×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)


Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)
Новото съоръжение за воден спорт е внушително, вижте кога ще отвори врати официално
13 Ноември 2017, Понеделник, 11:50 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимки: Авторът

Той е с олимпийски размери – 25х50 м. и е дълбок 3 метра


Най-новото бижу на Бургас – спортният комплекс в жк „Славейков“, който ще разполага със закрит плувнен басейн с олимпийски размери, е почти завършено, показа проверка на Флагман.БГ.

Закритата част на съоръжението отдавна бе издигната и в момента там се извършват само довършителни дейности. Успоредно с това се работи и по довеждащата инфраструктура към комплекс.

Плувният басейн, който е с размери 25х50х3 метра вече дори е запълнен и експерти следят дали системата за пречистване на водата работи изправно, установи днес наш екип.


Тази платформа (с блокчетата, б.а.) разделя басейна на две части ако е необходимо


С помощта на този рул разделителната платформа се намества на съответното място. В краен случай тя може да бъде преместена и в самия край на басейна, осигурявайки му олимпийските размери от 25х50 м.

Към него е предвидена специална подвижна платформа, която да го разделя на две части. Нейната функция ще е когато басейнът не се използва за състезания, той да може да се уползотворява за тренировъчни цели от малки и големи.

Залата изглежда впечатляващо и отвън, и отвътре. Тя е една от най-модерните в цялата страна и ще се използва от стотиците деца, трениращи плувни спортове в Бургас. Спортното съоръжение е сертифицирано и за висок клас европейски и световни състезания. 




Дори широкоъгълен обектив трудно се справя с обема на залата

Сградата е огромна. В центъра се намира плувният басейн а отстрани са всички седалки за зрителите – общо над 1000 на брой, като капацитетът на залата е за над 1500 души.


Трибуните събират не по-малко от 1200 души, има място и за правостоящи



Специални асансьори за инвалиди пък ще предоставят достъп до последните, най-високи етажи на трибуните. Те вече са монтирани и предстои пускането им в експлоатация като една от финалните фази на строежа.

Басейнът е направен в съответствие със всички олимпийски изисквания и ще може да се използва както за регионални, така и за международни състезания. Новият басейн ще даде мощен тласък на спорта както в Бургас, така и на национално ниво.

По всичко личи, че очакванията той да бъде открит на 6 декември – празникът на Бургас и Никулден, ще се окажат оправдани и съоръжението ще влезе в експлоатация още преди края на 2017 г.

В категории: Бургас


43
Коментара
43
Коментара по темата
43.
Все още не открит.
04.04.2018 15:43:15
0
0
Днеска е 04 Април 2018, а басейна все още не е открит.
42.
Петър
23.11.2017 05:57:14
0
1
41-ви, "по проект" Общината не разполага със средства нужни за строежа, и експлоатацията на съоражението! Данъците са Обществени задължения, за нужди на Обществото! Или, тези които ще се плацикат вътре за колко години ще възвърнат инвестицията на данъкоплатците? Ако го разглеждаме, като инвестиция! Но, тя не е, и не може да се разглежда, защото инвестицията не е от плацикащи се, а от ниски данъци, и ниски заплати!!! В най-добрия град за живеене! Срам и позор.
41.
Защо не се спазва проекта???
18.11.2017 15:08:36
0
1
По проект трябваше да има кула с трамплини, подземен паркинг, футболно игрище и тенис кортове... Всичко това отпадна. Даже искаха да редуцират размерите на басейна. Добре поне, че с това не направиха компромис, както с всичко останало. Нали по проект трябваше да има и затревен декоративен пръстен около сградата...и той отпадна. Поредната жалка изцепка на общинарите. Защо премахнаха подземния паркинг? Къде ще паркират колите на 1500 души, дето се очаква да запълнят басейна? В МОЛ Галерия ли ще отидат (не че там има свободни места)? МОЛ-а е частен обект и ако съм на собствениците, ще забраня достъпа на коли от басейна. Или Общината си мисли, че хората ще идват с "Бургасбус", дето от "Новата транспиртна схема" насам за нищо не стават... и не става въпрос за хейт, а за реалности. Задавам реални въпроси и чакам реални отговори, но няма да има такива.
40.
Петър
17.11.2017 07:58:24
0
0
До 33 и 35, Обществените публични средства не са, и не могат да бъдат на разположение на някой тарикат, бил той Кмет, или престъпен Общински съвет, които фирми близки до съветниците, или направо са си техни, строят ненужни за Обществото скъпо струващи, и скъпо поддържащи струкстури! Които с мизерните си данъци не можете да издържате! Хайде след догодина по това време пак ще си приказваме!
39.
Бла бла
16.11.2017 16:07:13
0
3
Много е стар автопарка...айде застани на "Демокрация" "Ботева" или която искаш главна улица и преброй за 1 час колко коли за над 50 000 лв. ще минат с различни номера:)

Напускат за да ходят в София да работят като идиоти за 1-2000лв дето като си платиш квартира транспорт и другото и пак си колкото тука. Ама просто там вече се хванеш с някой набуташ се с кредит за апртамент и си до гроб в София не че е много им се стой там :) В чужбина също е много готино нали:) Да отидеш наготово някъде където хората са си го изградили и ти оп на готово и уредено:) С какво точно тез дето казват колко е смотано тука и неможе да се живее са по различни с другите икономически мигранти от Африка дето отиват там за съшото :)

Вместо да мрънкате тука що не се съберете 5000 човека пред общината да искате отчет на кмета да видите кво ще стане и как ще дръпнат назад. В Румъния хората свалиха правителството понеже 5 човека изгоряха в дискотека вие тука само ревете и бягате като ощипани :)

Освен това никой не ви е длъжен с нищо понеже сте завърпили нещо си. Света се променя хората се преклалифицират. Много хора си мислят в България че някой им е длъжен с нещо понеже си вложил 5 години в някакво си образование. Тук е срамно да си барман понеже нали аз съм завършил еди си кво как ще работя еди си кво ама като отидеш във великата чужбина работиш кво да е нали? В строителството плащат над 1000лв ама само турци работят щото нали аз съм голяма работа да работя кво да е. Ама в Германия или Англия не си голямата работа и се хващаш в строителството нали?

Сменте си чипа !
38.
ку ку
16.11.2017 15:42:40
0
1
ами то в Бургас верно работните места са на ниво "заводче" с блъскане по 10 часа дневно, в целия цивилизован свят да работиш в производствено предприятие е добре платена работа, с която можеш да подсигуриш добър стандарт на живот, ако погледнеш реално и в Бургас петте останали корпоративни предприятия са най-добри и желани за работа, защото са добре платени и точно защото не "блъскат" по 10 часа, а всичко им регламентирано с реални ТД
37.
хахахахаа
16.11.2017 15:37:07
0
1
1. По- хубаво си отвори очите, за да видиш, че автопарка в Бургас е над 10 годишен. За някой може и да е "нова" колата, ама втора употреба.

2. В Бургас има на година по 200 нови апартамента, което за 200 000 град е 0,1%. И да, за да си купиш ново строителство, трябва да го платиш на зелено. Инвеститорите са талкова мижави, че не влагат собствени средства в строежа.

3. Капани, заведения- 100-200 човека се плюнчат на едно кафе. Това не показва нищо. Показват празните търговски обекти, дето си сменят наемателите през няколко месеца, защото фалират и празните заведения вечер.

Не всички хора могат и стават да са предприемачи и инвеститори, за да работят за себе си. В един град, в който на година не се отварят поне едно 1000 нови работни места е обречен на гибел.

Всеки вижда празните апартаменти, които се множат с всяка изминала година по входовете и всеки умен и амбициозен младеж напуска Бургас, за да намери по-добро образование и след това не се връща тук, защото градът няма какво да му предложи за професионална реализация. Факт!
36.
Бла бла
16.11.2017 12:43:22
3
3
Никой не се маха пълно е с младежи навсякъде :) Като изляза навън не виждам само пенсионери. И като Бургас е толкоз смотан град за живеене и пари няма отгороворете на следното:

1- Защо всяка 5-та кола е нова? Все на хора на кмета и общината ли са тия коли?

2- Как все се мрънка че няма пари а новите строежи се разпродават още на зелено? Все руснаци и хора от общината пак?

3- Няма пари а онзи ден като беше 20 градуса в работен ден капаните и заведенията бяха пълни с хора в работоспособна възраст на ядене и пиене по обяд? Откъде пари - нали нямало?

Не съм фен на крадливия кмет ама града не е толкова зле колкото го изкарват всички.

Бихте ли отговорили хората дето мрънкат че нищо не се прави за бизнеса какъв инвеститор искат да им докарат в Бургас? Някой като Съдерланд - това ли ви е мечтата да сте обслужващ персонал? Или заводче - да блъскате по 10 часа едно и съшо ?
35.
До 33 от Бургазлия курназлия
16.11.2017 12:27:49
1
6
Напълно те подкрепям,за жалост развитието на града изпреварва провинциалния манталитет на много от хоратс обитаващи Бургас.Нарочно не ги посочвам като Бургазлии,защото това е въпрос на усещане и щипка местен шовинизъм.
34.
до 33
16.11.2017 12:03:46
2
2
бургазлии точно това правят, махат се от тук и то най-вече всеки умен и амбициозен младеж след 18 години заминава и не се връща в родния Бургас
33.
Сооа
16.11.2017 08:35:24
4
10
Каквото и да се направи ново и хубаво в тая скапана държава-Бай Ганьо все ще е недоволен.Парадокс си остава въпроса,защо се оплаквате и вайкате а в същото време сте се забили да живеете и отглеждате децата си на място без развитие,при условие,че имате избор в тоя единнствен живот да сте на някое друго по развито и да спрете да се оплаквате ами да се хващате да бачкате...Тъп народ оправия няма!
32.
Петър
16.11.2017 08:08:23
2
3
Кажете на собствените си граждани, колко е издръжката на съоражението? Кой ще плаща? Баба и дядо с мизерните си пенсии? Или пък, младежта, която не работи, или пък работи за МРЗ?
31.
Желева
15.11.2017 23:45:25
3
2
Съоръжението е чудесно. Поздравления за жителите на Бургас!
Възможно ли е да се ползва и платформа, която да намаля дълбочината за да могат деца на предучилищна възраст да се учат да плуват, както е в другите европейски страни?
30.
До 46
15.11.2017 19:54:49
1
6
И значи,в този паралелен свят,в който живееш има град с име Бургас?
29.
глупак
15.11.2017 19:52:08
0
3
Спуквам се от работа от сутрин до вечер ,а уж работя за себе си като имам собствена фирма , а пък като се обърна все нищо ,
28.
в
15.11.2017 14:20:27
6
3
Половината тука не знаят, защото са били бебета или сперми, ама предния кмет, беше Йоан Костадинов. За същите пари/ милиони и милиони/ направи 2 градинки и 3 чешми.
27.
въй
15.11.2017 12:41:28
1
10
Аз не мога да разбера, защо са на Бургас две зали с олимпийски размери- едната в Изгрев, другата в Славейков? А какво правим със старите зали- Младост и в Зорница? Не беше ли по-удачно и в двата комплекса да се построят зали за масов спорт, които да могат да се самоиздържат?
26.
я
15.11.2017 12:37:23
0
9
В Бургас има нужди от зали и терени за масов спорт, а не от олимпийски спортни зали, които няма да могат да се издържат.
25.
стига веее
15.11.2017 08:28:36
9
8
Ей нямате угодия, като няма басейн - що няма, като има басейн -що го имало?
24.
Този
15.11.2017 08:22:45
4
12
Я!На какъв диспОт съм сложил началото азе! Сега, малко сурова информация за тези дребни душички дето кат " Матросов" бранят БЕжуто!
Кредит 15 мил. на баланса на общината! Кредитът е по програма Jessica, демек ако питате общината- без пари се дават тез пари! Та да продължим - една трета от кредита бил ниско лихвен, а другите две трети от търговска банка по пазарни нива! И започваме с въпросите: Какво e финансовото състояние на общината, да се натовари с още 15 мил дълг, защото е ясно,че проекта е икономически нецелесъобразен- за многознайковците 15 мил хвърлени на вятъра, които ще бъдат плащани от всички нас? Дали тези 15 мил не биха могли по-добре да се разходват, така че хем да имат социален характер, така и да не тежат на баланса на общината?
Най-общо казано, тУй бЕжу , е тотално неизгоден проект за общината! Ефекта от него, ще са нови 15 мил дълг на гърба на данъкоплатеца, без кой знае колко видим социален ефект!
За всички многознайковци под мен и тези над мен: Ако не разбирате това, което ви написах, мога да ви го напиша още веднъж по-бавничко, та да вземе да влезе нещо в главите ви!
23.
НеНаСелянията!!!
15.11.2017 03:19:53
4
5
Тъпунгерите от село дето плюят да отидат в настоящите басейни в Меден Рудник и във Френската - почти винаги са препълнени. Хората спортуват драги, а плуването е един от най-хармонично натоварващи тялото спортове. Детските групи са запълнени и неведнъж съм чувал треньори да отказват да приемат нови деца поради липса на места. Така че не обръщайте внимание на селяците-русофили, за тях спорт е да варят ракия и да пасат кокошки. Радвайте се на новата ни придобивка и да си пожелаем още повече деца да могат да практикуват водни спортове.
22.
Мичмана
14.11.2017 23:51:23
1
4
Ямболски хърби, да не съм ви видял горливите муцуни в БиЖуТу. Ша ва мачкам и ша ва фърлям по трима. Хаарби.
21.
До 33-ти
14.11.2017 23:24:02
2
10
Ти сериозно ли вярваш, че някой друг в Европа ще плати сметката и гражданите на Бургас няма да дават нищо? Сериозно, толкова ли си тъп?
20.
До 32-ри
14.11.2017 23:16:44
9
5
Тъпанар ,комплекса се строи по евро проект и няма нищо общо с местни данъци и такси , ама ти нали си професор пиши си по 130 реда безмислени нещастник !
19.
До 28-ми
14.11.2017 23:11:44
3
12
Льольо, този комплекс се строи с парите на бургазлии (по-точно парите, които ще връщат с лихвите бургазлии) и е нормално да се гледат на първо място интересите на гражданите. Ами ако се окаже, че с дадените пари е можело да се изградят басейни с олимпийски размери във всички бургаски училища? Това добре ли ще е или зле за децата плувци? И няма ли така всички бургаски деца да са плувци? Обясни каква е идеята на този строеж! Всеки един проект трябва да има някаква цел, нужда, която да задоволява. Определено не е за масов спорт, както написах, с тези пари можеха да се направят басейни за всички бургаски ученици и далеч по-близо до дома им. Пък и смятам, даже ти не мислиш, че могат няколко хиляди деца да плуват на едно място. Ако пък ще е за професионален спорт, нека видим какво е нивото му в Бургас, какъв е интереса на обществеността, успехите на национално и международно ниво, финансовата част, прогнозни приходи, икономическият интерес и очакваните резултати! Ако е само за провеждане на мероприятия, нека се каже - европейско, световно първенство, комерсиални състезания, какво точно ще се цели? Какви ще са ползите за града и какво ще получи Бургас, срещу този заем? Хубаво е да се строи нещо ново, но когато се строи с нашите пари, а е трудно да се видят ползите, освен радостта от новото, тогава въпросите са логични и на място, а вместо да се дават квалификации кой е хейтър и кой мишка, хубаво е да има отговори.
18.
do 19
14.11.2017 21:57:12
9
8
Това да не ти е плаж ве олююю. Масовия Бургазлия вика.Ти наясно ли си, че допреди 1-2 години всички деца плувци се блъскаха в басейна на Младежкия? Айде транспортната схема ви пречи, автобусите и те, ама басейна какво ви пречи ? Тоя пък другия препаратите взел да бори.Да е*а в**а м**А селска хейтърска утрепана.
17.
Ирена
14.11.2017 20:12:35
9
15
Горките, злобни и комплексирани некадърници само могат да лющят ракийката и да избиват комплексите си пред малките си клавиатурки. Айде- стойте си в собствения сос и да не сте стъпили другаде. Страхотен басейн! Красота!
16.
mizantrop
14.11.2017 20:12:33
12
12
За всички е ясно защо го строи Гепи Груп! Защото създателя на Боко Тъпото Валката Златния е собственик на Гепи Груп! За всички вече е ясно, защо отоплението на водата е неефективно и е на течни горива! Защото мафията на общиничката ни е обсебена от схемите на задкулисието! За всички е ясно, че отоплението на басейна можеше да стане от ТЕЦ-а ни! Бързо евтино и надеждно! За всички е ясно, че общинската мафия на града Бургас, работи срещу интересите на гражданите на града! Типичната мафиотска схема - отнемане на права и свободи - налагане на рекет и глоби! С този мафиот кмет града е обречен! Обречен на фалит и разграбване и разруха! Разруха на осраното саниране! Трябва да се искат оставките на всички мафиоти от мафията на общинския съвет и мафията на общината! Съд и дълги години затвор! Бургазлии?? СПИТЕ ЛИ?
15.
Kaloyan
14.11.2017 20:07:16
8
10
Страхотно! Уникален басейн, красота! Браво, кмете!
14.
zaplata.bg
14.11.2017 19:50:53
6
8
Кмета Слънце трябва ежедневно да посещава басейна със своята слънчева осанка да вдига градуса в залата .Другия вариант е 1седмично да се конфискува контрабанден газьол и нафта и да са подарява безвъзмездно на басейна за отопление или виден варненски аптекарски бос търгуващ с ЕФТИНИ горива да стани попечител спонсор на това високо разходно и неефективно спортно съоръжение за да се подържа оптимална температура на водатъ
13.
Бургас
14.11.2017 19:48:43
4
19
Навремето взимахме една топка и отивахме на което си искаме игрище, трябваше само да няма други играещи преди нас. Сега уж се изгражда спортна база, а всичко стои заключено и ако някой иска да поиграе с детето си половин час, трябва да приготви 5 лв. и да се съобразява с работното време. Условия за спорт ли създаваме, господа общинари или търговията над всичко? Щото и търговията толкова върви, всички проекти са губещи. Поне да бяха достъпни и да служат за нещо!
12.
Богомилова
14.11.2017 19:36:12
6
14
Поредния скъп проект, който уж трябва да развива спорта в града, но подобно на всички игрища ще стои заключен, Общината ще иска сериозен наем и на практика за масовия бургазлия съоръжението ще бъде недостъпно. Евентуално някой плувен клуб (с общинската субсидия), републиканско първенство за деца и през другото време ще е паметник на помпозно скъпите проект, които не се използват от гражданите, а от много тесен кръг хора. В очакване сме и на спортната зала за лека атлетика за 35 млн, но и там защо ли не си представям деца да бягат ежедневно и да увреждат ултра скъпата писта. Никой няма да ги пусне да тренират, а и една тренировка би трябвало да излиза към 10 000 лева, така че за концерти на Пайнер и Веселин Маринов ще се ползва основно.
11.
Осведомен
14.11.2017 19:14:15
10
13
При новите цени на водата, едно запълване излиза около 3 500 лв. Отделно за притопляне още 1000-1500лв. Помпи, препарати за почистване и т.н.ами 7-8 000 на седмица. Бълха го ухапала бургазлията дето дори не знае къде е басейна!
10.
Dr.GT2
14.11.2017 18:37:10
1
5
Хубав е! :) А осветление има ли? :D
9.
нмк
14.11.2017 18:19:00
4
12
Супер е новата база.От старата имам страхотни спомени от ученическите си години с приятелите ми,но условията бяха отврат-водата ставаше на тиня,понякога имаше счупени стъкла посред зима,топла вода се пускаше за по 5 минути,само сешоарите биваха....тъй че не хейтвайте
8.
Арго
14.11.2017 17:51:42
10
27
Само мазни хейтърски коментари ейй..на единия не му харесвало, другия по компетентен от строителите- не трябвало така, а така! Третия икономист се оказа да знаел колко пари от къде за къде и как... Всъщност четем коментари на простолюдието, което себе си не може да оправи , но знае всичко за всеки и въобще как стават нещата. Айде продължавайте си така. И децата си така възпитавайте и очаквайте някакъв плюс в живота.
7.
Проблем
14.11.2017 16:40:30
4
25
Не съм хейтър но ми се струва, че при толкова много пари може се да се помисли и за по- дълбок басейн с кули за водни скокове. Нито един от басейните в Бургас не разполага с подобно съоръжение, а това все пак е олимпийски спорт. Надали щеше да е толкова трудно и скъпо да се направят 1-2 кули с трамплини
6.
Fine Living
14.11.2017 16:32:45
12
14
С температура на водата 14 градуса носете си НЕОПРЕН 5mm с БОНЕ иначе хипотермията и грипа вие в кърпа вързана иначе е хубав ма е скъп
5.
Ба
14.11.2017 16:29:20
18
10
Отвън си е супер грозен. Да не забравяме че за да е сертифициран трябва да има и помощни басейни за разплуване. Май и футболно игрище щеше да има ама няма. Дано има ефект щото с басейна на Флората се получи много добре
4.
Местен чи
14.11.2017 16:08:59
8
22
Браво,страхотен е !
3.
one
14.11.2017 16:00:40
17
16
Kмете,открий редовна жп линия до СССР,да си хващат влака за степите русофилите,че ми омръзна да ги чета. Очевидно много народ иска да живее в комунизъм и мизерия!
2.
5445
14.11.2017 15:32:52
19
26
За сетен път се убеждавам,че бай Ганьо е жив,четейки хейтърите.
1.
Този
14.11.2017 15:26:11
25
28
Бижу, бижу за 15 мил, на които лихви ще се плащат, колко да е бЕжу?:)
Иначе " Цялата всичката Мара втасала" ние вземаме кредит на гърба на данъкоплатците, който кредит няма никаква добавена стойност, демек за непросветените ползи,било то и социални , които носи са много, много далеч от инвестициите!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори