×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на застреляния Боби не вярва, че Росен Ангелов е виновен


06 Януари 2018, Събота, 19:08 ч.

Майката на Боби Иванов заяви, че е убедена и има доказателства, че полицията и прокуратурата не са търсели Росен Ангелов, когото сочат за убиец на сина й и още петима. Стефка, майката на убития в Нови Искър Боби направи това изявление пред "24 часа".

"След като е бил обявен за издирване, за да влезе в затвора, той си е взел мобилен телефон на изплащане, пуснал си е и интернет. Дори му е заведено изпълнително дело, но наблюдаващият прокурор не го е знаел", коментира почернената майка. "Не вярвам Росен да е убиецът, по-скоро ми се струва изкупителна жертва", коментира тя.

Стефка обясни, че я държат в пълно неведение относно хода на разследването. Според нея било необяснимо защо Росен ще убива Кети, сочена за негова любовница, на място, далеч от семейството й, а часове по-късно ще застреля и тях при положение, че никой не го е видял.

"Той така или иначе се е укривал, защото вече е бил издирван", обоснова се жената. Вчера казаха, че са готови балистичните експертизи, а мен никой не ме е информирал. Дори не ми казват кога ще освободят тялото, за да мога да погреба сина си, каза още Стефка.

По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е издирван, са за затвора. "От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при приятели в "Дружба". Това не е криене", споделя още жената.

По-рано днес бившият шеф на полицията Васил Василев коментира, че като осъден преди 8 години, съдът е трябвало да вкара Росен Ангелов в затвора. "Лошо е издирван преди. Сега много неща се знаят за него, а преди явно не е било така. Сигурно има много подобни случаи. Не може да си заврем главата в пясъка и да кажем, че няма такива случаи у нас", коментира ген. Василев.

Росен не е издирван, оставен е, развивал се е в негативна посока. Но обществото също има вина, каза генералът. Според него кметът на Луково, като орган на власт, е можел да провери кой се е самонастанил във въпросната къща, където се твърди, че доскоро се укривал Ангелов. "Освен това се видя, че е стрелял по шишета и ламарина. Вдигало се е шум, но никой от съседите не е обърнал внимание", обясни генералът къде според него е пропускът и на обществото.

Росен ще огладнее. Ще се намокри, ще му стане студено. Ще тръгне да влиза по вилите. Не дай си боже да види възрастни хора или други в някоя от вилите, няма да се посвени да ги ликвидира, каза генерал Василев.

В категории: Животът


5
Коментара
Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
5
Коментара по темата
5.
Ивайло
06.01.2018 18:33:15
1
5
Това не е Росен а Рамбо Джон Джей. Трениран във френския легион , отлично владее малокалибрено и едрокалибрено оръжие . Същия е планинар , способен на дълги преходи, комбинативен и т.н. Незнайно защо убива 6човека и си стой наблизо. Хей така чака да дойдат милиционерите или просто мисли , че няма да е честно да има такава голяма преднина . 2 дена може да е на Северния полюс но той си дремуца в малка топла вила наблизо и цъка из нета. Пълен смях
4.
ВЛАСТТА НЕХАЕ
06.01.2018 18:31:13
0
2
Овчара СПИ СТАДОТО САМО СКИМТИ А ВЪЛЦИТЕ ТОЧАТ ЗЪБИ
3.
до1 НЕ вярващия
06.01.2018 18:25:03
0
4
Кой в какво ВеРВА е без значение.Но е ФАКТ ЧЕ ВЛАСТТА НЕ УСИГУРЯВА СИГУРНОСТ НА ГРАЖДАНИТЕ.Което предполага ПЪЛНО РЕФОРМИРАНЕ НА ПРАВООХРАНИТЕЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ.
2.
Потресен
06.01.2018 16:38:53
7
7
Стефче миличка и ти ли? Как няма Кети да се пердаши с Росен,селски пръчки разгонени! Таз пък детето и загина,а тя ръси простотии и е готова да оневини убиеца Роско. Защо ли си мисля че е било въпрос на време Роско да изплющи и тази селска принцеса. След като се разбра че и възрастната майка на Кети знаела за аферата и с Роско убавеца! Какво стана с България,какви българки имаше майки и домакини,а сега ку...ляк до ку...ляк! Стефче мила скрий се и тъгувай,а не ставай за смях!
1.
Unknown
06.01.2018 16:25:39
1
11
Ние също не вярваме,че този “Росен” е убиеца! Спрете да се опитвате,да ни правите на идиоти! ...спец. полицаи..,”кобри” ...Шматкии!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си
Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори