Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)


Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)
Новото съоръжение за воден спорт е внушително, вижте кога ще отвори врати официално
13 Ноември 2017, Понеделник
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимки: Авторът

Той е с олимпийски размери – 25х50 м. и е дълбок 3 метраНай-новото бижу на Бургас – спортният комплекс в жк „Славейков“, който ще разполага със закрит плувнен басейн с олимпийски размери, е почти завършено, показа проверка на Флагман.БГ.

Закритата част на съоръжението отдавна бе издигната и в момента там се извършват само довършителни дейности. Успоредно с това се работи и по довеждащата инфраструктура към комплекс.

Плувният басейн, който е с размери 25х50х3 метра вече дори е запълнен и експерти следят дали системата за пречистване на водата работи изправно, установи днес наш екип.


Тази платформа (с блокчетата, б.а.) разделя басейна на две части ако е необходимо


С помощта на този рул разделителната платформа се намества на съответното място. В краен случай тя може да бъде преместена и в самия край на басейна, осигурявайки му олимпийските размери от 25х50 м.

Към него е предвидена специална подвижна платформа, която да го разделя на две части. Нейната функция ще е когато басейнът не се използва за състезания, той да може да се уползотворява за тренировъчни цели от малки и големи.

Залата изглежда впечатляващо и отвън, и отвътре. Тя е една от най-модерните в цялата страна и ще се използва от стотиците деца, трениращи плувни спортове в Бургас. Спортното съоръжение е сертифицирано и за висок клас европейски и световни състезания. 
Дори широкоъгълен обектив трудно се справя с обема на залата

Сградата е огромна. В центъра се намира плувният басейн а отстрани са всички седалки за зрителите – общо над 1000 на брой, като капацитетът на залата е за над 1500 души.


Трибуните събират не по-малко от 1200 души, има място и за правостоящиСпециални асансьори за инвалиди пък ще предоставят достъп до последните, най-високи етажи на трибуните. Те вече са монтирани и предстои пускането им в експлоатация като една от финалните фази на строежа.

Басейнът е направен в съответствие със всички олимпийски изисквания и ще може да се използва както за регионални, така и за международни състезания. Новият басейн ще даде мощен тласък на спорта както в Бургас, така и на национално ниво.

По всичко личи, че очакванията той да бъде открит на 6 декември – празникът на Бургас и Никулден, ще се окажат оправдани и съоръжението ще влезе в експлоатация още преди края на 2017 г.

В категории: Бургас


42
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
42.
Петър
23.11.2017 05:57:14
1
0
41-ви, "по проект" Общината не разполага със средства нужни за строежа, и експлоатацията на съоражението! Данъците са Обществени задължения, за нужди на Обществото! Или, тези които ще се плацикат вътре за колко години ще възвърнат инвестицията на данъкоплатците? Ако го разглеждаме, като инвестиция! Но, тя не е, и не може да се разглежда, защото инвестицията не е от плацикащи се, а от ниски данъци, и ниски заплати!!! В най-добрия град за живеене! Срам и позор.
41.
Защо не се спазва проекта???
18.11.2017 15:08:36
1
0
По проект трябваше да има кула с трамплини, подземен паркинг, футболно игрище и тенис кортове... Всичко това отпадна. Даже искаха да редуцират размерите на басейна. Добре поне, че с това не направиха компромис, както с всичко останало. Нали по проект трябваше да има и затревен декоративен пръстен около сградата...и той отпадна. Поредната жалка изцепка на общинарите. Защо премахнаха подземния паркинг? Къде ще паркират колите на 1500 души, дето се очаква да запълнят басейна? В МОЛ Галерия ли ще отидат (не че там има свободни места)? МОЛ-а е частен обект и ако съм на собствениците, ще забраня достъпа на коли от басейна. Или Общината си мисли, че хората ще идват с "Бургасбус", дето от "Новата транспиртна схема" насам за нищо не стават... и не става въпрос за хейт, а за реалности. Задавам реални въпроси и чакам реални отговори, но няма да има такива.
40.
Петър
17.11.2017 07:58:24
0
0
До 33 и 35, Обществените публични средства не са, и не могат да бъдат на разположение на някой тарикат, бил той Кмет, или престъпен Общински съвет, които фирми близки до съветниците, или направо са си техни, строят ненужни за Обществото скъпо струващи, и скъпо поддържащи струкстури! Които с мизерните си данъци не можете да издържате! Хайде след догодина по това време пак ще си приказваме!
39.
Бла бла
16.11.2017 16:07:13
2
0
Много е стар автопарка...айде застани на "Демокрация" "Ботева" или която искаш главна улица и преброй за 1 час колко коли за над 50 000 лв. ще минат с различни номера:)

Напускат за да ходят в София да работят като идиоти за 1-2000лв дето като си платиш квартира транспорт и другото и пак си колкото тука. Ама просто там вече се хванеш с някой набуташ се с кредит за апртамент и си до гроб в София не че е много им се стой там :) В чужбина също е много готино нали:) Да отидеш наготово някъде където хората са си го изградили и ти оп на готово и уредено:) С какво точно тез дето казват колко е смотано тука и неможе да се живее са по различни с другите икономически мигранти от Африка дето отиват там за съшото :)

Вместо да мрънкате тука що не се съберете 5000 човека пред общината да искате отчет на кмета да видите кво ще стане и как ще дръпнат назад. В Румъния хората свалиха правителството понеже 5 човека изгоряха в дискотека вие тука само ревете и бягате като ощипани :)

Освен това никой не ви е длъжен с нищо понеже сте завърпили нещо си. Света се променя хората се преклалифицират. Много хора си мислят в България че някой им е длъжен с нещо понеже си вложил 5 години в някакво си образование. Тук е срамно да си барман понеже нали аз съм завършил еди си кво как ще работя еди си кво ама като отидеш във великата чужбина работиш кво да е нали? В строителството плащат над 1000лв ама само турци работят щото нали аз съм голяма работа да работя кво да е. Ама в Германия или Англия не си голямата работа и се хващаш в строителството нали?

Сменте си чипа !
38.
ку ку
16.11.2017 15:42:40
1
0
ами то в Бургас верно работните места са на ниво "заводче" с блъскане по 10 часа дневно, в целия цивилизован свят да работиш в производствено предприятие е добре платена работа, с която можеш да подсигуриш добър стандарт на живот, ако погледнеш реално и в Бургас петте останали корпоративни предприятия са най-добри и желани за работа, защото са добре платени и точно защото не "блъскат" по 10 часа, а всичко им регламентирано с реални ТД
37.
хахахахаа
16.11.2017 15:37:07
1
0
1. По- хубаво си отвори очите, за да видиш, че автопарка в Бургас е над 10 годишен. За някой може и да е "нова" колата, ама втора употреба.

2. В Бургас има на година по 200 нови апартамента, което за 200 000 град е 0,1%. И да, за да си купиш ново строителство, трябва да го платиш на зелено. Инвеститорите са талкова мижави, че не влагат собствени средства в строежа.

3. Капани, заведения- 100-200 човека се плюнчат на едно кафе. Това не показва нищо. Показват празните търговски обекти, дето си сменят наемателите през няколко месеца, защото фалират и празните заведения вечер.

Не всички хора могат и стават да са предприемачи и инвеститори, за да работят за себе си. В един град, в който на година не се отварят поне едно 1000 нови работни места е обречен на гибел.

Всеки вижда празните апартаменти, които се множат с всяка изминала година по входовете и всеки умен и амбициозен младеж напуска Бургас, за да намери по-добро образование и след това не се връща тук, защото градът няма какво да му предложи за професионална реализация. Факт!
36.
Бла бла
16.11.2017 12:43:22
3
3
Никой не се маха пълно е с младежи навсякъде :) Като изляза навън не виждам само пенсионери. И като Бургас е толкоз смотан град за живеене и пари няма отгороворете на следното:

1- Защо всяка 5-та кола е нова? Все на хора на кмета и общината ли са тия коли?

2- Как все се мрънка че няма пари а новите строежи се разпродават още на зелено? Все руснаци и хора от общината пак?

3- Няма пари а онзи ден като беше 20 градуса в работен ден капаните и заведенията бяха пълни с хора в работоспособна възраст на ядене и пиене по обяд? Откъде пари - нали нямало?

Не съм фен на крадливия кмет ама града не е толкова зле колкото го изкарват всички.

Бихте ли отговорили хората дето мрънкат че нищо не се прави за бизнеса какъв инвеститор искат да им докарат в Бургас? Някой като Съдерланд - това ли ви е мечтата да сте обслужващ персонал? Или заводче - да блъскате по 10 часа едно и съшо ?
35.
До 33 от Бургазлия курназлия
16.11.2017 12:27:49
6
1
Напълно те подкрепям,за жалост развитието на града изпреварва провинциалния манталитет на много от хоратс обитаващи Бургас.Нарочно не ги посочвам като Бургазлии,защото това е въпрос на усещане и щипка местен шовинизъм.
34.
до 33
16.11.2017 12:03:46
2
2
бургазлии точно това правят, махат се от тук и то най-вече всеки умен и амбициозен младеж след 18 години заминава и не се връща в родния Бургас
33.
Сооа
16.11.2017 08:35:24
10
4
Каквото и да се направи ново и хубаво в тая скапана държава-Бай Ганьо все ще е недоволен.Парадокс си остава въпроса,защо се оплаквате и вайкате а в същото време сте се забили да живеете и отглеждате децата си на място без развитие,при условие,че имате избор в тоя единнствен живот да сте на някое друго по развито и да спрете да се оплаквате ами да се хващате да бачкате...Тъп народ оправия няма!
32.
Петър
16.11.2017 08:08:23
3
2
Кажете на собствените си граждани, колко е издръжката на съоражението? Кой ще плаща? Баба и дядо с мизерните си пенсии? Или пък, младежта, която не работи, или пък работи за МРЗ?
31.
Желева
15.11.2017 23:45:25
2
3
Съоръжението е чудесно. Поздравления за жителите на Бургас!
Възможно ли е да се ползва и платформа, която да намаля дълбочината за да могат деца на предучилищна възраст да се учат да плуват, както е в другите европейски страни?
30.
До 46
15.11.2017 19:54:49
6
1
И значи,в този паралелен свят,в който живееш има град с име Бургас?
29.
глупак
15.11.2017 19:52:08
3
0
Спуквам се от работа от сутрин до вечер ,а уж работя за себе си като имам собствена фирма , а пък като се обърна все нищо ,
28.
в
15.11.2017 14:20:27
3
6
Половината тука не знаят, защото са били бебета или сперми, ама предния кмет, беше Йоан Костадинов. За същите пари/ милиони и милиони/ направи 2 градинки и 3 чешми.
27.
въй
15.11.2017 12:41:28
10
1
Аз не мога да разбера, защо са на Бургас две зали с олимпийски размери- едната в Изгрев, другата в Славейков? А какво правим със старите зали- Младост и в Зорница? Не беше ли по-удачно и в двата комплекса да се построят зали за масов спорт, които да могат да се самоиздържат?
26.
я
15.11.2017 12:37:23
9
0
В Бургас има нужди от зали и терени за масов спорт, а не от олимпийски спортни зали, които няма да могат да се издържат.
25.
стига веее
15.11.2017 08:28:36
8
9
Ей нямате угодия, като няма басейн - що няма, като има басейн -що го имало?
24.
Този
15.11.2017 08:22:45
12
4
Я!На какъв диспОт съм сложил началото азе! Сега, малко сурова информация за тези дребни душички дето кат " Матросов" бранят БЕжуто!
Кредит 15 мил. на баланса на общината! Кредитът е по програма Jessica, демек ако питате общината- без пари се дават тез пари! Та да продължим - една трета от кредита бил ниско лихвен, а другите две трети от търговска банка по пазарни нива! И започваме с въпросите: Какво e финансовото състояние на общината, да се натовари с още 15 мил дълг, защото е ясно,че проекта е икономически нецелесъобразен- за многознайковците 15 мил хвърлени на вятъра, които ще бъдат плащани от всички нас? Дали тези 15 мил не биха могли по-добре да се разходват, така че хем да имат социален характер, така и да не тежат на баланса на общината?
Най-общо казано, тУй бЕжу , е тотално неизгоден проект за общината! Ефекта от него, ще са нови 15 мил дълг на гърба на данъкоплатеца, без кой знае колко видим социален ефект!
За всички многознайковци под мен и тези над мен: Ако не разбирате това, което ви написах, мога да ви го напиша още веднъж по-бавничко, та да вземе да влезе нещо в главите ви!
23.
НеНаСелянията!!!
15.11.2017 03:19:53
5
4
Тъпунгерите от село дето плюят да отидат в настоящите басейни в Меден Рудник и във Френската - почти винаги са препълнени. Хората спортуват драги, а плуването е един от най-хармонично натоварващи тялото спортове. Детските групи са запълнени и неведнъж съм чувал треньори да отказват да приемат нови деца поради липса на места. Така че не обръщайте внимание на селяците-русофили, за тях спорт е да варят ракия и да пасат кокошки. Радвайте се на новата ни придобивка и да си пожелаем още повече деца да могат да практикуват водни спортове.
22.
Мичмана
14.11.2017 23:51:23
4
1
Ямболски хърби, да не съм ви видял горливите муцуни в БиЖуТу. Ша ва мачкам и ша ва фърлям по трима. Хаарби.
21.
До 33-ти
14.11.2017 23:24:02
10
2
Ти сериозно ли вярваш, че някой друг в Европа ще плати сметката и гражданите на Бургас няма да дават нищо? Сериозно, толкова ли си тъп?
20.
До 32-ри
14.11.2017 23:16:44
5
9
Тъпанар ,комплекса се строи по евро проект и няма нищо общо с местни данъци и такси , ама ти нали си професор пиши си по 130 реда безмислени нещастник !
19.
До 28-ми
14.11.2017 23:11:44
12
3
Льольо, този комплекс се строи с парите на бургазлии (по-точно парите, които ще връщат с лихвите бургазлии) и е нормално да се гледат на първо място интересите на гражданите. Ами ако се окаже, че с дадените пари е можело да се изградят басейни с олимпийски размери във всички бургаски училища? Това добре ли ще е или зле за децата плувци? И няма ли така всички бургаски деца да са плувци? Обясни каква е идеята на този строеж! Всеки един проект трябва да има някаква цел, нужда, която да задоволява. Определено не е за масов спорт, както написах, с тези пари можеха да се направят басейни за всички бургаски ученици и далеч по-близо до дома им. Пък и смятам, даже ти не мислиш, че могат няколко хиляди деца да плуват на едно място. Ако пък ще е за професионален спорт, нека видим какво е нивото му в Бургас, какъв е интереса на обществеността, успехите на национално и международно ниво, финансовата част, прогнозни приходи, икономическият интерес и очакваните резултати! Ако е само за провеждане на мероприятия, нека се каже - европейско, световно първенство, комерсиални състезания, какво точно ще се цели? Какви ще са ползите за града и какво ще получи Бургас, срещу този заем? Хубаво е да се строи нещо ново, но когато се строи с нашите пари, а е трудно да се видят ползите, освен радостта от новото, тогава въпросите са логични и на място, а вместо да се дават квалификации кой е хейтър и кой мишка, хубаво е да има отговори.
18.
do 19
14.11.2017 21:57:12
8
9
Това да не ти е плаж ве олююю. Масовия Бургазлия вика.Ти наясно ли си, че допреди 1-2 години всички деца плувци се блъскаха в басейна на Младежкия? Айде транспортната схема ви пречи, автобусите и те, ама басейна какво ви пречи ? Тоя пък другия препаратите взел да бори.Да е*а в**а м**А селска хейтърска утрепана.
17.
Ирена
14.11.2017 20:12:35
15
9
Горките, злобни и комплексирани некадърници само могат да лющят ракийката и да избиват комплексите си пред малките си клавиатурки. Айде- стойте си в собствения сос и да не сте стъпили другаде. Страхотен басейн! Красота!
16.
mizantrop
14.11.2017 20:12:33
12
12
За всички е ясно защо го строи Гепи Груп! Защото създателя на Боко Тъпото Валката Златния е собственик на Гепи Груп! За всички вече е ясно, защо отоплението на водата е неефективно и е на течни горива! Защото мафията на общиничката ни е обсебена от схемите на задкулисието! За всички е ясно, че отоплението на басейна можеше да стане от ТЕЦ-а ни! Бързо евтино и надеждно! За всички е ясно, че общинската мафия на града Бургас, работи срещу интересите на гражданите на града! Типичната мафиотска схема - отнемане на права и свободи - налагане на рекет и глоби! С този мафиот кмет града е обречен! Обречен на фалит и разграбване и разруха! Разруха на осраното саниране! Трябва да се искат оставките на всички мафиоти от мафията на общинския съвет и мафията на общината! Съд и дълги години затвор! Бургазлии?? СПИТЕ ЛИ?
15.
Kaloyan
14.11.2017 20:07:16
10
8
Страхотно! Уникален басейн, красота! Браво, кмете!
14.
zaplata.bg
14.11.2017 19:50:53
8
6
Кмета Слънце трябва ежедневно да посещава басейна със своята слънчева осанка да вдига градуса в залата .Другия вариант е 1седмично да се конфискува контрабанден газьол и нафта и да са подарява безвъзмездно на басейна за отопление или виден варненски аптекарски бос търгуващ с ЕФТИНИ горива да стани попечител спонсор на това високо разходно и неефективно спортно съоръжение за да се подържа оптимална температура на водатъ
13.
Бургас
14.11.2017 19:48:43
19
4
Навремето взимахме една топка и отивахме на което си искаме игрище, трябваше само да няма други играещи преди нас. Сега уж се изгражда спортна база, а всичко стои заключено и ако някой иска да поиграе с детето си половин час, трябва да приготви 5 лв. и да се съобразява с работното време. Условия за спорт ли създаваме, господа общинари или търговията над всичко? Щото и търговията толкова върви, всички проекти са губещи. Поне да бяха достъпни и да служат за нещо!
12.
Богомилова
14.11.2017 19:36:12
14
6
Поредния скъп проект, който уж трябва да развива спорта в града, но подобно на всички игрища ще стои заключен, Общината ще иска сериозен наем и на практика за масовия бургазлия съоръжението ще бъде недостъпно. Евентуално някой плувен клуб (с общинската субсидия), републиканско първенство за деца и през другото време ще е паметник на помпозно скъпите проект, които не се използват от гражданите, а от много тесен кръг хора. В очакване сме и на спортната зала за лека атлетика за 35 млн, но и там защо ли не си представям деца да бягат ежедневно и да увреждат ултра скъпата писта. Никой няма да ги пусне да тренират, а и една тренировка би трябвало да излиза към 10 000 лева, така че за концерти на Пайнер и Веселин Маринов ще се ползва основно.
11.
Осведомен
14.11.2017 19:14:15
13
9
При новите цени на водата, едно запълване излиза около 3 500 лв. Отделно за притопляне още 1000-1500лв. Помпи, препарати за почистване и т.н.ами 7-8 000 на седмица. Бълха го ухапала бургазлията дето дори не знае къде е басейна!
10.
Dr.GT2
14.11.2017 18:37:10
5
1
Хубав е! :) А осветление има ли? :D
9.
нмк
14.11.2017 18:19:00
12
4
Супер е новата база.От старата имам страхотни спомени от ученическите си години с приятелите ми,но условията бяха отврат-водата ставаше на тиня,понякога имаше счупени стъкла посред зима,топла вода се пускаше за по 5 минути,само сешоарите биваха....тъй че не хейтвайте
8.
Арго
14.11.2017 17:51:42
27
10
Само мазни хейтърски коментари ейй..на единия не му харесвало, другия по компетентен от строителите- не трябвало така, а така! Третия икономист се оказа да знаел колко пари от къде за къде и как... Всъщност четем коментари на простолюдието, което себе си не може да оправи , но знае всичко за всеки и въобще как стават нещата. Айде продължавайте си така. И децата си така възпитавайте и очаквайте някакъв плюс в живота.
7.
Проблем
14.11.2017 16:40:30
25
4
Не съм хейтър но ми се струва, че при толкова много пари може се да се помисли и за по- дълбок басейн с кули за водни скокове. Нито един от басейните в Бургас не разполага с подобно съоръжение, а това все пак е олимпийски спорт. Надали щеше да е толкова трудно и скъпо да се направят 1-2 кули с трамплини
6.
Fine Living
14.11.2017 16:32:45
14
12
С температура на водата 14 градуса носете си НЕОПРЕН 5mm с БОНЕ иначе хипотермията и грипа вие в кърпа вързана иначе е хубав ма е скъп
5.
Ба
14.11.2017 16:29:20
10
18
Отвън си е супер грозен. Да не забравяме че за да е сертифициран трябва да има и помощни басейни за разплуване. Май и футболно игрище щеше да има ама няма. Дано има ефект щото с басейна на Флората се получи много добре
4.
Местен чи
14.11.2017 16:08:59
22
8
Браво,страхотен е !
3.
one
14.11.2017 16:00:40
16
17
Kмете,открий редовна жп линия до СССР,да си хващат влака за степите русофилите,че ми омръзна да ги чета. Очевидно много народ иска да живее в комунизъм и мизерия!
2.
5445
14.11.2017 15:32:52
26
19
За сетен път се убеждавам,че бай Ганьо е жив,четейки хейтърите.
1.
Този
14.11.2017 15:26:11
28
25
Бижу, бижу за 15 мил, на които лихви ще се плащат, колко да е бЕжу?:)
Иначе " Цялата всичката Мара втасала" ние вземаме кредит на гърба на данъкоплатците, който кредит няма никаква добавена стойност, демек за непросветените ползи,било то и социални , които носи са много, много далеч от инвестициите!


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ)
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Той е забелязан да обикаля безцелно в Стратфорд - в южната част на британската столица


Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО)
10 промени, когато вече си в правилната връзка
10 промени, когато вече си в правилната връзка Какво се променя, когато най-накрая откриеш правилния човек?


Всичко в категорията
Сечено на България за Шенген прави наркодържава от ЕС, в която поръчково убийство вече струва само 3000 евро
Сечено на България за Шенген прави наркодържава от ЕС, в която поръчково убийство вече струва само 3000 евро Няколко страни, сред които Холандия, твърдо се противопоставят на приемането на България и Румъния в пространството за свободно движение


Всичко в категорията
Борисов не спази обещанието си: Не изтегли и днес Истанбулската конвенция от парламента Консулство на Полша в Несебър, ще го ръководи полякиня, омъжена за българин Охраната на политическия елит отива в ръцета на съветника по военна сигурност Вицепремиерът Валери Симеонов: Българското земеделие е основополагащо за нашата икономика Депутат си лепна името върху „златната” табела на разжалвания Жаблянов – щял да му ползва кабинета (снимки) ДПС удариха рамо на властта за отстраняването на Жаблянов, Караянчева наказа Павел Шопов ГЕРБ в тежка конспирация: Свързаха ветото върху закона „Пеевски” със симпатии на президента към Елена Йончева Инж. Петър Кънев съпредседателства заседание на Комисията по икономика и парични потоци на ЕС Депутатите гласуват оставката на Жаблянов Петър Москов: ГЕРБ олевяват, на България е нужна е обединена десница (ВИДЕО) Президентът наложи вето на Закона на Пеевски за вторичното разграбване на КТБ
Майката на недохранените близначета се барикадира в дома си
Майката на недохранените близначета се барикадира в дома си Още от раждането децата са били диагностицирани с лека форма на церебрална парализа


Всичко в категорията
Изверг от Бургас с 25 присъди смаза майка си от бой, пратиха го в затвора
Изверг от Бургас с 25 присъди смаза майка си от бой, пратиха го в затвора Ромът от Кумлука се връща зад решетките, след като наруши съдебна заповед за защита от домашно насилие

Всичко в категорията
Бизнесът отчете: Цената на тока не е вече код "оранжев", "жълт" е!
Бизнесът отчете: Цената на тока не е вече код "оранжев", "жълт" е! Оферите към малките предприятия: Между 83 и 100 лева за мегаватчас

Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Билдингът няма и разрешение за ползване, а на партера е разположен супермаркет, който работи от месец

Всичко в категорията
Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Страхотна финансова вест за студентите!
Страхотна финансова вест за студентите! С одобрени днес нормативни промени държавата дава възможност на висшите училища да предоставят и допълнителни стипендии


Всичко в категорията
13-годишно японче скри шапката на специалистите от Гугъл с училищния си проект (ВИДЕО) Деница Сачева: Кадрите от детската градина в Бургас отвориха кутията на Пандора, създадоха проблеми Абсурд: Принуждават дете да ходи в далечно училище 40% от учителите у нас излизат в пенсия през следващите 8 години. Кой ще ги замести? Проф. Семов: Ако сложим камери в детските градини, ще признаем, че отглеждаме келешчета (ВИДЕО) Разгневена майка: Накараха детето ми да решава задача по математика с въпроси за инцест, изнасилвания, проститутки и дрога Ученици си признаха, че пият като за световно и не се притесняват, рекордът им - 11 бири за един ден Просветният министър за боя над деца в „Брезичка”: Проявена е непрофесионална толерантност, знаело се е Новина за 750 лева, която касае всеки трети студент Министър Вълчев: С камерите в градините само маскираме проблемите и демотивираме учителите (ВИДЕО) Важно! Вижте новите правила за прием в първи клас, въвеждат специфично райониране
С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните
С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните Мария Попова е от изключителна помощ на хората, попаднали в болнична среда

Всичко в категорията
Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи
Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Бившата управителка на Бедрум тръгнала за Благоевград, но мистериозно обърнала джипа към столицата, преди да загине в катастрофата


Всичко в категорията
Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен! Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край Скръбна вест! Почина известен бургаският писател Студент със 100% увреждания се превърна във влюбен затворник (ВИДЕО) Христо издъхна от свръхдоза в дома на приятел навръх Свети Валентин Мъката е голяма! Починалият на пистата в Пампорово е известен бизнесмен Скръбна вест! Отиде си уважаван юрист, бивш председател на Върховния съд Тъжна вест! Почина известен общински съветник Покъртителна история! 28-годишна красавица отказа химиотерапия, за да умре хубава и достойна Синът на проф. Димитър Зашев разкри истинската причина за смъртта на баща си
Огромна драма в живота на бившата на Фики, Джулия е тотално съсипана заради...
Огромна драма в живота на бившата на Фики, Джулия е тотално съсипана заради... Наранената от раздялата, Джулия дори посвети няколко песни на звездата


Всичко в категорията
Астролог: Нищо не планирайте, авантюристите ще имат късмет
Астролог: Нищо не планирайте, авантюристите ще имат късмет Според Ивелина Пенчева днес ще им върви на тези, които са разкрепостени и на тези, които са готови да рискуват
Всичко в категорията
Секс Библията на социализма
Секс Библията на социализма Там някъде между олиото и свободите стоеше един друг свенливо премълчаван дефицит – дефицитът на еротичното


Всичко в категорията
Спомени от соца: Кой предложи да въведем лятното часово време през 1979 г. Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове Спомени от соца: Когато оказионният магазин беше кореком втора ръка Преди 21 години: БСП връща мандата, България тръгва към Европа Спомени от соца: Историята на родните спортните коли Булгаралпин и защо спряха да ги произвеждат "Българската Флорида": Как западната преса представя нашето Черноморие през 60-те Скръбна вест! Почина проф.Иван Карайотов - човекът, който развенча мита, че Бургас няма древна история Спомени от соца: Видеоразходка из Слънчев бряг и най-известните му ресторанти през 1977 г. Спомени от соца: Как Тодор Живков хранеше бъдещите шампиони на България (СНИМКИ) В чия чест е издигнат най-спорният паметник в историята на Бургас - Альошата (ДОКУМЕНТИ) Ретро: Данък за бардак в Бургас - 200 лева на месец, за проститутка - 10 лева
Мрежата завря! Какво е това между краката на състезателките по бързо пързаляне с кънки? (СНИМКИ)
Мрежата завря! Какво е това между краката на състезателките по бързо пързаляне с кънки? (СНИМКИ) Производителят на екипите обаче обясни с аргументи защо е било необходимо използването на различен материал от вътрешната страна на бедрата


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Испанска китара звучи в сърцето на Бургас на 24 февруари
Испанска китара звучи в сърцето на Бургас на 24 февруари Лукас Маскиано докосва с акорди от сцената на Държавния куклен театър


Всичко в категорията
Бургас е бутиков град, прекрасен е за живеене, а Мюнхен и Франкфурт – за работа. Но това скоро ще се промени Скандално! Радостин Нгуен проговори за инцидента пред бургаска дискотека, твърди, че пострадалият го изнудвал за пари Празник на конната база в Бургас за Тодоровден, очакват ни атрактивни паркури и безплатна езда От последните минути! Тежка катастрофа затапи кръговото на Мираж в Бургас, няколко автомобила са помлени (СНИМКА) Щастлива развръзка! Загубилият се в Лондон Алекс вече е вкъщи Брутална агресия в Бургас! Счупиха челюстта на 18-годишния Илия пред дискотека, дарете кръв, за да го спасите Удар на бургаската полиция, задържаха измамник, задигнал близо 44 хил. лева от пенсионери Познавате ли го? Този мъж сви 3 бутилки вино от супермаркет без да ги плати (ВИДЕО) Извънредно! Труп на мъж изплува пред култово заведение на плажа в Бургас Ремонтират тролеите на „Бургасбус“ за близо 1 млн. лв., търсят кой да достави резервни части Бургаският тийнидол Арти крие извънбрачно дете
Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията
Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Община Бургас обяви конкурс за професионалист с иновативни методи на обучение и високи стандарти на преподаване
Всичко в категорията
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга Инцидентът е станал на кръстовището на улиците "Славянска" и "Гарова"

Всичко в категорията
Трагедия в Айтос! 59-годишният Иван се задуши при пожар Стана ясно каква е причината за тежкия сблъсък на пътя Бургас-Айтос Запознайте се с Ясен и Желязко, убиващи за удоволствие. Това ли са новите българи? Прокурор: Убийците на айтоския бездомник са били пияни, садистични са намеренията им (ВИДЕО) Съседи на зверски убития в Айтос: Асен беше добър човек, но си отиде заради бедността ни (ВИДЕО) На живо във Флагман.бг! Прокуратурата с извънредна пресконференция за убийството в Айтос Айтос ще има нова автогара, търсим изпълнител Извънредно! Кърваво убийство в Айтос – откриха мъж с пръснат череп в необитаема къща Чисто нов Айтос с Бюджет 2018, БСП гласува против заради субсидията за МБАЛ Севим Али алармира за „ад” в айтоски села, министър го прати да търси пари другаде (снимки) Ужас! Пожар в Айтоско изпепели 1500 бали сено и слама
Вижте кой е първият лозар и винар! Непубликувана досега снимка С мавруд от земята на Маркели "Винпром Карнобат" възражда старите български сортове (ВИДЕО) Блокове в Карнобат протекоха заради недовършено саниране (ВИДЕО) Ад край Карнобат! Голф излетя от пътя, преобърна се в канавка В Карнобат изграждат сепарираща инсталация за отпадъци, за да не вдигат шоково такса Смет Кметът Георги Димитров за отрязаните заплати на общинарите с дългове: Не може гражданите да си плащат, а служителите – не Ето какъв ще е бюджетът на финансовия отличник на Бургаска област – Карнобат Чудо невиждано! Кметът на Карнобат отряза заплатите на собствените си служители. Вижте защо „Карнобат“ започна зимна подготовка с 20 състезатели Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив Зрелищна акция на агенти по храните в Карнобат
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ)
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ) Предвидено е бъдещата придобивка да е с размери на игралното поле по стандартите на БФС,УЕФА и ФИФА


Всичко в категорията
Несебър се утвърждава като дестинация за сватбен туризъм Откриха паметник на Васил Левски в село Тънково, Несебър се преклони пред Апостола на свободата (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Дъщеря на влиятелен бизнесмен от Несебър хваната напушена зад волана, вижте хубавата Елена (СНИМКА) След сделката с прокуратурата: Хора на Слънцето излизат от затвора след броени месеци за новия летен сезон Концерт и поетична среща белязаха 15 февруари в Несебър Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Държавата да си свърши работата и да извади от сивия сектор апартхотелите Кошмар в Слънчев бряг: 18-годишен шофьор натисна здраво газта, прати авер в болница с мозъчно сътресение Харизматичният поп певец Миро взриви Несебър на 14 февруари Добрата новина! Стартира реконструкцията на пощата в Новия Несебър, ето как ще изглежда (СНИМКИ) Валери Симеонов: Слънчев бряг трябва да се издърпа от ръцете на мутрите, за да не събираме шлаката на Европа (ВИДЕО)
Поморийско семейство поднови брачните си обети след 50 години, Пенка и Ангел подписаха "Свидетелство за търпимост" (СНИМКИ) Навършиха се 145 години от гибелта на Левски, Поморие се преклони пред паметта му Поморие ще почете паметта на Васил Левски Тежка катастрофа на пътя Каблешково-Ахелой: Размазаха се Тойота и Алфа (СНИМКА) Важно съобщение от Община Поморие за събирането на местните данъци НЧ „Просвета 1888“ Поморие подготвя весел маскарад за Сирни Заговезни Най-добрите винопроизводители от Поморие бяха отличени на „Дамаджан вечеринка” Изплува потулен скандал! Шпакловчик от Бата блудства с непълнолетна полякиня Обрат в съда: Пратиха поморийския „сървайвър“ Марчо Марков в домашен арест Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Ето как Поморие чества 140 години от Освобождението си
Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община Кольо Върбанов: Лицензите за риболов се дават под масата, вземат ни ги заради варненци (ВИДЕО) Рибари от Царево на протест, отнели им лиценза неправомерно (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Оправдаха екскмета на Царево Петко Арнаудов Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват!
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Съветниците се оплакаха, че гласуват "на тъмно" важни докладни, тъй като не получават конкретни отговори на своите питания от общинска администрация


Всичко в категорията
Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Екшън в Средец! Пиян криминално проявен мъж скочи на ченге, скъса му пагона Вижте ужаса с ТИР-а на пътя Бургас-Средец (СНИМКИ) 20-годишен апаш отмъкна кон и каруца от къщата на старец в Средецко
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА)
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Той е без маска, но лицето му е покрито с черна боя, за да остане неразпознаваем


Всичко в категорията
Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв.
Зарязаха лозята, Камено празнува Деня на виното Трифон Зарезан (СНИМКИ) Камено организира Фестивал на виното Камено гони злите духове с кукери, десетки сложиха маски и чанове (СНИМКИ) Кукерите на Камено се върнаха със златен медал от маскарада в Перник Ще изградим система за наблюдения на язовирите и деретата, за да предотвратим нови бедствия Ноу-хау в Камено: Пенсионерски клубове превърнати в магазини, искат общината да им плаща ток и вода Камено с 11,75 млн.лева, ремонтират площада, улиците в града и стадиона Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения! Светлина в тунела след бедствието: Ремонтираха детската градина в с. Черни връх (СНИМКИ)
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Всъщност била най-обикновена месингова монета без никаква стойност

Всичко в категорията
Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците
Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика
С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните Интервю Всички интервюта Мария ПОПОВА, координатор от отдел „Пациентски грижи“ на университетска болница „Дева Мария“ С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните
Мария Попова е от изключителна помощ на хората, попаднали в болнична среда

Глас отвътре Всички Антония ЧОРЕВА, Антония ЧОРЕВА Новите политици, които напират при Слави: Един бургазлия, Крум Савов и десетки българи с акцент (Видео) Жените три пъти по-малко от мъжете, успели българи в чужбина разказват с какво се занимават Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 22.02.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент. Някои от дамите вероятно ще се притеснят прибързано. Тревогата им може да е свързана с бременност или неразположение. Това е звездният ден за авантюриста – Телец. Ще им върви на смелите, които са готови да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате конфликтите и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв начин, а на любимия човек отделете повече внимание! Първата половина от деня е благоприятна за вас, но после започват тревогите. Каквото можете, свършете го до обяд, а след това не се захващайте с отговорни задачи, защото едва ли ще се справите! Довършете това, което сте започнали и гледайте да не се набивате на очи! Денят е благоприятен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лечение. Фини енергии изпълват телата на родените под знак Рак и спомагат за подобряване на здравословното ви състояние. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват. Изострят се възприятията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните постъпки. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, преминали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им! Възможно е да се разклати доверието ви към партньора, но ако се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, ако го хванете в издънка! Дайте му нов шанс и той ще си поправи грешката! Започнете диета за премахване на токсините от тялото! Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете близост с хората, които ви подкрепят морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с надежда и може би ще преоткриете заедно любовта. Можете да постигнете нещо значимо, ако умело и търпеливо планувате своите действия. Задълбочете своите познания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите ангажименти. Конфликти в дома ще извадят на светло стари неразрешени проблеми. Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни! Отстоявайте своите принципи, но се съобразявайте с потребностите на околните! Не очаквайте те да ви разбират! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за алтернативни методи и творчески способи! Това е ден, в който страстите затихват, напрежението намалява, но се пазете от инертност! Не се претоварвайте с работа или с физически упражнения! Обърнете внимание на здравословното си състояние, възможни са проблеми с нервната система! Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език заради различните разбирания, но трябва да приемете тяхната гледна точка и да направите компромис. Възможни са проблеми с кожни заболявания. Това, с което се захванете на работното място, ще върви по план, ще има добра организация и инициативност. Някой от колегите ви обаче може да се опита да ви прехвърли своите задължения. Не поемайте нови ангажименти! Мъже, не пестете парите, а жените – комплиментите!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип