×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БургасБус призова: Бъдете търпеливи, караме внимателно, за да няма инциденти


БургасБус призова: Бъдете търпеливи, караме внимателно, за да няма инциденти
Автобусите се движат със закъснение
Тема в развитие
От последните минути: Отвориха пътя Обзор-Слънчев бряг От последните минути! След "Тракия" затварят и магистрала "Хемус" и в двете посоки! Снежен апокалипсис ли? Този бургазлия не се оплаква, а просто... кара ски (ВИДЕО) "Необузданото" море заля крайбрежната ивица в Обзор, от заведенията останаха само начупени дъски (СНИМКИ) Вижте бедствието край Изворище и Каптажа в Бургас (ВИДЕО) Учениците в Поморие също в снежна ваканция за три дни От последните минути: Затвориха пътя Обзор-Слънчев бряг Удължават дървената ваканция в Бургас, вижте докога Тежка зимна обстановка в Поморие: Автомобили закъсаха в преспите, села са без ток Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители Бургаска област към 12:15 ч.: Снегът парализира региона, населени места са откъснати от света Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Снежен капан: Навявания затвориха още пътища в Бургаско БургасБус призова: Бъдете търпеливи, караме внимателно, за да няма инциденти Опасно! Вълните заляха Северния плаж в Приморско, ще се образуват ли свлачища? Бедствието отцепи Бургаска област, всички пътища са затворени Бургас под снежна блокада, цялата налична техника е по пътищата Кметът Димитър Николов пусна учениците в дървена ваканция Свети Влас стана рай за скиори Ледена епоха в Бургаско. Вижте кои пътища са затворени заради обилните снеговалежи
виж още
скрий
28 Февруари 2018, Сряда, 09:58 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Красимир АНАСТАСОВ

Бургазлии трябва да се опитат да разберат шофьорите, ситуацията е такава , коментира шефът на общинската фирма „Бургасбус” Петко Драгев



Няколко автобуса на градския транспорт "Бургасбус" са закъсали тази сутрин, съобщават читатели на Флагман.бг. Получихме сигнали за автобус пред Новата поща, в ж.к.Меден рудник" и на още няколко места. Въпреки това обаче всички автобуси са на линия и работят, макар и със закъснение.

Пътят е мокър и хлъзгав. Кара се бавно и внимателно, това води до закъснения в разписанията. Молим гражданите да бъдат търпеливи. Всичко водачи на обществения транспорт са обучени какво да правят в такива кризисни ситуации. Ако имат проблеми трябва да се обърнах към Гражданска защита или аварийната ни група, но сами виждате снежното време е предпоставка за инциденти”, коментира пред репортер на Флагман.бг шефът на общинската фирма „Бургасбус” Петко Драгев


Ситуацията в ж.к. "Меден рудник", в района на магазин "Лидъл", снимка: Красимир АТАНАСОВ


Автобус на бързата линия Б1 закъса в ж.к."Изгрев"



39
Коментара
39
Коментара по темата
39.
do Poli
28.02.2018 15:58:27
0
1
Поли, тук във форума пред теб ли да изляза с името си. Там където трябва, винаги излизам с името си. Тук всички си боцкаме по клавиатурите и споделяме своите виждания за случващото. Разбирай писането тук, като сверяване на мнение. Точно тук човек може да обмисли позицията си и да си зададе въпроса "Аджеба, дали само на мен така ми се струва"...От там насетне всеки има глава на раменете и съвест за да знае, каква позиция да защитава и дали тя е масово споделена. Ти какво си очаквала от форум на Флагман.
38.
до 33
28.02.2018 15:52:29
0
2
Кънчо. В първото си изречение написах, че не разбирам мнението ти...Ако пишем едно и също нещо
- извинявай. Пък колко бързо да ми се е движел "берлинер буса" за 20 години там и един Господ знае, колко още, че да съм пропуснал нещо. И да, написах че германецът чисти, но точно толкова, колкото е негов ангажимента, ни повече, ни по-малко. Аз твърдя обаче, че германецът НИКОГА няма да излезе да почисти територия, която е ангажимент на местната общината, никога германецът няма да се сърди на другия германец, че си търси правата, но ще му се сърди, ако избяга от задълженията си, или не свърши СВОЯТА работа, за която му се ПЛАЩА, еле пък ако е с пари от неговите данъци. Знаеш, че разликата между нас и тях е, че те си знаят задълженията, но си знаят и правата, в България не сме запознати и с едното и с другото.
37.
Marinero
28.02.2018 14:45:03
0
3
В Бургаско снегопочистващите фирми се справят само когато няма сняг.
36.
Поли
28.02.2018 14:05:48
1
1
Съгласна съм с всичко написано от теб. Много сме силни когато сме анонимни във форумите но когато трябва да излезеш открито


Кънчо много си прав споделям това което си написал. Няма гражданско общество. Кой е виновен за това което ни се случва в нашата мила Родина. Кой е виновен че се докарахме до там че Гинка да ни оправлява енергетиката. Ние всички ние с нашия непокизъм Много сме силни когато сме анонимни във форумите а нямаме смелостта да излезем с визията с името си и да кажем на глас това което мислим
35.
БГ резил
28.02.2018 13:37:23
0
3
Не, не мисля, че с два поста ще променя статуквото. С лозунги, плакати и висене пред общината също няма да стане, проиграно е вече, не се плашат от седЕнки. Медиите могат много да помогнат, но са платени повечето, което пак ни връзва ръцете. Народа е уморен и страхлив. Но чрез двата си поста, двама да убедя следващия път да помислят как да гласуват и по принцип да отидат до урните, си е заслужавало. Та, като говорим за промяна на статуквото, ти как точно спомагаш за това, след като си напуснал родината си, а в същото време пишеш коментари тук за неща, за които от 2 000 километра разстояние едва ли имаш представа как се случват? Много е лесно да избягаш и да даваш акъл! Върни се тук и прави нещо за държавата, защото аз двора ще си го изчистя, но такива абдикирали като теб не виждам с какво допринасят за това общество!
34.
Флагман
28.02.2018 13:20:17
0
0
Спирайте я тази реклама на "Он клиник" защото ставате съпричастни към тези мушенници
33.
Кънчо до 31
28.02.2018 13:11:23
0
0
Ако не си виждал немец с гребло да чисти входа пред дома си и тротоара пред него,значи много бързо се е движил берлинербуса Миленко!За останалото в статията ти,не знам защо се обръщаш към мен при положение,че аз казах същото!Няма значение кой къде е работил и работи!
32.
Кънчо до 30
28.02.2018 12:52:28
1
0
И мислиш,че със два поста във форума на Флагман ще промениш статуквото??Честно ли си мислиш,че сега кмета и шефа на почистващата фирма са се прегърнали и треперят завити през глава?!От твоите справедливи въпроси тук!И на децата вече им е ясно,че в България общество няма.Последните събрани няколко българина на едно място,които свършиха работа бяха 1994 на световното в САЩ.Така,че поне си почисти къщата.Все е нещо.
31.
Миленко do 26
28.02.2018 12:51:33
1
4
Аз също съм живял в чужбина, но от мнението ти не мога да те разбера правилно. Твърдиш, че германецът ще се вдигне на бунт, или че ще отиде да свърши работата на снего-почистващата фирма. Ако твърдиш първото се съгласявам с теб, но ако твърдиш, че Щефан ще нарами лопатата и ще отиде да почисти кръстовището пред тях, значи че или не си бил в Германия, или си приказваш на аба. Като си бил в Германия, пиши колко пъти си се натъквал на обстановка, като тази сутрешната в Бургас. АЗ НЕ СЪМ. Първо, че истинския германец е педантичен, и второ той ВИНАГИ действа превантивно. Ако някой, някога не си свърши работата там навреме ще го обезкостят. В случай като днешния вече щяха да летят оставки не на градско, а на федерално ниво. Немислимо е точно хората от Германия, в държавата с едни от най-високите данъци в ЕС да неглижират немърливостта на някой управленец или фирма отговорна за държавния ред. Това последното си го чувал, като понятие в Германия поне 100 пъти. Бях свидетел, как за едно 20 минутно закъснение на междуградски автобус на фирма "Берлинербус" на автогарата в Хамбург, пътниците барабар с шофьора под мишница щяхя да обезкостят управителя им в хамбургския офис. И знаеш ли какво се случи. Върнаха им парите веднага защото имаха такава касова наличност, а пътниците не се отказаха от претенциите си. Ако е тук в България на един автобус народ ще има 2-3 ма знаещи си правата и застъпващи се за тях и поне 20, като теб Кънчо, които да им обяснят, че ако искат да пътуват комфортно и навреме е трябвало да си хванат такси. Същите вие давате примери с Европа, но си нямате идея, какво би се случило там, ако хората са недоволни, или някой е "избагал" от ангажиментите си. С мислене, като твоето и неглижиране на истинския проблем за сметка на обвиненията в "мрънкане" няма да се случи АБСОЛЮТНО НИЩО, или по-скоро ще се случи същото при следващия каприз на природата. Тези пък, които разположиха с моите, твоите и на ближния парите за свои цели ще продължават безнаказано да нехайстват и да омаловажават бездействията си за сметка на користните си цели и явни кражби. В Германия подобен рецидив отива директно в канала или в...затвора. Знаеш как е, ако действително си работил там, въпреки че ме съмнява.
30.
БГ резил
28.02.2018 12:25:44
1
5
Кънчо, мисля си, че си пенсионер или неработещ. Как бе, мамка му /да използвам твоите епитети/ стигна ти днес до работа?
Естествено, че и най-моралния човек, попадне ли във властта се променя. Затова сме ние, гражданите, да поставяме въпроси, да изискваме, защото ако продължаваме да мълчим и да си траем, както винаги, дъното ще ни се стори планина. Както гласи старата приказка: кучето скача според тоягата, т.е. почувства ли се човек недосегаем и несменяем, работата отива на зле - пример бат' ти Бойко.
29.
do Zoro
28.02.2018 12:24:04
0
2
Имам как - свидел съм. Автобусите от терминал меден рудник тръгваха максимум през 10 мин, но всички закъсаха след 1 - 2 спирки. После по 4-5 закъсали автобуса на спирка и се чака гражданска защита да ги издърпа
28.
до 8
28.02.2018 12:20:45
0
5
Приятелю, ние в родов-общинен строй ли живеем ? Аз пред дома си почистих, но можем ли всички да грабнем лопатите за да чистим пред Бургас-бус. Аз и ти ( вероятно) сме данъкоплатци. Освен задължения имаме и права. С това твое мислене затвърждаваш овчедушието ни българско внедрено ни през последните години. Та ние, живущите, които плащаме заплатите на хилядите ДЪРЖАВНИ служители, ако не сме заинтересовани и не търсим правата и разчет на парите, които плащаме.
27.
*********
28.02.2018 12:17:42
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
Кънчо до 22
28.02.2018 12:17:38
0
3
Не,не съм пенсионер а работя в Германия.И ще ти кажа,какво ще се случи тук когато някоя община не си свършва очевадно работата.Никой няма да мрънка като теб по форумите,а ще се организира в същите тези социални мрежи и ще блокира града!Ако трябва и цял ден.Повярвай ми,след такова действие общината направо лети с решения и инициативи.Ние обаче сме най-отворени,на топло в къщи и пишем есета.Царе сме на безкръвните и беззъби революции!И точно затова,че само се пънеш тук приятелю,догодина ще е пак същото.А на бас...
25.
1
28.02.2018 12:11:36
0
2
Добре че има съвестни граждани
24.
до 16
28.02.2018 12:10:40
1
1
Не си прав, чисти се, само собствеността, в Бг хората живеещи в блокове, не са собственици на земята под сградите, а общината затова това е нейно задължение. Просто е тъпо да чистиш чужда собственост и то безплатно!
23.
Кънчо
28.02.2018 12:03:34
3
0
Яснооо,всичко опира пак до пари!Кой на кого дал,колко се нагушил!И защо,мамка му аз не съм на неговото място?Това вълнува българите най-много.Защото всичките тук,които пишат в несвяст ако бяха кметовее,Бургас щеше да е рая на земята.Сигурен съм бе!
22.
до Кънчо
28.02.2018 11:56:42
0
9
Ше се пъна, да, защото другата година пак ще е същото. И защото трябва да се въртят там някакви пари с приближените фирми, а хората да си мръзнат по спирките, заради закъсали автобуси. Пред входа и да не е изчистено ще идеш до работа, но ако няма градски автобус какво правиш? Една линейка за колко време ще дойде при нужда, ако изобщо дойде?
Ти ако си пенсионер, много хора работят, деца карат на училище, градина. Това което зависи от мен съм го направил в 7 часа сутринта. Затова изисквам и същото от тези, на които им е задължение и им се плаща с нашите пари!
21.
платени драскачи
28.02.2018 11:43:27
0
7
Някои се опитват безуспешно да защитят Общината, че не контролира почистващата фирма и че е нормално да вземеш пари , а пък да не си свършиш работата
20.
Петя
28.02.2018 11:40:06
0
3
И за какво морално право говорим, тука става въпрос за пари, които сме дали на общината, за да почисти пътищата, за да отидем поне с градския транспорт на работа. Аз ще си почистя като се прибера от работа, но това какво ме грее ако не успея да отида до работното си място
19.
БГ резил
28.02.2018 11:40:05
0
9
Аз пък мисля, че имам моралното право, защото на мен никой не ми плаща да чиста през входа, това си е до самосъзнание и отговорност и съм го направил, както и колата на паркинга съм почистил и не съм хвърлял снега пред съседната. Но когато взимаш пари за дадена работа е редно да я свършиш и то качествено, както в цяла Западна Европа!!! Защото не само е НЕморално, а и наказуемо /по принцип/!
18.
Кънчо до 15
28.02.2018 11:38:32
4
3
Мъча се да ти обясня,че вместо да се пънеш тук и да правиш ревизия на общината,е в пъти по-полезно да вземеш едно гребло и да си изчистиш пред жилищетоси и подстъпите пред него!Пак ли ти звуча странно?Така звучиш и ти на кмета,като го караш да си свърши работата!И като те питат децата довечера защо не е изчистено пред дома ви,да знаеш че не общината е виновна,а Ти!
17.
Кметеее!!!
28.02.2018 11:34:56
1
10
Влезте в комплексите , да видите за какво става въпрос.Тротоари непочистени,образували се коловози по уличките.Закъсали автомобили,бутащи колите хора. Абе трагедия! Иначе сме впрегнали цялата налична техника да почистваме. Алооо кмете,в Бургас не са само булевардите Демокрация и Стефан Стамболов,макар и те недобре почистени.Нека влезнат машините да чистят и в компексите. Пълна трагедия е там!
16.
Кънчо до 13
28.02.2018 11:23:22
2
10
Точно за пред жилищата става въпрос,приятелю!!!Защото говорим за гражданско съзнание.Защото плюеш по някои,че не са изчистили целият град,а на теб входа пред къщи ти е зарит с 1 метър сняг!Защото това вече е твое задължение,както и в цяла западна Европа,която постоянно давате за пример тук.Така,че докато не си изчистиш собственият дом,нямаш моралното право да подскачаш за кръстовището на Новата поща!
15.
БГ резил до 9
28.02.2018 11:14:01
1
6
Значи си съгласен да плащаш на някой за НЕсвършена работа? Странни хора, еййй. Представи си следната ситуация: комшиите са ти дали по една стотачка, ти наемаш работници да оправят входа на блока, градинка, озеленяване, беседка, обаче ония никаква работа не вършат. Но пък ти им плащаш, щото видиш ли и без това са чужди пари, да не си ги дал ти. Само ти давам пример!
Никой не говори да дойде "Титан" и да ти измъкне колата от паркинга. Ще си я изринеш, ще излезеш някак и от по-малките улици. Тук става въпрос за основни пътни артерии! За да не ползват хората личните си автомобили и да създават предпоставки за ПТП-та, а градския транспорт, който не се движи нормално, заради непочистените пътища. Както се вижда хората помагат, кой с джип дърпа ТИР, кой бута автобус.
14.
*********
28.02.2018 11:09:18
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
наблюдател
28.02.2018 11:09:10
8
2
Кмета слънце не може да огрее на всякъде А ние българите вечно недоволни и мрънкащи и търсим вина в другите Един не видях пред вход магазин с лопата а това е нашо задължение
12.
Бс кс
28.02.2018 11:04:40
0
20
Бааси, тук в София 3 дни буквално на спря да вали сняг и главните булеварди през цялото време се поддържаха в добро състояние. А в бс кс има 5 главни кръстовища и не могат да ги почистят. Смяхххххахаах
11.
До 9 и 10
28.02.2018 10:58:42
0
13
Не става дума за пред жилищата. На кръстовището пред Новата поща кой трябва да почисти? На двата моста към Меден Русник кой да почисти? Аз, с лопатката и греблото? Основните пътища не са почистени. Градския транспорт не върви! Т1 на разтовари (пътниците) в 8:20 на кръстовището, защото не можа да изкачи моста към Океански.
10.
До флагмат
28.02.2018 10:56:55
1
11
А е флагман на снимката която качвате от меден рудник случайно да видяхте гражданска защита или аварийната кола на бургасбус да дърпа закъсалия автобус??? Май не добре че е бил човека с джипа да помогне на хората сутринта да отидат на работа като издърпа автобуса.Поне гледайте като пишете и какви снимки качвате.
9.
Кънчо
28.02.2018 10:44:39
0
19
Лайте си кученца,керванчето си върви!След седмица ще се стопли,ще ударите една ракийка и ще забравите всичко.Поредната буря в чаша вода!Така,че не се напъвайте много по форумите,ами грабвайте греблата и си почистете поне пред жилищата.
8.
оффф...
28.02.2018 10:42:42
9
15
Бургазлиите сме станали много глезени кифли. Вали сняг - кметаа, общинатаа
Духа вятър - кметаа, общинатаа, техникаа, ваканция
Утре като завали дъжд, ще питаме къде са кмета, общината да ни държат чадъри над главите, че видиш ли данъци плащаме. Оставка!

Цяла сутрин гледам как буксуват коли и се вайкат хора. САМО ЕДИН си носеше лопатка! Всички мрънкат и чакат да се погрижи някой за тях!

Не съм възрастен, но помня как преди години старите бургазлии запрятаха ръкави, помагаха си, чистеха. Тротоарите пред блоковете бяха проходими, но не защото кмета или общината бяха пратили някой, а защото чистеха бургазлии те без да се оплакват!

Бащите и дядовците ни кмета и общината ли чакаха?

Вместо да мрънкаш и да сочиш с пръст другите, хващай лопатата и излез пред блока да си изчистиш!
7.
Счетоводителя
28.02.2018 10:36:37
0
28
Интересно, до 24 февруари 2018г., без сняг досега, колко се плати на "снегопочистващите" фирми?
6.
do 6
28.02.2018 10:33:49
1
19
Разбира се, надали има човек, който да упреква шофьорите. Те са жертва на цялата тази транспортна схема и безхаберието на снего-почистващата фирма.
5.
и аз
28.02.2018 10:22:46
0
12
Автобус № 11 също закъса тая сутрин преди прелеза в посока центъра на Бургас. Наложи се пътниците да изчакат следващия автобус и да се качат на него
4.
аа
28.02.2018 10:18:00
1
25
Последната снимка от закъсалия автобус в ж.к. "Изгрев" е показателна за града ни в момента. Красив автобус от новата транспортна СХЕМА извит в агония и мъка насред 5 см. сняг, а на целия този фон, пич с качулка и анцунг адидас гледа лошо към снимащия.
Това е подписът на днешен Бургас.
3.
аа
28.02.2018 10:17:08
3
23
Последната снимка от закъсалия автобус в ж.к. "Изгрев" е показателна за града ни в момента. Красив автобус от новата транспортна СХЕМА извит в агония и мъка насред 5 см. сняг, а на целия този фон, пич с качулка и анцунг адидас гледа лошо към снимащия.
Това е подписът на днешен Бургас.
2.
оставка да си подадете вече
28.02.2018 10:14:31
3
25
Електронните табла за информация по спирките защо не работят? Хората чакат по час за да разберат, че рейса няма да дойде- не е нормално това! И не знам кой чисти кой кара, ама не може автобуса да ми спира насред платното и хората да газят в 60 см. сняг и гадости! Бургас бус да заминават още утре за австрия да видят какво се казва каране в зимни условия и как за хората закъснение от 3мин на автобусите означава парализиран град!
1.
Таня
28.02.2018 10:05:08
0
36
Градският транспорт няма никаква вина, че никой не си свърши работата по почистването и пътищата са непроходими. На титан не бива въобще да им се плаща
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори