Недостиг на учители в Бургас, абитуриентите нямали мотивация да стават педагози


Недостиг на учители в Бургас, абитуриентите нямали мотивация да стават педагози
Масово пенсионирани педагози продължават да работят, няма кой да ги замести
01 Април 2018, Неделя

Младите учители се отказвали още на 2-3 месец след започване на работа

Трябва  да се мотивират абитуриентите, за да учат педагогически специалности, каза за Радио „Фокус“-Бургас Константин Янков, председател на Синдиката на българските учители в Бургас. Според него по изчисления на Синдиката на българските учители  в близките 10-тина години ще бъдат необходими 2 пъти повече учители от тези, които в момента ще завършат педагогически специалности.

По думите му през миналата година са се пенсионирали около 300 души от заетите в сферата на образованието само в община Бургас, като около 250 от тях са учители.  В момента има много педагози, които са навършили пенсионна възраст, но продължават да работят и може би така ще бъде и през следващите години.

Действително оголването от страна на кадри в системата на образованието заплашва да вземе застрашителни размери. Точно поради тази причина Синдикатът е инициатор на една програма за поетапно пенсиониране на колегите така, че да могат част от тях, които имат сили и желание, да останат да работят в българското училище, макар и не на пълен норматив. По този начин да се освободят места и за млади хора, които не само да влязат в системата, но и да се задържат“, каза още Янков.

Според него младите учители се отказват след 2-3 месеца  не толкова заради ниското заплащане, колкото заради условията, в които са принудени да работят.

В категории: Просвета , Бургас


55
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
55.
До Янков
04.04.2018 00:49:55
16
0
Ти си интригант долен! На пенсионерките казваш едно, на пресата друго, на директорите- трето.
Душата ти е нечистоплътна.
За 2 лв членски внос си готов на всичко.
Жалък си, Янков! Ти и Такева ще умрете на тоя пост, но няма да го сдадете.
Поздрави!
Жив и здрав!
54.
До 51
03.04.2018 22:27:09
4
4
Ти тъп ли си или на такъв се правиш?
Ти наясно ли си какви задължения са вменени на директора за заплата 100 лв над учителската?
Тия некадърни кандидат учители са учили педагогика, защото нищо друго не са ги приели, бе, малоумник!!! Напомням ти, че живееш в Булгаристан!!!
И стига с тия твои данъци!!! Я си ги платил, я не.. . Ако си ги платил, те са нищожни и ти ми казваш, че с твоите данъци държавата плаща на учители, лекари, администратори, политици и тем подобни?!?!?! Я слез на земята. Ти може би си нереализиран директор???? Защото само те пишат така... както и мързеливите даскалици, които директорите ги напират да работят.. .
Ай сектор.. .. кажи му българин и повече не го обиждай!
53.
Quokka. До акционер
03.04.2018 22:25:45
2
0
Защо си мислите,че само учителите,и съдейки по коментара,само вашата съпруга работи най-много и извънредно? Лекари,инженери,любимите на флегман съдии и прокурори,програмисти или банкери също полагат интензивен интелетуален,много често и извънреден труд. Не забравяйте и хората,които работят тежка физическа работа. Никой не реве повече от учителите.
52.
Колко
03.04.2018 09:29:04
4
0
Колко "стари" директори има? Говори се, че 70% са "нови млади" чакащи конкурс кой да се понаучи за друго по елитно училище, кой да понатрупа изисквания стаж, кой докато се намери по наш човек. Така ли е в действителност. Кой допуска това? И при тези ли нови директори няма млади учители? Ако е така май е целево. ТОТАЛНА СМЯНА Е НУЖНА ПО ЦЯЛАТА ВЕРИГА, но първо от горе-министерски екип, инспекторатски екип и тогава най-долу-учителски екип. Там има ли пенсии, има ли такива с 5г., 6г. до пенсия и особено на управленски длъжности...
51.
51
03.04.2018 08:49:37
6
0
Как за толкова години не се намериха "грамотни" млади учители. Всяка година бълват хиляди във всички вузове! Най-просташкото оправдание на нахалните, оядени директори- рушветчии. А кой ги е учил в училище младите специалисти, че са "награмотни"??? Ще ви отговоря- вашите пенсионерки! И нещо друго- разходните средства не са от вашия джоб, а са публични средства от данъците на хората! Когато си ги извадите лично от джоба, тогава ги разходвайте по този безобразен начин! Директорите са първи между равни-нито имат икономическо образование, нито стопанско, а са просто едни тъпи учители, които не могат и не искат да преподават! Но властта ги самозабравя и ще им берем плодовете на алчността и недалновидността години напред!
50.
...
03.04.2018 05:50:31
9
0
1. По-правилно е да се инициира програма за по-бързо адаптиране на кадри с друго висше образование към учителската професия. Колко безработни инженери и агрономи има!?! Ето скрит резерв за учители по математика, физика, биология и химия. Достатъчен е само един семестър, в който да се изучава педагогика, психология, методика на обучението по предмета, хоспитиране и държавна практика. Последните две (хоспитирането и държавната практика) да стават във всички училища на страната, а не само което успее да се регистрира в определени програми и най-вече, което е близо до домовете на ХАБИЛИТИРАНИТЕ лица от ВУЗ. Поетапно излизане на учителите в пенсия .... то и сега КТ го позволява. Стига учителят да е запазил разума и нервната си система.
2. Драстично повишаване на учителските заплати. До този момент е направена само първата крачка. Като се вземе под внимание инфлацията - крачката е само на половина.
3. Назначаване на учители - методисти. Проблемите, описани по-долу за млади учители са безспорен факт, но ако човек има желание и бъде подпомогнат на време от добър методист, много от тях биха били преодолими.
4. Промяна в чл. 70 от КТ. Изпитателният срок за новоназначените учители да е до една година, а не до шест месеца. Така много от директорите биха рискували с млади хора, а не да им се налага по средата на годината да сменят учители.
5. Социалните власти да си влязат в ролята на социални и да се поведе яростна синдикална борба учителите да спрат да обикалят домовете на учениците, особено от малцинствата.
6. Незабавно въвеждане на електронни дневници с цел да се намали бумащината, но такива електронни дневници, че на учителят да не му се налага да пише отсъствия, а да се занимава с истинска педагогическа работа. На практика много от времето на учителите отива в "дознателска работа": "Защо не беше на училище? Къде е медицинската ти бележка? Защо не е написана по образец на МЗ? Защо се сбихте? Защо му оказваш психологически тормоз? ....".
7. Ясно разписани правила за нарушителите на реда и дисциплината, които да са еднакви за всички училища. Санкцията "Преместване в друго училище" да отпадне, а за нарушителите, независимо от възрастта, да се прилага санкция "Смяна на формата на обучение от дневна в самостоятелна".
8. Да се даде възможност учениците от 3-ти и 4-ти клас при неусвояване на ДОС да повтарят.
9. Ученик до 16-годишна възраст, който остане да повтаря класа, поради слаб успех, задължително да преминава през комисия за ресурсно подпомагане, която да диференцира проблема: ментален и/или социален и да се предприемат съответните мерки.
8. Незабавно въвеждане на електронни учебници.
Със сигурност има и други проблеми, но е крайно време учителството да се обедини, а не "поетапно" да се разединява на млади и стари ...
49.
Какво става
03.04.2018 00:36:49
9
0
Пак се започна с учителите, като трябва да се сменя правителство се заговорва, но подвеждането беше веднъж и то от големите синдикалисти. Точно тогава учителите бяха употребени и омерзени от водещите ги непровсветени синдикалисти и обществото се настрои негативно. Плюхте, плюхте, сега какво искате. На учителите им писна да са виновни за всичко в държавата. Не разбрахте ли , поръчката е такава. Ден за ден, който чул, чул, който не чул много му здраве. Но само се питам , какъв ли би бил резултата от дейността на две паралелни училища с напълно еднаква база, еднакъв брой ученици, в едното с млади учители, в другото с учители пенсионери. Иначе хубаво е да има само млади, но ще издържат ли да остареят до пенсии в сферата на образованието? Назначават се често некомпетентни учители, а пък директори все до конкурс за 3, за 4 години.Пълно безхаберие, пълна безотговорност и за тях и за шефа им. Няма да има скоро добра промяна в образованието-нито закон , нито учебници, нито кадри, нито инспектори барабар с началника си. Жалко за децата и за родителите им.
48.
*********
02.04.2018 20:02:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
акционер
02.04.2018 16:26:24
14
0
Ей шматки, елате да видите съпругата ми след 7 часа преподаване, какви домшани я очакват. Като се прибере у дома трябва да свърши широко множество от административни задължения, отделно от купчините контролни и домашни, които трябва да проверява и всичко това за 700 лв. Ако не си обичаше толкова предмета и ако не бяхме материално обезпечени, вероятно щеше да е касиер в Кауфланд, където получават 1000 лв.. Освен обидното заплащане, най-лошото е, че половината задължения на учителите могат да бъдат автоматизирани, което би довело до значително подобрение в качеството на образование, защото ще позволи на учителите да обогатят знанията си и да развиват нови методи за преподаване. В момента един преподавател, дори да има желание, няма техническо време да подобрява уменията си, а за пълноценна почивка дори не може да става въпрос. В крайна сметка всичко това се отразява на подготовката на децата. Истината е, че на управляващите кръгове не са им необходими образовани хора, които да произвеждат независими разсъждения и да задават неудобни въпроси. Постоянно текат някакви изкуствени дебати от сорта, "да дадем пари на учители или на полиция или...". Този дискурс е предназначен да противопоставя различни съсловия за да не се разглеждат истинските корени на проблемите. Истината е, че е необходима данъчна реформа ако желаем качествени обществени услуги и по-справедливо общество. В момента един учител плаща по-висок данък, от един акционер в инвестиционно дружество. Това е дебата, който трябва да се води. Къде са 16 млрд.? Защо медиите са в ролята на ПР компании? Това са съществените въпроси.
46.
акционер
02.04.2018 16:25:28
10
0
Ей шматки, елате да видите съпругата ми след 7 часа преподаване, какви домшани я очакват. Като се прибере у дома трябва да свърши широко множество от административни задължения, отделно от купчините контролни и домашни, които трябва да проверява и всичко това за 700 лв. Ако не си обичаше толкова предмета и ако не бяхме материално обезпечени, вероятно щеше да е касиер в Кауфланд, където получават 1000 лв.. Освен обидното заплащане, най-лошото е, че половината задължения на учителите могат да бъдат автоматизирани, което би довело до значително подобрение в качеството на образование, защото ще позволи на учителите да обогатят знанията си и да развиват нови методи за преподаване. В момента един преподавател, дори да има желание, няма техническо време да подобрява уменията си, а за пълноценна почивка дори не може да става въпрос. В крайна сметка всичко това се отразява на подготовката на децата. Истината е, че на управляващите кръгове не са им необходими образовани хора, които да произвеждат независими разсъждения и да задават неудобни въпроси. Постоянно текат някакви изкуствени дебати от сорта, "да дадем пари на учители или на полиция или...". Този дискурс е предназначен да противопоставя различни съсловия за да не се разглеждат истинските корени на проблемите. Истината е, че е необходима данъчна реформа ако желаем качествени обществени услуги и по-справедливо общество. В момента един учител плаща по-висок данък, от един акционер в инвестиционно дружество. Това е дебата, който трябва да се води. Къде са 16 млрд.? Защо медиите са в ролята на ПР компании? Това са съществените въпроси.
45.
*********
02.04.2018 16:10:24
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
gradski
02.04.2018 16:00:24
14
10
Учителите вече взимат добри пари за средните стандарти - около 1000-ка. Имат и допълнителни социални придобивки. Ако дават и частни уроци още повече. До колкото знам за едно място се борят по няколко.
43.
До 16
02.04.2018 15:54:40
23
3
Да. Аз държа в училище пенсионери, защото такива като теб са неграмотни. Идват с отлична диплома от университет Асен Златаров, а не правят разлика между широки и тесни гласни, звучни и беззвучни съгласни. Вие сте срам за образованието. Ето затова предпочитам да давам двойно повече пари на пенсионера, но съм спокоен, че той ще образова децата. Сега ясно ли ти е?
42.
даскала
02.04.2018 15:21:34
14
1
ако не ви учат децата вие сте си виновни;той и катаджията цял ден седи в колата но като те спре не го псуваш а почваш да се молиш;и си помисли на кого се молиш -на неграмотния фатмак;молете се че ги има тези хора-да търпят цял ден децата ви;пък станете и вие учители-хем пара.кефти отпуски.частни уроци на корем-има места подавайте си документите какво чакате -
41.
родител
02.04.2018 14:36:52
10
7
Ето сега пак са в отпуск,цяло лято почиват и работят на др работа ,много изморени....
40.
потърпевшият
02.04.2018 12:30:51
17
1
В Айтос всеки учител има частна занималня и забележете от класа на който преподава.Естествено после се работи само с децата от частната занималня да си оправдаят жалките парички.И това ако не е конфликт на интереси здраве му кажи.Искам само да попитам къде са инспекторите от МОН?
39.
Учител
02.04.2018 10:36:21
10
0
Кандидатствах в малко населено място, където и живея....... не ме приеха , но назначиха пенсионерка, на която плащат пътните,живееща в друго населено място и е от партията на кмета и директора на училището!!!
38.
парадоксът е един и същ за всички професии
02.04.2018 10:16:56
25
0
Г-н Янков да види колко обяви има публикувани в РИО че се търсят учители и ако се търсят то е само по селата пък тогава да говори за недостиг, а че запратите са ниски ниски са .Не може един учител да почва с 680-710 лв и да е получава 10 г. докото стане старши учител и започе да взима 800 лв . След още 10г като стане главне тогава да се покачи на 880лв заплата
37.
555
02.04.2018 10:00:25
20
1
Какво се гъбаркате с хората с тези заплати от 700-800 лева бе, нещастници?!
Дайте им 2000 лева на учителите и ще има повече наплив там!
Заплата под 1000лева може да се нарече помощ, подигравка, а заниманието единствено и само ХОБИ!
НЕ се ебавайте с учителите и с хората!
36.
Гергана
02.04.2018 09:13:57
27
0
Давам ви пример другарката Станка Узова- бивш Директор на ТОХА понастоящем пенсионер, в момента е заместник директор на СОУ Иван Вазов! Възпросът ми е нямаше ли някой млад и кадърен човек да бъде назначен на този пост , а ние избрахме пак Станка Узова при положение, че в момента взима пенсия + заплата?
35.
Гергана
02.04.2018 09:10:45
31
1
Бившата Директорка на Тоха Станка Узова в момента е пенсионер и познайте къде работи? Ще ви отговоря: заместник директор на СОУ Иван Вазов, при положение, че може да се назначи някой млад човек! Ето това това трябва да се изкорени, за да се оправи ОБРАЗОВАНИЕТО!
34.
смехории
02.04.2018 08:09:07
11
0
Защо натискате, че не сте съгласни, лицемери и интересчии?! То това не може да се скрие! Има списъци, данни и всичко, само да иска някой да ги види! След като сме стигнали дотук, значи си е точно истина! Некадърно управление и шуробаджанащина! Кой ще е учител след 5-10 години или ще ги вдигаме от гробищата,нещастници!
33.
Тъжната истина
02.04.2018 07:34:02
9
1
До всяка българска учителка, която обича своята работа, трябва да има обезпечен мъж, който да одобрява нейното хоби. Е, ако е мъж, той пък да си намери добре обезпечена жена или мъж, в духа на Истанбулската конвенция де.
32.
до Общината и РУО
02.04.2018 06:57:47
6
19
Директорите мачкат, гонят или държат на минимума заплати младите учители. Ако ви разкажем какви врътки правят в закона ще припаднете! Задминаха по некоректност и частния бизнес, за да държат пенсионерите! За дисциплинари уволнения и публични порицания пред Альошата са повечето директори! Да мине да им се изхрачи целия Бургас!
31.
До 17
02.04.2018 02:33:30
16
7
Уроци може да дават по БЕЛ и математика, другите не са така. Само знаете да ревете без да се замисляте, за всички теми сте така.
30.
Quokka
01.04.2018 23:16:39
9
6
Комисионните за учебници и екскурзии са друга ниша.
29.
Quokka до Пурко
01.04.2018 23:07:44
14
5
Учениците се използват за касички,да. Изнудването да ходят на частни уроци е една от тези ниши,които преподавателите са намерили да вземат пари.
28.
Първоаприлска
01.04.2018 22:40:25
15
0
Коцето Янков си дал оставката като несменяем председател на синдиката
27.
Урко до Пурко
01.04.2018 22:37:21
2
5
Преди да ръсиш мозък вземи да прочетеш закона за предучилищното и училищно образование
26.
Пурко
01.04.2018 22:12:59
11
3
До 25
Каква касичка имате предвид, не знам.
Педагозите не получават, кой знае какво.
От десетилетия, на тях им е сложена вилата на врата, да пишат 5ци и 6ци без покритие!
Обвиняват ги в некадърност! ( учители, с по 20г стаж.)
Начален учител, станал директор и да ми влиза на проверка в 8клас, в който преподавателят е с магистърска степен, и директорът да му казва, че е некадърник?! Бооже!
На келева ракета, космосът и крив!
25.
Quokka
01.04.2018 20:28:14
10
0
В България истинските преподаватели са кът. Да си учител не лесно,това е призвание и съвкупност от талант и знания,съчетани с подход към децата. Това е и начина да получат нужното уважение. Болшинството педагози хрешно интерпретират професията,мислейки че учениците са им касички. Оттам и разочарованието.
24.
Гост
01.04.2018 19:53:20
25
0
Трябва да се почне с този търтей Янков "на крадеца казва бягай на този който гони дръж" на директорите да пенсионират а на хората пред пенсия , че могат да работят -наглец.....
23.
ВЯЧ
01.04.2018 19:08:23
7
0
До № 15 -един. Девойко или младежо, пише се "бУмащина" Ограмотителите не трябва да грешат.
22.
Gergi
01.04.2018 18:22:44
7
1
Неа се плашите копелета !
Боби Б. и учители и учителки ще ви намери ! Той е най-гоуем у Балканот !
Смел , дьлновиден , прозорлив , патриот - душа дава , пожарникар та дрьнка !
Ко още... ?!
21.
Gocho
01.04.2018 17:56:03
12
0
То лпсва мотивация вьобще да сьществуваш на тая територия !
Абитюрентите - на терминала !
20.
Пурко
01.04.2018 17:51:25
8
3
Всяка година, да се обявяват местата, заемани от пенсионери, като свободни! Ако няма желаещи, то тогава да си останат. Хайде де?!
19.
общинар
01.04.2018 17:37:54
17
18
Какво толкова са учителите от другите професии,че имат отпуск по 3месеца,кой др.има такава отпуска.дават им бонуси ,работят по няколко часа и обикалят магазините и заведенията.
18.
комици
01.04.2018 16:39:47
10
10
Ще повярвам на директор, че не иска пенсионери, когато ги освободи! Знаете ли колко бързо ще си намери и ще назначи и то читав, още на другия ден! Защо забравихте как държаха младите с 9- месечни договори и се гафреха и ги третираха като сезонни работници?! Това е абсолютно преднамерено- от директорите!
17.
майка
01.04.2018 16:26:20
26
18
Тези даскали наяждане нямат.Работят по 5часа и отиват да перат частните уроци и курсове ,само реват.
16.
До 13-ти
01.04.2018 16:10:28
13
12
Не е вярно, че искате пенсионери ли?! Хайде, извадете една справка за пенсионирани и пред пенсия да видим в кое училище по колко има! Не дърпайте дявола за опашката, че много ще ви лъснат омазаните задници! Стоят по минимум десет пенсионери в училище, явно и финансово могат да си го позволят! А принуждавате дори и насила младите да напускат, уж че не им харесва! Лъжци долни!
15.
един
01.04.2018 16:00:52
37
3
В училищата е ад от бомащина която ни се свежда,отделно ходим да се унижаваме да търсим по адресите-циганите,които не искат да знаят за у-ще.Тази професия е смазана без авторитет и призвание.
14.
родител
01.04.2018 15:59:51
8
4
Дупка в КСО пълни МОН с пенсионери с което демотивира младите педагози .
13.
до 11
01.04.2018 15:55:49
18
7
ХА ха кой директор иска пенсионери,те набутват бюджета и вземат една камара пари без да се мръднат пръста.Като няма млади прибягваме към пенсионери!!!!!!!!
12.
ПОЛИЦАЙ
01.04.2018 15:55:22
10
4
Правителството много добре знаят защо у младите хора липсва мотивация за учители както и за полицаи защото както МДН така и МВР са реквием за пенсионери със пенсия и заплата .
11.
до Общината и РУО
01.04.2018 15:50:41
18
23
Директорите ни гонят и не искат да ни задържат, заради пенсионерите! Мислят всевъзможни врътки и законови и извънзаконови! Това е истината! Не е вярно, че е заради липса на качества и че няма желаещи! Не ни дават възможност да бъдем учители!
10.
-------
01.04.2018 15:49:28
28
1
Младите бягат от отговорности,отиват в мола на магазин вземат същите пари ,че и повече без натоварвания-психически.
9.
до живот
01.04.2018 15:46:05
17
0
Ами другите в малките общини ,приятелите на Коцето до гроб ще бъдат!
8.
*********
01.04.2018 15:26:14
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
6666666
01.04.2018 15:23:25
41
1
Не се излагайте бе хора, кой млад човек да остане? За 750 лв!? Шегувате ли се?
Младите не пасат трева...ами една сервитьорка на оборотно заведение взима над 1000 лв, за кво образование говорим изобщо с тия измислени помощи, които наричате заплати?
6.
Несменяемия
01.04.2018 15:04:37
32
0
Нека несменяемия Коцето Янков да каже кога смята той да се пенсионира да си ходи от поста председател на синдиката че нещо много се вмириса там чак се развоня. Ама така е това е България Тук и да се пенсионираш може и да не си отидеш. Лапаш докато си жив
5.
И8
01.04.2018 14:12:34
24
1
Бургас се обезлюдава, имаме ниски заплати (2 пъти по-ниски от София), умиращ град сме!
Единствено нивото на държавните служители се запазва, но и за там няма кадри вече. В останалите сектори има 20% спад на заетите
Но всичко е точно
4.
Пурко
01.04.2018 13:57:10
32
0
Проблемите, Ние си ги знаем.
Не знаем, Вие, като председател, какви мерки сте предприели, за тяхното решаване?
3.
koko
01.04.2018 12:53:08
12
1
ami vijte samo 6efovete na uchili6tata,6efkata na sindikata i tq naburka kak da vleze mlad chovek v sistemata
2.
Do NEA Nomer 1
01.04.2018 12:40:58
9
5
Shto be kolega ??? nqma li da se opravqt neshtata e taka kato si lapame parichki prosto ???? m ??? az mislq che pari trqbvat i vsichko shte e OK ??? Kadeto ima problem - prosto vadish pari i izchezva ??? Te parite sa panaceia ??? vadish - i HOP !!! - problema izchezva ??? ili e malko po-slojno ???
1.
Неа
01.04.2018 12:28:29
29
0
Проблемите са множество . Не е само до ниското заплащане , но както и да е ...


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО)
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) В момента на място работят екипи, аварията е локализирана и се очаква да бъде отстранена в близките часове
Всичко в категорията
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Алпинистът Атанас Скатов ще разкаже на живо за хималайските си приключения в Бургас
Алпинистът Атанас Скатов ще разкаже на живо за хималайските си приключения в Бургас Срещата с него е насрочена за 19 часа на 4 октомври в експоцентър "Флора"


Всичко в категорията
Лесбо драма: Омъжена родна лекарка лудна по своя колежка на Острова, прави ѝ палави предложения, но я арестуваха Черна вест от ЮАР: Двама килъри са разстреляли мъжа на Наталия Гуркова в Порше Панамера на светофар Стана ясно кога Наталия Гуркова видяла мъжа си за последно, преди да го убият! Абсурд: Българи платиха над 2000 евро за нощувки в Испания заради некоректна фирма (ВИДЕО) Деца получават обриви заради дървеници, инспектори ще търсят паразити в ОДЗ В окото на бурята! Рибар бедства в язовир Огоста Момичетата, излезли от рушащия се мол: Доста се уплашихме, след секунди всичко се срути (ВИДЕО) Игрите на времето: От 30° в понеделник на 15° във вторник Уви! Спасителните катери се върнаха на брега без Пенчо и Васил Въглища горят до ТЕЦ – Сливен, 10 часа пожарникари се борят с огъня 50 пътници излязоха невредими от огнения капан край Баня
Минчо Спасов: Царят ще осъди България и ще получи обезщетение, но няма да му върнат имотите (ВИДЕО) Борисов: България е сред най-добрите партньори на САЩ и Европол в борбата срещу наркотиците Високо напрежение в ОбС заради Нефтохимик и Черноморец: Тази докладна цели да разединява! Зелената зона навлиза трайно в ж.к."Лазур", още 600 места в периметъра на платеното паркиране Трябва ли ОбС да освободи Бенчо Бенчев от зам.-председателското място, питат съветници Александър Йорданов: Референдумът за името на Македония е като айсберг, има доста невидими неща (ВИДЕО) Кой къде се спряга за посланик и заради това ли се карат Радев и Борисов Ново държавно предприятие ще открие регионално звено в Бургас Борисов участва в глобална среща за проблема с наркотиците в Ню Йорк, организирана от Тръмп (СНИМКИ) Рашидов: Положението е безнадеждно, но опозиция няма и тази власт може да стои още 20 години (ВИДЕО) Цветанов: ГЕРБ и "Обединени патриоти" ще номинират Красимир Влахов за конституционен съдия
Какво се крие зад оставката на шефката на Районен съд-Бургас Яна Колева
Какво се крие зад оставката на шефката на Районен съд-Бургас Яна Колева След освобождаването й тя е командирована скоростно в Административния съд
Всичко в категорията
Супер скандал! Дрогиран общински служител завъртя дива оргия с проститутки, похвали се и в нета, сега горчиво съжалява Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Ще се кандидатира ли Деница Вълкова за нов мандат в Апелативния съд в Бургас или отива във ВКС? (ВИДЕО) Съдия Стойков след 8-годишната присъда за убийството на Никол: Децата ни растат в агресивна среда, губят морални ценности Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация С водосвет за здраве откриха новата съдебна година в Бургас (СНИМКИ) Кой е новият ръководител на Районния съд в Бургас (снимка) Шефката на Районен съд-Бургас подаде оставка Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда Арестуван след екшън в Бургас каналджия лъсна в касапница с 10 трупа на "Тракия" (СНИМКИ) Турски съд осъди българката Мира Яшар на година и 10 месеца затвор
Porsche сложи кръст на дизела, занапред колите на марката ще са само електрически и хибридни
Porsche сложи кръст на дизела, занапред колите на марката ще са само електрически и хибридни Моделите с дизеловите двигатели в гамата на компанията изчезнаха още през февруари т.г.


Всичко в категорията
Бургас с най-високо поскъпване на парното! Хокат властта защо оставя Русия да определя цените Експерт тревожно: Иде голямо бедствие в земеделието през следващите дни и силно поскъпване на зеленчуците Шефът на БСК със шокираща статистика: Имаме 433 хил.държавни служители, контролиращи 405 хил. работещи фирми Руснаците и украинците ключови инвеститори в морските ни курорти, 1/3 от имотите - техни Колко струва новият іРhоnе Хѕ в България? Вкарват всички фирми у нас в риск-регистър От "Порше" взеха окончателно решение за бъдещето си, приключват с... Акция по време на гроздобер: Митниците запечатаха винзавода в Карнобат, съдът го отвори (ОБЗОР) Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Вижте как минава денят на най-богатия човек в света Майсторство и перфекционизъм: Вижте ВИДЕО за ръчното сглобяване на двигателите на BMW M850i
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Бита учителка: Удряха ме и бащата, и майката, а после и детето пред учениците (ВИДЕО) Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси на български артисти, поети, писатели и художници Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище
Доц. Мария Стаевска: Не се самолекувайте, лекарствата за алергия имат странични ефекти!
Доц. Мария Стаевска: Не се самолекувайте, лекарствата за алергия имат странични ефекти! Съвременните алергични средства не водят до отпадналост и сънливост, но се продават само с рецепта, каза тя
Всичко в категорията
Учени създадоха ваксина срещу анорексия Пирамидите – най-силното оръжие срещу зли хора и болести Внимание: Изтеглят от пазара 8 лекарства за тежки болести Много доктори мълчат: Използваме тези лекарства ежедневно, а могат да ни навредят сериозно! Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки УМБАЛ-Бургас представя високоефективен метод за диагностика и предотвратяване на инсулт "Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето
Покъртително! Младата и красива съпруга на моториста Андриян предвидила смъртта му с точност до ден (СНИМКА) Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО)
Легендарни бургаски културисти атакуват "Мечката", вижте как да се запишете за участие в турнира Пълни идилия! Гришо, Валверду и синът на иконата Бекъм (СНИМКА) Страхотно! Българка номинирана за Изгряваща звезда на Европа Изповедта на бургаското златно момиче Стефани: Да се състезаваш, докато мама е в болница (ВИДЕО) На извънредно заседание: Бетонираха шефа на Нафтата Николай Тодоров, но предстоят сериозни рокади в Съвета на директорите Футболистите и служителите на Нефтохимик с декларация в подкрепа на ръководството Winbet намали шансовете на Манчестър Сити за титлата след контузията на Де Брюин Нефтохимик и Черноморец в епичен сблъсък, победителят ще играе с градското чудо Звезденбург Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Алпинистът Атанас Скатов ще разкаже на живо за хималайските си приключения в Бургас
Алпинистът Атанас Скатов ще разкаже на живо за хималайските си приключения в Бургас Срещата с него е насрочена за 19 часа на 4 октомври в експоцентър "Флора"


Всичко в категорията
Високо напрежение в ОбС заради Нефтохимик и Черноморец: Тази докладна цели да разединява! Ново държавно предприятие ще открие регионално звено в Бургас Какво се крие зад оставката на шефката на Районен съд-Бургас Яна Колева Легендарни бургаски културисти атакуват "Мечката", вижте как да се запишете за участие в турнира Бургазлии не искат да се сбогуват с лято 2018, напълниха плажа в края на септември (СНИМКИ) Издирват новия тото милионер от Бургас, пуснал фиша в късметлийски пункт в "Меден рудник" Пълна промяна за ул. "Ал. Константинов", събира занаятите на едно място Безплатното саниране обнови 1364 блока у нас, първенец е Бургас Падна големият джакпот! Бургазлия спечели над 7 млн.лв. с фиш за само 2,40 лева Помните ли колоритния Недко? Отново се прояви, в жк "Зорница" и "Изгрев" пропищяха от него Вълчо Чолаков договори безплатно обучение в Китай на петима студенти от Бургас
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният Много родители оставят децата си по-рано на училище, защото са на работа, но се оказва, че те не могат да влязат в стаите си преди 7:45 часа

Всичко в категорията
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му
Само във Флагман.БГ! Някой умишлено загроби шивашкия цех в айтоското с. Карагеоргиево (СНИМКИ)
Само във Флагман.БГ! Някой умишлено загроби шивашкия цех в айтоското с. Карагеоргиево (СНИМКИ) Огънят е тръгнал от покрива на склада, където е единственото място без камери


Всичко в категорията
Огнената стихия в Айтос изпепели 5 тира, вижте щетите (СНИМКИ) Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама
Директорът на Митница-Бургас: Никой не твърди, че от крана във фабриката в Церковски може да се краде (ВИДЕО)
Директорът на Митница-Бургас: Никой не твърди, че от крана във фабриката в Церковски може да се краде (ВИДЕО) Никой не си е затварял очите, каза Валери Стефанов, а шефът на фабриката му припомни, че кранът е още от 2002 г.
Всичко в категорията
Шефът на фабриката за спиртни напитки в Церковски: Кранът е за безопасност, при взрив ще изчезне и гарата (ВИДЕО) Зам.-шефът на „Митници“ объркан: Няма доказателства, че от крана в Церковски е излизал алкохол (ВИДЕО) Карнобат ликува! До утре отварят всички складове на винзавода (СНИМКИ/ВИДЕО) Технолог във винзавода ексклузивно за Флагман.бг: Тръбата, която откриха митниците, е кран за проверка на системата! Карнобатлии блокираха Районния съд, скандират: Справедливост и искаме си работните места! (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Протестиращи затвориха входа на Карнобат при магистрала „Тракия“ (СНИМКИ/ВИДЕО) Пред винзавода в Церковски отново става страшно, вече има над 300 с нагласа да стигнат до крайност (ВИДЕО) В Карнобат протестът вече премина в отчаяние, ключова е думата „справедливост“ Целият Карнобат се вдигна в подкрепа на лозарите от винзавода, превзеха сцената и поискаха оставки (ВИДЕО) Протестиращите в Карнобат: По чие нареждане затоврихте завода, обричате ни на глад (СНИМКИ/ВИДЕО) Протестът срещу затварянето на винзавода в Карнобат започна, гледайте НА ЖИВО
Над 200 деца участваха в първия рицарски турнир за смелост, ум и чест (ВИДЕО И СНИМКИ) Митко Пешев, оцелелият след корабокрушението снощи: Чудо е че съм жив, благодаря на Бог! Извънредно! 25-годишен се обеси на спасителен пост в Св.Влас – от любов (ОБНОВЕНА) Несебърският археологически музей посрещна своите икони Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Огняна Вълканова: Не мога да си обясня защо управителката на хотела в Слънчев бряг ме нападна (ВИДЕО) Похвално! Столична фирма дари свои златни 45 кв.м за кръстовище в Несебър Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“
Над 200 деца участваха в първия рицарски турнир за смелост, ум и чест (ВИДЕО И СНИМКИ)
Над 200 деца участваха в първия рицарски турнир за смелост, ум и чест (ВИДЕО И СНИМКИ) Аквапаркът на хотел „Котва” в Слънчев бряг стана арена на оспорвани „битки” между 13 дружини


Всичко в категорията
Вижте как Поморие празнува Деня на Независимостта Хлапаците Стамен и Кристиян отпрашиха с мотора на помориец, ченгетата ги хванаха Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението
Справедливост за успелия българин Тони Кичуков: Кръчмата, цъфнала в басейна на ваканционния му имот - незаконна, събарят я! Над 1500 деца посрещнаха първия учебен ден в Созопол Ето какво е изгоряло при снощния пожар край Созопол Извънредно! Огромен пожар гори край Созопол, огънят е на два фронта Созопол се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ Капитан Живко Петров: Трябва да проверим и потъналия кораб „Родина“ дали не изпуска гориво Вижте видео от източването на мазута от кораба "Мопанг", потънал преди век край о-в Св.Иван (ВИДЕО) Ето кой е столичният бизнесмен, забил се с джета си в яхта в Созопол Михаил Заимов: Изтича гориво от „Мопанг“, но е ограничено от боновите заграждания (ВИДЕО) Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Магията на старите занаяти идва в Созопол, показват в изложба традиции от миналото
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Експерти от РИОСВ-Бургас спасиха бедстващо фламинго (СНИМКИ) Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ)
„Сезоните на морето” намериха своите вълни в изложбата на фотографа Тодор Ставрев (СНИМКИ) Знакова сграда в Средец бе преобразена, превърна се в „Зелената къща” (СНИМКИ) Кметът Иван Жабов в навечерието на градския празник: Средец трайно ще промени своята визия (СНИМКИ) ГЕРБ издигна Христина Шопова за кандидат-кмет в средецкото с. Орлинци Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ)
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година
Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Фирмата "Уотър Стоун" печели таен търг, проведен в Министерството на отбраната
Всичко в категорията
Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
„Зелени”, които „оплождат” пеперуди за 2 млн.лева и учат рибите да плуват за 1 млн.лева, опорочиха екокаузата в България Интервю Всички интервюта Емил ГЕОРГИЕВ, лидер на Екогласност: „Зелени”, които „оплождат” пеперуди за 2 млн.лева и учат рибите да плуват за 1 млн.лева, опорочиха екокаузата в България
Настоящият министър Нено Димов имаше желание да преразгледа проектите им, но премиерът го стъписа с поведението си


Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД Акция по време на гроздобер: Митниците запечатаха винзавода в Карнобат, съдът го отвори (ОБЗОР) Загубите за Винпром Карнобат са огромни, беше ли нужна тази крайна мярка?

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 25.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Очертават се много добри перспективи пред вас за израстване в служебната йерархия. Ако не действате бързо, ще съжалявате. Това е ден, в който падат тайни и задръжки. Общуването ще е приятно и желано, а самотните дами може да срещнат сродната си душа и да преоткрият любовта. Това е ден, в който е добре да си наложите ограничения. Доверявайте се само на хора, които добре познавате! Не вземайте и не давайте пари на заем, защото може да възникнат проблеми и да не може да ги върнете или да ви завлекат! Авантюрите са нежелателни. Агресията расте, пазете се! Пълни сте с енергия и лесно може да си изпълните ангажиментите. Може да изкарате добри пари от сделка или да намерите финансиране за реализиране на проект. Имате късмет, но не играйте хазарт! Можете да станете душата на компанията, но не прекалявайте с алкохола! Време е за вземане на отговорни решения, от които зависи бъдещето. Смело може да поемате нови ангажименти, да стартирате нови проекти. Късметът е на ваша страна. След 18:12 часа обаче бъдете внимателни, ако се налага да шофирате! Желателно е да прекарате вечерта у дома. Денят е чудесен както за бизнес, за преговори, така и за приятни приключения. Сега ще ви е по-лесно, ако допуснете грешка, да я коригирате, без това да има последствия. Имате шанс да сключите изгодна сделка. У дома обаче не говорете за пари, за да не се изпокарате! Сега е моментът да се отървете от всички ненужни неща, вредни навици и лоши взаимоотношения. Психически може да се чувствате преуморени, а емоционално изчерпани. Не гледайте обаче на света в черно-бялата гама, защото около вас има хора, които ви подкрепят! Ако не проявите умереност и постоянство, ще ви е трудно да изпълните целите си. Днес е по-добре да обедините усилията си със своите колеги, за да имате успех. Спазвайте обаче правилата, защото в този ден всяка грешка се наказва! Възможни са пророчески сънища. Трябва да положите усилия, за да не се влияете от емоциите на околните. Проявете упорство при изпълнението на целите, които сте си поставили и не се съмнявайте в успеха! Носете отговорност само за своите действия! Ако сте наранили някого, поискайте прошка! Денят е добър за пазаруване, но не и за бизнес. Каквото и да ви обещават, бъдете предпазливи! Ако имате съмнение, консултирайте се със специалисти! Полезно е да носите цитрин. Този скъпоценен камък ви дава сили да продължите всяко начинание. Денят е чудесен за вземане на важни решения, за намиране на нова работа, за започване на нови проекти и за обучение. Може да обсъдите своите планове за бъдещето и да получите подкрепа. С близките си обаче внимавайте, защото може да ги нараните! Избягвайте конфликтите! Отложете важните дела, защото усилията ви вероятно ще отидат на вятъра! Подкрепата на приятели и роднини ще ви помогне да се чувствате по-уверени. Вслушайте се в съветите им!  Жените да носят тоалети във виненочервен цвят. Това трансформира напрежението и успокоява. Свършете си вашата работа, но не очаквайте бързи резултати! Възможни са изненади в края на работния ден. Бъдете гъвкави и адекватни! Съобразявайте се със своите възможности, не драматизирайте! Сега не е нужно да сте пестеливи, денят е добър за пазаруване.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип