×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Богомил Бонев разби зелената мафия: Получават пари, за да лъжат!


31 Декември 2017, Неделя, 11:57 ч.

Повечето не знаят имената на хижите по Витоша и Пирин, твърди той

"Вижте този мошеник, който пуска снимка на Иван Обрейков, направена в 8.05 сутринта, преди да пуснат лифта. Така обосновава, че нямало скиори. Жалко за заблудените тъпанари от протестите, които такъв може да манипулира толкова евтино!" Това написа в профила си във Фейсбук Богомил Бонев, като показа публикация на Тома Белев, който твърди, че пистите на Банско са празни.



"Част от зелените получават пари, за да лъжат. А останалите просто повтарят лъжите от глупост. Повечето не знаят имената на хижите по Витоша и Пирин, да не говорим за имената на езерата и точните параметри на ски зоната. Да не говорим за липсата на всякаква грижа за незаконната сеч. За нея не им плащат от "загрижената" швейцарска фондация WWF. Чиито шеф е жената на Белев. Не ви ли е срам така да ви манипулират и използват, за да печелят пари от трогателното ви невежество за природата, бе. Толкова ли сте глупави?! Вярно е това за 80%. Време е да се събудите и да разберете, че ви яздят като екологични мулета - брутално", написа в друго съобщение Богомил Бонев.

В категории: Политика


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Пешо
02.01.2018 14:01:17
1
1
Богомил Бонев е собственик на няколко хотела в Банско, но е яко закъсал, банките го притискат да му ги разпродават. Дотук с безпристраността му - поредният пишманбизнесмен, който всеки друг му е виновен за губещия бизнес, само не и той самия. Също така и поредният бивш управляващ, облажил се добре, сега ръси още акъли как да си доунищожим природата. НАРОДЕН СЪД ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ, БОНЕВ!
6.
20%
01.01.2018 00:47:49
11
3
Излиза, че министри, депутати, кметове, общински съветници, строителни предприемачи са чисти като сълзичка и изобщо не напират препират мръсни пари през нови туристически обекти, а пък еколозите били мафиоти...айде, бегай ве, старшина Бонев
5.
Гочо
31.12.2017 22:34:22
2
10
Тези български "ЗЕЛЕНИ"са си просто поредните келипирджии. Жалко.
4.
Веган
31.12.2017 11:42:47
1
9
В разговорния български език прозвището "зелен" се слага на неузрял,неук,непълноцен,недоразвит човек. Странно е все пак ,как така разни алпийски демокрации разчитат на такъв зеленчук. Там явно работата е по-сериозна и е свързана с еврогейска корупция в колонизацията на югоизтока. Някои велики стратези казват за това -война в тила на врага-Клаузевиц
3.
с
31.12.2017 11:35:30
13
6
Бонев е еколог, колкото и полицай! На каква база и той дава оценка? В ролята на какъв? Или просто иска да се появи пак по меедии, щото за двадесетина години всички глупости се забравят и опрощават, може би?
А може биси мисли, че само в София и само на протестите са против изсичането на гори и замяната им с бетон.
Бонев, ако си мислиш така, означава че ти си заблуден тъпанар! Или просто си правиш рекламка, за да ти се чуе името просто? Валери Симеонов, като виден патри(мафи)от защити исканията на настроилите през годините хотели и хотелчета сенчести фигури и затрили полите на планината шмекеери. Боката, за да не се издъни коалицийката и още 4 години да крадва евросредства и поръчки, отново се извъртя на 180 градуса за ден и одобри безаконието. Скоро ще имаме планинско бетонно копие на слънчака, и ще се чудим къде изчезнаха платежоспособните и улегнали туристи, и защо ги замениха пияни и дрогирани пишлигари търсещи ефтиния ол инклузив!
2.
Лично мнение
31.12.2017 10:13:01
1
19
На тия мушмороци ще им повЕрвам, когато ги видя да протестират срещу голям промишлен замърсител, от ранга на нефтената рафинерия Лукойл или Кроношпан (където отива по-голямата част от изсечените стари гори в парк Странджа). С такива теми на протест, като сегашните - ще имат съответните резултати по избори (твърдо около 1 %)! Въпреки многомилионните грантове, въпреки дедо Сорос, останалите донори и т.н. Просто обществото не им вярва, защото са безпринципни усвоители на големи финансови средства, а ползата от това е крайно съмнителна! Проблемите на обикновените хора са твърде далеч от броене на суеци, "спасяване" на прилепи и т.н.
1.
Ирод
31.12.2017 09:22:37
18
7
Интересно - трета или четвърта поредна статия по темата, без даже и да си направите труда да потърсите другата гледна точка. Повтаряте като някаква мантра "зелен октопод" и "зелена мафия", но нищо сериозно не сте изкарали като аргументи, а само словоблудства на компрометирани лица като Каролев, Бонев и т.н.
Всички повтарят в несвяст, че зелените лъжат и вземат пари да компрометират България, но странно - един реален факт не са извадили, който да е подкрепен с някакви доказателства.
От друга страна презрените "зелени" постоянно публикуват документи, нормативна база и т.н. в подкрепа на твърденията си, но интересно защо тези неща ги подминавате във вашата медия.

Ами дайте малко информация за истинския "зелен октопод". Например Асоциация "Българско Черноморие"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори