×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

9 начина да разпознаеш серийния кръшкач


9 начина да разпознаеш серийния кръшкач
Ключови думи: съвети, любов
26 Февруари 2018, Понеделник, 21:30 ч.
Източник: cosmopolitan.bg

„Веднъж кръшкач, винаги кръшкач“ невинаги е вярно твърдение


Само помисли за Джей Зи и Бионсе, които заздравиха връзката си след изневярата на рапъра. (И донесе на феновете невероятния албум изповед „Lemonade”.)

Но понякога има знаци, които сочат, че ако мъжът е изневерил веднъж, той ще продължава да го прави и занапред.

Но как да разбереш дали партньорът ти е сериен кръшкач или е кривнал от правия път инцидентно? Ето тревожните знаци, които водят към първия сценарии.

1. Той не те запознава с близките хора в живота му.

Всички започваме нова връзка с вярата, че тя ще бъде перфектна. Надяваме се на най-доброто и понякога си затваряме очите за очевидните червени флагове, които „крещят“, че нещо не е наред. Но е важно да се вгледаш в поведението на новия мъж в живота си. Ако той не те представя на никого от обкръжаващия го кръг от близки приятели и роднини, това е добър потенциален индикатор, че крие нещо от теб или от някого.

Забележиш ли, че никога не публикува снимки, на които сте двамата заедно или не одобрява желанието ти да се срещнеш с приятелите му, то тогава е напълно възможно той да е сериен кръшкач. Ако той прави всичко по силите му да държи връзката ви в тайна, най-вероятно се опитва да изглежда необвързан в очите на другите.

2. Не е свободен през по голяма част от времето и дава неясни оправдания за отсъствието си.

Неочаквани паузи в комуникацията ви трябва да те накара да се замислиш за намеренията на партньора ти. Освен ако не работи нещо много специфично, което действително не му позволява да отговаря на съобщенията ти, твърде инцидентните „включвания“ от негова страна са повече от съмнителни. (Да не говорим, че сериозните хора винаги намират време да обърнат внимание на половинките си, колкото и да са заети.) Серийните, непоправими кръшкачи се нуждаят от една нощ или повече, за да свършат, каквото имат да вършат.

Намериш ли се в ситуация, при която непрекъснато трябва да извиняваш поведението на партньора си, който даже не може да намери секунда време да ти каже как е, това е дразнещо само по себе си, дори да не ти изневерява. Трябва да прекъснеш порочния кръг веднага!

3. Непрекъснато крие телефона си от теб.

Всички знаем, че не бива да шпионираме любимите си хора. Но има разлика между това да разбереш каква е паролата му и да бърничкаш в телефона при всеки удобен случай и между това да надникнеш към екрана и да му кажеш, че го търси Гошо. При една нормална връзка, гаджето ти не трябва да скокне като ужилен, когато споменеш, че Гошо го търси. Освен ако Гошо не е Галя от офиса, с която снощи са ходили на бар.

4. Сменя често настроенията си – или е идеалният партньор или непрекъснато намира повод да се скарате.

Ако той не е от мъжете, които през вечер ти носят по някой мил подарък, но изведнъж започне да те засипва с цветя, шоколади и прочие, това рядко означава, че е станал по-романтичен. Добрата новина – той поне изпитва чувство на вина. Рязката промяна в поведението се забелязва по-трудно в началото на връзката, но дори да сте заедно от месец, пак можеш да забележиш смяна в модела му на поведение.

Друг вариант е той непрекъснато да намира повод да се скарате, за да се ядосаш достатъчно и решиш да го зарежеш (или просто да убеди сам себе си, че ти си лош човек и заслужаваш да ти изневеряват).

Ако ти е изневерил само веднъж, сигурно ще забележиш само едно от изброените горе поведения. Но ако ти изневерява постепенно, връзката ви вероятно ще се превърне в токсичен хаос, при който той смесва всякакви емоции и постъпки, само и само за да ти замаже очите.

5. Има особено мнение за кариерата или заплата ти.

Проучване на щатския Журнал по социология от 2015 г. сочи, че хетеросексуалните мъже, които изкарват много повече или по-малко пари от партньорката си са по-склонни към изневяра. В първия случай мъжът добива впечатление, че е по-силния във връзката и може да прави каквото си иска, а във втория се чувства недооценен и подтиснат, което пак го подтиква в обятията на чужда жена.

Ключовите признаци, че разликата в социалното ви положение е пречка за него са неговата открита ревност към кариерата ти или обратното – натякване, че не си толкова добра, колкото него, защото разполагаш с по-малко средства. Ако той отрича, че се държи неадекватно по темата за доходите и категорично отказва да работи върху собствената си несигурност, има голяма вероятност да спи с други жени, за да се почувства по-добре като личност. (Сериозно, не можем да изброим жените, на които са им изневерявали с извинението, че са се почувствали уплашени от тях. Явно това е тенденция в мъжкия свят).

6. Приятелите му са непоправими женомразци.

Дори той да се държи като най-милият мъж на света, който те уважава и глези непрекъснато, няма как да не се зачудиш защото основните му приятели са толкова негативно настроени към жените. Съгласи се, че поне част от него би трябвало да е съгласна с възгледите на приятелите му женомразци. Не е добър знак, ако той е част от група хора, които третират жените като предмети. Точка по въпроса!

7. Ти си била „другата жена“ в началото на връзката ви.

Със сигурност има изключения от правилото (напълно вярваме, че Брад никога не е изневерявал на Анджелина), но е до-о-ста подозрително, ако в началото на връзката ви той е флиртувал и правил секс с теб, докато все още е бил обвързан с бившата си. В повечето случаи, ако не е изпитвал никакво чувство на вина да спи с теб под носа на друга жена, няма да се чувства виновен ако ти изневерява.

Внимание – изневярата понякога е вид манифестация на чувствата и не е свързана толкова с невъзможността на мъжа да се пребори с низките си страсти, а с нежеланието му да се обвърже дълготрайно с един човек. Това не е извинение – един зрял мъж трябва да е способен да обясни, че не е влюбен в жената до себе си или че не е готов за моногамна връзка.

8. Не се чувства достатъчно виновен, за да ти признае, че ти е изневерил.

Важен знак за това дали връзката ви може да оцелее след изневяра е дали лъжата е била призната или разкрита. Ако изневярата му тежи, той би трябвало да е способен да признае или поне да намекне за случилото се.

В случай, че проговори открито с теб за постъпката си, това е показателно, че поне е направил опит да се извини или че иска да поработите върху връзката си. Но стане ли така, че ти го разкриеш, вероятно той дори не е имал намерението да си признава. Мъжът, който сигурно ще ти изневери отново, няма желание да се промени и не си признава грешката, дори да му опреш нож в гърлото. Не се хващай с такъв за нищо на света.

9. Шестото чувство ти подсказва, че нещо в държанието му не е наред.

Ако наистина му нямаш доверие, а по принцип вярваш на хората, вероятно не полудяваш. Шестото ти чувство ти подсказва, че трябва да държиш гаджето си под око.

Типът кръшкачи, които си лягат с всяка срещната, като правило са много добри в прикриването на следите си. Поне докато някой не ги излови. Нормално е един изпечен лъжец да те обърка и накара да повярваш, че връзката ви е цветя и рози без бодли. Но ако детайли покрай държанието му не ти се връзват или станеш подозрителна, недей задължително да го отдаваш на параноя (както той сигурно ще те убеди да направиш). Довери се на вътрешното си усещане. Вероятно вече знаеш повече, отколкото предполагаш.

В категории: Животът


2
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
2
Коментара по темата
2.
*********
10.02.2021 10:26:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
*********
10.02.2021 09:45:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори