Проф.Иво Христов с прозрение в Бургас: Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество


Проф.Иво Христов с прозрение в Бургас: Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество
Благодарение на "лошия" социализъм имаме топло и светло, каза при срещата си с граждани на Бургас депутатът Иво Христов
24 Февруари 2018, Събота
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Пресцентър на БСП Бургас

Народният избраник, определил 80 % от българите за дебили, смята, че проблемите на комунизма се преекспоринари, а държавата тогава била „космическа сила”


Депутатът от „БСП за България” проф.Иво Христов представи снощи пред пълната зала „Компас” в Интерхотел „България” новата си книга „Пред пепелището на нестаналото българско общество”. Той бе гост на Дискусионния клуб на БСП в Бургас, а сред присъстващите в залата бяха депутати и куп важни фактори в социалистическата партия.

Проф.Иво Христов, който се прочу, след като определи 80 % от българите за дебили, в Бургас е стигнал до интересно прозрение, става ясно от официалното съобщение, което изпратиха от пресцентъра на общинската структура на БСП.

„Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество, каквото беше до 1945 г. Днес удобно се забравя, че социалистическа България е била космическа страна, водеща в роботиката и биониката. Аз не съм апологет на социализма, а социален учен и като такъв виждам, че има своите тъмни страни. Преекспонирането им обаче се прави поради политическа конюнктура от политическа клиентела”, е казал с точен цитат от пресцентъра на червената партия  депутатът.

По думите му генеалогията на сегашните управляващи, без изключения, има дебело „тъмночервено” минало. Проблемът на българската политическа върхушка е, че тя е дълбоко неиделогическа -  хора, ръководени от примитивни инстинкти с цел да паразитират върху гърба на българското общество.

Смяната на едни с други едва ли ще промени нещо, защото проблемът е системата, а конкретната персона е само нейна функция”, убеден е социалният учен.

Червените активисти са проявили и интерес относно визията му за България, но проф.Христов е отказал да прогнозира бъдещето с аргумента, че по същество „прогнозата е екстраполация на тенденции от настоящето в перспектива за по-добре или по-зле”. „Слава Богу, историята има особеното свойство да изненадва”, е казал проф. Иво Христов.


Проф.Иво Христов се е изненадал от пълната зала в Бургас, не очаквал тук да има толкова хора "които искат да четат книги и такива книги"

Официалното съобщение, изпратено до медиите, започва с друг цитат на професора, който явно е останал изненадан от бургазлии. “Не съм очаквал, но съм приятно изненадан, че хората искат да четат и такива книги”, е казал в началото на срещата си проф.Иво Христов, депутатът смяташ голяма част от сънародниците си за "дебили". В същото съобщение се разгръщат широко и други интересни прозрения на университетския преподавател. 


Проф.Иво Христов си спечели симпатиите на аудиторията

Според него най-голямата драма  на българското общество е "пълзящата социална аномия т.е. разпадът на социалните връзки, а не икономиката, здравеопазването и образованието, които са решими проблеми".

Политиците пък обвинявали за всичко „лошия”, според проф.Христов социализъм. Но благодарение на него сме имали „топло” и „светло”.  „Това е последната система, която се поддържа на средно техническо ниво. Когато си отидат тези, които я изградиха и които я поддържат, тогава ще видим”, убеден е депутатът.

В категории: Политика


52
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
52.
Начо Видал
26.02.2018 15:36:24
1
0
Само пенсионери с некролози в джоба на тая сбирка бе. Аз затуй не хода там, де е БЦП-то. Нема млади калинки да мушам.
51.
Петър
25.02.2018 07:59:34
12
6
Доценте, ако не бе той, теб нямаше да те има! Напълно в реда на нещата е, това да те радва, и да манипулираш останалите в тази ти твоя повърня!
50.
до ДАНС
25.02.2018 02:13:17
5
1
КОГА ПРОКУРОРИТЕ:
МИЛЕНА СТОЙЧЕВА-ГЕНЧЕВА
Елгина ЧАЛЪМОВА от ОП -Б-с
Емил ХРИСТОВ от АП-Б-с

Ще се откажат да прикриват ЯВНИТЕ ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ с фалшиви:
ЛИЧНИ КАРТИ
СКИЦИ
ДАНЪЧНИ ОЦЕНКИ
УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ
РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ....
В най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ/Айтос?/.....В който според някои "ТАРИКАТИ" живеят едни от най-"ГЛУПАВИТЕ СЪЩЕСТВА НА ПЛАНЕТАТА" т.е." АЙТОСКИТЕ БУДАЛИ".....хората станали жертви на ИМОТНИТЕ ИМ ИЗМАМИ ,но при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 Айтос

Докога все като"ОБОСНОВАНО и ЗАКОНОСЪОБРАЗНО" ще лъжат хората станали ЖЕРТВА на ПРЕСТЪПЛЕНИЕ....ЯВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ...ДОКУМЕНТИРАНО...,че не са станали жертва на престъпление "ИМОТНА ИЗМАМА"?

Тези ПРОКУРОРИ да не са потомци на: "ЕНИЧАРИ или БАШИБОЗУЦИ "...
ЧЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН С БЕДНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ...станало веднъж жертва на ИМОТНИ ИЗМАМИ заради някакви държавни служители от ОБШИНА АЙТОС?
49.
факт
24.02.2018 23:48:22
7
2
така е, "хуманните" западни бизнес лобита ползват робски труд и ефтини ресурси и не си плащат дълговете. Те от там идва разликата. Това е колониална политика осигурена с военна сила и подкупи по цялата земя. Я си представете, че банката няма да ви иска гаранти или обезпечение, а само читав проект и отпуска без проблем 200 хил. евро под 2%. Ето това се нарича комунизъм.
48.
така си е
24.02.2018 22:52:22
8
7
за соца, още щяха да ходят със свинските цървули с космите навън по нивите сегашните ,, управници ,, къде се пишат от 89 насам
47.
Мнение
24.02.2018 22:30:06
16
10
Ивчо мамин ,много си малък .Истината за България е че на вашия 9-ти септември НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ ,ограбихте всичко де що има имоти земя ,животни ,банки.Сега Ивчо мамин спец ,,през 1997 г ПРИВАТИЗИРАХТЕ тоес пак НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ всичко, построено от робите на комунизма .И това Ивчо сте вие комунистите от ГЕРБ БСП СДС НДСВ и присъдружни хайдуци .А да не забравя и КТБ Ивчо ,Това сте вие хайдуци .Че се краде в цял свят се краде ама там дават на хората достатъчно пари да живеят, тука Ивчо е гарантирана мизерията .МИЗЕРИЯ,МИЗЕРИЯ Ивчо .Ама то ще има край и той е близо.
46.
дядоДобри
24.02.2018 22:06:49
18
2
Професоре, единствено за процентите не си прав. 95% са дебилните!
45.
До 43
24.02.2018 21:40:36
14
4
Преди демокрацията моя дядо е бил чорбаджия, участвал е в откриване на банки, електроснабдяване, строителство, земеделие и много неща. Ако не беше дошъл комунизма, щях да съм доста богат наследник. Да ти кажа честно , с пари не се живее много добре, ако си заобиколен с идиоти, злобари, болести, мръсотия и прочие. Аз лично не съм материалист. Скъпата кола не прави живота по-добър, освен ако не си изпушил материалист, който приема за богове Версаче и Армани. В момента има много цигански барони, които живеят в къщи покрити със скъп мрамор, но са в циганската махала. Къв ти е кефа да живееш в къща за 1 милион в една кална и мръсна махала, пълна с бедни и прости хора? Трябва да си тежко психически увреден за да си доволен!!!! Когато БГ влезе в ЕС , аз се разплаках, защото знаех, че вече БГ мафията не може да си играе с народа и ще трябва да се съобразява с ЕС, и че ние няма как да излезем от ЕС , освен с преврат или референдум. Аз очаквах, че ЕС ще защити и подобри държавата, но това, което се случи 10 години по-късно, доказва, че благодарение на ЕС фондовете БГ мафията е станала по-богата, и такъв ТОТАЛИТАРЕН КОНТРОЛ Е НАЛОЖИЛА НАД ДЪРЖАВАТА, че дори БКП в най-дивите си фантазии не е могла да си представи!!!! ЕС явно ослепя или се прави на сляпа. БГ е затътала с неизгодни бизнес договори и кредити, уж от НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ! За 10 год в ЕС БГ народа е намалял по численост, застарял, поболял, и обеднял. Явно за ЕС ние сме една територия нужна на НАТО и нищо повече!! А БГ е най-хубавата държава в Европа. БГ има хубаво море, планини, почва и климат. Имаме мн суровини и всичко. Вместо да живеем нормално и приятно, ти като излезеш на улицата гледаш само грознотия и трябва да седиш заключен вкъщи. Само на лудите им харесва БГ в момента - наркомани, алкохолици, зоофили, джендъри, курварчета, крадци, нихилисти, садисти. Аз не съм фен на комунизма, но тогава моята баба, която е била богат наследник, се е чуствала доста добре като работничка в Автобусния и Въздушния транспорт. Живяла е спокойно и без да прави мръсно на никой. Сега трябва да си ШИБАН ШЕФ, който да ескплоатира работниците си, ако искаш да печелиш. Нормалните хора не искат да експлоатират другите, затова не им харесва да са част от такава система!
44.
социалист
24.02.2018 21:38:37
16
16
Всяка изява на проф.Иво Христов хвърля ГЕРБ в истерия, защото точно и ясно посочва явлението и причинно следствената връзска.
43.
Искам да попитам
24.02.2018 21:11:30
22
10
Ако сега някой партиен секретар почука на вратата ви придружен от милиционер с пушка на рамо и ви съобщи, че ви отнемат къщата, нивата и всичко ценно което притежавате в полза на партията-държава как ще се почувствате? Защото точно това са направили комунистите......
42.
Naughty boy
24.02.2018 20:58:28
18
7
Хайдуците и лешперите си спомнят с носталгия социализъма при който бяха поставени за висши партийни кадри и благоденстваха унижавайки качествените хора, деморализирайки обществото за да се стигне до сегашните 80% лумпени
41.
Абсолютна неистина!
24.02.2018 20:58:08
17
5
Професора да обясни, как тогава се получи такава огромна разлика за толкова кратко време в развитието на Източен и Западен БЕРЛИН????? Как така социализма не помогна там????
40.
До 37
24.02.2018 20:56:49
3
4
Велик лъжец или иди*т си!!! Я пиши в Гугле - Германия купува лекарства от Бг!!!! Там ще ти се ДОКАЖЕ как Германия винаги си плаща на пазарни цени, без да участва в ощетяване на държави!!!!
39.
Българче
24.02.2018 20:46:28
12
2
Те нямат майка, тях партията ги роди !
38.
*********
24.02.2018 20:23:08
4
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
37.
До 31
24.02.2018 19:57:25
10
1
Кога пък Западна Германия не си е плащала. Да сравняваш Западна Германия с мафиот, който не си бил връщал кредита е направо липса на връзка с реалността. Цените на суровините, например от африканските държави, са били винаги пазарни, и Западна Германия е плащала точно толкова за килограм кобалт или банани, колкото и Източна Германия.
36.
Гнусно
24.02.2018 19:47:41
20
10
Този Иво Христов е комунистически помияр и потомствено увреден комунисто-болшевик. Болен човек!
35.
Леле
24.02.2018 19:45:30
6
12
Мн ми е чудно защо всички, които възхвалявате запада, не отидете да живеете там?? Май не ви искат, защото сте ут*йки Ха-Ха
34.
До 31
24.02.2018 19:30:44
6
8
Повече от бедните индийци и китайци никой не работи!!!! Те дори масово спят в полята и фабриките, в които работят. Почти на същото ниво са и африканците. Относно за Кипър - хаха !!! Норвегия, Швеция, Финландия, Италия са част от англо-саксонския съюз. Те имат банки и фирми, които източват това, което им трябва от Африка, Индия и прочие!!!! Истина е , че са по-организирани и умни. Факт!!!! Но това, че си по-умен или силен не означава, че трябва да поробваш останалите!!! Аз не съм комунист, нито демократ, но фактите са факти! Западняците имаха късмет, че евреите ги заселиха и преносоха там науката от тогавашната Люлка на Циливизациите - Иран, Ирак, Индия, Египет. Именно евреите СЪЗДАДОХА МОДЕРНИЯ ЗАПАД!!!! Всички западни монарси и аристократи са с еврейска жилка!!! Едно време шведите си бяха едни диваци - викинги!!! Почети малко история и недей умувай, ама хващай лопата и почвай да копаш полята, за да си поне малко полезен на държавата, а не да ПАРАЗИТИРАШ
33.
гражданин
24.02.2018 19:16:41
16
12
Иво марш веднага от Бургас да не отнесеш боя
32.
До 28
24.02.2018 19:14:50
9
6
28-ми, ти си пълно кукуригу. Я ми кажи, какви суровини и от къде са ги откраднали държи като Исландия, Дания, Норвегия, Финландия, Италия, Кипър и още десетки знайни и незнайни.
Да ти обясня нещо, просто работят много повече от тези в Индия, но по важното е че са много по организирани, хора с глави на рамене си ги управляват.
31.
Ах
24.02.2018 19:11:16
6
11
Тук някакви тролове дават пример с Западна Германия. Кажете Западна Германия откъде взимаше суровините за да произвежда коли, перални и прочие. Кажете колко заплати са получавали работниците в добива на тези суровини, какави данъци и пари са влезли в държавите от които са взети суровините. Много е лесно да взимаш суровини за без пари от чужди държави и да казваш колко си велик. Друго е да плащаш суровините по-нормални цени. Това е все едно да хвалиш един богат мафиот , който е взел кредит, но не го е върнал , а да плюеш беден бизнесмен, който погасява огромната лихва по кредита. Това е разликата между Източна и Западна Германия!!! Западняците взимаха без да плащат, а от Източната си плащаха всичко
30.
Ловеч
24.02.2018 19:05:05
8
15
Цената на билет за градския транспорт до края на 70-те години беше 4 ст. след това стана 6 ст.
Билет за самолет София-Бургас в края на 1980-те струваше 20 лева.Лек автомобил „Москвич-2140“ струваше 6400 лв., „Трабант“ – 5660 лв., „Волга“ – 11860 лв, “Лада” струваше около 5-6 000 лв, а по същото време в Европа струва 10 000 западно-германски марки. Цената на шофьорския курс, за който записването също ставаше чрез чакане, струваше 220 лв.
Цената на бензина беше:
А-66 – 6 стотинки
А-72 – 7 ст.
А-76 – 7,5 ст.
АИ-93 – 9,5 ст.
АИ-98 – 10 ст.
Кутия с 20 цигари българско производство струваше 50 ст. Кутия с 20 цигари внос от САЩ – 1,70 лева.
Културните мероприятия едно време бяха достъпни за всички и затова залите бяха пълни. Билет за кино струваше 0,25 лв. (20 стотинки на първи ред, 35 ст. в ложите). Входът за театър беше 1 лв.

ХА СЕГА ДА ВИ ВИДЯ, КУПУВАЙТЕ НОВИ КОЛИ, НАЛИВАЙТЕ БЕНЗИН И ХОДЕТЕ НА ТЕАТЪР.
29.
До 24
24.02.2018 18:57:46
7
7
Всеки СОЦИОПАТ-ТАРИКАТ иска да отиде на Запад - там където се крадят суровините на чуждите държави и се принуждават народите им да работят за трохички!!! Никой честен не иска да отиде в демократичната и никога не била комунистическа Индия, за да бачка от сутрин до вечер в заводите и полята!!!
28.
друг някой
24.02.2018 18:54:21
7
4
Много е сгрешил Иво Христов с процентите си дебилите: не са 80%, а 99% сме дебили. Замислете се къде минава разделителната линия между бедните и богатите европейски страни, посока север - юг, и ако си отговорите, може да стане ясно на мнозина защо е така.
27.
25
24.02.2018 18:50:38
9
3
"Професор Иво Христов с прозрение в Бургас"
Това му прозрение дойде, още с първа глътка бургаски чистият въздух, предоставен на Бургас от Кроношпан и Нефтохима.
26.
До 12
24.02.2018 18:45:00
6
6
Ти нали си много събуден - хайде, отивай в банките да ти дават кредити и почвай да произвеждаш и да будиш нацията!!! Аман от тролове като теб, които знаят само на чужд гръб да живеят
25.
друг някой
24.02.2018 18:44:31
6
9
Много е сгрешил Иво Христов с процентите за дебилите. Не са 80%, а 99% сме дебили. Има един стар лаф:"...забрави гладните години, когато питаше , къде е пътя за града...". До 17, а Вие гледали ли сте филми с Чарли Чаплин? При този огромен процент селско население към оня момент, можеше не само да не си купите банани за нова година, можеше въобще до града да не сте ходили. Бжежински бил казал..., а какво е казал Хенри Кисинджър, що не го цитирате и него? А за един от последните доклади на ООН, относно България, що не коментирате: 91% унищожена промишленост? Тази лоша Уравниловка на комунизма даде възможност на много хора да се изучат, да придобият специалност, да живеят скромно , но с достойнство. Дори и новите римляни работеха. Но колко е лесно да си войн от "диванните войски"...
24.
Още по позитивен
24.02.2018 18:41:20
16
4
На 60 години съм и не съм чул някой да е искал да имигрира в СССР или Русия.
Макар и от по малка върхушка от сегашната и сравнително по скромна в ламтежа си , на социалистическата олигархия и липсва капацитет и рано ли късно е обречена на фалит.
23.
Ротшилд
24.02.2018 18:35:42
10
8
Проблемът ни не е в социализма, а че същите тези т. нар социалисти окрадоха, разпарчетосаха и разрушиха икономиката ни, която уж създадоха.
22.
На майка му п.....
24.02.2018 18:35:42
7
6
На майка му път:.......ката ,ако не беше комунизма щяхме да сме в дълбок зимен сън за 45години само че като гледам всички който са били в който са били в комунизъм са най-зле сега .
21.
Позитивен
24.02.2018 18:28:22
15
7
Много се спекулира, че през периода на социализма са се построили и създали много неща. Това е факт, просто периода е бил благоприятен от гледна точка на развитие на технологиите и науката и т.н. Но да сравним ГДР и ФРГ. Тръгнали са от една и съща отправна точка през 1945 г., но разликата в стандарта след 40 и няколко години е била колосална. Някой от защитниците на социализма да ми обясни защо. При положение, че ГДР беше "витрина на социализма" и беше дотирано от СССР. Само че германците прескачаха стената в посока Западен Берлин и не съм чул за един човек от Западен Берлин да е избягал на изток.
20.
Стар човек
24.02.2018 18:21:19
17
9
АПЕЛ КЪМ МЛАДИТЕ!
Мили български дечица, бягайте с възможно най висока скорост от страната ни.
Умът ми не го побира, че може да Ви преподава такъм професор, който хвали социализъма.
19.
Георги
24.02.2018 18:15:19
24
8
Ако не беше социализмът, сега щяхме да сме на светлинни години от блатото, в което днес се намираме. Един режим, който изби цвета на нацията, за да дойдат да управляват селяндури с четвърто отделение.
18.
omsk
24.02.2018 18:13:30
25
6
Да, така е професоре, прав сте ама малко, така ....
Защо ли пък хората работещи в Европейските държавите през които не е минал социализма, живеят много по добре от нас и имат няколко пъти по висока покупателна способност.
Мръсни капиталисти, нямат дори и космонаФти, а се пъчат.
17.
някой
24.02.2018 18:02:11
26
9
Ей, това комуниста, наистина е безпардонно нагла маймуна, със самочувствие без покритие. Направо съм изумен, колко зомбиран е всеки един от тях и до каква идиотия може да се стигне, когато започнат да разсъждават.
Абе професоре, абе аланколу, ти виждал ли си дете да плаче, понеже преди нова година бананите са свършили точно пред майка му, която е чакала час и половина на опашка. Виждал ли си, как децата се редяха пред витрините на Кореком, за да гледат лакомствата и дънките, виждал ли си в Слънчев бряг да почива някой българин, при условия с пъти по добри от тези в почивните станции на Немой дере и Китен, или частните квартири в Ахелой и Шабла, където българите "почиваха". Добре де, космическа държава, а всеки даваше мило и драго да отиде на работа в Коми, Либия, Сирия и т.н.
Аман от професори!
Прав е бил Бжежински, когато е казал, че колкото години са ни управлявали комунисти, толкова са нужни за да може в страната ни да започне някакво развитие.
16.
кд
24.02.2018 18:01:12
12
9
Кой какво ще казва ,ала умна е глава.Амебите от кръга Винету не искат умни,а посредствени като тях самите.
15.
Дебилов
24.02.2018 18:00:37
13
7
Глупак!!!
14.
Иван
24.02.2018 17:53:07
23
6
Ами защо тогава бяха затворени границате към запада да не ги беше страх че западняците ще дойдат да живеят тук ,или май по скоро българите щяха да бягат към гнилия капитализъм май второто г
13.
*********
24.02.2018 17:51:45
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
24.02.2018 17:24:14
23
11
Няма време за такива тъпаци.
Жалко че няма събудени бизнесмени да вдъхновят младите ако такива вмирисани стари комунисти чета.
Ето сега това можеше да е среща със човек който да бутне хората към производтсво вместо това той почва да ги депресира със глупавите си комунни фантазии. Неуравновесен човек, фантазьор и тъпак.

Какво друго да очакваме от някой който е расъл във готованковски строй без достъп до западни книги.
България била космическа страна във същото време хората не можеха да излязат дори от страната защото “математиците” на Сталин знаеха че няма да се върнат в този затвор.
11.
Боко и Гинчето -ЧЕЗ
24.02.2018 17:21:32
12
26
100% точен е Иво Христов , само помиярите пишещи коментари без мозък могат да съчиняват преди социализма каква “развита” държава беше България с воловете и каруците
10.
Путлер
24.02.2018 17:20:20
16
14
Много червени боклуци имам на щат
9.
Aa
24.02.2018 16:54:06
15
16
Социализма не беше перфектен, но превъзхожда отвсякъде демокрацията!!!! В момента БГ е в ръцете на 100% тоталитарна власт, която държи повечето медии, фирми и земи, а останалите са на тяхни западни партньори в грабежа на държавата. В момента спокойно може да се създаде нова политическа система, която да вземе най-доброто от комунизма и демокрацията, но ДЕМОНкратите НЕ ИСКАТ!!! За тях народите са роби и играчки за извратените им игрички!!!
8.
.
24.02.2018 16:49:48
15
15
Социализма не беше перфектен, но превъзхожда отвсякъде демокрацията!!!! В момента БГ е в ръцете на 100% тоталитарна власт, която държи повечето медии, фирми и земи, а останалите са на тяхни западни партньори в грабежа на държавата. В момента спокойно може да се създаде нова политическа система, която да вземе най-доброто от комунизма и демокрацията, но ДЕМОНкратите НЕ ИСКАТ!!! За тях народите са роби и играчки за извратените им игрички!!!
7.
ГЛАРУС
24.02.2018 16:30:08
23
13
ТО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ПРИСЪСТВАЩИ В ЗАЛАТА СА ЗА ИЗГРЕВ ЧЕРВЕНИ ПОДЛОГИ
6.
*********
24.02.2018 16:14:15
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Aphex
24.02.2018 16:13:00
42
15
Нещастник! България е била достатъчно богата и развита страна преди социализма! Топло и светло - с какво ? С откраднатите пари и взетите насила земи и имоти!
4.
Smith
24.02.2018 16:04:00
27
12
Този олигофрен не е ли същия, който каза, че 80% от българите са русофили?
3.
Да!
24.02.2018 16:03:58
21
18
Много е прав! И за "топлото"и "светлото", най-много за "дебилите"!
2.
Мнение на дебил
24.02.2018 16:00:47
28
6
Според професора 80% сме дебили, а според управляващите сме поне 99%. Не ни го казват, но ежедневно ни го доказват.
А ние не ги опровергаваме по никакъв начин...явно са прави.
1.
бургазлия
24.02.2018 15:58:19
15
12
Навярно днес ни управляват хора с тъмно червено минало и четвърт весе мъчат да унищожат построеното при социализма и немогат


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ)
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Преди 10-ина дни собственикът демонтира покрива и я изостави, алармират читатели на Флагман

Всичко в категорията
Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Американският посланик се срещнал с Доган в централата на ДПС - говорили за политика ЕС към Фейсбук: Търпението ни се изчерпва Депутатите забравиха за оставките: Заразителен смях, нападки и заключението: Само тези, които работят, може да ходят на СПА 20-те хил.незаети места в туризма доведоха до революционна промяна. Две министерства стиснаха ръце, за да решат проблема БСП представи "Визия за България" с поглед към "Визия за Бургас" (ВИДЕО) МВР ще прикотква синдикатите, МРРБ иска Нанков за зам.-министър, транспортът ще се съветва с Московски "Борисов 3" с трима нови министри, опозиционен депутат мина към властта Унгария – политически изолирана, но икономически процъфтяваща Парламентът ще гласува промените в правителството Тръмп бесен на министър, отказал да контролира разследването на руска намеса в изборите В детските заведения на Бургас не се допускат храни с хидрогенирани мазнини и консерванти
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев”
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Нямам смелостта да предвиждам действията на турските съдебни власти, заяви обаче още главният прокурор
Всичко в категорията
Ще се кандидатира ли Деница Вълкова за нов мандат в Апелативния съд в Бургас или отива във ВКС? (ВИДЕО) Съдия Стойков след 8-годишната присъда за убийството на Никол: Децата ни растат в агресивна среда, губят морални ценности Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация С водосвет за здраве откриха новата съдебна година в Бургас (СНИМКИ) Кой е новият ръководител на Районния съд в Бургас (снимка) Шефката на Районен съд-Бургас подаде оставка Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда Арестуван след екшън в Бургас каналджия лъсна в касапница с 10 трупа на "Тракия" (СНИМКИ) Турски съд осъди българката Мира Яшар на година и 10 месеца затвор Заподозреният за тероризъм швейцарец остава в ареста Джигитът, блъснал и убил балетиста във Варна, имал проблеми със зрението
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси  на български артисти, поети, писатели и художници
Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси на български артисти, поети, писатели и художници Експозицията част от Порт Прим Арт Фест ще бъде официално открита на 10 октомври в Експо център "Флора"

Всичко в категорията
Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище Само във Флагман.бг: Скандал тресе Английската гимназия в Бургас, ученици на протест в черно заради отстранен класен Ето как бургаското ОУ „Отец Паисий“ посрещна първия учебен ден (СНИМКИ)
Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки
Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки Освен бургаските майки в дарителската кампания се включиха и майки от София, Сливен и Стара Загора

Всичко в категорията
УМБАЛ-Бургас представя високоефективен метод за диагностика и предотвратяване на инсулт "Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето Става страшно! Стадото на Ани от Болярово, която стотици бранеха, започна да измира, четири овце са мъртви Проф. Тодор Кантарджиев: 30% от разболелите се от Близкоизточния респираторен синдром умират (ВИДЕО) Искате як секс? Тогава имате нужда от тези витамини! Никога не игнорирайте тези очни проблеми, може да са предвестник на много страшна болест Това са най-честите причинители на хранителни алергии
Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО) Мъж в инвалидна количка живее в павилион без вода и тоалетна, добри хора му помагат (ВИДЕО)
Живот по време на социализъм
Живот по време на социализъм Това беше система, която държеше да знае всичко за всеки и да се грижи за правилното му идеологическо израстване


Всичко в категорията
Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки Николай Тодоров: Отстъпвам позицията си на всеки, способен да поведе Нефтохимик в по-добра посока Бербатов - тук, Бербатов - там, ама май накрая – бам! Шампионска лига се завръща с куп зрелищни битки Мегасблъсък между волейшампиона "Нефтохимик" и турския гранд "Галатасарай" в Бургас Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели Марадона: Оставих наркотиците преди 15 години Радослав Димитров от Велико Търново е победител в 17-тото издание на международния турнир по шахмат „Мемориал Кесаровски-Станчев“ Раева: Преди състезанието влязох в съблекалнята и казах на момичета, че ще станат шампиони (ВИДЕО)
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
В петък двама професори изнасят концерт за цигулка и роял в експоцентър „Флора“ Закопчаха Иван Альошата, откраднал питбул от дома на бургазлия Момиче, целунато от Путин, се яви на кастинга в Бургас за „Гласът на България“ И атентатът на летище „Бургас” влезе в парламентарния дебат за министерските рокади Бургас се оказа национален лидер по ползване на PVC дограма, топлоизолация и дял на стоманобетонните жилища Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ) Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Благотворителен концерт подпомага лечението на 10-годишния Антонио Бургас посреща най-силния плувен турнир за 2018 г. Каква е визията за вид и функция на ул. „Ал. Константинов“, пита общинският съветник Георги Дракалиев
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА)
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Еротичната сцена е от оживената част на комплекса, откъдето минават деца и възрастни


Всичко в категорията
Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му Новите улици в районния център на "Меден рудник" ще бъдат завършени, нека хората не се притесняват
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ)
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Новите спортни полщадки ще се ползват не само от учениците, но и от младите хора в селото напълно безплатно

Всичко в категорията
Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама Айтоското Караново настръхна срещу педофила Живко, искат да изселят фамилията му от селото Изродът Живко от айтското село Караново, изнасилил 9-годишната си дъщеря. Твърдял, че имат връзка
Ученици от СУ „Христо Ботев” в Карнобат: Училището ни помага да си сбъднем мечтите (ВИДЕО) 213 деца в първи клас ще посрещнат училищата в община Карнобат Изгорелият Голф в Карнобат е на 24-годишен младеж, умишлен палеж ли е? Огнена вендета! Запалиха колата на карнобатлия пред дома му (СНИМКА) Диреният на Апенините карнобатлия с чудато обяснение за бягството си от Италия (ОБНОВЕНА) Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев”
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Нямам смелостта да предвиждам действията на турските съдебни власти, заяви обаче още главният прокурор
Всичко в категорията
Огняна Вълканова: Не мога да си обясня защо управителката на хотела в Слънчев бряг ме нападна (ВИДЕО) Похвално! Столична фирма дари свои златни 45 кв.м за кръстовище в Несебър Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“ Община Несебър удължи срока за дървата за огрев за най-старите хора Облекчават приема в детските градини на Несебър Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Президентът намекна, че Младен Маринов не е подходящ за министър на вътрешните работи Само във Флагман.бг: Ето кой получи уникалната книга на Царя на пчелите за подарък
Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари
Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари Община Поморие внесе проекта за втория етап на изграждане на Рибарско пристанище - Поморие

Всичко в категорията
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението Луд се прави на терорист в Поморие, награби сатър, но си намери майстора Кметът Иван Алексиев проведе среща с директорите на учебните заведения от общината Започва XIII фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави „Ритъмът на морето 2018“ в Поморие
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ) Преди 50 г. в Приморско се е случило нещо уникално, паметна плоча увековечи голямото събитие (СНИМКИ)
Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте!
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е Интервю Всички интервюта Даниел Вълчев пред „Флагман“: Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е
Образованието не е приоритет за българските правителства напоследък, след 2010 г. здравеопазването го изпреварва драматично като разходи, казва бившият просветен министър
Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД Клавиатурните хулигани изляха помия върху инициатива за по-чиста България. Евтин хейт или старт на предизборна кампания Троловете са си получили хонорарите, борбата за кметските столове ще е жестока
Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Въоръжете се с търпение и не се кланяйте на идоли! Не вървете след никого, вървете само след себе си. Това са думи на Буда. Не разчитайте на помощ от никого! Вслушайте се във вътрешния си глас! С всички препятствия ще се справите, ако се оставите да ви води интуицията. Енергийният ви потенциал достига високи нива. Това обаче не е достатъчно, за да постигнете целите си. Ако край вас има дразнители, които ви губят времето и нервите, постарайте се тактично да ги разкарате! Мъжете да не се заглеждат в чужди жени, за да не пострадат! Добре е да намалите очакванията си спрямо околните. Обърнете внимание на собствените си мисли, изяснете си желанията! Възможно е да получите неприлично предложение или удар под кръста. Запазете спокойствие! Опасно е да се поддавате на гняв и лакомия. Тъмни облаци сякаш са надвиснали над вас. Вашето спасение е в молитвите и въздържанието. Склонни сте към авантюри, а в този ден сексуалната енергия може да ви разстрои здравето. Избягвайте споровете и се борете с апетита си! Нека има повече плодове в менюто ви. Неочаквани срещи и разговори могат да повлияят върху вашата активност, но се налага да пестите силите си, защото трудно ще може да се справите с всички задачи. Заемете се първо с тези, които не търпят отлагане! Ако имате чувство за тежест или болки в стомаха, започнете диета! Насочете се към това, което желаете да постигнете и не се разсейвайте! Ще имате успех в службата, ако сте наблюдателни. Може да се наложи да потърсите алтернативни решения. Нестандартният подход ще ви издигне и в очите на любимия. Не бягайте от прегръдките му (й)! Бъдете съсредоточени в действията си! Внимавайте, ако се налага да водите преговори или да подписвате договори, защото впоследствие може да се окаже, че условията са неизгодни за вас! Стремете се към справедливо разпределение на отговорностите и облагите! Добре да направите някои важни връзки за бъдещето, да се срещнете с евентуални работодатели и партньори, да сключите нови сделки, но е желателно това да стане сутринта. След това ще сте доста разсеяни и емоционално нестабилни. Вечерта разпускайте с приятели! Всяко излишество е порок. Това са думи на Сенека. В този ден внимавайте, трябва да се борите със своя апетит и най-вече със стремежа за бързо забогатяване! Ако днес постъпите нечестно или обидите някого, много ще съжалявате, защото съдбата тъпкано ще ви го върне. Каквото и да ви сервира съдбата в този ден, не губете надежда! Вярвайте на интуицията си! Тя е шепот на духа, както казва лечителят Петър Димков. Може би ще осъзнаете, че болестите са следствие от вашите мисли и действия. Ако потърсите помощ, ще намерите лек. Ако ви предстоят важни преговори, е по-добре да ги отложите, защото или ще ви поставят неприемливи условия, или сами ще изисквате повече, отколкото другият може да ви даде. В този ден може да ви изненадат с любовно обяснение или с предложение. Обмислете го внимателно! Това е ден, в който ще сте неуверени и трудно ще вземате решения. Не се захващайте с важни дела! Не е време за лъжи или полуистини. Марк Твен е казал: „Когато се колебаеш, кажи истината!“. Кажете я и ще се чувствате по-добре! Възможни са любовни разочарования.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип