×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тъжна вест! Напусна ни бившият общински съветник Гинка Дянкова


Тъжна вест! Напусна ни бившият общински съветник Гинка Дянкова
Гинка Дянкова бе общински съветник от НФСБ в предходния мандат
Ключови думи: Гинка Дянкова, Бургас
18 Декември 2017, Понеделник, 09:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Дянкова загуби битката с коварно заболяване

Бившият общински съветник Гинка Дянкова ни напусна завинаги тази сутрин, съобщават нейни близки.

Дянкова загуби битката с коварно заболяване на 63-годишна възраст. В последните години тя бе в Ксанти, Гърция, където след няколко часа ще бъде погребана.

Гинка Дянкова бе общински съветник от НФСБ в предходния мандат. Тя бе най-ревностният защитник на жителите на Крайморие, а голямата й победа бе църквата "Св.Пимен Зографски“.

Флагман.бг изказва съболезнования към близките й.


В категории: Животът


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
До Славчо Жеков
20.12.2017 23:50:31
0
7
Това което сте написали, господин Жеков, е изключително обидно. Не вярвам дори да познавате баба ми лично или да знаете през какво е преминала и колко болка е изтърпяла, за да говорите подобни неща. Преди всичко думите ви са не на място изказани и ако имате да кажете нещо свързано с баба ми , сигурна съм, че ще намерите начин да го направите. Тя беше мил, сърдечен и състрадателен човек, който би сложил всички преди нея и не заслужава такова неуважение от ваша страна. Моля спестете си недообмислените изказвания за напред!
11.
Ivahka Sotirova
19.12.2017 13:39:32
0
5
S Ginka sme saychenichi i mnogo bliski chvek s golymo ch otgovorna maika obchtestvenik i pedagog pochivai v mir Ginche dano si na po dobro mysto tam gore
10.
Ваня Георгиева- дъщерята на Гинка Дянкова
18.12.2017 23:20:33
0
12
Много благодаря за милите коментари за майка ми! Развълнувана съм, че толкова хора са я ценили и обичали. Цялата тази любов още веднъж доказва колко прекрасен човек бе Тя!
Само един коментар ме остави "без думи"- на някакъв тип с прякор "Ярето" или "Агнето" ( в неговия случай все тая- явно става въпрос за добитък). В Гърция, приятелю, тази жена живя последните две години и половина от живота си борейки се със страшната болест, наречена "рак". Преживя една от най-тежките операции и няколко цикъла от разяждащи химиотерапии. Държа се мъжки и изтърпя всичко стоически. В крайна сметка не успя да победи смъртта, но победи живота и за кратките си 63 години остави следа, която изказвания като твоите няма да заличат. Ако това ти наричаш "почивка в Гърция "- ОК, но дори и на теб не пожелавам да я имаш!
Бъди здрав и по-малко прост!
9.
Стоян Иванов
18.12.2017 16:49:33
1
10
Светла ѝ памет!
8.
Sava
18.12.2017 14:37:25
1
7
Славчо Жеков Ярето ей отворко аре да ми пишеш
7.
Jikinsa
18.12.2017 13:55:26
1
8
Beshe strahoten chovek mn gotina gospoja po biologiq dano e na po dobro mqsto
6.
Урумов
18.12.2017 12:43:37
1
7
Много добър и почтен човек. Хората като г-жа Дянкова са рядкост в този мръсен свят. Нека почива в мир
5.
Божидаров
18.12.2017 11:10:39
3
12
Гинка беше много добър и всеотдаен човек който обичаше хората.Бог да я прости.
4.
Донка колаксъзова
18.12.2017 10:23:26
2
13
Лека и пръст. Да почива в мир.
Беше прекрасен човек.
3.
съпричастен
18.12.2017 10:12:31
2
14
Светла и памет ! Напусна ни един безкрайно добър и самоотвержен човек. За жалост победата и над коварната болест бе твърде кратка. Но дирята, която остави след себе си е дълбока и вечна. Мир на душата и.
2.
Славчо Жеков Ярето
18.12.2017 09:59:02
16
6
познайте какво е правила в Гърция сигурно не е била по това време на по4ивка
1.
Димитър
18.12.2017 09:50:17
3
15
Лека и пръст
Беше много добър преподавател в училище
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори