×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изоставих жена си заради младо момиче и сега съм като в затвор


17 Март 2018, Събота, 23:56 ч.
Източник: Woman.bg

35 години щастлив брак, прекрасни пораснали деца… Той е зарязал всичко това заради една млада хубавица и сега се разкайва жестоко. Представяме ви горчивото признание на един анонимен любовчия.

„С жена ми бяхме двамата 35 години, много неща преживяхме заедно. Имаме прекрасни деца – двама сина и дъщеря. Всяко едно от децата ни сега има добра работа и стабилен брак – всичко благодарение на жена ми, която неуморно ги подкрепяше. Когато и двамата се пенсионирахме, с жена ми решихме да вложим спестяванията си в общ бизнес и резултатът надмина очакванията ни – през живота си не бях виждал такива пари, щях да се побъркам от радост. Изведнъж станах член на „клуба на милионерите“ и животът ми се промени.

Започна да ми се струва, че една-единствена жена – онази, с която бях живял толкова години – не ми стига… Преместихме се в богаташки квартал, сменихме си колите с нови, скъпи. Започнах да получавам покани за важни мероприятия и частни партита.

Наобикаляха ме млади хубавици, а и всичките ми нови приятели си имаха млади гаджета. Онези хубавици ми прошепваха неща, от които просто се топях. Чувствах се като краля на света, хвърлях пари наляво и надясно. А после срещнах нея – нека я наречем Петя. Млада, сексапилна, тя не сваляше поглед от мен, сякаш беше готова на всичко – и аз се „влюбих“. Но тя имаше едно условие – да се оженим.

Първата ми жена нито веднъж в живота ни не ме е карала да страдам. Тя ме подкрепяше и в добри, и в лоши времена.

Това, че децата ни станаха осигурени и щастливи хора е изцяло нейна заслуга. И аз… просто не мога да обясня как стана така. Бях на гости на Петя и майка й – връстница на жена ми, тя ни приготви разкошен обяд. А после започна да поставя условия, да обяснява, че е загрижена за щастието на дъщеря си (самата тя е разведена). Двете с Петя ми дадоха три месеца да се разбера и разделя с жена си, иначе нямаше да се срещнем никога повече. Дали съм се влачил на колене, обещавайки да наглася всичко? Не помня. Когато се прибрах вкъщи, започнах да обвинявам жена си за всякакви мислими и немислими неща.

Ставаше кавга след кавга – и аз наистина започнах да я мразя жестоко. Събрах семеен съвет, за да отворя на всички очите каква е. В списъка на „прегрешенията“ й бяха и наднорменото тегло и перфекционизмът й. Дори я обвиних в любовна връзка с един от нашите служители ... Тя отхвърли всичките ми нападки, а после каза – аз знам за какво става дума и те отстъпвам на онази млада блондинка, след която тичаш. Тогава всички й се нахвърлиха. Моята малка сестра, която жена ми навремето измъкна от ужасна ситуация и възпита като собствена дъщеря, удари съпругата ми. А аз просто гледах. Жена ми си тръгна същия ден.

Повечето вещи в дома ни бяха нейни, но тя нищо не взе. Децата се опитаха да се намесят, но моите аргументи и лъжи ги разубедиха. Започнах връзка с Петя. Чувствах се като цар – точно за две седмици, докато траеше меденият ни месец.

Признавам, това си е нещо специално – да имаш до себе си истинска красавица на партитата. Но дотам. Живея в същински ад. Петя е разпусната, невежа, безсърдечна. Тя ме обира до шушка. Ние дори не правим секс – започнах да имам проблеми с ерекцията. Почти съм сигурен, че тя си има друг. Не мога да го призная на нито един човек. Жена ми ми липсва. Липсва ми добрината й. Никой не го е грижа как се храня, затова развих най-различни заболявания. Петя не работи, седи си вкъщи. Тя ми роди дете – дали съм сигурен, че е от мен? Но общуването с това дете не ми носи същата радост, както навремето общуването с моите деца и внуци. Децата ми се отдръпнаха от мен. А майка им – тя си е добре. Без мен тя изглежда по-млада и по-щастлива. Петя на практика сложи край на връзката ми с моето семейство. Чувствам се затворник – в душата си и в собствения си дом. Направих ужасна грешка, но не смея да го призная пред никого. Аз страдам – и се усмихвам.

Някои неща не бих си признал дори и в това писмо. Дори ако Петя беше същински ангел, сега аз разбирам, че всичко идва с времето си. Моят живот е на залеза си – няма смисъл да бъда с жена, която преживява своя изгрев. Колкото и да ми се иска, не мога да се правя на мъж в разцвета на половата си зрялост. Забравете за виаграта - както не ни хрумва да търсим лекарство, което да ускори естествения растеж на детето, така не е нужен и препарат, който да отсрочи естествените прояви на времето и старостта.

Бих дал всичко, за да върна времето назад. Фантазирам си колко би било прекрасно да остарея заедно с онази, която беше до мен на младини. Завиждам на двойките, които са преживели трудните си моменти и са останали заедно на преклонна възраст. Все още не съм изгубил надежда да се сдобря с жена си, но тя не ме допуска до себе си. Пращах й подаръци – тя ги пращаше обратно. Казва, че ми е простила, но не иска да има вече нищо общо с мен.“

\\

В категории: Животът


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Оф
22.04.2018 09:44:22
0
1
За тези случаи е вица: " В детската градина дете казва на учителката: - Госпожо, а за чичо няма портокал!". Всички мъже се втурнали бащи да стават заедно с порасналите си деца...
15.
milen4o
18.03.2018 10:24:52
2
2
А в най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ / Айтос ?/.....Нито една ИНСТИТУЦИЯ НЕ МОЖЕ ПО БЕЗСПОРЕН НАЧИН ДА УСТАНОВИ И ДОКАЖЕ :
1.НА КОГО Е БИЛ НАСЛЕДСТВЕНИЯТ ИМОТ В гр.АЙТОС на ул.МОСКВА 18
2.КОИ СА ЗАКОННИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА.....ТОДОР КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ,брат му ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ/ ерген без жена и деца и е починал 7дена преди баща си-КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ.

И НА КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ който заедно със сина си ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ през 1974г. си купуват заедно имота в гр.Айтос на ул.МОСКВА 18

НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ОТГОВОРИ ЗАЩО НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 АЙТОС СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ПРИЗНАЕ ....СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА /бивша съпруга по настоящем ВДОВИЦА на ТЕНЮ ТЕНЕВ/ КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СОБСТВЕНИК с 15/48ид.ч. НА ЧУЖДИЯТ НАСЛЕДСТВЕН ИМОТ В гр.АЙТОС ул.МОСКВА 18 ....КАТО СЪПРУГА И ВДОВИЦА НА НЯКОЙ ОТ ТРИМАТА:
1.ТОДОР КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ/разведен/
2.ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ/неженен т.е.ЕРГЕН/
3.КОСТАДИН ТОДОРОВ КОСТАДИНОВ /вдовец от 1994г погрбал и починал преди двамата си сина-ТОДОР и ИЛИЯ КОСТАДИНОВИ ТОДОРОВИ

И ТОВА НЕЩО "ПРОКУРАТУРАТА" ...НЕ МОЖАХА ДА ГО УСТАНОВЯТ 18 месеца т.е. ...ПРИКРИХА ЕДНА ЯВНА ИМОТНА ИЗМАМА С ЕДИН НАСЛЕДСТВЕН ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА гр,АЙТОС ул.МОСКВА 18
14.
Az
18.03.2018 09:25:37
0
9
Аз също гоня 50-те. Усещам залеза на живота си, но моите приоритети са подредени и те не включват нещо по-различно от това да се надявам на живот, здраве и любов в семейство, близки и приятели. С жена ми дълго чакахме първата си рожба, сами се образование, сами си купих е дом, сами си отгледахме детето, страдание двамата. В момента имаме дълго чакането дете, което вече е девойка и чрез която разбрахме една истина - животът е низ от случайности, в които мъка, страдание, очакване, неволи, радости, падения и извишения вървят ръка за ръка. Целия този низ от очаквания, лишения и страдания, които заедно и преживяхме с моята съпруга е трябвало да се случат за да бъдем днес в началото на старостта ни щастливи и доволни. Да, имали сме противоречия,имали сме несходни моменти, но обръщайки глава на зад и виждайки през какво сме минали заедно, няма как да погледна в чуждата и мнима красота на някоя млада жена. Да, ставаме несъвършени, натежаваме и пожелаваме, но точно сега и в момента сме си най-потребни и ценни. Сега трябва да се радваме на всичко онова, за което сме страдали. Красотата и външната опаковка отдавна не са представителния ни фон, но пък и за къде и пред кой да се показваме. Кой го е било еня, как съм се чувствал, как съм страдал, как съм строили живота си, че да му се "представям" на парти с хубавица под ръка... И да, пари за млада и нова жена имам, но тези пари принадлежат единствено на мен и на жената, с която 25 години в тежест, радост и болка сме били заедно. Така че мъже - не мислете само с копчалъка си, мислете и с... душите и сърцата си. Да, понякога се подвеждаме, но никога не забравяйте, кого скверните.
13.
Az
18.03.2018 09:24:44
1
10
Аз също гоня 50-те. Усещам залеза на живота си, но моите приоритети са подредени и те не включват нещо по-различно от това да се надявам на живот, здраве и любов в семейство, близки и приятели. С жена ми дълго чакахме първата си рожба, сами се образование, сами си купих е дом, сами си отгледахме детето, страдание двамата. В момента имаме дълго чакането дете, което вече е девойка и чрез която разбрахме една истина - животът е низ от случайности, в които мъка, страдание, очакване, неволи, радости, падения и извишения вървят ръка за ръка. Целия този низ от очаквания, лишения и страдания, които заедно и преживяхме с моята съпруга е трябвало да се случат за да бъдем днес в началото на старостта ни щастливи и доволни. Да, имали сме противоречия,имали сме несходни моменти, но обръщайки глава на зад и виждайки през какво сме минали заедно, няма как да погледна в чуждата и мнима красота на някоя млада жена. Да, ставаме несъвършени, натежаваме и пожелаваме, но точно сега и в момента сме си най-потребни и ценни. Сега трябва да се радваме на всичко онова, за което сме страдали. Красотата и външната опаковка отдавна не са представителния ни фон, но пък и за къде и пред кой да се показваме. Кой го е било еня, как съм се чувствал, как съм страдал, как съм строили живота си, че да му се "представям" на парти с хубавица под ръка... И да, пари за млада и нова жена имам, но тези пари принадлежат единствено на мен и на жената, с която 25 години в тежест, радост и болка сме били заедно. Така че мъже - не мислете само с копчалъка си, мислете и с... душите и сърцата си. Да, понякога се подвеждаме, но никога не забравяйте, кого скверните.
12.
жена
18.03.2018 06:41:06
1
14
Една от многото истории на днешното време. Е, има доста глупави мъже . Малко са истинските дон жуани с много жени , но ценят жената у дома , жената майка ,Повечето са комплексари и резултата е плачевен, Една малка пикла и защо е с богат мъж - без отговор , а мъжът изведнъж забогатял , изживява като че ли неизживяна младост.Жалко ,много жалко мъже ,
11.
Гост
18.03.2018 05:24:24
2
10
С тия съчинения от "Лична драма"
10.
bai kosta
18.03.2018 05:07:47
1
9
Не се притеснявай пич,след време младото пиче ще ти пере насраните гащи.
9.
сократ
18.03.2018 03:03:05
1
2
коментар номер 8 е до невярващия в Съдбата...
8.
сократ
18.03.2018 02:45:17
0
3
тоз пък ко си праиш ве-дон корлеоне сам си правел=>
стани цар
роди се цар
бъди целта на амбицийте си в Живота
АКО МОЖЕШ
щом е така
пхахаха
живота не е баница,пич
всеки трябва да приеме съдбата си
--------------------------------------
роди се беден мангал/ром/циганин и после сам гради себе си и живота си или там както си си изградил мирогледа за Живота като едно=Цяло,нарича се Космогония
7.
Пурко
17.03.2018 23:31:02
0
4
20000€ и оправяме отношенията.
6.
Милен до 2
17.03.2018 23:21:37
1
6
Обичам я!Не вярвам в нищо друго.
5.
gggggggggggggggggggggggggggg
17.03.2018 23:19:21
1
5
думата съдба не съществува
всеки сам с постъпките си си прави хубавите и лошите моменти
4.
ггггггггггггггг
17.03.2018 23:18:12
1
5
думата съдба не съществува
всеки сам с постъпките си си прави хубавите и лошите моменти
3.
ггггггггггггггг
17.03.2018 23:15:55
1
4
думата съдба не съществува
всеки си прави сам с постъпките си и хубавите и лошите моменти
2.
Много си МАЛЪК МИЛЕНЧО
17.03.2018 22:04:14
8
11
НЕВЕДОМИ СА
ПЪТИЩАТА БОЖИИ–НЕ ЗНАЕШ КАКВО ТИ Е ПРИГОТВИЛА СЪДБАТА ЗАПОМНИ ТАЗИ ДУМА СЪДБА И Я ОЧАКВАЙ ПРИМИРЕН //ДОКАТО СИ ПРАВИШ ПЛАНОВЕ ГОСПОД ТИ СЕ СМЕЕ///
1.
Милен
17.03.2018 21:07:24
3
23
Аз си го реших този проблем,ожених се за жена с 6г и 6м по малка,направих и 2 деца,обичам е -тя ми е жена и любовница.Няма какво да търся.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори