×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Удари ли дъното бургаският футбол? Докато Нефтохимик обикаля селата, за да търси стадион, "Лазур" стана дом на ОФК "Поморие"


20 Ноември 2017, Понеделник, 20:04 ч.

Удари ли бургаският футбол дъното? Това се питат футболните фенове, след като през последната седмица станаха свидетели на странен феномен - Нефтохимик да търси стадион по селата, а "Лазур" да се превърне в дом за ОФК "Поморие".

Отборът от съседния град играе през есента в Бургас, защото ремонтира собствения си стадион. Докато в Поморие обаче са построили къщичката си и са осигурили отлична база, то положението в Бургас изглежда без изход.

Стадион "Лазур" е частна собственост, ст. "Черноморец" е в безтегловност и е част от смесено дружество с много пасиви, а спортното съоръжение в Долно Езерово не става и за "В" група.

Потърпевши са и двата бургаски отбора - и Нефтохимик, и Черноморец, които странстват по села и паланки.

Заради това и феновете на Нефтохимик започнаха кампания за връщането на стадион "Лазур". Дали се продава - няма ясен отговор, но желанието на привържениците е да се направи опит, за да се откупи.

Ето какво пишат феновете:

Бургас има нужда от свой стадион... за да може общинския отбор от съседната община да играе на него! Може би щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно и абсурдно. Бургаски отбори играят домакинските си срещи на километри от града си и от нас зависи това да се промени!

В категории: На терена , Спорт


32
Коментара
32
Коментара по темата
32.
браво Колега ТОВА Е ИСТИНАТА
22.11.2017 13:58:15
0
1
Това се опитвах да обясня на г–н "LAWYER–СХЕМАДЖИЯТА"/УВЪРТАЩ ЗА ПАРИ КОИТО ДА ПРИЛАПАТ"ШЕВЧЕТАТА"И ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМА РЕАЛИЗИРАН ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОЕКТ /ПО ЕВРОПЕЙСКА ИКОНОМИЧЕСКА ЛОГИКА/ЗА ОТБОР И ЕКИП А СТАДИОНА В "ЛАЗУР"ВСЕКИ БИ МОГЪЛ ДА ПОЛЗВА–КАКТО Е И В МОМЕНТА
31.
Колега
22.11.2017 12:05:13
2
2
Държавата точно за 3 дни може да вземе и двата стадиона! Ако иска...
Има си механизми и лостове!
Всичко уж се прави за децата...
Всички треньори от ДЮШ на "Черноморец" и "Нефтохимик" минават на заплата към Община Бс и парите директно им се превеждат от Общината! Общината да поеме и ангажимент децата да тренират и играят мачове в нормални условия! Разни Фанти, Манти и т.н. директори да изчезват!
Ако отборите искат да развиват и мъжки отбори, да си намерят спонсори които да ги издържат, защото сега всички пари уж за ДЮШ се пренасочват навсякъде другаде, но не и към децата!
Когато тези деца пораснат, ако имат качества ще ги вземат отбори и от А и от Б група! Ако нямат нужните качества - съжалявам, но.... Поне ще са си изградили навици, дисциплина и т.н. които да им помагат в живота!
30.
Тарикат
21.11.2017 19:20:08
0
6
Няма кой да се върже на розовите кресльовци . Едън път стомна за вода , втори път и сега е ред да се счупи ! Никой не ви вярва и Бургас няма нужда от вас !
Интересно ми е лимонатата кви ще ги върши сега ..... хващай касите от амбалажа !
29.
бург
21.11.2017 18:48:36
0
6
Стадиона набургазлии ли да се върне или на оная шайка от Нефтохимик която постоянно клати я общината я Бойко!Преди излъгаха Мастерите и сега като скорпион са се впили в Лазур всякаш някога е бил техен!
28.
до25 БРАВО
21.11.2017 11:54:26
0
5
ТУК ПРОБЛЕМА Е ВОЙНАТА МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ НА АКУЛИТЕ И НАФТАТА/РИБАТА"пари няма действайте" В МОРЕТО ТЕ ТИГАНА СЛОЖИЛИ/.И БЕЗ НИКАКВА ИКОНОМИЧЕСКА ЛОГИКА /по комунистически ЧРЕЗ БАЙ ГАНЬОВСКИ НОМЕРА/СЕ ОПИТВАТ ДА БРЪКНАТ В ДЖОБА НА БУРГАЗЛИИ–ТО СЕ ВИДЯ 30 ДУШИ НА НАФТАТА И ВЕРОЯТНО ТОЛКОВА НА АКУЛИТЕ.ПРАВ Е Г–Н Василев КЪДЕ ГИ СТЯГА ЧЕПИКА НАФТАТА /ЛАПАЧКАТА НА ШЕВЧЕТАТА ТОВА Е ИСТИНАТА г–нLAWYER.БУРГАЗЛИИ ДАВАТ НУЖНОТО/ЧРЕЗ БЮДЖЕТА/ЗА СПОРТА КОЛКОТО ТОЛКОВА –ФИНАНСИРАНЕТО НА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СПОРТ ИМА ДРУГА ИКОНОМИЧИСКА ЛОГИКА
27.
до 14
21.11.2017 11:43:30
0
7
Ти си символ на оня идеотизъм, с който се свързва днешния Нефтохимик. Кой ти определи тази сума от 4 млн. лв. за Лазур бе неразумний? И що, като сте толкова велики и отворени не си я съберете и да си купите стадиона сами ???Ей за това се рзграничавам от вашите искания, изтипосани под мотото: Да спасим "бургаския футбол". Това в кавичките до скоро не го понасяхте, ама когато яйцето ви е на гъза пак се извъртяхте, като леки жени и мило и драго взехте да давате. Къде бяхте, когато имахте бюджет от 3 млн. отпуснат ви от Общината и окрадени от шепа "ваши шефове", които сега ви нахъсват, като гладни псета.
26.
do 12
21.11.2017 11:36:35
1
6
Мазут жалкий, ние сме ви оставили отдавна, ама вие ревете, като ощипани девойки. Що не се оправите сами, ами все към Общинския бюджет ви са "ръчичките". Сините чайки не са като вас вечно ревящи, онеправдани и губещи. От къде накъде моите данъци да отиват за закупуването на някакъв стадион, който освен пъдпъдъчи парк за друго не става.
25.
Portos
21.11.2017 08:23:39
1
8
Pisha na latinica zastoto njamam kirilica , jziveja v chujzbina .
Stadion Lazur ne mojze li da se polzva ? Da ne bi da ste razvalili kalimerata s Kirjakov i Subev . Ili iskate da go polzvate bez pari . Eeee , tova go ima samo po komunistichesko vreme ili pri Hristo Portachanovo bezvremie .
24.
БРАВО
21.11.2017 08:21:09
3
6
19 Е НАПЪЛНО ПРАВ
ТОВА Е РЕШЕНИЕТО
КМЕТЕ ДЕЙСТВАЙ
23.
Георги Василев
21.11.2017 08:10:42
0
10
До 22
Нашата школа доказва , че има ли желания , че има ли трафиции и хора , необременени от схеми има как да се случат нещата . Вас другаде ви стяг чепика , а то е че една сутрин се събудихте и разбрахте , че балона с лъжи за голямата подкрепа в гр. Бургас на заводския отбор се е спукал .... И сега ви се иска някак си да го напомпате отново . И се хванахте за бургаската кауза . Стадион Лазур си е все още там , на мястото . Плащате наем и го покзвате . Джамбазов може да ви светне как става . Намирате спонсор , завишавате разходите по документи и ето лапачка за шефчетата ви . Нали тях пък това нЙ - много ги мъчи .
22.
До 18, 19 и 20
21.11.2017 00:28:13
6
2
До Георги Василев - никой за нищо не може да ви накара да одобрявате, още по-малко сляпо да вярвате. Елементарната логика и здрав разум, обаче, питат: може ли Бургас да има футбол без стадион? И отговора е очеваден. Съгласен съм, че най-добре би било да направим нов, модерен, голям и красив стадион, но пари няма, не се и очертава да има скоро. Тогава?

До 20% - не знам как си ги представяш и чертаеш тези схеми, но да ти кажа, ще бъде по-реално държавата да си върне парите от КТБ, отколкото да сработи твоята схема и Община Бургас да си върне стадион "Черноморец". Това понятие "фирми на Събев", не съм сигурен какво точно влагаш, но повечето фирми отдавна вече не са на Събев, отделно много от вземанията са цедирани, задълженията към държавната и общинска хазна са съвсем различни, а за прихващане с други данъчно задължени лица, при наличие на купища кредитори... Несериозно е даже да се говори! Ако знаеш кой е собственик в момента на бензиностанциите на Петрол, може и да погледна по-сериозно и да обсъдим допълнителните детайли, иначе не ми се занимава да обяснявам по колко точно причини написаното от теб са мокри сънища, без връзка с реалността.

До 20-ти - На теб ще пиша по-кратичко, че българския ти е труден. Разкажи ми, моля те, как се надявам да взема проценти от строителството на новия стадион (а дано, ама надали), след като моето мнение е, че най-изгодно излиза закупуване на вече изградения и функциониращ?
21.
до 19 ПОСЛЕДНИЯ ГВОЗДЕЙ В КОВЧЕГА
21.11.2017 00:08:14
0
4
НА МАЛОУМНИЦИТЕ И "СХЕМАДЖИЯТА"ТОВА Е ИСТИНАТА БРАВО!!!
20.
до №10 ГЛАВНИЯ " СХЕМАДЖИЯ"
20.11.2017 23:59:33
0
6
ЯСНО ЗАЩО БЯГАШ ОТ КОНКРЕТНО ПОСТАВЕНИТЕ ВЪПРОСИ И КАК ИСКАТЕ ДА "УСВОИТЕ"/ОТКРАДНЕТЕ/ ЕДНИ ОБЩИНСКИ/НА280000 БУРГАЗЛИИ/ПАРИ СХЕМАТА Е ВИЕ ДА ОТКРАДНЕТЕ ПАРИТЕ ЧРЕЗ СТРОИТЕЛСВО НА НОВ СТАДИОН МНОГО СТЕ ПРОЗРАЧЕН Г–Н LAWYER
19.
20%
20.11.2017 22:54:03
1
14
Кви динозаври в Акациите сънувате. Всички терени с изключение на основния са отлично състояние и на тях си се провеждат тренировки и мачове и сега. Основния терен има много добър дренаж и ако се разчистят храсталаците около него, още в събота може да се играе там. Трябват малко пари за възстановяване на седалките и ако падне някой лев повече - козирка на сектор А и осветление и всичко е 6. А прословутите многомилионни дългове - те над 90% са към фирми на самия Митко Събев. Като размер те са съотносими към задълженията на негови фирми към НАП, държавни и местни данъци и такси. Тъй като и едните и другите са трудно събираеми и влизат в графата "лоши кредити" спокойно могат да се умножат по 0.2-0.3 за да се получи реалната им стойност. После всичко е въпрос на прегововори, договаряне и сделка и до 2-3 месеца стадиона и комплекса могат да бъдат държавна собственост и после с един подпис да бъдат прехвърлени на Община Бургас без стотинка. Общината от своя страна може да поеме задълженията за екипировка към Пума и за заплати на служителите, които са напълно във възможностите на общинската хазна и цялата драма ще завърши и ще се реши генерално проблема за подготовка и мачове и на школите и на представителните отбори за години напред. А стадиона в Лазур може да бъде един силен коз.
18.
Георги Василев
20.11.2017 22:16:35
1
10
Аз съм фен на Черноморец от дете и се гордея с това !!!
Точно заради малоумните ви така наречени фенове не бива да имаме нищо общо с вас и не няма да ви подкрепим в поредната ви фалшива кауза .
#11 написал си много хубави неща , обосновано и логично е това , което излагаш за базата в кв. Акациите , но цена от 4 милиона за Лазур е абсолютно не реална . Не знам от къде я исмукахте тази цена ?! Дори и да е така , това е полвинчато решение , което е непереспективно и е подчинено на емоции , а не на здрав разум . Ти са ги очарта проблемите :
1. Недостиг на парко места .
2. Неотговаря стадиона на нормите за Европа . Да , наистина е морално остаряло съоръжение и с 1 милион само ще го боядисаш .
3. Отвратителна инфраструктура . Няма стадион по света с по - измисллено местоположение . При всеки по - голям мач се блокира движението на полвината град . А да не говорим колко е трудно за контрол на гостуващи по - големи агитки .
След като базата в Акациите има толкова големи тежести , тогава по - добре изфраждане на градски стадион някъде в покрайнините на града .
Нито един превърженик на Черноморец не вярва в добрите ви намерения . Доказали сте го във времето , че сте непочтенни , некоректни и сте продукт на чалга кулурата . В момента когато намерите решение на проблема си , къде да играете , не защото няма къде , а защото така губите популярност в града ще ни започните да търсите начин как да ни прецакате . В кръвта ви е . Така ви е заложил още Портачанов във времето когато разнасяше консерви паламуд за рушвет по етажите на БСФС още като комсомолски отговорник по спорта в НХК .Вие сте царе да напредвате с лакти без да имате капка скруполи .
17.
До 16
20.11.2017 22:08:57
5
2
Както написах и по-долу, първо завърши 8-ми клас (в твоя случай, предвид демонстрираната грамотност, още доста години) и тогава споделяй съкровенните си мисли!
16.
до №10–КОМПЕТЕНТНИЯ
20.11.2017 22:03:18
1
6
ВЪПРОС №1ТЕЗИ МИЛИОНИ С КОИТО БОРАВИТЕ ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ ВАШИ ЛИЧНИ ЛИСА ИЛИ НА БУРГАЗЛИИ НЕ Е ЛИ РЕДНО ДА БЪДЪТ ПОПИТАНИ: ВЪПРОС СЛЕД КАТО БЪДЕ ПОСТРОЕНО БУРГАЗЛИИ ЩЕ ПЛАЩАТ 10000 ЛВ ГОДИШНО ЗА ПОДДРЪЖКА НА СЪОРЪЖЕНИЕТО ВЪПРОС№3ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ СЪОРЪЖЕНИЕ/КАТОСОБСТВЕНОСТ/И ПРОФЕСИОНАЛЕН ОТБОР/КАТО СОБТСВЕНОСТ/В КАКВИ ИКОНОМИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ ЩЕ СА ТЕЗИ ДВА СУБЕКТА –ИЛИ НА ПРИНЦИПА НА ИЗТОЧВАНЕТО КАКТО БЕШЕ ДО СЕГА И БЕШЕ РАЗГРАБЕНА СПОРТНАТА БАЗА–НАИ ВЕРОЯТНО ТОВА СЕ ЦЕЛИ СПОМЕНАХТЕ ЗА ДРУГИТЕ СПОРТНИ СЪДРЪЖЕНИЯ А НАЯСНО ЛИ СТЕ ЧЕ СЕ СТРОЯТ С ДЪРЖАВНА ИНВЕСТИЦИЯ/МИНИСТЕРСТВОТО НА СПОРТА–А НЕ С ПАРИ НА БУРГАЗЛИИ
15.
Весо
20.11.2017 21:52:43
1
8
Абе тъпчовци,кой ви каза каква е цената на лазур.майтапете ли се ме това е само 4млн.поне 50 ше иска събев.
14.
Таранка от Вая
20.11.2017 21:36:10
7
4
Естествена среда за отглрждане на динозаври в кв.Акации за какъв чеп е. Ако ще и 250 декара да е там е едно поле с два винкела и малко бетон. Никой луд няма да възстанови тази джунгла за такава сума ако ще и на тройката да е. В Лазур има един топ стадион за смешна сума клято общината ще придобие нп тогава ще ми ближете гъза за да влизате там щ.
13.
до 11
20.11.2017 21:03:32
4
3
Истината понякога боли, но трябва да се приеме
12.
Зелен
20.11.2017 20:38:21
8
6
Много си вярват шепата сини утайки чак и започнаха коментари да пишат. Вижте момчета номер 10 го каза ясно и точно. Джурасик парк в Акациите става за следващия епизод но не и за спорт даже след няливане на колосални суми. Вместо да серете ако искате идете с по една брадва и си насечете дърва за зимата че ще ви е тежка а оставете "мазутите" те ще се оправят.
11.
До10
20.11.2017 20:33:35
9
5
Много си сбъркан.
10.
До 5 и 6
20.11.2017 19:23:04
7
12
Ама като започнат хора с 8-ми клас да се правят на капацитети... Какъв спортен комплекс, какви продукти бълнуваш! Нали Митко Събев 10 години ви лъга, още ли вярваш на тези приказки? По една или друга причина, преглеждал съм, поради естеството на работата ми, документите и за стадион "Черноморец", и за "Нефтохимик" и за Колодрума. Последния, освен, че е частен, след минала публична продан, вече се парцелира на по-малки имоти и се търсят шарани да ги купуват и да строят жилищни сгради, офиси и магазини. Стадион "Черноморец" е такъв само на думи. Там стадион вече няма. Останали са насипите и малко железа, неразграбени още от жителите на квартала. Там няма какво да се възстановява и укрепва, всичко е за изриване и започване от нулата. Даже под нулата, което ми напомня, че има сериозен проблем и с нивото на терена и по естествени причини е обречено да се наводнява. По-сериозният проблем, обаче, е друг. Там вече собствеността върху залите и терена е различна, а дълговете на дружеството, в което е апортиран стадиона са близо 50 млн, които в най-добрия случай могат да се редуцират до около 23-24 млн. И сега най-важното - лесен, магически начин града да си върне собствеността няма. Лесно беше само харизването на Събев и хората около кмета. Само неграмотни хора вярват, че може нещо да се върне в изходно положение. Не става! Запомни го! И никой сериозен човек в града, независимо на кой отбор е привърженик, независимо дали е спортно изкушен, не е казал нещо друго. Там е тотално изгубена кауза, има стотици кредитори и десетки милиони задължения. Единствения вариант да се изчисти всичко е просто да се плати. И понеже изчистваме възможностите, изчерпателността изисква да кажем, че за да го придобие общината ще се наложи да участва на публична продан или на преговори със синдик (според случая) и цената, която ще трябва да се плати е от порядъка на 35 млн (смятам, че за тази сума основните кредитори ще приемат сделката). Срещу тези пари, града ще придобие гола земя и амортизирани съоръжения, които трябва веднага да бъдат изринати. Далеч по-изгодно би било изграждането на изцяло нов спортен комплекс някъде до Джъмбо или където се реши, поне няма да се плаща за общинска земя, а само за изграждане на нов стадион. Ориентировъчната цена, при положение, че спортна зала за лека атлетика струва 35 млн, за стадион ще бъде пак поне толкова, може би и повече. И цената ще е такава, независимо къде се изгражда - т.е. за нов стадион "Черноморец" - 35 млн. за земята + 35 млн. (минимум) за строежа = 70 млн. Това е сметката. И сега, стигаме до стадион "Нефтохимик". Беше най-модерното съоръжение в страната през 1997г., вече е на 20 години и започна да остарява. За съжаление не би могъл да отговори на съвременни изисквания за паркоместа (няма къде в Лазур), тренировъчната база също е ограничена. Все пак, обаче, стадиона още си е много приличен, лицензиран е за международни мачове, а само преди 2 години на него се проведе и финал на европейско първенство за младежи. За около 1-2 млн. ще светне, а това са парите са саниране на един блок. Стигаме и до цената му: Ако е вярно, че се продава за 4 млн., това си е изключително изгодно и несравнимо по-евтино от всички други варианти. За тези пари Бургас ще има собствен стадион, а както написах, с още 1-2 млн. ще е като нов. Пак за сравнение - новата зала за лека атлетика (кой гледа лека атлетика въобще) ще струва около 35 млн. Затова и дори цена от 6-7 млн. за стадиона (напомням, че базата е 45 дка) е изключително изгодна. Само като земя, ако утре общината реши, може да го разпродаде за повече.

Всички горни разсъждения, обаче, важат само, ако има някаква идея и желание да се развива спорта в града. Ако няма такова желание, насила не става. Града е длъжник, защото стадионите и Колодрума не станаха частни без съдействието на управляващите и безплатно. Така че, подобна инвестиция следва да се разглежда като възстановяване на справедливостта, а не като излишни харчове.

Това говорят сухите сметки. Това говори и прагматизма. Разбира се, емоциите ще надделеят и няма да се случи нищо. Привържениците ще се обиждат взаимно и Бургас ще остане без стадион. А без стадион (хубав или лош) футбол не може да има.
9.
Бургазлия
20.11.2017 19:17:06
6
11
Бургас си има стадион с база.той е в кв.Акациите.а на лазур всеки който си плати може да играе.това обаче е временно.никаква преспектива няма там.затова групичката която лобира за лазур не тръгна по правилния път.с една дума лазур не ни трябва на нас бургазлии.трябва ни базата в Акациите.
8.
ССС
20.11.2017 18:44:53
8
11
Базата на стадион Чермоморец е на Бургас и 50 % от нея е в смесеното дружество с участие на общината и Събев. Ето решението на казуса в дългосрочна переспектива. Лазур никога не е бил стадион на Бургас . Той е на НХК , а след това купен от Събев и ще пуска там да играе всеки , който плаща наем . Ако иска може и да го разоре терена и картофи да си засади и копче не могат да му кажат 30- те фена на заводския отбор . Общинарите да мислят в дългосрочен план и да не се изкушават от обещанията за избератели на лимонадениу и тъмнокожия .
7.
до 5 говориш за
20.11.2017 18:31:09
3
6
АМАТЬОРСКИ ФУТБОЛ КОИТО ОБЩИНАТА ФИНАНСИРА И ИМА ПРИЛИЧНИ /ЗА ТОВА НИВО ТЕРЕНИ/ТЕЗИ ИДИОТИ ИСКАТ СТАДИОНИ ДА ЗЯПАТ ЗРЕЛИЩА ДА СЕ БИЯТ С ЧУЖДИТЕ АГИТКИ–А НЕ ТЕ ДА СПОРТУВАТ И 280000 БУРГАЗЛИИ ДА ИМ КУПЯТ СТАДИОН ИЙ СИКТИР БЕ ХИТРЕЦИ
6.
до 2 Пояснявам
20.11.2017 18:17:53
2
4
чрез ЕКИП УМНИ ХОРА СПОСОБНИ ДА СЪЗДАДЪТ КАЧЕСТВЕН СПОРТЕН ПРОДУКТ/зад които стои инвеститор убеден че проекта е печеливш/ ЗА КОЙТО БУРГАЗЛИИ В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА ДА ИМА ПОТРЕБИТЕЛИ /ПРИМЕР ЛИТЕКС/–НЯМА ГО ПЪРВОТО УСЛОВИЕ "ЕКИП А ИМА ЕКИП ОТ ХИТРИ ДЕБИЛИ –И ШЕПА МАЛОУМНИ ФЕНОВЕ
5.
Бургас
20.11.2017 18:03:06
2
8
do 2: Бургаския футбол има не само стадион, но и перфектен спортен комплекс без аналог в България. Но не е в Лазур, всички го знаят къде е. И проблемите му никак не са неразрешими. Само малко воля и компетентност са нужни.
4.
КВИ ПАРИ КВИ ПЕТ ЛЕВА
20.11.2017 17:56:20
4
8
КВО ОТКУПУВАНЕ НА СТАДИОНИ С ОБЩИТЕ ПАРИ/ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ/ НА БУРГАЗЛИИ 280000ХИЛ КОИТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ВАШИЯ ФУТБОЛ/НА ШЕПА МАЛОУМНИ ДЕБИЛИ И ИДИОТИ/–НАМЕРЕТЕ СИ ПАРИ И СИ КОПУВАЙТЕ КВОТО СИ ИСКАТЕ /30 СМЕШНИКА В БЪЛГАРОВО/
3.
*********
20.11.2017 17:53:20
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
До 1
20.11.2017 17:50:06
7
7
Няма да споря с теб, ненужно е в случая. Само да поясниш как ще тръгне нагоре бургаския футбол без нито един стадион в града?
1.
Бургас
20.11.2017 17:38:58
8
12
Стига сте лобирали за Нефтохимик от името на "бургаския футбол". Многократно е доказано, че нито на бургазлии им пука за Нефтохимик, нито на мазутите им пука за "бургаския футбол". Доскоро бълваха змии само като чуеха това словосъчетание, сега вече на големи радетели на бургаски футбол се правят.
Отдавна трябваше да се спре да се прави изкуствено дишане на това да нещо, да си оттече по естествен път в канала и да тръгне бургаския футбол нагоре. Докато съществува този футболен тумор, бургаски футбол няма да има.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение  
Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори