×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Блъснаха жена на зебра на бул."Тракия" в бургаския ж.к."Славейков"


Извънредно! Блъснаха жена на зебра на бул."Тракия" в бургаския ж.к."Славейков"
ПТП-о е станало в 7:30 часа тази сутрин на пешеходната пътека до магазин Анет
18 Януари 2018, Четвъртък, 08:14 ч.
Автор: Флагман.бг

Пострадалата е контактна, откарана е в УМБАЛ Бургас
Жена е блъсната на пешеходната пътека на бул."Тракия" под магазин "Анет" тази сутрин, съобщават читатели на Флагман.бг. Катастрофата е станала около 7:30 часа сутринта, а пострадалата е контактна, откарана е в УМБАЛ Бургас.

В същото време в 6:20 часа е паднало дърво по пътя за КАТ. Отсечката веднага е затворена, за да се изтегли дървото, което буквално е направило пътя непроходим.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Пътна обстановка


15
Коментара
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
15
Коментара по темата
15.
Аман
19.01.2018 01:43:35
0
4
Като ти спи и две не виждаш-къде се качваш кола да караш?? Тази пътека не е там от вчера или онзи ден! Дали, ако не беше засилен и готов да намали преди пешеходна пътека-нямаше да успее да спре навреме и да не удари жената?? Аман от некадърни шофьори вече!
14.
ih
18.01.2018 21:43:48
1
8
Кой малоумник постави 4пешеходни пътеки в този район директо преди/след/ завоите.Там се кръстиш и тогава пресичаш,не само осветлението ,но и мястото на пешеходните пътеки не е там.
13.
Шофьор
18.01.2018 19:37:09
1
11
90% от пешеходците изобщо не гледат дали има кола на пътя даже много от случайте нарочно тръгват на пешеходната пътека като са видели че колата която се движи е много близко до пешеходната пътека. Запомнете драги пешеходци здравето е най важното нещо на света. После и да съдиш шофьора изобщо ако си жив файда няма.
12.
КАТ, къде сте?
18.01.2018 17:20:51
0
12
Левият завой, когато идваш от Янко Комитов наистина е ужасен. А когато все пак завиеш до Болеро е някакъв ад. Между Харна Пекарна и ОДЗ Детелина спират безобразно
Около Болеро също. Една патрулка ще си направи годишния план за един ден, ако заварди там. Пресечката до Болеро е със знак зажранено влизане, но никой не спазва
11.
789
18.01.2018 13:26:23
0
6
Полицаи имаше преди(сега не знам) около 8 часа пред Антон Страшимиров.Уж пазят пресичащите деца,но там има гърбици и реално не е толкова опасно както на горното кръстовище,където това е пореден инцидент.Подкрепям и мнението за осветлението.Аз съм в активна възраст и нямам диоптър,а скоро при мокър път около 8 вечерта по Ботева нямах почти никаква видимост и сега разбирам,че може би осветлението не е ок.
10.
Toi
18.01.2018 12:44:26
0
9
Там трябва светофар или полицейско присъствие... Такситата и те нямат място там. Вечер като завиваш на ляво си е истински късмет да не удариш някой........ Всеки ден се плюнчат по тв какви глупости да измислят, а елементарни условия за безопасност там няма..... Колко още ще пострадат докато им светне лампата на кат и общината.
9.
Не до Анет, а до Континентала е
18.01.2018 12:20:12
0
6
Червена Фиеста 2006-2008г. на GP Group беше спряла на средата на платното към 8:30ч до кафе Континентал
8.
Asd
18.01.2018 11:41:23
1
19
От общината някой да излезе и да обясни ,кой идиот смята тези крушки да се монтират в стълбовете,защото има стълб през 10 метра ,а е страшна тъмница ,а лампите светят само на себе си на върха на стълба....За мен този,който е разписал и наредил да се купят тези крушки е не само за уволнение ,но и за съд и затвор ,защото голяма част от птп с пешеходци идват от там!
7.
Радул Мисирков
18.01.2018 11:14:14
1
7
Пак сте с актуална снимка,но поне е извънредна новината. Смешни сте!!!
6.
do 3
18.01.2018 09:42:50
0
7
Ти говориш или за пътеката до Анет или за тази до Антон Страшимиров.На въпросното място няма легнали полицаи и редовно има задръстване заради завиващите на ляво и отделно е опасно и за пешеходци,защото понякога колите бързат да завият нанякъде и т.н.....тези,които се движат направо също са засилени.
5.
Ана
18.01.2018 09:38:58
2
19
На тази пътека вече трябва да има светофар според мен.Сутрин и вечер е отвратително и опасно както за пешеходци,така и за автомобили.Лятото пак имаше удар и всичко се повтаря доста често-до кога!Пресичам там като пешеходец с децата-съвестните спират и чакат,но има някои които прелитат или зад гърба ти,или пред краката ти,а пътят е четилентов.Веднъж Б2 дори не спря.Аз съм учена по правилото "спри,огледай се,премини" и като шофьор съм коректна,очаквам същото и от останалите.А колата седи по средата на платното все още и наистина си помислих,че нещо лошо е станало,макар,че нищо не сме чули в блока.
4.
Не е вярно
18.01.2018 09:31:53
1
9
Пешеходецът е блъснат на пешеходната пътека до кафе Континентал, до заложната къща.
3.
Х
18.01.2018 09:30:28
2
14
Там трябва да се кара МНОГО внимателно. След 17:30, когато става тъмно, тази пешеходна пътека е ОПАСНА. Тогава има трафик. Всеки е със включени светлини, така и трябва, като за всеки автомобил е с различен интезитет. От двете страни на пътеката има "легнали полицаи", което допълнително прави повдигане на светещите насреща фарове. Това е предпоставка да забележиш пешеходец в последния момент, особено ако е с тъмни дрехи. Карайте много внимателно там по тъмното и с ниска скорост. Общината може да помисли за по-силно осветление с датчици за движение.
2.
Бургас
18.01.2018 09:29:44
5
7
Джигите и бързащи турбоглигани само в тоя град. Още се блъскайте ама нека им дойде акъюа и страха на ония дето пресичат неправилно и карат бясно
1.
Х
18.01.2018 09:29:36
1
23
Там трябва да се кара МНОГО внимателно. След 17:30, когато става тъмно, тази пешеходна пътека е ОПАСНА. Тогава има трафик. Всеки е със включени светлини, така и трябва, като за всеки автомобил е с различен интезитет. От двете страни на пътеката има "легнали полицаи", което допълнително прави повдигане на светещите насреща фарове. Това е предпоставка да забележиш пешеходец в последния момент, особено ако е с тъмни дрехи. Карайте много внимателно там по тъмното и с ниска скорост. Общината може да помисли за по-силно осветление с датчици за движение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори