екшън с БМВ си в Бургас, заби юмрук на ченге и за малко да прегази друго Храмът в ж.к.”Меден рудник” посреща мощите на Свети Николай – покровителят на Бургас Пежо помете бургазлийка на зебра в жк "Меден рудник" Само във Флагман.бг: Вижте снимки от огнения кошмар в жк "Меден рудник" Първо във Флагман.бг! Паника в жк "Меден рудник": Взривове и пламъци събудиха хората (СНИМКА)
БСП почете паметта на сем. Ченгелиеви и поета Атанас Манчев в Айтос (СНИМКИ) Грандиозен юбилей! Училището в Айтос отебеляза сто и петдесет години Николай Тишев и Веска Ненчева присъстваха на 150-годишния юбилей на СУ „Христо Ботев” в Айтос (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Зоопаркът в Айтос става модерен, по-зелен и естествен, вижте проекта за пълната промяна Ето кой е загиналият мъж от Айтос Кой е този смел мъж? Втурна се да спасява пострадалите секунди след жестокото ПТП край Айтос Кошмар край Айтос! Мъж загина при тежката катастрофа, жена бере душа в болница Новият шеф на „Генгер“ иска основен ремонт на Етнографския комплекс, ще възстанови старата фурна Ето кой поема управлението на Генгера в Айтос (СНИМКА) „Заедно срещу алоизмамниците“ събра в Айтос депутати, полицаи и пенсионери Айтос се обединява за младежи с увреждания, за да им подари вълнуващ бал. Включете се!
Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат
Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Позлатената от Брюксел ракия „Кехлибар” стана посланик на българския дух

Всичко в категорията
Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения Парадокс! МБАЛ-Карнобат е на печалба, но няма лекари и загива Трогателен жест! Вижте как абитуриенти от Карнобат поканиха класните си ръководителки на бал (ВИДЕО) "Карнобат“ пропусна да вземе 3 точки при визитата си на „Гигант“ Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Пожар унищожи колата на ексдепутата Стефан Кенов в Карнобат, умишлен палеж ли е? Сърнево се размина с евакуацията, нивото на Русокастренска река спада (ВИДЕО)
Само във Флагман.бг: Димо Флорината предизвика невиждан екшън в Слънчака
Само във Флагман.бг: Димо Флорината предизвика невиждан екшън в Слънчака Снощи по чудо не се стигна до тежък инцидент, на централната алея вреше, разказа очевидец

Всичко в категорията
Хотелът на пясъка в Слънчев бряг бил законен (ВИДЕО) Снимат нов тв сериал на Северния плаж в Слънчев бряг (СНИМКИ) Готов ли е Слънчев бряг за Лято 2018? Ето какво ще се извърши в курорта до края на месеца Екшън в Несебър! 23-годишен шофьор от Ямбол се качи дрогиран зад волана, спретна гонка с ченгетата Мотоциклетист едва не уби приятел след зрелищна каскада до дискотека Вижън в Свети Влас СУ "Любен Каравелов" в Несебър изпрати абитуриентите от Випуск 2018 (СНИМКИ) Как братята Колеви от Ямбол случайно видяха стрелбата по Митьо Очите (снимка) Само във Флагман.бг! Митьо Очите с четвърта операция и крими реабилитация Редът в Слънчев бряг е под разпорежданията на Димитър Желязков-Очите Разрешиха огромен проблем за чистотата на плажа в Слънчев бряг Абитуриентите от СУ”Любен Каравелов”-Несебър готвят невероятно шоу за изпращането си
Вижте как ще изглежда първият общински къмпинг в България, проектът на Поморие е уникален
Вижте как ще изглежда първият общински къмпинг в България, проектът на Поморие е уникален Общинският къмпинг ще разполага с 33 места за кемпери, като на всеки четири кемпера ще има по една колонка за захранване с ток и вода

Всичко в категорията
Отлична новина: Община Поморие създава страхотни условия за спорт, обновява площадки за 633 хил. лв. Ще прекрати ли Община Поморие членството си в Асоциация на българските черноморски общини ? Европейската комисия оцени високо проектите на Община Поморие Екшън! Помориец се сби с двама братя в Шумен, наръга единия с нож Чакат премиера Бойко Борисов идва в Бургас да отреже лентата на спортното бижу Парк "Арена” На косъм от трагедия! Шофьор кара в насрещното на пътя Бургас-Поморие, едва не катастрофира (ВИДЕО) Кметът на Поморие Иван Алексиев на празника: Свети Георги ни закриля, градът ни е благословен, а хората - гостоприемни Кметът на Поморие Иван Алексиев откри юбилейното издание на Националния тракийски фолклорен събор „Гергьовден” Поморие отбеляза тържествено 140-годишнината от създаването на Българската армия (СНИМКИ) Правят подлези за костенурки на Поморие-Ахелой, изолират със шумозащитна стена къмпинга Ротари Клуб Бургас-Приморие чества 14 години
Важно! Ето кога ограничават достъпа на автомобили в Стария град в Созопол
Важно! Ето кога ограничават достъпа на автомобили в Стария град в Созопол Достъпът през първите два часа ще е безплатен за гостите на Созопол, след което за всеки час престой ще се заплаща по 1 лев

Всичко в категорията
Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО)
Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО) Свободно къмпингуващите си мислят, че никой не трябва да ги безпокои, но ще има проверки, предупреди министърът
Всичко в категорията
Удар! Закопчаха престъпници тарашили магазини в Созопол и Царево Изследователи от цялата страна се събраха на форум в Ахтопол Извънредно! Погват циганите в Царево, разчистват гетото им до лятото Мистерия в Бургаско: От гробовете масово изчезват цветята, кой посяга? Георги Лапчев предупреди къмпингуващите: Цяло лято ще правим проверки, законите трябва да се спазват (ВИДЕО) Ужас край Царево: Кола се размаза след зверска катастрофа, 27-годишен се бори за живот Кризата в прокуратурата на Царево се задълбочава – Цацаров удари спирачка на Райко Стоянов Природозащитници окупират моста на река Велека заради устройствения план на Царево Нудисти заплашили да запалят оградата на плаж Делфин, глобяват концесионера (ВИДЕО) Научна среща, посветена на християнството в Странджа и Одринска Тракия, ще се проведе в Ахтопол Районният прокурор на Малко Търново се мести в Царево
Ансамбъл „Приморско“ представи красотата на българския фолклор в самостоятелен концерт
Ансамбъл „Приморско“ представи красотата на българския фолклор в самостоятелен концерт Всяко изпълнение на колоритните певци и танцьори  беше възнаградено с бурните аплодисменти на публиката


Всичко в категорията
Всички язовири в Община Средец с концесионери, кметът: Пресният пример в Камено още ни е пред очите! Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец Екшън до училище! Арестуваха 15-годишен зад волана на краден „Фиат” Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! ДАИ и КАТ погнаха грудовските копърки Има ли злато в Странджа? След Богданово, „Асарел“ ще търси богатства край Дебелт и Драчево След алармата на Флагман: Изпратиха униформени в завода за пластмаса Ексклузивно във Флагман! Вижте как циганите обезкостяват цех за пластмаса в Средец (СНИМКИ) Извънредно! Цигани атакуваха завод в Средец След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ)
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Силата на водата, извираща от скалата, е най-голяма именно в неделя след Възкресение


Всичко в категорията
Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Любимите книги оживяват пред децата на Камено
Любимите книги оживяват пред децата на Камено На живо от централния площад най-малките ще получат специално посвещение от родни звезди и обществени личности
Всичко в категорията
Нафиркан бургазлия си спретна луда гонка с ченгетата, заби се бетонен блок Докато държавата ни събира парите за винетка, пътят между две села в Община Камено е като след бомбардировка Вергиния Цанова: Починалата в Камено жена е разбрала късно, че е ухапана от заразен кърлеж (ВИДЕО) Кметът на Камено Жельо Вардунски си постави две важни цели навръх празника на града (ВИДЕО) Камено не помни подобен празник – уникално шоу и ретро парад за Гергьовден (СНИМКИ) Четири села в община Камено върнати в миналия век заради режим на водата, ще останат ли на сухо и това лято Гигантски пеперуди, парад на ретро автомобили и Фестивал на гозбата за празника на град Камено Жители на Камено поднесоха венци и цветя на паметната плоча на хан Тервел От последните минути: Култова сграда в Камено на косъм от голям пожар (СНИМКА) Правят нови водопроводи в Трояново и Тръстиково по проект за 4 млн. лв. Над 150 лазарки се надпяват в град Камено
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба
„Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа Цяло село се събра, за да изпрати гурбетчията Юмер, който намери смъртта си в катастрофата на АМ "Тракия" Нов удар за Руен: Майка на три деца от с. Вресово сред тежко пострадалите при мелето на АМ "Тракия" (СНИМКИ) Трагедията е огромна: 46-годишният Юмер от Руенско оставя 2 деца сираци и вдовица след ада на АМ „Тракия” Ужас! Жена пострада при взрив на газова бутилка в дома си в Бургаско Тежка катастрофа: Бургазлия с Опел отне предимството на влекач, едва не загина Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско Учениците в Руен във ваканция заради снега, в Тополица – заради паднал комин Защо Руен се военизира и за какво използват този бронетранспортьор (ВИДЕО)
Новата здравна карта ще изключи пациентите от системата, очаквам огромен проблем за Бургаска област Интервю Всички интервюта Д-р Цветомир ЦВЕТКОВ, председател на Бургаската лекарска колегия: Новата здравна карта ще изключи пациентите от системата, очаквам огромен проблем за Бургаска област
Листата на чакащите ще приклещи пациента от  търсенето на легло до неизчерпан лимит по съответната дейност  в някоя област

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Пълен упадък – нормална жена беше избрана за Мис Америка-2018 Свършиха ли в САЩ травеститите, джендърите и лесбийките, та трябваше великата американска нация да бъзе унизена с такъв стереотипен избор Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ) Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 23.05.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Покажете готовност да дадете на интимния си партньор това, което му (й) се иска, без да искате нещо в замяна! Така ще спечелите доверието на хората, които харесвате, а и те самите ще се стремят да ви доставят удоволствие. Денят е неблагоприятен за вадене на зъби. Всичко ще става обратното на това, което очаквате. Затова импровизирайте! Не умувайте дали е трябвало нещо да направите и какво е можело да постигнете! Ако имате шанс да поправите грешките, действайте! Сексуалните ви фантазии ще се развихрят, споделете ги с партньора! Искате да изпълните всички задачи, но силите ви няма да стигнат. Затова се заемете първо с тези, които не търпят отлагане! Не е време за покупки на скъпа техника и за уреждане на имотни дела. Възможни са конфликти на работното място. Бъдете тактични и избягвайте споровете! Ще имате достатъчно поводи за радост днес. Възможни са нови придобивки, подобрения или ремонти у дома. Ако получите предложения за по-добре платена работа, не бързайте да ги отхвърляте! Не пренебрегвайте обаче и здравето си! Обърне внимание на белите дробове! Успешни продажби, сделки или похвали за добре свършена работа ще ви вдигнат самочувствието. Възможно е някои от представителите на този зодиакален знак да си намерят по-платена работа или да започнат нов бизнес. Върви ви в любовта. Това е добър ден в професионален и бизнес план, но не и в личен. Неусетно ще изпълните задачите си, но никак няма да ви е лесно да се разберете с близките си. Възможни са разногласия, свързани с имоти или пък с избора ви на партньор. Контактите с непознати са затруднени. В този ден ще се чувствате изморени, но не оставяйте проблемите си на работното място нерешени! Не е желателно да поемате нови задължения или да давате пари назаем. Обърнете внимание на здравословното си състояние! Нараства опасността от простудни заболявания. В този ден може да получите предложение, което да доведе до голяма промяна в живота ви. То може да е свързано както с кариерното ви развитие, така и с любовта. Възможно е дамите да получат най-милото предложение за брак. Не измъчвайте дълго любимия с мълчание! Денят е успешен за вас. Имате възможности за прогрес, но въпреки това ще сте нервни и  склонни лесно да създавате конфликти. Не си позволявайте да обвинявате брачния си партньор или гаджето за своите недостатъци, защото ще съжалявате! Може дори да се разделите. Стари проблеми ще напомнят за себе си. Те са свързани най-вече с грешки, които преди сте допускали на работното ви място или с ваши бизнес партньори. Не оставайте проблемите нерешени! Ако сте си направили верните изводи, ще ги решите и може да се заемете с важни дела. Днес сте като маг. Думите придобиват магическа сили. Природата откликва на словата ви и затова трябва да сте много внимателен, тъй като е възможно, без да искате, да причините доста неприятности на вас и близките си. Противопоказно е да ядете в този ден месо и яйца. Нежелани новини може да ви объркат някои планове и очаквания, но пък доброто настроение ще се върне след обед. Промяната ще е свързана с добрите финансови възможности. Дамите родени под този знака, ще си позволят да се поглезят. Мъжете да не пренебрегват желанията на любимата!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип