×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бившата на Плевнелиев Юлияна пропищяла скандално: Деси Банова води Росен към дъното!


28 Декември 2017, Четвъртък, 14:45 ч.

Двамата станали за срам на голямо събитие


Юлияна Плевнлиева, доскорошна първа дама на България и съпруга на експрезидента Росен Плевнелиев, е останала потресена от поредната публична изява на бившия си мъж със синоптичката Деси Банова. Навръх Рождество Христово екс президентът се яви на "Българсакта Коледа" в компанията на блондинката със спорен морал, което породи противоречиви коментари, пише "Уикенд".

Критиците на Плевнелиев не се свенят да коментират, че той е загубил акъла си по синоптичката и че не спира да се излага не само в лично качество, но и президентската институция. И наистина, за първи път от основаването на благотворителната инициатива "Българската Коледа" от държавния глава Георги Първанов, президент на страната ни се явява в официалната ложа на Народния театър, гушнал любовницата си. 

Даже Първанов, който като президент имаше вземане-даване с певицата Мариана Попова, се появяваше с жена си Зорка за големия финален концерт. 

Сред вбесените от Росен Плевнелиев е и бившата му жена Юлияна, която не крие презрението си към новата му изгора. "Това момиче води мъжа ми към дъното! Показва го като панаирджийска мечка, непрестанно устройва медийни сюжети, за да четка ефото си, даже пуска слухове, че е бременна с близнаци от него", гневи се Юлияна, твърди още изданието. 

Тя е огорчена и от мъжа си, от когото роди 3 деца по време на 15-годишния им брачен живот, тъй като според думите й той е позволил да се превърне в кукла на конци в ръцете на обиграната синоптичка. 

"Докато Росен беше президент, нито един път не съм го придружавала и не съм се натрапвала с присъствието си. Децата също израснаха без баща в името на благотворния му президентски мандат. Сега няма помен от Росен, с когото прекарах 15 години от живота си. Той не спира да се излага и да дълбае дъното", категорична е бившата на Плевнелиев. 

Според думите й, цитирани от нейни приятелки, Плевнелиев е прекалил още като е бил заснет от папараци с Деси Банова на летището в Лондон и впоследствие е гостувал в домакинското предаване на Гала "На кафе". 

"Постоянно тръби, че иска да бъде оставен на спокойствие, а с поведението си показва точно обратното - че иска да бъде запомнен не като достоен политик, а като медийна звезда с постоянно присъствие в жълтите хроники", възмутена е Юлияна, разказва още "Уикенд". 

Тя почти не поддържа контакт с Плевнелиев освен в случаите, когато трябва да му остави двамата синове. Юлияна е отказала да се запознае с Деси Банова, тъй като я намирала за фалшива, меркантилна и суетна. 

Междувременно, на зрителите на "Българската Коледа" им направи впечатление и друг факт - президентът Румен Радев бе сам в ложата, без съпругата си Деси Радева. До него бе настанена председателката на Народното събрание Цвета Караянчева. Източници твърдят, че Десислава е била в залата, но е предпочела да гледа концерта не от официалната ложа, а сред останалата част от публиката. Някои допускат, че причина та да не застане до съпруга си е именно присъствието на любовницата на Плевнелиев, която по протокол е трябвало да бъде настанена до нея.



В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
7
Коментара по темата
7.
Dr. GT2
28.12.2017 20:16:51
0
0
Юлияна Плевнлиева ? :D
"Това момиче води мъжа ми към дъното!"
Бившият!
6.
Haho
28.12.2017 18:51:50
0
2
А ве кво ни занимавате с тоя Плевналиев ? Той и като президент беше същата шушумига
5.
фиток
28.12.2017 15:14:07
9
9
Юлияна истинска дама от класа-класа каквато в България няма,-деса е просто евтина граблива кокошка.
4.
гхцххй
28.12.2017 13:31:47
1
14
Тая буля Юлияна, не помня да е била "първа дама", поне официално....??? A Десито ги знае "хватките" и Роско не мой се измъкне...
3.
4554
28.12.2017 12:20:23
9
15
Тая шматка за смях става с такива изказвания. "Мъжът ми"? Какъв ти мъж ма? Това,че си му хапвала от паричките,не ти дава пожизнено ексклузивно право на собственост! То..,не че всички жени не са такива. Дадеш им малко да се поотъркат в теб и хайдеее.......пожизнени права после! хаха
2.
Бил Гейтс
28.12.2017 12:16:32
20
8
А във същност истинския срам не е Плевнелиев ами Радев със ку-ку съпругата си. Ку ку. Голямо куку.
Радев пенсионера военен дето на 50 години се пенсионира на държавна заплата и дето се вози на задната седалка на френския самолет хахахаха
1.
УФ
28.12.2017 11:53:42
1
10
Корвиииииииииииии
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори