×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви избори? Какъв кандидат-кмет? Да ви припомня "Бургасленд", такса "битови отпадъци", евтини полети и още, и още?


Какви избори? Какъв кандидат-кмет? Да ви припомня "Бургасленд", такса "битови отпадъци", евтини полети и още, и още?
Константин Бачийски отговори на ГЕРБ, БСП и купувача на поликлиниката в Меден рудник след заплахата за съд
Тема в развитие
виж още
скрий
26 Февруари 2018, Понеделник, 14:35 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Колегите от ГЕРБ и БСП мислят, че водя предизборна кампания, защото  се сещат за обществените проблеми основно преди избори, така излиза

Общинският съветник от ПП Средна европейска класа в ОбС-Бургас Константин Бачийски вдигна градуса на напрежението в политическите среди след пресконференция, на която изнесе смущаващи данни (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). След брифинга той получи укор и от мнозинството на ГЕРБ, и от БСП, че с действията си саботира  старта на Медицинския факултет, за което предупреди и ректорът на университета "Проф.д-р Асен Златаров" доц.Магдалена Миткова. ГЕРБ обвини Бачийски, че е започнал рано предизборната си кампания (вероятно за кмет, б.р.), а фирма "Булфарма", която брои 3,5 млн.лв. за общинската поликлиника в Меден рудник оповести, че го дава под съд заради това, че опозиционерът смята тази цена за недостатъчно добра.

- Г-н Бачийски, очаквахте ли толкова сериозен политически отзвук след пресконференцията миналата седмица – политически опоненти ви обвиниха, че саботирате Медицинския факултет, ректорът на университета проф. Магдалена Миткова ви призова да бъдете по-внимателен с тази тема, а накрая от „Булфарма” се заканиха да ви съдят?

- Да уточня - не съм срещу Медицинския факултет към университет „Проф.д-р Асен Златаров”. Не познавам общински съветник, който да е против това, но докато едни изразяват своята подкрепа само на думи, други го показват с делата си. Доколкото знам, аз съм единственият съветник, които преди гласуването миналата година отдели време да коментира проекта за Медицинския факултет с ректора доц. Магдалена Миткова. Още тогава се разбра, че първоначално планираните средства от продажбата на ДКЦ III няма да са достатъчни и затова се борих за увеличаването на цената, както трябваше да е по наредба. Направих го, за да  вкараме повече средства в университета, с които да изградим една много по-добра база и условия за обучение на бъдещите студенти. Спомням си след самата сесия доц. Магдалена Миткова ме поздрави и ми благодари за помощта. Заради това останах изненадан, когато преди няколко дни тя излезе с теория за конспирация, че едва ли не тази пресконференция и борбата ми да се спази закона и да се вкарат повече средства за реализирането на тази благородна идея ме правят противник. С доц. Миткова поддържаме редовно контакти, чувайки се и по други въпроси за развитието на университета, като по някои от тях работя още преди тя да стане ректор. На всичките ни срещи съм показвал, че университетът винаги може да разчита на мен.  

- ГЕРБ и БСП също алармираха, че действията ви пречат за превеждането на средствата към банковата сметка на Медицинския факултет, строителството беше спряло и откриването му наесен висеше на косъм.

- Колегите  опитаха да изместят фокуса. А основният проблем бе свързан с продажбата на поликлиниката в бургаския ж.к. Меден Рудник, която според мен противоречи на наредбите на Община Бургас. Центърът на внимание се премести в посока дали да има Медицински факултет. Решение за това е взето много отдавана и към момента на пресконференцията не е съществувала реална пречка за неговото реализиране, както и впоследствие се установи и че Община Бургас ще преведе парите.

- Часове след пресконференцията кметът Димитър Николов е пуснал факс на академичното ръководство, че пари за университета ще има, а и да покаже, че за Общината това е приоритет №1. Всъщност къде е проблемът?

- Защо Общината е чакала да се повдигне темата в публичното пространство, за да го направи?! Тук е мястото да припомня, че освен парите от продажбата на ДКЦ III от бюджета на Община Бургас гласувахме да бъдат отпуснати още 600 000 лева. за същия факултет, за да имаме висши кадри по медицина. Това го коментирахме още на януарското заседание на Общинския съвет – между третото и четвъртото гласуване на докладната. Кметът каза, че парите трябва да се ползват сега, защото предстои акредитация. Според мен те нямаше как да се ползват веднага, защото процедурата е много дълга - освен , че се чака около седмица за подготовката на протокола от общинския съвет, минават 14 дни през областния управител, след което, ако влезе решението в сила се стартира процедура в Търговския регистър, където в тримесечен срок всички кредитори могат да заявят своите претенции и чак след изтичането на този срок може да стане самото вписване, тоест приключването на процедурата за намаляване на капитала на Медицински център 3 в Меден рудник. Поради тази причина предложих няколко варианта откъде може да ползваме средства веднага, докато се реши въпроса с тази продажба, според мен, противоречаща на нашите наредбите на общината.

- Знаете, че трудно може да се освободи ресурс, след като бюджетът е гласуван. Не става ли по-сложно?

- Не забравяйте, че Община Бургас разполага с огромен ресурс от натрупани средства от такса "битови отпадъци". Те не може да се ползват за нищо друго, освен по предназначение, но виждам, че досега общината ги ползва като временна парична помощ, с която оперира, когато  е необходимо и впоследствие ги възстановява. Разгледахме и други източници за временно финансиране. Общината разполага с възможности да направи не един, а дори два нови факултета. Въпрос на приоритети, желания и управленски решения, които всеки един кмет би могъл да вземе. След като аз виждам решения, би трябвало и кметът да може да се справи, ако Медицинският факултет наистина е приоритет и за него, още повече, че вече сме коментирали съвместно тези варианти. Това са фактите! Всичко друго е хвърляне на прах в очите на хората и прикриване на основния проблем, за който направихме пресконференцията, а именно безобразията, които се случват при някой от решенията на Общинския съвет.

- Разсърдихте се на констатацията, че сте дали старт на предизборната си кампания. Това не е ли така?

- Това е опит да се омаловажи всичко, което казах на пресконференцията – за допуснатите нередности, някои са направо безобразия. Честно да ви кажа – дори не знам дали ще участвам на следващите избори, защото бизнесът ми е основно международен и се налага твърде често да пътувам. Бих  попитал всички говорещи за избори дали според тях беше предизборна кампания, когато разкрих преди години така наречената афера "Бургасленд", при която общината щеше да получи гарантирани 5.5 стотинки на м2 за месец от морската градина при средногодишна месечна цена от 25лв/м2 по наредба?! Дали беше предизборна кампания фонда за стимулиране на полети от и към Летище Бургас, с който още от следващия месец жителите от региона ще могат да пътуват до над 10 международни дестинации?! Предизборна програма ли е намаляването на такса "битови отпадъци" за бизнеса почти на половина, за което водих битка две години?! Усилията, които правя, за да спасим стадион „Черноморец” и това ли е предизборна кампания?! А може би предизборна кампания е противопоставянето ми и срещу вдигането на такса "битови отпадъци" за гражданите за текущата година, за която както знаете се бях подготвил отново да излъчвам материали?!

Ако всички гореспоменати дейности считате за предизборна кампания, явно аз никога не съм излизал от нея, защото работя по такива казуси от момента, в който съм станал общински съветник. Но аз не търся медийна изява и затова тези неща остават незабелязани за голяма част от гражданите. Може би много от колегите си мислят, че водим предизборна кампания, защото явно се сещат за обществените проблеми основно преди избори. 

- Ако говорим по законосъобразността на взетите решения дори уважаван юрист като Евгений Мосинов от БСП, ваш колега от опозицията, ви предупреди, че гласуването за намаляването на капитала на ДКЦ III е законосъобразно.

- Виждам, че г-н Мосинов говори какви били мнозинствата за взимане на решения, но аз нито по време на пресконференцията твърдя, че трябва да са други, нито по обжалванията, които съм правил жаля тези мнозинства, даже не ги и споменавам. Т. е. отново има изместване на фокуса от самия проблем към несъществуващ такъв. Ние разглеждаме само и единствено порочната промяна на протокола от заседанието на Общинския съвет, за което се оказа, че никой не знае от общинските съветници, с които бях говорил включително и такива от ГЕРБ. Излиза, че няма значение какво точно гласуваме и приемаме в зала , защото после може взетите решения да се променят и то без това да е известно на самите съветници, което лично на мен ми звучи скандално. Въпреки заявената позиция от г-н Мосинов, с която ме укорява за направените разкрития, получих няколко поздравления от неговите съпартийци, като някои даже се извиниха за изразената от него позиция. Мосинов твърди, че се застрашавала инвестицията в образованието, но както вече стана ясно, единственото нещо, което се застрашава е разкриването пред гражданите на някои порочни гласувания и практики в общинския съвет по теми от изключително голямо обществено значение. Спомням си как г-н Мосинов след гласуването в края на заседанието за продажбата на ДКЦ III ми каза да не се противопоставям на тази сделка и заяви, че може да съм прав, но не бива да се скача срещу тази продажба и доводите, който изтъкна нямаха нищо общо с правото.

В категории: Политика


23
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
23
Коментара по темата
23.
До 21
27.02.2018 10:33:18
2
11
Бачийски е от малкото съвестни общественици който са се отдали на служба за хората. Честен,почтен,интелигентен. Висок морал и християнски ценности.
22.
До 21 ФЕН
27.02.2018 00:25:41
2
23
НЕ си прав. Ако познаваше Бачийски дори и малко щеше да знаеш, че не търси слава и популярност, за което ние по-близкия кръг от познати постоянно го критикуваме, защото ако хората знаеха какво постоянно прави за гражданите и за нашия региона отдавна щяха да го изберат за много по-високи постове. Лично съм бил с него в няколко каузи, за които сме се борили през последните години, някой от които толкова сериозни, че само като се сетя настръхвам. Част от тези каузи далеч надхвърлят границите на нашата община и за някой от тях със сигурност могат да го обявят за национален герой. Аз лично не познавам друг човек, които да е направил толкова много за Родината(подчертавам за Родината, не само за общината) и да се знае толкова малко за него. В момента е в медийните прожектори, не защото иска или защото си плаща , а защото е принуден да направи да се обърне внимание към безобразията, които се случват. Много искам да има повече хората, като него в България за да спасим и запазим България и за следващите поколения.
21.
Фен
26.02.2018 23:52:04
14
3
Човек, който твърди че не го прави за Пиар, нито предизборно, не си плаща за статии и изявления по сайтовете. Този е в интернет пространството вече втора седмица. И не защото е интересен, а защото си плаща. И да не се прави на скромния и всеотдаен съветник, който работи само и единствено за гражданите и му е все тази кой какво мисли. Та той не пропуска да се похвали по 2-3 теми колко работа е свършил. И никой не пита за колко години?А колко полезни предложения за града е вкарал в общ.съвет? Ама вземете и проверете .. Много е лесно да критикуваш, за да отчиташ дейност без да даваш решения. В този ред на мисли нека да сподели ей така честно и откровено как точно промени мнението на Миткова и тя се обърна на 180 градуса? С харизмата си може би! VIVA БАЧИЙСКИ И Платените му интервюта. Флагман, вземете се в ръце- омръзна ни да четем едно и също...
20.
20
26.02.2018 23:39:26
8
4
Аве какъв е този Бачийски, ве шматки????? И СЕК к'ви са е, Жоро Манев-честния частник?!
19.
до г–н Стефчо Петров
26.02.2018 22:08:29
1
5
Добрия пример трябва да се поощтрява чрез КАМЕРИ МИКРОФОНИ И ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ РЕСУРСИ НА ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ ЗА ДА УБЕЖДАВА ОБЩЕСТВОТО ЧЕ ИЗБРАННИЦИТЕ ИМ РАБОТЯТ В ТЕХЕН ИНТЕРЕС.г–н Петров вероятно му завиждате за ХАРАКТЕРА ДА ИЗВАДИ НА ПОКАЗ ЕДИН ФАКТ–НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА ОТ КОЕТО СА ПРОИЗТЕКЛИ ЩЕТИ ЗА НАС ГРАЖДАНИТЕ/ТОВА Е НАША СОБСТВЕНОСТ/.В СЛУЧАЯ ДОРИ ПО ВАЖЕН Е ФАКТА ЗА НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ НА ИЗБРАННИЦИТЕ НИ. СИМПТОМ ЗА КОЕТО СА ВЪПРОСИТЕ ОТПРАВЕНИ ОТ КОЛЕГИТЕ КЪМ НЕГО""КАКЪВ ИНТЕРЕС ИМАШ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯШ на беззаконието"""г–н Петров бихте ли ми разтълкували СЪЩНОСТА/АЗ СЧИТАМ ЧЕ ТОВА Е НАЧИН НА МИСЛЕНЕ ПОРАЖДАЩ ПОВЕДЕНИЕ СРЕЩУ ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС В МНОГО СЛУЧАИ МОТИВИРАНО ОТ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС //НЯКЪДЕ НА ТОВА МУ КАЗВАТ КОРУПЦИЯ –ЕРОЗИРАНЕ НА СПРАВЕДЛИВИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ОТНОШЕНИЯ//
18.
до 15
26.02.2018 21:00:17
4
2
Стефчо Петров, Машинке не позна...!
Начина на изразяване ти прозира отвсякъде.
Ти си тоя който като види камера или микрофон тичат да показват колко са велики и състрадателни. Колко много са свършили "добро", колко велики са, а истината е, че си остават едни платени слуги и в твоя случай най обикновени затворници искащи да си купят слава на чужд гръб!
17.
Дамаджанкова
26.02.2018 20:50:37
0
0
И да знаете че в Айтос е имало,има,и ще има Имотни измами....никой няма интерес ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ ДА СПИРАТ
16.
*********
26.02.2018 19:51:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
15.
до 13 подлеца подлизурко
26.02.2018 19:22:48
1
8
ТИ си вероятно един от КОРУМПИРАНИТЕ членове на общинския съвет И СИ ГО ПИТАЛ ""що бе коце какъв ИНТЕРЕС ИМАШ //ЩОТО ПОВЕЧЕТО ЛИЧНИЯ ИНТЕРЕС ГО СВЪРЗВАТЕ С "КЕЛИПИРА" И НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ ЧЕ ИМА ХОРА РАБОТЕЩИ И ЗА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС И СЕ ОПИТВАТЕ ВСЯЧЕСКИ ДА ОМАЛОВАЖИТЕ РАБОТАТА ИМ В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО .ТИ СИ НАЙ ДОЛЕН ПОДЛЕЦ набеждавайки ЧЕ ГО ПРАВИ ОТ СУЕТНОСТ ЗАД коментара ти ""ПРОЗИРА"""–ЗАЩО ИЗКАРВАШ КИРЛИВОТО НИ БЕЛЬО ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ .ТИ СИ ИЗРОД С ВЛАСТ//хитрец излъгал гражданите// ЧЕ ЩЕ РАБОТИ В ТЕХЕН ИНТЕРЕС. ЗАРАДИ ТАКИВА ПОДЛЕЦИ КАТО ТЕБ България е на това дередже .Бог да пази България
14.
Бачийски и достоен
26.02.2018 18:50:20
3
11
Гражданин на гр Бургас .Защо не бяха повечето такива а са МАЛЦИНСВО И ХИТРЕЦИТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ВЛАСТТА ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ
13.
?
26.02.2018 18:34:44
8
9
Евала на Бачийски за усърдието и работата. Дарява и средства, компютри, тича момчето вижда се, че влага душа. Ама като почне да се снима и участва в конкурси за слава разваля, цялата благородна кауза...
Суетата Коце блазни! А тя е способна да окаля цялата добрина която вършиш. Остани си със здраве все така работяга....
12.
гербер
26.02.2018 18:14:30
6
8
За какво ви е този медицински университет за тези милиони , г-н кмете? Отново ли слугувате на Семир и ще пълните болницата му с лекари, защото в Бургас няма да дойдат качествени такива за 800лв заплата и бургазлии ще си мрат недоизлекувани?За тези милиони може да оправите улиците и да оправите сегашната болница, но нямате представа колко още ще глътне този проект и после пак бургазлии ще ви плащат сметките!
11.
До ПОЗИТАНО:
26.02.2018 17:05:12
1
13
Като нищо Мосинката да е замесен в далаверката. И сега кво разбор за ресто ли ще правите ?
10.
ПОЗИТАНО 20
26.02.2018 17:02:04
1
15
Много ни е интересно Мосинов , какво аргументи е изложил щом не са били правни ?
Този нашия червен да не си е топнал зурличката без да се отчете при нас ?
9.
CEK
26.02.2018 16:54:47
11
36
На Бачийски не му трябва ПР, делата му сами говорят за него. Пожелаваме повече такива съветници да има като него.
8.
!
26.02.2018 16:51:55
26
9
Коцето Бачийски со помисли, че да саботира Медицинския факултет ще е поредния му пиар ход на герой, ама не стана...
7.
зайо байо
26.02.2018 16:50:24
19
10
айде, айде разбра, че настъпи котето и почна да се оправдава
6.
Чичо Гошо
26.02.2018 16:44:03
4
22
Момчето пише, че не мисли за избори вие пак за избори говорите.
Браво все пак за смелостта.
5.
Дани
26.02.2018 16:39:28
10
32
Че какво не му харесвате на Бачийски , както се казва – местен , свестен и известен. Екстра си е за кмет.
4.
До 1:
26.02.2018 16:36:53
2
28
Кмета не трябва да го избираме по излъчването и външния вид , а по делата който прави. Все пак кмета няма да работи като манекен, а ще управлява града.
3.
Бургазлия
26.02.2018 16:36:32
10
37
Единственият свестен общинар
2.
ДЕМОКРАТ
26.02.2018 16:33:48
8
28
Какво излезе, че човека се бори за правда и справедливост. А те го изкараха едва ли не извънземен ?!?!?
1.
Диаманта
26.02.2018 16:32:57
27
13
г-н Бачийски има още доста житейски опит да натрупа за да озрее за кмет. Иначе добро излъчване.... Но за кмет ми идва малко в повече. То да не е като да яде луканки на масата...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла Районът е отцепен, гъмжи от криминалисти Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Лидерът на ГЕРБ не хареса въпросите на репортерите и обяви, че "меракли за премиери винаги ще се намерят" Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори