Проф.Иво Христов с прозрение в Бургас: Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество


Проф.Иво Христов с прозрение в Бургас: Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество
Благодарение на "лошия" социализъм имаме топло и светло, каза при срещата си с граждани на Бургас депутатът Иво Христов
24 Февруари 2018, Събота
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Пресцентър на БСП Бургас

Народният избраник, определил 80 % от българите за дебили, смята, че проблемите на комунизма се преекспоринари, а държавата тогава била „космическа сила”


Депутатът от „БСП за България” проф.Иво Христов представи снощи пред пълната зала „Компас” в Интерхотел „България” новата си книга „Пред пепелището на нестаналото българско общество”. Той бе гост на Дискусионния клуб на БСП в Бургас, а сред присъстващите в залата бяха депутати и куп важни фактори в социалистическата партия.

Проф.Иво Христов, който се прочу, след като определи 80 % от българите за дебили, в Бургас е стигнал до интересно прозрение, става ясно от официалното съобщение, което изпратиха от пресцентъра на общинската структура на БСП.

„Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество, каквото беше до 1945 г. Днес удобно се забравя, че социалистическа България е била космическа страна, водеща в роботиката и биониката. Аз не съм апологет на социализма, а социален учен и като такъв виждам, че има своите тъмни страни. Преекспонирането им обаче се прави поради политическа конюнктура от политическа клиентела”, е казал с точен цитат от пресцентъра на червената партия  депутатът.

По думите му генеалогията на сегашните управляващи, без изключения, има дебело „тъмночервено” минало. Проблемът на българската политическа върхушка е, че тя е дълбоко неиделогическа -  хора, ръководени от примитивни инстинкти с цел да паразитират върху гърба на българското общество.

Смяната на едни с други едва ли ще промени нещо, защото проблемът е системата, а конкретната персона е само нейна функция”, убеден е социалният учен.

Червените активисти са проявили и интерес относно визията му за България, но проф.Христов е отказал да прогнозира бъдещето с аргумента, че по същество „прогнозата е екстраполация на тенденции от настоящето в перспектива за по-добре или по-зле”. „Слава Богу, историята има особеното свойство да изненадва”, е казал проф. Иво Христов.


Проф.Иво Христов се е изненадал от пълната зала в Бургас, не очаквал тук да има толкова хора "които искат да четат книги и такива книги"

Официалното съобщение, изпратено до медиите, започва с друг цитат на професора, който явно е останал изненадан от бургазлии. “Не съм очаквал, но съм приятно изненадан, че хората искат да четат и такива книги”, е казал в началото на срещата си проф.Иво Христов, депутатът смяташ голяма част от сънародниците си за "дебили". В същото съобщение се разгръщат широко и други интересни прозрения на университетския преподавател. 


Проф.Иво Христов си спечели симпатиите на аудиторията

Според него най-голямата драма  на българското общество е "пълзящата социална аномия т.е. разпадът на социалните връзки, а не икономиката, здравеопазването и образованието, които са решими проблеми".

Политиците пък обвинявали за всичко „лошия”, според проф.Христов социализъм. Но благодарение на него сме имали „топло” и „светло”.  „Това е последната система, която се поддържа на средно техническо ниво. Когато си отидат тези, които я изградиха и които я поддържат, тогава ще видим”, убеден е депутатът.

В категории: Политика


52
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
52.
Начо Видал
26.02.2018 15:36:24
1
0
Само пенсионери с некролози в джоба на тая сбирка бе. Аз затуй не хода там, де е БЦП-то. Нема млади калинки да мушам.
51.
Петър
25.02.2018 07:59:34
12
6
Доценте, ако не бе той, теб нямаше да те има! Напълно в реда на нещата е, това да те радва, и да манипулираш останалите в тази ти твоя повърня!
50.
до ДАНС
25.02.2018 02:13:17
5
1
КОГА ПРОКУРОРИТЕ:
МИЛЕНА СТОЙЧЕВА-ГЕНЧЕВА
Елгина ЧАЛЪМОВА от ОП -Б-с
Емил ХРИСТОВ от АП-Б-с

Ще се откажат да прикриват ЯВНИТЕ ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ с фалшиви:
ЛИЧНИ КАРТИ
СКИЦИ
ДАНЪЧНИ ОЦЕНКИ
УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ
РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ....
В най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ/Айтос?/.....В който според някои "ТАРИКАТИ" живеят едни от най-"ГЛУПАВИТЕ СЪЩЕСТВА НА ПЛАНЕТАТА" т.е." АЙТОСКИТЕ БУДАЛИ".....хората станали жертви на ИМОТНИТЕ ИМ ИЗМАМИ ,но при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 Айтос

Докога все като"ОБОСНОВАНО и ЗАКОНОСЪОБРАЗНО" ще лъжат хората станали ЖЕРТВА на ПРЕСТЪПЛЕНИЕ....ЯВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ...ДОКУМЕНТИРАНО...,че не са станали жертва на престъпление "ИМОТНА ИЗМАМА"?

Тези ПРОКУРОРИ да не са потомци на: "ЕНИЧАРИ или БАШИБОЗУЦИ "...
ЧЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН С БЕДНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ...станало веднъж жертва на ИМОТНИ ИЗМАМИ заради някакви държавни служители от ОБШИНА АЙТОС?
49.
факт
24.02.2018 23:48:22
7
2
така е, "хуманните" западни бизнес лобита ползват робски труд и ефтини ресурси и не си плащат дълговете. Те от там идва разликата. Това е колониална политика осигурена с военна сила и подкупи по цялата земя. Я си представете, че банката няма да ви иска гаранти или обезпечение, а само читав проект и отпуска без проблем 200 хил. евро под 2%. Ето това се нарича комунизъм.
48.
така си е
24.02.2018 22:52:22
8
7
за соца, още щяха да ходят със свинските цървули с космите навън по нивите сегашните ,, управници ,, къде се пишат от 89 насам
47.
Мнение
24.02.2018 22:30:06
16
10
Ивчо мамин ,много си малък .Истината за България е че на вашия 9-ти септември НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ ,ограбихте всичко де що има имоти земя ,животни ,банки.Сега Ивчо мамин спец ,,през 1997 г ПРИВАТИЗИРАХТЕ тоес пак НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ всичко, построено от робите на комунизма .И това Ивчо сте вие комунистите от ГЕРБ БСП СДС НДСВ и присъдружни хайдуци .А да не забравя и КТБ Ивчо ,Това сте вие хайдуци .Че се краде в цял свят се краде ама там дават на хората достатъчно пари да живеят, тука Ивчо е гарантирана мизерията .МИЗЕРИЯ,МИЗЕРИЯ Ивчо .Ама то ще има край и той е близо.
46.
дядоДобри
24.02.2018 22:06:49
18
2
Професоре, единствено за процентите не си прав. 95% са дебилните!
45.
До 43
24.02.2018 21:40:36
14
4
Преди демокрацията моя дядо е бил чорбаджия, участвал е в откриване на банки, електроснабдяване, строителство, земеделие и много неща. Ако не беше дошъл комунизма, щях да съм доста богат наследник. Да ти кажа честно , с пари не се живее много добре, ако си заобиколен с идиоти, злобари, болести, мръсотия и прочие. Аз лично не съм материалист. Скъпата кола не прави живота по-добър, освен ако не си изпушил материалист, който приема за богове Версаче и Армани. В момента има много цигански барони, които живеят в къщи покрити със скъп мрамор, но са в циганската махала. Къв ти е кефа да живееш в къща за 1 милион в една кална и мръсна махала, пълна с бедни и прости хора? Трябва да си тежко психически увреден за да си доволен!!!! Когато БГ влезе в ЕС , аз се разплаках, защото знаех, че вече БГ мафията не може да си играе с народа и ще трябва да се съобразява с ЕС, и че ние няма как да излезем от ЕС , освен с преврат или референдум. Аз очаквах, че ЕС ще защити и подобри държавата, но това, което се случи 10 години по-късно, доказва, че благодарение на ЕС фондовете БГ мафията е станала по-богата, и такъв ТОТАЛИТАРЕН КОНТРОЛ Е НАЛОЖИЛА НАД ДЪРЖАВАТА, че дори БКП в най-дивите си фантазии не е могла да си представи!!!! ЕС явно ослепя или се прави на сляпа. БГ е затътала с неизгодни бизнес договори и кредити, уж от НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ! За 10 год в ЕС БГ народа е намалял по численост, застарял, поболял, и обеднял. Явно за ЕС ние сме една територия нужна на НАТО и нищо повече!! А БГ е най-хубавата държава в Европа. БГ има хубаво море, планини, почва и климат. Имаме мн суровини и всичко. Вместо да живеем нормално и приятно, ти като излезеш на улицата гледаш само грознотия и трябва да седиш заключен вкъщи. Само на лудите им харесва БГ в момента - наркомани, алкохолици, зоофили, джендъри, курварчета, крадци, нихилисти, садисти. Аз не съм фен на комунизма, но тогава моята баба, която е била богат наследник, се е чуствала доста добре като работничка в Автобусния и Въздушния транспорт. Живяла е спокойно и без да прави мръсно на никой. Сега трябва да си ШИБАН ШЕФ, който да ескплоатира работниците си, ако искаш да печелиш. Нормалните хора не искат да експлоатират другите, затова не им харесва да са част от такава система!
44.
социалист
24.02.2018 21:38:37
16
16
Всяка изява на проф.Иво Христов хвърля ГЕРБ в истерия, защото точно и ясно посочва явлението и причинно следствената връзска.
43.
Искам да попитам
24.02.2018 21:11:30
22
10
Ако сега някой партиен секретар почука на вратата ви придружен от милиционер с пушка на рамо и ви съобщи, че ви отнемат къщата, нивата и всичко ценно което притежавате в полза на партията-държава как ще се почувствате? Защото точно това са направили комунистите......
42.
Naughty boy
24.02.2018 20:58:28
18
7
Хайдуците и лешперите си спомнят с носталгия социализъма при който бяха поставени за висши партийни кадри и благоденстваха унижавайки качествените хора, деморализирайки обществото за да се стигне до сегашните 80% лумпени
41.
Абсолютна неистина!
24.02.2018 20:58:08
17
5
Професора да обясни, как тогава се получи такава огромна разлика за толкова кратко време в развитието на Източен и Западен БЕРЛИН????? Как така социализма не помогна там????
40.
До 37
24.02.2018 20:56:49
3
4
Велик лъжец или иди*т си!!! Я пиши в Гугле - Германия купува лекарства от Бг!!!! Там ще ти се ДОКАЖЕ как Германия винаги си плаща на пазарни цени, без да участва в ощетяване на държави!!!!
39.
Българче
24.02.2018 20:46:28
12
2
Те нямат майка, тях партията ги роди !
38.
*********
24.02.2018 20:23:08
4
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
37.
До 31
24.02.2018 19:57:25
10
1
Кога пък Западна Германия не си е плащала. Да сравняваш Западна Германия с мафиот, който не си бил връщал кредита е направо липса на връзка с реалността. Цените на суровините, например от африканските държави, са били винаги пазарни, и Западна Германия е плащала точно толкова за килограм кобалт или банани, колкото и Източна Германия.
36.
Гнусно
24.02.2018 19:47:41
20
10
Този Иво Христов е комунистически помияр и потомствено увреден комунисто-болшевик. Болен човек!
35.
Леле
24.02.2018 19:45:30
6
12
Мн ми е чудно защо всички, които възхвалявате запада, не отидете да живеете там?? Май не ви искат, защото сте ут*йки Ха-Ха
34.
До 31
24.02.2018 19:30:44
6
8
Повече от бедните индийци и китайци никой не работи!!!! Те дори масово спят в полята и фабриките, в които работят. Почти на същото ниво са и африканците. Относно за Кипър - хаха !!! Норвегия, Швеция, Финландия, Италия са част от англо-саксонския съюз. Те имат банки и фирми, които източват това, което им трябва от Африка, Индия и прочие!!!! Истина е , че са по-организирани и умни. Факт!!!! Но това, че си по-умен или силен не означава, че трябва да поробваш останалите!!! Аз не съм комунист, нито демократ, но фактите са факти! Западняците имаха късмет, че евреите ги заселиха и преносоха там науката от тогавашната Люлка на Циливизациите - Иран, Ирак, Индия, Египет. Именно евреите СЪЗДАДОХА МОДЕРНИЯ ЗАПАД!!!! Всички западни монарси и аристократи са с еврейска жилка!!! Едно време шведите си бяха едни диваци - викинги!!! Почети малко история и недей умувай, ама хващай лопата и почвай да копаш полята, за да си поне малко полезен на държавата, а не да ПАРАЗИТИРАШ
33.
гражданин
24.02.2018 19:16:41
16
12
Иво марш веднага от Бургас да не отнесеш боя
32.
До 28
24.02.2018 19:14:50
9
6
28-ми, ти си пълно кукуригу. Я ми кажи, какви суровини и от къде са ги откраднали държи като Исландия, Дания, Норвегия, Финландия, Италия, Кипър и още десетки знайни и незнайни.
Да ти обясня нещо, просто работят много повече от тези в Индия, но по важното е че са много по организирани, хора с глави на рамене си ги управляват.
31.
Ах
24.02.2018 19:11:16
6
11
Тук някакви тролове дават пример с Западна Германия. Кажете Западна Германия откъде взимаше суровините за да произвежда коли, перални и прочие. Кажете колко заплати са получавали работниците в добива на тези суровини, какави данъци и пари са влезли в държавите от които са взети суровините. Много е лесно да взимаш суровини за без пари от чужди държави и да казваш колко си велик. Друго е да плащаш суровините по-нормални цени. Това е все едно да хвалиш един богат мафиот , който е взел кредит, но не го е върнал , а да плюеш беден бизнесмен, който погасява огромната лихва по кредита. Това е разликата между Източна и Западна Германия!!! Западняците взимаха без да плащат, а от Източната си плащаха всичко
30.
Ловеч
24.02.2018 19:05:05
8
15
Цената на билет за градския транспорт до края на 70-те години беше 4 ст. след това стана 6 ст.
Билет за самолет София-Бургас в края на 1980-те струваше 20 лева.Лек автомобил „Москвич-2140“ струваше 6400 лв., „Трабант“ – 5660 лв., „Волга“ – 11860 лв, “Лада” струваше около 5-6 000 лв, а по същото време в Европа струва 10 000 западно-германски марки. Цената на шофьорския курс, за който записването също ставаше чрез чакане, струваше 220 лв.
Цената на бензина беше:
А-66 – 6 стотинки
А-72 – 7 ст.
А-76 – 7,5 ст.
АИ-93 – 9,5 ст.
АИ-98 – 10 ст.
Кутия с 20 цигари българско производство струваше 50 ст. Кутия с 20 цигари внос от САЩ – 1,70 лева.
Културните мероприятия едно време бяха достъпни за всички и затова залите бяха пълни. Билет за кино струваше 0,25 лв. (20 стотинки на първи ред, 35 ст. в ложите). Входът за театър беше 1 лв.

ХА СЕГА ДА ВИ ВИДЯ, КУПУВАЙТЕ НОВИ КОЛИ, НАЛИВАЙТЕ БЕНЗИН И ХОДЕТЕ НА ТЕАТЪР.
29.
До 24
24.02.2018 18:57:46
7
7
Всеки СОЦИОПАТ-ТАРИКАТ иска да отиде на Запад - там където се крадят суровините на чуждите държави и се принуждават народите им да работят за трохички!!! Никой честен не иска да отиде в демократичната и никога не била комунистическа Индия, за да бачка от сутрин до вечер в заводите и полята!!!
28.
друг някой
24.02.2018 18:54:21
7
4
Много е сгрешил Иво Христов с процентите си дебилите: не са 80%, а 99% сме дебили. Замислете се къде минава разделителната линия между бедните и богатите европейски страни, посока север - юг, и ако си отговорите, може да стане ясно на мнозина защо е така.
27.
25
24.02.2018 18:50:38
9
3
"Професор Иво Христов с прозрение в Бургас"
Това му прозрение дойде, още с първа глътка бургаски чистият въздух, предоставен на Бургас от Кроношпан и Нефтохима.
26.
До 12
24.02.2018 18:45:00
6
6
Ти нали си много събуден - хайде, отивай в банките да ти дават кредити и почвай да произвеждаш и да будиш нацията!!! Аман от тролове като теб, които знаят само на чужд гръб да живеят
25.
друг някой
24.02.2018 18:44:31
6
9
Много е сгрешил Иво Христов с процентите за дебилите. Не са 80%, а 99% сме дебили. Има един стар лаф:"...забрави гладните години, когато питаше , къде е пътя за града...". До 17, а Вие гледали ли сте филми с Чарли Чаплин? При този огромен процент селско население към оня момент, можеше не само да не си купите банани за нова година, можеше въобще до града да не сте ходили. Бжежински бил казал..., а какво е казал Хенри Кисинджър, що не го цитирате и него? А за един от последните доклади на ООН, относно България, що не коментирате: 91% унищожена промишленост? Тази лоша Уравниловка на комунизма даде възможност на много хора да се изучат, да придобият специалност, да живеят скромно , но с достойнство. Дори и новите римляни работеха. Но колко е лесно да си войн от "диванните войски"...
24.
Още по позитивен
24.02.2018 18:41:20
16
4
На 60 години съм и не съм чул някой да е искал да имигрира в СССР или Русия.
Макар и от по малка върхушка от сегашната и сравнително по скромна в ламтежа си , на социалистическата олигархия и липсва капацитет и рано ли късно е обречена на фалит.
23.
Ротшилд
24.02.2018 18:35:42
10
8
Проблемът ни не е в социализма, а че същите тези т. нар социалисти окрадоха, разпарчетосаха и разрушиха икономиката ни, която уж създадоха.
22.
На майка му п.....
24.02.2018 18:35:42
7
6
На майка му път:.......ката ,ако не беше комунизма щяхме да сме в дълбок зимен сън за 45години само че като гледам всички който са били в който са били в комунизъм са най-зле сега .
21.
Позитивен
24.02.2018 18:28:22
15
7
Много се спекулира, че през периода на социализма са се построили и създали много неща. Това е факт, просто периода е бил благоприятен от гледна точка на развитие на технологиите и науката и т.н. Но да сравним ГДР и ФРГ. Тръгнали са от една и съща отправна точка през 1945 г., но разликата в стандарта след 40 и няколко години е била колосална. Някой от защитниците на социализма да ми обясни защо. При положение, че ГДР беше "витрина на социализма" и беше дотирано от СССР. Само че германците прескачаха стената в посока Западен Берлин и не съм чул за един човек от Западен Берлин да е избягал на изток.
20.
Стар човек
24.02.2018 18:21:19
17
9
АПЕЛ КЪМ МЛАДИТЕ!
Мили български дечица, бягайте с възможно най висока скорост от страната ни.
Умът ми не го побира, че може да Ви преподава такъм професор, който хвали социализъма.
19.
Георги
24.02.2018 18:15:19
24
8
Ако не беше социализмът, сега щяхме да сме на светлинни години от блатото, в което днес се намираме. Един режим, който изби цвета на нацията, за да дойдат да управляват селяндури с четвърто отделение.
18.
omsk
24.02.2018 18:13:30
25
6
Да, така е професоре, прав сте ама малко, така ....
Защо ли пък хората работещи в Европейските държавите през които не е минал социализма, живеят много по добре от нас и имат няколко пъти по висока покупателна способност.
Мръсни капиталисти, нямат дори и космонаФти, а се пъчат.
17.
някой
24.02.2018 18:02:11
26
9
Ей, това комуниста, наистина е безпардонно нагла маймуна, със самочувствие без покритие. Направо съм изумен, колко зомбиран е всеки един от тях и до каква идиотия може да се стигне, когато започнат да разсъждават.
Абе професоре, абе аланколу, ти виждал ли си дете да плаче, понеже преди нова година бананите са свършили точно пред майка му, която е чакала час и половина на опашка. Виждал ли си, как децата се редяха пред витрините на Кореком, за да гледат лакомствата и дънките, виждал ли си в Слънчев бряг да почива някой българин, при условия с пъти по добри от тези в почивните станции на Немой дере и Китен, или частните квартири в Ахелой и Шабла, където българите "почиваха". Добре де, космическа държава, а всеки даваше мило и драго да отиде на работа в Коми, Либия, Сирия и т.н.
Аман от професори!
Прав е бил Бжежински, когато е казал, че колкото години са ни управлявали комунисти, толкова са нужни за да може в страната ни да започне някакво развитие.
16.
кд
24.02.2018 18:01:12
12
9
Кой какво ще казва ,ала умна е глава.Амебите от кръга Винету не искат умни,а посредствени като тях самите.
15.
Дебилов
24.02.2018 18:00:37
13
7
Глупак!!!
14.
Иван
24.02.2018 17:53:07
23
6
Ами защо тогава бяха затворени границате към запада да не ги беше страх че западняците ще дойдат да живеят тук ,или май по скоро българите щяха да бягат към гнилия капитализъм май второто г
13.
*********
24.02.2018 17:51:45
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
24.02.2018 17:24:14
23
11
Няма време за такива тъпаци.
Жалко че няма събудени бизнесмени да вдъхновят младите ако такива вмирисани стари комунисти чета.
Ето сега това можеше да е среща със човек който да бутне хората към производтсво вместо това той почва да ги депресира със глупавите си комунни фантазии. Неуравновесен човек, фантазьор и тъпак.

Какво друго да очакваме от някой който е расъл във готованковски строй без достъп до западни книги.
България била космическа страна във същото време хората не можеха да излязат дори от страната защото “математиците” на Сталин знаеха че няма да се върнат в този затвор.
11.
Боко и Гинчето -ЧЕЗ
24.02.2018 17:21:32
12
26
100% точен е Иво Христов , само помиярите пишещи коментари без мозък могат да съчиняват преди социализма каква “развита” държава беше България с воловете и каруците
10.
Путлер
24.02.2018 17:20:20
16
14
Много червени боклуци имам на щат
9.
Aa
24.02.2018 16:54:06
15
16
Социализма не беше перфектен, но превъзхожда отвсякъде демокрацията!!!! В момента БГ е в ръцете на 100% тоталитарна власт, която държи повечето медии, фирми и земи, а останалите са на тяхни западни партньори в грабежа на държавата. В момента спокойно може да се създаде нова политическа система, която да вземе най-доброто от комунизма и демокрацията, но ДЕМОНкратите НЕ ИСКАТ!!! За тях народите са роби и играчки за извратените им игрички!!!
8.
.
24.02.2018 16:49:48
15
15
Социализма не беше перфектен, но превъзхожда отвсякъде демокрацията!!!! В момента БГ е в ръцете на 100% тоталитарна власт, която държи повечето медии, фирми и земи, а останалите са на тяхни западни партньори в грабежа на държавата. В момента спокойно може да се създаде нова политическа система, която да вземе най-доброто от комунизма и демокрацията, но ДЕМОНкратите НЕ ИСКАТ!!! За тях народите са роби и играчки за извратените им игрички!!!
7.
ГЛАРУС
24.02.2018 16:30:08
23
13
ТО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ПРИСЪСТВАЩИ В ЗАЛАТА СА ЗА ИЗГРЕВ ЧЕРВЕНИ ПОДЛОГИ
6.
*********
24.02.2018 16:14:15
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Aphex
24.02.2018 16:13:00
42
15
Нещастник! България е била достатъчно богата и развита страна преди социализма! Топло и светло - с какво ? С откраднатите пари и взетите насила земи и имоти!
4.
Smith
24.02.2018 16:04:00
27
12
Този олигофрен не е ли същия, който каза, че 80% от българите са русофили?
3.
Да!
24.02.2018 16:03:58
21
18
Много е прав! И за "топлото"и "светлото", най-много за "дебилите"!
2.
Мнение на дебил
24.02.2018 16:00:47
28
6
Според професора 80% сме дебили, а според управляващите сме поне 99%. Не ни го казват, но ежедневно ни го доказват.
А ние не ги опровергаваме по никакъв начин...явно са прави.
1.
бургазлия
24.02.2018 15:58:19
15
12
Навярно днес ни управляват хора с тъмно червено минало и четвърт весе мъчат да унищожат построеното при социализма и немогат


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) От сутринта са започнали с грозни кючеци и силна музика, недоволстват жителите на кв.“Люляците“

Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ)
Изплува нова гореща новина около принц Хари и Меган, след като актрисата лъсна по ц*ци в мрежата! (СНИМКИ +18) Погребват Ради и Илиана далеч един от друг завинаги Борещата се с рак Нана се включи в ефира от Израел и каза какво се случва с нея Ужас: Жена пострада при страшен взрив на газова бутилка Кръв на пътя! 30-годишен мъж е между живота и смъртта заради зверска катастрофа Ураганният вятър отнесе покриви (ВИДЕО) Скандално! Молели родители на деца със СОП да не ги водят на тържества, за да не развалят насладата на другите Злокобно: Четири трупа в блока на закланите съпрузи Ради и Илияна в Пловдив Огромна трагедия: Пожар в хотел в Манила взе четири жертви (ВИДЕО) Празник е! Почитаме светец, борел се за християнската истина и църковните обреди Шокираща агресия в училище! Майка на хиперактивно дете твърди: Даскалка блъскала главата на детето ми в чин
Що за правосъдие? Как рецидивист, лежал за опит за убийство, се отърва с пробация след заплахи с нож и пистолет
Що за правосъдие? Как рецидивист, лежал за опит за убийство, се отърва с пробация след заплахи с нож и пистолет Защо Наказателният кодекс има спешна нужда от сериозен ремонт, вижте най-пресните примери в Бургаско


Всичко в категорията
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО)
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Председателят на хуманитарната организация обясни, че за тях са важни парите, които получават от отдадените под наем помещения

Всичко в категорията
Шест вида поведение, които разрушават връзката Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас
За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас До есента половината деца трябва да бъдат обхванати
Всичко в категорията
София филм фест на брега стартира днес с шведска сатирична драма номинирана за "Оскар" На 27 март показват първо в Бургас истинската история на Стефан Данаилов Наказват дисциплинарно учителка след жалба на ученици, че им дърпа ушите Бургаски ученици спечелиха три приза в Осмото национално състезание по творческо писане на английски език Красимир Попов: Видеонаблюдението в детските градини е безсмислено, превръща децата в актьори (ВИДЕО) Ето го победителя в конкурса за лого на IT гимназията в Бургас Прехвърлят управлението на блок 46 в жк „Зорница“ на Спортното училище за ремонт, какво ще се случи с ЛУСКА? Конкурс за изящно и приложно изкуство дава шанс за прием във филиала на НХА в Бургас Матурата по български – на 21 май, втората задължителна матура – на 23 май Ще има ли ваканция за учениците и утре, вижте отговора тук Техническа грешка превърна Механото в първото джендър училище в Бургас, ето я истината
Манекенката Кристин Илиева е била с Дивна при катастрофата, ранена е тежко
Манекенката Кристин Илиева е била с Дивна при катастрофата, ранена е тежко 20-годишната красавица е поставена в барокамера, предстоят й още две операции


Всичко в категорията
Скръбна вест! Почина известна българска журналистка Тъжна вест! Почина една от най-големите легенди в бокса, беше треньор и на Кубрат Пулев Неописуема трагедия! Ученик се самоуби с пушката на баща си, подозират играта "Син кит" Вижте ексклузивни кадри от огнения ад, при който загинаха Антон, Ана и двете им деца (ВИДЕО) Жестока трагедия! Ана стана четвъртата жертва на огнения ад в Средец, едно от децата й е с 88% изгаряния Невероятната история на 93-годишна баба трогна целия свят (СНИМКИ) Огромна трагедия! Радослав си сложи бесилото заради дългове Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен! Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край
Астролог: Ако се съмнявате в нещо, по-добре не го започвайте
Астролог: Ако се съмнявате в нещо, по-добре не го започвайте Хвърляйте монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда
Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда Осъдените на смърт полудявали в очакване на екзекуцията

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Вижте какво направиха учениците от Строителния техникум, за да възстановят мозайката на Кольо Фичето
Вижте какво направиха учениците от Строителния техникум, за да възстановят мозайката на Кольо Фичето На благотворителна изложба представят картини, изработени от настоящи и бивши ученици, както и родители

Всичко в категорията
Амортизирани язовири в Бургаско, има ли опасност от наводнения? Огромна трагедия! Бялата чума уби бургазлия Ето ги големите герои от доброволческото сдружение за морско спасяване Късмет или съдба? Почистване разкри автора на единствения паметник на войника в Бургас (СНИМКИ) Отлична новина! Проектът за жп връзката между Бургас и летището е готов, осигурено е финансиране от 55 млн.лева Внимание! Кърлежите атакуваха парковете в Бургас, лаймска болест порази един Мнима фирма търси балъци в Бургас, предлага екскурзии до екзотичен остров за цялото семейство срещу 850 лв. Държавата очаква бум на туристическите полети за Бургас и Варна през лятото Костадин предаден от приятелите си, свидетелствали срещу него за дръзкия обир в Поморие (СНИМКИ) МЦ „Стайков и фамилия“ поставя нови стандарти в Бургас! Ще лекува с апаратура, използвана от най-престижните клиники в Европа Изхвърлиха над 50 тона боклук от Северния плаж в Бургас, подготвят ивицата за Лято 2018 (СНИМКИ)
Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас Снежен апокалипсис ли? Този бургазлия не се оплаква, а просто... кара ски (ВИДЕО) Търсят малкия Шапрон, виждали ли сте го? Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО) Паника в ОУ "Елин Пелин" в жк Меден рудник: Късо съединение в ел.табло предизвика пожар по време на родителска среща Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Нов рекорд: Кукерски костюм на бургазлия с най-дълъг косъм в България (СНИМКА)
Само във Флагман.бг! Започва мащабен ремонт на улици в Айтос, кметът Васил Едрев подписа договор за 2 млн. лв.
Само във Флагман.бг! Започва мащабен ремонт на улици в Айтос, кметът Васил Едрев подписа договор за 2 млн. лв. С други 600 хил. лв., предвидени в капиталовата програма, ще бъдат обновени улични и тротоарни настилки във всички населени места в общината


Всичко в категорията
Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук Златомир след присъдата за убийство на пътя: Пълни паляци и помияри Майката на убития Велислав със скандални разкрития: Скри се, че е имало пети човек, който отказва да се качи в колата! Внимание! Не ходете в парк „Славеева река“, опасно е заради тежките машини Жестоко: Айтозлийка откри мъжа си увиснал на бесилото Зверска катастрофа! Бургазлията Георги оцеля по чудо, след като БМВ-то му се преобърна няколко пъти и се заби в скат Само във Флагман.бг! Освободиха Свилен и Мариян – признаха всичко. Николай оставя две сирачета Само във Флагман.бг: Свилен крещял обезумял: „Убихме приятел!“. Но кой е шофирал злополучната кола след банкета? (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Николай от Айтос премазан от двамата си приятели. Правели си майтап Трагедия в Айтос: Фолксваген премаза и уби млад мъж, шофьорът избяга БДЖ обезщетява пътниците от закъсалия край Айтос влак с безплатни билети, обещават да не закъсват пак
Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов: Обещаваме на феновете по-добри игри и победи Жестока съдба след изпепелената къща в Карнобат: Баба Мария и семейството й остават на улицата (СНИМКИ) В „Карнобат“ са готови за съботната среща с „Асеновец“, новите са трима Огнен ад: Изгоря Аудито на карнобатлия, Фиат пламна в движение в Руенско
Несебърски Шумахер заби БМВ-то си в други 4 коли, бързал да завие
Несебърски Шумахер заби БМВ-то си в други 4 коли, бързал да завие Мъжът искал да изпревари чакащата колона от автомобили, но возилото излязло от пътя
Всичко в категорията
Защо отцепиха цяла улица пред руския клуб в Несебър? Да не би да са докарали мумията на Ленин? Само във Флагман.бг: Съдят сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев за бой в дискотека „Вижън” Ученици от Несебър грабнаха 6 медала от V-ия международен турнир „Математика без граници” Арестуваха братя от Равда с незаконно оръжие и марихуана Парче мазилка падна от тавана на училището в Стария град в Несебър, местят децата в основната сграда Слънчев бряг е шестата най-достъпна дестинация за покупка на имот от американци Най-голямото училище в Несебър отбеляза 136-тата годишнина от основаването си (СНИМКИ) Над 500 жители и гости на Несебър изпълниха централния площад за 3 март (СНИМКИ) Очите vs. Кравата - 120 свидетели и 10 подсъдими в сложно дело със стрелба, дрога, рекет и убийство Несебър остава без синя зона, засега Баба Марта зарадва малчугани от три детски градини в Несебър
Вадят потъналото в Поморие корабче „Кук“, затвориха главна улица в морския град Ахелойци към инвеститорите на асфалтовата база: Не искаме да се превърнем в промишлена зона, а да развием туризма! Само във Флагман.бг: Разширението на пътя Поморие-Ахелой приключва предсрочно, Бойко Борисов първи ще го тества Предстои обществено обсъждане на намерението за изграждане на асфалтова база в Ахелой Жителите на Ахелой са готови на протест срещу изграждане на асфалтова база в града Поморие ще отбележи годишнината от Освобождението на България Учениците в Поморие също в снежна ваканция за три дни Тежка зимна обстановка в Поморие: Автомобили закъсаха в преспите, села са без ток Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Бурята нанесе сериозни щети на емблематичен кораб в Поморие (СНИМКИ) Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла
Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла 38-годишният пазвант задигнал покривни ламарини и слънчеви батерии
Всичко в категорията
Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж Знаете ли къде се намира „Мъртвият град”? Вижте призрачния Коста дел Кроко край Царево Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община Кольо Върбанов: Лицензите за риболов се дават под масата, вземат ни ги заради варненци (ВИДЕО)
Каратисти донесоха злато и бронз на Приморско от национално първенство
Каратисти донесоха злато и бронз на Приморско от национално първенство Младите надежди на морския град отново демонстрираха отлична подготовка в поредното престижно състезание
Всичко в категорията
Ромите от Средец: Нашите съседи изгоряха живи, защото пожарната дойде с 40-минутно закъснение (ВИДЕО) Ужас! Баща и двете му деца изгоряха живи при пожар в Средец Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец
Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка
Лидерът на ДПС в Камено: БСП ме клевети за стрелбата снощи, 2 пъти са викали полиция
Лидерът на ДПС в Камено: БСП ме клевети за стрелбата снощи, 2 пъти са викали полиция Димитър Николов твърди, че снощи спял, а униформените светели с фенерчета да търсят дупки от куршуми


Всичко в категорията
Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско
Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско По първоначална информация става въпрос за късо съединение
Всичко в категорията
Учениците в Руен във ваканция заради снега, в Тополица – заради паднал комин Защо Руен се военизира и за какво използват този бронетранспортьор (ВИДЕО) Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави!
Край на шуробаджанащината в университетите, професор ще се става само с точки Интервю Всички интервюта Проф.Станислав СТАНИЛОВ, депутат от Обединени патриоти за Флагман.бг: Край на шуробаджанащината в университетите, професор ще се става само с точки
Заварените професори остават с титлите, но ако не работят, им се отнемат права

Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Що за правосъдие? Как рецидивист, лежал за опит за убийство, се отърва с пробация след заплахи с нож и пистолет Защо Наказателният кодекс има спешна нужда от сериозен ремонт, вижте най-пресните примери в Бургаско


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 18.03.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Денят е добър за любов, но не и за бизнес. Внимателно наблюдавайте това, което се случва и бъдете готови да реагирате веднага, ако интересите ви са застрашени. Трябва гласът ви да се чуе, ако промяната не ви устройва! Дарявайте на хората, които обичате, сладки емоции! Това е един от дните, в който е най-добре да оставите парите в портфейла ви да се множат, а завистниците – да си злобеят. Преди да купите нещо, внимателно го прегледайте, защото може да се окажете измамен! Не се сърдете, ако любимия човек е по-пасивен и няма желание за ласки! Ще получите много предложения. Някои от тях може и да са неприлични. Ако не се научите да казвате „стоп“, може да си изпатите. Грешките ви в този ден лесно ще се забелязват, а тайните ви може да бъдат разкрити. Избягвайте досадниците! Въздържайте се и от пазаруване! Избягвайте натоварването, възможни са травми! Това е ден на хармония и любов. Прекарайте повече време с любимия! Ако сте се скарали с някой, сега е момента да се сдобрите. Препоръчва се да почистите дома си. Противопоказни са силните миризми. Не си правете никакви планове, защото ще се объркат. Може обаче да обмислите офертите, които сте получили и да вземете съдбоносно решение. С финансовите дела бъдете по-внимателни. Не инвестирайте, ако имате някакви съмнения! Вероятно до обяд ще ви е трудно да намерите общ език с  приятелите, но не давайте заден! Сега е момента да реализирате плановете си. Отнасяйте се повече уважение към по-възрастните! Добре е да поискате прошка от близките си, ако сте ги засегнали. Хубаво би било, ако днес може да си позволите да загърбите грижите и да се забавлявате. Творците сред Девите ще имат шанс да очароват околните с дарбата си. В този ден е добре да сте с хората, които ви обичат и ценят. Храната трябва да е лека. Избягвайте конфликтите у дома! Ако не правите от мухата слон, ще имате успех. Тези от вас, които обичат да злословят за околните, ще бъдат наказани. Въздържайте се от злобни коментари! Доволни ще е и любимия човек, ако проявите малко повече въображение и го изненадате приятно. Въздържайте се от рисковани действия! По-добре да ви нахокат, че не се справяте бързо със задълженията ви, отколкото да оплескате всичко! Проявете търпение и внимателно осъществявайте това, което сте замислили! Заемете се с това, което не търпи отлагане. Самотните може да срещнат човека, заради който сърцето им да затупти от вълнение. Не бързайте обаче с изводите, защото след седмица ще имате различен поглед върху света около вас! Желателно е днес да завършвате всички започнати през последните 3-4 седмици дела. Направете си равносметка и помислете какво трябва да промените. Добре е да си върнете дълговете. Възможно е обостряне на язви и колити. Денят е чудесен за реализирането на идеи, които досега не сте се решавали да осъществите. Сега никой не е в състояние да ви устои.  Лесно ще постигате споразумения. Не се намесвайте обаче в спорове, по-добре да си останете само страничен наблюдател!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип