ГЕРБ с бясна декларация срещу БСП: Децата най-после ще научат, че са оцапани с кръв от главата до петите


31 Януари 2018, Сряда
Автор: Лъчезар Лисицов, снимки: Авторът

Управляващите защитиха образователния министър Красимир Вълчев след искания за оставката му


Парламентарната група на ГЕРБ излезе с изключително остра декларация по повод искане на оставката на министъра на образованието Красимир Вълчев от страна на БСП. Повод за напрежението е идеята за изучаване на тоталитарния комунистически режим в училище.

Декларацията от името на ГЕРБ прочете депутатката Галя Захариева в самото начало на пленарния ден.

БСП иска оставката на министъра, заради идеологизация на образованието“! Като чух това, си помислих, че става въпрос за виц или лоша шега. Та как е възможно именно тези, които сталинизираха българското образование през 40-те и 50-те години на 20-и век, сега да се прокламират като борци за деполитизация?! Тези, които след 1944 година проведоха масови чистки на директори и учители, и на тяхно място назначаваха неграмотни хора без гимназиално образование, само защото са участвали в грабежите на мандри преди Девети?! Тези, които изхвърлиха от българските учебници произведения като „Епопея на забравените“ и „Под игото“ на Иван Вазов, заради буржоазни възгледи на автора, а писателят Димитър Димов бе принуден да пренапише романа си „Тютюн“, за да е „политически коректен“?! „Не е възможно!“ – казах си!
Но после се замислих и осъзнах, че не само е възможно, но е и логично. Искат оставката на министъра на образованието, защото е отстоял справедливото решение кървавата история на комунизма в България да бъде изучавана от децата ни! Сиреч, децата ни най-после да научат, че тези същите, които наскоро проведоха с гордост 49-ия си конгрес, са оцапани с кръв не до лактите, а от главата до петите”, обяви Захариева.

От БСП първо блъскаха по банките, после започнаха да ръкопляскат нервно. В един момент обаче те започнаха да крещят гневно срещу говорителката.

Галя Захариева продължи речта си. Тя се обърна към образователния министър Вълчев с думите „това другарите от ляво няма как да Ви го простят”
„Защото за разлика от останалите държави от Източна Европа, в които съвременните социалистически партии се разграничиха от комунистическото минало на предшествениците си и дори осъдиха действията им, в България БСП приема с гордост цялата история на БКП. История, изпълнена с тероризъм и атентати, масови убийства и концентрационни лагери, унищожаване на възрожденския български елит и национални предателства в услуга на СССР. Очевидно е, че БСП има проблем с отношението си към демокрацията.
Колеги от ляво, вие защитавате режим, определен като тоталитарен, наравно с националсоциализма и фашизма, не от нас, а с декларация от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, както и от Европейския парламент. Освен това комунистическият режим в България е обявен за престъпен със закон на българското Народно събрание още през 2000 година, много преди създаването на партия ГЕРБ, а присъдите на така наречения „Народен съд“ са отменени поради множество процесуални нарушения и липса на доказателства още през 1996 година от Върховния съд на Република България.  Вие дори отивате по-далеч, като защитавате събития, от които БКП се е отрекла още на Априлския пленум – тоест днешната БСП е по-антидемократична дори от късната БКП.
Срам и позор, г-жи и г-да псевдосоциалисти!
”, отсече депутатката.

По-голямата част от парламентарната група на „БСП за България” напусна залата, въпреки че лидерът Корнелия Нинова и нейното най-близко обкръжение останаха на местата си.

Галя Захариева продължи декларацията си: „Парламентарната група на ГЕРБ категорично подкрепя министъра на образованието Красимир Вълчев и неговия екип!
Образованието е основен приоритет за правителството на Бойко Борисов и работата на министър Вълчев до този момент е изцяло в подкрепа на политиките на ГЕРБ. Като най-голямата българска партия в център-дясното политическо пространство и уважаван член на Европейската народна партия, ние няма да допуснем за пореден път преоблечените със съвременни одежди комунисти да прикрият престъпното си минало и да се представят пред бъдещите поколения като демократи и патриоти. Историята трябва да бъде учена такава, каквато е, защото не може да се търси баланс между жертвите и техните палачи. Само истината ще ни направи свободни!”

В декларацията си ГЕРБ отправиха критики и към формациите от т. нар. стара десница, че не се чувало да подкрепят идеята за изучаване на комунистическия режим. Галя Захариева припомни, че в периода 1997 – 2001 г. не е била извършена лустрация, въпреки че тогава старата десница имала цялата власт.

Валери Жаблянов от БСП излезе с контрадекларация. Той обяви, че ГЕРБ на практика са разкритикували своето ръководство, което също е свързано с БКП.

В категории: Просвета , Политика


28
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
28.
lgslgzlgzlxlyzlyzlgzlgzlgzlgxlgxlg
31.01.2018 13:41:23
5
1
КУМУНИЗМА, КАПИТАЛИЗМА, ФАШИЗМА И ВСЯКА ДРУГА КЛИЗМА СА ПРОИЗВОДНИ .......НА ЦИОНИЗМА. ....НА ТЕОДОР ХЕРЦЕЛ. .......
27.
до 9 Гробаджията
31.01.2018 13:34:15
5
7
А-аа! Помним, помним... Много по-зле беше при: Жан Виденов, Андрей Луканов и Сергей Станишев.
И при ГЕРБ не цъфтим и вързваме, но да се казва, че те били най-зле е тъпо. Истината е, че всеки път когат управляваше БСП, беше доста по-зле.
26.
гчйгйчгйчгйчгъмъмгйчгйцйг
31.01.2018 13:28:57
3
0
ПРАВИЛНО ВАСИЛ ЛЕВСКИ .....ОТ .......ДЕТРОЙТ. ...USA. ....ПРАВИЛНО. ...АКО ЦЕНИТЕ И ВЗЯТКИТЕ. ...НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯХА ОТ ГЕРБ 99 % БИВШИ КУМУНИСТИ ИЛИ ДЕЦА НА КУМУНИСТИ. ......КУМУНИЗМА , КАПИТАЛИЗМА, ФАШИЗМА И ВСЯКА ДРУГА КЛИЗМА, СА ПРОИЗВОДНИ .....НА. ......ЦИОНИЗМА. ......ФАКТ. ......
25.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
31.01.2018 13:23:22
1
6
лайньята на комунизма сме ги яли.
Това да си затворен и ограничен “в името на народа” сме му сърбали попарата.
Ходете в Северна Корея и Венецуела ако искате да видите как хората умират от глад когато се изтегли бизнеса и комунягите диктуват.
Този филм сме го гледали.
Мързела никога няма да победи труда.
Правителствени цени никога няма да оцелеят
без да са пазарни цени.
Нищо няма да оцелее ако не е свободно да търгува и да си плаща.
НИЩО.
Човека създава цивилизации чрез труд.
И този труд му трябва система.
Капитала и пазара е тези система, не комунизма.
Мисля че ви стана ясно.
24.
Ххх
31.01.2018 13:05:35
6
0
Ами при положение че ГЕрб са децата милиционери на БСП крайно време е да разберат
23.
ГЪГЙЧГЮЛЖЮЛЖЮЖЛЯЛГЙЛГЙЛГЮЛГ
31.01.2018 13:04:23
4
0
КУМУНИЗМА, КАПИТАЛИЗМА, ФАШИЗМА И ВСЯКА ДРУГА КЛИЗМА....СА ПРОИЗВОДНИ ..НА ЦИОНИЗМА.....ПРИМЕР. ...СТАЛИН, ЛЕНИН, ТРОЦКИ И 100 % ОТ ЧЕКИСТИТЕ КОМИСАРИ ..УБИЙЦИ СА ЕВРЕЙЧЕТА ...ХИТЛЕР, ФРАНКО, МУСУЛИНИ , ПИНОЧЕТ СА ЕВРЕЙЧЕТА, МАРКС И ЕНГЕЛС ФИДЕЛ КАСТРО. ...ТОЖЕ. ....РОКФЕЛЕР , РОТШИЛД И СОРОС УНГАРСКИЯ ЦИГАНИН ...АНГЛИЙСКАТА. ..ХОЛАНДСКА КРАЛИЦА. ..ТОЖЕ. ...ПУТИН , МЕРКЕЛ, ЕРДОГАН, .......ЕВРЕЙЧЕ Е И НАШАТА ЛЮБИМА ....ТИКВА /МАЙКА ЕВРЕЙКА / ....ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ПАСМИНА ОТ ...ГРОБ. ...ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ПО ПЪПЕШОВИДНИТЕ ГЛАВИ. ..ЧЕРНИТЕ ФИЗИОНОМИИ. ..И ПО 3 ТЕ ДЕЦА. ........ВСИЧКИ СА ПРОИЗВОДНИ НА ЦИОНИЗМА НА ...ТЕОДОР ХЕРЦЕЛ. ....
22.
do 18
31.01.2018 12:55:45
6
1
по тъп човек скоро не бях виждал. Ти изобщо знаеш ли тия гейове дето гласуваш за тях какви са, че ти пълнят ушите с лимонада и ти им вярваш като глупак.
21.
Рокафелер
31.01.2018 12:24:10
4
10
Бургас, целувайте ръце на нашия кмет
защото можехте да имате някой галош
а не такъв хубав представителен човек
който вече години се бори да си върнем славата.
Ама няма да стане като вие спите!!!!
20.
Наблюдаващ
31.01.2018 12:23:51
3
1
Комунистите се карат/Разбирай --Мафията не може да се разбере кой какво да краде .Че е имало комунистически режим спор няма ,но той не свършва 1989г.а продължава с мутренския режим-до ден днешен.1950 г. е извършена Национализация ,1997г е извършена Приватизация.Разлика между двете НЯМА .Така че режима не е свършил.Ако ще пишете история то трябва да изчакате прехода не е завършен,Той Продължава ,до пълното обезлдаване на България.
19.
Хора!!!!!
31.01.2018 12:22:42
5
6
Комуниста е враг на умния човек.
Комунизма е системата на тъпите назадничави
примитивни народи, те не разбират че света
е Дарвински ами не Ей така.
18.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
31.01.2018 12:20:27
5
11
Подкрепям ГЕРБ. Долу БСП.
Досега трябваше да изгният в затвора всички комунисти.
Прочетете малко Ayn Rand, Milton Friedman, Ludwig Von Mises и ще видите защо те бяха забранени и не се изучаваха под игото на комунизма.
Геноцида на империална Москва да убива съседите си и тези които са дали азбъката на славяните е комплексна защото Москва е едно побъркано циганче ислямист които е полудяло и вече се самоубива под глупендерското джудже Пути.
17.
ГРОБ
31.01.2018 12:07:02
10
2
Бащата на Лиляна Павлова е зам.-ректора на ВСУ проф.Павел Павлов ,а майка и Рая е рускиня. Дедо и в ЦК на БКП. Типична ГРОБ-аджийка. Дедо и се върти в гроба.
16.
Митничар
31.01.2018 11:33:00
5
1
Паразити яжте пийте европа черпи още 2 години след тва ще видим откъде
15.
*********
31.01.2018 11:29:18
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
ANTONIO RESIO
31.01.2018 11:25:37
11
2
Всички от ГЕРБ са комунисти,родата им са комунисти и са на тези постове защото са комунисти.Бойко Тиквата-втори братовчед на Иван Славков,охранител на Тодор Живков,Цв.Цв-баща му е шофьор от УБО на Григор Стоичков,после на Станко Тодоров,оная кифла Лиляна Павлов-дядо й шеф на БКП-Варна....помияри
13.
До mdaaa
31.01.2018 11:09:17
8
6
Подкрепям те напълно!Жалко че толкова малко хора са разбрали написаното!
Но за днешния Бургас това е нормално.
12.
ГРОБ
31.01.2018 10:56:52
16
3
Интересно ми е тия ГРОБ къде са учили? За тяхно сведение в НРБ образователната система беше заимствана от СССР, а там беше още от царско време немската . Така,че тия пръдльовци грачат срещу "бащицата" Меркел. А Вазов се е учил винаги. Тия в кое даскало са учили?
11.
баба Мара
31.01.2018 10:54:03
9
2
"Сетила се Мара - кога да се обара".

На това му се вика, след дъжд - качулка. Докато другите бивши соц. държави отдавна захрачиха комунизма и отвориха досиетата на доносниците, ние се правихме на "умрели лисици". Сега вече е късно, отровата е проникнала навсякъде. А, тези герберастки декларации са само пушилка! Да не си мисли някой, че ще отворят досиетата, макар и късно. Неее, няма да стане. А, и учебните програми за това изучаване на комунизма, ще се напишат така, че пак да не се узнае нищо. И това ще е поредната пушилка.
Ама, карай да върви и парата на депутатите да върви.
10.
onzi
31.01.2018 10:53:37
8
0
А дупетатката от герб галя василева как я кара?
9.
Гробаджия
31.01.2018 10:52:21
13
6
Българската история не помни по-големи боклуци,продажници и бандити от ГРОБ...Затрихте България,изроди нещастни..
8.
1001
31.01.2018 10:49:50
11
3
ИЗРОДИ ОТ ГРОБ...БОКЛУЦИ
7.
1001
31.01.2018 10:49:50
10
3
ИЗРОДИ ОТ ГРОБ...БОКЛУЦИ
6.
*********
31.01.2018 10:48:32
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Хаха
31.01.2018 10:47:38
12
0
За прехода и мутренските групировки що не пишат? От тогава са минали над 20 години. И това е история на България
4.
Пусть всегда будет СОЛНЦЕ
31.01.2018 10:28:32
13
2
ВСУ-Варненски Свободен Университет е стартирал обучение по специалност ;Образователно квалификациона степен и професионална квалификация МАгистър ДЖЕНДЪР политики и Правна Сигурност(ректор на ВСУ е бащата на Лиляна Павлова-Павел Георгиев) .Да "благодарим" на ОбразУвателна министър за НОВИТЕ Специалности които с а в крак с времиту.Утре може би във БСУ ще открият Магистър по садо-Мазо практики с квалификация канибализъм
3.
titi
31.01.2018 10:28:01
12
4
Що за истерия от управляващите.Историята трябва да обхваща всички периоди през които е минал нашия народ.Имаше и фашизъм и комунизъм.Няма нужда от крайности.
2.
СРАМ И ПОЗОР за ПРОКУРАТУРАТА и ГЕРБ
31.01.2018 10:23:00
8
0
НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ С ЯВНИТЕ ИМОТНИ ИЗМАМИ В НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ТОВА "АЙТОС"
ОТ СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА ,НО ПРИ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 АЙТОС
1.
mdaaa
31.01.2018 10:06:05
18
15
Подкрепям декларацията на ГЕРБ. Предлагам всички, които са завършили средното и висшето си образование по време на тоталитарния режим в периода 1944 - 1989 г. (и може би още 4-5 години отгоре) публично чрез Държавен вестник да се откажат от дипломите си, защото са придобити в училища, институти и университети, в които са е преподало "Основи на комунизма" (11 кл.) и "История на БКП" и "Политическа икономия" и "Научен комунизъм" със семестриални изпити накрая. Т.е. всички демократи и репресирани от тоталитарния режим със средно и висше образование без възражение са изучавали тези дисциплини. С отказа си от дипломите те ще попълнят Алеята на славата на борците с комунизма. В противен случай - празни приказки.
Лъчезар ЛИСИЦОВ Автор
Лъчезар ЛИСИЦОВ


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ) Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ)
Тъжна вест: Почина една от емблематичните личности на Поморие Руска Митева
Тъжна вест: Почина една от емблематичните личности на Поморие Руска Митева Тя е основател на Яворовата школа в морския град, а за заслугите си е удостоена със званието "Почетен гражданин на Поморие

Всичко в категорията
Имаме „много сериозен проблем“: Появи се нов вид насилие заради броя лайкове във „Фейсбук“ Край на ерата Ценко Чоков: Избраха Страхил Стоянов от ГЕРБ за кмет на Галиче (ВИДЕО) Живко Господинов поздрави читалището в Изворище за 80-годишния му юбилей Чехия смята кроната за по-изгодна от еврото. Защо ли? Борисов пред Порошенко: Вълшебната дума е 'мир' Икономист за доклада на ЕС: България е отличник на Балканите, целият свят съди за еврозоната по нас (ВИДЕО) Не върви аз да го казвам, но позициите на Валери Симеонов са много по-близки до СДС, отколкото тези на „Зелените“ Край на зеления рекет! ВАС пусна обхода на АМ "Струма" през Кресненското дефиле Борисов ще посети Киев преди Москва Осман Октай: Бойко не се появява на големи събития от страх да не бъде освиркван и замерян с яйца и домати БСП-Бургас избухна срещу ГЕРБ, неглижират докладната ни, изобщо я няма в дневния ред
Удар на митничарите на "Лесово": Откриха 1.5 кг златни накити в тайник на лек автомобил
Удар на митничарите на "Лесово": Откриха 1.5 кг златни накити в тайник на лек автомобил ​По случая също се провежда досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура Ямбол


Всичко в категорията
Бивш окръжен прокурор се изправя пред съда заради покровителстване на престъпна група
Бивш окръжен прокурор се изправя пред съда заради покровителстване на престъпна група Събрани бяха доказателства, че той е разпореждал на служител да заплашва свидетели
Всичко в категорията
Наглият Тайфи, затрил шестима с отровната си ракия, се изгаври с почернена майка пред очите на всички Ударната бригада на Слънцето - пожалена за жесток побой над руснаци Прецакаха жестоко Гринго, вижте как затворнически шефове спъват освобождаването му Извънредно! Закопчаха с белезници в съдебната зала обвиняемия за кървавата драма в Свети Влас Опиталият да убие бившата си Кирил проговори, вижте оръжието на престъплението Повдигнаха обвинение срещу шофьора на тира, ударил автобус Осъдиха 8 души за мелето между агитките на ЦСКА и Локо (Пд) в зала "Колодрума" Съдът отстрани от длъжност кмета на „Младост” Десислава Иванчева и зам.-кметицата Петрова На закрито заседание: Апелативните магистрати обявиха за незаконно решението на съдия Захариев да освободи обвинен в опит за убийство Чрез майка си: Десислава Иванчева кадрува от ареста – назначи пиара си за зам.-кмет на „Младост” Хванаха Иванчева да движи преписки от ареста, отстраняват я от длъжност
Черноморските круизни пристанища бяха във фокуса на Генералната асамблея на MedCruise
Черноморските круизни пристанища бяха във фокуса на Генералната асамблея на MedCruise По покана на ръководството на пристанище Бургас президентът на MedCruise Айрам Пастор ще посети Бургас в края на месеца

Всичко в категорията
Експерти искат задължителни прегледи за сънна апнея за професионалните шофьори Първо в Бургас! До 2025 г. у нас ще се появят 10 зарядни станции за водородни автомобили Таксиджиите готвят жестока секира за пътниците си! Искат тарифите да скочат до... Чехия смята кроната за по-изгодна от еврото. Защо ли? А така! Бизнесмените по родното Черноморие го закъсаха много, няма кой да им работи Започва ли ново вдигане на цените на такситата в Бургас, компания шоково повиши услугата Колко и какви нови жилища има в Бургаско Заплата от 7 хил.лева в Бургас? Мисията е възможна, вижте кои фирми са готови да наемат стотици служители Ръст на резервациите по интернет за сезон 2018, хотелиери залагат на бг туристи с атрактивни промоции Огромен гаф с новото лого на МТЕЛ, вече има такова и това е фирма за части Първо във Флагман.бг: Продават емблемата на Стария Бургас - Хатевата къща, вижте цената й
Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си
Културно-просветен Бургас: На трето място е в страната по брой читалища, бележи значим ръст на членовете
Културно-просветен Бургас: На трето място е в страната по брой читалища, бележи значим ръст на членовете 35% от клубовете в областта имат компютри с интернет, а 94% разполагат с функциониращи библиотеки
Всичко в категорията
Проф. Дулева: За да са здрави децата, да пият мляко, а не сокове (ВИДЕО)
Проф. Дулева: За да са здрави децата, да пият мляко, а не сокове (ВИДЕО) Рискът от определени хронични заболявания, характерни за възрастните, е по-висок при децата със затлъстяване, каза тя
Всичко в категорията
Извънредно! Млад бургазлия се самоуби в жк „Меден рудник“ (СНИМКИ) Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО) Трагедията е огромна! Не могат да докарат в България трупа на загиналия бургазлия Христо 16-годишният Иво Христов, който се бори за живота си, издаде книга за безмилостен убиец (ВИДЕО) Сестрата на Боян Петров: Не мога да го дам още! Нужен е на всички Екшън на летище! Разярена съпруга извлече за косата любовницата на мъжа си докато... (ВИДЕО) Жестока драма! Близките на възрастната Димка я зарязаха в болницата след операция, плашат лекарите с адвокат (СНИМКИ) Дъщерята на Боян Петров разтърси България с тези думи: Той е там, където винаги е искал да бъде... Приятелката на Боян Петров: От лагер 3 нагоре няма да го намерим жив! Мистерия! Бургазлията Димитър се хвърлил от моста, близките му са в шок Братът на красивата Мила, загинала в автобуса-ковчег на "Тракия", направи нещо сърцераздирателно! (СНИМКИ/ВИДЕО)
Спомени от соца: Лютеницата с хорцето и конякът „Плиска” пак са на мода
Спомени от соца: Лютеницата с хорцето и конякът „Плиска” пак са на мода Демокрацията не успя да съсипе навремето луксозните коняк “Слънчев бряг”, “Плиска” и “Преслав"


Всичко в категорията
Димитров: В последния момент разбрах, че няма да играя с Троицки
Димитров: В последния момент разбрах, че няма да играя с Троицки Бях подготвен за друг съперник, каза българинът след победата
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Поморие
Ексклузивно! Вижте как шампионката по лека атлетика Нелина се превърна в звездата на бала (СНИМКИ) Не върви аз да го казвам, но позициите на Валери Симеонов са много по-близки до СДС, отколкото тези на „Зелените“ Музикалното училище в Бургас закрива годината с бляскав гала концерт Плажът в Крайморие – новата гореща точка на Южното Черноморие (ВИДЕО) Флагманът на морския лайфстайл North Sails дебютира в Бургас Момчета, засрамете се! Най-умната и красивата абитуриентка в Бургас остана без кавалер за бала (ВИДЕО) Луна си намери майстора! Това е Беатрис от Руската гимназия, която обяви на бала си: Кандидатирам се за президент! (ВИДЕО) Депутати от НФСБ поднесоха венци пред паметника на Св.св.Кирил и Методий в Бургас и представиха блестяща идея (СНИМКИ) Балове 2018 в Бургас! Момчетата като екшън герои, момичетата заложиха на червени рокли, вижте най-атрактивните (ВИДЕО) Загърбиха ли бургаските абитуриенти от Випуск 2018 пошлостта и кича, уверете се сами (ВИДЕО) Уникално! Кукери изпратиха абитуриентката Памела на бала ѝ (СНИМКИ)
Ето го Атанас, който се самоуби след любовна драма в жк „Меден рудник“ (СНИМКА +18)
Ето го Атанас, който се самоуби след любовна драма в жк „Меден рудник“ (СНИМКА +18) Младият мъж живеел с приятелката си в бл. 100, бил добър човек, казаха съседи


Всичко в категорията
Шокиращо! Серийният мастурбатор от „Меден рудник” вече на свобода, 6 майки го видели да се самозадоволява пред деца Мерцедес се натресе в паркирало БМВ в бургаския жк. „Меден рудник” Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО) Меденруднишкият тарикат Павел проигра заплата в казино, лъже полицията, че е ограбен Жителка на „Меден Рудник” проплака: Докога всеки дъжд ще ни наводнява, помогнете ни! Наглеци: Две подли измамнички задигнаха пенсията на възрастен мъж в бургаския жк. „Меден рудник” Гимназията по компютърно програмиране и иновации търси учители За удобство на жителите от „Меден рудник”: „ЛИНА” вече има две дежурни лаборатории в съботните дни Ямболия спретна див екшън с БМВ си в Бургас, заби юмрук на ченге и за малко да прегази друго Храмът в ж.к.”Меден рудник” посреща мощите на Свети Николай – покровителят на Бургас Пежо помете бургазлийка на зебра в жк "Меден рудник"
Кръщават площад в Айтос на емблематичен кмет
Кръщават площад в Айтос на емблематичен кмет Стотици айтозлии подкрепиха идеята пространството пред Генгера да носи името на Борис Щерев, внесоха предложението до Общинския съвет за гласуване

Всичко в категорията
Прецакаха жестоко Гринго, вижте как затворнически шефове спъват освобождаването му Елегантни и красиви - вижте абитуриентите от Айтос (СНИМКИ) Вижте как Айтос отбеляза 24 май, стотици се включиха в празничното шествие (СНИМКИ) Адидас узна, че има магазини в Айтос, прати полиция да ги затвори БСП почете паметта на сем. Ченгелиеви и поета Атанас Манчев в Айтос (СНИМКИ) Грандиозен юбилей! Училището в Айтос отебеляза сто и петдесет години Николай Тишев и Веска Ненчева присъстваха на 150-годишния юбилей на СУ „Христо Ботев” в Айтос (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Зоопаркът в Айтос става модерен, по-зелен и естествен, вижте проекта за пълната промяна Ето кой е загиналият мъж от Айтос Кой е този смел мъж? Втурна се да спасява пострадалите секунди след жестокото ПТП край Айтос Кошмар край Айтос! Мъж загина при тежката катастрофа, жена бере душа в болница
Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат
Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Позлатената от Брюксел ракия „Кехлибар” стана посланик на българския дух

Всичко в категорията
Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения Парадокс! МБАЛ-Карнобат е на печалба, но няма лекари и загива Трогателен жест! Вижте как абитуриенти от Карнобат поканиха класните си ръководителки на бал (ВИДЕО) "Карнобат“ пропусна да вземе 3 точки при визитата си на „Гигант“ Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Пожар унищожи колата на ексдепутата Стефан Кенов в Карнобат, умишлен палеж ли е? Сърнево се размина с евакуацията, нивото на Русокастренска река спада (ВИДЕО)
Опиталият да убие бившата си Кирил проговори, вижте оръжието на престъплението
Опиталият да убие бившата си Кирил проговори, вижте оръжието на престъплението Адвокат опитва да отърве Атанасов, сравнявайки случая със стрелбата на Октай Енимехмедов срещу Доган

Всичко в категорията
Ето го Кирил Атанасов – стрелецът от Свети Влас, опитал да убие бившата си Диана Колчева: Намаления на цените до 40% предлагат хотелиери в Слънчев бряг (ВИДЕО) Несебър отбеляза 24 май с фанфарна музика, тържествено награждаване на учители, културни дейци и ученици и концерт Ексклузивно! Дъщерята на Митьо Очите като богиня на бала – със златна рокля и ореол (СНИМКИ) Откриха обществена сграда в несебърското с. Паницово Само във Флагман.бг: Димо Флорината предизвика невиждан екшън в Слънчака Хотелът на пясъка в Слънчев бряг бил законен (ВИДЕО) Снимат нов тв сериал на Северния плаж в Слънчев бряг (СНИМКИ) Готов ли е Слънчев бряг за Лято 2018? Ето какво ще се извърши в курорта до края на месеца Екшън в Несебър! 23-годишен шофьор от Ямбол се качи дрогиран зад волана, спретна гонка с ченгетата Мотоциклетист едва не уби приятел след зрелищна каскада до дискотека Вижън в Свети Влас
Вижте как ще изглежда първият общински къмпинг в България, проектът на Поморие е уникален Отлична новина: Община Поморие създава страхотни условия за спорт, обновява площадки за 633 хил. лв. Ще прекрати ли Община Поморие членството си в Асоциация на българските черноморски общини ? Европейската комисия оцени високо проектите на Община Поморие Екшън! Помориец се сби с двама братя в Шумен, наръга единия с нож Чакат премиера Бойко Борисов идва в Бургас да отреже лентата на спортното бижу Парк "Арена” На косъм от трагедия! Шофьор кара в насрещното на пътя Бургас-Поморие, едва не катастрофира (ВИДЕО) Кметът на Поморие Иван Алексиев на празника: Свети Георги ни закриля, градът ни е благословен, а хората - гостоприемни Кметът на Поморие Иван Алексиев откри юбилейното издание на Националния тракийски фолклорен събор „Гергьовден” Поморие отбеляза тържествено 140-годишнината от създаването на Българската армия (СНИМКИ) Правят подлези за костенурки на Поморие-Ахелой, изолират със шумозащитна стена къмпинга
Цяло министерство се мести в Созопол
Цяло министерство се мести в Созопол Созопол е домакин на заседание на Комисията по околна среда и водите

Всичко в категорията
Лапчев: Плажовете ни трябва да са чисти, но защо сметката да я плаща жителят на Община Царево? (ВИДЕО)
Лапчев: Плажовете ни трябва да са чисти, но защо сметката да я плаща жителят на Община Царево? (ВИДЕО) Хората, които ходят на дивите плажове, нека не забравят, че чистота е тяхна грижа, каза кметът
Всичко в категорията
Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО) Удар! Закопчаха престъпници тарашили магазини в Созопол и Царево Изследователи от цялата страна се събраха на форум в Ахтопол Извънредно! Погват циганите в Царево, разчистват гетото им до лятото Мистерия в Бургаско: От гробовете масово изчезват цветята, кой посяга? Георги Лапчев предупреди къмпингуващите: Цяло лято ще правим проверки, законите трябва да се спазват (ВИДЕО) Ужас край Царево: Кола се размаза след зверска катастрофа, 27-годишен се бори за живот Кризата в прокуратурата на Царево се задълбочава – Цацаров удари спирачка на Райко Стоянов Природозащитници окупират моста на река Велека заради устройствения план на Царево Нудисти заплашили да запалят оградата на плаж Делфин, глобяват концесионера (ВИДЕО) Научна среща, посветена на християнството в Странджа и Одринска Тракия, ще се проведе в Ахтопол
С концерт на вечния дует Орлин Горанов-Кристина Димитрова приключиха тържествата по случай празника на Приморско (СНИМКИ) Димитър Германов: Нека както словото ни обединява и вдъхновява, така ни стимулира и обичта към родния град Приморско подари театрално представление за празника си (СНИМКИ) Ансамбъл „Приморско“ представи красотата на българския фолклор в самостоятелен концерт Защо морският вълк Здравко смени красивата Христина със свръхамбициозната Теодора Савова, вижте тук Вандалска проява в Приморско, разбиха чешмичката в центъра Концерти, спортни прояви и турнири, вижте пълната програма на Приморско за празника 24 май Приморско отбеляза Деня на българския спорт с масов крос Нов успех за Приморско! Сияна Стратиева стана трета на европейското по карате Приморско се присъедини към инициативата „Розите на България“ Масов крос за Деня на българския спорт в Приморско
Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ)
Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Странджа е особена енергийна зона, израз на тази духовна енергия е странджанската песен – мелодична, ритмична и магическа, каза кметът на Община Средец Иван Жабов


Всичко в категорията
Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ) Всички язовири в Община Средец с концесионери, кметът: Пресният пример в Камено още ни е пред очите! Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец Екшън до училище! Арестуваха 15-годишен зад волана на краден „Фиат” Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! ДАИ и КАТ погнаха грудовските копърки Има ли злато в Странджа? След Богданово, „Асарел“ ще търси богатства край Дебелт и Драчево След алармата на Флагман: Изпратиха униформени в завода за пластмаса Ексклузивно във Флагман! Вижте как циганите обезкостяват цех за пластмаса в Средец (СНИМКИ)
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ)
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Силата на водата, извираща от скалата, е най-голяма именно в неделя след Възкресение


Всичко в категорията
Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Кметът на Камено Жельо Вардунски: 24 май е денят на духовно единение на нацията ни! Любимите книги оживяват пред децата на Камено Нафиркан бургазлия си спретна луда гонка с ченгетата, заби се бетонен блок Докато държавата ни събира парите за винетка, пътят между две села в Община Камено е като след бомбардировка Вергиния Цанова: Починалата в Камено жена е разбрала късно, че е ухапана от заразен кърлеж (ВИДЕО) Кметът на Камено Жельо Вардунски си постави две важни цели навръх празника на града (ВИДЕО) Камено не помни подобен празник – уникално шоу и ретро парад за Гергьовден (СНИМКИ) Четири села в община Камено върнати в миналия век заради режим на водата, ще останат ли на сухо и това лято Гигантски пеперуди, парад на ретро автомобили и Фестивал на гозбата за празника на град Камено Жители на Камено поднесоха венци и цветя на паметната плоча на хан Тервел От последните минути: Култова сграда в Камено на косъм от голям пожар (СНИМКА)
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба
Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън
Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Изглежда в Руенско партията на Лютви Местан не е никакъв фактор

Всичко в категорията
Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа Цяло село се събра, за да изпрати гурбетчията Юмер, който намери смъртта си в катастрофата на АМ "Тракия" Нов удар за Руен: Майка на три деца от с. Вресово сред тежко пострадалите при мелето на АМ "Тракия" (СНИМКИ) Трагедията е огромна: 46-годишният Юмер от Руенско оставя 2 деца сираци и вдовица след ада на АМ „Тракия” Ужас! Жена пострада при взрив на газова бутилка в дома си в Бургаско Тежка катастрофа: Бургазлия с Опел отне предимството на влекач, едва не загина Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско
Не върви аз да го казвам, но позициите на Валери Симеонов са много по-близки до СДС, отколкото тези на „Зелените“ Интервю Всички интервюта Костадин Марков пред „Флагман“: Не върви аз да го казвам, но позициите на Валери Симеонов са много по-близки до СДС, отколкото тези на „Зелените“
ДСБ избързаха да се обвържат и няма да им се случат нещата – пак ще се върнем на изходна позиция за преговори, смята зам.-председателят на СДС
Глас отвътре Всички Иван КОЛЕВ, Иван КОЛЕВ Заплата от 7 хил.лева в Бургас? Мисията е възможна, вижте кои фирми са готови да наемат стотици служители ИТ секторът спешно се нуждае от кадри, няколко визионерски стъпки на път да обезпечат кадрово бранша

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 28.05.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Нова работа или пък успехи в учението ще станат повод за празнуване. Преди да се съберете с приятели и да вдигнете тост за бъдещето, визуализирайте! Представете си промените, които искате, за да стане животът ви по-хубав! Възможни са приятни изненади в любовта. Нова работа или пък успехи в учението ще станат повод за празнуване. Преди да се съберете с приятели и да вдигнете тост за бъдещето, визуализирайте! Представете си промените, които искате, за да стане животът ви по-хубав! Възможни са приятни изненади в любовта. Външни фактори ви напрягат. Възможно е неприятностите да са свързани с живота на децата или на партньора ви. Ще се наложи да помислите как да им помогнете. Ако проблемите са по тяхна вина, трябва да намерите начин да си поправят грешката и да променят нещо в себе си. Имате шанс с колеги и приятели да спечелите финансиране с общ проект. Може да потърсите работа с цел по-висок доход или ненадейно да получите подарък от съдбата. Щедър ухажор може да ви изненада приятно или пък да получите вест за наследство. Ориентирани сте практично и можете да постигнете желаното. Мислете в перспектива, но не се отклонявайте от пътя, който сте си избрали за постигането на целите! Ще спечелите повече, ако обедините усилията си с колегите или близките, ако се посветите на обща кауза или план. Търсете среда за творческите си планове или бизнес идеи! Може да се наложи да изяснявате недоразумения. Проявете търпение и спокойно изложете фактите, а ако отсрещната страна не прояви разбиране, не си хабете нервите! Обърнете внимание на здравето, възможни са болки в корема! Денят ще е напрегнат за нежните представителите на този зодиакален знак. Предстоят ви разговори с хора, с които трудно се разбирате. По-добре не вземайте важни решения в този ден! Негативната енергетика ще ви влияят зле. Избягвайте общуването с хора, които са ви неприятни! Интуицията ви е вярна и трябва да послушате себе си. Засилени контакти или общуване, което не ви е много по вкуса, може да ви натоварят емоционално. Ако обаче побързате да отпратите тези, които ви дразнят, може да се окаже, че сте допуснали грешка. Възползвайте се от новите предложения за работа! В този ден можете да разчитате и на приятелска помощ. Всякакви изненади може да ви поднесат любимите хора днес. Бъдете готови за сюрпризите на съдбата! Обвързаните да не си и помислят за изневяра! Този ден ще е богат на разнообразни събития, на които трябва да обърнете внимание. Дори да ви се струват дребни и незначителни, може да се открие възможност в кариерното развитие, която не бива да пропускате. Самотните дами от знак Козирог да не обръщат гръб на ухажорите! Използвайте всички налични знания и умения за успех! Бъдете постоянни в целите и ще намерите нови пътища за реализация! На несемейните дами от този знак може да им излезе късметът. Флирт в нета ще прерасне в телефонна любов и скоро може да се стигне до среща. Психологическата ви настройка е оптимистична, но това може да породи известни разочарования. На пари и придобивки ще се радват предимно дамите от този знак. Финансовите облаги може да са свързани както с кариерата, така и с любими хора.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип