×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Арестуваният надзирател тънел в лукс, инвестирал куп пари в гърдите на жена си (СНИМКИ)


24 Март 2018, Събота, 20:12 ч.

42-годишният мъж бе задържан преди два дни за лихварска дейност


Арестуваният надзирател от пловдивския затвор Станко Станков е типичен пример за това колко фатални могат да се окажат неконтролираните амбиции. 42-годишният мъж бе задържан преди два дни за лихварска дейност.

По досъдебното производство са разпитани 30 роми от пазарджишкото село Юнаците, чиито дебитни карти са открити в дома на Станков. 

Макар че живее сравнително далеч от местоработата и колегите си, високият стандарт на живот на Станков не е останал незабелязан от хората, които са го познавали. Скъп мерцедес, маркови дрехи, почивки - все неща трудно съвместими с не особено високия стандарт на служителите от системата на затворите. Все пак от няколко години надзиратели и съдебна охрана протестират системно и искат увеличение на заплатите, пише trafficnews.bg.

Станков няма профил в социалната мрежа, но за сметка на това обаче съпругата му има доста провокативни снимки в личния си профил. От кадрите не личи двойката да има материални затруднения, дори напротив.

През последните три години Станков е направил доста "инвестиции" във външния вид на половинката си, която ползва всички екстри на съвременната естетична хирургия и козметика - силикон, хиалурурон, микроблейдинг.  А те не са сред най- евтините. 





В категории: Крими


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
BAI HUI
27.03.2018 05:55:16
0
1
UH N BATYU.SUPER SEXY MILF SI E JENATA.
14.
Аз до тези от Фейсбук.
25.03.2018 19:21:36
0
3
Добре де, едно не разбирам на българина. И то е неправилната му собствена оценка.
Кльопнали сте се със снимките си и коментирате жената от материала, колко е грозна...Вие щот сте мноооо красиви, че я одумвате. Ами хванете се у ръце и слезте на земята, че и при вас хич не е розово положението. Извинявайте ме, но аз понеже съм грозен и нямам фейсбук, но си знам "възможностите". Вие "красавиците" за чий сте се пльоснали с тези коментари. Да ви се чуди чИляк.
13.
do 10
25.03.2018 19:09:42
0
3
Не може да се отрече, че се е заврандисала последните години. В по-ранните и снимки - не впечатлява, но иначе си прав. Чуждо ли е - апетитно ще да е.
12.
до 8 от 6
25.03.2018 19:05:30
0
3
Ти май четеш измежду веждите си.
Нямах претенции, че работи към гранична полиция, претенциите ми бяха за това, че не е бил достатъчно умен за да "скрие" благоденствието си. За това тъпаците с тъпи женки пускащи се по фейсовете, ще бъдат ловени, като септемврийски комари, а хитрите ще си гледат рахата и ще си веят крачолите по Малдиви без сульо и пульо да го знаят къде е и колко големи стават джуките на жените им. За това класифицирах тъпака с "тъпак". Пък кой къде работи, с колко акъл е - вече няма значение в България. Що се касае за сервитьорите. Ти си малък сигурно и не помниш, но истинските сервитьори отпреди 30 години имаха акъл и днес децата им са по Сейшели, а татковите им са депутати - справка Данчо Цонев и ред други.
11.
Бекъм
25.03.2018 07:47:20
2
8
Мяса на жаба квак квак,а рогата на елена са големи!
10.
Ъ?
24.03.2018 20:17:07
1
8
https://www.facebook.com/ii.stankova?ref=br_rs
Грозна била,муцуната и не ставала ама ако ви пусне няма да откажете,налЕ?
9.
DJARO
24.03.2018 19:50:16
3
4
Ami ne purva mladost...sina i sigurno e podpolkovnik??????
8.
Da e
24.03.2018 18:33:05
1
6
Що е,става? :) До Бургас аз,и номер 6,нали знаеш че всички не можем да бъдем инженери,и програмисти?.Другия път като ходиш на ресторант замисли се кой ти сервира,готви и налива питие...или те не трябва да получават достойна заплата за труда си?.И в коя и да е друга сфера и деца нямат за издържане,сигурно?.Интелигентния ;)
7.
Брачед на д-р Енчев
24.03.2018 17:54:15
4
23
Е бате,наистина се иска талант за това лице - направо за продължението на семейство Адамс и
без да я гримират!
6.
аз от Бургас
24.03.2018 17:49:21
1
14
Тъпака си е тъпак. С пари, без пари - все тая. Само че тъпак с пари се превръща в тъпак на степен. За това тук и сега в тази България трябва да проработи неписания закон - парите в умните и грамотните, тъпаците и тюфлеците по кенефите...За съжаление в абсурдната ни държавичка, където с мимика "да" е "не", всъщност казва всичко. Няма нещо, което тук да е на мястото си, дори и този тюмбел не работи там, където трябва. Мястото му е клозета до отпадната канализация.
5.
te
24.03.2018 17:40:41
2
9
a posle stachkuvat- s kakvo pravo
4.
Аз
24.03.2018 17:27:17
2
27
Ужас пази боже, това чудо да го водиш вечер представяте ли си какво е било преди процедурите аууу звяр
3.
Getsbi
24.03.2018 17:25:13
4
8
Cicite dobre..ama mucunkata.. i vse pak moje da sa kofti snimki i mackata da e ogan;0
2.
кака
24.03.2018 17:22:02
2
39
Ох, да му върнат парите на човека за тия инвестиции и да му дадат някой лев отгоре, че голям демидж е отнесла съпругата.
1.
Даку чикибоеца
24.03.2018 17:21:01
3
48
Малеееее ако така изглежда след всички тези процедури не мога да си представя преди това на какво е мясала....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори