×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето така осъмна Бургас


16 Ноември 2017, Четвъртък, 21:53 ч.

"Бъдеще за футбола в Бургас! Стадион "Лазур" - общински", десетки символични плакати с този текст бяха разлепени днес от неизвестни футболни привърженици из целия град. 

Феновете са отделили средства и време да изразят своята мирна позиция по този наболял въпрос. По думите им искат да покажат, че е време Бургас да се събуди от 15- годишния сън и започне да работи в полза на футбола и спорта като цяло в града. Дали тази кампания няма да прерасне в нещо повече - само можем да гадаем! Но е ясен знак, че хората вече не могат да понасят това безделие относно футбола в града.

"Благодарим и на нашият последовател, който е забелязъл посланията към Община Бургас и ни запозна с тази акция. Време е Община Бургас да вземе сериозни решения за най - обичаният спорт в целият свят. Благодарим Ви, приятели са самоинициативата и подкрепата. Радваме се, че успяваме да запалим искрата у Вас", казаха от фенклуба на Нефтохимик.

В категории: На терена , Спорт


27
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
27
Коментара по темата
27.
до26Бургазлия–МАЛОУМЕН/РАЗЯСНЕНИЕ/
18.11.2017 10:44:48
0
2
г–н МАЛОУМНИК КАУЗАТА Е НА ЕДНА ШЕПА/500/малоумника а не на 280000 граждани на г–р Бургас В пост 22 чета"така че каузата за Бургас ТРЯБВА ДА Е"А ТРЯБВАШЕ ДА НАПИШЕШ"така че НАШАТА КАУЗА /на 500МАЛОУМНИКА–ФЕНОВЕ НА???/трябва да е "ВСЕКИ ОТ 280000 граждани на Бургас ИМА ПРАВО ИМА ПРАВО САМ ДА РЕШАВА КАКВА ДА МУ БЪДЕ КАУЗАТА –И ДА ЗАЯВИ АЗ СЪМ ПРОТИВ– И СЕГА АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ ДРАСКАНИЦИТЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СИ ИДИОТ/ПО НИСКО ОТ МАЛОУМНИК–идиот не е ОБИДА а е термин за човек който не разбира СМИСЪЛА НА НЕЩАТА
26.
Бургазлия до 25ия дебил
18.11.2017 00:32:23
2
2
Прочети си добре драсканицата и се опитай сам да си е разберш
25.
до 22 Бургазлия –МАЛОУМЕН
17.11.2017 23:03:52
0
1
от чие име ГОВОРИШ БЕ МАЛОУМНИК Бургас е около 280000хил –вие сте една шепа малоумници ЗА КАКВА КАУЗА НА Бургазлиище ГОВОРИШ/ОБЩИНАТА ДАВА ПАРИ НА АМАТЬОРСКИЯ ФУТБОЛ С ТЕЗИ СРЕДСТВА ТЕ СИ НАЕМАТ ТЕРЕНИТЕ/БАЗАТА/И СИ ОСЪЩЕСТВЯВАТ СПОРТНАТА ДЕЙНОСТ –ТЕ НЯМАТ ПРОБЛЕМ ЗА ТЕРЕНИ /ЧИЯТО И СОБСТВЕНОСТ ДА Е ТЕРЕНА ПОДДРЪЖКАТА МУ СТРУВА МНОГО ПАРИ И НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е НЯКОИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ТОВА Е ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ Е ДРУГА БИРА И НЕ ИСКАЙТЕ Бургазлии да ви плащат за МАЛОУМИЯТА
24.
Бфс до бург
17.11.2017 21:05:34
0
4
Не бе чуек,локохимик са.
23.
бург
17.11.2017 20:50:15
2
4
нефто-камено се цели у центъро...Да еба и селяците!!!
22.
Бургазлия
17.11.2017 19:41:02
3
8
Колко прост и ограничен трябва да е човек,който мисли,че по фобре е общината да купи лазур(само един терен за офиц.мачове е,),от колкото една огромна база като тази в Акациите.тези хора които настояват за лазур,са едни мошенници,които ввсяка година искат с чужда пита помен да правят.схеми,кражби,тото и лапане в картуните им.само за г.за си мислят.колко трябва да си ограничен,че да разбереш,че 140 дка са повече от 40.ако евентуашно нещо се получи с Лазур,а се загуби базата в Акациите,да кажат след година къде ще тренират всички бургаски юноши.не мислете като циганите-ден за ден.така че каузата за Бургас трябва да е акациите.
21.
г–да КОМЕНТИРАЩИ
17.11.2017 17:07:27
1
5
ВАЖНИ СА ОТБОРИТЕ БАЗИТЕ И СТАДИОНИТЕ СА ПОМОЩНИ СЪОРЪЖЕНИЯ КОИТО ВСЕКИ ОТБОР МОЖЕ ДА НАЕМЕ /НЯМА ПАРИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛ–ТОВА Е ИСТИНАТА–С ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА СЕ ИЗДЪРЖА САМО АМАТЬОРСКИЯ СПОРТ/ВСИЧКО ДРУГО СА СЕЛСКИ ХИТРОСТИ КАК ДА ПРЕЕБЕМ ДРУГИТЕ–АМИ НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ
20.
18ТИ–някой "измамил"ЛУКОЙЛ ХАХАХАА
17.11.2017 16:50:33
1
3
ЧОВЕЧЕ ТОВА Е СХЕМА ВЪРХЪТ НА АЙСБЕРГА Е ПОРТОЧАНОВ–ДРУГИТЕ ОТЗАД ДОВОЛНО СИ ГЛАДЯТ ГУШКИТЕ
19.
до 11 честмир
17.11.2017 16:08:36
0
7
Пропускаш нещо и то е, че Общината не е длъжна да купува нещо, което е собственост на юридическо/физическо лице, или поне не е длъжна да го купува на всяка цена. Това, че трето лице е определило цена от 4 млн. лв. за придобиването на Лазур не значи, че собственикът ще я продаде на тази цена. После - хайде, че наивните в града свършиха. Тези, които се хванаха на хорото с приказки от мазутските фенове вече се опариха и тактично се оттеглиха - справка Бошнаков и Филипов. Няма кой да троши общинска пара при положение, че резултатите на терена въобще не подхождаха за бюджет от 3 млн. лв. И 100 одита да се направят никой не може да надникне във вътрешните джобове на облажилите се, но пък всеки има глава на раменете да се досети, как ще бъде подреден този общински стадион и колко ДЮШ могат да го използват ? Само за сведение - няма да стигнат не само светлите, но и тъмните часове в денонощието, ако дори само ДЮШ формациите на двата най-разпознаваемите отбори в града трябва да провеждат занимание там. От тази гледна точка базата на Акациите предоставя точно 3 пъти повече терени, простор, въздух и бъдещи преустройства...Само че там ще се чувствате не у дома и за това се пънете на Лазур, чието естествено развитие е да се превърне в естествен парк за грандоманските блокове ала стил "сдание", които ВЕЧЕ се строят.
18.
БУРГАС до 16
17.11.2017 15:50:35
0
7
Не става приятелю с "ЛУКОЙЛ".Дълбоко са измамени от Хр.Порточанов.Той продаде стадиона като своя собственост на М.Събев.Не искат да чуват за "Нефтохимик".За тях не съществуват.
17.
Lazur
17.11.2017 15:45:54
1
8
А бре, Трънка, ти на този единствен официален терен, ако започнат всеки ден да се провеждат тренировки и мачове знаеш ли на какво ще заприлича след 2 седмици.
На официалните терени, които са доста пари, се провежда 1, максимум 2 мача седмично и никой не тренира там.
А ако се чудиш къде ще тренират децата, иди и виж спортния комплекс в Акациите, за който никой не обелва дума - официален стадион, 5 затревени тренировъчни игрища пълноразмерни, няколко по-малко, база за възстановяване, 2 спортни зали и още свободно място, ако на някой му дойде идея за нещо повече. Занемарена е съвсем умушлено, но с много малко средства може да светне и могат да тренират и деца и по-големи и професионални отбори. А за прехвърлянето на собствеността на Общината има достатъчно врътки за да излезе тънко или дори безплатно.
16.
до 15 ГОЛЯМО БРАВО
17.11.2017 10:34:21
0
5
СЪВСЕМ ТОЧНО И РАЗБИРАЕМО/ПО "БАЙ ГАНЬОВСКИ "/ГО ОБЯСНИ НА ТАРИКАТИТЕ №9 ГОЧО ТРЪНКА ВЪРТЯТ СУЧАТ И ТЪРСЯТ КАК ДА НИ БРЪКНАТ В ДЖОБА ОБЩИНАТА ДАВА 1000000 лв ЗА АМАТЬОРСКИ СПОРТ /ПРОЦЕНТ ОТ БЮДЖЕТА/КОГАТО В БУРГАС ТРЪГНЕ ИНДУСТРИЯ /ДАЙ БОЖЕ/И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СПОРТИСТИ СИ СКЛЮЧАТ РЕКЛАМНИ ДОГОВОРИ МОЖЕ БИ ЩЕ ИМА И ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛ/А НЕФТОХИМИК ДА НАСОЧАТ УСИЛИЯТА СИ КЪМ ЛУКОЙЛ –ТАМ СА ПАРИТЕ ИМАТЕ ОСНОВАНИЕ ДА СИ ИСКАТЕ
15.
Един друг поглед.
17.11.2017 09:56:41
0
10
Няма начин някой да "призовава" друг да закупи нещо си. Все едно чичо Ганьо - тариката от втория етаж да призове на етажните собственици на Общо събрание домоуправителя да закупи с "общи" средства избита на чичо Митко, която се намира до неговата, защото няма къде да си държи бурканите...Ами, като няма къде да си държи бурканите - да не прави такива бих казал, или да си отиде на село, от където е дошъл и да си прави зимнината там - хем салма, хем плевник ще си има. Ама понеже чичо Ганьо е тарикат иска с общи пари - майчин помен да прави и скрит зад решението на Общото събрание си е направил добре сметката, че под тази "шапка" ще продължи да дерибейства из нея и да я ползва, като своя. Когато обаче трябва да плаща общия ток и разходи по нея ще разчита на общите сметки, пък ще се бие в гърдите, че има две изби. Само дето чичо Митко - собственикът на избата нито знае, че ще я продава, нито пък е определил цена, само е дочул, че някой си бай Ганьо е "предложил" да МУ Я КУПЯТ от входа срещу 40 лв., сумата, която той харчи всяка вечер в отсрещния хоремаг. На всичкото отгоре е разбрал, че ако продажбата се осъществи Ганьо - тариката е щял да му "позволи" да използва едно рафтче от избеното помещение...Като за капак се оказало, че имало хора от етажната собственост, за които тази изба им е точно през крачола, имайки предвид, че предблоковото им пространство от 4 дка, буренясва, а на това място е можело да има 4 игрища за деца и огромен склад за всички буркани от входа.
14.
do 6
17.11.2017 09:37:32
0
6
Иди в Меден рудник и ако намериш нейде поляна - спортувай. Там всичко се застрои, остана един апетитен хълм със страхотни гледки, но той е заплют от безсмъртни и бивши общински съветници.
13.
Трънка. Честмир Трънка.
17.11.2017 02:09:22
5
1
Доколкото знам децата и юношите също играят на футболен терен. Поне, ако спорта е футбол. Също така, макар деца и юноши, срещите им с противници от други отбори също са официални мачове и на асфалтова площадка няма да позволят провеждането им. Та се питах, ако наистина града остане без нито един стадион, къде точно се очаква да играят? Колкото да стадиона, базата, инфраструктурата, щом става за европейски турнири, за финал за купата на България, за финал на Европейско първенство за юноши, значи все за нещо го бива този стадион, а базата и инфраструктурата все на някакви изисквания отговарят.
12.
бургазлия
17.11.2017 01:53:34
0
11
до 11: Няма как на този стадион да тренират деца. Това е стадион за официални мачове, няма тренировъчни игрища, нито има къде да се направят защото е ограден плътно от блокове и кооперации.
А относно първото - действително не си разбрал нещо. Те провеждат тази кампания уж от името на Бургас, защото това е едиствения им шанс да спечелят някаква подкрепа извън тесния си кръг и да успеят. А ако успеят. Те наричат този стадион 'храма" и можеш да бъдеш сигурен, че нямат намерение да го делят с никого. Не че има и какво да се дели. Това е само един стадион, без тренировъчни терени, спомагателни съоръжения, инфраструктура нищо.
11.
Честмир Трънка
17.11.2017 01:34:59
6
3
Аз ли пропускам нещо или наистина асимилирането на елементарна информация е непосилна за някои читатели? Къде пише, че стадиона трябва да е на някой отбор? Ако е общински ще е на всички в града, нали? Не разбрах също, ако Бургас остане без нито един стадион, къде точно ще тренират всички деца?
10.
Гочо
17.11.2017 01:29:35
0
3
Подкрепям 6-ти! Само за пейки и градинки трябва да се дават пари в града. Йоан започна делото, ученика му Митко го надмина!
9.
До 7
17.11.2017 01:26:43
10
1
Първо, никъде не видях призив да се дават милиони на даден клуб, а се призовава общината да закупи са себе си един недвижим имот. На доста приемлива цена, ако смея да добавя.Второ, ти явно си юридически капацитет, ако може да ни просветлиш кои точно закони задължават общината да разпределя средства (те като раздавачи бе) за аматьорски спорт и правят незаконно финансирането на професионални начинания. Ако може да ни цитираш правната норма, за да не бъдем голословни! После ще я покажем на Община Несебър, Община Поморие, Община Созопол и т.н., които дават по няколкостотин хиляди годишно на професионалните си отбори. После може да поразсъждаваме, как пък следва да се разглежда даден частен клуб, ако се окаже, че собствеността е общинска. Накрая, може би за домашна, ще обсъдим що е то даване (цитирам те) и що е то аматьорски и професионален клуб и, примерно, ако клуб по лека атлетика, собственост на даден общински съветник, който е много против финансирането на футбола, след време се окаже, че ползва безплатно или с несериозно нисък наем зала, изградена за 35 милиона, това "даване" ли ще е, скрито финансиране или нерегламентирана помощ? Дотогава, стоя с писалката и тръпна да запиша кой закон се нарушава в момента.
8.
бургазлия
17.11.2017 01:23:53
3
7
30-те фена и заплатаджиите в отбора смятат общинарите за малоумници и с тази кампания сериозно са се взели да ги преметнат като използват децата от школите като параван. Има обаче един проблем - бургазлии мразят Нефтохимик.
А за децата, има достатъчно други школи в града, които биха могли да ги поемат. Общината с много по-малко средства може да спонсорира тях и да се отърве от тези досадници.
7.
до 6 НЕ СИ В ЧАС
16.11.2017 23:07:02
3
5
ОБЩИНАТА РАЗПРЕДЕЛЯ СРЕДСТВА ЗА АМАТЬОРСКИ СПОРТ НО Е НЕЗАКОННО ДА ДАВА НА ПРОФЕСИОНАЛЕН/ЧАСТЕН ИНТЕРЕС/–
6.
Az
16.11.2017 21:22:36
2
9
Никакъв спорт не трябва да има в Бургас! Хубаво се премахна Колодрума, вече и на стадионите не се играе. Време е да вдигнем нивото и вместо спорт да изграждаме - сгради, блокове, алеи, пасарелки, подземни, надземни... всичко! Сега като се направи залата за лека атлетика, друго на му трябва на града, а и тя ще е основно за концерти, избирателни комисии и коледни базари. Супер е всичко, който иска да спортува - на поляната в Меден Рудник или да ходи в друг град!
5.
ние от сдружение"БУРГАСКИ ГРАЖДАНИ"
16.11.2017 20:32:44
5
13
НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ ДАВАТ ПАРИ ОТ ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ
4.
Xxxx
16.11.2017 20:29:41
3
12
Kakvo iskat tezi palia4ovzi nare4eni fenove kak moje niakoi da im kupi stadion koi sa te za kvo se boriat 30 maloumnika na zaplati re6ili da praviat otbor nenormalni i sme6ni v balgarovo zidarovo ili zvezdez moje i da vi dadat stadion moje i da vi dadat i po edna metla da saberete napadalite lista i da va prasnat 6tot za ni6to na noikoi ne ste nujni
3.
80% дебили
16.11.2017 20:10:53
1
5
Имааааа
2.
20%
16.11.2017 20:06:00
1
7
Има ли дебилиииииии
1.
Танев
16.11.2017 19:02:59
2
12
Продайте стадионите и който иска и има средства да си прави клуб и да го поддържа! Само общински пари изтичат там!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори