×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник"


18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник"
Младият бургазлия е бил зад волана на Фиат-а
30 Ноември 2017, Четвъртък, 06:36 ч.
Автор: Христо НИКОЛОВ, снимка: Николай Т.

Младежът е единственият пострадал

18-годишен шофьор с 4-месечен стаж е предизвикал катастрофата до магазин "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник", съобщават от ОД на МВР в Бургас. За инцидента съобщихме вчера сутринта - ВИЖТЕ ТУК

Младежът с инициали В.Х. карал лекия си автомобил "Фиат Браво" с превишена скорост, заради което се забил в "Митцубиши"-то на 54-годишна бургазлийка, а след това от ПТП-о щети претърпява и бургаски Форд.

Младежът е единственият пострадал от катастрофата, отведен е в болница„Бургасмед“ и настанен за лечение в отделение „Неврохирургия“ с разкъсно-контузна рана на главата, без опасност за живота.

В категории: Меден Рудник


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
родител
04.12.2017 13:54:50
0
0
до номер 12.аз не казвам че не е виновен но не е хубаво да се плюе така.да виновен е и ще си понесе последствията а и вие сте прав че трябва да се гордеем но тайно.поставила съм се на мястото на потърпевшите стреса е голям и съжалявам че е трябвало да то изживеят.просто го е надвила умората защото предната вечер е бил на работа втора смяна до 12 а преди това на училище и тренировка и същия ден на катастрофата е трябвало да бъде първа смяна.и за това бързайки за работа да не закъснее е станоло това за което цял живот ще съжалявам.не се е блъснал защото е правил състезание или защото та е искал.пак го казвам не го защитавам но не е хубаво да има такива противни коментари не всеки е такъв за какъвто го мислят
14.
до 13 ЧЕТИ ХУБАВО
02.12.2017 12:42:53
0
1
Чети пак. Акъл на никого не давам, но да омаловажавате като родители факта, че синът ви се е натресъл с висока скорост на прав участък и червен светофар в чакащите коли и то ПРЕД ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА, КЪДЕТО В ТОЗИ МОМЕНТ МОЖЕШЕ ДА ПРЕСИЧА ВСЯКО ДЕТЕ си е престъпление. Вие, като родители сте съпричастни в случая, да не казвам направо, че сте по-виновни от него.
ПС: Видях ударените коли на място. Ужасно нелепа катастрофа.
13.
737328
01.12.2017 23:48:55
1
1
ДО НОМЕР 12, ДАНЕ ДАВА ГОСПОД УТРЕ ДА Е ВАШЕТО ДЕТЕ ПЪК ЩЕ ВИДИМ КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕТЕ И КАКВО ХОРО ЩЕ ИГРАЕТЕ, АКЪЛ ОТСТРАНИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ДАДЕ.
12.
до 11 ot roditel
01.12.2017 20:15:28
1
2
Защитавате го, как да не го защитавате. Естествено, че на всеки може да се случи някой, като вашия син да се забие в него. Вие пак се гордейте с детето си, но го правете тайно без негово знание, в противен случай се появяват самонадеяните младежи, на които им се размива реалността с възможностите. Вие поставихте ли се на мястото на чинно чакащите на светофара хора. Изживявал съм подобен ад, макар и в далеч по-семпли размери, но някое дете на 18 да те размаже по толкова нелеп начин не е повод за съпричастност към виновния. Аз на моето дете му позволих да кара кола след 20-тата си година. Господ да пази децата на всички ни, но макар и да не осъзнаваме трябва да признаем, че сами им навираме неволите с нашето благоразположение и неглижиране на проблемите. Иначе всеки родител трябва да се гордее с детето си, но когато постъпката му е небрежна трябва да се тълкува правилно и на глас. За съжаление младостта на сина ви му е изграла лоша шега, не случайно в държави, като Швеция книжки се дават след навършване на 22 години. Хората не разчитат на ранното пълнолетие, нито на преценката на родителите и са много прави. Та с две думи: Вината е и ваша, без да се сърдите...И все пак хвала Господа, че зашити синът ви. Вместо да се сърдите на по-долу писалите Му благодарете.
11.
родител
01.12.2017 11:04:57
4
2
ордея се че съм отгледала и възпитала това момче.да виновен е не го защитавам но вие нямате право да го обиждате по тоя долен начин.не сте хората който да го съдят.ние не сме от богатите който се държат нагло и надмено.ние сме едно нормално бедно семейство.и затова че нямаме възможностите които някои имат той пожела да работи и да учи.не го оправдавам но да си забием ножа в сърцето и да се поставим на неговото място как се чувства той че е направил катастрофа и като чете противните ви коментари.помислете си по това че днес е бил той утре вие може да сте на негово място.как ще се чувствате тогава.
Харесвам · Отговор · Току-що
10.
до 4
30.11.2017 21:25:37
3
3
Че не си от Меден рудник, не си, ама поне пиши от кой застаряващ комплекс в низините си.
9.
до 2
30.11.2017 21:22:02
3
2
Че ако сложат ограда на МР - гладен ще умреш ве мен. Иначе МР е умален вид на Амстердам - има черни, бели, млади, готини, различни. Всички от града отиват там да се друсат, това е територия на неограничените възможности.
8.
Razor
30.11.2017 13:52:29
2
5
NFS Most Wanted - Меден рудник special edition
7.
От моргата
30.11.2017 11:18:08
7
7
Да си беше разбил главата като хората поне. Да е.. и лекетата смотани. Родителите как сте. Готино ли ви е, че сте отгледали помияр и безотговорен човек.
6.
оффф...
30.11.2017 10:39:44
4
5
Да напишат името на инструктора му за шофьорските!
5.
МР
30.11.2017 10:11:41
2
2
САМО МР БРАТ
4.
До 2
30.11.2017 10:08:47
4
9
Хахаха това ми хареса прав си! И аз съм от мр ,но те подкрепям напълно! Егати и Бермудския триъгълник, само мангали,батки,бмв- та и празноглавци!!!!!!! И въпреки всичко тук си ми е добре мамка му,ама на черното бяло неможем да кажем!
3.
Чистилището
30.11.2017 10:00:59
4
3
Трябваше да звучи така: Младежът с инициали В.Х. карал летящият си автомобил "Фиат Браво"
2.
Чистилището
30.11.2017 09:58:29
9
13
Пак цял ден за Меден Рудник ще четем. Сложете им една ограда като в ''Предградие 13'' да е мирно селото дето се вика.
1.
:)
30.11.2017 09:46:02
1
10
ама то не било като на NFS-то е ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори