Проф.Иво Христов с прозрение в Бургас: Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество


Проф.Иво Христов с прозрение в Бургас: Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество
Благодарение на "лошия" социализъм имаме топло и светло, каза при срещата си с граждани на Бургас депутатът Иво Христов
24 Февруари 2018, Събота
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Пресцентър на БСП Бургас

Народният избраник, определил 80 % от българите за дебили, смята, че проблемите на комунизма се преекспоринари, а държавата тогава била „космическа сила”


Депутатът от „БСП за България” проф.Иво Христов представи снощи пред пълната зала „Компас” в Интерхотел „България” новата си книга „Пред пепелището на нестаналото българско общество”. Той бе гост на Дискусионния клуб на БСП в Бургас, а сред присъстващите в залата бяха депутати и куп важни фактори в социалистическата партия.

Проф.Иво Христов, който се прочу, след като определи 80 % от българите за дебили, в Бургас е стигнал до интересно прозрение, става ясно от официалното съобщение, което изпратиха от пресцентъра на общинската структура на БСП.

„Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество, каквото беше до 1945 г. Днес удобно се забравя, че социалистическа България е била космическа страна, водеща в роботиката и биониката. Аз не съм апологет на социализма, а социален учен и като такъв виждам, че има своите тъмни страни. Преекспонирането им обаче се прави поради политическа конюнктура от политическа клиентела”, е казал с точен цитат от пресцентъра на червената партия  депутатът.

По думите му генеалогията на сегашните управляващи, без изключения, има дебело „тъмночервено” минало. Проблемът на българската политическа върхушка е, че тя е дълбоко неиделогическа -  хора, ръководени от примитивни инстинкти с цел да паразитират върху гърба на българското общество.

Смяната на едни с други едва ли ще промени нещо, защото проблемът е системата, а конкретната персона е само нейна функция”, убеден е социалният учен.

Червените активисти са проявили и интерес относно визията му за България, но проф.Христов е отказал да прогнозира бъдещето с аргумента, че по същество „прогнозата е екстраполация на тенденции от настоящето в перспектива за по-добре или по-зле”. „Слава Богу, историята има особеното свойство да изненадва”, е казал проф. Иво Христов.


Проф.Иво Христов се е изненадал от пълната зала в Бургас, не очаквал тук да има толкова хора "които искат да четат книги и такива книги"

Официалното съобщение, изпратено до медиите, започва с друг цитат на професора, който явно е останал изненадан от бургазлии. “Не съм очаквал, но съм приятно изненадан, че хората искат да четат и такива книги”, е казал в началото на срещата си проф.Иво Христов, депутатът смяташ голяма част от сънародниците си за "дебили". В същото съобщение се разгръщат широко и други интересни прозрения на университетския преподавател. 


Проф.Иво Христов си спечели симпатиите на аудиторията

Според него най-голямата драма  на българското общество е "пълзящата социална аномия т.е. разпадът на социалните връзки, а не икономиката, здравеопазването и образованието, които са решими проблеми".

Политиците пък обвинявали за всичко „лошия”, според проф.Христов социализъм. Но благодарение на него сме имали „топло” и „светло”.  „Това е последната система, която се поддържа на средно техническо ниво. Когато си отидат тези, които я изградиха и които я поддържат, тогава ще видим”, убеден е депутатът.

В категории: Политика


52
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
52.
Начо Видал
26.02.2018 15:36:24
1
0
Само пенсионери с некролози в джоба на тая сбирка бе. Аз затуй не хода там, де е БЦП-то. Нема млади калинки да мушам.
51.
Петър
25.02.2018 07:59:34
12
6
Доценте, ако не бе той, теб нямаше да те има! Напълно в реда на нещата е, това да те радва, и да манипулираш останалите в тази ти твоя повърня!
50.
до ДАНС
25.02.2018 02:13:17
5
1
КОГА ПРОКУРОРИТЕ:
МИЛЕНА СТОЙЧЕВА-ГЕНЧЕВА
Елгина ЧАЛЪМОВА от ОП -Б-с
Емил ХРИСТОВ от АП-Б-с

Ще се откажат да прикриват ЯВНИТЕ ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ с фалшиви:
ЛИЧНИ КАРТИ
СКИЦИ
ДАНЪЧНИ ОЦЕНКИ
УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ
РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ....
В най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ/Айтос?/.....В който според някои "ТАРИКАТИ" живеят едни от най-"ГЛУПАВИТЕ СЪЩЕСТВА НА ПЛАНЕТАТА" т.е." АЙТОСКИТЕ БУДАЛИ".....хората станали жертви на ИМОТНИТЕ ИМ ИЗМАМИ ,но при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 Айтос

Докога все като"ОБОСНОВАНО и ЗАКОНОСЪОБРАЗНО" ще лъжат хората станали ЖЕРТВА на ПРЕСТЪПЛЕНИЕ....ЯВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ...ДОКУМЕНТИРАНО...,че не са станали жертва на престъпление "ИМОТНА ИЗМАМА"?

Тези ПРОКУРОРИ да не са потомци на: "ЕНИЧАРИ или БАШИБОЗУЦИ "...
ЧЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН С БЕДНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ...станало веднъж жертва на ИМОТНИ ИЗМАМИ заради някакви държавни служители от ОБШИНА АЙТОС?
49.
факт
24.02.2018 23:48:22
7
2
така е, "хуманните" западни бизнес лобита ползват робски труд и ефтини ресурси и не си плащат дълговете. Те от там идва разликата. Това е колониална политика осигурена с военна сила и подкупи по цялата земя. Я си представете, че банката няма да ви иска гаранти или обезпечение, а само читав проект и отпуска без проблем 200 хил. евро под 2%. Ето това се нарича комунизъм.
48.
така си е
24.02.2018 22:52:22
8
7
за соца, още щяха да ходят със свинските цървули с космите навън по нивите сегашните ,, управници ,, къде се пишат от 89 насам
47.
Мнение
24.02.2018 22:30:06
16
10
Ивчо мамин ,много си малък .Истината за България е че на вашия 9-ти септември НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ ,ограбихте всичко де що има имоти земя ,животни ,банки.Сега Ивчо мамин спец ,,през 1997 г ПРИВАТИЗИРАХТЕ тоес пак НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ всичко, построено от робите на комунизма .И това Ивчо сте вие комунистите от ГЕРБ БСП СДС НДСВ и присъдружни хайдуци .А да не забравя и КТБ Ивчо ,Това сте вие хайдуци .Че се краде в цял свят се краде ама там дават на хората достатъчно пари да живеят, тука Ивчо е гарантирана мизерията .МИЗЕРИЯ,МИЗЕРИЯ Ивчо .Ама то ще има край и той е близо.
46.
дядоДобри
24.02.2018 22:06:49
18
2
Професоре, единствено за процентите не си прав. 95% са дебилните!
45.
До 43
24.02.2018 21:40:36
14
4
Преди демокрацията моя дядо е бил чорбаджия, участвал е в откриване на банки, електроснабдяване, строителство, земеделие и много неща. Ако не беше дошъл комунизма, щях да съм доста богат наследник. Да ти кажа честно , с пари не се живее много добре, ако си заобиколен с идиоти, злобари, болести, мръсотия и прочие. Аз лично не съм материалист. Скъпата кола не прави живота по-добър, освен ако не си изпушил материалист, който приема за богове Версаче и Армани. В момента има много цигански барони, които живеят в къщи покрити със скъп мрамор, но са в циганската махала. Къв ти е кефа да живееш в къща за 1 милион в една кална и мръсна махала, пълна с бедни и прости хора? Трябва да си тежко психически увреден за да си доволен!!!! Когато БГ влезе в ЕС , аз се разплаках, защото знаех, че вече БГ мафията не може да си играе с народа и ще трябва да се съобразява с ЕС, и че ние няма как да излезем от ЕС , освен с преврат или референдум. Аз очаквах, че ЕС ще защити и подобри държавата, но това, което се случи 10 години по-късно, доказва, че благодарение на ЕС фондовете БГ мафията е станала по-богата, и такъв ТОТАЛИТАРЕН КОНТРОЛ Е НАЛОЖИЛА НАД ДЪРЖАВАТА, че дори БКП в най-дивите си фантазии не е могла да си представи!!!! ЕС явно ослепя или се прави на сляпа. БГ е затътала с неизгодни бизнес договори и кредити, уж от НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ! За 10 год в ЕС БГ народа е намалял по численост, застарял, поболял, и обеднял. Явно за ЕС ние сме една територия нужна на НАТО и нищо повече!! А БГ е най-хубавата държава в Европа. БГ има хубаво море, планини, почва и климат. Имаме мн суровини и всичко. Вместо да живеем нормално и приятно, ти като излезеш на улицата гледаш само грознотия и трябва да седиш заключен вкъщи. Само на лудите им харесва БГ в момента - наркомани, алкохолици, зоофили, джендъри, курварчета, крадци, нихилисти, садисти. Аз не съм фен на комунизма, но тогава моята баба, която е била богат наследник, се е чуствала доста добре като работничка в Автобусния и Въздушния транспорт. Живяла е спокойно и без да прави мръсно на никой. Сега трябва да си ШИБАН ШЕФ, който да ескплоатира работниците си, ако искаш да печелиш. Нормалните хора не искат да експлоатират другите, затова не им харесва да са част от такава система!
44.
социалист
24.02.2018 21:38:37
16
16
Всяка изява на проф.Иво Христов хвърля ГЕРБ в истерия, защото точно и ясно посочва явлението и причинно следствената връзска.
43.
Искам да попитам
24.02.2018 21:11:30
22
10
Ако сега някой партиен секретар почука на вратата ви придружен от милиционер с пушка на рамо и ви съобщи, че ви отнемат къщата, нивата и всичко ценно което притежавате в полза на партията-държава как ще се почувствате? Защото точно това са направили комунистите......
42.
Naughty boy
24.02.2018 20:58:28
18
7
Хайдуците и лешперите си спомнят с носталгия социализъма при който бяха поставени за висши партийни кадри и благоденстваха унижавайки качествените хора, деморализирайки обществото за да се стигне до сегашните 80% лумпени
41.
Абсолютна неистина!
24.02.2018 20:58:08
17
5
Професора да обясни, как тогава се получи такава огромна разлика за толкова кратко време в развитието на Източен и Западен БЕРЛИН????? Как така социализма не помогна там????
40.
До 37
24.02.2018 20:56:49
3
4
Велик лъжец или иди*т си!!! Я пиши в Гугле - Германия купува лекарства от Бг!!!! Там ще ти се ДОКАЖЕ как Германия винаги си плаща на пазарни цени, без да участва в ощетяване на държави!!!!
39.
Българче
24.02.2018 20:46:28
12
2
Те нямат майка, тях партията ги роди !
38.
*********
24.02.2018 20:23:08
4
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
37.
До 31
24.02.2018 19:57:25
10
1
Кога пък Западна Германия не си е плащала. Да сравняваш Западна Германия с мафиот, който не си бил връщал кредита е направо липса на връзка с реалността. Цените на суровините, например от африканските държави, са били винаги пазарни, и Западна Германия е плащала точно толкова за килограм кобалт или банани, колкото и Източна Германия.
36.
Гнусно
24.02.2018 19:47:41
20
10
Този Иво Христов е комунистически помияр и потомствено увреден комунисто-болшевик. Болен човек!
35.
Леле
24.02.2018 19:45:30
6
12
Мн ми е чудно защо всички, които възхвалявате запада, не отидете да живеете там?? Май не ви искат, защото сте ут*йки Ха-Ха
34.
До 31
24.02.2018 19:30:44
6
8
Повече от бедните индийци и китайци никой не работи!!!! Те дори масово спят в полята и фабриките, в които работят. Почти на същото ниво са и африканците. Относно за Кипър - хаха !!! Норвегия, Швеция, Финландия, Италия са част от англо-саксонския съюз. Те имат банки и фирми, които източват това, което им трябва от Африка, Индия и прочие!!!! Истина е , че са по-организирани и умни. Факт!!!! Но това, че си по-умен или силен не означава, че трябва да поробваш останалите!!! Аз не съм комунист, нито демократ, но фактите са факти! Западняците имаха късмет, че евреите ги заселиха и преносоха там науката от тогавашната Люлка на Циливизациите - Иран, Ирак, Индия, Египет. Именно евреите СЪЗДАДОХА МОДЕРНИЯ ЗАПАД!!!! Всички западни монарси и аристократи са с еврейска жилка!!! Едно време шведите си бяха едни диваци - викинги!!! Почети малко история и недей умувай, ама хващай лопата и почвай да копаш полята, за да си поне малко полезен на държавата, а не да ПАРАЗИТИРАШ
33.
гражданин
24.02.2018 19:16:41
16
12
Иво марш веднага от Бургас да не отнесеш боя
32.
До 28
24.02.2018 19:14:50
9
6
28-ми, ти си пълно кукуригу. Я ми кажи, какви суровини и от къде са ги откраднали държи като Исландия, Дания, Норвегия, Финландия, Италия, Кипър и още десетки знайни и незнайни.
Да ти обясня нещо, просто работят много повече от тези в Индия, но по важното е че са много по организирани, хора с глави на рамене си ги управляват.
31.
Ах
24.02.2018 19:11:16
6
11
Тук някакви тролове дават пример с Западна Германия. Кажете Западна Германия откъде взимаше суровините за да произвежда коли, перални и прочие. Кажете колко заплати са получавали работниците в добива на тези суровини, какави данъци и пари са влезли в държавите от които са взети суровините. Много е лесно да взимаш суровини за без пари от чужди държави и да казваш колко си велик. Друго е да плащаш суровините по-нормални цени. Това е все едно да хвалиш един богат мафиот , който е взел кредит, но не го е върнал , а да плюеш беден бизнесмен, който погасява огромната лихва по кредита. Това е разликата между Източна и Западна Германия!!! Западняците взимаха без да плащат, а от Източната си плащаха всичко
30.
Ловеч
24.02.2018 19:05:05
8
15
Цената на билет за градския транспорт до края на 70-те години беше 4 ст. след това стана 6 ст.
Билет за самолет София-Бургас в края на 1980-те струваше 20 лева.Лек автомобил „Москвич-2140“ струваше 6400 лв., „Трабант“ – 5660 лв., „Волга“ – 11860 лв, “Лада” струваше около 5-6 000 лв, а по същото време в Европа струва 10 000 западно-германски марки. Цената на шофьорския курс, за който записването също ставаше чрез чакане, струваше 220 лв.
Цената на бензина беше:
А-66 – 6 стотинки
А-72 – 7 ст.
А-76 – 7,5 ст.
АИ-93 – 9,5 ст.
АИ-98 – 10 ст.
Кутия с 20 цигари българско производство струваше 50 ст. Кутия с 20 цигари внос от САЩ – 1,70 лева.
Културните мероприятия едно време бяха достъпни за всички и затова залите бяха пълни. Билет за кино струваше 0,25 лв. (20 стотинки на първи ред, 35 ст. в ложите). Входът за театър беше 1 лв.

ХА СЕГА ДА ВИ ВИДЯ, КУПУВАЙТЕ НОВИ КОЛИ, НАЛИВАЙТЕ БЕНЗИН И ХОДЕТЕ НА ТЕАТЪР.
29.
До 24
24.02.2018 18:57:46
7
7
Всеки СОЦИОПАТ-ТАРИКАТ иска да отиде на Запад - там където се крадят суровините на чуждите държави и се принуждават народите им да работят за трохички!!! Никой честен не иска да отиде в демократичната и никога не била комунистическа Индия, за да бачка от сутрин до вечер в заводите и полята!!!
28.
друг някой
24.02.2018 18:54:21
7
4
Много е сгрешил Иво Христов с процентите си дебилите: не са 80%, а 99% сме дебили. Замислете се къде минава разделителната линия между бедните и богатите европейски страни, посока север - юг, и ако си отговорите, може да стане ясно на мнозина защо е така.
27.
25
24.02.2018 18:50:38
9
3
"Професор Иво Христов с прозрение в Бургас"
Това му прозрение дойде, още с първа глътка бургаски чистият въздух, предоставен на Бургас от Кроношпан и Нефтохима.
26.
До 12
24.02.2018 18:45:00
6
6
Ти нали си много събуден - хайде, отивай в банките да ти дават кредити и почвай да произвеждаш и да будиш нацията!!! Аман от тролове като теб, които знаят само на чужд гръб да живеят
25.
друг някой
24.02.2018 18:44:31
6
9
Много е сгрешил Иво Христов с процентите за дебилите. Не са 80%, а 99% сме дебили. Има един стар лаф:"...забрави гладните години, когато питаше , къде е пътя за града...". До 17, а Вие гледали ли сте филми с Чарли Чаплин? При този огромен процент селско население към оня момент, можеше не само да не си купите банани за нова година, можеше въобще до града да не сте ходили. Бжежински бил казал..., а какво е казал Хенри Кисинджър, що не го цитирате и него? А за един от последните доклади на ООН, относно България, що не коментирате: 91% унищожена промишленост? Тази лоша Уравниловка на комунизма даде възможност на много хора да се изучат, да придобият специалност, да живеят скромно , но с достойнство. Дори и новите римляни работеха. Но колко е лесно да си войн от "диванните войски"...
24.
Още по позитивен
24.02.2018 18:41:20
16
4
На 60 години съм и не съм чул някой да е искал да имигрира в СССР или Русия.
Макар и от по малка върхушка от сегашната и сравнително по скромна в ламтежа си , на социалистическата олигархия и липсва капацитет и рано ли късно е обречена на фалит.
23.
Ротшилд
24.02.2018 18:35:42
10
8
Проблемът ни не е в социализма, а че същите тези т. нар социалисти окрадоха, разпарчетосаха и разрушиха икономиката ни, която уж създадоха.
22.
На майка му п.....
24.02.2018 18:35:42
7
6
На майка му път:.......ката ,ако не беше комунизма щяхме да сме в дълбок зимен сън за 45години само че като гледам всички който са били в който са били в комунизъм са най-зле сега .
21.
Позитивен
24.02.2018 18:28:22
15
7
Много се спекулира, че през периода на социализма са се построили и създали много неща. Това е факт, просто периода е бил благоприятен от гледна точка на развитие на технологиите и науката и т.н. Но да сравним ГДР и ФРГ. Тръгнали са от една и съща отправна точка през 1945 г., но разликата в стандарта след 40 и няколко години е била колосална. Някой от защитниците на социализма да ми обясни защо. При положение, че ГДР беше "витрина на социализма" и беше дотирано от СССР. Само че германците прескачаха стената в посока Западен Берлин и не съм чул за един човек от Западен Берлин да е избягал на изток.
20.
Стар човек
24.02.2018 18:21:19
17
9
АПЕЛ КЪМ МЛАДИТЕ!
Мили български дечица, бягайте с възможно най висока скорост от страната ни.
Умът ми не го побира, че може да Ви преподава такъм професор, който хвали социализъма.
19.
Георги
24.02.2018 18:15:19
24
8
Ако не беше социализмът, сега щяхме да сме на светлинни години от блатото, в което днес се намираме. Един режим, който изби цвета на нацията, за да дойдат да управляват селяндури с четвърто отделение.
18.
omsk
24.02.2018 18:13:30
25
6
Да, така е професоре, прав сте ама малко, така ....
Защо ли пък хората работещи в Европейските държавите през които не е минал социализма, живеят много по добре от нас и имат няколко пъти по висока покупателна способност.
Мръсни капиталисти, нямат дори и космонаФти, а се пъчат.
17.
някой
24.02.2018 18:02:11
26
9
Ей, това комуниста, наистина е безпардонно нагла маймуна, със самочувствие без покритие. Направо съм изумен, колко зомбиран е всеки един от тях и до каква идиотия може да се стигне, когато започнат да разсъждават.
Абе професоре, абе аланколу, ти виждал ли си дете да плаче, понеже преди нова година бананите са свършили точно пред майка му, която е чакала час и половина на опашка. Виждал ли си, как децата се редяха пред витрините на Кореком, за да гледат лакомствата и дънките, виждал ли си в Слънчев бряг да почива някой българин, при условия с пъти по добри от тези в почивните станции на Немой дере и Китен, или частните квартири в Ахелой и Шабла, където българите "почиваха". Добре де, космическа държава, а всеки даваше мило и драго да отиде на работа в Коми, Либия, Сирия и т.н.
Аман от професори!
Прав е бил Бжежински, когато е казал, че колкото години са ни управлявали комунисти, толкова са нужни за да може в страната ни да започне някакво развитие.
16.
кд
24.02.2018 18:01:12
12
9
Кой какво ще казва ,ала умна е глава.Амебите от кръга Винету не искат умни,а посредствени като тях самите.
15.
Дебилов
24.02.2018 18:00:37
13
7
Глупак!!!
14.
Иван
24.02.2018 17:53:07
23
6
Ами защо тогава бяха затворени границате към запада да не ги беше страх че западняците ще дойдат да живеят тук ,или май по скоро българите щяха да бягат към гнилия капитализъм май второто г
13.
*********
24.02.2018 17:51:45
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
24.02.2018 17:24:14
23
11
Няма време за такива тъпаци.
Жалко че няма събудени бизнесмени да вдъхновят младите ако такива вмирисани стари комунисти чета.
Ето сега това можеше да е среща със човек който да бутне хората към производтсво вместо това той почва да ги депресира със глупавите си комунни фантазии. Неуравновесен човек, фантазьор и тъпак.

Какво друго да очакваме от някой който е расъл във готованковски строй без достъп до западни книги.
България била космическа страна във същото време хората не можеха да излязат дори от страната защото “математиците” на Сталин знаеха че няма да се върнат в този затвор.
11.
Боко и Гинчето -ЧЕЗ
24.02.2018 17:21:32
12
26
100% точен е Иво Христов , само помиярите пишещи коментари без мозък могат да съчиняват преди социализма каква “развита” държава беше България с воловете и каруците
10.
Путлер
24.02.2018 17:20:20
16
14
Много червени боклуци имам на щат
9.
Aa
24.02.2018 16:54:06
15
16
Социализма не беше перфектен, но превъзхожда отвсякъде демокрацията!!!! В момента БГ е в ръцете на 100% тоталитарна власт, която държи повечето медии, фирми и земи, а останалите са на тяхни западни партньори в грабежа на държавата. В момента спокойно може да се създаде нова политическа система, която да вземе най-доброто от комунизма и демокрацията, но ДЕМОНкратите НЕ ИСКАТ!!! За тях народите са роби и играчки за извратените им игрички!!!
8.
.
24.02.2018 16:49:48
15
15
Социализма не беше перфектен, но превъзхожда отвсякъде демокрацията!!!! В момента БГ е в ръцете на 100% тоталитарна власт, която държи повечето медии, фирми и земи, а останалите са на тяхни западни партньори в грабежа на държавата. В момента спокойно може да се създаде нова политическа система, която да вземе най-доброто от комунизма и демокрацията, но ДЕМОНкратите НЕ ИСКАТ!!! За тях народите са роби и играчки за извратените им игрички!!!
7.
ГЛАРУС
24.02.2018 16:30:08
23
13
ТО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ПРИСЪСТВАЩИ В ЗАЛАТА СА ЗА ИЗГРЕВ ЧЕРВЕНИ ПОДЛОГИ
6.
*********
24.02.2018 16:14:15
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Aphex
24.02.2018 16:13:00
42
15
Нещастник! България е била достатъчно богата и развита страна преди социализма! Топло и светло - с какво ? С откраднатите пари и взетите насила земи и имоти!
4.
Smith
24.02.2018 16:04:00
27
12
Този олигофрен не е ли същия, който каза, че 80% от българите са русофили?
3.
Да!
24.02.2018 16:03:58
21
18
Много е прав! И за "топлото"и "светлото", най-много за "дебилите"!
2.
Мнение на дебил
24.02.2018 16:00:47
28
6
Според професора 80% сме дебили, а според управляващите сме поне 99%. Не ни го казват, но ежедневно ни го доказват.
А ние не ги опровергаваме по никакъв начин...явно са прави.
1.
бургазлия
24.02.2018 15:58:19
15
12
Навярно днес ни управляват хора с тъмно червено минало и четвърт весе мъчат да унищожат построеното при социализма и немогат


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате!
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Българският премиер предлага мигрантите, бягащи от война, да чакат на КПП-тата по външните граници на ЕС
Всичко в категорията
Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София Уникално! Показват с 3D потъналите кораби на Черноморието Задължителна система за мониторинг на отработените газове и разхода на гориво за новите камиони и автобуси
Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ) Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ)
Искат нов процес за разстрела на наркобоса Костов заради нарушения и предубеденост на съда
Искат нов процес за разстрела на наркобоса Костов заради нарушения и предубеденост на съда Адвокатите на килъра пък искат клиентът им да бъде напълно оправдан и да се намали размерът на кръвнината от 100 бона, която той трябва да плати


Всичко в категорията
Ранилият полицайка футболен фен иска на свобода Съдят баща на първолак, нарекъл класната "овца" Цацаров за делата Боршош и Семерджиев: "Правосъдието катастрофира" Не му се размина! Бившият съдебен изпълнител Тодор Мавродиев влиза в затвора Боби Хлебаря за зверството над сестра си: Прокуратурата лъже! Не съм я убил, аз й спасих живота Ето го свирепия Боби от Созопол, който уби сестра си с ритници и юмруци (ВИДЕО) Бургазлията Кирил Георгиев, убил ученика Костадин на пешеходна пътека, влиза за 4 години в затвора Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина Бащата на прегазения на пешеходна пътека Костадин: Не съм виждал шофьора-убиец, не ме е търсил след случката Викат в съда премиера за турските ваксини Нападателят от казино в жк "Зорница" Жельо размахва среден пръст в съда, но твърди, че не е престъпник
Криптовалутите в полезрението на най-богатите в света
Криптовалутите в полезрението на най-богатите в света Милионерите се интересуват от инвестиции в криптовалути
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ)
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Срещу директорката Галина Александрова са подадени множество жалби, включително и за злоупотреби с евросредства, но при проверките не са открити нарушения


Всичко в категорията
Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта
Две стипендии за учениците от бургаската ПГСАГ "Кольо Фичето"
Две стипендии за учениците от бургаската ПГСАГ "Кольо Фичето" Традиционното поощрение се връчват от Камарата на строителите в града

Всичко в категорията
Министър Красимир Вълчев: 920 лева ще е най-ниската учителска заплата от 1 януари (ВИДЕО) БСУ залага на преподаването на английски език, иска още по-модерно обучение Започва подаването на документи за кандидатстване в гимназиите Родител алармира за сериозен скандал в бургаското иновативно училище "Ал.Г.Коджакафалията" Остров Света Анастасия се превръща в сцена за театър, играят 3 постановки през лятото Флагман алармира МОН за 12-те деца, отхвърлени от елитното училище "Ал.Г.Коджакафалията", вижте как реагира министърът Сполука! МОН отчете най-високи резултати на матурата по математика Заради новите правила за прием: Родители на отхвърлените деца от ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" атакуват МОН Роботът Елф посрещна бъдещите гимназисти на училището по програмиране Ученици от Немската гимназия създадоха нестандартно арт пространство в училището Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ откри първия департамент в Бургас за повишаване на професионалната квалификация на учителите
Учени установиха: Кафето предпазва сърцето
Учени установиха: Кафето предпазва сърцето Напитката защитава клетките от увреждания
Всичко в категорията
Ужасяваща находка! Майка откри мъртва 18-годишната си дъщеря в дома им Безобразие: Момиче паркира на инвалидно място и принуди мъж с количка да моли полицаи за помощ (ВИДЕО) Ясновидка за Боян Петров: Видях как спира дъхът му, лежи на една скала Тъжна вест! Отиде си бургаският малчуган Ради, не успя да пребори рака Многодетна норвежка избяга в България, след като социалните й отнели шестте деца (ВИДЕО) Ексклузивно! Доброволецът, спасявал удавниците в Поморие: Ако имахме подкрепа от брега, братя Средеви щяха да са живи! Почернената съпруга на удавения в Поморие Христо разплака България, вижте разказа й за фаталния инцидент Братът на Михаил проговори пред Флагман за отвратителната истина, довела до двойния разстрел в Слънчев бряг Жестока драма! Вижте трагедията на братята, които се удавиха в Поморие 6-годишната Криси от Бургас се нуждае от 15 038 евро за лечение във Виена Безумие: Отнеха децата на българка заради високия й коефициент на интелигентност (ВИДЕО)
Спомени от соца: Какво се случи с първия съветски свръхзвуков самолет – съперникът на „Конкорд“
Спомени от соца: Какво се случи с първия съветски свръхзвуков самолет – съперникът на „Конкорд“ Последният полет на „Конкорд“ е през 2003-а, но самолетът е обречен още от фаталния инцидент през 2000-а, при който близо до Париж загиват 133 души
Всичко в категорията
Лют скандал между Стоичков и Ганчев заради трансфера на Антон Недялков в Лудогорец Вижте вълнуващата история на Цвети и Станислав от Бургас - любов, заради която си струва да влезеш в огъня Не смятате ли, че и той има право?! Страшна история за много болка! Измъчваха баща ми в затвора, малтретираха го... Лукаку влезе в историята Скандалът се разраства! Сърбия иска наказания заради двуглавия орел, а в Швейцария: Те ни опозориха! Национал при Лотар Матеус и ветеран ще водят "Нефтохимик" към професионалния футбол Някогашният стадион-красавец на Бургас потъна в забвение и разруха, струва ли колосалните 25 млн. лв. (СНИМКИ) Салах стана почетен гражданин на Чечня Балъков: Характерите ни, Пенев и късметът направиха 94-а успешна Паяк на косъм да вдигне колата на героя от световното през 1994 г. Златко Янков Бой на стадиона увенча трагедията на Аржентина (ВИДЕО)
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Обичате ли животните? Това е вашата мечтана работа Взрив от емоции предстоят на сцената на Летен театър – Бургас, дует „Ритон” излиза в юбилеен концерт 450 танцьори ще се хванат на „Хоро край лазурния бряг“ Някогашният стадион-красавец на Бургас потъна в забвение и разруха, струва ли колосалните 25 млн. лв. (СНИМКИ) Умеем ли да се забавляваме и 12-те хейтърски урока, които научихме след снощното пирозрелище в Бургас* Топлофикация-Бургас празнува днес Деня на енергетика Вижте атрактивното бойно учение на флотилията бойни и спомагателни кораби Бургас не помни подобна заря! Ето защо небето над града тази вечер заблестя по невероятен начин (ВИДЕО/СНИМКИ) Кметът Димитър Николов разпореди проверки за достъпността на плажовете в Бургаско Само във Флагман.бг! Вижте Ванс - първата боркиня на Бургас, красавицата разбива стереотипите за силовия спорт (СНИМКИ/ВИДЕО) Кои 12 имена се спрягат за кмет на община Бургас догодина
Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза Нова версия: Мъж с качулка наръгал 11-годишната Никол и връчил ножа на Иван Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Ето го Атанас, който се самоуби след любовна драма в жк „Меден рудник“ (СНИМКА +18) Шокиращо! Серийният мастурбатор от „Меден рудник” вече на свобода, 6 майки го видели да се самозадоволява пред деца Мерцедес се натресе в паркирало БМВ в бургаския жк. „Меден рудник” Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО)
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Още с прерязването на лентата опашките в магазина показаха огромния обществен интерес от страна на местните

Всичко в категорията
Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк Само във Флагман.бг! Вижте кой спаси ударените от гръм щъркели в Айтоско Гръм удари щъркелово гнездо в Айтоско! Хора с големи сърца спасиха две от малките Айтос открива юбилейни „Славееви нощи“ на обновена сцена, вижте пълната програма Ексклузивно! Маскирана банда удари заложна къща в Айтос, взривиха тухлена стена и разбиха 2 каси със злато и пари Ето как паркират "баровците" на Айтос (СНИМКИ) Детски турнир за седми път взриви футболните емоции в Айтос (СНИМКИ)
Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения Парадокс! МБАЛ-Карнобат е на печалба, но няма лекари и загива
Трите варианта на министър Ангелкова за „Слънчев бряг“ АД Чужди летовници в Слънчев бряг продават скъпите си вещи, а се жалват, че са обрани Дъното! Чисто гол турист броди по централната алея на Слънчака (СНИМКИ 18+) 2000 деца от 8 държави показаха красотата на изкуството на фестивал в града на ЮНЕСКО Шокиращо! Антена на мобилен оператор ли? Ето какви щети нанесе съоръжение на „Теленор” на сграда в Несебър Николина Ангелкова и Николай Нанков правят нова проверка на Какао бийч Шеф-готвач: Храна, която е престояла повече от 2 часа на бюфет - трябва да бъде бракувана, не е безопасна Директорка забучи мъжки полов орган на торта и гордо се показа! Трябва ли да я виним за постъпката й? Несебър е отличник в социалната област, грабна два приза Камен Донев гостува в Свети Влас тази събота! 32 преместваеми обекта и на трите плажа в Слънчев бряг са с нарушения
Ахелой посреща над 1000 участници в Международния фестивал „Радост на морския бряг“
Ахелой посреща над 1000 участници в Международния фестивал „Радост на морския бряг“ Програмата ще започне днес от 18.30 часа с дефиле на многобройните таланти

Всичко в категорията
Огромен кошмар очаква българския милионер Тони Кичуков при връщането му в Созопол
Огромен кошмар очаква българския милионер Тони Кичуков при връщането му в Созопол Кръчмар спря достъпа до луксозния му апартамент на Каваците, готви се да отвори плажно заведение в басейна на комплекса му

Всичко в категорията
Къмпингуващите, окупирали незаконно Корал, реват: Лазим като хлебарки в шубраците, за да стигнем до плажа (ВИДЕО) Мореплавателят Дончо Папазов празнува в Царево 30-годишнина от обиколката на света (ВИДЕО) Само във Флагман.бг: Фиат изгоря като факла в Царево (СНИМКИ) Плаж „Корал“ обграден като концлагер, летовници вървят през трънаци, за да стигнат до пясъка (ВИДЕО) Рокада! Освободиха зам.-кмета на Царево Николай Христов, замени го Златина Кирякова Трагедия! Трупът на млад мъж изплува на плажа в с. Лозенец Майстори от Странджа предават знанията си на млади архитекти и инженери Лапчев: Плажовете ни трябва да са чисти, но защо сметката да я плаща жителят на Община Царево? (ВИДЕО) Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО) Удар! Закопчаха престъпници тарашили магазини в Созопол и Царево Изследователи от цялата страна се събраха на форум в Ахтопол
Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ) Всички язовири в Община Средец с концесионери, кметът: Пресният пример в Камено още ни е пред очите! Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец Екшън до училище! Арестуваха 15-годишен зад волана на краден „Фиат” Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ)
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо От ОД на МВР потвърждават за образувано досъдебно производство срещу Данчо Горския,  гръмнал демонстративно куче в центъра на града

Всичко в категорията
Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Кметът Жельо Вардунски приветства учениците и им пожела весело и ползотворно лято

Всичко в категорията
Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област Кметът на Камено Жельо Вардунски: 24 май е денят на духовно единение на нацията ни! Любимите книги оживяват пред децата на Камено Нафиркан бургазлия си спретна луда гонка с ченгетата, заби се бетонен блок
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа
Чужди летовници в Слънчев бряг продават скъпите си вещи, а се жалват, че са обрани Интервю Всички интервюта Главен инспектор Живко ДАСКАЛОВ, началник на РУ-Несебър: Чужди летовници в Слънчев бряг продават скъпите си вещи, а се жалват, че са обрани
Имаме система да разобличим застрахователните измами, през 2017 г. разкрихме 17 подобни случая

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Трите варианта на министър Ангелкова за „Слънчев бряг“ АД Вероятността за ликвидация на дружеството, както иска Валери Симеонов, е малка Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 24.06.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Днес сте обсебени от манията за съвършенство. До каквото се докоснете, искате да блести като бижу. Предстои ви вълшебна вечер, но не се пресилвайте с подготовката! По-важно е да е весело на всички. В този ден е добре да споделяте идеите си и да търсите подкрепа. Може да възникне ситуация, при която да се наложи да вземете бързо решение. Изисква се да подходите отговорно, защото от избора ви ще зависи не само вашето бъдеще. Пазете стомаха, не преяждайте! Днес нямате търпение, като хала сте и искате това, което сте замислили, да стане от първия път. Несполуките ви изнервят. Ако не контролирате емоциите си, ще развалите настроението на близките си. Справите ли се с премеждията пък, ще се превърнете в център на вниманието. В този ден навярно ще се убедите, че стават чудеса. Може да сбъднат мечтите ви. Не забравяйте обаче да се помолите за това, от което имате нужда! Може да се озовете в една компания с човек, с който макар пътищата ви да са се разделили, продължавате да обичате. Погрижете се за външния си вид! Трябва да сте красиви и изискани, но не стойте прекалено дълго пред огледалото, за да не ви отнеме енергията! Вслушайте се в съветите на по-възрастните хора! Не яжте с телефон в ръка! За флирт не му е времето сега. В този по-лесно ще постигнете целите си. Отделете обаче повече внимание на близките си, зарадвайте ги! Направете подарък на детето си дори и да няма повод! Съобразете се с желанията на хората, които обичате! Не ги обвинявайте за своите грешки! Иска ви се да празнувате, но днес може да програмирате бъдещето. Не е нужно да сте завършили курс за маг, за да може с мисъл-форма да привлечете успеха, да имате късмет и пари. Трябва ви само вяра. Визуализирайте това, което искате да ви се случи! Това е ден за молитви. Желанията ви ще бъдат чути, ако след „Отче наш“ ги споделите с Бог и се помолите. Важно е обаче те да не са във вреда на някого. Не молете за пари или за имоти! Болестите на този ден са лесно излечими. В този необикновен ден не стойте като страничен наблюдател, а се включвайте в купона! Изненадайте близките си, като създадете приказна атмосфера в дома си! Направете нещо специално за тях и им кажете, че ги обичате! Може да се каже, че за вас това е денят на прегръдката. Желанието да обменяте душевна топлина с тези, които обичате, сега е по-силно. Ако обаче някой ви критикува, не се обиждайте, а приемете думите му като съвет! Може да извлечете полза от това и да станете по-добри. Нуждаете се от морална подкрепа. Не се колебайте да потърсите помощ от приятели! Те гледат на проблемите ви от друга гледна точка и благодарение на това ще може да намерите бързо и лесно решение. Внимавайте какво си пожелавате! Думите придобиват магическа сила и всичко, казано на глас, може да се претвори в живота. Може да се срещате с роднини и приятели, да обсъждате идеи и да кроите планове за бъдещето. Внимавайте с алкохола!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип