Недостиг на учители в Бургас, абитуриентите нямали мотивация да стават педагози


Недостиг на учители в Бургас, абитуриентите нямали мотивация да стават педагози
Масово пенсионирани педагози продължават да работят, няма кой да ги замести
01 Април 2018, Неделя

Младите учители се отказвали още на 2-3 месец след започване на работа

Трябва  да се мотивират абитуриентите, за да учат педагогически специалности, каза за Радио „Фокус“-Бургас Константин Янков, председател на Синдиката на българските учители в Бургас. Според него по изчисления на Синдиката на българските учители  в близките 10-тина години ще бъдат необходими 2 пъти повече учители от тези, които в момента ще завършат педагогически специалности.

По думите му през миналата година са се пенсионирали около 300 души от заетите в сферата на образованието само в община Бургас, като около 250 от тях са учители.  В момента има много педагози, които са навършили пенсионна възраст, но продължават да работят и може би така ще бъде и през следващите години.

Действително оголването от страна на кадри в системата на образованието заплашва да вземе застрашителни размери. Точно поради тази причина Синдикатът е инициатор на една програма за поетапно пенсиониране на колегите така, че да могат част от тях, които имат сили и желание, да останат да работят в българското училище, макар и не на пълен норматив. По този начин да се освободят места и за млади хора, които не само да влязат в системата, но и да се задържат“, каза още Янков.

Според него младите учители се отказват след 2-3 месеца  не толкова заради ниското заплащане, колкото заради условията, в които са принудени да работят.

В категории: Просвета , Бургас


55
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
55.
До Янков
04.04.2018 00:49:55
16
0
Ти си интригант долен! На пенсионерките казваш едно, на пресата друго, на директорите- трето.
Душата ти е нечистоплътна.
За 2 лв членски внос си готов на всичко.
Жалък си, Янков! Ти и Такева ще умрете на тоя пост, но няма да го сдадете.
Поздрави!
Жив и здрав!
54.
До 51
03.04.2018 22:27:09
4
4
Ти тъп ли си или на такъв се правиш?
Ти наясно ли си какви задължения са вменени на директора за заплата 100 лв над учителската?
Тия некадърни кандидат учители са учили педагогика, защото нищо друго не са ги приели, бе, малоумник!!! Напомням ти, че живееш в Булгаристан!!!
И стига с тия твои данъци!!! Я си ги платил, я не.. . Ако си ги платил, те са нищожни и ти ми казваш, че с твоите данъци държавата плаща на учители, лекари, администратори, политици и тем подобни?!?!?! Я слез на земята. Ти може би си нереализиран директор???? Защото само те пишат така... както и мързеливите даскалици, които директорите ги напират да работят.. .
Ай сектор.. .. кажи му българин и повече не го обиждай!
53.
Quokka. До акционер
03.04.2018 22:25:45
2
0
Защо си мислите,че само учителите,и съдейки по коментара,само вашата съпруга работи най-много и извънредно? Лекари,инженери,любимите на флегман съдии и прокурори,програмисти или банкери също полагат интензивен интелетуален,много често и извънреден труд. Не забравяйте и хората,които работят тежка физическа работа. Никой не реве повече от учителите.
52.
Колко
03.04.2018 09:29:04
4
0
Колко "стари" директори има? Говори се, че 70% са "нови млади" чакащи конкурс кой да се понаучи за друго по елитно училище, кой да понатрупа изисквания стаж, кой докато се намери по наш човек. Така ли е в действителност. Кой допуска това? И при тези ли нови директори няма млади учители? Ако е така май е целево. ТОТАЛНА СМЯНА Е НУЖНА ПО ЦЯЛАТА ВЕРИГА, но първо от горе-министерски екип, инспекторатски екип и тогава най-долу-учителски екип. Там има ли пенсии, има ли такива с 5г., 6г. до пенсия и особено на управленски длъжности...
51.
51
03.04.2018 08:49:37
6
0
Как за толкова години не се намериха "грамотни" млади учители. Всяка година бълват хиляди във всички вузове! Най-просташкото оправдание на нахалните, оядени директори- рушветчии. А кой ги е учил в училище младите специалисти, че са "награмотни"??? Ще ви отговоря- вашите пенсионерки! И нещо друго- разходните средства не са от вашия джоб, а са публични средства от данъците на хората! Когато си ги извадите лично от джоба, тогава ги разходвайте по този безобразен начин! Директорите са първи между равни-нито имат икономическо образование, нито стопанско, а са просто едни тъпи учители, които не могат и не искат да преподават! Но властта ги самозабравя и ще им берем плодовете на алчността и недалновидността години напред!
50.
...
03.04.2018 05:50:31
9
0
1. По-правилно е да се инициира програма за по-бързо адаптиране на кадри с друго висше образование към учителската професия. Колко безработни инженери и агрономи има!?! Ето скрит резерв за учители по математика, физика, биология и химия. Достатъчен е само един семестър, в който да се изучава педагогика, психология, методика на обучението по предмета, хоспитиране и държавна практика. Последните две (хоспитирането и държавната практика) да стават във всички училища на страната, а не само което успее да се регистрира в определени програми и най-вече, което е близо до домовете на ХАБИЛИТИРАНИТЕ лица от ВУЗ. Поетапно излизане на учителите в пенсия .... то и сега КТ го позволява. Стига учителят да е запазил разума и нервната си система.
2. Драстично повишаване на учителските заплати. До този момент е направена само първата крачка. Като се вземе под внимание инфлацията - крачката е само на половина.
3. Назначаване на учители - методисти. Проблемите, описани по-долу за млади учители са безспорен факт, но ако човек има желание и бъде подпомогнат на време от добър методист, много от тях биха били преодолими.
4. Промяна в чл. 70 от КТ. Изпитателният срок за новоназначените учители да е до една година, а не до шест месеца. Така много от директорите биха рискували с млади хора, а не да им се налага по средата на годината да сменят учители.
5. Социалните власти да си влязат в ролята на социални и да се поведе яростна синдикална борба учителите да спрат да обикалят домовете на учениците, особено от малцинствата.
6. Незабавно въвеждане на електронни дневници с цел да се намали бумащината, но такива електронни дневници, че на учителят да не му се налага да пише отсъствия, а да се занимава с истинска педагогическа работа. На практика много от времето на учителите отива в "дознателска работа": "Защо не беше на училище? Къде е медицинската ти бележка? Защо не е написана по образец на МЗ? Защо се сбихте? Защо му оказваш психологически тормоз? ....".
7. Ясно разписани правила за нарушителите на реда и дисциплината, които да са еднакви за всички училища. Санкцията "Преместване в друго училище" да отпадне, а за нарушителите, независимо от възрастта, да се прилага санкция "Смяна на формата на обучение от дневна в самостоятелна".
8. Да се даде възможност учениците от 3-ти и 4-ти клас при неусвояване на ДОС да повтарят.
9. Ученик до 16-годишна възраст, който остане да повтаря класа, поради слаб успех, задължително да преминава през комисия за ресурсно подпомагане, която да диференцира проблема: ментален и/или социален и да се предприемат съответните мерки.
8. Незабавно въвеждане на електронни учебници.
Със сигурност има и други проблеми, но е крайно време учителството да се обедини, а не "поетапно" да се разединява на млади и стари ...
49.
Какво става
03.04.2018 00:36:49
9
0
Пак се започна с учителите, като трябва да се сменя правителство се заговорва, но подвеждането беше веднъж и то от големите синдикалисти. Точно тогава учителите бяха употребени и омерзени от водещите ги непровсветени синдикалисти и обществото се настрои негативно. Плюхте, плюхте, сега какво искате. На учителите им писна да са виновни за всичко в държавата. Не разбрахте ли , поръчката е такава. Ден за ден, който чул, чул, който не чул много му здраве. Но само се питам , какъв ли би бил резултата от дейността на две паралелни училища с напълно еднаква база, еднакъв брой ученици, в едното с млади учители, в другото с учители пенсионери. Иначе хубаво е да има само млади, но ще издържат ли да остареят до пенсии в сферата на образованието? Назначават се често некомпетентни учители, а пък директори все до конкурс за 3, за 4 години.Пълно безхаберие, пълна безотговорност и за тях и за шефа им. Няма да има скоро добра промяна в образованието-нито закон , нито учебници, нито кадри, нито инспектори барабар с началника си. Жалко за децата и за родителите им.
48.
*********
02.04.2018 20:02:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
акционер
02.04.2018 16:26:24
14
0
Ей шматки, елате да видите съпругата ми след 7 часа преподаване, какви домшани я очакват. Като се прибере у дома трябва да свърши широко множество от административни задължения, отделно от купчините контролни и домашни, които трябва да проверява и всичко това за 700 лв. Ако не си обичаше толкова предмета и ако не бяхме материално обезпечени, вероятно щеше да е касиер в Кауфланд, където получават 1000 лв.. Освен обидното заплащане, най-лошото е, че половината задължения на учителите могат да бъдат автоматизирани, което би довело до значително подобрение в качеството на образование, защото ще позволи на учителите да обогатят знанията си и да развиват нови методи за преподаване. В момента един преподавател, дори да има желание, няма техническо време да подобрява уменията си, а за пълноценна почивка дори не може да става въпрос. В крайна сметка всичко това се отразява на подготовката на децата. Истината е, че на управляващите кръгове не са им необходими образовани хора, които да произвеждат независими разсъждения и да задават неудобни въпроси. Постоянно текат някакви изкуствени дебати от сорта, "да дадем пари на учители или на полиция или...". Този дискурс е предназначен да противопоставя различни съсловия за да не се разглеждат истинските корени на проблемите. Истината е, че е необходима данъчна реформа ако желаем качествени обществени услуги и по-справедливо общество. В момента един учител плаща по-висок данък, от един акционер в инвестиционно дружество. Това е дебата, който трябва да се води. Къде са 16 млрд.? Защо медиите са в ролята на ПР компании? Това са съществените въпроси.
46.
акционер
02.04.2018 16:25:28
10
0
Ей шматки, елате да видите съпругата ми след 7 часа преподаване, какви домшани я очакват. Като се прибере у дома трябва да свърши широко множество от административни задължения, отделно от купчините контролни и домашни, които трябва да проверява и всичко това за 700 лв. Ако не си обичаше толкова предмета и ако не бяхме материално обезпечени, вероятно щеше да е касиер в Кауфланд, където получават 1000 лв.. Освен обидното заплащане, най-лошото е, че половината задължения на учителите могат да бъдат автоматизирани, което би довело до значително подобрение в качеството на образование, защото ще позволи на учителите да обогатят знанията си и да развиват нови методи за преподаване. В момента един преподавател, дори да има желание, няма техническо време да подобрява уменията си, а за пълноценна почивка дори не може да става въпрос. В крайна сметка всичко това се отразява на подготовката на децата. Истината е, че на управляващите кръгове не са им необходими образовани хора, които да произвеждат независими разсъждения и да задават неудобни въпроси. Постоянно текат някакви изкуствени дебати от сорта, "да дадем пари на учители или на полиция или...". Този дискурс е предназначен да противопоставя различни съсловия за да не се разглеждат истинските корени на проблемите. Истината е, че е необходима данъчна реформа ако желаем качествени обществени услуги и по-справедливо общество. В момента един учител плаща по-висок данък, от един акционер в инвестиционно дружество. Това е дебата, който трябва да се води. Къде са 16 млрд.? Защо медиите са в ролята на ПР компании? Това са съществените въпроси.
45.
*********
02.04.2018 16:10:24
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
gradski
02.04.2018 16:00:24
14
10
Учителите вече взимат добри пари за средните стандарти - около 1000-ка. Имат и допълнителни социални придобивки. Ако дават и частни уроци още повече. До колкото знам за едно място се борят по няколко.
43.
До 16
02.04.2018 15:54:40
23
3
Да. Аз държа в училище пенсионери, защото такива като теб са неграмотни. Идват с отлична диплома от университет Асен Златаров, а не правят разлика между широки и тесни гласни, звучни и беззвучни съгласни. Вие сте срам за образованието. Ето затова предпочитам да давам двойно повече пари на пенсионера, но съм спокоен, че той ще образова децата. Сега ясно ли ти е?
42.
даскала
02.04.2018 15:21:34
14
1
ако не ви учат децата вие сте си виновни;той и катаджията цял ден седи в колата но като те спре не го псуваш а почваш да се молиш;и си помисли на кого се молиш -на неграмотния фатмак;молете се че ги има тези хора-да търпят цял ден децата ви;пък станете и вие учители-хем пара.кефти отпуски.частни уроци на корем-има места подавайте си документите какво чакате -
41.
родител
02.04.2018 14:36:52
10
7
Ето сега пак са в отпуск,цяло лято почиват и работят на др работа ,много изморени....
40.
потърпевшият
02.04.2018 12:30:51
17
1
В Айтос всеки учител има частна занималня и забележете от класа на който преподава.Естествено после се работи само с децата от частната занималня да си оправдаят жалките парички.И това ако не е конфликт на интереси здраве му кажи.Искам само да попитам къде са инспекторите от МОН?
39.
Учител
02.04.2018 10:36:21
10
0
Кандидатствах в малко населено място, където и живея....... не ме приеха , но назначиха пенсионерка, на която плащат пътните,живееща в друго населено място и е от партията на кмета и директора на училището!!!
38.
парадоксът е един и същ за всички професии
02.04.2018 10:16:56
25
0
Г-н Янков да види колко обяви има публикувани в РИО че се търсят учители и ако се търсят то е само по селата пък тогава да говори за недостиг, а че запратите са ниски ниски са .Не може един учител да почва с 680-710 лв и да е получава 10 г. докото стане старши учител и започе да взима 800 лв . След още 10г като стане главне тогава да се покачи на 880лв заплата
37.
555
02.04.2018 10:00:25
20
1
Какво се гъбаркате с хората с тези заплати от 700-800 лева бе, нещастници?!
Дайте им 2000 лева на учителите и ще има повече наплив там!
Заплата под 1000лева може да се нарече помощ, подигравка, а заниманието единствено и само ХОБИ!
НЕ се ебавайте с учителите и с хората!
36.
Гергана
02.04.2018 09:13:57
27
0
Давам ви пример другарката Станка Узова- бивш Директор на ТОХА понастоящем пенсионер, в момента е заместник директор на СОУ Иван Вазов! Възпросът ми е нямаше ли някой млад и кадърен човек да бъде назначен на този пост , а ние избрахме пак Станка Узова при положение, че в момента взима пенсия + заплата?
35.
Гергана
02.04.2018 09:10:45
31
1
Бившата Директорка на Тоха Станка Узова в момента е пенсионер и познайте къде работи? Ще ви отговоря: заместник директор на СОУ Иван Вазов, при положение, че може да се назначи някой млад човек! Ето това това трябва да се изкорени, за да се оправи ОБРАЗОВАНИЕТО!
34.
смехории
02.04.2018 08:09:07
11
0
Защо натискате, че не сте съгласни, лицемери и интересчии?! То това не може да се скрие! Има списъци, данни и всичко, само да иска някой да ги види! След като сме стигнали дотук, значи си е точно истина! Некадърно управление и шуробаджанащина! Кой ще е учител след 5-10 години или ще ги вдигаме от гробищата,нещастници!
33.
Тъжната истина
02.04.2018 07:34:02
9
1
До всяка българска учителка, която обича своята работа, трябва да има обезпечен мъж, който да одобрява нейното хоби. Е, ако е мъж, той пък да си намери добре обезпечена жена или мъж, в духа на Истанбулската конвенция де.
32.
до Общината и РУО
02.04.2018 06:57:47
6
19
Директорите мачкат, гонят или държат на минимума заплати младите учители. Ако ви разкажем какви врътки правят в закона ще припаднете! Задминаха по некоректност и частния бизнес, за да държат пенсионерите! За дисциплинари уволнения и публични порицания пред Альошата са повечето директори! Да мине да им се изхрачи целия Бургас!
31.
До 17
02.04.2018 02:33:30
16
7
Уроци може да дават по БЕЛ и математика, другите не са така. Само знаете да ревете без да се замисляте, за всички теми сте така.
30.
Quokka
01.04.2018 23:16:39
9
6
Комисионните за учебници и екскурзии са друга ниша.
29.
Quokka до Пурко
01.04.2018 23:07:44
14
5
Учениците се използват за касички,да. Изнудването да ходят на частни уроци е една от тези ниши,които преподавателите са намерили да вземат пари.
28.
Първоаприлска
01.04.2018 22:40:25
15
0
Коцето Янков си дал оставката като несменяем председател на синдиката
27.
Урко до Пурко
01.04.2018 22:37:21
2
5
Преди да ръсиш мозък вземи да прочетеш закона за предучилищното и училищно образование
26.
Пурко
01.04.2018 22:12:59
11
3
До 25
Каква касичка имате предвид, не знам.
Педагозите не получават, кой знае какво.
От десетилетия, на тях им е сложена вилата на врата, да пишат 5ци и 6ци без покритие!
Обвиняват ги в некадърност! ( учители, с по 20г стаж.)
Начален учител, станал директор и да ми влиза на проверка в 8клас, в който преподавателят е с магистърска степен, и директорът да му казва, че е некадърник?! Бооже!
На келева ракета, космосът и крив!
25.
Quokka
01.04.2018 20:28:14
10
0
В България истинските преподаватели са кът. Да си учител не лесно,това е призвание и съвкупност от талант и знания,съчетани с подход към децата. Това е и начина да получат нужното уважение. Болшинството педагози хрешно интерпретират професията,мислейки че учениците са им касички. Оттам и разочарованието.
24.
Гост
01.04.2018 19:53:20
25
0
Трябва да се почне с този търтей Янков "на крадеца казва бягай на този който гони дръж" на директорите да пенсионират а на хората пред пенсия , че могат да работят -наглец.....
23.
ВЯЧ
01.04.2018 19:08:23
7
0
До № 15 -един. Девойко или младежо, пише се "бУмащина" Ограмотителите не трябва да грешат.
22.
Gergi
01.04.2018 18:22:44
7
1
Неа се плашите копелета !
Боби Б. и учители и учителки ще ви намери ! Той е най-гоуем у Балканот !
Смел , дьлновиден , прозорлив , патриот - душа дава , пожарникар та дрьнка !
Ко още... ?!
21.
Gocho
01.04.2018 17:56:03
12
0
То лпсва мотивация вьобще да сьществуваш на тая територия !
Абитюрентите - на терминала !
20.
Пурко
01.04.2018 17:51:25
8
3
Всяка година, да се обявяват местата, заемани от пенсионери, като свободни! Ако няма желаещи, то тогава да си останат. Хайде де?!
19.
общинар
01.04.2018 17:37:54
17
18
Какво толкова са учителите от другите професии,че имат отпуск по 3месеца,кой др.има такава отпуска.дават им бонуси ,работят по няколко часа и обикалят магазините и заведенията.
18.
комици
01.04.2018 16:39:47
10
10
Ще повярвам на директор, че не иска пенсионери, когато ги освободи! Знаете ли колко бързо ще си намери и ще назначи и то читав, още на другия ден! Защо забравихте как държаха младите с 9- месечни договори и се гафреха и ги третираха като сезонни работници?! Това е абсолютно преднамерено- от директорите!
17.
майка
01.04.2018 16:26:20
26
18
Тези даскали наяждане нямат.Работят по 5часа и отиват да перат частните уроци и курсове ,само реват.
16.
До 13-ти
01.04.2018 16:10:28
13
12
Не е вярно, че искате пенсионери ли?! Хайде, извадете една справка за пенсионирани и пред пенсия да видим в кое училище по колко има! Не дърпайте дявола за опашката, че много ще ви лъснат омазаните задници! Стоят по минимум десет пенсионери в училище, явно и финансово могат да си го позволят! А принуждавате дори и насила младите да напускат, уж че не им харесва! Лъжци долни!
15.
един
01.04.2018 16:00:52
37
3
В училищата е ад от бомащина която ни се свежда,отделно ходим да се унижаваме да търсим по адресите-циганите,които не искат да знаят за у-ще.Тази професия е смазана без авторитет и призвание.
14.
родител
01.04.2018 15:59:51
8
4
Дупка в КСО пълни МОН с пенсионери с което демотивира младите педагози .
13.
до 11
01.04.2018 15:55:49
18
7
ХА ха кой директор иска пенсионери,те набутват бюджета и вземат една камара пари без да се мръднат пръста.Като няма млади прибягваме към пенсионери!!!!!!!!
12.
ПОЛИЦАЙ
01.04.2018 15:55:22
10
4
Правителството много добре знаят защо у младите хора липсва мотивация за учители както и за полицаи защото както МДН така и МВР са реквием за пенсионери със пенсия и заплата .
11.
до Общината и РУО
01.04.2018 15:50:41
18
23
Директорите ни гонят и не искат да ни задържат, заради пенсионерите! Мислят всевъзможни врътки и законови и извънзаконови! Това е истината! Не е вярно, че е заради липса на качества и че няма желаещи! Не ни дават възможност да бъдем учители!
10.
-------
01.04.2018 15:49:28
28
1
Младите бягат от отговорности,отиват в мола на магазин вземат същите пари ,че и повече без натоварвания-психически.
9.
до живот
01.04.2018 15:46:05
17
0
Ами другите в малките общини ,приятелите на Коцето до гроб ще бъдат!
8.
*********
01.04.2018 15:26:14
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
6666666
01.04.2018 15:23:25
41
1
Не се излагайте бе хора, кой млад човек да остане? За 750 лв!? Шегувате ли се?
Младите не пасат трева...ами една сервитьорка на оборотно заведение взима над 1000 лв, за кво образование говорим изобщо с тия измислени помощи, които наричате заплати?
6.
Несменяемия
01.04.2018 15:04:37
32
0
Нека несменяемия Коцето Янков да каже кога смята той да се пенсионира да си ходи от поста председател на синдиката че нещо много се вмириса там чак се развоня. Ама така е това е България Тук и да се пенсионираш може и да не си отидеш. Лапаш докато си жив
5.
И8
01.04.2018 14:12:34
24
1
Бургас се обезлюдава, имаме ниски заплати (2 пъти по-ниски от София), умиращ град сме!
Единствено нивото на държавните служители се запазва, но и за там няма кадри вече. В останалите сектори има 20% спад на заетите
Но всичко е точно
4.
Пурко
01.04.2018 13:57:10
32
0
Проблемите, Ние си ги знаем.
Не знаем, Вие, като председател, какви мерки сте предприели, за тяхното решаване?
3.
koko
01.04.2018 12:53:08
12
1
ami vijte samo 6efovete na uchili6tata,6efkata na sindikata i tq naburka kak da vleze mlad chovek v sistemata
2.
Do NEA Nomer 1
01.04.2018 12:40:58
9
5
Shto be kolega ??? nqma li da se opravqt neshtata e taka kato si lapame parichki prosto ???? m ??? az mislq che pari trqbvat i vsichko shte e OK ??? Kadeto ima problem - prosto vadish pari i izchezva ??? Te parite sa panaceia ??? vadish - i HOP !!! - problema izchezva ??? ili e malko po-slojno ???
1.
Неа
01.04.2018 12:28:29
29
0
Проблемите са множество . Не е само до ниското заплащане , но както и да е ...
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ)
Как да бъдете щастлива двойка (отново)
Как да бъдете щастлива двойка (отново) Ако напоследък ви е омръзнало да се натискате, не се отчайвайте. Съживете тези два важни аспекта от връзката си и не след дълго отново ще се привличате взаимно.


Всичко в категорията
Експерт от "Пътна инфраструктура" зарадва шофьорите с тази новина за винетките Трогателни СНИМКИ показват как майка вижда за пръв път бебето си след 7 дни борба за живот Докога? Синоптиците с добра прогноза за началото на седмицата, но от вторник... Трагедия! Моторист се блъснав трактор и стана най-лошото Извънредно! Шефът на БАБХ обясни какво ще се случи от понеделник в България заради чумата и дали ще хвърли оставка Първи СНИМКИ от ужаса на АМ "Хемус" Разбра се причината за жестоката катастрофа, оплискала с кръв Кресненското дефиле (СНИМКИ) „Педофилията е нормална сексуална ориентация” – из бръщолевенията на един екстремен либераст Синоптиците с лоша новина: след обяд ще вали гърми по морето Скарлет Йохансон отказа да стане трансджендър, решението й разбуни мрежата Медиум разкри: Починалите виждат погребението си!
Срещата на Тръмп и Путин – спектакъл или разговори по същество?
Срещата на Тръмп и Путин – спектакъл или разговори по същество? Тръмп се изправя срещу Путин с прекалено малко подготовка


Всичко в категорията
Стана ясно кой е мъжът, самоубил се в Бояна, това е известен магистрат!
Стана ясно кой е мъжът, самоубил се в Бояна, това е известен магистрат! Изказаха се съмнение, че може и да е бил убит, но от полицията са категорични


Всичко в категорията
Ужасяващо! Труп на мъж с пръсната глава шокира жителите на баровски квартал Нарковойна зад решетките! Готвачът на пико Бабана и брат му смазали от бой конкурента Краси Маратонката (СНИМКА) „Педофилията е нормална сексуална ориентация” – из бръщолевенията на един екстремен либераст Жесток бой в дискотека! Десетима яки мъжаги се млатиха зверски, а знойни хубавици... (ВИДЕО) Нова опасна дрога залива наркопазара (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Лейтенант от бандата на сочените за наследници на Очите – Джуката и Простака излиза на свобода, делото за ОПГ зацикли (СНИМКИ) Горещи подробности за кървавото нападение в парк! Жертвата се оказа проститутка, а нападателят... Страховит кошмар сполетя 18-годишно момиче в парк! Никога няма да забрави това, което й се случи там Източиха картата на Деми Мур Извънредно! Заловиха затворника, избягал от пловдивска болница Велосипедистът, срязал гумите на линейка, все още не е намерен
След 17 години процес: Съдът в Белград оправда наследника на Аркан - Легия
След 17 години процес: Съдът в Белград оправда наследника на Аркан - Легия Милорад Улемек признат за невинен по две обвинения, очаква се да стане същото и за убийството на Зоран Джинджич


Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг! 3 години затвор било строго наказание за Живко, осакатил възрастна жена, ето какво реши съдът Ето как Иван Стоянов от "Фабриката за бебета" в Камено опита да се измъкне от 3-годишна присъда в Гърция Извинете, грешка! Докараха в съда дубльор на обирджия Отмениха предсрочното освобождаване на Георги Сапунджиев, осъден за смъртта на Паоло Сълзи в съда! Болни жена и дете не успяха да измъкнат от затвора шофьора на автобуса-ковчег на „Ентуртранс”, убил 9 души на „Тракия” Жестокият убиец на пловдивския доцент сам се обадил на 112! Съдията: Да, ама късно (СНИМКИ) Турският шофьор, предизвикал мелето с четирима загинали на Тракия, застава пред съда Съдят парализирания Васко по общия ред, прокуратурата научила от Флагман.бг, че се лекува с канабис Ето я мургавата Алиде, сътворила екшъна в Паспортна служба, обиждала българите на "гяури" Най-тежката присъда грози кметицата на Младост – до 30 г. затвор Осъдиха сина, крил 3 г. трупа на майка си заради пенсията
Защо цената на Биткойн пада? Защото правителствата се опитват да контролират криптоборсите с репресия
Защо цената на Биткойн пада? Защото правителствата се опитват да контролират криптоборсите с репресия Надеждите са пазарите на криптовалути да се стабилизират, за да се възвърне доверието в тях, единственият начин е с децентрализация


Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ)
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Срещу директорката Галина Александрова са подадени множество жалби, включително и за злоупотреби с евросредства, но при проверките не са открити нарушения


Всичко в категорията
Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта
Допълнителна трета паралелка създават в престижното ОУ "Ал.Г. Коджакафалията" След заседание в Бургас: Ректори предлагат революционни промени, за да реформират висшето образование Изкуството и психологията се сливат в едно - вижте най-атрактивната специалност във Филиала на НХА в Бургас Тази година още 10 бургаски училища станаха иновативни, общият им брой е вече 19 Нови промени във висшето образование! Специалисти изместват професорите, шефът ще изпитва на държавния Международен успех! Бургаските учители с отличия и в спорта Петокласниците изучават Стивън Кинг МОН даде университет на прокурор Сигнал до Флагман.бг: Директорът на Немската гимназия "метна на боклука" вещите от арт къта, учители я спряха Зрее голям скандал в Немската! Арт пространство скара учители и ученици от елитната гимназия (СНИМКИ) Гаф: Класирането след 7-и клас – свалено от сайта на МОН
Спонтанният секс: готин ли е, ако сте дълго заедно
Спонтанният секс: готин ли е, ако сте дълго заедно Приготвяш се да ходите на гости на родителите му и в последния момент изливаш кафето върху роклята си. Докато се преобличаш, започват да се случват странни неща. Поздравяваме те, ти току-що прави спонтанен секс!


Всичко в категорията
Рускини отидоха на караоке в Турция и изпаднаха в истерия (ВИДЕО) На нежния фронт всичко е ясно: Хърватия е шампион! (СНИМКИ) 100 кила стигна до крайности заради новата си жена Тази силиконова сексбомба от Перник влиза ударно в надпреварата за Мис Плеймейт (СНИМКИ 18+) Известна актриса и шеф на Нафтата показаха за пръв път наследника си (СНИМКИ) Страстна любов топи майката на Луиза Григорова! Вижте какво тяло на манекенка е направила (СНИМКИ) Финалът наближава, а тя нагорещи страстите до червено! Красавица само с парче плат, а върху нея... (СНИМКИ+18) Репортерка на "Господарите" хлътна по известен баровец Виктория и Дейвид Бекъм са на почивка на Балканите, бившата футболна звезда с 28 изисквания към домакините Звездна сватба! Бургаският депутат Галя Василева изрече най-дългото "Да" Мелания Тръмп очарова и с модния си избор за чай с кралицата (СНИМКИ)
17-годишната Алиса е на път да направи нещо, което никоя жена на Земята няма да постигне (СНИМКИ/ВИДЕО)
17-годишната Алиса е на път да направи нещо, което никоя жена на Земята няма да постигне (СНИМКИ/ВИДЕО) Нейната мечта е да бъде първият човек на Марс и тя се стреми през 2033 година да участва в първата човешка мисия към червената планета

Всичко в категорията
Черният уикенд продължава! Нова смърт на пътя (СНИМКА)
Черният уикенд продължава! Нова смърт на пътя (СНИМКА) На място са екипи на пътна полиция, които извеждат катастрофиралите моторни превозни средства в безопасна за движението зона


Всичко в категорията
Двама души загинаха при катастрофа на "Фолксваген" на пътя Отсечки на смъртта: Кои са опасните участъци по пътищата у нас? Копирано от standartnews.com Един загинал и трима ранени при катастрофа, камион спукал гума и помел маршрутка Баничарката на Пепси зарязана пред винарна "Тохун" след катастрофата (СНИМКИ) Тежка катастрофа до изба „Тохун”, баничарка помете варненски автомобил (СНИМКИ) Внимание, шофьори! Затвориха част от главна улица в жк "Славейков" Внимание! 500-килограмов топ със слама се изсипа на магистралата край Карнобат Пасарелката край Атия готова до 10 дни, ограничението остава 50 км/ч Шофьори, четете внимателно: Готви се голяма промяна в Закона за пътищата! Въвеждат нова винетка, която... 21-годишният Янислав, който влетя в магазин на бул.”Стефан Стамболов” в Бургас, минал на червено. Какво наказание заслужава? Извънредно! Зрелищна катастрофа пред ТОХ-а, бургаска Тойота влетя в магазин (ВИДЕО, СНИМКИ)
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката Репликата - „прибирам се, че ще ми звъннат по телефона”, днес звучи комично


Всичко в категорията
Президентът на Франция в екстаз, качи се на масите (СНИМКА)
Президентът на Франция в екстаз, качи се на масите (СНИМКА) Еманюел Макрон полудя от радост след победата над Хърватия


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Срам! Гробът на Ал.Г. Коджакафалията – сякаш забравен от историята навръх 105-годишнината от смъртта на Бащата на Бургас
Срам! Гробът на Ал.Г. Коджакафалията – сякаш забравен от историята навръх 105-годишнината от смъртта на Бащата на Бургас Как измежду 300-те хиляди ползватели на наследството не се намери един да придаде по-угледен вид на последното място на Благодетеля, пита Митко Иванов


Всичко в категорията
Извънредно! Рухна оградата на Медицински център 1 в центъра на Бургас, цигани са виновни за инцидента? Трагедията на едно семейство! Баща и син инвалиди останаха на улицата в Бургас, не ги одобриха за общинско жилище 5-годишният Христо и кметът на Равда сред участниците в плувния маратон край Бургас Бургазлийка с гневно писмо, вижте как таксиметрова компания се е изгаврила с клиентката! Погрижете се за добрата си форма и самочувствие - с йога, бокс или водна гимнастика Бургаските фотографи показват в изложба на открито снимки на емблематични места в града Само във Флагман! Вижте с какво очароват на плажа на Доган в Отманли (ВИДЕО) Нещо не е наред! Зоват вицето Валери Симеонов да измери шума вътре в открития Летен театър на Бургас В Черно море ще е страшно: Бойни кораби и подводница "превземат" българските води (ВИДЕО) Как Иван, преди да се сбие с Антон в ж.к."Меден рудник", раздаваше шамари на бензиностанция в Бургас (СНИМКИ) Уникален Хамър, каран от Уесли Снайпс и возил Майкъл Джексън, се продава в Бургас
Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос 150 хил. лв. са заделени от общинския бюджет за пешеходния път

Всичко в категорията
Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ) Отлична новина! Кметът на Айтос Васил Едрев издейства 6 млн. лв., с които ще разрешат голям проблем на общината Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб "Искаме да радваме верните ни фенове с добри игри и победи", заяви на старта на сезона президентът Теодор Иванов

Всичко в категорията
Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения
Шеф на нощен бар в Слънчев бряг пред съда: Набиха ме – това са нормални работи… След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you” Преди стрелбата във „4 you”: Казал ли е Очите „да отидем да видим тези какво искат“ или „не са точно така нещата“? Видеозапис доказва, че разтворени крака при скок от водна пързалка причиняват разкъсване на влагалището Forza Milan! Седмото издание на футболната академия на АК „Милан” ще пише историята си в Несебър Само във Флагман.БГ! Укриват втори инцидент за чудовищна дефлорация на момиченце в Равда Спасител след инцидента в аквапарк: Не може да сме бавачки на всяко дете! (ВИДЕО) Нови разкрития за пързалката на ужасите в аквапарк край Равда 165-кг бивш гард на Очите влезе в съда с полицейски конвой, отрече се от показанията си за "4 you", глобиха го (снимки) Огнен ад! Камион избухна в пламъци в Свети Влас Ужас в аквапарк край Равда: Дете с разкъсана вагина след спускане по ускорителна пързалка
Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ)
Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ) На място са пристигнали 2 патрулни автомобила на полицията, както и екип от спешна помощВсичко в категорията
Трагедия! Бруталната жега уби човек пред очите на шокирани туристи в Поморие Над 200 млн. лв са инвестирани в Поморие, не режа ленти, а върша работа Ще се изпълни ли вторият етап на рибарското пристанище в Поморие, Черноморските общини в битка за проектите си Ето я изчезналата в Поморие полякиня, близките й нямат следа от нея 13 дни Извънредно! От МВР с подробности за издирваната в Поморие туристка 24-годишен шофьор с Рено премаза пешеходец на зебра в Поморие Бургаският депутат Ася Пеева: Ремонтът на пътя Просеник-Горица е дългоочакван от жителите на три общини Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода, той се брани сам в съда Започна 60-то юбилейно издание на „Яворови дни“ в Поморие Иво Милтенов: Реликви пазят аурата на Яворов, в Поморие е камата, която Гоце Делчев му е подарил (ВИДЕО) Драматичен обрат в Поморие! Туристка изчезна безследно, ченгета хванаха контрабандист на цигари, докато я издирват
Инспектори на хайка, проверяват атракционите по Черноморието Вижте програмата за празника на Созопол РЗИ и агенти по храните влязоха в ресторанта, цъфнал върху басейна на луксозна сграда в Каваците Директорът на РЗИ Георги Паздеров се извини на протестиращите в Черноморец заради данните за радиацията във Вромос ( РЗИ-Бургас след гафа от петък: Плажовете на Черноморец са чисти и няма риск за туристите Къмпингар: За хубавата почивка на плажа са достатъчни свобода и готини хора (ВИДЕО) Свалете ръцете от залива Вромос, ще стане като през 2010 г.! Черноморец въстана! Вижте защо кметът му ще влезе бесен при областния управител в 14 часа Здравните власти предупредиха за радиация в залива Вромос край Черноморец до 50 пъти над нормата Созопол е домакин на фотоизложба, посветена на последния руски цар (СНИМКИ) Пазете се, дрогирани джигити! Полицията в Созопол вече има дрегери за вас (СНИМКИ)
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите От другата седмица започва изплащането на компенсациите за евтаназираните животни, увери министърът
Всичко в категорията
Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа Драмата в с. Кости е жестока! За втори път избиват животните на фермера Атанас, съсипан е Първо във Флагман.бг: Вижте ужасяващата трагедия на Странджа, започна евтаназия на 14 хил.животни (СНИМКИ) Потвърди се черният сценарий за епидемия в Кости, избиват стотици животни заради непозната в България болест Отцепиха село Кости. Флагман.бг подозира чума по животните (ОБНОВЕНА) Ужас в с. Кости! Избиват животните на хората без предупреждение Скандал: Изгониха чехкиня с увреждания от плаж „Корал“ Гонят къмпингари от плаж „Корал“, плашат ги с фотокапани
Топдилърът от Приморско, чиято квартира щурмуваха ченгетата, се оказа известен футболен талант (СНИМКИ) Фестивалът "В магията на танца и морето" събира таланти от цялата страна в Приморско Петима скулптори ваят фигури от дърво в Ясна поляна Приморско: Събираме боклуците разделно, контейнерите с жълто-сини капаци са за смесени отпадъци Вижте зрелищно видео от спасителната акция на полската нинджа! Мъртвопияният Павел вдигна на крак полиция и пожарна, увисна на покрив на хотел Морето взе още една жертва. Откриха тялото на 38-годишен поляк на плажа в Китен Полицаи свалиха пиян поляк от покрив на хотел в Приморско Талант от Приморско спечели сребърен медал на ветроходната регата "Черноморец 2018" Удар срещу ментетата! Ченгета конфискуваха стоки в Приморско и Несебър, запечатаха 4 магазина 34-годишният Петър вилня и дивя в нощен клуб в Приморско, оказа яростна съпротива при арест
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Димо Николов е бил инстуктор във ФК "Несебър", завършил е Висшия институт на МВР през 1989 г. 
Всичко в категорията
Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ)
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Дали там е погребана богинята-котка Бастет е спорно, но има нещо ...


Всичко в категорията
Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села По тръбопровода имаше множество кърпежи, което водеше до изтичане на водата
Всичко в категорията
Отлична новина! В Община Камено детските градини и млечна кухня стават безплатни Започна археологическото лято на крепостта Русокастро Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа
Защо цената на Биткойн пада? Защото правителствата се опитват да контролират криптоборсите с репресия Интервю Всички интервюта Инж. Валентин Русалийски пред Флагман.БГ: Защо цената на Биткойн пада? Защото правителствата се опитват да контролират криптоборсите с репресия
Надеждите са пазарите на криптовалути да се стабилизират, за да се възвърне доверието в тях, единственият начин е с децентрализация


Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ „Педофилията е нормална сексуална ориентация” – из бръщолевенията на един екстремен либераст Скандалните изказвания са по време на лекция от уважавания форум TEDx. Как и кой е позволил монологът да се състои е мистерия


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 16.07.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Бъдете с отворени сетива, наблюдавайте и се възползвайте от всяко положение за ваше добро! Ще ви върви и в любовта. Може да вземате важни решения, от които ще зависи бюджетът ви през следващите няколко месеца. Не е желателно обаче да вземате или да давате пари назаем. Бъдете наблюдател и участвайте само в желани от вас инициативи! Предизвикателствата приемайте без притеснения! Доверете се на интуицията си! Денят ще е прекрасен за тези дами, които са посветили живота си на изкуството. Може да постигнат голям успех. Можете да приключите с нещо натоварващо за вас. Идва време на повече радост, която да си доставите, стига да пожелаете. Общуването, контактите и срещите могат да ви донесат предложения, договори, промяна. Семейните да не пренебрегват децата си! Поговорете и ги подкрепете! Предстоят ви важни промени в живота. Очакват ви приятни вълнения. Възможно е да започнете нов бизнес или пък да ви се обяснят в любов. Влюбените може в този ден да предложат брак. Съвместният им живот ще е щастлив. Възможни са болки в гърлото и главоболие. Не надценявайте силите си! Заемете се с изпълнение на тези задачи, които не търпят отлагане! На критиците отговаряйте с уважение! Не пренебрегвайте нито съветите им, нито знаците от съдбата! В ден като този дори и неприятелите може да ви посочат верния път. Може да успеете, ако разчитате само на своите сили и умения. Не давайте напразни обещания и не поемайте повече ангажименти, от колкото можете да изпълните! Може да ви изненадат с неприлично предложение. Обвързаните да внимават, да не предприемат рисковани действия! Това е ден, в който не трябва да играете роли, а да сте такива каквито сте. Свалете маските и бъдете искрени! Ако се опитате да излъжете или пък се хвалите за нещо, което не сте постигнали сами, ще се изложите. Възможни са финансови проблеми, внимавайте за какво давате пари! Днес сте като императори на смеха, но може да се посветите на нова кауза - да помагате на хора в беда или дори само да накарате околните да се усмихват. Бъдете щедри и любящи! Не очаквайте нищо в замяна! За добрините ще бъдете възнаградени, но не сега. Този ден не е за отстъпление. Отстоявайте позицията си, принципите, убежденията и идеалите си! Бъдете обаче снизходителни към хората, които са осъзнали грешките си и искат да ги поправят! Ако любимият човек се нуждае от близостта ви, не го пренебрегвайте! Някои от дамите днес ще се притесняват за доходите си. Възможно е да се стигне до разправии, но не е във ваш интерес в този ден да се карате с началници, колеги или делови партньори. Опитайте се да изчистите недоразуменията и да хармонизирате отношенията  с вашите близки! Избягвайте споровете с началниците и партньорите си! Не бъдете прекалено строги към децата и взискателни към близките си! Вместо да ги укорявате за недостатъците им, помогнете им да си поправят грешките и да да станат по-добри! Възможни са проблеми с очите. Не се сърдете на колегите си, ако са ви обещали подкрепа, а не могат да си изпълнят обещанието! Ако имат проблеми като вашите, е нормално да нямате големи очаквания към тях. Желателно е да не поемате нови ангажименти. Избягвайте споровете с близките си!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип