Бизнесмен предлага 1000 лева заплата, но кандидати няма (ВИДЕО)


Бизнесмен предлага 1000 лева заплата, но кандидати няма (ВИДЕО)
За да намери служители, Славчев е решил да постави около предприятието си огромни пана с предложения за работа
17 Ноември 2017, Петък

Начинът за разрешаване на проблема с липсата на работна ръка у нас е стимулиране на раждаемостта, каза Веселин Славчев

Фабрика за дамско облекло от Пловдив работи успешно за световни дизайнери и марки. Въпреки добрите заплати и условия на труд в предприятието, кандидати за работа няма. Така част от машините остават празни, а ръководството на фирмата продължава да търси десетки работници. Планират поставянето на билбордове с предложения за работа, съобщава БНТ.
Веселин Славчев, който е собственик на фирмата за дамска конфекция в Пловдив, сподели пред камерата на националната телевизия, че средната заплата в предприятието му е между 800 и 1000 лева. Той създал фирмата си преди 28 години. Разработва я без помощ от държавата, въпреки опитите да получи подпомагане. Казва, че докато преди години продажбата на облекло у нас се случва лесно, сега трудностите са големи.
„Конкуренцията е огромна. Големи търговски вериги пристигнаха в България и ние сме поставени натясно, защото те имат достъп до неограничен финансов ресурс“, разказва бизнесменът.
Въпреки конкуренцията, фабриката се развива, като момента над 80% от производството се изнася за европейския пазар.
„В момента имаме около 120 човека работници, но имаме възможности още до 50 човека да назначим. Търсим, пускаме обяви, правим някакви предложения, но работна ръка липсва навсякъде. Това е проблем не само на нашата фирма, не само на нашия бранш, но и на цялата държава“, коментира Славчев.
За да намери служители, той е решил да постави около предприятието си огромни пана с предложения за работа. Казва, че в България професията шивач не се оценява, въпреки, че дава стабилни доходи.
„Професионалните гимназии в момента не работят, няма кадри и при тях. Предприемат се стъпки за дуално обучение, ще видим какво ще стане, дали това ще е правилният начин“, добавя бизнеменът.
„Идват млади кадри, но те не се задържат. Аз имам син на 23 години, който също няма да се хване да работи в производство“, каза Стоянка Стойчева, която работи във фирмата като главен контрольор.
Пловдивската фирма е получила и признанието на световноизвестни моделиери.
Италианските дизайнери и марки са ни основният клиент, там изпълняваме поръчки под тяхна диктовка, така да се каже, това е едно доверие, което се изгражда в годините, добавя бизнеменът.
Според него заплащането на труда у нас расте с по-бързи темпове, отколкото завишението в цените на облеклата, които пловдивската фабрика продава на европейския пазар. Въпреки, че това е пречка за бизнеса, по-голямата трудност е нежеланието на българите да работят в производството. Според собственика на пловдивската модна марка, правилен начин за разрешаване на проблема с липсата на работна ръка у нас е стимулиране на раждаемостта и обучаване на младото поколение в трудови навици.


В категории: Бизнес


25
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
25.
Малко статистика -
19.11.2017 08:41:04
2
0
- Малко статистика -" Семейство, което не получава поне 2 301 лв. на месец е обречено на лишения.Това са общо необходимите средства за издръжка на четиричленно домакинство (двама родители и две деца), необходими за да се задоволят основни потребности, свързани с изхранване, с условията на живот, здравеопазване и образование, изчисляват експертите на КНСБ." -НЕЩО МАЙ ИЗЛИЗА,ЧЕ ТАЗИ "голяма заплата" КОЙТО Я ПОЛУЧАВА ЩЕ ТРЯБВА ДА МИЗЕРСТВА ???
24.
Д-р Киров
19.11.2017 06:34:50
2
1
Не оставяйте в българия!Тука тя е мащеха.Пиша с малко б , защото има да се напишат много неща.
23.
Тролчо
18.11.2017 10:18:18
4
2
До коментарите. Само да ви кажа детските тук във ФРГ са 200е. В бг 35л. Джоб център 550е. Във Бг 200лв. И сега си направете извода. Защо бягат друго няма да коментирам.
22.
Петър
18.11.2017 07:40:31
3
3
Ако в този район не можеш да намериш работници, то намери друг район където можеш да инвестираш в нов цех, и където ще намериш работници! И проблема ти е Решен, господине!
21.
Господин
17.11.2017 20:17:57
7
5
Типичен капиталист. Иска да раздава заповеди, но не е готов да поеме последствията. Говори за свободен пазар, но мрази конкуренцията, освен когато тя е между работниците. Не иска да плаща данъци, но настоява държава да му субсидира бизнеса. Аз, като прост социалист питам, това не е ли класова война? Или е класова война само когато работниците се противопоставят? Тук долу един объркан човек е написал, че империи се градили на свободния пазар. Искам да го попитам, дали е чувал за Индия? Дали знае, че за да предпази собственото си производство на текстил и стомана(основни стоки през 19 век), великобританската власт избива милиони? Дали знае, че за да предпази земевладелците си, Великобританската империя предизвиква един от най-унищожителните гладове през 20 век. По-голям от Холдомора и напълно умишлен. Както се беше изказала една известна мажоретка на американските престъпления, Макдоналдс нямаше да съществува без Макдоналд Дъглас. Тоест военната мощ и готовността да убиваш огромни мащаби градят империи, а не имагинерният свободен пазар. Дори днес на върха на световния supply chain, стои един картел(OPEC/Федералния Резерв). Тогава за какъв свободен пазар може да става въпрос? Въобще, какво е свободният пазар? Свободният пазар е просто академичен механизъм, чрез който икономистите разглеждат икономиката. Умствен експеримент характеризиран от множество генерализации, които са необходими защото в противен случай уравненията, с които се борави в икономиката имат безброй решения и икономиката губи един от основните признаци на научност - възможността да прави предвиждания. Ако не ми вярвате, все пак съм прост социалист, прочетете "Принципи на икономиката" от Пол Самюелсън - бащата на аналитичната икономика. Истината е, че в пазара винаги ще има интервенция, дори самият пазар е продукт на правна интервенция. Въпросът винаги е бил кой ще прави интервенцията и с какви мотиви? Всички ние, чрез механизмите на еманципираната демокрация, за да гарантираме справедливост и права за всеки или инвеститори и политици, за да гарантират привилегии и богатство за себе си?
20.
До 17 и 18
17.11.2017 19:52:35
2
2
20 лева ти е сметката в заведение ли, бе пич. Че ти на празна маса ли стоиш. Баси шушляка. И аз съм станал висшист, когато университетите се брояха на пръсти и се учеше в тях, а не както е сега. И масово хората си купуват имоти с парите изкарани навън, ама ти откъде да знаеш, като си се скрил пред компа.
19.
Аз също -
17.11.2017 19:17:13
3
1
-давам 10лв за свирка ама кандидати няма.
18.
От 17
17.11.2017 17:31:19
3
8
там една вечеря или обяд в заведение ти е към 30-40 евро докато тук е 20 лв. Кво ми говорите глупости че с 2000 евро там ще цъфнеш и ще вържеш. Магазините цените им са като тук само че в евро. Разходите там са много по големи от България. Като цяло колкото си по необразован и нискоклалифициран толкоз по ти е добре в чужбина понеже там ще взимаш като мияч или чистач 2000 евро а тук никой няма да ти ги даде. Колко обаче си по клалифициран и на по високо ниво в професията си толкова по добре е да си живееш в България! Интересно що в ИТ индустрията (там не са само програмисти) не са се засилили да ходят в чужбината! Кои ходят в чужбината - само някакви ниско клалифицирани хора дето там работят неклалифициран труд! И това че в БГ си изкарал више и имаш дипломка за нещо не значи че си клалифициран кадър - всички знаем вече колко е трудно да завършиш университет тук и с какви знания реално излизаш!
17.
До 16 и 14
17.11.2017 17:24:00
4
8
Ми ходете в чужбината кво стойте тук? Нали там е много хубаво. Ама що като дават такива "свесни" и "големи" заплати там не си купувате апартаменти и къщи там а ги купувате тук м? А да видим кога някой в чужбина със невероятно добре платената работа ще си купи там имот! И в ебропа 2000 евро са колкото тук 1000лв ако не вярваш иди поживей
16.
До 15
17.11.2017 16:46:13
9
4
Ти тъп ли си или си неграмотен. В България дават 1000 лева бруто за квалифициран труд, а в Европа 2000 евро за неквалифициран. Колко по просто да ти го обясня, че да го разбереш.
15.
Бургас
17.11.2017 15:03:31
6
4
до 14
Като вземеш 2к евро за неквалифициран труд на запад, ела да ми звъннеш. Тези 2к евро са бруто, от които не остава кой знае какво след удръжки. Няма място на този свят, където с бекярски труд да се живее добре, ние не правим разлика. Разликата е, че тук и с квалифициран труд често се живее зле, докато там това не е така.
14.
До 12
17.11.2017 14:46:20
18
0
Пич. Аз съм инженер. С 20 години стаж. Работил съм в чужди компании, работил съм и в български фирми. Разликата е огромна. Като заплащане, като отношение, като манталитет. Чуждите компании те осигуряват на колкото ти плащат, а българските на минималната заплата. В чуждите компании се договаряш за заплащането, а в българските ти казват 1000 лева бруто и това е, ако искаш. В Западна Европа за неквалифициран труд взимаш 4000 лева. Разликата е 4 пъти. Ако знаеш език ще си намериш квалифицирана работа а там вече говорим за минимум 8000 лева. А кажи ми кой тогава ще стои в България. Масово българина се изнася, не защото иска, а защото е принуден. Да голяма част от емигрантите живеят в лишения, за да пестят, но в в България пак живеят в лишения и не могат да спестят. Обаче с парите от Европа си купуват жилища тука и осигуряват на семействата си нормален живот.
13.
до 11 робовладелец
17.11.2017 13:11:00
10
1
а не робовладетел Инспекцията по труда в Бургас никога не се самосезира поради извършени закононарушения в случая 12 часа с 15минути почивка плюс незаплащане на нощен труд с усигуряване на храна и ободряващи напитки–абсолютно нарушение на закона!
12.
До 5-ти
17.11.2017 13:03:35
8
6
Сериозно ли е много добре в чужбина? Или там си стискаш д-то и живееш в кви ли не лишения само и само като дойдеш лятото тук да се правиш на голяма работа - понеже си скатал някой друго евро:) Аз не съм чул за много успели на световно ниво хора в чужбина- най много някой си направил фирма за превози с камиони или подръжка на строителството. И колко от тия в чужбина имат собствено жилище там като живеят толкова прекрасно? Що не кажете с тия 2000евро в германия примерно колко отиват за данъци за наеми и т.н. ? Дали не е по лесно и по добре тук да живееш с 2000лв отколкото в чужбина с 2000евро м? Не знам кой е тоя кадърен човек не плашещ се от работа да не може да свърже двата края. Кви млади - младите който са кадърни работят - другите само реват колко някой им е длъжен понеже те са голяма работа и аз за без пари няма да работя!
11.
бизнесмен–РОБОВЛАДЕТЕЛ
17.11.2017 12:56:36
6
0
ТЪРСЯ РОБИ НА ТРУДА/без ПРАВА И ЗАЩИТА ОТ ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА/–ТЕ ОТ ИНСПЕКЦИЯТА СА"МОИ ХОРА"
10.
Комунист-Идиот
17.11.2017 11:58:00
6
6
"Разработва я без помощ от държавата, въпреки опитите да получи подпомагане." Разбирай следното.Опитаха се от ГЕРБ да ми вземат бизнеса но се измъкнах.
9.
РОБОВЛАДЕТЕЛ
17.11.2017 11:40:42
7
1
ПЛЕТАЧЕН ЦЕХ "АТАН"/к–с СЛАВЕЙКОВ Бургас/ ТЪРСИ ПЛЕТАЧИ ПОМОЩТНИК ПЛЕТАЧИ ШИВАЧИ/КИ –ДОБРИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ЗАПЛАЩАНЕ
8.
РОБОВЛАДЕТЕЛ
17.11.2017 11:33:11
11
0
е квалификацията на собственика на плетачен цех АТАН/к–с славейков Бургас/едни наплашени/И НЕ ЗНАЕЩИ ПРАВАТА СИ/МУ РАБОТЯТ ДНЕВНА И НОЩНА СМЯНА 12 ЧАСА –С 15 МИНУТИ ПОЧИВКА !!!!!! СЪБОТА И НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА !!!!!!!!И ТОВА ЗА ОСНОВНАТА ЗАПЛАТА !!!!ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТА –НЕ БИЛО НЕЙНА РАБОТА !!!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА
7.
Дарко
17.11.2017 11:04:23
8
2
Да си изнесе шивалнята в Златоград и там да ги дава тия 800 лв, ама чисто... Има достатъчно шивачки там!
6.
Обяснението е с две думи-
17.11.2017 10:37:09
5
0
-търсене и предлагане.
5.
До 4ти
17.11.2017 10:27:05
8
1
Има и такива за които и 2000лв са малко,щом трябва да се работи за тях! Прав си и за липсата на трудови навици и т.н Но не всички са такива,има много работливи и кадърни млади хора,и това са няколко поколения от 89г насам! Казват че са 2милиона(говоря за тези които напуснаха страната,въпреки трудностите на живота в чужбина) и не искат да се връщат,дори и да чуят за България! Пиша ти го като човек който харесва живота у нас,и се справям добре,не мога да се оплача! Но съм разсъждавал много над основните проблеми обезлюдяващи държавата и обезверяващи подрастващите! Има нещо много сбъркано у нас всеки трезвомислещ го съзнава и изговаря! Имам страшно много познати които тук едвам свързваха двата края,а са в чужбина вече 10г. и се справят доста добре,поне съществуват достойно и спокойно! Не можем да говорим крайно и еднополюсно за този проблем,но когато на два часа път със самолет ти дават 3 пъти повече(говорим за най-неквалифициран труд) миграцията е факт! На мен тук ми харесва и за нищо не бих заминал за постоянно,иначе съм ходил при сестра ми и мъжа и много пъти,и често влизане в спор за това! Сложно е,но и логично,свободният пазар и правилата му са в основата на цели империи,и мисля че това едно логично и добро обяснение! А останолото е онова което без съмнение всички българи носим в себе си,онова което винаги ни е пречило да успяваме и градиме тук в Родината си!
4.
до Възмутения
17.11.2017 09:57:53
13
11
И 2000 заплата да даде проблема си остава,и той е липсата умения и трудови навици.Пробвано е...
Какво искат младите: Колкото може повече пари срещу колкото може по-малко труд(ако може и съвсем без-още по-добре),свободно време и почивни дни поне шест дни седмично.Първите неща ,за които питат кандидатите за работа е не какво ще работят а какви пари ще получават и кога ще почиват.Никой не казва че това не е важно само че...
Когато някой отиде да купи каквото и да е,той държи срещу парите си да купи най-евтиното и най-качественото.Е същото е и при наемането на работа- покупко продажба на труд и умения.
3.
Икономов
17.11.2017 09:41:34
21
3
Като не става с тази заплата, увеличаваш.
Ако не можеш да си позволиш, оставаш с този персонал, докато и те напуснат и накрая гасиш лампите на цеха и затваряш. Пазарна икономика...
2.
Шивачев
17.11.2017 09:38:14
12
2
800лв, ако е и бруто...
1.
Възмутен
17.11.2017 08:52:23
23
6
При тези цени какво е заплата 800 лв ?Това ли е доброто заплащане? Никой от младите няма да се хване за по-малко от 1200 лв.
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ)
Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) За щастие, в района не е имало хора или коли, когато се е стоварило на шосето


Всичко в категорията
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ)
Слави Трифонов: Дивна трябва да отиде в затвора!
Слави Трифонов: Дивна трябва да отиде в затвора! Карала е със 120 километра в час, при разрешени 60, грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си
Всичко в категорията
Обрат!Софийската митрополия потвърди: Имаме договор с ”Инерком”
Обрат!Софийската митрополия потвърди: Имаме договор с ”Инерком” Не се потвърждава или отрича обаче информацията в медии, че става дума за договор за наем на занижени цени
Всичко в категорията
Заради тежък скандал и кадрова сеч: Командироват извънредно граничари от Бургас и Варна на летище София Трябва да възстановим диалога с Турция заради бежанския поток, който може да тръгне към Европа* Обвиненията срещу Саркози – Божие наказание! Бургаски депутати форсират пътя Бургас - Слънчев бряг. Ще е изцяло готов пролетта на 2019 г. Бургаски депутат към министър Радев: Да ви дам няколко съвета, които съм заимствал от курорта Ибиза и Кипър… Бургаският депутат Николай Тишев: Следващите парламентарни избори ще са предсрочни Кой плаща на ВМРО - Шумен да не се строи 33-метров кръст и да гласуват с ДПС- пита депутатът Валентин Касабов Европейските лидери осъдиха действията на Турция в Средиземно и Егейско море Ще „изядат” ли служителите от МВР и съдебната охрана великденските добавки на пенсионерите? Вицепремиерът Симеонов внася промени за рекламите за хазарт: "Пагубни са, внушават, че може да се забогатее без труд" Антон Хекимян плюе българското Черноморие, Ангелкова го скастри (ВИДЕО)
Доживотен затвор за Гребеца от “Наглите“ Апелативна прокуратура – Бургас отбеляза 20-годишен юбилей с куп важни гости (СНИМКИ) Чакат последна експертиза и ще има обвинени за наводнението, отнело 5 човешки живота в края на 2017 г. Главният прокурор Сотир Цацаров идва в Бургас, вижте защо Осъдиха кмет за трафик на мигранти Бивш полицейски шеф и зам-кмет прие "почерпка" и сега се изправя на подсъдимата скамейка Кучко, приготви парите, че ако не ги дадеш, ще ти отрежа ушите, ръцете и краката! Скандално видео! Нарушава ли Бабата, екзекутирал наркобоса Костов, домашния си арест, скрита камера засне шокиращи факти Санкции ли?! Момичето, провесило бебето през балкона, отива на психолог, а родителите - на курс Панайот Генков се „бетонира“ като шеф на Административен съд-Бургас, Станимира Друмева отказала да го замести Съдът пусна под домашен арест началника на РЗОК-Ловеч
Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката
Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката УМБАЛ Бургас безкомпромисни към кардиолога, обвинен, че изложил живота на пациентка в опасност

Всичко в категорията
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите
Чрез иновации в бургаски училища: Формират граждани и личности, а ромчета получават „щафета към правилния избор”
Чрез иновации в бургаски училища: Формират граждани и личности, а ромчета получават „щафета към правилния избор” Проектите на "иновативните училища" от региона догодина ще са вече 19 - втори по брой в страната
Всичко в категорията
Директорка на детската градина: ВМРО си прави PR на гърба ни Пет нови специалности в Университет „Проф д-р Асен Златаров” ще подготвят кадри за бизнеса в Бургаско Европа отпусна милиони за научна инфраструктура на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Водата е живот! Вижте морските творения на малките бургазлии в екоизложба на ВиК (СНИМКИ) Образователният министър: Учителската заплата трябва да превишава средната за страната За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас София филм фест на брега стартира днес с шведска сатирична драма номинирана за "Оскар" На 27 март показват първо в Бургас истинската история на Стефан Данаилов Наказват дисциплинарно учителка след жалба на ученици, че им дърпа ушите Бургаски ученици спечелиха три приза в Осмото национално състезание по творческо писане на английски език Красимир Попов: Видеонаблюдението в детските градини е безсмислено, превръща децата в актьори (ВИДЕО)
Пациентите в Ортопедията на УМБАЛ Бургас вече се радват на отлични битови условия Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката Родителите на над 440 деца отказали да ги имунизират В МЦ „Стайков и фамилия“ постигат експресни резултати при възстановяването на пациенти с инсулт, фрактури и хронични заболявания (ВИДЕО) Огромен интерес към Кабинета по диабетно стъпало в университетска болница „Дева Мария“ Стартира второто издание на Инициативата „Достойните лекари“ на „Фаркол“АД Акад. Богдан Петрунов: Изтупвайте дрехите навън и не си лягайте без да си вземете душ! 18 души преминаха в първия ден през Кабинета по диабетно стъпало Кампания по кръводаряване стартира УМБАЛ-Бургас, търси доброволци в Айтос и Несебър Най-ефикасната диета включва натурални продукти Вижте фън шуй съветите за разтърсващ секс
Спомени от соца: Кометите, които пореха вълните от Варна до Несебър за 4.20 лв.
Спомени от соца: Кометите, които пореха вълните от Варна до Несебър за 4.20 лв. Кометите кръстосваха цялото българско Черноморие от Балчик до Мичурин


Всичко в категорията
Не са нужни импровизации, нито да потъпкваме волята на Коджакафалията. Да възстановим автентичния му паметник Ще подменим ли волята на Ал.Г. Коджакафалията? Паметникът на Бащата на Бургас разпали страстите Спомени от соца: Ужасът, наречен смъртна присъда Спомени от соца: Когато „правоимащите” пазаруваха от „Кореком”, а останалите се редяха на опашки за портокали Спомнете си за жертвите от атентата на гара Буново, днес се навършват 33 години Спомени от соца: 8 март – Ден на жената, на колежката и на мама Знаете ли кои са Джино Константинов и Георги Чаракчиев? Още за историята с метанола и съветските войници в Бургас Спомени от соца: Как преборвахме снега преди 1989 г. (СНИМКИ) С носталгия към миналото: Как и с какво се хранехме през социализма Ексклузивно! Автентични данни за отравянето на 190 съветски войници с метилов алкохол в Бургас Спомени от соца: Как живееха ромите у нас, когато бяха просто цигани
Григор направи обрат срещу германец, продължава напред в Маями
Григор направи обрат срещу германец, продължава напред в Маями Димитров изненадващо даде сет на световния №73 - Максимилиан Мартерер
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Заради тежък скандал и кадрова сеч: Командироват извънредно граничари от Бургас и Варна на летище София
Заради тежък скандал и кадрова сеч: Командироват извънредно граничари от Бургас и Варна на летище София 42-ма пътници от Париж минали без проверка граничния пункт на столичната аерогара
Всичко в категорията
За първи път във Флагман.бг! Вижте какви жени е имал Бургас преди два века (СНИМКИ) Чрез иновации в бургаски училища: Формират граждани и личности, а ромчета получават „щафета към правилния избор” Започва големият ремонт на ул. „Струга“, от другата седмица движението ще е само в две от четирите ленти Вержиния Иванова е най-красивата омъжена жена в Бургас за 2018 година РИОСВ – Бургас награди участниците в конкурса за Деня на водата Цирк! Две тракийски дружества с две различни програми ще отбележат Деня на Тракия в Бургас Ето кога стартира електронният прием за детските градини в Бургас Кметът на Бургас: С помощта на Апелативната прокуратура преборихме дилърите по училищата и нападенията в дискотеките Бургас взе уникалната статуетка "Ангел на благодарността" в НС! Над 120 бебета родени инвитро с подкрепата на общината Побърканият Йордан подпали жилището на бургазлийка в ж.к. „Славейков” Общинският съветник Живко Табаков с приемен ден в понеделник
Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас Снежен апокалипсис ли? Този бургазлия не се оплаква, а просто... кара ски (ВИДЕО) Търсят малкия Шапрон, виждали ли сте го? Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО) Паника в ОУ "Елин Пелин" в жк Меден рудник: Късо съединение в ел.табло предизвика пожар по време на родителска среща Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Нов рекорд: Кукерски костюм на бургазлия с най-дълъг косъм в България (СНИМКА)
Лавина от сигнали за бедстващи щъркели край Бургас, екоинспектори тръгнаха да ги спасяват (ВИДЕО)
Лавина от сигнали за бедстващи щъркели край Бургас, екоинспектори тръгнаха да ги спасяват (ВИДЕО) Може птиците да ви приличат на бедстващи, но не са, каза Станислав Георгиев от РИОСВ
Всичко в категорията
Кметът на Айтос Васил Едрев прати екип да спасява щъркелите, осигури защитени места в зоопарка Извънредно! Десетки щъркели бедстват край Айтос. Да им помогнем, за да не загинат! (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Спипаха айтоския политик Николай Колев здраво пиян зад волана на Мерцедеса си, арестуваха го Николай Тишев проведе среща с директора на най-старото училище в Айтос Само във Флагман.бг! Започва мащабен ремонт на улици в Айтос, кметът Васил Едрев подписа договор за 2 млн. лв. Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук Златомир след присъдата за убийство на пътя: Пълни паляци и помияри Майката на убития Велислав със скандални разкрития: Скри се, че е имало пети човек, който отказва да се качи в колата! Внимание! Не ходете в парк „Славеева река“, опасно е заради тежките машини Жестоко: Айтозлийка откри мъжа си увиснал на бесилото Зверска катастрофа! Бургазлията Георги оцеля по чудо, след като БМВ-то му се преобърна няколко пъти и се заби в скат
Високо ниво на язовирите в Карнобатско. Кметът Георги Димитров: Предприели сме необходимите мерки, всичко е под контрол Масови арести в Карнобат! Полицейска спецакция завърши с 8 закопчани Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов: Обещаваме на феновете по-добри игри и победи Жестока съдба след изпепелената къща в Карнобат: Баба Мария и семейството й остават на улицата (СНИМКИ)
Не са нужни импровизации, нито да потъпкваме волята на Коджакафалията. Да възстановим автентичния му паметник
Не са нужни импровизации, нито да потъпкваме волята на Коджакафалията. Да възстановим автентичния му паметник Не ме разбирайте неправилно – няма лошо да има втори проект за светски паметник, нищо против нямам, но да не изпреварва възстановяването на автентичния!

Всичко в категорията
Бургаски депутат към министър Радев: Да ви дам няколко съвета, които съм заимствал от курорта Ибиза и Кипър… Любовен скандал в Оризаре! Мъж се натресе умишлено в колата на новия на бившата си Несебърски Шумахер заби БМВ-то си в други 4 коли, бързал да завие Защо отцепиха цяла улица пред руския клуб в Несебър? Да не би да са докарали мумията на Ленин? Само във Флагман.бг: Съдят сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев за бой в дискотека „Вижън” Ученици от Несебър грабнаха 6 медала от V-ия международен турнир „Математика без граници” Арестуваха братя от Равда с незаконно оръжие и марихуана Парче мазилка падна от тавана на училището в Стария град в Несебър, местят децата в основната сграда Слънчев бряг е шестата най-достъпна дестинация за покупка на имот от американци Най-голямото училище в Несебър отбеляза 136-тата годишнина от основаването си (СНИМКИ) Над 500 жители и гости на Несебър изпълниха централния площад за 3 март (СНИМКИ)
Морска администрация почна проверки на рибарите, атакуват инспектор с гнусна анонимка от Поморие Помориец се качи в колата си предрусал с амфети, пико и канабис Ето го Костадин от Поморие, плячкосал диаманти и злато за 35 хил.лева Вадят потъналото в Поморие корабче „Кук“, затвориха главна улица в морския град Ахелойци към инвеститорите на асфалтовата база: Не искаме да се превърнем в промишлена зона, а да развием туризма! Само във Флагман.бг: Разширението на пътя Поморие-Ахелой приключва предсрочно, Бойко Борисов първи ще го тества Предстои обществено обсъждане на намерението за изграждане на асфалтова база в Ахелой Жителите на Ахелой са готови на протест срещу изграждане на асфалтова база в града Поморие ще отбележи годишнината от Освобождението на България Учениците в Поморие също в снежна ваканция за три дни Тежка зимна обстановка в Поморие: Автомобили закъсаха в преспите, села са без ток
От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Регионалният министър Николай Нанков разясни казуса с проблемния участък пред Народното събрание
Всичко в категорията
Екшън в Царево! Мъж вдигна на крак пожарна, полиция и Бърза помощ, след като подпали жилището си (СНИМКИ) Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж Знаете ли къде се намира „Мъртвият град”? Вижте призрачния Коста дел Кроко край Царево Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО)
След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели
След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели РИОСВ следва да информира единствения Спасителен център за диви животни, който се намира в Стара Загора, смята Ивелина Василева
Всичко в категорията
Безсънна нощ в Дебелт, хората се готвят за евакуация Инвеститор налива милиони в старата мандра в Дюлево, ще прави завод за месо и мляко Кметът на Средец за скандалите в ОбС: Опозицията си направи измислен пиар Глътка въздух за престъпността в Средец – районният прокурор Маджарова избяга, Цацаров не е доволен Извънредно! Река Средецка заля къщи и дворове в Дебелт, селото пред евакуация (СНИМКИ) Трагедия! 19-годишният Васил помете с БМВ пешеходка, уби я на място Ученици решаваха сложни казуси на иновационен уъркшоп в Средец Ромите от Средец: Нашите съседи изгоряха живи, защото пожарната дойде с 40-минутно закъснение (ВИДЕО) Ужас! Баща и двете му деца изгоряха живи при пожар в Средец Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването
От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Регионалният министър Николай Нанков разясни казуса с проблемния участък пред Народното събрание
Всичко в категорията
Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО)
Кметът на Камено: Реката в Ливада е преляла, моля се да не се случи трагедия (ВИДЕО)
Кметът на Камено: Реката в Ливада е преляла, моля се да не се случи трагедия (ВИДЕО) Как да спим, като вали, стоим по цели нощи отвън, споделя Панайот Матев
Всичко в категорията
Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Трябва да възстановим диалога с Турция заради бежанския поток, който може да тръгне към Европа* Интервю Всички интервюта Трябва да възстановим диалога с Турция заради бежанския поток, който може да тръгне към Европа*
Работим много по-добре с Патриотите, отколкото с Реформаторския блок, каза заместник-председател на ГЕРБ в Поморие


Глас отвътре Всички Катя КАСАБОВА, Главен редактор на ФЛАГМАН, разследващ журналист, публицист Катя КАСАБОВА Църква=порно и лъжи? Вижте какво градят поповете в сърцето на Бургас (СНИМКИ) Църковно училище или хотел, загрозяващ най-ценната придобивка на демокрацията в Бургас – университета ни Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 24.03.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Ще достигнете нови висоти, ако правите всичко от сърце. Опитайте се обаче да не обещавате нищо на никого, защото плановете ви може да се объркат и да не изпълните поетите ангажименти. Денят няма да е успешен за егоистите, самотните и озлобените хора. Сега е подходящо време за задоволяване на творческите амбиции и за духовно израстване. Не се насилвайте да бъдете мил с хора, които не харесвате! Не оставяйте досадниците да си мислят, че може да се възползват от вас! Не е време за поемане на рискове, особено във финансовата сфера. Не взимайте прибързани решения. Внимателно обмисляйте всяко свое действие! Може да завържете нови приятелства, да намерите сродна душа, да си вземете домашен любимец или да прекарате незабравима вечер с този (тази), който харесвате. Животът край вас кипи, но внимавайте пламъкът му да не ви изгори! Може да се случват интересни неща в офиса ви и у дома, но сега е по-добре да останете пасивен наблюдател. Вероятно имате разногласия с любимия, но ще стане по-лошо, ако се опитате да си изяснявате отношенията. Опитайте се да завършите това, което вече сте започнали, като се фокусирате не върху скоростта, а върху качеството. Бъдете по-икономични! Има риск да похарчите много пари, но без да получите желания резултат. Намерете подходящи рецепти за подсилване на имунната система! Това е ден за веселие и разкрепостяване, но помислете за своето здраве и за външния си вид! Хранете се здравословно и за да се върнете добрата форма, ходете на фитнес или на басейн! Обадете се на приятели, или поканете на среща човека, който харесвате! Забавлявайте се! Време е за важни дела, но не разчитайте на късмет, а само на своите знания, опит и умения! Можете да си смените работното място или партньора си, да разширите контактите си, да срещнете хора, които да ви помогнат за реализирането на вашите идеи. Възможни са неприятности. Може да допуснете грешки заради липсата на достатъчно знания или опит и да се наложи да изтърпите критики. Не се отчайвайте! Среща с приятели ще ви върнете доброто настроение. Имате шанс да установите трайно приятелство или връзка. В същото време сте нетърпеливи и дори изнервени. Не се колебайте, ако човек, който харесвате, ви предложат романтична среща! Този ден е успешен и за брак - такъв съюз ще бъде дълъг, а любовта никога няма да изчезне. Денят ще мине спокойно. Имате достатъчно сили и енергия, за да постигнете поставените цел. Не стискайте портфейла, денят е добър и за пазаруване, и за любов. Останете верни на себе си и не си създавайте излишни драми! Нещо от миналото се възвръща и трябва да го премислите. Очакват ви много приятни емоции. Затрупани сте обаче от отговорности. Излезте с приятели и се забавлявайте! Добре ще ви се отрази и разходка сред природата. Сега е момента за промени във външния вид и в личния ви живот. Ако сте самотни, не отказвайте срещи! Малко вероятно е да се случи нещо, което да може да ви изведи от равновесие. Денят е чудесен за преговори. Околните обаче може днес да са доста критични към вас. Постарайте се да не им опонирате, но може да говорите открито за своите желания! Възможни са болки в кръста.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип