×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Затвор за мъж - източил хилядарка от картата на приятел и ги профукал за хазарт


11 Февруари 2018, Неделя, 15:35 ч.

Дупничанин влиза в затвора, след като източи 1031,49 лева от картата на приятел и похарчи парите за залагания в интернет. За по-малко от месец хазартният тип използвал кредитната карта на колегата си рекордните 67 пъти за онлайн играта си, съобщава struma.bg.

Той ползвал картата за времето от 17.11.2015 г. до 31.12.2015 г. в гр. Дупница, въвеждайки кода за оторизация на неприсъствено плащане без съгласието на титуляря й, за да извърши онлайн разплащания в сайта за хазартни игри. Двамата се познавали от години, а няколко месеца в края на 2015 година по стечение на обстоятелствата във фирмата, в която били ангажирани, често пътували заедно в командировка. Налагало им се дори да спят в една стая.  

По време на едно от пътуванията, докато колегата му спял, дупничанинът си записал всички данни от картата. Първият трансфер е от 17 ноември същата година, тогава той заредил играта в интернет с реални пари, като използвал данните от кредитната карта на приятеля си.  

Интернет играта имала платени опции, чрез използването на които всеки играч прогресирал по-бързо в нея. Така дупничанинът играл до Нова година, използвайки платените опции на играта, като въвеждал номера на чуждата банкова карта. Колегата му при опит да пазарува в магазин в Дупница останал неприятно изненадан, че не може да заплати стоката поради липса на кредитен лимит. В хода на съдебните дирения запаленият играч се признал за виновен, той не използвал ПИН кода на картата, тъй като в този вид залагания било достатъчно само да въведе фабричния код.  

Окръжният съд в Кюстендил наложи наказание лишаване от свобода за срок от две години, което да се изтърпи при първоначален строг режим. За престъплението са предвидени две кумулативни наказания, лишаване от свобода от 2 до 8 години и глоба до двойния размер на получената сума. Съдът обаче отиде на минимума, тъй като хазартният дупничанин призна вината си. Той ще трябва  да заплати в полза на държавата по сметка на ОД на МВР – Кюстендил и сумата от 608, 58 лева, представляваща направени разноски за експертиза на етапа на досъдебното производство.  

Присъдата подлежи на обжалване или протест пред Софийския апелативен съд в петнадесетдневен срок.


В категории: Крими


Коментари
Обир като на филм
Обир като на филм 09/06/2024, Неделя 11:41 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Целта ни е да се случат нещата по максимално най-добрия начин, каза водачът на листата на "Синя България" за 2 МИР Бургас Плажуват или гласуват бургазлии на 9 юни, вижте емисията на Флагман.бг в 13 часа Плажуват или гласуват бургазлии на 9 юни, вижте емисията на Флагман.бг в 13 часа На много политици ще им се прииска да направят май поне един-два шамански ритуала за дъжд Бойко Борисов за снимката на Румен Радев от Бургас: Гларус и позьор! Бойко Борисов за снимката на Румен Радев от Бургас: Гларус и позьор! Вчера страшно се забавлявах. Нали всички сме каратисти, футболисти, каза лидерът на ГЕРБ Севим Али, ДПС: Гласувах за просперитета на България Севим Али, ДПС: Гласувах за просперитета на България Севим Али проведе открита кампания, в която пое конкретни ангажименти, по чието изпълнение той и депутатите на ДПС ще работят в 50-ото Народно събрание Жечо Станков, ГЕРБ-СДС: Гласувах, за да е Бургас отново приоритетен регион на правителството Жечо Станков, ГЕРБ-СДС: Гласувах, за да е Бургас отново приоритетен регион на правителството Трябва да прекратим експериментите в държавата и начело да застанат хора с опит, които могат да решават кризи, подчерта водачът на листата Обир като на филм Обир като на филм Маскиран и въоръжен ошушка тото пункт в Свищов Димитър Найденов, ПП-ДБ: Да отидем всички до урните, за да потопим купения и манипулиран вот Димитър Найденов, ПП-ДБ: Да отидем всички до урните, за да потопим купения и манипулиран вот Кандидатът за депутат проведе активна кампания   Избиратели малко, народът се юрна да бере череши Избиратели малко, народът се юрна да бере череши По традиция вота в Градец минава със засилено полицейско присъствие Новините на Флагман.бг в 11 часа: Неочаквата активност в Бургас, проблеми с машините и СИК-ове Новините на Флагман.бг в 11 часа: Неочаквата активност в Бургас, проблеми с машините и СИК-ове Има проблеми с машините в поне пет секции в Бургас Проблеми с машините за гласуване в Бургас и в Сандански, а в Благоевградско и Хасковско печатат празни бюлетини Проблеми с машините за гласуване в Бургас и в Сандански, а в Благоевградско и Хасковско печатат празни бюлетини  След около 20 минути проверки и проби от техническо лице се установи, че машината в бургаското ОУ "Княз Борис I" не е била включена в контакта
Идва ли краят на войната в Украйна? Идва ли краят на войната в Украйна? Европейски лидер заговори за мирни преговори с Русия  Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Според адмирал Бауер алиансът все още не вижда промени в готовността на руската ядрена триада Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Не е изненадващо, че САЩ вече не гледат на Великобритания като на "военна сила от най-висок порядък“, коментира Стюарт Крауфорд Почина бивш треньор на Созопол Почина бивш треньор на Созопол Михаил Ралев е имал онкологично заболяване Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Съпругата на принц Уилям изразява своето съжаление, че е пропуснала последната репетиция за Trooping the Color Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Хората, които са на почивка в Северна Гърция, могат да гласуват в секцията, която би рекордите по гласуване през 2021 година Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си Изсипаха торби с пари на пътя Изсипаха торби с пари на пътя Вирусните кадри бързо се разпространиха в социалните мрежи Владимир Путин се готви за смъртта си? Владимир Путин се готви за смъртта си? Руският президент готвел дъщерите си за наследници Гигантски астероид се приближава към Земята Гигантски астероид се приближава към Земята Разстоянието от него до нашата планета в най-близката точка ще бъде 7,37 милиона километра 
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори