×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

I`m FAMOUS! Ето ги звездните абитуриенти от набор `99 - щерката на Митьо Очите, синът на Йордан Динев и истинската Мис България (СНИМКИ)


I`m FAMOUS! Ето ги звездните абитуриенти от набор `99 - щерката на Митьо Очите, синът на Йордан Динев и истинската Мис България (СНИМКИ)
Това са само част от популярните ученици, които тази година завършват средното си образование край брега на морето
Тема в развитие
Защо Памела отиде на бала си с кукери, запознайте се с момичето с божествен глас (ВИДЕО) Момчета, засрамете се! Най-умната и красивата абитуриентка в Бургас остана без кавалер за бала (ВИДЕО) Луна си намери майстора! Това е Беатрис от Руската гимназия, която обяви на бала си: Кандидатирам се за президент! (ВИДЕО) Балове 2018: Кючекчийка изпрати абитуриент, факли от БМВ опушиха популярен хотел (СНИМКИ/ВИДЕО) Балове 2018 в Бургас! Момчетата като екшън герои, момичетата заложиха на червени рокли, вижте най-атрактивните (ВИДЕО) Загърбиха ли бургаските абитуриенти от Випуск 2018 пошлостта и кича, уверете се сами Ексклузивно! Дъщерята на Митьо Очите като богиня на бала – със златна рокля и ореол (СНИМКИ) Това е дъщерята на Тони Димитрова - невероятна чаровница и бъдеща звезда (СНИМКА) Само във Флагман.бг! Ето го Стамен Стоев - бъдещия Филип Плейн, изуми с уникален авторски костюм Уникално! Кукери изпратиха абитуриентката Памела на бала ѝ (СНИМКИ) Балове 2018 започнаха! Антъни и съучениците му си наеха тузарска лимузина (СНИМКИ) Ученички от Френската гимназия в Бургас блеснаха с тоалети на българска топ дизайнерка (СНИМКИ) Наградиха абитуриентите на Строителния в Бургас за участието им в кампанията „Дари капачка” (СНИМКИ) I`m FAMOUS! Ето ги звездните абитуриенти от набор `99 - щерката на Митьо Очите, синът на Йордан Динев и истинската Мис България (СНИМКИ) Джан-джун гледай как сЪ пра`й. С фойерверки и димки Търговската гимназия изпрати 12-класниците (СНИМКИ) Вижте как истинската Мис България - очарователната бургазлийка Йовита се сбогува с училище Вижте зрелищното изпращане на абитуриентите на ТОХ-а в Бургас. Как ще се появи подгласничката Мис България 2017 Йовита (ВИДЕО) Готини, по-готини, абитуриентите от Английската гимназия! (СНИМКИ/ВИДЕО) С факелно шествие изпратиха "Випуск 2018" на СУ "Св. св. Кирил и Методий" (СНИМКИ) Ето ги абитуриентите на Електрото в Бургас - с тоги като абсолвенти СНИМКИ/ВИДЕО) Ученици от ППМГ „ Акад. Никола Обрешков” се включиха в благотворителна кауза, появиха се с бели тениски на изпращането си (СНИМКИ) Абитуриентите от СУ”Любен Каравелов”-Несебър готвят невероятно шоу за изпращането си Във Френската ли са най-красивите абитуриенти? Вижте зрелищното изпращане на Випуск 2018 (СНИМКИ) Селфимания за изпращането на Немската гимназия в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
виж още
скрий
15 Май 2018, Вторник, 18:10 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Представяме ви едни от най-атрактивните 12-класници в морския град


Флагман.бг се впусна в приключението да издири най-популярните 12-класници от набор `99, които тази година ще бъдат звездите на абитуриентския бал. Представяме ви едни от най-известните във випуска, които през годините са успели да си създадат реноме на фаворити.

Част от имената, които ще срещнете в статията, са на младежи от елитни гимназии в Бургас, които са станали известни, защото имат постижения в различни научни сфери, спорта, музиката и  рисуването. Такива, които са слезли буквално от червения килим, защото са прекрасни миски с корони и такива, които са рожби на едни от най-известните бизнесмени. 

След обстойно проучване на звездния небосклон на набор `99 няма как да не отличим по-малката дъщеря на несебърския бос Митьо Очите – Ивелина Желязкова, която след броени дни ще получи своята диплома от СУ „Любен Каравелов” в Несебър. 

До нея се нарежда наследникът на най-известната по морето фамилия Диневи – Иван Динев. Младежът бе възпитаник на ПГАЕ „Гео Милев”, но после реши да смени гимназията. Въпреки това обаче тази година бароновият син ще бъде една от знаменитостите на бала на набор `99.

Безспорно сред фаворитите из ученическите випуски и мъжките сърца са красавицата Йовита Георгиева, която бе на косъм от короната на „Мис България”, уникалната моделка Павлина Дичева, която стана известна и с участието си в култовия сериал „Под прикритие”, както и кралицата на Созопол – Габриела Панайотова.

Ето кои са звездите на набор 99:



Йовита Георгиева е ученичка от 12 клас на ПГТ „Проф. Д-р Асен Златаров“ в Бургас. Тя бе първа подгласничка в конкурса "Мис България 2017" /ВИЖ ТУК/. Бургаската красавица бе сочена за истинския победител, след като множество потребители на социалните мрежи изразиха негативни коментари относно коронясаната Тамара Георгиева. Безспорно Йовита е едно от най-разпознаваемите лица сред 12-класниците в ТОХ-a. 



Иван Динев - наследникът на фамилия Диневи. Синът на Йордан Динев бе възпитаник на Английската гимназия в Бургас, след което се премести в друго учебно заведение. На тазгодишните балове безспорно малкият Динев ще бъде една от знаменитостите на събитието.  Очакваме с нетърпение да разберем с какво автомобилно чудо ще се появи наследникът на Диневи, едно е ясно - по регистрационния номер ще го познаете. 



Станислава Василева - сладкопойната птичка на ПГНЕ "Гьоте". Девойката глас, която буквално покори журито на Х фактор в края на миналата година /ВИЖ ТУК/. Станислава изпълни песен на Адел, с която успя да си спечели безброй фенове и да бъде един от фаворитите не само в музикалното шоу, но и сред наборите си. Тя е един от музикалните таланти на Бургас, с които се гордеем. 



Иван Стоянов. Той не е нито богаташки син, нито е модел или пък гларус. Той е Иван, Иван от ППМГ "Акад. Никола Обрешков". Известен е с това, че е различен и в същото време винаги успява да намери своето място под слънцето. Флагман.бг припомня, че именно Иван Стоянов, заедно с две свои приятелки, разби стереотипа за абитуриентски бал в Слънчака и реши да инвестира парите за празничната нощ в пътешествие из Стария континент /ВИЖ ТУК/. Ученикът мечтае да продължи образованието си в Германия. Очаква там да намери емоции и да му се случат неща, които ги има само във филмите. 


Габриела Панайотова - красавицата, която спечели титлата "Мис Созопол" /ВИЖ ТУК/ . Габриела е едно от най-хубавите момичета в Търговската гимназия в Бургас. Миската ще бъде една от звездите на абитуриентските балове на набор `99. 



Ивелина Желязкова, по-малката дъщеря на несебърския бос Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите. Малката щерка на бизнесмена тази година ще бъде сред абитуриентите, които ще завършат образованието си в СУ "Любен Каравелов" в Несебър. Няма спор, че красавицата е може би най-известната личност в своя випуск. Накъде обаче ще я отведе вятърът и къде ще продължи висшето образование, можем само да гадеем. 



Светослав Томов е 12-класник от Търговската гимназия в Бургас. Той е волейболната гордост на школото. Известен е в спортното поприще като либеро на младежкия волейболен отбор на "Лукойл Нефтохимик". Светослав е сред най-големите звезди по училищните коридори. Може да бъде забелязан отдалеч, тъй като е висок близо 2 метра, а едва на 18 години. 



Роксана Радева - една от красавиците със сини очи на Търговската гимназия. 18-годишната абитуриентка мечтае да обиколи света. В момента се обучава за стюардеса, а след като минат матурите се е заканила да залегне здраво над учебниците и да следва право в Софийския университет. Роксана е сред атрактивните девойки на гимназията, които тази година ще блеснат на баловете по повод завършването на средното си образование.



Павлина Дичева -ученичката от  ПГТ „Проф. Д-р Асен Златаров“ с най-дългите крака. Павлина се занимава професионално с моделство вече 4 години. Била е пред обективите на едни от най-добрите фотографи в страната. Нейната бляскава звезда я вкарва дори във филма "Под прикритие". Макар и за кратко актьорската й слава се прочува из коридорите на школото. Павлина е може би най-известното момиче на ТОХ-а. С нетърпение очакваме да видим каква рокля е избрала за абитуриентския си бал, с която да закове погледите на всички, както обикновено прави. 



И като заговорихме за чар и сексапил, не може да пропуснем плейбоя на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" Мартин Томов. Той е най-известният сред женските сърца и типичен фитнес маниак. Мартин обича бмв-та и нестандартния начин на живот. Зад мускулите обаче се крие младеж с амбиции в мениджърството и бизнеса. Мечтае да продължи образованието си и да се занимава с нещо, което му доставя удоволствие. Предстои да видим как бургаската батка ще взриви тазгодишните абитуриентски балове. 



Константин Гаров - детето чудо на ППМГ "Акад. Никола Обрешков". Името му е познато сред всички възможни математически състезания. Носител е на безброй награди, с които е прославил елитната гимназия. Дори последният му медал е спечелен само преди броени дни на 35-тата Балканска олимпиада по математика в Сърбия. ППМГ и Бургас се гордее с такива 12-класници! Пожелаваме още много медали и успехи на Константин. 



Велин Георгиев. Той е талантът на училището.Велин рисува звезди от световната мода. Възможностите му са без граници, дори австралийски брандове са проявили интерес към нашето момче. Портретите му красят стените на най-известните личности, сред тях са американската реалити икона Кайли Дженър и много други български имена /ВИЖ ТУК/. Велин е един от абитуриентите на Търговската гимназия, който вече е сбъднал мечтите си. 

Елена Вучкова или Хубавата Елена, както я определят съучениците й от Търговската гимназия. 12-класничката стана известна не само в училище, а и в медиите с меденруднишкия си нрав. Бургазлийката за малко не посрещна бала си на топло, след като се стигна до сбиване с друго момиче, заради засечка с автомобили /ВИЖ ТУК/. Въпреки това Елена остава една от звездите на набор `99. Пожелаваме й успех на матурите и малко по-смирен темперамент. 



Владислав Диков - известен като огненото момче на ППМГ "Акад. Никола Обрешков". Той е 12-класникът, който може да си играе със стихията без никакъв проблем. Практикува въртенето на огън предимно по плажа през лятото, но всъщност истинските му хобита са танците и компютърните игри. По коридорите на математическата гимназия няма човек, който да не знае кой е Владислав. Гений, който иска да учи право, след като завърши елитната гимназия. Въпреки че желанието му ще изисква доста безсънни нощи подготовка за тежки изпити, той мечтае да преживее последното си лято като тийнеджър незабравимо. Пожелаваме огнен успех на Владислав! Очакваме да покаже стихийните си умения и по време на абитуриентските балове. 


Стоян Илчев - силната страна на ПГНЕ "Гьоте". 12-класникът е сред популярните спортни звезди в областта на бокса. Носител е на множество титли, спечелени с много труд и постоянство на ринга. Стоян е един от най-големите спортни таланти на набор `99. 

Флагман.бг отбелязва, че това са само част от атрактивните тинейджъри, които тази година завършват средното си образование в Бургас. Сред набор `99 има още десетки ученици, които ще бъдат сред звездите на червения килим по време на абитуриентските балове. Извиняваме се, ако сме пропуснали някоя феймъс личност!

Целият екип на най-добрия сайт Флагман.бг пожелава успех на матурите на всички зрелостници и с нетърпение очаква тяхната звездна поява в навечерието на 24 май, когато нашите репортери също ще бъдат част от празника ви, не ни пропускайте!
 

В категории: Бургас


55
Коментара по темата
55.
Sapuna dinio
20.05.2018 20:51:14
0
2
Mangala s kavto i parfum da sa napraska si ostava mirizliv mangal
54.
Много сте сбъркани това Флегманите
18.05.2018 09:52:15
1
7
И какво му е фамозното да си щерка на някой се или син на еди кой си. Фамозни за тези деца, които с труда и таланта си са постигнали нещо. Кифлите и пишлигарите на разни бандюги и отрепки въпбще не са фамозни. Или май ви плащат?
53.
*********
18.05.2018 07:57:28
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
52.
Янко поморийския
18.05.2018 07:24:13
3
1
Зат монитора сте мноо утворени ама на живо ще лапате немития шпек на бат Митйо плъхове грозни
51.
JOKERA
17.05.2018 19:32:53
0
3
ак се делим на две умни и кадърни които ще заминат в чужбина и нацепени батки и тъпи патки и кифли които ще се друсат,ще купонясват до забрава и ще се превърнат в парцалеси.
50.
Борил
17.05.2018 17:44:05
0
2
Обичал БМВта хахаха,колко и какви има като ги обича,или само на скрийн сейвър на тела
49.
gradski
17.05.2018 14:21:04
1
3
"бизнесмена"? после защо се чудите, че не ви приемат на сериозно.
48.
....
17.05.2018 10:09:05
1
13
Голям пример едната дъщеря на мутра другата ходи се бие по улиците и раздава правосъдие как се кара,много голям пример за обществото браво флагман
47.
Dqdo
16.05.2018 11:39:23
1
12
Kva e taq torba steroidi na snimka 10 e ,play boy - toq na 30 ste mu e mek kat na 80god.starec .xaxax
46.
Зоя
16.05.2018 07:46:05
3
6
Чест и почитания за всички деца от статията,които с труд,лишения,постоянство ,търпение и талант за постигнали тези резултати и награди!!! Браво!!! Бъдете здрави и продължавайте така и занапред!!!
45.
Граматик до 34
16.05.2018 07:44:01
0
0
Оtochnim...повисоко....ужасТ !!
Дай да Уточним първо твоето ниво и после кой е по- по - най в елитните гимназии.
44.
До Нямам думи
16.05.2018 06:59:58
0
26
Има, има прекрасни деца! Има умни, възпитани и интелигентни момичета, които не искат да стават модели, които не слушат чалга, които не се обличат като проститутки, които нямат силикон, хеулорон и пр., НО....те не са интересни. Тяхната ценностна система е различна от масовата ширещата се неграмотност и простащина. Тези деца имат цели и амбиции, НО...ще заминат за чужбина, защото не виждат смисъл да останат тук! Жалко, много жалко, продължавайте да толерирате мутресите, миските и техните родители!!!
43.
Нямам думи
15.05.2018 23:38:24
0
27
Седя си, чета, мисля, пак чета и пак мисля....и ума ми не го побира! Кажете, моля, в тази държава всички момичета ли са тръгнали да стават манекенки, моделки и миски? Няма ли други, които да искат да станат нещо друго? Например лекари, химици, биолози? Това ли е бъдещето на нацията ни - девойчетата да се профилират още от гимназията по направление "пепеляшка търси арабски милионер в Дубай"? А къде са родителите - те да не би да не знаят, че подиумите и фотосесиите водят само към един конкретен път? Хваща ме страх и чукам на дърво!
42.
*********
15.05.2018 22:08:20
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
do 34
15.05.2018 17:46:21
0
10
утрепката си личи от далече. както и правописа и културата. Даскалото в Несебър е кенеф. Този, който не го приемат в тази " елитна паралелка" хахххах, засмях се, отива в Тоха в Слънчев Бряг. Защо не ми попишеш малко на английски? Ползвай гугъл, аз пак ще разбера колко знаеш. малко кенефче и наркоманче
40.
Боже Божеееее
15.05.2018 16:11:47
5
25
Комплексари селски елате в София да видите какво е класа,стил и умни млади хора.И защо сте наредили в тази класация децата на престъпници и далавераджии ощетили с милиони Бьлгария?
39.
Ала-бала
15.05.2018 14:25:57
0
13
Бъщата като дърпа и насилва по тоалетните,дъщерята пък ги взима на карамба,още от 13годишна. Какви ”аристократи” само!!!!
38.
Някой
15.05.2018 13:36:43
3
8
Този Мартин Томов дали си ляга и с момченца? Някой има ли данни?
37.
Флагман добре ли сте?!?
15.05.2018 13:23:56
1
44
А бе Флагман, има бургазлийчета, които са приети с пълни стипендии в "Бръшляновата лига". Защо не пишете за тях? Те са гордостта на Бургас, както и Коцето Гаров... Това са децата, които ще получат ТОП образование и от които ще очаквате да се завърнат в Бургас. Защо ги подминавате, а пишете за разни световно неизвестни батки и каки, които я е чувал някой, я не...Просто нямам думи за медията Ви
36.
*********
15.05.2018 12:38:57
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
Сто
15.05.2018 12:14:55
2
15
Ибаааахти издуханата статия брат!
34.
Lil
15.05.2018 11:01:23
20
4
Ako ne vi e Izvestno v nesebar ima profilirana angliiska paralelka na gospodin Jelqzkov dushterq mu e zavarshila neq! I da otochnim Che paralelkata e s po visoko nivo ot angliiskata v Burgas ! Tq e nai krasivata
33.
до Йола
15.05.2018 10:27:16
0
3
По разсъжденията ми приличаш на едноврешната баба Цола
32.
До Да
15.05.2018 09:44:58
2
32
На г-н Желязков известният дъщеря му е отличничка в селската гимназия в Несебър. Уау!!!
31.
Обожател
15.05.2018 09:43:19
8
12
Така, ето на кои се спирам да го подавам!

Йовита, Ивелина, Роксана и евентуално Павлина!
30.
Да
15.05.2018 09:34:55
25
12
Колкото и да не ви харесва господин Желязков е известен и за вашо разочарование дъщеря му е отличничка и много даровита млада дама ! Не злобейте , ви няма в статията ! Успех на другите деца
29.
*********
15.05.2018 08:47:51
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
28.
Много сте зле
15.05.2018 07:55:12
1
57
Има деца умни, интелигентни, завършващи с пълно отличие! Къде са техните снимки? На Митьо Очите щерката!? Вие добре ли сте? Това ли е модел за подражание? Тъпа, селска... дори незнам може ли да се наречете "медия".
27.
Sifuente.bg
15.05.2018 00:47:04
1
20
Tarsim Zlatki i Batki za rabota v PERU dostavka na kufari i chanti Louis Viton/s 2duno/ 5000 E na kufar i 2000 E na cha nta
26.
въх
15.05.2018 00:05:54
1
46
Недорасли "Златки" и подрастващи батки "Адидаски"......по гънките на мозъците им ще ги познаете и по татуировките на дупетата.
25.
25
14.05.2018 23:56:49
2
80
Тоз на Диневите обира точките, абсолютен ръб!
24.
*********
14.05.2018 23:47:22
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
потресен
14.05.2018 23:45:00
1
29
Като изключим момчетата от ПМГ и Немската, останалите са ....не`ам думи, не`ам нерви.....малиии страхххх!
Положението в държавата наистина е отчайващо, щом тези ни ги дават за пример и подражание! Ужас некъв`
22.
Бург
14.05.2018 23:44:25
1
98
Защо не открихте отличниците на випуските, чиито родители не са Митьо Очите и брат Динев? Защо не публикувахте техните снимки и не ги попитахте къде ще продължат висшето си образование? Повечето от тях ще заминат за чужбина, за да търсят реализация. Мутрите и мутресите са по-важни за вас, колкото и тъпи да са....
21.
456
14.05.2018 23:44:23
2
16
samo djendari na snimkite
20.
Гг
14.05.2018 23:41:55
2
46
Добре де , с какво е известен един затворник и престъпник , че и дъщеря му слагате при тези надарени деца ?
19.
аххахах
14.05.2018 23:41:22
1
33
Евала! Има напредък, преди щяхте да сложите 13 от 13 (100%) синчета и дъщерички където родителите им масово са за затвора, сега виждам 2 момчета които със своя собствен труд постигат нещо... за математика и спортиста говоря. Другите са "извиестни" заради "технити".
18.
123
14.05.2018 23:41:02
1
34
Йовитката с коронката от "кашата"....ха-ха. И на Мтьо Очите щерката - смях! Какви випаджийки само, ти да видиш!
17.
Топинг
14.05.2018 23:31:36
1
15
Мега селяни!
16.
*********
14.05.2018 23:31:30
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
15.
Просветен
14.05.2018 23:30:20
2
7
Става въпрос за най-българския, успешен и интелигентен спорт. Просветените ще се сетят. Здраве, щастие и много положителни емоции на всички абитуриенти на България!
14.
Просветен
14.05.2018 23:21:46
2
18
Има едно момче, близо 2 метра възпитаник на ППМГ "Никола Обрешков" Бургас. Това момче, на което няма да спомена името е шампион, носител на купата и супер купата на страната за сезон 2017-2018 г.,капитан на младежкия нацоинален отбор и част от разшитения състав на мъжкия национален отбор на България. Просветените ще се сетят за кой става въпрос. На добър час, момче!
13.
Iviiviv
14.05.2018 23:18:35
2
11
Стоян и Гаров са ТОП ТОП ТОП -Мега маняциии
12.
Просветен
14.05.2018 23:09:45
1
27
Има едно високо близо 2 метра момче, на което няма да спомена името, шампион на страната, носител на купата на страната и суперкупата на същата тази стрна в най-българския колективен спорт за сезон 2017-2018 г.. Капитан на младежкия национслен отбор и към настощия момент част от раширения състав на мъжкия национален отбор на Република България, пдготвящ се за европейската лига и световно първенство. Просветените ще се сетят, кое е това момче. Междувпрочем пропуснах да спомена, че е възпитаник на ППМГ "Никола Обрешков". На добър час, момче!
11.
Йола
14.05.2018 23:09:15
15
5
Много хубави абитуриенти късмет на децата ! Успех в живота а на злобните коментарчета ще кажа само не завиждайте и не злобейте, че ви няма в статията :) !
10.
Иван
14.05.2018 23:01:16
1
19
Много зле ... закривай
9.
Ok
14.05.2018 23:00:02
1
24
Аз не, разбирам. В бг престспниците, са бизнрсмени и работодатели. Тива, да, е нормално означава че правителството е, защото. Егати лудата, даржава
8.
До всички
14.05.2018 22:59:07
30
8
Не завиждайте, че ви няма статията, смешкии хухфахсха
7.
"(
14.05.2018 22:57:19
5
38
По - тъпа статия не съм чела !!! ДЪНО ...ДЪНО... ТИНЯ ... колко били известни и колко богати ??? Бе вие що за идиоти сте ???
Нима другите абитуриенти ,на които родителите не са богати , не са известни, и не са тъпи мутри не са по- достойни деца ???Ама то какво ли се ядосвам ... то държавата ни такава тиквенска и мутренска ...
6.
100 кила ракия ...
14.05.2018 22:32:13
3
37
Картината е пагубна, ако беше жалка имаше шанс за дебат, но тя е ...
5.
БАТИНКА
14.05.2018 22:32:01
4
59
Флагман тука ударихте дъното, по комплексарска статия не бях чек скоро ужас!
4.
12a
14.05.2018 22:31:29
5
27
Гаров, само от теб ще стане нещо, момче. Успехи и попътен вятър!
3.
Ujuiihji
14.05.2018 22:29:48
9
13
Единствено Йовита е една идея по-известна и то за каква известност говорим от някакъв конкурс...
Другите червени килими, волейболни гордости..нещо не сме ги забелязали по игрищата и по подиумите.. това момченце за да стане 2 метра трябва да се качи на стол ..истинските личности, които са известни и със сериозно бъдеще изобщо ги няма в статията.... нищо общо с истината :)
2.
t4
14.05.2018 22:09:04
23
20
А от тези всички стават само детето на Гаров, много добър заболекар и евала на детето му, че е на такова ниво. Стоянчо, защото е добър спортист и добро момче. И щерката на Митьо, защото изглежда красива. Другите са тотален прът
1.
Смях
14.05.2018 22:03:11
4
31
Това ли са баровците
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори