×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Писател: Не се ли ръкувате с брадата жена или мъж с гърди, може да бъдете осъден


Писател: Не се ли ръкувате с брадата жена или мъж с гърди, може да бъдете осъден
Наблюдавайки света, се моля да не бъда жив, за да видя самоунищожаването на нашата раса, която е моторът на цивилизацията, каза Ангел Хаджипопгеоргиев
02 Февруари 2018, Петък, 10:13 ч.

Хората с нестандартна полова идентичност искат да са богове и да променят природата, каза Ангел Хаджипопгеоргиев

Съвсем скоро ще бъдем съдени за дискриминация, дори само откажем да се ръкуваме с някоя брадата жена или мъж с гърди. Това каза в интервю за в. „Компас“ писателят-езотерик Ангел Хаджипопгеоргиев. Той коментира текстове от Истанбулската конвенция, която повечето българи свързват не с насилието над жени, а с „джендър“ утопията.
„Всеки афроазиатски терорист ще може да заяви, че се самоопределя като жена и затова е преследван в Сирия или някъде другаде, което моментално ще му осигури постоянно пребиваване в Европа, помощи, дом и всичко останало, като независимо от твърденията си той ще си граби и изнасилва бели скандинавки или германки напълно безнаказано“, заяви авторът на „Исусови хроники” и „Гняв“.
„Като отговорен човек с голямо семейство и перманентна гражданска позиция се обявявам срещу Конвенцията, но горчивият ми житейски опит с огромно разочарование ми подсказва, че независимо от всичко, документът ще бъде ратифициран под натиска на ЕС и САЩ. Можем неспокойно да се признаем за победени, защото нещата са необратими както с ислямската инвазия, така и с нашествието на нетрадиционните в полово отношение същества“, добавя писателят.
„Лично аз нееднократно съм заявявал, че агресията на хората с розови задници и палави езичета е в постоянна ескалация през последните десетилетия и не става въпрос за идеята „равноправие“. Не, тези със „странна сексуалност“ явно са решили да бъдат по-високо от хетеросексуалните „нискоинтелигентни дебили“ и тенденцията бавно пълзи нагоре и напред, напълнила европейските властови структури с безполови и бездетни лидери“, коментира Ангел Хаджипопгеоргиев.
„Радвам се, че все още има нормални българи, които застават в защита на децата и семействата си и са срещу Конвенцията, т.е. срещу този хитро скроен пасквил. С величествената идея, защитаваща уж жените от насилие, са вмъкнати по йезуитски начин текстове, които дават зелена улица на разни същества с „нетрадиционна сексуална ориентация“, „идентичност, основана на пола“, да защитават от дискриминация мигранти и вменяват задължително получаване на бежански статут, ако мигрантът е застрашен по някои от цитираните категории, които, разбира се, не са всичките тук, но форматът не позволява да поставям текстове от документа“, заяви писателят, който от няколко години живее в Англия.
„Във Фейсбук се вихрят яростни дебати, където една обособена групичка защитници на конвенцията нападат всеки, който е прозрял уловките й, както и основната цел на документа. Лично аз бях обиждан по всякакъв възможен начин и провокиран към ответна реакция, защото българският ми темперамент и погнусата ми от подобни „същества“ не ми позволиха да остана безучастен. В отговор на това вече трети ден профилът ми е блокиран“, споделя той.
„Явно думата “педал“ е страшно обидна и застрашаваща, докато заплахата да бъда физически унищожен „като вредно насекомо“, епитети като „гнусен червей“ и „нискоинтелигентен простак“ са напълно безобидни, може би защото произхождат от тези нежни, крехки и безпомощни същества, които се нуждаят спешно от международен документ за узаконяването на тяхното доминиране в цивилизования свят“, добавя мъжът, който преди около два месеца въстана срещу предателите и простаците, които унищожават българската култура, образование и духовност.
Тогава той каза, че управляващите и техните марионетки, които контролират музикалния и книжния пазар, са продажници, които изпълняват чужди заповеди.
Според него, мозъците на децата ни могат да бъдат промити, ако се допусне включването на джендърите в образователния процес.
„Разбира се, от голямо значение е половата просвета, но от още по-голямо значение е начинът, по който се поднася на учениците и кой я поднася. Както се оказа вече, че доста „различни“ са действащи преподаватели, то те могат да си правят свои трактовки на информацията, както небезизвестният Емил Джасим тълкува българската история. Ако искаме да оцелеем като народ и биологичен вид, то трябва да се съпротивляваме срещу всяко посегателство върху нашите етично-морални, духовни и традиционни ценности, които са под постоянна атака, но пък са успели да ни запазят като народ през вековете“, подчерта Хаджипопгеоргиев.
„Полът вече стана и социално понятие под давлението на джендър-идеологията, която впрочем е създадена от лесбийката Джудит Бътлър. Тя заявява: „Няма мъже и жени. Полът е фантазия“ и дава невероятна възможност на хомосапиенсите да забравят кои са и каква им е идеята за съществуване. И в контекста на това изречение ми се ще да отбележа явното си дългогодишно вече дивене защо лесбийката се обижда, ако я наречем „лесбийка“, геят се обижда на думата „педераст“, което е абсолютно същото, негърът се сърди на думата „негър“, а циганинът – на думата “циганин“, коментира писателят.  Защо белият човек не се обижда, ако го нарекат „бял“ и германецът не се дразни на думата „немец“, пита той.
„Става отново дума за хитър еврейски ход, даващ на всички тези хора възможност да упрекват в расизъм, нетолерантност и хомофобия останалите „нискоинтелигентни простаци“, които не желаят децата им да са с меки китки и да бъдат пребивани и ограбвани от гадно миришещи подобия на хора“, добавя авторът на „Гняв“.
Наблюдавайки света около себе си се моля да не бъда жив, за да видя самоунищожаването на нашата раса, която е моторът на цивилизацията, споделя той.
„За съжаление човекът се различава от животните не с това, че употребява алкохол и наркотици, а поради ядреното ядро на самоунищожението, което съхранява дълбоко в себе си. И е крайно време, дори даже сме закъснели за осъзнаване на факта, че сме създадени да еволюираме Вселената, а не да се отдаваме на нестандартни удоволствия и създаване на грозота, и кич в изкуството“, подчерта писателят.
„Творците, които са ни „посели“ на тази прекрасна планета, се надяват да оправдаем очакванията им и да изпълним мисията си, която е дълбоко закодирана в нашите гени и която мисия никой „джендър“ не може да изтрие по никакъв начин“, каза още той.

В категории: Животът


4
Коментара по темата
4.
Rimisark
12.04.2023 08:02:07
1
0
Би трябвало да си се изплашил, освен ако не си еврогейски джендър с брадясали срамни устни.
3.
брадясал
02.02.2018 14:24:43
4
2
Въй, въй ... много се изплаших. Брадати жени ще ни разкажат играта, ако не изгоним предателите, дето ни ги натрапват.
2.
глас народен
02.02.2018 14:14:07
2
3
Джендърите докараха джендъри. Ама най-големите джендъри са тези дебили, дет ги псуват и продължават да си ги избират.
1.
истината
02.02.2018 14:08:37
3
5
Писателят казва самата истина. Гей лобитата ни завладяват и скоро ще започнат да извращават децата ни заради продажните политици. Време е да изкрещим "Те погребаха България" и да ги подпукаме докато не се изнесат от святата ни земя!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори