×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Автобиография на едно То от Джендър република България - 2050 година*


Автобиография на едно То от Джендър република България - 2050 година*
Аз съм То, нямам пол, но иначе се казвам Тодор
25 Януари 2018, Четвъртък, 12:45 ч.
Автор: Желязко Шопов


Аз съм То. Нямам пол, но иначе се казвам Тодор.  Имам двама бащи хомосексуалисти, като единият от тях ми се явява майка. Преди 5 години съм се родило по старомодния стереотипен начин от една жена,  която  по-късно станала лесбийка  и ме предала на тате  – тоест моята майка.

От няколко месеца ме водят на детската градина, която се намира на ъгъла между булевард “Кончита Вурст” и ул. “Елза Парини”.

В детската градина всички сме То – безполови, дори и играчките ни са такива.

Книжките с приказки за момченца и момиченца на Ханс Кристиян Андерсен, Братя Грим, Джани Родари и други писатели са забранени. Госпожата каза, че били архаични, вредни и ретроградни.

Сега ни четат “Приключенията на гейчо Пух” . За имения ден баба Тодор ми подари “Съблазнителят в ръжта” на Джендър Селинджър - за някакви деца, които си играели в цъфналата ръж, а един чичко им проверявал половата идентичност.

В детската градина ни учат да правим интимни неща, а после ни подтикват да споделяме пред другите То своите преживявания. По–късно  ще ни обучават в нестереотипните роли на пола и колко е прекрасно да си гей.

Нашата госпожа често повтаря, че е старомодно да се обичат мъж и жена. Когато пораснем още малко,  ще можем  да си изберем социален пол.

Аз вече клоня към Gender Fluid. Мама Тодор каза, че  така ще съм мъж или жена според условията. Не е лошо!

Госпожата ни по джендър практики ни учи, че в миналото хората  били потискани от диктатурата на природата и имали само два пола. Днес можем да си избираме между  седемдесет и един. Докато порасна може да станат повече от сто.

Тук ни подготвят за новия живот. Още  сега, в детската градина, участваме в гей паради под красивото знаме на дъгата. Пеем песнички за двама бащи и две майки.

Вчера празнувахме официалния празник на България. Преди това е бил Трети март – Освобождението от  някакво робство, но това вече е банална отживелица. Сега най-важен за страната е Денят, в който е подписана Истанбулската конвенция. На тази дата в цялата страна се организират всенародни тържества – голи хора, гей-влакчета, розови паради и прочие. Нашата детска градина е украсена с балони във формата на краставици, които ние надуваме сами, за да се учим.

Понякога моите татковци  вършат лоши работи с мен и ме боли,  но те казват, че това е нормално и трябва да свиквам.

Госпожата ни казва, че трябва да сме горди, защото ние сме бъдещето на Европа – съвременния Содом.


Б.ред. Публикуваният текст съдържа значителни редакторски промени от Флагман.Бг. В оригиналния си вариант той доби популярност в социалните мрежи, откъдето е взет




34
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 2
34
Коментара по темата
34.
Камелия
26.01.2018 06:53:32
0
4
Когато ви говориха за еврогейовете,твърдяхте че това е руска пропаганда.А сега ,когато яйцето ни опря и се стигна до собствените ни деца РЕВ до небесата.
33.
Tripadvisor
25.01.2018 21:14:01
0
3
За пръв пат изследвания в-у Трансексуалноста правят US учени химици биохимици психолози от Университета John Hoрkins още в началато исредата на 70год.1-те им изследвания са сред Лейдибойчета вТайланд-Патая и Бангок .Там сред серия от експерименнтни с ДРОГА и лекарства установяват как някои видове амфетамини и антидепресанти(от обратния захват на ДОПАМИНА-хормона на Щастието) могат да влият на центрове в предния дял на Мозъка които отговрят за СЕКСуалното влечение мъж-жена когато химически стимулант активира или подтиска различните видове неврони в различните дялове на Мозъчната кора се получават фалшиви сигнали мозъка реагира различно и влечението към ПРОТИВОПОЛОЖНИЯ пол се превръща във влечение към собствения.Друг интересен извод до който достигат учените от Джон Хопкинс че ТОНОНОВЕте ОТРОВИ-Фосгени останали и НАТРУПАНИ от БОМБАРДИРОВКИТЕИ НАПАЛМ ФОСФОР и др БОЙНИТЕ действия във Виетнам Лаос Камбоджа които се отлагат в растения(Ананаси Ориз ЗахТръстика кафе банани )риба(Пангасиус Риба Тон) мекотели(Сепии Миди ) раци(Лангусти )риба животни почва също влияе в-у центровете на Поведение и влечение към пола.При опити и експерименти през 80те с БИСФЕНОЛИ(отпадъчни продукти от Пластмаса-която се прави от НЕФТ ) влияе на плода и се раждат повече мОмиченца а при малки МОМЧЕНЦА се поява влечение към същия пол.БИСФЕНОЛИТЕ имат близка 85% индентичност с ЖЕНСКИТЕ ПОЛОВИ хормони .Тоес МАСОВОто ОТРАВЯНЕ С пластмаси(бисфеноли И ПРОДУКТИ ОТ ПЛАСТМАСА ОПАКОВКИ БУТИЛКИ за ВОДА ВИК тръби) имитират вкарване на женски хормони в кръвния поток и водят до БУМ на Влечение на МЪЖЕ с МЪЖЕ.Друга причина е МАСОВОТО разпостранение на много порпулярния АНТИдепресант ПРОЗАК в САЩ и Канада .Който се предписва МАСОВО на ДЕЦА (от 5 годишни до 20 год младежи(БУМА на употреба на Прозак също се смята за КАТАЛИЗАТОРна ГЕЙ-вълната сред младото американско поколение.А сега познайте от три пъти кой работи в ДЖОН ХОПКИНС(Никол Симсън ЖЕНАТА на Щатския посланик въвБългария -Ерик РУБЕН .Г-жа Симсън-Рубен завежда катедра научен сътрудник в Факултета по Здравеопазване-но всъщност работи в-у ВАКСИНИ експерименти свируси биохазард-биоръжия и експерименти психоактивни в-ва
32.
Tripadvisor
25.01.2018 20:39:25
0
3
От 2001 -2004 американския посланик в БГ е бил посланик в ЧАНГ МАЙ -Тайланд където контролирал доставките и съэблюдавал работни процес вЛабораториите.Чанг Май е центъра на Златния Тригълник-там от времето на Виетнамската Война се БЪЛВАЛО тонове ДРОГА(Опиум иХЕРОИН -които са се транспортирали с военни самолети за САЩ и са се ПЪЛНЕЛИ Черните касички както на Републиканци такана Демократи иИталински Мафиоти).В средата на 90 те и2000 започва БУМА на друг вид доходна дрога МЕТА АМФЕТАМИНИТЕ които заливат местния пазар и навлизат на необятни Китайски и Хонгконгски пазари .С времето Китайците взимат контрол и започват САМИ да си го произвеждат .След Чанг Май посланик РУБЕН -оглавява Полицейския офис за координация във Бюрото International Narсotics Low Enforcment Affair -Washington DC сиреч контролира НАРКоразспостроанението и подържа Логистиката на Каналите -потопявайки ТАЙЛАНД в Затворения ПОРОЧЕН АДски кръг -ДРОГА-РАЗВРАТ(Гей лейдобой Проституция)-СПИН-Пари-Печалби -Смърт
31.
Tripadvisor
25.01.2018 20:18:06
0
3
ТАЙЛАНД "рая" по скоро АДА на ТРАНСЕКСУАЛНИТЕ.Смята се че в 70 Милионен Тайланд ПРОСТИТУТКИТЕ са над 4.5 Милиона души от тях над 450.000 са Лейди-Бой -джендърите-трансексусални.Смята че този БУМ на Трансесулизъм е ИЗБУЯЛ още в през1962 година с УСТАНОВЯВАНЕ на Американските ВОЕННИ БАЗИ на територията на съседните Камбаджа ВИЕТНАМ Лаос и ТАЙЛАНД.Търсенето на СЕКС СЕКС Услуги и секс от хилядите ВОЙНИЦИ наЧичо САМ е довело до ЛИПСА на ЖЕНИ които да задоволяват плътските нужди на щатските войничета.Заплатите в Виетнам иКамбоджа са били ужасни НИСКИ и цените през1962 г са вървяли 2$ за секс услуги.Виждайки ВЪЗМОЖНОСТИ за БЪРЗИ ПАРИ бедните селяни започнали да се гримират и обличат като жени и да се ПУСКАТ-предлагат на ДРОГИРАНИТЕ войници на които им било все тая в коя дупка го вкарват .Така впродължение на години СТОТИЦИ ХИЛЯДИ бедни азиатски младежи решават да изкарат пари като проститутки-джендъри и след като захлебват с валута започват да си СМЕНЯТ ПОЛА (Пластични Операци -гърди силикони хормонални терапии с цел да се доближат все повече до тяло на ЖЕНА .тАЙЛАНДСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО няма нищо ПРОТИВ ЗАЩОТО ТОВА ВОДИ ТЪЛПИ ОТ богати ПЕДАЛИ ОТ ЦЯЛ СВЯГ които харча т маса пари за плътски СОДОМистки страсти алкохолни турове еротик масажи дискотеки ресторанти.Покрай Трансексуалните на Тайландски КАТОЕЙ на камбоджански фУЙИНГ и ПРАФЕТ СОНГ- (дРУГ ТИП ЖЕНА) процъфтяват стрип барове продажба на АМФЕТАМИНИ из цялата страна има БУМ на ЛАБОРАТОРИИ за метаамфетамини хероин лсд трева -оборотите РАСТАТ печалбите също РАСТЕ и ЕПИДЕМИЯТА ОТ хив СПИНА както и масови самоубийства от предозирани ОТ метаАМфЕТИТЕ с които се ДРУСАТ проститутки лейди-бой танцьорки таксиметрови шофьори бармани сервитьорки продавачи по сергии .Местните МЕТАафети са толкова СИЛНИ че често има случаи на хора които НЕса спали по 3-4 д о6 ДЕНА работейки ден-и нощ надрусани с МЕТА до изтощение за да изкарат пооовече пари .По ТАЙландските медии и ТВ канали РЕДОВНО показват поредния надрусан предозирал наркоман на АМФЕТИ взел за ЗАЛОЖНИК -турист или местен заплашвайки да му пререже с нож гърлото или да го застреля.Това налага контролиране качеството на местната дрога и нейното оМЕКотяване.Но в никакъв случай забрана на СМЯНАТА наПОЛА .Пластичните клиники в Тайланд никанат като ГЪБИ и носят милиарди приходи и оборот на Местната Икономика -въпреки Икономически растеж в Бангок заплатите са от порядъка на 600 долара около 1000 лева(но стия 600$ можете да си купите 4-5 пъти повече неща вПотребителската кошница от Средно статисческия БГ гражданин) тия 600 са равняват все едно във Бургас да имате 2300-2500 лв заплата( но има бизнеси като Разспостранението на Амфети иНаркотици и Стрипбарове Проституция които НОСЯТ на местните суми от порядъка на 3-4000 $ разбира се всичко еотносително и не може да се каже колко е ДОБРЕ иколко еЗЛЕ от този Порочен вид Туризъм но сие истински Гомор и СОДОМ там
30.
2XL
25.01.2018 19:54:20
0
5
Най-новият виц:
От тази година традиционните мартеници вече ще са три:Пижо,Пенда и ...Дженда!!!
29.
Върви народе
25.01.2018 19:27:29
0
1
45 +28 години се оказаха малко до пълна победа на демакраткомунизъма .До пълна победа на демокрацията братя и сестри +джендъри .До пълна ликвидация на племето индианско .КО КО индианци ли казах,,даааааааааа били са 45 милиона горките и като се демократизирали останали 1500 /хиляда и петстотин /
28.
Руски глупостин
25.01.2018 19:23:06
9
3
Пак руските каски ви бъркат главите .Ама те не знаят английски и не знаят какво значи джендър . А и те без конвенция са си педали .
27.
Прост народ
25.01.2018 19:18:06
7
2
Никой не е чел тази конвенция ,но всички са много компетентни е прост народ пак ви манипулират като малки деца .Никъде в тази конвенция не пише ,че става дума педали курви и тем подобни .
26.
Ай сектир
25.01.2018 19:03:54
3
5
Хора без работа , Ай сектир с тая конвенция ,хората няма какво да ядът те ма занимават с глупости вземете първо я прочетете тази конвенция тогава ми говорете за нея а с бея или без нея те педалите си правят каквото искат и когато искат апък ви си драскайте глупости манипулират ви разни глупаци .
25.
aleksandar makedonski
25.01.2018 18:44:59
7
0
Keleshi badeshteto e na geiovete, kolkoto i da sa opavate
24.
Стоян, талибан
25.01.2018 18:23:01
1
10
МАЙКАТА ПРИРОДА Е СЪЗДАЛА ДВА ПОЛА, ЕДИНИЯТ С РЕПРОДУКТИВНИ СПОСОБНОСТИ! ДРУГИЯТ Е СЪС СПОСОБНОСТ ДА ОПЛОЖДА ЯЙЦЕКЛЕТКАТА! ТОВА Е ТОЛКОВА СЪВЪРШЕННО, ЧЕ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ЗАОБИКОЛЕНО ПРИ ВСИЧКИ ОПИТИ НА МЕДИЦИНАТА И НАУКАТА! ТОВА Е СМИСЪЛА НА ЖИВОТА И ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ИНДИВИДА! НЕ ВЯРВАМ, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН Т НАР СОЦИАЛЕН ПОЛ ЩЕ СЪЗДАДЕ НЕЩО РАЗЛИЧНО! ВМЕСТО ДА ДРЪНКАТЕ ГЛУПОСТИ ЗА САМООПРЕДЕЛЯНЕ И Т Н СЕ ОГРАМОТЯВАЙТЕ И ЧЕТЕТЕ! ПРОЧЕТЕТЕ ДАРВИН ФРОЙД! ХАМАЛИ СЕКСУАЛИЗМА НИКЪДЕ В ЕВРОПА НЕ Е ЗАБРАНЕН И НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА БЪДЕТЕ НЕЩО РАЗЛИЧНО! В ДОЛНАТА ЧАСТ СТЕ МЪЖЕ И ЖЕНИ, В ГОРНАТА ХОРА ВЪРХА НА ЕВОЛЮЦИЯТА! НИКОЙ НЕ ВИ ТОРМОЗИ, ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА КАКТО ГО РАЗБИРАТЕ И АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ РАЗЛИЧНИ- АМИ СЪЗДАВАЙТЕ, ОТКРИВАЙТЕ И РАБОТЕТЕ В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО, ТАКОВА КАКВОТО Е ТУК! АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА НЕЩО- СВЯТ ШИРОК! ЗА ВСЕЙИ ИМА МЯСТО!
23.
Стоян, от един талибан
25.01.2018 17:59:57
2
12
АЗ СЪМ ГЛУПАВ И НЕ РАЗБИРАМ! ПАК МОЛЯ: ОБЯСНЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ СОЦИАЛЕН ПОЛ И ЗАЩО ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА СА ОТ ДРУГ ПОЛ, РАЗЛИЧЕН ОТ ХРОМОЗОМИТЕ НА БИОЛОГИЧНИТЕ ДВА В ПРИРОДАТА, ТОЛКОВА ДЪРЖАТ ДА СЕ АФИШИРАТ С ПАРАДИ ПОД ДЪГАТА, ТА ДАЖЕ И В КОНВЕНЦИЯ? НАЛИ УЖ СА ХОРА, РАВНО ЗАЩИТЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА И ЗАКОНИТЕ? ИЛИ СА НЕЩО РЯЗЛИЧНО? ВЕРОЯТНО ЗАЧЕНАТИ ОТ ИЗЕЪНЗЕМНИ ФОРМИ НА ЖИВОТ И ТЕЛЕПОРТИРАНИ НА ЗЕМЯТА?
22.
avtora ne e v chas
25.01.2018 17:44:22
6
0
za edin Taliban niama hora ot drugi polove i ot drugi narodi. Talibana znae samo rakia i omraza.
21.
Стоян, от един талибан
25.01.2018 17:43:08
1
13
ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ НА НАС, ТАЛИБАНИТЕ, СЕЛЯНДУРИ И ПРОЧИЕ ГМЕЖ, ОТРАСНАЛИ И ВЪЗПИТАНИ В НОРМАЛНИ БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА, НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ 45 Г. КАКВО ОЗНАЧАВА ВАШЕТО ТЪЛКУВАНИЕ НА СОЦИАЛЕН ПОЛ И ЗАЩО ТОЧНО В ЕДИН ДОКУМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ СЕ АКЦЕНТУВА НА НЕГО?????!!!!
20.
f
25.01.2018 17:41:50
7
2
"avtora" da hodi vuv Severna Korea i Moskva, tam ste moje da si razviva morala poveche.
19.
FREE BULGARIA
25.01.2018 17:40:14
8
2
Avtora mai ne e stuplval vuv 21 vek.....
18.
f
25.01.2018 17:38:27
1
1
Obache si niama problem sus porno statiite na Flagman i sus Lukoil?
17.
*********
25.01.2018 17:32:35
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
2XL
25.01.2018 17:31:22
1
11
Еми щом и Турция е одобрила конвенцията,можеш да се изтъпаниш на центъра на някой техен град и да се обявиш за гей, лесбийка или каквото пожелаеш и да се оплачеш от "лошо отношение".Много ще ти се (из)радват-вервай ми!
15.
do "avtora"
25.01.2018 17:30:51
4
1
Sus zaplata ot $300 leva yavno dori ne si chel knikjite na Hans Andersen ami nai si chel propagandata na Todor Jivkov i Breznev. Bokluk za nisto ne stavash.
14.
FREE BULGARIA
25.01.2018 17:29:06
8
3
Glupava statia na glupav narod.
Vlezte vuv 21 vek, talibani!!!
13.
Точно
25.01.2018 17:28:48
5
10
Точно!Точно!Точно! не на извратената конвенция! Защита на жените - да! Джендъри - ивратеняци - Не!
12.
Бре бре
25.01.2018 17:26:41
4
9
Бойко, Светият синод ясно ти каза къде е проблема - не в борбата срещу насилието над жени, а в приемането на трети пол, социален пол, развращаването на децата в детските градини. не се прави на ощипан!!!! Страхотен фейлетон!!!
11.
Д
25.01.2018 17:25:14
9
0
Според автора има един цвят, земята е плоска и нищо не се променя само тези които му плащат.
Преди 50 години Сталин плащаше сега дори Пути не плаща ами краде и убива.
Автора е расист и хейтър. Боклук.
10.
Стоян
25.01.2018 17:23:24
4
10
Страхотна статия. Ясно показва до какво морално падение ще стигнем ако приемем тази извратена конвенция
9.
GO40
25.01.2018 17:22:51
7
1
„Винаги съм работел в диалог с обществото и затова помолих колегите да не бързат с приемането и вкарването й в зала, да видим отново тези носители на морал, които толкова глупости изприказваха в последните дни, едва ли не, че ГЕРБ искаме да въведем нов пол и нови отношения. Надали има по-религиозен човек от мен в държавата. Убеден съм, че като една държава с морал и хуманност не можем да не защитим жените и децата”, подчерта Борисов. „От БСП са двулични – в Европа говорят едно, в България гласуват друго, така че нека да видим държавите, които са я приели в този й вид, а ние ще я приемем с резерви, така че всички да са сигурни и спокойни. Жалко е да лъжеш по един начин хората в България и да ги страхуваш и в същото време пред Европа да се правиш на европеец. Тази конвенция касае защита на слабите, защита на децата и жените. Всичко останало съм готов текст по текст да го приемаме с резерв, така че да не влиза в сила в България, за да са спокойни всички”, каза той. „Когато се прибера, ще питам църквата, мюфтиите какво точно ги смущава”, каза в заключение Борисов.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/ekskluzivno-borisov-srazi-bsp-s-goreshch-komentar-ot-davos-za-vota-na-nedoverie-i-istanbulskata-konventsiya_news574179.html
8.
Тони Димитрова
25.01.2018 17:22:04
8
3
Изкривена пропаганда от талибани.
Стига ве хейтъри, цял свят одобри конвенцията
вие сте още не ниво талибани със Решетников и руската петролна мафия.
7.
P
25.01.2018 17:19:09
6
2
Глупава статия която няма нищо общо със темата нито със последствията. Пак пробутвате на Пути и Решетников пропагандата.
Със такава талибанщина няма да стигнете надалеч.
6.
С
25.01.2018 17:16:43
8
6
Ще добавя че всичките ни съседи дори Турция е одобрила тази конвенция обаче НЕ!!!!
Флагман това е хейтърска пропаганда.
Нямате информация защото не може да четете на чужди езици и сте ограничени да четете само автори които могат да пишат на български.
5.
Кирил
25.01.2018 17:15:42
4
13
Браво за статията! Първите коментари изобщо не са писани от един човек,вероятно третополов. Гейче,отвсякъде ти личи.Скрий се!
4.
Д
25.01.2018 17:13:16
11
4
Абе Флагман много знаете затова все за Корнелия пишете и за порно статиите сте много добри.
Влезте във 21 век!
Стига със тази хейтърска пропаганда.
Нито сте трети пол, нито знаете как те се чувстват.
3.
123
25.01.2018 17:11:45
5
9
ей неосъзнат педал изчезни
2.
От бюрото на Васил Левски и Роберт Лорд
25.01.2018 17:11:31
13
6
Пак пропаганда от Пути и Решетников.
Слабо, много слабо.
Автора не става за пукнат грош.
Дайте свобода на хората!!!!
1.
*********
25.01.2018 17:09:42
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори