Бизнесмен предлага 1000 лева заплата, но кандидати няма (ВИДЕО)


Бизнесмен предлага 1000 лева заплата, но кандидати няма (ВИДЕО)
За да намери служители, Славчев е решил да постави около предприятието си огромни пана с предложения за работа
17 Ноември 2017, Петък

Начинът за разрешаване на проблема с липсата на работна ръка у нас е стимулиране на раждаемостта, каза Веселин Славчев

Фабрика за дамско облекло от Пловдив работи успешно за световни дизайнери и марки. Въпреки добрите заплати и условия на труд в предприятието, кандидати за работа няма. Така част от машините остават празни, а ръководството на фирмата продължава да търси десетки работници. Планират поставянето на билбордове с предложения за работа, съобщава БНТ.
Веселин Славчев, който е собственик на фирмата за дамска конфекция в Пловдив, сподели пред камерата на националната телевизия, че средната заплата в предприятието му е между 800 и 1000 лева. Той създал фирмата си преди 28 години. Разработва я без помощ от държавата, въпреки опитите да получи подпомагане. Казва, че докато преди години продажбата на облекло у нас се случва лесно, сега трудностите са големи.
„Конкуренцията е огромна. Големи търговски вериги пристигнаха в България и ние сме поставени натясно, защото те имат достъп до неограничен финансов ресурс“, разказва бизнесменът.
Въпреки конкуренцията, фабриката се развива, като момента над 80% от производството се изнася за европейския пазар.
„В момента имаме около 120 човека работници, но имаме възможности още до 50 човека да назначим. Търсим, пускаме обяви, правим някакви предложения, но работна ръка липсва навсякъде. Това е проблем не само на нашата фирма, не само на нашия бранш, но и на цялата държава“, коментира Славчев.
За да намери служители, той е решил да постави около предприятието си огромни пана с предложения за работа. Казва, че в България професията шивач не се оценява, въпреки, че дава стабилни доходи.
„Професионалните гимназии в момента не работят, няма кадри и при тях. Предприемат се стъпки за дуално обучение, ще видим какво ще стане, дали това ще е правилният начин“, добавя бизнеменът.
„Идват млади кадри, но те не се задържат. Аз имам син на 23 години, който също няма да се хване да работи в производство“, каза Стоянка Стойчева, която работи във фирмата като главен контрольор.
Пловдивската фирма е получила и признанието на световноизвестни моделиери.
Италианските дизайнери и марки са ни основният клиент, там изпълняваме поръчки под тяхна диктовка, така да се каже, това е едно доверие, което се изгражда в годините, добавя бизнеменът.
Според него заплащането на труда у нас расте с по-бързи темпове, отколкото завишението в цените на облеклата, които пловдивската фабрика продава на европейския пазар. Въпреки, че това е пречка за бизнеса, по-голямата трудност е нежеланието на българите да работят в производството. Според собственика на пловдивската модна марка, правилен начин за разрешаване на проблема с липсата на работна ръка у нас е стимулиране на раждаемостта и обучаване на младото поколение в трудови навици.


В категории: Бизнес


25
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
25.
Малко статистика -
19.11.2017 08:41:04
2
0
- Малко статистика -" Семейство, което не получава поне 2 301 лв. на месец е обречено на лишения.Това са общо необходимите средства за издръжка на четиричленно домакинство (двама родители и две деца), необходими за да се задоволят основни потребности, свързани с изхранване, с условията на живот, здравеопазване и образование, изчисляват експертите на КНСБ." -НЕЩО МАЙ ИЗЛИЗА,ЧЕ ТАЗИ "голяма заплата" КОЙТО Я ПОЛУЧАВА ЩЕ ТРЯБВА ДА МИЗЕРСТВА ???
24.
Д-р Киров
19.11.2017 06:34:50
2
1
Не оставяйте в българия!Тука тя е мащеха.Пиша с малко б , защото има да се напишат много неща.
23.
Тролчо
18.11.2017 10:18:18
4
2
До коментарите. Само да ви кажа детските тук във ФРГ са 200е. В бг 35л. Джоб център 550е. Във Бг 200лв. И сега си направете извода. Защо бягат друго няма да коментирам.
22.
Петър
18.11.2017 07:40:31
3
3
Ако в този район не можеш да намериш работници, то намери друг район където можеш да инвестираш в нов цех, и където ще намериш работници! И проблема ти е Решен, господине!
21.
Господин
17.11.2017 20:17:57
7
5
Типичен капиталист. Иска да раздава заповеди, но не е готов да поеме последствията. Говори за свободен пазар, но мрази конкуренцията, освен когато тя е между работниците. Не иска да плаща данъци, но настоява държава да му субсидира бизнеса. Аз, като прост социалист питам, това не е ли класова война? Или е класова война само когато работниците се противопоставят? Тук долу един объркан човек е написал, че империи се градили на свободния пазар. Искам да го попитам, дали е чувал за Индия? Дали знае, че за да предпази собственото си производство на текстил и стомана(основни стоки през 19 век), великобританската власт избива милиони? Дали знае, че за да предпази земевладелците си, Великобританската империя предизвиква един от най-унищожителните гладове през 20 век. По-голям от Холдомора и напълно умишлен. Както се беше изказала една известна мажоретка на американските престъпления, Макдоналдс нямаше да съществува без Макдоналд Дъглас. Тоест военната мощ и готовността да убиваш огромни мащаби градят империи, а не имагинерният свободен пазар. Дори днес на върха на световния supply chain, стои един картел(OPEC/Федералния Резерв). Тогава за какъв свободен пазар може да става въпрос? Въобще, какво е свободният пазар? Свободният пазар е просто академичен механизъм, чрез който икономистите разглеждат икономиката. Умствен експеримент характеризиран от множество генерализации, които са необходими защото в противен случай уравненията, с които се борави в икономиката имат безброй решения и икономиката губи един от основните признаци на научност - възможността да прави предвиждания. Ако не ми вярвате, все пак съм прост социалист, прочетете "Принципи на икономиката" от Пол Самюелсън - бащата на аналитичната икономика. Истината е, че в пазара винаги ще има интервенция, дори самият пазар е продукт на правна интервенция. Въпросът винаги е бил кой ще прави интервенцията и с какви мотиви? Всички ние, чрез механизмите на еманципираната демокрация, за да гарантираме справедливост и права за всеки или инвеститори и политици, за да гарантират привилегии и богатство за себе си?
20.
До 17 и 18
17.11.2017 19:52:35
2
2
20 лева ти е сметката в заведение ли, бе пич. Че ти на празна маса ли стоиш. Баси шушляка. И аз съм станал висшист, когато университетите се брояха на пръсти и се учеше в тях, а не както е сега. И масово хората си купуват имоти с парите изкарани навън, ама ти откъде да знаеш, като си се скрил пред компа.
19.
Аз също -
17.11.2017 19:17:13
3
1
-давам 10лв за свирка ама кандидати няма.
18.
От 17
17.11.2017 17:31:19
3
8
там една вечеря или обяд в заведение ти е към 30-40 евро докато тук е 20 лв. Кво ми говорите глупости че с 2000 евро там ще цъфнеш и ще вържеш. Магазините цените им са като тук само че в евро. Разходите там са много по големи от България. Като цяло колкото си по необразован и нискоклалифициран толкоз по ти е добре в чужбина понеже там ще взимаш като мияч или чистач 2000 евро а тук никой няма да ти ги даде. Колко обаче си по клалифициран и на по високо ниво в професията си толкова по добре е да си живееш в България! Интересно що в ИТ индустрията (там не са само програмисти) не са се засилили да ходят в чужбината! Кои ходят в чужбината - само някакви ниско клалифицирани хора дето там работят неклалифициран труд! И това че в БГ си изкарал више и имаш дипломка за нещо не значи че си клалифициран кадър - всички знаем вече колко е трудно да завършиш университет тук и с какви знания реално излизаш!
17.
До 16 и 14
17.11.2017 17:24:00
4
8
Ми ходете в чужбината кво стойте тук? Нали там е много хубаво. Ама що като дават такива "свесни" и "големи" заплати там не си купувате апартаменти и къщи там а ги купувате тук м? А да видим кога някой в чужбина със невероятно добре платената работа ще си купи там имот! И в ебропа 2000 евро са колкото тук 1000лв ако не вярваш иди поживей
16.
До 15
17.11.2017 16:46:13
9
4
Ти тъп ли си или си неграмотен. В България дават 1000 лева бруто за квалифициран труд, а в Европа 2000 евро за неквалифициран. Колко по просто да ти го обясня, че да го разбереш.
15.
Бургас
17.11.2017 15:03:31
6
4
до 14
Като вземеш 2к евро за неквалифициран труд на запад, ела да ми звъннеш. Тези 2к евро са бруто, от които не остава кой знае какво след удръжки. Няма място на този свят, където с бекярски труд да се живее добре, ние не правим разлика. Разликата е, че тук и с квалифициран труд често се живее зле, докато там това не е така.
14.
До 12
17.11.2017 14:46:20
18
0
Пич. Аз съм инженер. С 20 години стаж. Работил съм в чужди компании, работил съм и в български фирми. Разликата е огромна. Като заплащане, като отношение, като манталитет. Чуждите компании те осигуряват на колкото ти плащат, а българските на минималната заплата. В чуждите компании се договаряш за заплащането, а в българските ти казват 1000 лева бруто и това е, ако искаш. В Западна Европа за неквалифициран труд взимаш 4000 лева. Разликата е 4 пъти. Ако знаеш език ще си намериш квалифицирана работа а там вече говорим за минимум 8000 лева. А кажи ми кой тогава ще стои в България. Масово българина се изнася, не защото иска, а защото е принуден. Да голяма част от емигрантите живеят в лишения, за да пестят, но в в България пак живеят в лишения и не могат да спестят. Обаче с парите от Европа си купуват жилища тука и осигуряват на семействата си нормален живот.
13.
до 11 робовладелец
17.11.2017 13:11:00
10
1
а не робовладетел Инспекцията по труда в Бургас никога не се самосезира поради извършени закононарушения в случая 12 часа с 15минути почивка плюс незаплащане на нощен труд с усигуряване на храна и ободряващи напитки–абсолютно нарушение на закона!
12.
До 5-ти
17.11.2017 13:03:35
8
6
Сериозно ли е много добре в чужбина? Или там си стискаш д-то и живееш в кви ли не лишения само и само като дойдеш лятото тук да се правиш на голяма работа - понеже си скатал някой друго евро:) Аз не съм чул за много успели на световно ниво хора в чужбина- най много някой си направил фирма за превози с камиони или подръжка на строителството. И колко от тия в чужбина имат собствено жилище там като живеят толкова прекрасно? Що не кажете с тия 2000евро в германия примерно колко отиват за данъци за наеми и т.н. ? Дали не е по лесно и по добре тук да живееш с 2000лв отколкото в чужбина с 2000евро м? Не знам кой е тоя кадърен човек не плашещ се от работа да не може да свърже двата края. Кви млади - младите който са кадърни работят - другите само реват колко някой им е длъжен понеже те са голяма работа и аз за без пари няма да работя!
11.
бизнесмен–РОБОВЛАДЕТЕЛ
17.11.2017 12:56:36
6
0
ТЪРСЯ РОБИ НА ТРУДА/без ПРАВА И ЗАЩИТА ОТ ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА/–ТЕ ОТ ИНСПЕКЦИЯТА СА"МОИ ХОРА"
10.
Комунист-Идиот
17.11.2017 11:58:00
6
6
"Разработва я без помощ от държавата, въпреки опитите да получи подпомагане." Разбирай следното.Опитаха се от ГЕРБ да ми вземат бизнеса но се измъкнах.
9.
РОБОВЛАДЕТЕЛ
17.11.2017 11:40:42
7
1
ПЛЕТАЧЕН ЦЕХ "АТАН"/к–с СЛАВЕЙКОВ Бургас/ ТЪРСИ ПЛЕТАЧИ ПОМОЩТНИК ПЛЕТАЧИ ШИВАЧИ/КИ –ДОБРИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗАПЛАЩАНЕ
8.
РОБОВЛАДЕТЕЛ
17.11.2017 11:33:11
11
0
е квалификацията на собственика на плетачен цех АТАН/к–с славейков Бургас/едни наплашени/И НЕ ЗНАЕЩИ ПРАВАТА СИ/МУ РАБОТЯТ ДНЕВНА И НОЩНА СМЯНА 12 ЧАСА –С 15 МИНУТИ ПОЧИВКА !!!!!! СЪБОТА И НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА !!!!!!!!И ТОВА ЗА ОСНОВНАТА ЗАПЛАТА !!!!ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТА –НЕ БИЛО НЕЙНА РАБОТА !!!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА
7.
Дарко
17.11.2017 11:04:23
8
2
Да си изнесе шивалнята в Златоград и там да ги дава тия 800 лв, ама чисто... Има достатъчно шивачки там!
6.
Обяснението е с две думи-
17.11.2017 10:37:09
5
0
-търсене и предлагане.
5.
До 4ти
17.11.2017 10:27:05
8
1
Има и такива за които и 2000лв са малко,щом трябва да се работи за тях! Прав си и за липсата на трудови навици и т.н Но не всички са такива,има много работливи и кадърни млади хора,и това са няколко поколения от 89г насам! Казват че са 2милиона(говоря за тези които напуснаха страната,въпреки трудностите на живота в чужбина) и не искат да се връщат,дори и да чуят за България! Пиша ти го като човек който харесва живота у нас,и се справям добре,не мога да се оплача! Но съм разсъждавал много над основните проблеми обезлюдяващи държавата и обезверяващи подрастващите! Има нещо много сбъркано у нас всеки трезвомислещ го съзнава и изговаря! Имам страшно много познати които тук едвам свързваха двата края,а са в чужбина вече 10г. и се справят доста добре,поне съществуват достойно и спокойно! Не можем да говорим крайно и еднополюсно за този проблем,но когато на два часа път със самолет ти дават 3 пъти повече(говорим за най-неквалифициран труд) миграцията е факт! На мен тук ми харесва и за нищо не бих заминал за постоянно,иначе съм ходил при сестра ми и мъжа и много пъти,и често влизане в спор за това! Сложно е,но и логично,свободният пазар и правилата му са в основата на цели империи,и мисля че това едно логично и добро обяснение! А останолото е онова което без съмнение всички българи носим в себе си,онова което винаги ни е пречило да успяваме и градиме тук в Родината си!
4.
до Възмутения
17.11.2017 09:57:53
13
11
И 2000 заплата да даде проблема си остава,и той е липсата умения и трудови навици.Пробвано е...
Какво искат младите: Колкото може повече пари срещу колкото може по-малко труд(ако може и съвсем без-още по-добре),свободно време и почивни дни поне шест дни седмично.Първите неща ,за които питат кандидатите за работа е не какво ще работят а какви пари ще получават и кога ще почиват.Никой не казва че това не е важно само че...
Когато някой отиде да купи каквото и да е,той държи срещу парите си да купи най-евтиното и най-качественото.Е същото е и при наемането на работа- покупко продажба на труд и умения.
3.
Икономов
17.11.2017 09:41:34
21
3
Като не става с тази заплата, увеличаваш.
Ако не можеш да си позволиш, оставаш с този персонал, докато и те напуснат и накрая гасиш лампите на цеха и затваряш. Пазарна икономика...
2.
Шивачев
17.11.2017 09:38:14
12
2
800лв, ако е и бруто...
1.
Възмутен
17.11.2017 08:52:23
23
6
При тези цени какво е заплата 800 лв ?Това ли е доброто заплащане? Никой от младите няма да се хване за по-малко от 1200 лв.
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент Денят е много кратък, децата се прибират по тъмно, а там движението е отвратително, пише ни Стоян Чанев

Всичко в категорията
След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи
Путин няма да дойде в България на 3-ти март Томислав Дончев: Президентът да внимава! Кошлуков става програмен директор на БНТ Каракачанов: 250 души от гей сдружения и партии са против втория лифт на Банско, защо да ги слушаме? (ВИДЕО) Премиерът готов да отстъпи за мораториума върху лекарствата, размекна се от спомените за майка си Следва 4-ти удар върху парламента! Радев готви вето на Антикорупционния закон Цветанов за бесния Симеонов за Банско: Във всяка коалиция има определено напрежение Бургаският депутат Севим Али: Ние от ДПС сме "За" новия закон за спорта, но ще направим предложения за промени Вежди Рашидов: Дебатът за лекарствата бе безсмислен, заиграват се с болестите на хората! (ВИДЕО) Вигенин поиска да не показваме Бистришките тигри в рекламите за Европредседателството Подадеш ли сигнал за корупция, ще си носиш отговорността
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам!
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Бурната любов между двамата май вече е в историята


Всичко в категорията
Развратна учителка, съблазнила ученик в църква, заплашена с 20 години затвор Баровец с БМВ опита да подкупи катаджии с 20 лв., номерът не мина и нощува в ареста Избягали от час ученици обраха две жени за 10 минути (ВИДЕО) Извънредно! Бургаски Фолксваген помете 43-годишна жена в Българово Матейката и негов авер удариха СУ „Димчо Дебелянов“, изловиха ги и за други кражби От последните минути! Ужасна вечер, има нов блъснат човек (СНИМКИ) Нашенец измисли подъл начин да спечели злато в Турция, но го закопчаха набързо Валентин е най-големият карък в Бургас, открадна лотарийни билети за 350 лева, спипаха го! Бивш военен засече жена на пътя и й разби устата Вътрешният министър: Булгартабак е посочен в доклада за контрабанда на турските служби Погребалният агент Румяна Черкезова: Проверяват всичките ни документи, сравняват цените от каталозите с касовите книги
5 000 лв. гаранция за шофьора, убил с камион студентката Фатиме Иво Прокопиев закрил офшорки в Кипър на пожар Бойко Рашков: Цацаров забрани на прокурорите да ни дават документи за подслушваните хора (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Адвокат се отказа от Маринката, отложиха делото за тормоз на бившата му изгора Вижте невижданите мерки за сигурност в Съдебната палата на Бургас заради мозъка на Килърите и атентатора срещу Очите Онкоболната Мария: В университетска болница „Дева Мария“ получих химиотерапията си без пари и без отлагане Банковият обирджия Стефан Стефанов съди държавата за 36 хил.лева, враг на Митьо Очите свидетелства в негова подкрепа Мозъкът на "Килърите" Георги Вълев брани в съда банковия обирджия Стефан Стефанов Започва мегаделото за фалита на КТБ Само във Флагман.бг! Ескортираха Георги Вълев от „Килърите“ в Бургас, какво се случва?
Само във Флагман! Бензиностанциите са залети с евтина, но смъртоносна течност за чистачки
Само във Флагман! Бензиностанциите са залети с евтина, но смъртоносна течност за чистачки Установихме, че няма инстанция, която да поеме отговорност за метанола, капка от който може да ви ослепи

Всичко в категорията
"Бургасбус" спечели награда за работодател на годината Вдигат такса "Смет" в Бургас, увеличението е символично Внимание! Плажовете остават без концесионери заради зелените Собственикът на „Архангелите” Кристиян Киров: Не се крием. От три месеца ни проверяват, оляха се! Извънредно! Спецакция в Бургас, полицаи тарашат погребалните агенции Невиждано българско обединение! Хиляди са на улицата и зоват: Не на зелената мафия! Apple постигна 44 000% ръст на цената на акциите си Окончателно: Парламентът прати АЕЦ „Козлодуй” и ТЕЦ „Марица изток 2” на борсата заради злоупотреби Късметът почука на вратата: Китайски фирми откриват представителства в Бургас, изнасят българско вино в Азия Търговските аташета на пет държави се срещнаха с кмета на Бургас До края на декември може да ползваме данъчните облекчения за деца чрез работодател
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ) Вижте схемата на Мартин Джангозов, един от най-популярните бизнесмени в Бургаско, с двама роми от най-изпадналата част от гетото


Всичко в категорията
Сладко и солено от Мартин Джангозов: Как бургазлии, мечтаещи за идеалния дом, си изпатиха жестоко (СНИМКИ) Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Ето го бъдещето на Бургас! Ученици от Математическата гимназия подеха акция "Жълти стотинки", събраха две кофи монети за болни деца Камери следят за мъртви души-задочници Ранните бракове били основна причина за отпадане на учениците в Бургаско Държавният университет „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на близо 1000 абсолвенти на грандиозна церемония (СНИМКИ) Студенти и Нона Йотова гласуваха в урни в парламента на 8 декември Авторът на статуетката „Флагман“ стана художник на годината (СНИМКИ) 300 абсолвентски шапки полетяха в БСУ, 20 са отличниците на випуска (СНИМКИ) Повод за гордост: Ето кои са вундеркиндите сред децата на Бургас! (СНИМКИ/СПИСЪК) Художникът Румен Райнов подреди картини в Апелативния съд в Бургас (СНИМКИ) Община Бургас потвърди Флагман: В кв.”Меден рудник” ще има гимназия по компютърно програмиране, с кампус Няма и следа от старата баня в двора на ОУ”Любен Каравелов”, бляскав учебен център отвори врати (СНИМКИ)
Майка не може да види детето си три месеца, баща му го отвлякъл
Майка не може да види детето си три месеца, баща му го отвлякъл Бабата на дъщеря ми завела дело срещу мен за домашно насилие, защото съм я травмирала, стоейки пред дома им, разказва Александра
Всичко в категорията
Отличничка от УНСС води битка с рака, нужни са й по 3000 евро на месец за лечение (ВИДЕО) Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО) Ученици помагат на девойка със сколиоза, нужни са 23 000 лева за операцията й (ВИДЕО) Покъртителна драма: Писъци огласили училището, където работи бащата на прегазената студентка (СНИМКИ) Тони Димитрова ще пее за малката Велина, детето се нуждае от 22 000 евро за лечение Приятелка на порнозвездата, която се самоуби заради тормоз от гейове в мрежата, разкри покъртителни неща за нея Разтърсващо! Жена моли: Никога не помагайте на сина ми, ако го видите да проси на улицата (СНИМКИ) Капризи! Тийнейджърка сменя името си, за да няма нищо общо с баща си Отиде си известен архитект Почина рок легендата Джони Холидей (СНИМКИ/ВИДЕО) Трагедията е неописуема! Разплита се мистерията с внезапно починалия Кристиян, който не дочака абитуриентски бал
Вижте кой е Кралят на дупетата в Instagram (18+)
Вижте кой е Кралят на дупетата в Instagram (18+) Той е безсрамно богат и известен, а СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ, които качва, ще накарат всеки мъж да позеленее от завист
Всичко в категорията
80-годишен бургаски шофьор помете пешеходка, едва не я уби
80-годишен бургаски шофьор помете пешеходка, едва не я уби
Причината за ПТП е отнето предимство на пешеходката

Всичко в категорията
Стикерите за синята зона в Бургас поскъпват, ето каква е новата цена Велосипедист блъсна жена на алеята пред Транспортна болница в Бургас Извънредно! Магистрала Тракия е блокирана в посока Бургас Задава се нова рязка промяна във времето, ето кога ще нахлуят валежи и студ (ПРОГНОЗА ЗА 10 ДНИ) ТИР се преобърна и запуши АМ "Тракия", отбиват движението (СНИМКИ) Напук на зимата: Слънчева сряда в Бургаска област, температурите ще са 12-14 градуса Извънредно: Кошмарна катастрофа с ранени блокира международния път Е-79 между Мездра и Ботевград 4 години затвор грозят бургазлията Радослав, причинил смърт на пътя Мелето край Сливен е жестоко! Два трупа в адската катастрофа, петима са ранени 26-годишен бургаски джигит блъсна пешеходец на ул.Янко Комитов, прати го в болница От последните минути: ТИР катастрофира зрелищно на магистрала "Тракия" (СНИМКИ)
"Мис Баба" спечелила 20 медала по тласкане на гюле и хвърляне на диск
"Мис Баба" спечелила 20 медала по тласкане на гюле и хвърляне на диск На 72-годишна възраст Елена Костова загубва мъжа си и решава да запълни празнината със спорт
Всичко в категорията
Атанас Божилов: Очаквайте нов мач за европейската титла по кикбокс, надявам се пак в родния Бургас Феновете на Нефтохимик: Да се изгради нов градски стадион на мястото на Океанариума или край Пети километър ЦСКА изхвърли "Лудогорец" от Купата в мач с куп спорни съдийски отсъждания Надявам се да спечеля Световната титла на "Глори" и да продължа да пиша историята на българския кикбокс Десетки гости преминаха по звездната Алея на славата 2017 Властта върна съветското звание „заслужил майстор на спорта” с нов закон Бургаските акробати с отлично представяне на силен турнир в Ботевград Двама бизнесмени изкупиха всички билети за мач на волейболния Нефтохимик, подаряват ги на бургазлии Бургаските джудисти спечелиха 6 медала от състезание в Сливен Нефтохимик ще разполага с най-добрата тренировъчна база в Бургас Лудогорец среща 7-кратния шампион на Европа Милан
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Царево
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник”
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” 40-годишната жена е с фрактура на левия крак, лява ръка, главата и комоцио
Всичко в категорията
Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ) Саниран блок в „Меден рудник“ протече, климатиците изгарят (ВИДЕО) 10 блока в жк "Меден рудник" без вода за цял ден, ето кои остават на сухо Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ) Цветан от бургаския ж.к.Меден рудник тероризира жена си, нападна полицаи, опитали да я изведат от дома му Удар! Закопчаха топдилъри от бургаския ж.к."Меден рудник" Община Бургас налага глоби заради издълбаната с отвертка фасада на бл.69 в "Меден рудник" (ОБНОВЕНА) Разкъртиха изолацията на прясно саниран блок в ж.к."Меден рудник" Арестуваният в бургаския ж.к.”Меден рудник” Владимир, се оказа с дълго досие! Какво прави на свобода? Задържаха наркодилъра Владимир в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) 18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник"
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам!
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Бурната любов между двамата май вече е в историята


Всичко в категорията
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Айтос избира спортист, треньор и отбор на 2017 г., гласувайте за своя фаворит! Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище Кой иска да опетни Детската млечна кухня в Айтос Безплатни прегледи за хора с ампутации и двигателни проблеми в Айтос
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат До него се стигна, след като миналата зима стотици коли останаха блокирани там близо денонощие
Всичко в категорията
Спират автомобилите в старата част на Несебър през деня, въвеждат синя зона в Новия град Поредното модерно и многофункционално пространство бе открито в училището в Свети Влас Най-голямото училище в Несебър се превръща в супермодерна сграда, кметът Николай Димитров сключи сделка за 2 млн. лв. Ще се превърне ли площад „Жулиета Шишманова” в емблемата на третия мандат на Николай Димитров (ВИДЕО) Несебър вече има своя площад, носи името на спортна легенда (СНИМКИ) Вижте новия площад на Несебър, откриват го тържествено тази вечер Отличиха жители на Несебър, дарители на музея в града на Юнеско (СНИМКИ) Откриха новата трибуна на стадиона в Несебър Коледна елха с 2000 лампички озари Обзор за Никулден (СНИМКИ) Обсъждат правата на човека на беседа в Несебър Обзор отбеляза подобаващо Международния ден на хората с увреждания
Футболен турнир в памет на Костадин Джардов Предколедно настроение в община Созопол, вижте програмата за празниците Ужас! Шофьор от Атия уби 22-годишно момче в жестока катастрофа (БРУТАЛНИ СНИМКИ) Неизвестен Ромео се обясни в любов на жената на живота си (СНИМКА) Поставят интелигентен светофар на кръстовището на смъртта край Атия Вендета или нелоялна конкуренция? Запалиха Реното на Атанас от Черноморец Травелатори вместо асансьори и стълби настояват да има на пасарелката на с. Атия След наказателната акция в Созопол: Пребитият ляга под ножа за трета операция, поставят му титаниев имплант След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО)
Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО)
Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) Събирал е по 50 лева от къща, за да настани при тях командировани гранични полицаи
Всичко в категорията
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година На официална церемония в София Приморско бе наградено след успеха му в онлайн гласуването, където Бегликташ успя да се пребори с конкуренция от 24 забележителности в цяла България

Всичко в категорията
Коледният дух завладя Приморско (СНИМКИ) Община Приморско прави коледен подарък на децата Огромно признание! Бегликташ е туристическа атракция №1 за 2017 г. Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Работим по важни инфраструктурни проекти, ще завършим пречиствателната станция Приморско-Китен Гласувайте за Приморско! Остават три дни, които го делят от приз в годишните награди в туризма Приморско на косъм от поредната победа, гласувайте за града на туризма Деца подариха моноспектакъл за патронния празник на училището в Приморско 10-метрова елха грейна в сърцето на Приморско, кметът Димитър Германов и децата запалиха празничните светлини Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Захарина Неделчева пред Флагман.бг: Напускам Община Приморско поради лични причини, оставам в ГЕРБ
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Стамен Янев бе в Бургас за среща, организирана от КРИБ-Бургас

Всичко в категорията
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО) Коледните светлини в Средец грейват на 1 декември Младеж от Средецко сгащен с 300 грама тютюн без бандерол 24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Всеки, който иска да помогне, може да го направи от днес до 22-ри декември цена във фоайето на ФОН към университет "Проф. д-р Асен Златаров"


Всичко в категорията
Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА) Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА)
След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса Отмениха процедурата за ремонта на околовръстния път на Камено Кметът на Камено: До седмица 24 от наводнените къщи ще са като нови Ето кой ще разпределя помощите за пострадалите в Камено Извършен е анализът на животинските кости от разкопките на крепостта Русокастро Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Стамен Янев бе в Бургас за среща, организирана от КРИБ-Бургас

Всичко в категорията
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Стамен Янев бе в Бургас за среща, организирана от КРИБ-Бургас

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години
Бургазлии да плащат и за отпадъците в останалите общини? Няма да стане Интервю Всички интервюта Руска БОЯДЖИЕВА, зам.-кмет по европейски политики и околна среда на Бургас: Бургазлии да плащат и за отпадъците в останалите общини? Няма да стане
Ще защитим правата на нашите граждани, ще вземем независими от останалите кметове решения за справяне с отпадъците на територията на общината
Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой иска да превземе административния съд в Бургас Временният шеф Панайот Генков предприе невиждана маневра във ВСС вероятно за да не бъде бламиран Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог!
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 17.12.2017на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Дори мислено днес не бива да градите планове или да започвате нови дела. Енергията ви не достига. Желателно е да се усамотите и да си почивате. Хроничните заболявания може да се обострят. Носете тюркоаз, защото този кристал освобождава от страхове и чувство за вина! Пред вас може да изникнат стени. Не се и опитвайте да ги разбиете, само ще си загубите енергията! Фокусирайте се върху това, което може да постигнете сега, без да мислите за бъдещето! Пазете се от натрапници! Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол. Оставете на заден план разговорите за пари, за бизнес! Нищо няма да постигнете, ако решите да вложите средства в проект, който вероятно ще се окаже губещ. В този ден е най-добре да си нямате работа с държавни служители или с представители на силовите групировки. Хубаво е понякога да импровизирате, но днес е най-добре да действате по сценарий. Предстоят ви вълнуващи срещи. Преди това обаче намерете време да визуализирате или да предадете рейки за хармонизиране на отношенията ви и за успех! Избягвайте големите компании! Избягвайте досадните и безполезни хора, ненужните връзки и интригантите, които искат да се забавляват на ваш гръб! Въздържайте се и от общуване с непознати, а с любимите може да сте по-страстни! На трапезата ви не е желателно днес да има месо. Уязвимо е дебелото черво. Околните могат да ви завидят за енергията, която влагате във всичко. Вие сте като едно перпетуум мобиле. Отдайте част от своята жар и на хората, които обичате и денят ви ще е вълшебен! Ласките – обменът на енергия, ще засилят влечението ви един към друг. Сънищата ви може да се сбъднат. Започнете деня с медитация или молитва, използвайки свещ! Желателно е да опушите дома си с тамян. Това ще изиграе ролята на щит, от който днес ще имате нужда. Избавете се от мрачните мисли и тъгата, излезте с приятели и се забавлявайте! Не правете нищо, с което може да раздразните околните! Старайте се да им доставяте само приятни емоции и самите вие ще се почувствате щастливи. Добре е да изхвърлите от дома си всички всички ненужни вещи. Не е желателно да имате изкуствени цветя, черепи и баби яги. За да не бъдете разбрани погрешно от хората, които обичате, оставете заучените фрази! Бъдете уникални, но искрени и тактични! Премълчете това, с което може да ги засегнете! Вместо с думи, сега е по-добре да им го покажете любовта си. Зарадвайте ги! Може да получите примамливи предложения, но сега трябва да се концентрирате не върху собствените си желания, а върху интересите на близките си. Време е за решителни действия. Не вярвайте на обещания и предсказания! Преди сън дръжте краката си в хладка вода! Ако душата ви копнее за любов, не я дръжте като затворник в рамка от строги правила! Днес може да си позволите да ги нарушите. Вслушвайте се повече във вътрешния си глас, отколкото в разума! Може да потърсите любовта или да тръгнете на пътуване, а задълженията ще почакат. Това е един безгрижен ден, в който трябва да се радвате на живота. Думата „трябва“ днес е нежелана. Оставете на другите правото да са инициативни и те може да ви възнаградят с вълнуващи предложения! Желателно е в менюто ви да има повече плодове и зеленчуци!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип