Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)


Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)
Новото съоръжение за воден спорт е внушително, вижте кога ще отвори врати официално
13 Ноември 2017, Понеделник
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимки: Авторът

Той е с олимпийски размери – 25х50 м. и е дълбок 3 метраНай-новото бижу на Бургас – спортният комплекс в жк „Славейков“, който ще разполага със закрит плувнен басейн с олимпийски размери, е почти завършено, показа проверка на Флагман.БГ.

Закритата част на съоръжението отдавна бе издигната и в момента там се извършват само довършителни дейности. Успоредно с това се работи и по довеждащата инфраструктура към комплекс.

Плувният басейн, който е с размери 25х50х3 метра вече дори е запълнен и експерти следят дали системата за пречистване на водата работи изправно, установи днес наш екип.


Тази платформа (с блокчетата, б.а.) разделя басейна на две части ако е необходимо


С помощта на този рул разделителната платформа се намества на съответното място. В краен случай тя може да бъде преместена и в самия край на басейна, осигурявайки му олимпийските размери от 25х50 м.

Към него е предвидена специална подвижна платформа, която да го разделя на две части. Нейната функция ще е когато басейнът не се използва за състезания, той да може да се уползотворява за тренировъчни цели от малки и големи.

Залата изглежда впечатляващо и отвън, и отвътре. Тя е една от най-модерните в цялата страна и ще се използва от стотиците деца, трениращи плувни спортове в Бургас. Спортното съоръжение е сертифицирано и за висок клас европейски и световни състезания. 
Дори широкоъгълен обектив трудно се справя с обема на залата

Сградата е огромна. В центъра се намира плувният басейн а отстрани са всички седалки за зрителите – общо над 1000 на брой, като капацитетът на залата е за над 1500 души.


Трибуните събират не по-малко от 1200 души, има място и за правостоящиСпециални асансьори за инвалиди пък ще предоставят достъп до последните, най-високи етажи на трибуните. Те вече са монтирани и предстои пускането им в експлоатация като една от финалните фази на строежа.

Басейнът е направен в съответствие със всички олимпийски изисквания и ще може да се използва както за регионални, така и за международни състезания. Новият басейн ще даде мощен тласък на спорта както в Бургас, така и на национално ниво.

По всичко личи, че очакванията той да бъде открит на 6 декември – празникът на Бургас и Никулден, ще се окажат оправдани и съоръжението ще влезе в експлоатация още преди края на 2017 г.

В категории: Бургас


41
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
41.
Защо не се спазва проекта???
18.11.2017 15:08:36
1
0
По проект трябваше да има кула с трамплини, подземен паркинг, футболно игрище и тенис кортове... Всичко това отпадна. Даже искаха да редуцират размерите на басейна. Добре поне, че с това не направиха компромис, както с всичко останало. Нали по проект трябваше да има и затревен декоративен пръстен около сградата...и той отпадна. Поредната жалка изцепка на общинарите. Защо премахнаха подземния паркинг? Къде ще паркират колите на 1500 души, дето се очаква да запълнят басейна? В МОЛ Галерия ли ще отидат (не че там има свободни места)? МОЛ-а е частен обект и ако съм на собствениците, ще забраня достъпа на коли от басейна. Или Общината си мисли, че хората ще идват с "Бургасбус", дето от "Новата транспиртна схема" насам за нищо не стават... и не става въпрос за хейт, а за реалности. Задавам реални въпроси и чакам реални отговори, но няма да има такива.
40.
Петър
17.11.2017 07:58:24
0
0
До 33 и 35, Обществените публични средства не са, и не могат да бъдат на разположение на някой тарикат, бил той Кмет, или престъпен Общински съвет, които фирми близки до съветниците, или направо са си техни, строят ненужни за Обществото скъпо струващи, и скъпо поддържащи струкстури! Които с мизерните си данъци не можете да издържате! Хайде след догодина по това време пак ще си приказваме!
39.
Бла бла
16.11.2017 16:07:13
1
0
Много е стар автопарка...айде застани на "Демокрация" "Ботева" или която искаш главна улица и преброй за 1 час колко коли за над 50 000 лв. ще минат с различни номера:)

Напускат за да ходят в София да работят като идиоти за 1-2000лв дето като си платиш квартира транспорт и другото и пак си колкото тука. Ама просто там вече се хванеш с някой набуташ се с кредит за апртамент и си до гроб в София не че е много им се стой там :) В чужбина също е много готино нали:) Да отидеш наготово някъде където хората са си го изградили и ти оп на готово и уредено:) С какво точно тез дето казват колко е смотано тука и неможе да се живее са по различни с другите икономически мигранти от Африка дето отиват там за съшото :)

Вместо да мрънкате тука що не се съберете 5000 човека пред общината да искате отчет на кмета да видите кво ще стане и как ще дръпнат назад. В Румъния хората свалиха правителството понеже 5 човека изгоряха в дискотека вие тука само ревете и бягате като ощипани :)

Освен това никой не ви е длъжен с нищо понеже сте завърпили нещо си. Света се променя хората се преклалифицират. Много хора си мислят в България че някой им е длъжен с нещо понеже си вложил 5 години в някакво си образование. Тук е срамно да си барман понеже нали аз съм завършил еди си кво как ще работя еди си кво ама като отидеш във великата чужбина работиш кво да е нали? В строителството плащат над 1000лв ама само турци работят щото нали аз съм голяма работа да работя кво да е. Ама в Германия или Англия не си голямата работа и се хващаш в строителството нали?

Сменте си чипа !
38.
ку ку
16.11.2017 15:42:40
1
0
ами то в Бургас верно работните места са на ниво "заводче" с блъскане по 10 часа дневно, в целия цивилизован свят да работиш в производствено предприятие е добре платена работа, с която можеш да подсигуриш добър стандарт на живот, ако погледнеш реално и в Бургас петте останали корпоративни предприятия са най-добри и желани за работа, защото са добре платени и точно защото не "блъскат" по 10 часа, а всичко им регламентирано с реални ТД
37.
хахахахаа
16.11.2017 15:37:07
1
0
1. По- хубаво си отвори очите, за да видиш, че автопарка в Бургас е над 10 годишен. За някой може и да е "нова" колата, ама втора употреба.

2. В Бургас има на година по 200 нови апартамента, което за 200 000 град е 0,1%. И да, за да си купиш ново строителство, трябва да го платиш на зелено. Инвеститорите са талкова мижави, че не влагат собствени средства в строежа.

3. Капани, заведения- 100-200 човека се плюнчат на едно кафе. Това не показва нищо. Показват празните търговски обекти, дето си сменят наемателите през няколко месеца, защото фалират и празните заведения вечер.

Не всички хора могат и стават да са предприемачи и инвеститори, за да работят за себе си. В един град, в който на година не се отварят поне едно 1000 нови работни места е обречен на гибел.

Всеки вижда празните апартаменти, които се множат с всяка изминала година по входовете и всеки умен и амбициозен младеж напуска Бургас, за да намери по-добро образование и след това не се връща тук, защото градът няма какво да му предложи за професионална реализация. Факт!
36.
Бла бла
16.11.2017 12:43:22
3
3
Никой не се маха пълно е с младежи навсякъде :) Като изляза навън не виждам само пенсионери. И като Бургас е толкоз смотан град за живеене и пари няма отгороворете на следното:

1- Защо всяка 5-та кола е нова? Все на хора на кмета и общината ли са тия коли?

2- Как все се мрънка че няма пари а новите строежи се разпродават още на зелено? Все руснаци и хора от общината пак?

3- Няма пари а онзи ден като беше 20 градуса в работен ден капаните и заведенията бяха пълни с хора в работоспособна възраст на ядене и пиене по обяд? Откъде пари - нали нямало?

Не съм фен на крадливия кмет ама града не е толкова зле колкото го изкарват всички.

Бихте ли отговорили хората дето мрънкат че нищо не се прави за бизнеса какъв инвеститор искат да им докарат в Бургас? Някой като Съдерланд - това ли ви е мечтата да сте обслужващ персонал? Или заводче - да блъскате по 10 часа едно и съшо ?
35.
До 33 от Бургазлия курназлия
16.11.2017 12:27:49
6
1
Напълно те подкрепям,за жалост развитието на града изпреварва провинциалния манталитет на много от хоратс обитаващи Бургас.Нарочно не ги посочвам като Бургазлии,защото това е въпрос на усещане и щипка местен шовинизъм.
34.
до 33
16.11.2017 12:03:46
2
2
бургазлии точно това правят, махат се от тук и то най-вече всеки умен и амбициозен младеж след 18 години заминава и не се връща в родния Бургас
33.
Сооа
16.11.2017 08:35:24
10
4
Каквото и да се направи ново и хубаво в тая скапана държава-Бай Ганьо все ще е недоволен.Парадокс си остава въпроса,защо се оплаквате и вайкате а в същото време сте се забили да живеете и отглеждате децата си на място без развитие,при условие,че имате избор в тоя единнствен живот да сте на някое друго по развито и да спрете да се оплаквате ами да се хващате да бачкате...Тъп народ оправия няма!
32.
Петър
16.11.2017 08:08:23
3
2
Кажете на собствените си граждани, колко е издръжката на съоражението? Кой ще плаща? Баба и дядо с мизерните си пенсии? Или пък, младежта, която не работи, или пък работи за МРЗ?
31.
Желева
15.11.2017 23:45:25
2
3
Съоръжението е чудесно. Поздравления за жителите на Бургас!
Възможно ли е да се ползва и платформа, която да намаля дълбочината за да могат деца на предучилищна възраст да се учат да плуват, както е в другите европейски страни?
30.
До 46
15.11.2017 19:54:49
5
1
И значи,в този паралелен свят,в който живееш има град с име Бургас?
29.
глупак
15.11.2017 19:52:08
3
0
Спуквам се от работа от сутрин до вечер ,а уж работя за себе си като имам собствена фирма , а пък като се обърна все нищо ,
28.
в
15.11.2017 14:20:27
3
6
Половината тука не знаят, защото са били бебета или сперми, ама предния кмет, беше Йоан Костадинов. За същите пари/ милиони и милиони/ направи 2 градинки и 3 чешми.
27.
въй
15.11.2017 12:41:28
10
1
Аз не мога да разбера, защо са на Бургас две зали с олимпийски размери- едната в Изгрев, другата в Славейков? А какво правим със старите зали- Младост и в Зорница? Не беше ли по-удачно и в двата комплекса да се построят зали за масов спорт, които да могат да се самоиздържат?
26.
я
15.11.2017 12:37:23
8
0
В Бургас има нужди от зали и терени за масов спорт, а не от олимпийски спортни зали, които няма да могат да се издържат.
25.
стига веее
15.11.2017 08:28:36
8
9
Ей нямате угодия, като няма басейн - що няма, като има басейн -що го имало?
24.
Този
15.11.2017 08:22:45
12
4
Я!На какъв диспОт съм сложил началото азе! Сега, малко сурова информация за тези дребни душички дето кат " Матросов" бранят БЕжуто!
Кредит 15 мил. на баланса на общината! Кредитът е по програма Jessica, демек ако питате общината- без пари се дават тез пари! Та да продължим - една трета от кредита бил ниско лихвен, а другите две трети от търговска банка по пазарни нива! И започваме с въпросите: Какво e финансовото състояние на общината, да се натовари с още 15 мил дълг, защото е ясно,че проекта е икономически нецелесъобразен- за многознайковците 15 мил хвърлени на вятъра, които ще бъдат плащани от всички нас? Дали тези 15 мил не биха могли по-добре да се разходват, така че хем да имат социален характер, така и да не тежат на баланса на общината?
Най-общо казано, тУй бЕжу , е тотално неизгоден проект за общината! Ефекта от него, ще са нови 15 мил дълг на гърба на данъкоплатеца, без кой знае колко видим социален ефект!
За всички многознайковци под мен и тези над мен: Ако не разбирате това, което ви написах, мога да ви го напиша още веднъж по-бавничко, та да вземе да влезе нещо в главите ви!
23.
НеНаСелянията!!!
15.11.2017 03:19:53
5
4
Тъпунгерите от село дето плюят да отидат в настоящите басейни в Меден Рудник и във Френската - почти винаги са препълнени. Хората спортуват драги, а плуването е един от най-хармонично натоварващи тялото спортове. Детските групи са запълнени и неведнъж съм чувал треньори да отказват да приемат нови деца поради липса на места. Така че не обръщайте внимание на селяците-русофили, за тях спорт е да варят ракия и да пасат кокошки. Радвайте се на новата ни придобивка и да си пожелаем още повече деца да могат да практикуват водни спортове.
22.
Мичмана
14.11.2017 23:51:23
3
1
Ямболски хърби, да не съм ви видял горливите муцуни в БиЖуТу. Ша ва мачкам и ша ва фърлям по трима. Хаарби.
21.
До 33-ти
14.11.2017 23:24:02
10
2
Ти сериозно ли вярваш, че някой друг в Европа ще плати сметката и гражданите на Бургас няма да дават нищо? Сериозно, толкова ли си тъп?
20.
До 32-ри
14.11.2017 23:16:44
5
9
Тъпанар ,комплекса се строи по евро проект и няма нищо общо с местни данъци и такси , ама ти нали си професор пиши си по 130 реда безмислени нещастник !
19.
До 28-ми
14.11.2017 23:11:44
12
3
Льольо, този комплекс се строи с парите на бургазлии (по-точно парите, които ще връщат с лихвите бургазлии) и е нормално да се гледат на първо място интересите на гражданите. Ами ако се окаже, че с дадените пари е можело да се изградят басейни с олимпийски размери във всички бургаски училища? Това добре ли ще е или зле за децата плувци? И няма ли така всички бургаски деца да са плувци? Обясни каква е идеята на този строеж! Всеки един проект трябва да има някаква цел, нужда, която да задоволява. Определено не е за масов спорт, както написах, с тези пари можеха да се направят басейни за всички бургаски ученици и далеч по-близо до дома им. Пък и смятам, даже ти не мислиш, че могат няколко хиляди деца да плуват на едно място. Ако пък ще е за професионален спорт, нека видим какво е нивото му в Бургас, какъв е интереса на обществеността, успехите на национално и международно ниво, финансовата част, прогнозни приходи, икономическият интерес и очакваните резултати! Ако е само за провеждане на мероприятия, нека се каже - европейско, световно първенство, комерсиални състезания, какво точно ще се цели? Какви ще са ползите за града и какво ще получи Бургас, срещу този заем? Хубаво е да се строи нещо ново, но когато се строи с нашите пари, а е трудно да се видят ползите, освен радостта от новото, тогава въпросите са логични и на място, а вместо да се дават квалификации кой е хейтър и кой мишка, хубаво е да има отговори.
18.
do 19
14.11.2017 21:57:12
8
9
Това да не ти е плаж ве олююю. Масовия Бургазлия вика.Ти наясно ли си, че допреди 1-2 години всички деца плувци се блъскаха в басейна на Младежкия? Айде транспортната схема ви пречи, автобусите и те, ама басейна какво ви пречи ? Тоя пък другия препаратите взел да бори.Да е*а в**а м**А селска хейтърска утрепана.
17.
Ирена
14.11.2017 20:12:35
15
9
Горките, злобни и комплексирани некадърници само могат да лющят ракийката и да избиват комплексите си пред малките си клавиатурки. Айде- стойте си в собствения сос и да не сте стъпили другаде. Страхотен басейн! Красота!
16.
mizantrop
14.11.2017 20:12:33
12
12
За всички е ясно защо го строи Гепи Груп! Защото създателя на Боко Тъпото Валката Златния е собственик на Гепи Груп! За всички вече е ясно, защо отоплението на водата е неефективно и е на течни горива! Защото мафията на общиничката ни е обсебена от схемите на задкулисието! За всички е ясно, че отоплението на басейна можеше да стане от ТЕЦ-а ни! Бързо евтино и надеждно! За всички е ясно, че общинската мафия на града Бургас, работи срещу интересите на гражданите на града! Типичната мафиотска схема - отнемане на права и свободи - налагане на рекет и глоби! С този мафиот кмет града е обречен! Обречен на фалит и разграбване и разруха! Разруха на осраното саниране! Трябва да се искат оставките на всички мафиоти от мафията на общинския съвет и мафията на общината! Съд и дълги години затвор! Бургазлии?? СПИТЕ ЛИ?
15.
Kaloyan
14.11.2017 20:07:16
10
8
Страхотно! Уникален басейн, красота! Браво, кмете!
14.
zaplata.bg
14.11.2017 19:50:53
8
6
Кмета Слънце трябва ежедневно да посещава басейна със своята слънчева осанка да вдига градуса в залата .Другия вариант е 1седмично да се конфискува контрабанден газьол и нафта и да са подарява безвъзмездно на басейна за отопление или виден варненски аптекарски бос търгуващ с ЕФТИНИ горива да стани попечител спонсор на това високо разходно и неефективно спортно съоръжение за да се подържа оптимална температура на водатъ
13.
Бургас
14.11.2017 19:48:43
19
4
Навремето взимахме една топка и отивахме на което си искаме игрище, трябваше само да няма други играещи преди нас. Сега уж се изгражда спортна база, а всичко стои заключено и ако някой иска да поиграе с детето си половин час, трябва да приготви 5 лв. и да се съобразява с работното време. Условия за спорт ли създаваме, господа общинари или търговията над всичко? Щото и търговията толкова върви, всички проекти са губещи. Поне да бяха достъпни и да служат за нещо!
12.
Богомилова
14.11.2017 19:36:12
14
6
Поредния скъп проект, който уж трябва да развива спорта в града, но подобно на всички игрища ще стои заключен, Общината ще иска сериозен наем и на практика за масовия бургазлия съоръжението ще бъде недостъпно. Евентуално някой плувен клуб (с общинската субсидия), републиканско първенство за деца и през другото време ще е паметник на помпозно скъпите проект, които не се използват от гражданите, а от много тесен кръг хора. В очакване сме и на спортната зала за лека атлетика за 35 млн, но и там защо ли не си представям деца да бягат ежедневно и да увреждат ултра скъпата писта. Никой няма да ги пусне да тренират, а и една тренировка би трябвало да излиза към 10 000 лева, така че за концерти на Пайнер и Веселин Маринов ще се ползва основно.
11.
Осведомен
14.11.2017 19:14:15
13
9
При новите цени на водата, едно запълване излиза около 3 500 лв. Отделно за притопляне още 1000-1500лв. Помпи, препарати за почистване и т.н.ами 7-8 000 на седмица. Бълха го ухапала бургазлията дето дори не знае къде е басейна!
10.
Dr.GT2
14.11.2017 18:37:10
5
1
Хубав е! :) А осветление има ли? :D
9.
нмк
14.11.2017 18:19:00
12
4
Супер е новата база.От старата имам страхотни спомени от ученическите си години с приятелите ми,но условията бяха отврат-водата ставаше на тиня,понякога имаше счупени стъкла посред зима,топла вода се пускаше за по 5 минути,само сешоарите биваха....тъй че не хейтвайте
8.
Арго
14.11.2017 17:51:42
27
10
Само мазни хейтърски коментари ейй..на единия не му харесвало, другия по компетентен от строителите- не трябвало така, а така! Третия икономист се оказа да знаел колко пари от къде за къде и как... Всъщност четем коментари на простолюдието, което себе си не може да оправи , но знае всичко за всеки и въобще как стават нещата. Айде продължавайте си така. И децата си така възпитавайте и очаквайте някакъв плюс в живота.
7.
Проблем
14.11.2017 16:40:30
25
4
Не съм хейтър но ми се струва, че при толкова много пари може се да се помисли и за по- дълбок басейн с кули за водни скокове. Нито един от басейните в Бургас не разполага с подобно съоръжение, а това все пак е олимпийски спорт. Надали щеше да е толкова трудно и скъпо да се направят 1-2 кули с трамплини
6.
Fine Living
14.11.2017 16:32:45
14
12
С температура на водата 14 градуса носете си НЕОПРЕН 5mm с БОНЕ иначе хипотермията и грипа вие в кърпа вързана иначе е хубав ма е скъп
5.
Ба
14.11.2017 16:29:20
10
17
Отвън си е супер грозен. Да не забравяме че за да е сертифициран трябва да има и помощни басейни за разплуване. Май и футболно игрище щеше да има ама няма. Дано има ефект щото с басейна на Флората се получи много добре
4.
Местен чи
14.11.2017 16:08:59
22
8
Браво,страхотен е !
3.
one
14.11.2017 16:00:40
16
17
Kмете,открий редовна жп линия до СССР,да си хващат влака за степите русофилите,че ми омръзна да ги чета. Очевидно много народ иска да живее в комунизъм и мизерия!
2.
5445
14.11.2017 15:32:52
26
19
За сетен път се убеждавам,че бай Ганьо е жив,четейки хейтърите.
1.
Този
14.11.2017 15:26:11
28
25
Бижу, бижу за 15 мил, на които лихви ще се плащат, колко да е бЕжу?:)
Иначе " Цялата всичката Мара втасала" ние вземаме кредит на гърба на данъкоплатците, който кредит няма никаква добавена стойност, демек за непросветените ползи,било то и социални , които носи са много, много далеч от инвестициите!


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Дамата била затънала до гуша с кредити към различни фирми, търси всевъзможни начини да получи пари назаем от някого, не й вярвайте
Всичко в категорията
Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи Капан за шофьори! Опасни решетки трошат коли пред УМБАЛ-Бургас (СНИМКИ) Гнусно! В бургаски хипермаркет продават мухлясал хляб, не вярвайте на етикети (СНИМКИ)
Антибиотици в месото? Нищо подобно, само лекарства за животните!
Антибиотици в месото? Нищо подобно, само лекарства за животните! Властта успокоява след шокиращ доклад на Евроагенцията по лекарствата
Всичко в категорията
Лазаров: Бойците на ИДИЛ се връщат в Европа, очаквам провокации на Коледа (ВИДЕО)
Лазаров: Бойците на ИДИЛ се връщат в Европа, очаквам провокации на Коледа (ВИДЕО) Трябва да скъсаме с либералния модел за разграждане на Европа чрез миграционен натиск и ислямизацията, каза той
Всичко в категорията
Разжалваният Димитър Главчев измести бургаска депутатка в бюджетната комисия Сайтът 9GAG: Колко корумпирана е България? Ето толкова Митьо Пищова за новата "Мис България": Тамара няма хубаво лице, има бенка, грозна е, "Мис Хелоуин"! Технически гаф в парламента на речта на Таяни: "Next time" той ще говори на български Нинова и Борисов си мерят популизмите, а Цацаров и Пеевски си веят байрака България ще купува ток от Ердоган до година-две Райчев: Главчев падна, защото опита да направи Марешки началник на Борисов (ВИДЕО) Скандал в парламента: ДПС посрещнаха Антонио Таяни с компромати срещу националистите (снимки) БСП с кампанията за подпомагане на пострадалите от наводненията в Бургаско Председателят на Европейския парламент прави обръщение към българските депутати Таяни разчита на познанията на Борисов за Балканите, премиерът бяга от „голяма отговорност” за Турция
Арестуваха Марчо от бандата на Божо Кравата при ударна акция на ГДБОП Турция задържа трима българи, помагали на гюленисти Няма ли край?! Джигит помете момче на пешеходна пътека Див екшън! Психар с огромен питбул налага лекари и пациенти в поликлинка Изверг! 56-годишен мъж блудствал с непълнолетно момиче, пребил девойката, за да си мълчи Апаши свиха каса със злато и 8 бона от магазин Спипаха полицейски началник да шофира мъртво пиян Вижте за какво си мечтаеше Костадин. А кой ще е следващият на пешеходната пътека до с. Атия? (ВИДЕО) Див екшън! Камери запечатаха брутален обир посред бял ден, познавате ли бандита? (СНИМКИ/ВИДЕО) Бургаски журналист разкри схема във Фейсбук, измамниците го заплашват: Не искаш да знаеш какво ще ти се случи! Луд екшън край Бургас! Руснаци с АТВ се сбиха със собственик на бензиностанция (УНИКАЛНО ВИДЕО)
Гледат жалбата на единствения задържан за обира на банкомат в Сапарева баня
Гледат жалбата на единствения задържан за обира на банкомат в Сапарева баня Ако бъде признат за виновен, Господин Динев може да лежи до 10 години в затвора
Всичко в категорията
Гребеца от „Наглите“ иска предсрочно освобождаване Нинова и Борисов си мерят популизмите, а Цацаров и Пеевски си веят байрака Валентин Златев: Звездата на Марешки изгря по времето на Симеон Дянков Гледат делото срещу Ахмед Муса Решетки за мъж, прекарал през границата 28 кг хероин На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Пуснаха на свобода любовницата на петролния бос Емо Кеша срещу 50 бона Брутално! Рецидивист заплашва с убийство бившата си, нападна я на пъпа на Бургас Скандал преди избора за шеф на АдмС-Бургас! Преписа ли Панайот Генков концепцията си от ямболска съдийка Пратиха зад решетките опасния рецидивист Бомбата, пребил зверски човек за 80 лв. Спецсъдът не пожали "Гастрольорите", бандата е разбита след удар срещу бизнесмен от "Свети Влас" (СНИМКИ)
Българската компания „Демакс Холограми“ с поредно световно признание за иновационни проекти (снимки)
Българската компания „Демакс Холограми“ с поредно световно признание за иновационни проекти (снимки) Мажоритарен собственик на дружеството, направило пробива, е бургаският депутат Петър Кънев
Всичко в категорията
Тринити Билдинг донесе голямата награда на Община Бургас за принос в благоустройството и инфраструктурата Над 150 милиона вече не са в касите на бургаски фирми след проверки на НАП Стана ясно кога ще дойде „сметката по развода“ на Великобритания с ЕС Важно! Шефът на КЗП обясни какви са правата ви, ако ви предлагат сделка по телефона Валентин Златев в спор с шефа на митниците Георги Костов заради контрабандата с горива Измамата с криптовалути се разпознава лесно на сбирки с обещания да станете веднага богати Цените на петрола отстъпиха от двегодишните си върхове, достигнати през миналата седмица Бизнесмен предлага 1000 лева заплата, но кандидати няма (ВИДЕО) Размразяват проекта за изграждане на АЕЦ „Белене“? Японска компания се извини, че влакът й тръгнал 20 секунди по-рано Предложение: 510 лв. минимална заплата от януари
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Разследване на Флагман показа как публична общинска собственост става частна, язовир се превръща в пасище, мера или нива – или каквото още си пожелаете


Всичко в категорията
Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи
25 млн. болнични сме взели за година и половина Не само кафето е за разсънване! Пробвайте тези 8 начина да сте бодри цял ден Тези 7 трика със сигурност ще ви накарат да откажете цигарите Световна сензация: Хирурзи обявиха за успешна трансплантация на човешка глава Ето как телефоните съсипват здравето ни и как да се предпазим! Невероятен шанс за 20 хил.онкоболни в Бургаско! УМБАЛ „Дева Мария” откри ново отделение, привлече топспециалисти (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Вижте как супермедицината идва в Бургас с новия корпус на УМБАЛ "Дева Мария" (СНИМКИ) Д-р Гергана Гешанова към пушачите: Дайте парите си днес за нещо добро! (ВИДЕО) Пациенти на отделението по онкология в УМБАЛ „Дева Мария“ с първи впечатления Ето го новия оазис на релакса! Подмладяват със скъпоценни камъни, превръщат екзотични растения в еликсир на живота УМБАЛ „Дева Мария“ започва масирана кампания за ранно откриване на рака
Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило Кървавият ад край Микре вече има лице! Съпрузите Стоименка и Кирил посрещнали заедно трагичната си гибел Известен холивудски актьор е в болница в тежко състояние Почина бизнесменът Денис Ершов Покъртителната история на този млад български автор, претърпял четири мозъчни операции, ще ви трогне Антония, чиито крака бяха отсечени от влак, мечтае за ново начало: Силна съм, няма да пропилея втория си живот 8-годишно момче се нуждае от милиони левове за лечение (ВИДЕО) Трогателна изповед на момиче от Хитрино: Сестра ми остана сираче, сега съм й и майка, и баща (ВИДЕО) Извънредно! Миньор загина в рудник "Ораново" след срутване Родители организираха „парти” за рождения ден на починалото си момченце! Когато разгледаха СНИМКИ от него, останаха без дъх Голяма трагедия разтърси! 29-годишен отиде на гурбет, събра пари за апартамент, но сега ще се върне в ковчег
Астролог: Това е най-добрият ден за любов
Астролог: Това е най-добрият ден за любов Не бива да се проявяват алчност и завист, защото това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Астролог: Възможни са всякакви изкушения, мислете десет пъти, преди да вземете решение Астролог: Подстрижката днес обезпечава притока на пари и положителни емоции Те са упорити и безчувствени: Тези 2 зодии никога няма да ви кажат Обичам те Астролог: Помогнете на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес! Астролог: Хвърляйте малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство! Астролог: Не хвърляйте думите си на вятъра, дръжте под контрол емоциите Астролог: Тайните падат, гадайте по книга със затворени очи! Алена: Не постете дълго, защото Луната изсмуква силите ни и може да се стигне до анорексия! (ВИДЕО) Световноизвестната ясновидка Теодора Стефанова представи „Осмото чувство“ в Гранд хотел „Приморец“ (СНИМКИ) Венера и Юпитер в съвпад, опитайте си късмета в лотарията! Астролог: Авантюрите са противопоказни, това е ден за изплащане на всякакви дългове
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ)
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ) 15-годишната Райна Касабова хвърля над Одрин от боен самолет позиви против войната


Всичко в категорията
Секссимвол на тениса честити на Гришо
Секссимвол на тениса честити на Гришо 47-годишната аржентинка се състезаваше от 1985 до 1996 година, за това време спечели 26 титли


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Разжалваният Димитър Главчев измести бургаска депутатка в бюджетната комисия Откритие на Флагман! Единствено Бургас ще има общество, покриващо стандартите на „Кралско село“ След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Вижте усмихнатата Антония, която остана без крака, приятелите й помагат с благотворителен концерт (ВИДЕО) Кални ями вместо паркинг зад Миграцията и Пето РУП-Бургас, вижте как се излагаме пред чужденците (СНИМКИ) Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) Гордост за Бургас! Стефан Иванов грабна златния медал на международната олимпиада по астрофизика (СНИМКИ) Пожар върлува до хотел „Аква” в Бургас, потушен е 21-годишният Георги наръга китаец в ресторант в бургаския ж.к. „Изгрев” Самолетна компания пуска билети за 25 евро, вижте за къде Верижна катастрофа задръсти кръговото до хотел "Мираж" в бургаския жк "Славейков"
Типично по бургаски: БМВ пламна на възлово кръстовище в жк „Меден рудник“ (ОБНОВЕНА) Бургаският ж.к."Меден рудник" и кв.Сарафово се спасиха от вдигането на данъците Крадци ошушкаха магазин в жк "Меден рудник", задигнаха 50 кутии цигари и пари Бургазлия върти странен бизнес в нета, продава хлебарки за 0,60 лв. бройката (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Ето го бургазлията Тодор, подкарал БМВ-то си на повече от бутилка алкохол Акция в "Меден рудник": Изкараха с белезници Сенко и негов авер от Голф Един пътник в болница след сблъска на бул. "Захари Стоянов" в бургаския ж.к."Меден рудник" ТИР се натресе в градски автобус в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) Внимание! Огромна дупка в жк "Меден рудник" се превърна в канал за смяна на масла Така паркира ямболски шофьор в „Меден рудник”. Ето защо „У” се превърна в нарицателно Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ)
Пуснаха багерите в Слънчев бряг, изринаха 50 магазина от плажната алея (СНИМКИ)
Пуснаха багерите в Слънчев бряг, изринаха 50 магазина от плажната алея (СНИМКИ) С 8 хил.кв.м. е надвишена одобрената от министъра на туризма схема

Всичко в категорията
Научете повече за Корея и културата й от Божин Джинков днес, само в Несебър (СНИМКИ) Центърът на Новия Несебър с уникална визия, вижте какви са плановете на кмета Николай Димитров (СНИМКИ) Вижте какво ще се строи на супермясто в Несебър Семейството на кмета на Несебър подари копие на чудотворната икона на „Богородица Пречиста-Мегарска“ на жителите на Неа Месемврия (СНИМКИ) Кметът на Несебър и дистрикт гуверньорът на Ротари България обсъдиха предстоящи съвместни проекти Спецпрокуратурата пак предаде на съд Божо Кравата и групата му Несебърското с. Тънково отбеляза своя празник с богата програма Кметът на Несебър Николай Димитров поздрави служителите на МВР и имениците Безобразие! Вандали съсипаха парка в Равда (СНИМКИ) Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Тежки машини и камиони сложиха началото на обходния път през Ахелой (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ) 50 малчугани от ОУ „Христо Ботев“ в Поморие спираха водачите на автомобили, но вместо санкция, им поставяха стикери „Пази детето на пътя“ 

Всичко в категорията
Финансират проектите на поморийските рибари с 4 млн. лева Плешивия и Малката Камба свидетели срещу „Групата на Тачо”, 2 пистолета и 69 празни саксии сред доказателствата Отлична новина: Кметът Иван Алексиев издейства пари за реконструкцията на пътя Поморие-Каменар Изненадваща рокада със сметопочистващата фирма в Поморие, РТК напусна, ето кой влезе на мястото й Премиерът Бойко Борисов инспектира четирилентовото шосе до Слънчев бряг Градска художествена галерия „Дечко Стоев“ – Поморие навърши 1 година Скандал по време на първа копка, жители на Ахелой искат кръгово Започва строителството на обхода на Ахелой, правят първата копка утре Гори тресавище папур край пътя Поморие-Ахелой (СНИМКИ) Иван Алексиев стана кмет на годината в категорията „Паркове и градска среда”, благодари на Бойко Борисов Започна Международната научна конференция, посветена на годишнината от битката при Ахелой
След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО)
След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) До лятото ще бъде готов и пътят Бургас-Слънчев бряг, без обхода на Поморие, обеща министър Никола Нанков

Всичко в категорията
Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО) Съпричастност ли? Безсрамни шофьори нагазиха карамфилите в памет на Костадин (СНИМКИ) Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно Атия се надигна: Искат пасарелка, за да спрат „пешеходната пътека на смъртта” (СНИМКИ) Екшън в Созопол! Бургаски тийнейджър нокаутира 30-годишен мъж, счупи му носа и зъба Кметовете на Черноморец и Атия: Искаме името на водача, виновен за смъртта на Костадин Само във Флагман.бг! Първи снимки от мястото на жестоката трагедия от Атия Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило Нефтохимик загуби морското дерби със Созопол Кирил Арнаутски за калната атака: Обиден съм! Накрая ще си купя еднопосочен билет и ще напусна тази страна!
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево Срещата с жителите на морския град ще се проведе на 19 ноември от 11:30 ч. 

Всичко в категорията
Кметът на Приморско д-р Димитър Германов поздрави всички християнски семейства Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство с музикално-поетична вечер Вижте непознатата история на Приморско Приморско ще участва в най-голямото туристическо изложение в Полша Добра новина! Обновяват една от най-натоварените улици в Приморско Със златен и бронзов медал се завърнаха каратистите на Приморско от националното състезание за „Купа Пловдив“ Ром си построил незаконен ресторант в Ново Паничарево върху парцел, дарен на общината за градинка Учениците в Приморско показаха своя поглед върху Европа, българското председателство и важните послания Триатлонът "Лъвско сърце" с ВИДЕО премиера на So Independent Film Festival В Приморско запалиха факли за Деня на народните будители Заливът Света Парашкева - любимото място на Цар Симеон Велики
24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО)
Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево
Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО)
Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) Надявам се до две седмици хората да могат да влязат в ремонтираните си домове, каза Ясен Сливенски от БЧК
Всичко в категорията
ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ) Депутати и кметове на ГЕРБ разтоварват помощи за пострадалите семейства, местните гледат отстрани (СНИМКИ) Благородна кауза! Помогнете за спасяването на храм „Св. Симеон Стълпник” в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата от наводнената детска градина в Черни връх се нуждаят от нови легла (ВИДЕО) Доброволци от Камено се учат как да реагират и спасяват хора при пожари и бедствия (СНИМКИ) Панайот и Стойка Костадинови от Ливада: Изхвърлихме целия си живот на боклука (ВИДЕО) Започна разпределянето на средствата за пострадалите от потопа в Ливада Виолета Радева: Хората в Ливада днес ще получат одеяла и постелки (ВИДЕО) Жельо Вардунски: До седмица ще са ремонтирани 20 от наводнените къщи (ВИДЕО) Потопът унищожи забавачката в Черни връх, заля спалнята и занималнята на децата (СНИМКИ) Кметът на Камено: Създаваме съвети от местни хора, с които да разпределяме помощите след бедствието
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Общината е във високопланински район с опасност от снегонавяване и заледяване почти по всички и пътища

Всичко в категорията
Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет
Голям щастливец съм, но и знам, че Бог ми помага Интервю Всички интервюта Скулпторът Огнян ПЕТКОВ пред Флагман.бг: Голям щастливец съм, но и знам, че Бог ми помага
Обичам си работата, макар че е тежка и я правя с удоволствие

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Нинова и Борисов си мерят популизмите, а Цацаров и Пеевски си веят байрака Евродепутатът Георги Пирински критикува ръководството на БСП и поставя въпроса за играта със задкулисието
Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 22.11.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Постарайте се да избягвате начинанията, които няма да ви донесат мечтания успех. Завършете служебните си задачи до края на деня. Ако сте изнервени не спорете и не се заяждайте с колегите си, защото ще си създадете сериозни проблеми. Денят е напрегнат, но въпреки това ви позволява да се заемете с обмисляне на начинанията, които отдавна планирате. Можете да пътувате и да посетите ваши близки, но бъдете внимателни зад волана. Трудностите са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда, но сякаш сте обсебени от чара на хората, които ви ги поднасят. На работното си място ще се почувствате уморени и отпаднали. Анализирайте не само работата си, а и поведението си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви понякога е безпричинна и наранява околните. Не се колебайте и се извинете. Начинанията са успешни и ви носят добри финансови постъпления. Не пропускайте да споделите новите си идеи на работното място. Ще отправят към вас делови предложения. Не ги приемайте, защото не са изгодни за вас. Възможно е усложняване на отношенията на работното място и в семейството ви, ако сте нетактични. Нова информация, която ще получите днес ще ви принуди да преосмислите действията си и да промените начинът си на работа. Не приемате критика, защото я възприемате като несериозна. Поговорете с хората от деловото си обкръжение, като ги поканите на обяд. В общуването с тях запазете спокойствие и не напрягайте атмосферата. Очаквайте приходи. Съобразете се с исканията на близките си и проявете търпение, ако нещо не ви харесва. Не спорете. Забравете прибързаността, ако трябва да се захващате с нови задачи. Изчакайте до обед. Сутринта сте все още разсеяни и мислите за други неща затова са възможни пропуски и грешки. На работното си място се справяте отлично със задълженията си. Деловите разговори и срещи  са успешни. Новите запознанства са източник на неприятности. Внимавайте не само за задълженията си на работното място, а и ако се налага да проверявате финансови документи в този ден. Установяването на нови делови контакти ви отваря пътя за начинания. Можете да реализирате плановете си и да проведете срещите си. От сутринта сте във властта на емоцията. Ще си създадете проблеми, заради нежеланието ви да проявите сдържаност и да не давате израз на чувствата си пред завистливи хора. Подгответе се за опити за измама от страна на ваши бивши делови партньори, ако работите в сферата на частния бизнес. Отложете взимането на важни решения, защото сте объркани и няма да са правилните. Трудно контролирате емоцията, но се опитайте на всяка цена да си наложите спокойствие. Само с търпение ще успеете да стабилизирате постигнатото до момента. В този ден, сте подвластни  на самозаблуда, водеща до противоречия на работното ви място. Материални проблеми заради ваши грешки ще ви развалят настроението. Деловите срещи и разговори няма да са успешни, ако сте разсеяни. Обмислете и подгответе финансови или трудови договори. Внимавайте да не влошите финансовото си състояние. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си, особено от деловото. Пазете се от ненужни спорове и конфликти. Не предприемайте промени, дори и след задълбочен анализ. Работата ви спори.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип