Проф.Иво Христов с прозрение в Бургас: Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество


Проф.Иво Христов с прозрение в Бургас: Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество
Благодарение на "лошия" социализъм имаме топло и светло, каза при срещата си с граждани на Бургас депутатът Иво Христов
24 Февруари 2018, Събота
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Пресцентър на БСП Бургас

Народният избраник, определил 80 % от българите за дебили, смята, че проблемите на комунизма се преекспоринари, а държавата тогава била „космическа сила”


Депутатът от „БСП за България” проф.Иво Христов представи снощи пред пълната зала „Компас” в Интерхотел „България” новата си книга „Пред пепелището на нестаналото българско общество”. Той бе гост на Дискусионния клуб на БСП в Бургас, а сред присъстващите в залата бяха депутати и куп важни фактори в социалистическата партия.

Проф.Иво Христов, който се прочу, след като определи 80 % от българите за дебили, в Бургас е стигнал до интересно прозрение, става ясно от официалното съобщение, което изпратиха от пресцентъра на общинската структура на БСП.

„Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество, каквото беше до 1945 г. Днес удобно се забравя, че социалистическа България е била космическа страна, водеща в роботиката и биониката. Аз не съм апологет на социализма, а социален учен и като такъв виждам, че има своите тъмни страни. Преекспонирането им обаче се прави поради политическа конюнктура от политическа клиентела”, е казал с точен цитат от пресцентъра на червената партия  депутатът.

По думите му генеалогията на сегашните управляващи, без изключения, има дебело „тъмночервено” минало. Проблемът на българската политическа върхушка е, че тя е дълбоко неиделогическа -  хора, ръководени от примитивни инстинкти с цел да паразитират върху гърба на българското общество.

Смяната на едни с други едва ли ще промени нещо, защото проблемът е системата, а конкретната персона е само нейна функция”, убеден е социалният учен.

Червените активисти са проявили и интерес относно визията му за България, но проф.Христов е отказал да прогнозира бъдещето с аргумента, че по същество „прогнозата е екстраполация на тенденции от настоящето в перспектива за по-добре или по-зле”. „Слава Богу, историята има особеното свойство да изненадва”, е казал проф. Иво Христов.


Проф.Иво Христов се е изненадал от пълната зала в Бургас, не очаквал тук да има толкова хора "които искат да четат книги и такива книги"

Официалното съобщение, изпратено до медиите, започва с друг цитат на професора, който явно е останал изненадан от бургазлии. “Не съм очаквал, но съм приятно изненадан, че хората искат да четат и такива книги”, е казал в началото на срещата си проф.Иво Христов, депутатът смяташ голяма част от сънародниците си за "дебили". В същото съобщение се разгръщат широко и други интересни прозрения на университетския преподавател. 


Проф.Иво Христов си спечели симпатиите на аудиторията

Според него най-голямата драма  на българското общество е "пълзящата социална аномия т.е. разпадът на социалните връзки, а не икономиката, здравеопазването и образованието, които са решими проблеми".

Политиците пък обвинявали за всичко „лошия”, според проф.Христов социализъм. Но благодарение на него сме имали „топло” и „светло”.  „Това е последната система, която се поддържа на средно техническо ниво. Когато си отидат тези, които я изградиха и които я поддържат, тогава ще видим”, убеден е депутатът.

В категории: Политика


52
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
52.
Начо Видал
26.02.2018 15:36:24
1
0
Само пенсионери с некролози в джоба на тая сбирка бе. Аз затуй не хода там, де е БЦП-то. Нема млади калинки да мушам.
51.
Петър
25.02.2018 07:59:34
12
6
Доценте, ако не бе той, теб нямаше да те има! Напълно в реда на нещата е, това да те радва, и да манипулираш останалите в тази ти твоя повърня!
50.
до ДАНС
25.02.2018 02:13:17
5
1
КОГА ПРОКУРОРИТЕ:
МИЛЕНА СТОЙЧЕВА-ГЕНЧЕВА
Елгина ЧАЛЪМОВА от ОП -Б-с
Емил ХРИСТОВ от АП-Б-с

Ще се откажат да прикриват ЯВНИТЕ ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ с фалшиви:
ЛИЧНИ КАРТИ
СКИЦИ
ДАНЪЧНИ ОЦЕНКИ
УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ
РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ....
В най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ/Айтос?/.....В който според някои "ТАРИКАТИ" живеят едни от най-"ГЛУПАВИТЕ СЪЩЕСТВА НА ПЛАНЕТАТА" т.е." АЙТОСКИТЕ БУДАЛИ".....хората станали жертви на ИМОТНИТЕ ИМ ИЗМАМИ ,но при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 Айтос

Докога все като"ОБОСНОВАНО и ЗАКОНОСЪОБРАЗНО" ще лъжат хората станали ЖЕРТВА на ПРЕСТЪПЛЕНИЕ....ЯВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ...ДОКУМЕНТИРАНО...,че не са станали жертва на престъпление "ИМОТНА ИЗМАМА"?

Тези ПРОКУРОРИ да не са потомци на: "ЕНИЧАРИ или БАШИБОЗУЦИ "...
ЧЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН С БЕДНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ...станало веднъж жертва на ИМОТНИ ИЗМАМИ заради някакви държавни служители от ОБШИНА АЙТОС?
49.
факт
24.02.2018 23:48:22
7
2
така е, "хуманните" западни бизнес лобита ползват робски труд и ефтини ресурси и не си плащат дълговете. Те от там идва разликата. Това е колониална политика осигурена с военна сила и подкупи по цялата земя. Я си представете, че банката няма да ви иска гаранти или обезпечение, а само читав проект и отпуска без проблем 200 хил. евро под 2%. Ето това се нарича комунизъм.
48.
така си е
24.02.2018 22:52:22
8
7
за соца, още щяха да ходят със свинските цървули с космите навън по нивите сегашните ,, управници ,, къде се пишат от 89 насам
47.
Мнение
24.02.2018 22:30:06
16
10
Ивчо мамин ,много си малък .Истината за България е че на вашия 9-ти септември НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ ,ограбихте всичко де що има имоти земя ,животни ,банки.Сега Ивчо мамин спец ,,през 1997 г ПРИВАТИЗИРАХТЕ тоес пак НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ всичко, построено от робите на комунизма .И това Ивчо сте вие комунистите от ГЕРБ БСП СДС НДСВ и присъдружни хайдуци .А да не забравя и КТБ Ивчо ,Това сте вие хайдуци .Че се краде в цял свят се краде ама там дават на хората достатъчно пари да живеят, тука Ивчо е гарантирана мизерията .МИЗЕРИЯ,МИЗЕРИЯ Ивчо .Ама то ще има край и той е близо.
46.
дядоДобри
24.02.2018 22:06:49
18
2
Професоре, единствено за процентите не си прав. 95% са дебилните!
45.
До 43
24.02.2018 21:40:36
14
4
Преди демокрацията моя дядо е бил чорбаджия, участвал е в откриване на банки, електроснабдяване, строителство, земеделие и много неща. Ако не беше дошъл комунизма, щях да съм доста богат наследник. Да ти кажа честно , с пари не се живее много добре, ако си заобиколен с идиоти, злобари, болести, мръсотия и прочие. Аз лично не съм материалист. Скъпата кола не прави живота по-добър, освен ако не си изпушил материалист, който приема за богове Версаче и Армани. В момента има много цигански барони, които живеят в къщи покрити със скъп мрамор, но са в циганската махала. Къв ти е кефа да живееш в къща за 1 милион в една кална и мръсна махала, пълна с бедни и прости хора? Трябва да си тежко психически увреден за да си доволен!!!! Когато БГ влезе в ЕС , аз се разплаках, защото знаех, че вече БГ мафията не може да си играе с народа и ще трябва да се съобразява с ЕС, и че ние няма как да излезем от ЕС , освен с преврат или референдум. Аз очаквах, че ЕС ще защити и подобри държавата, но това, което се случи 10 години по-късно, доказва, че благодарение на ЕС фондовете БГ мафията е станала по-богата, и такъв ТОТАЛИТАРЕН КОНТРОЛ Е НАЛОЖИЛА НАД ДЪРЖАВАТА, че дори БКП в най-дивите си фантазии не е могла да си представи!!!! ЕС явно ослепя или се прави на сляпа. БГ е затътала с неизгодни бизнес договори и кредити, уж от НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ! За 10 год в ЕС БГ народа е намалял по численост, застарял, поболял, и обеднял. Явно за ЕС ние сме една територия нужна на НАТО и нищо повече!! А БГ е най-хубавата държава в Европа. БГ има хубаво море, планини, почва и климат. Имаме мн суровини и всичко. Вместо да живеем нормално и приятно, ти като излезеш на улицата гледаш само грознотия и трябва да седиш заключен вкъщи. Само на лудите им харесва БГ в момента - наркомани, алкохолици, зоофили, джендъри, курварчета, крадци, нихилисти, садисти. Аз не съм фен на комунизма, но тогава моята баба, която е била богат наследник, се е чуствала доста добре като работничка в Автобусния и Въздушния транспорт. Живяла е спокойно и без да прави мръсно на никой. Сега трябва да си ШИБАН ШЕФ, който да ескплоатира работниците си, ако искаш да печелиш. Нормалните хора не искат да експлоатират другите, затова не им харесва да са част от такава система!
44.
социалист
24.02.2018 21:38:37
16
16
Всяка изява на проф.Иво Христов хвърля ГЕРБ в истерия, защото точно и ясно посочва явлението и причинно следствената връзска.
43.
Искам да попитам
24.02.2018 21:11:30
22
10
Ако сега някой партиен секретар почука на вратата ви придружен от милиционер с пушка на рамо и ви съобщи, че ви отнемат къщата, нивата и всичко ценно което притежавате в полза на партията-държава как ще се почувствате? Защото точно това са направили комунистите......
42.
Naughty boy
24.02.2018 20:58:28
18
7
Хайдуците и лешперите си спомнят с носталгия социализъма при който бяха поставени за висши партийни кадри и благоденстваха унижавайки качествените хора, деморализирайки обществото за да се стигне до сегашните 80% лумпени
41.
Абсолютна неистина!
24.02.2018 20:58:08
17
5
Професора да обясни, как тогава се получи такава огромна разлика за толкова кратко време в развитието на Източен и Западен БЕРЛИН????? Как така социализма не помогна там????
40.
До 37
24.02.2018 20:56:49
3
4
Велик лъжец или иди*т си!!! Я пиши в Гугле - Германия купува лекарства от Бг!!!! Там ще ти се ДОКАЖЕ как Германия винаги си плаща на пазарни цени, без да участва в ощетяване на държави!!!!
39.
Българче
24.02.2018 20:46:28
12
2
Те нямат майка, тях партията ги роди !
38.
*********
24.02.2018 20:23:08
4
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
37.
До 31
24.02.2018 19:57:25
10
1
Кога пък Западна Германия не си е плащала. Да сравняваш Западна Германия с мафиот, който не си бил връщал кредита е направо липса на връзка с реалността. Цените на суровините, например от африканските държави, са били винаги пазарни, и Западна Германия е плащала точно толкова за килограм кобалт или банани, колкото и Източна Германия.
36.
Гнусно
24.02.2018 19:47:41
20
10
Този Иво Христов е комунистически помияр и потомствено увреден комунисто-болшевик. Болен човек!
35.
Леле
24.02.2018 19:45:30
6
12
Мн ми е чудно защо всички, които възхвалявате запада, не отидете да живеете там?? Май не ви искат, защото сте ут*йки Ха-Ха
34.
До 31
24.02.2018 19:30:44
6
8
Повече от бедните индийци и китайци никой не работи!!!! Те дори масово спят в полята и фабриките, в които работят. Почти на същото ниво са и африканците. Относно за Кипър - хаха !!! Норвегия, Швеция, Финландия, Италия са част от англо-саксонския съюз. Те имат банки и фирми, които източват това, което им трябва от Африка, Индия и прочие!!!! Истина е , че са по-организирани и умни. Факт!!!! Но това, че си по-умен или силен не означава, че трябва да поробваш останалите!!! Аз не съм комунист, нито демократ, но фактите са факти! Западняците имаха късмет, че евреите ги заселиха и преносоха там науката от тогавашната Люлка на Циливизациите - Иран, Ирак, Индия, Египет. Именно евреите СЪЗДАДОХА МОДЕРНИЯ ЗАПАД!!!! Всички западни монарси и аристократи са с еврейска жилка!!! Едно време шведите си бяха едни диваци - викинги!!! Почети малко история и недей умувай, ама хващай лопата и почвай да копаш полята, за да си поне малко полезен на държавата, а не да ПАРАЗИТИРАШ
33.
гражданин
24.02.2018 19:16:41
16
12
Иво марш веднага от Бургас да не отнесеш боя
32.
До 28
24.02.2018 19:14:50
9
6
28-ми, ти си пълно кукуригу. Я ми кажи, какви суровини и от къде са ги откраднали държи като Исландия, Дания, Норвегия, Финландия, Италия, Кипър и още десетки знайни и незнайни.
Да ти обясня нещо, просто работят много повече от тези в Индия, но по важното е че са много по организирани, хора с глави на рамене си ги управляват.
31.
Ах
24.02.2018 19:11:16
6
11
Тук някакви тролове дават пример с Западна Германия. Кажете Западна Германия откъде взимаше суровините за да произвежда коли, перални и прочие. Кажете колко заплати са получавали работниците в добива на тези суровини, какави данъци и пари са влезли в държавите от които са взети суровините. Много е лесно да взимаш суровини за без пари от чужди държави и да казваш колко си велик. Друго е да плащаш суровините по-нормални цени. Това е все едно да хвалиш един богат мафиот , който е взел кредит, но не го е върнал , а да плюеш беден бизнесмен, който погасява огромната лихва по кредита. Това е разликата между Източна и Западна Германия!!! Западняците взимаха без да плащат, а от Източната си плащаха всичко
30.
Ловеч
24.02.2018 19:05:05
8
15
Цената на билет за градския транспорт до края на 70-те години беше 4 ст. след това стана 6 ст.
Билет за самолет София-Бургас в края на 1980-те струваше 20 лева.Лек автомобил „Москвич-2140“ струваше 6400 лв., „Трабант“ – 5660 лв., „Волга“ – 11860 лв, “Лада” струваше около 5-6 000 лв, а по същото време в Европа струва 10 000 западно-германски марки. Цената на шофьорския курс, за който записването също ставаше чрез чакане, струваше 220 лв.
Цената на бензина беше:
А-66 – 6 стотинки
А-72 – 7 ст.
А-76 – 7,5 ст.
АИ-93 – 9,5 ст.
АИ-98 – 10 ст.
Кутия с 20 цигари българско производство струваше 50 ст. Кутия с 20 цигари внос от САЩ – 1,70 лева.
Културните мероприятия едно време бяха достъпни за всички и затова залите бяха пълни. Билет за кино струваше 0,25 лв. (20 стотинки на първи ред, 35 ст. в ложите). Входът за театър беше 1 лв.

ХА СЕГА ДА ВИ ВИДЯ, КУПУВАЙТЕ НОВИ КОЛИ, НАЛИВАЙТЕ БЕНЗИН И ХОДЕТЕ НА ТЕАТЪР.
29.
До 24
24.02.2018 18:57:46
7
7
Всеки СОЦИОПАТ-ТАРИКАТ иска да отиде на Запад - там където се крадят суровините на чуждите държави и се принуждават народите им да работят за трохички!!! Никой честен не иска да отиде в демократичната и никога не била комунистическа Индия, за да бачка от сутрин до вечер в заводите и полята!!!
28.
друг някой
24.02.2018 18:54:21
7
4
Много е сгрешил Иво Христов с процентите си дебилите: не са 80%, а 99% сме дебили. Замислете се къде минава разделителната линия между бедните и богатите европейски страни, посока север - юг, и ако си отговорите, може да стане ясно на мнозина защо е така.
27.
25
24.02.2018 18:50:38
9
3
"Професор Иво Христов с прозрение в Бургас"
Това му прозрение дойде, още с първа глътка бургаски чистият въздух, предоставен на Бургас от Кроношпан и Нефтохима.
26.
До 12
24.02.2018 18:45:00
6
6
Ти нали си много събуден - хайде, отивай в банките да ти дават кредити и почвай да произвеждаш и да будиш нацията!!! Аман от тролове като теб, които знаят само на чужд гръб да живеят
25.
друг някой
24.02.2018 18:44:31
6
9
Много е сгрешил Иво Христов с процентите за дебилите. Не са 80%, а 99% сме дебили. Има един стар лаф:"...забрави гладните години, когато питаше , къде е пътя за града...". До 17, а Вие гледали ли сте филми с Чарли Чаплин? При този огромен процент селско население към оня момент, можеше не само да не си купите банани за нова година, можеше въобще до града да не сте ходили. Бжежински бил казал..., а какво е казал Хенри Кисинджър, що не го цитирате и него? А за един от последните доклади на ООН, относно България, що не коментирате: 91% унищожена промишленост? Тази лоша Уравниловка на комунизма даде възможност на много хора да се изучат, да придобият специалност, да живеят скромно , но с достойнство. Дори и новите римляни работеха. Но колко е лесно да си войн от "диванните войски"...
24.
Още по позитивен
24.02.2018 18:41:20
16
4
На 60 години съм и не съм чул някой да е искал да имигрира в СССР или Русия.
Макар и от по малка върхушка от сегашната и сравнително по скромна в ламтежа си , на социалистическата олигархия и липсва капацитет и рано ли късно е обречена на фалит.
23.
Ротшилд
24.02.2018 18:35:42
10
8
Проблемът ни не е в социализма, а че същите тези т. нар социалисти окрадоха, разпарчетосаха и разрушиха икономиката ни, която уж създадоха.
22.
На майка му п.....
24.02.2018 18:35:42
7
6
На майка му път:.......ката ,ако не беше комунизма щяхме да сме в дълбок зимен сън за 45години само че като гледам всички който са били в който са били в комунизъм са най-зле сега .
21.
Позитивен
24.02.2018 18:28:22
15
7
Много се спекулира, че през периода на социализма са се построили и създали много неща. Това е факт, просто периода е бил благоприятен от гледна точка на развитие на технологиите и науката и т.н. Но да сравним ГДР и ФРГ. Тръгнали са от една и съща отправна точка през 1945 г., но разликата в стандарта след 40 и няколко години е била колосална. Някой от защитниците на социализма да ми обясни защо. При положение, че ГДР беше "витрина на социализма" и беше дотирано от СССР. Само че германците прескачаха стената в посока Западен Берлин и не съм чул за един човек от Западен Берлин да е избягал на изток.
20.
Стар човек
24.02.2018 18:21:19
17
9
АПЕЛ КЪМ МЛАДИТЕ!
Мили български дечица, бягайте с възможно най висока скорост от страната ни.
Умът ми не го побира, че може да Ви преподава такъм професор, който хвали социализъма.
19.
Георги
24.02.2018 18:15:19
24
8
Ако не беше социализмът, сега щяхме да сме на светлинни години от блатото, в което днес се намираме. Един режим, който изби цвета на нацията, за да дойдат да управляват селяндури с четвърто отделение.
18.
omsk
24.02.2018 18:13:30
25
6
Да, така е професоре, прав сте ама малко, така ....
Защо ли пък хората работещи в Европейските държавите през които не е минал социализма, живеят много по добре от нас и имат няколко пъти по висока покупателна способност.
Мръсни капиталисти, нямат дори и космонаФти, а се пъчат.
17.
някой
24.02.2018 18:02:11
26
9
Ей, това комуниста, наистина е безпардонно нагла маймуна, със самочувствие без покритие. Направо съм изумен, колко зомбиран е всеки един от тях и до каква идиотия може да се стигне, когато започнат да разсъждават.
Абе професоре, абе аланколу, ти виждал ли си дете да плаче, понеже преди нова година бананите са свършили точно пред майка му, която е чакала час и половина на опашка. Виждал ли си, как децата се редяха пред витрините на Кореком, за да гледат лакомствата и дънките, виждал ли си в Слънчев бряг да почива някой българин, при условия с пъти по добри от тези в почивните станции на Немой дере и Китен, или частните квартири в Ахелой и Шабла, където българите "почиваха". Добре де, космическа държава, а всеки даваше мило и драго да отиде на работа в Коми, Либия, Сирия и т.н.
Аман от професори!
Прав е бил Бжежински, когато е казал, че колкото години са ни управлявали комунисти, толкова са нужни за да може в страната ни да започне някакво развитие.
16.
кд
24.02.2018 18:01:12
12
9
Кой какво ще казва ,ала умна е глава.Амебите от кръга Винету не искат умни,а посредствени като тях самите.
15.
Дебилов
24.02.2018 18:00:37
13
7
Глупак!!!
14.
Иван
24.02.2018 17:53:07
23
6
Ами защо тогава бяха затворени границате към запада да не ги беше страх че западняците ще дойдат да живеят тук ,или май по скоро българите щяха да бягат към гнилия капитализъм май второто г
13.
*********
24.02.2018 17:51:45
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
24.02.2018 17:24:14
23
11
Няма време за такива тъпаци.
Жалко че няма събудени бизнесмени да вдъхновят младите ако такива вмирисани стари комунисти чета.
Ето сега това можеше да е среща със човек който да бутне хората към производтсво вместо това той почва да ги депресира със глупавите си комунни фантазии. Неуравновесен човек, фантазьор и тъпак.

Какво друго да очакваме от някой който е расъл във готованковски строй без достъп до западни книги.
България била космическа страна във същото време хората не можеха да излязат дори от страната защото “математиците” на Сталин знаеха че няма да се върнат в този затвор.
11.
Боко и Гинчето -ЧЕЗ
24.02.2018 17:21:32
12
26
100% точен е Иво Христов , само помиярите пишещи коментари без мозък могат да съчиняват преди социализма каква “развита” държава беше България с воловете и каруците
10.
Путлер
24.02.2018 17:20:20
16
14
Много червени боклуци имам на щат
9.
Aa
24.02.2018 16:54:06
15
16
Социализма не беше перфектен, но превъзхожда отвсякъде демокрацията!!!! В момента БГ е в ръцете на 100% тоталитарна власт, която държи повечето медии, фирми и земи, а останалите са на тяхни западни партньори в грабежа на държавата. В момента спокойно може да се създаде нова политическа система, която да вземе най-доброто от комунизма и демокрацията, но ДЕМОНкратите НЕ ИСКАТ!!! За тях народите са роби и играчки за извратените им игрички!!!
8.
.
24.02.2018 16:49:48
15
15
Социализма не беше перфектен, но превъзхожда отвсякъде демокрацията!!!! В момента БГ е в ръцете на 100% тоталитарна власт, която държи повечето медии, фирми и земи, а останалите са на тяхни западни партньори в грабежа на държавата. В момента спокойно може да се създаде нова политическа система, която да вземе най-доброто от комунизма и демокрацията, но ДЕМОНкратите НЕ ИСКАТ!!! За тях народите са роби и играчки за извратените им игрички!!!
7.
ГЛАРУС
24.02.2018 16:30:08
23
13
ТО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ПРИСЪСТВАЩИ В ЗАЛАТА СА ЗА ИЗГРЕВ ЧЕРВЕНИ ПОДЛОГИ
6.
*********
24.02.2018 16:14:15
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Aphex
24.02.2018 16:13:00
42
15
Нещастник! България е била достатъчно богата и развита страна преди социализма! Топло и светло - с какво ? С откраднатите пари и взетите насила земи и имоти!
4.
Smith
24.02.2018 16:04:00
27
12
Този олигофрен не е ли същия, който каза, че 80% от българите са русофили?
3.
Да!
24.02.2018 16:03:58
21
18
Много е прав! И за "топлото"и "светлото", най-много за "дебилите"!
2.
Мнение на дебил
24.02.2018 16:00:47
28
6
Според професора 80% сме дебили, а според управляващите сме поне 99%. Не ни го казват, но ежедневно ни го доказват.
А ние не ги опровергаваме по никакъв начин...явно са прави.
1.
бургазлия
24.02.2018 15:58:19
15
12
Навярно днес ни управляват хора с тъмно червено минало и четвърт весе мъчат да унищожат построеното при социализма и немогат


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ) Резил! Нагъл мъж краде от кола на метри от Община Несебър (СНИМКИ, ВИДЕО) Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки
Борисов: До 2024 г. България ще отдели 2% от БВП за отбрана
Борисов: До 2024 г. България ще отдели 2% от БВП за отбрана Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на срещата си със заместник-държавния секретар на САЩ Джон Съливан
Всичко в категорията
Общинската конференция на БСП – Бургас прие резолюция по проекта „Визия за България” Борисов се разви, не е авторитарен лидер, но прекалено се влияе от медии и протести на маргинали Зам.-шефът на НФСБ Валентин Касабов: Спряхме втора турска партия да управлява България Премиерът: Искам геостратегически проекти, защото където има газопроводи и ядрени реактори, война няма (ВИДЕО) Ще стигне ли времето за машинно гласуване на изборите през 2019 г. БСП и ГЕРБ в лют спор: Краде ли се бюджетният излишък Хорейшио ли? Институтът по криминология: Филм на ужасите Валери Симеонов е номиниран за „Човек на годината – 2018“ от българите в Украйна Разпръснаха протестиращи срещу Виктор Орбан със сълзотворен газ Споразумението за Брекзит няма да бъде предoговaряно Депутатът от ГЕРБ Ивелина Василева: Глобите за нарушения, свързани със замърсяване на въздуха, ще отиват при засегнатите общини
Свидетел от „4 you”: Божидар подаде ръка, Димитър Желязков посегна да го удари, после имаше изстрели и суматоха Ужас в затвора в Дебелт! Пандизчия опита да се обеси, състоянието му е критично Сигнал за бомба във влака за Бургас вдигна на крак полиция и жандармерия Предколедна изцепка: Бургазлия с Опел седна зад волана без книжка и нафиркан, но сгреши жестоко Извънредно: Откриха мъртъв шефа на КАТ-Казанлък, който изчезна мистериозно! Умишлен палеж в колектор остави без ток 6 квартала Военен изкарва над 5 бона от огромна далавера в интернет, вижте кой е и се пазете Баща чу от стаята на дъщеричката си страшен писък, когато отиде да провери, кръвта му се смрази Бизнесмен преби до смърт елитна проститутка и се престори на заспал до нея Първи снимки (18+) на мъртвия джихадист, окървавил Страсбург! Изчезналият шеф на КАТ – Казанлък е имал здравословни проблеми
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Адвокатът му и прокуратурата сключиха споразумение, кримигероят се отърва от решетките
Всичко в категорията
Единодушно: Избраха Асен Радев за шеф на Районен съд-Бургас като „правилен“ и „мислещ човек“ със самообладание Зърнен бос отива на съд за присвояване на стока за 2,5 млн. лева Варненци излизат на шествие заради леката присъда на убиеца на балетиста Мартин Чикалов Апелативният съд остави Баневи в ареста Върховният съд похвали Бургаската съдебна палата за образователните инициативи Александър Ваклин: Иванчева ме рекетираше, изтеклите разговори отразяват случилото се (ВИДЕО) Бомба във Флагман.бг: Съдия Дарина Йорданова оттегли документите си за председател на Районния съд в Бургас Апелативният спецсъд решава дали да остави Баневи за постоянно в ареста Проф. Проданов: Не сравнявайте местата за лишаване от свобода с домашния уют! (ВИДЕО) Прокуратурата обвини Румен Овчаров в тежко престъпление! Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно
„Булгаргаз” поиска запориране на сметките на ТЕЦ  Бургас, Плевен и Враца
„Булгаргаз” поиска запориране на сметките на ТЕЦ Бургас, Плевен и Враца Подаването на газ към въпросните топлофикации няма да бъде спряно въпреки натрупаните задължения, заяви изпълнителният директор на дружеството Николай Павлов
Всичко в категорията
Задържаха 20-годишен кримигерой, обрал апартамент и откраднал колата на бургазлийка
Задържаха 20-годишен кримигерой, обрал апартамент и откраднал колата на бургазлийка Младежът първо се промъкнал в дома на 24-годишен бургазлия, задигнал му чантичката и компютъра
Всичко в категорията
Нов Коледен подарък за бургазлии - разказът "Изкупление" , насладете му се Родители недоволни: Защо бавят резултатите от Коледното математическо състезание? Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града “Големи автори за малки библиотеки” стигна до София, бургазлии могат да я подкрепят на няколко места в града Концерт-спектакъл „Зимна приказка“ представя зимните обредни празници в Странджа Най-малките музиканти на Бургас с концерт в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", вижте кога Ученици съдят Руската гимназия, наказали ги за фалшиви медицински бележки НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”: От Шуберт до Сен Санс ще звучат на традиционния концерт в сряда Най-старият университет в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на стотици абсолвенти (СНИМКИ) В Бургас всеки панаир е обявен за фестивал, но кои са истинските събития, променящи града ИТ гимназия в жк "Меден рудник" и Стопанската камара подписаха меморандум за сътрудничество
Проф. Кантарджиев: Пикът на грипа се очаква през януари
Проф. Кантарджиев: Пикът на грипа се очаква през януари Процентът на ваксинираните е смешно нисък, каза той
Всичко в категорията
Актриса, изгубила девствеността си на 12, изкара $9,5 милиона от шегичка за изнасилване
Актриса, изгубила девствеността си на 12, изкара $9,5 милиона от шегичка за изнасилване Шоуменът Майкъл Уетърли се пошегувал, че ще я изнасили и направил коментар, че си я представя в тройка
Всичко в категорията
Астролог: Дръжте емоциите под контрол!
Астролог: Дръжте емоциите под контрол! Необходимо е да се очистим от всичко старо и излишно, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Всеки ден идваше линейка със сестра, която поставяше болкоуспокояващ серум, лечението бе безплатно
Всичко в категорията
Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър Стачка през социализма? Спомени от соца: През 1985 г. моряци от Бургас донасят вируса на СПИН в България Само във Флагман.бг: "Партизански завет" вграден в архитектурното бижу на морсикя бул. „Алеко Богориди“ (СНИМКИ) Екскурзовод в Слънчев бряг осъден на две години затвор за клевети срещу държавата и народната власт Спомени от соца: За уличните графити в края на 80-те Какво се случи на 10 ноември 1989 г. Ако знаят какви забрани и абсурди имаше по времето на социализма, младите направо няма да повярват
"Берое" стъжни празниците на "Левски"
"Берое" стъжни празниците на "Левски" Това е трета загуба за “сините“ в последните шест мача
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Созопол
Поетеса от Бургас представя „В очите на птиците”
Поетеса от Бургас представя „В очите на птиците” В тази книга поезията на Яна Вълчева е на птичи полет от земята, коментира редакторът на стихосбирката Ива Спиридонова
Всичко в категорията
Лайфстайлът на Бургас вече е далеч от „Adidas“, градът има ново лице (СНИМКИ) Вдигнаха цените на живите елхи, бургазлии плащат до 50 лв. за коледно дръвче (СНИМКИ) Авиомузей Бургас ще открие свой членски клуб през 2019-та Единодушно: Избраха Асен Радев за шеф на Районен съд-Бургас като „правилен“ и „мислещ човек“ със самообладание В призив до Флагман: Дайте образа на вандала, който надраска пешеходен надлез в Бургас Духовият оркестър изнася коледен концерт в НХК Хитовият club Famous надмина очакванията, пръска се по шевовете и през седмицата Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града 183 подаръка закупиха благодетели за кампанията "Подари от сърце" в Бургас Извънредно! Гей-бордовете в Бургас премахнати, фирмата доброволно ги свалила Преизбраха Павлин Ковачев от ОДМВР-Бургас на важен пост в Международната полицейска асоциация
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Адвокатът му и прокуратурата сключиха споразумение, кримигероят се отърва от решетките
Всичко в категорията
Екшън в жк "Меден рудник"! Трима непълнолетни задигнаха Пежо от паркинг Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник” С голям фолклорен концерт и рибен курбан жк "Меден рудник" посрещна Никулден European Air Quality Index: За последните 24 часа най-чист е въздухът във Враца и ж.к."Меден рудник" Циганска банда тараши серия от кафемашини в „Меден рудник“, но последният им удар ги прати директно да търкат нара Зрелищна акция в жк „Меден рудник“! Ченгета събориха Асен по очи и му сложиха белезниците Опасна банда е закопчана при зрелищната спецакция в жк „Меден рудник“ Разбиха зоната за кучета в ж.к.Меден рудник, заляха я с моторно масло. Съветници искат монтирането на камери Три коли се нанизаха във верижна катастрофа край жк "Меден рудник” Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис
Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист! Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба Качето май ще се размине само с условна присъда след ареста си с кокаин Заковаха Данчо Качето с кокаин, грозят го до 8 години затвор Паника сред жителите на Съдиево, спряха да източват язовира им Брутално! Циганин нахлу в дома на дядо в Айтос, удари го с пръчка и заплаши, че ще го убие, ако не му даде 40 лв. Абсурд: Семейство от Айтос живее три месеца без вода, багер им прекъснал водоподаването (ВИДЕО) Айтос ремонтира бюджета си за нови улици и тротоари Мащабни ремонти в Айтос: Сменят водопроводните мрежи преди реконструкцията на важни улици Внимание, айтозлии! Автобусите за и от Бургас с нов маршрут заради ремонтите Айтос вече има си "Голямото сърце", пълнят го с капачки за реанимобил
Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост Бургаски топ-кардиолог откри кабинет в Карнобат БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет Загиналият при пожара в карнобатското село Сигмен бил клошар Организират благотворителен кулинарен базар тази събота в Карнобат Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО)
Бомба със закъснител! Опасно свлачище гризе брега край хотел в Равда Приключи традиционният коледен базар в несебърското училище „Артиум“ в Несебър стана „Сграда на годината 2018” Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Кметът на Несебър подкрепи нова благотворителна инициатива Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати Мъж от Свети Влас се бори за живот, след като газова бутилка избухна в дома му Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Второкласници от Равда участваха в „Големия лов на растения” След проверка в Несебър: ВСС образува дисциплинарка срещу млада прокурорка от Бургас Пенсионерският клуб в Равда добави още една година от създаването си
Министерството на културата с идея да превърне Свети Кирик в остров на изкуствата Биг Брадър в Созопол: Ще ловят престъпниците със супермодерна система за видеонаблюдение Благотворителни коледни базари в Созопол и Черноморец, даряват средствата с кауза Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето Инициативата „Голямото сърце“ в Созопол даде начало на Коледните празници Ангелина Недин реди юбилейна изложба в Созопол Созопол отваря "Голямото си сърце" и грейва празнично Заради застудяването горивото в потъналия „Мопанг” се сгъстило, не можем да източим останалото в резервоара Опасна сграда в Созопол се руши, общината чака разрешение да я събори (ВИДЕО) Кап. Живко Петров: Имаше риск за замърсяване не само на Созопол, но и на цялото Южно Черноморие (ВИДЕО) Една година след трагичната смърт на 16-годишния Костадин Апелативният съд потвърди присъдата му
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец В останалата част на област Бургас обстановката е спокойна, пътищата са проходими при зимни условия

Всичко в категорията
Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент?
Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм Вижте как кметът Димитър Германов поздрави жителите на Приморско за Никулден Приморско почете покровителя на рибарите и моряците. Тази вечер ще грейне в очакване на Коледа Кървава драма в Китен: Двама се клаха след лют скандал Празнични изненади на Никулден в община Приморско, вижте богатата програма Екшън! Среднощна акция срещу дилъри в Бургаско, изкараха двама от БМВ Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Жителите на Приморско пред БСП: Лишени сме дори от най-необходимата спешна помощ 64-годишен пияндурник се нафирка до козирката и седна зад волана Приморско влиза в годишните награди за туризъм, ето как да подкрепите общината
Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина
Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина По време на масираната проверка бяха конфискувани трактор, два велосипеда, две резачки, няколко брадви и бяха съставени над 15 акта
Всичко в категорията
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щом законодателят е преценил, това застрашава националната сигурност, смята вътрешният министър
Всичко в категорията
Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство
В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола
В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола Бюстът на Васил Левски ще се издигне в центъра на града с помощта на дарители
Всичко в категорията
Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна Община Камено със специална презентация в Словения по проект „Малките общини срещу евроскептицизма“ Заблуден мъж от с. Равнец попадна в лапите на Йорданка, измъкнала му 1120 лева Проблем! Водата в селата Трояново и Константиново негодна за пиене, ВиК и тази година не си мръдна пръста Инвестират 1,2 млн.лв. за възстановяването на замъка в крепостта „Русокастро” Безсънна нощ за хората в Ливада (ВИДЕО) Бандитите Йордан и Петър обрали имот в Камено, опитали да скрият следите с палеж Областният управител Вълчо Чолаков вкара тежки машини да почистват деретата в Община Камено За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото
Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология Интервю Всички интервюта Д-р Майя МИЛЕВА, новото попълнение в екипа на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Oт ноември Д-р Милева е част от екипа на отделението по медицинска онкология на университетска болница „Дева Мария“
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Зоофилия, няма нищо лошо, това е просто любов! Това ли е следващото "нормално" нещо Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 16.12.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Вашата интуиция ще работи на пълни обороти. Опитайте се да не замъглявате усещането си с логични обяснения и съмнения! Ако успеете да се доверите напълно на себе си, ще вземете важно решение и нещата ще потръгнат. Любовта ви носи изненади. Възможно е да чувствате напрежение или несигурност. Това обаче не е причина да се отказвате от реализацията на това, което сте планирали. Търпение ще ви е нужно, но това не означава и да бездействате. Може да намерите нещо, което сте загубили. Любовта ще ви съпътства. Възможни са трудности в общуването и комуникацията. В сутрешните часове може да се окаже, че сте доста изнервени. Смяна на средата пък, може да ви зареди с нови сили и идеи. Хората около вас ще ви помогнат да си вдигнете самочувствието. Любовта ще ви окриля. Настроенията ви са променливи, но хората около вас могат да ви повлияят добре. Любовта ще ви навести по интересен начин. Носете тоалети във виолетов цвят! Това ще ви помогне в стремежа да следвате целите си. Добре е да сте с хематит. Този минерал освобождава от гнева. Отворете си широко очите за възможностите, които съдбата ви предоставя! Голяма е вероятността в този ден да срещнете хора с подобни на вашите разбирания. Ако имате дежа вю за нещо, което вече са преживели, усетили или видели заедно, това е знак за кармична връзка. Заредете се с търпение! Днес бързите действия могат само да ви отдалечат от изпълнението на целта, която сте си поставили. Възможни са разногласия с любимия човек. Избягвайте конфликтите, защото отношенията с близките ви може да се влошат! В живота ви настъпват промени, които обаче са свързани с миналото. Това, което не сте разбирали или не сте постигнали, или не сте поискали, сега можете да го осмислите. Ако не приемете промените доброволно, ще стане доброзорно. Не претоварвате стомаха си! Напрежението в отношенията ви с близките расте без ясна причина. Не се опитвайте да им натрапите своите мисли и чувства! Дайте им право на избор! В този ден забравете за авантюрите, защото всяка грешка се наказва! Ако изневерите, ще ви сложат и на вас рога. Денят е чудесен за тези, които са готови да усвоят нещо ново, да учат или да експериментират. Някои от вас може да си сменят хобито. Ако сега започнете изучаването на чужд език, ще имате успех. Имунната ви система е слаба, избягвайте кашлящите и кихащите хора! Имате план за деня!? Чудесно! Придържайте се към него строго, но ако възникне съмнение, че няма да си изпълните целта, по-добре се откажете и изчакайте момента, в който сте готови за действия. Ако се налага да пазарувате, купувайте само това, което ви е крайно необходимо! Искате да срещнете някого!? Не разчитайте на случайността да ви събере! Обади му (й) се! Не умувайте дали си струва! Просто наберете номера и си признайте, че ви липсва, уредете си среща и се забавлявайте! Денят е добър и за запознанства, и за любов, и за лечение. Има риск монотонният ритъм да оцвети ежедневието ви в сиво, но от вас зависи дали ще скучаете или ще се забавлявате. Ако в стоманобетонната джунгла се чувствате като в клетка, излезете на свобода! Разходка сред природата с приятели ще ви се отрази добре.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип