Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)


Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)
Новото съоръжение за воден спорт е внушително, вижте кога ще отвори врати официално
13 Ноември 2017, Понеделник
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимки: Авторът

Той е с олимпийски размери – 25х50 м. и е дълбок 3 метраНай-новото бижу на Бургас – спортният комплекс в жк „Славейков“, който ще разполага със закрит плувнен басейн с олимпийски размери, е почти завършено, показа проверка на Флагман.БГ.

Закритата част на съоръжението отдавна бе издигната и в момента там се извършват само довършителни дейности. Успоредно с това се работи и по довеждащата инфраструктура към комплекс.

Плувният басейн, който е с размери 25х50х3 метра вече дори е запълнен и експерти следят дали системата за пречистване на водата работи изправно, установи днес наш екип.


Тази платформа (с блокчетата, б.а.) разделя басейна на две части ако е необходимо


С помощта на този рул разделителната платформа се намества на съответното място. В краен случай тя може да бъде преместена и в самия край на басейна, осигурявайки му олимпийските размери от 25х50 м.

Към него е предвидена специална подвижна платформа, която да го разделя на две части. Нейната функция ще е когато басейнът не се използва за състезания, той да може да се уползотворява за тренировъчни цели от малки и големи.

Залата изглежда впечатляващо и отвън, и отвътре. Тя е една от най-модерните в цялата страна и ще се използва от стотиците деца, трениращи плувни спортове в Бургас. Спортното съоръжение е сертифицирано и за висок клас европейски и световни състезания. 
Дори широкоъгълен обектив трудно се справя с обема на залата

Сградата е огромна. В центъра се намира плувният басейн а отстрани са всички седалки за зрителите – общо над 1000 на брой, като капацитетът на залата е за над 1500 души.


Трибуните събират не по-малко от 1200 души, има място и за правостоящиСпециални асансьори за инвалиди пък ще предоставят достъп до последните, най-високи етажи на трибуните. Те вече са монтирани и предстои пускането им в експлоатация като една от финалните фази на строежа.

Басейнът е направен в съответствие със всички олимпийски изисквания и ще може да се използва както за регионални, така и за международни състезания. Новият басейн ще даде мощен тласък на спорта както в Бургас, така и на национално ниво.

По всичко личи, че очакванията той да бъде открит на 6 декември – празникът на Бургас и Никулден, ще се окажат оправдани и съоръжението ще влезе в експлоатация още преди края на 2017 г.

В категории: Бургас


43
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
43.
Все още не открит.
04.04.2018 15:43:15
0
0
Днеска е 04 Април 2018, а басейна все още не е открит.
42.
Петър
23.11.2017 05:57:14
1
0
41-ви, "по проект" Общината не разполага със средства нужни за строежа, и експлоатацията на съоражението! Данъците са Обществени задължения, за нужди на Обществото! Или, тези които ще се плацикат вътре за колко години ще възвърнат инвестицията на данъкоплатците? Ако го разглеждаме, като инвестиция! Но, тя не е, и не може да се разглежда, защото инвестицията не е от плацикащи се, а от ниски данъци, и ниски заплати!!! В най-добрия град за живеене! Срам и позор.
41.
Защо не се спазва проекта???
18.11.2017 15:08:36
1
0
По проект трябваше да има кула с трамплини, подземен паркинг, футболно игрище и тенис кортове... Всичко това отпадна. Даже искаха да редуцират размерите на басейна. Добре поне, че с това не направиха компромис, както с всичко останало. Нали по проект трябваше да има и затревен декоративен пръстен около сградата...и той отпадна. Поредната жалка изцепка на общинарите. Защо премахнаха подземния паркинг? Къде ще паркират колите на 1500 души, дето се очаква да запълнят басейна? В МОЛ Галерия ли ще отидат (не че там има свободни места)? МОЛ-а е частен обект и ако съм на собствениците, ще забраня достъпа на коли от басейна. Или Общината си мисли, че хората ще идват с "Бургасбус", дето от "Новата транспиртна схема" насам за нищо не стават... и не става въпрос за хейт, а за реалности. Задавам реални въпроси и чакам реални отговори, но няма да има такива.
40.
Петър
17.11.2017 07:58:24
0
0
До 33 и 35, Обществените публични средства не са, и не могат да бъдат на разположение на някой тарикат, бил той Кмет, или престъпен Общински съвет, които фирми близки до съветниците, или направо са си техни, строят ненужни за Обществото скъпо струващи, и скъпо поддържащи струкстури! Които с мизерните си данъци не можете да издържате! Хайде след догодина по това време пак ще си приказваме!
39.
Бла бла
16.11.2017 16:07:13
3
0
Много е стар автопарка...айде застани на "Демокрация" "Ботева" или която искаш главна улица и преброй за 1 час колко коли за над 50 000 лв. ще минат с различни номера:)

Напускат за да ходят в София да работят като идиоти за 1-2000лв дето като си платиш квартира транспорт и другото и пак си колкото тука. Ама просто там вече се хванеш с някой набуташ се с кредит за апртамент и си до гроб в София не че е много им се стой там :) В чужбина също е много готино нали:) Да отидеш наготово някъде където хората са си го изградили и ти оп на готово и уредено:) С какво точно тез дето казват колко е смотано тука и неможе да се живее са по различни с другите икономически мигранти от Африка дето отиват там за съшото :)

Вместо да мрънкате тука що не се съберете 5000 човека пред общината да искате отчет на кмета да видите кво ще стане и как ще дръпнат назад. В Румъния хората свалиха правителството понеже 5 човека изгоряха в дискотека вие тука само ревете и бягате като ощипани :)

Освен това никой не ви е длъжен с нищо понеже сте завърпили нещо си. Света се променя хората се преклалифицират. Много хора си мислят в България че някой им е длъжен с нещо понеже си вложил 5 години в някакво си образование. Тук е срамно да си барман понеже нали аз съм завършил еди си кво как ще работя еди си кво ама като отидеш във великата чужбина работиш кво да е нали? В строителството плащат над 1000лв ама само турци работят щото нали аз съм голяма работа да работя кво да е. Ама в Германия или Англия не си голямата работа и се хващаш в строителството нали?

Сменте си чипа !
38.
ку ку
16.11.2017 15:42:40
1
0
ами то в Бургас верно работните места са на ниво "заводче" с блъскане по 10 часа дневно, в целия цивилизован свят да работиш в производствено предприятие е добре платена работа, с която можеш да подсигуриш добър стандарт на живот, ако погледнеш реално и в Бургас петте останали корпоративни предприятия са най-добри и желани за работа, защото са добре платени и точно защото не "блъскат" по 10 часа, а всичко им регламентирано с реални ТД
37.
хахахахаа
16.11.2017 15:37:07
1
0
1. По- хубаво си отвори очите, за да видиш, че автопарка в Бургас е над 10 годишен. За някой може и да е "нова" колата, ама втора употреба.

2. В Бургас има на година по 200 нови апартамента, което за 200 000 град е 0,1%. И да, за да си купиш ново строителство, трябва да го платиш на зелено. Инвеститорите са талкова мижави, че не влагат собствени средства в строежа.

3. Капани, заведения- 100-200 човека се плюнчат на едно кафе. Това не показва нищо. Показват празните търговски обекти, дето си сменят наемателите през няколко месеца, защото фалират и празните заведения вечер.

Не всички хора могат и стават да са предприемачи и инвеститори, за да работят за себе си. В един град, в който на година не се отварят поне едно 1000 нови работни места е обречен на гибел.

Всеки вижда празните апартаменти, които се множат с всяка изминала година по входовете и всеки умен и амбициозен младеж напуска Бургас, за да намери по-добро образование и след това не се връща тук, защото градът няма какво да му предложи за професионална реализация. Факт!
36.
Бла бла
16.11.2017 12:43:22
3
3
Никой не се маха пълно е с младежи навсякъде :) Като изляза навън не виждам само пенсионери. И като Бургас е толкоз смотан град за живеене и пари няма отгороворете на следното:

1- Защо всяка 5-та кола е нова? Все на хора на кмета и общината ли са тия коли?

2- Как все се мрънка че няма пари а новите строежи се разпродават още на зелено? Все руснаци и хора от общината пак?

3- Няма пари а онзи ден като беше 20 градуса в работен ден капаните и заведенията бяха пълни с хора в работоспособна възраст на ядене и пиене по обяд? Откъде пари - нали нямало?

Не съм фен на крадливия кмет ама града не е толкова зле колкото го изкарват всички.

Бихте ли отговорили хората дето мрънкат че нищо не се прави за бизнеса какъв инвеститор искат да им докарат в Бургас? Някой като Съдерланд - това ли ви е мечтата да сте обслужващ персонал? Или заводче - да блъскате по 10 часа едно и съшо ?
35.
До 33 от Бургазлия курназлия
16.11.2017 12:27:49
6
1
Напълно те подкрепям,за жалост развитието на града изпреварва провинциалния манталитет на много от хоратс обитаващи Бургас.Нарочно не ги посочвам като Бургазлии,защото това е въпрос на усещане и щипка местен шовинизъм.
34.
до 33
16.11.2017 12:03:46
2
2
бургазлии точно това правят, махат се от тук и то най-вече всеки умен и амбициозен младеж след 18 години заминава и не се връща в родния Бургас
33.
Сооа
16.11.2017 08:35:24
10
4
Каквото и да се направи ново и хубаво в тая скапана държава-Бай Ганьо все ще е недоволен.Парадокс си остава въпроса,защо се оплаквате и вайкате а в същото време сте се забили да живеете и отглеждате децата си на място без развитие,при условие,че имате избор в тоя единнствен живот да сте на някое друго по развито и да спрете да се оплаквате ами да се хващате да бачкате...Тъп народ оправия няма!
32.
Петър
16.11.2017 08:08:23
3
2
Кажете на собствените си граждани, колко е издръжката на съоражението? Кой ще плаща? Баба и дядо с мизерните си пенсии? Или пък, младежта, която не работи, или пък работи за МРЗ?
31.
Желева
15.11.2017 23:45:25
2
3
Съоръжението е чудесно. Поздравления за жителите на Бургас!
Възможно ли е да се ползва и платформа, която да намаля дълбочината за да могат деца на предучилищна възраст да се учат да плуват, както е в другите европейски страни?
30.
До 46
15.11.2017 19:54:49
6
1
И значи,в този паралелен свят,в който живееш има град с име Бургас?
29.
глупак
15.11.2017 19:52:08
3
0
Спуквам се от работа от сутрин до вечер ,а уж работя за себе си като имам собствена фирма , а пък като се обърна все нищо ,
28.
в
15.11.2017 14:20:27
3
6
Половината тука не знаят, защото са били бебета или сперми, ама предния кмет, беше Йоан Костадинов. За същите пари/ милиони и милиони/ направи 2 градинки и 3 чешми.
27.
въй
15.11.2017 12:41:28
10
1
Аз не мога да разбера, защо са на Бургас две зали с олимпийски размери- едната в Изгрев, другата в Славейков? А какво правим със старите зали- Младост и в Зорница? Не беше ли по-удачно и в двата комплекса да се построят зали за масов спорт, които да могат да се самоиздържат?
26.
я
15.11.2017 12:37:23
9
0
В Бургас има нужди от зали и терени за масов спорт, а не от олимпийски спортни зали, които няма да могат да се издържат.
25.
стига веее
15.11.2017 08:28:36
8
9
Ей нямате угодия, като няма басейн - що няма, като има басейн -що го имало?
24.
Този
15.11.2017 08:22:45
12
4
Я!На какъв диспОт съм сложил началото азе! Сега, малко сурова информация за тези дребни душички дето кат " Матросов" бранят БЕжуто!
Кредит 15 мил. на баланса на общината! Кредитът е по програма Jessica, демек ако питате общината- без пари се дават тез пари! Та да продължим - една трета от кредита бил ниско лихвен, а другите две трети от търговска банка по пазарни нива! И започваме с въпросите: Какво e финансовото състояние на общината, да се натовари с още 15 мил дълг, защото е ясно,че проекта е икономически нецелесъобразен- за многознайковците 15 мил хвърлени на вятъра, които ще бъдат плащани от всички нас? Дали тези 15 мил не биха могли по-добре да се разходват, така че хем да имат социален характер, така и да не тежат на баланса на общината?
Най-общо казано, тУй бЕжу , е тотално неизгоден проект за общината! Ефекта от него, ще са нови 15 мил дълг на гърба на данъкоплатеца, без кой знае колко видим социален ефект!
За всички многознайковци под мен и тези над мен: Ако не разбирате това, което ви написах, мога да ви го напиша още веднъж по-бавничко, та да вземе да влезе нещо в главите ви!
23.
НеНаСелянията!!!
15.11.2017 03:19:53
5
4
Тъпунгерите от село дето плюят да отидат в настоящите басейни в Меден Рудник и във Френската - почти винаги са препълнени. Хората спортуват драги, а плуването е един от най-хармонично натоварващи тялото спортове. Детските групи са запълнени и неведнъж съм чувал треньори да отказват да приемат нови деца поради липса на места. Така че не обръщайте внимание на селяците-русофили, за тях спорт е да варят ракия и да пасат кокошки. Радвайте се на новата ни придобивка и да си пожелаем още повече деца да могат да практикуват водни спортове.
22.
Мичмана
14.11.2017 23:51:23
4
1
Ямболски хърби, да не съм ви видял горливите муцуни в БиЖуТу. Ша ва мачкам и ша ва фърлям по трима. Хаарби.
21.
До 33-ти
14.11.2017 23:24:02
10
2
Ти сериозно ли вярваш, че някой друг в Европа ще плати сметката и гражданите на Бургас няма да дават нищо? Сериозно, толкова ли си тъп?
20.
До 32-ри
14.11.2017 23:16:44
5
9
Тъпанар ,комплекса се строи по евро проект и няма нищо общо с местни данъци и такси , ама ти нали си професор пиши си по 130 реда безмислени нещастник !
19.
До 28-ми
14.11.2017 23:11:44
12
3
Льольо, този комплекс се строи с парите на бургазлии (по-точно парите, които ще връщат с лихвите бургазлии) и е нормално да се гледат на първо място интересите на гражданите. Ами ако се окаже, че с дадените пари е можело да се изградят басейни с олимпийски размери във всички бургаски училища? Това добре ли ще е или зле за децата плувци? И няма ли така всички бургаски деца да са плувци? Обясни каква е идеята на този строеж! Всеки един проект трябва да има някаква цел, нужда, която да задоволява. Определено не е за масов спорт, както написах, с тези пари можеха да се направят басейни за всички бургаски ученици и далеч по-близо до дома им. Пък и смятам, даже ти не мислиш, че могат няколко хиляди деца да плуват на едно място. Ако пък ще е за професионален спорт, нека видим какво е нивото му в Бургас, какъв е интереса на обществеността, успехите на национално и международно ниво, финансовата част, прогнозни приходи, икономическият интерес и очакваните резултати! Ако е само за провеждане на мероприятия, нека се каже - европейско, световно първенство, комерсиални състезания, какво точно ще се цели? Какви ще са ползите за града и какво ще получи Бургас, срещу този заем? Хубаво е да се строи нещо ново, но когато се строи с нашите пари, а е трудно да се видят ползите, освен радостта от новото, тогава въпросите са логични и на място, а вместо да се дават квалификации кой е хейтър и кой мишка, хубаво е да има отговори.
18.
do 19
14.11.2017 21:57:12
8
9
Това да не ти е плаж ве олююю. Масовия Бургазлия вика.Ти наясно ли си, че допреди 1-2 години всички деца плувци се блъскаха в басейна на Младежкия? Айде транспортната схема ви пречи, автобусите и те, ама басейна какво ви пречи ? Тоя пък другия препаратите взел да бори.Да е*а в**а м**А селска хейтърска утрепана.
17.
Ирена
14.11.2017 20:12:35
15
9
Горките, злобни и комплексирани некадърници само могат да лющят ракийката и да избиват комплексите си пред малките си клавиатурки. Айде- стойте си в собствения сос и да не сте стъпили другаде. Страхотен басейн! Красота!
16.
mizantrop
14.11.2017 20:12:33
12
12
За всички е ясно защо го строи Гепи Груп! Защото създателя на Боко Тъпото Валката Златния е собственик на Гепи Груп! За всички вече е ясно, защо отоплението на водата е неефективно и е на течни горива! Защото мафията на общиничката ни е обсебена от схемите на задкулисието! За всички е ясно, че отоплението на басейна можеше да стане от ТЕЦ-а ни! Бързо евтино и надеждно! За всички е ясно, че общинската мафия на града Бургас, работи срещу интересите на гражданите на града! Типичната мафиотска схема - отнемане на права и свободи - налагане на рекет и глоби! С този мафиот кмет града е обречен! Обречен на фалит и разграбване и разруха! Разруха на осраното саниране! Трябва да се искат оставките на всички мафиоти от мафията на общинския съвет и мафията на общината! Съд и дълги години затвор! Бургазлии?? СПИТЕ ЛИ?
15.
Kaloyan
14.11.2017 20:07:16
10
8
Страхотно! Уникален басейн, красота! Браво, кмете!
14.
zaplata.bg
14.11.2017 19:50:53
8
6
Кмета Слънце трябва ежедневно да посещава басейна със своята слънчева осанка да вдига градуса в залата .Другия вариант е 1седмично да се конфискува контрабанден газьол и нафта и да са подарява безвъзмездно на басейна за отопление или виден варненски аптекарски бос търгуващ с ЕФТИНИ горива да стани попечител спонсор на това високо разходно и неефективно спортно съоръжение за да се подържа оптимална температура на водатъ
13.
Бургас
14.11.2017 19:48:43
19
4
Навремето взимахме една топка и отивахме на което си искаме игрище, трябваше само да няма други играещи преди нас. Сега уж се изгражда спортна база, а всичко стои заключено и ако някой иска да поиграе с детето си половин час, трябва да приготви 5 лв. и да се съобразява с работното време. Условия за спорт ли създаваме, господа общинари или търговията над всичко? Щото и търговията толкова върви, всички проекти са губещи. Поне да бяха достъпни и да служат за нещо!
12.
Богомилова
14.11.2017 19:36:12
14
6
Поредния скъп проект, който уж трябва да развива спорта в града, но подобно на всички игрища ще стои заключен, Общината ще иска сериозен наем и на практика за масовия бургазлия съоръжението ще бъде недостъпно. Евентуално някой плувен клуб (с общинската субсидия), републиканско първенство за деца и през другото време ще е паметник на помпозно скъпите проект, които не се използват от гражданите, а от много тесен кръг хора. В очакване сме и на спортната зала за лека атлетика за 35 млн, но и там защо ли не си представям деца да бягат ежедневно и да увреждат ултра скъпата писта. Никой няма да ги пусне да тренират, а и една тренировка би трябвало да излиза към 10 000 лева, така че за концерти на Пайнер и Веселин Маринов ще се ползва основно.
11.
Осведомен
14.11.2017 19:14:15
13
10
При новите цени на водата, едно запълване излиза около 3 500 лв. Отделно за притопляне още 1000-1500лв. Помпи, препарати за почистване и т.н.ами 7-8 000 на седмица. Бълха го ухапала бургазлията дето дори не знае къде е басейна!
10.
Dr.GT2
14.11.2017 18:37:10
5
1
Хубав е! :) А осветление има ли? :D
9.
нмк
14.11.2017 18:19:00
12
4
Супер е новата база.От старата имам страхотни спомени от ученическите си години с приятелите ми,но условията бяха отврат-водата ставаше на тиня,понякога имаше счупени стъкла посред зима,топла вода се пускаше за по 5 минути,само сешоарите биваха....тъй че не хейтвайте
8.
Арго
14.11.2017 17:51:42
27
10
Само мазни хейтърски коментари ейй..на единия не му харесвало, другия по компетентен от строителите- не трябвало така, а така! Третия икономист се оказа да знаел колко пари от къде за къде и как... Всъщност четем коментари на простолюдието, което себе си не може да оправи , но знае всичко за всеки и въобще как стават нещата. Айде продължавайте си така. И децата си така възпитавайте и очаквайте някакъв плюс в живота.
7.
Проблем
14.11.2017 16:40:30
25
4
Не съм хейтър но ми се струва, че при толкова много пари може се да се помисли и за по- дълбок басейн с кули за водни скокове. Нито един от басейните в Бургас не разполага с подобно съоръжение, а това все пак е олимпийски спорт. Надали щеше да е толкова трудно и скъпо да се направят 1-2 кули с трамплини
6.
Fine Living
14.11.2017 16:32:45
14
12
С температура на водата 14 градуса носете си НЕОПРЕН 5mm с БОНЕ иначе хипотермията и грипа вие в кърпа вързана иначе е хубав ма е скъп
5.
Ба
14.11.2017 16:29:20
10
18
Отвън си е супер грозен. Да не забравяме че за да е сертифициран трябва да има и помощни басейни за разплуване. Май и футболно игрище щеше да има ама няма. Дано има ефект щото с басейна на Флората се получи много добре
4.
Местен чи
14.11.2017 16:08:59
22
8
Браво,страхотен е !
3.
one
14.11.2017 16:00:40
16
17
Kмете,открий редовна жп линия до СССР,да си хващат влака за степите русофилите,че ми омръзна да ги чета. Очевидно много народ иска да живее в комунизъм и мизерия!
2.
5445
14.11.2017 15:32:52
26
19
За сетен път се убеждавам,че бай Ганьо е жив,четейки хейтърите.
1.
Този
14.11.2017 15:26:11
28
25
Бижу, бижу за 15 мил, на които лихви ще се плащат, колко да е бЕжу?:)
Иначе " Цялата всичката Мара втасала" ние вземаме кредит на гърба на данъкоплатците, който кредит няма никаква добавена стойност, демек за непросветените ползи,било то и социални , които носи са много, много далеч от инвестициите!


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Астро
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ)
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Преди 10-ина дни собственикът демонтира покрива и я изостави, алармират читатели на Флагман

Всичко в категорията
Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Американският посланик се срещнал с Доган в централата на ДПС - говорили за политика ЕС към Фейсбук: Търпението ни се изчерпва Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци Депутатите забравиха за оставките: Заразителен смях, нападки и заключението: Само тези, които работят, може да ходят на СПА „Зелени”, които „оплождат” пеперуди за 2 млн.лева и учат рибите да плуват за 1 млн.лева, опорочиха екокаузата в България 20-те хил.незаети места в туризма доведоха до революционна промяна. Две министерства стиснаха ръце, за да решат проблема БСП представи "Визия за България" с поглед към "Визия за Бургас" (ВИДЕО) МВР ще прикотква синдикатите, МРРБ иска Нанков за зам.-министър, транспортът ще се съветва с Московски "Борисов 3" с трима нови министри, опозиционен депутат мина към властта Унгария – политически изолирана, но икономически процъфтяваща Парламентът ще гласува промените в правителството
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев”
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Нямам смелостта да предвиждам действията на турските съдебни власти, заяви обаче още главният прокурор
Всичко в категорията
Ще се кандидатира ли Деница Вълкова за нов мандат в Апелативния съд в Бургас или отива във ВКС? (ВИДЕО) Съдия Стойков след 8-годишната присъда за убийството на Никол: Децата ни растат в агресивна среда, губят морални ценности Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация С водосвет за здраве откриха новата съдебна година в Бургас (СНИМКИ) Кой е новият ръководител на Районния съд в Бургас (снимка) Шефката на Районен съд-Бургас подаде оставка Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда Арестуван след екшън в Бургас каналджия лъсна в касапница с 10 трупа на "Тракия" (СНИМКИ) Турски съд осъди българката Мира Яшар на година и 10 месеца затвор Заподозреният за тероризъм швейцарец остава в ареста Джигитът, блъснал и убил балетиста във Варна, имал проблеми със зрението
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси  на български артисти, поети, писатели и художници
Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси на български артисти, поети, писатели и художници Експозицията част от Порт Прим Арт Фест ще бъде официално открита на 10 октомври в Експо център "Флора"

Всичко в категорията
Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище Само във Флагман.бг: Скандал тресе Английската гимназия в Бургас, ученици на протест в черно заради отстранен класен Ето как бургаското ОУ „Отец Паисий“ посрещна първия учебен ден (СНИМКИ)
Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки
Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки Освен бургаските майки в дарителската кампания се включиха и майки от София, Сливен и Стара Загора

Всичко в категорията
УМБАЛ-Бургас представя високоефективен метод за диагностика и предотвратяване на инсулт "Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето Става страшно! Стадото на Ани от Болярово, която стотици бранеха, започна да измира, четири овце са мъртви Проф. Тодор Кантарджиев: 30% от разболелите се от Близкоизточния респираторен синдром умират (ВИДЕО) Искате як секс? Тогава имате нужда от тези витамини! Никога не игнорирайте тези очни проблеми, може да са предвестник на много страшна болест Това са най-честите причинители на хранителни алергии
Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО) Мъж в инвалидна количка живее в павилион без вода и тоалетна, добри хора му помагат (ВИДЕО)
Живот по време на социализъм
Живот по време на социализъм Това беше система, която държеше да знае всичко за всеки и да се грижи за правилното му идеологическо израстване


Всичко в категорията
Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки Николай Тодоров: Отстъпвам позицията си на всеки, способен да поведе Нефтохимик в по-добра посока Бербатов - тук, Бербатов - там, ама май накрая – бам! Шампионска лига се завръща с куп зрелищни битки Мегасблъсък между волейшампиона "Нефтохимик" и турския гранд "Галатасарай" в Бургас Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели Марадона: Оставих наркотиците преди 15 години Радослав Димитров от Велико Търново е победител в 17-тото издание на международния турнир по шахмат „Мемориал Кесаровски-Станчев“ Раева: Преди състезанието влязох в съблекалнята и казах на момичета, че ще станат шампиони (ВИДЕО)
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Почват мащабни ремонти на пътищата в Бургаско, ето кои са По настояване на жителите на кв.Долно Езерово: Бургасбус пуска самостоятелна линия и удвоява автобусите В петък двама професори изнасят концерт за цигулка и роял в експоцентър „Флора“ Закопчаха Иван Альошата, откраднал питбул от дома на бургазлия Момиче, целунато от Путин, се яви на кастинга в Бургас за „Гласът на България“ И атентатът на летище „Бургас” влезе в парламентарния дебат за министерските рокади Бургас се оказа национален лидер по ползване на PVC дограма, топлоизолация и дял на стоманобетонните жилища Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ) Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Благотворителен концерт подпомага лечението на 10-годишния Антонио
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА)
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Еротичната сцена е от оживената част на комплекса, откъдето минават деца и възрастни


Всичко в категорията
Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му Новите улици в районния център на "Меден рудник" ще бъдат завършени, нека хората не се притесняват
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ)
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Новите спортни полщадки ще се ползват не само от учениците, но и от младите хора в селото напълно безплатно

Всичко в категорията
Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама Айтоското Караново настръхна срещу педофила Живко, искат да изселят фамилията му от селото Изродът Живко от айтското село Караново, изнасилил 9-годишната си дъщеря. Твърдял, че имат връзка
Ученици от СУ „Христо Ботев” в Карнобат: Училището ни помага да си сбъднем мечтите (ВИДЕО) 213 деца в първи клас ще посрещнат училищата в община Карнобат Изгорелият Голф в Карнобат е на 24-годишен младеж, умишлен палеж ли е? Огнена вендета! Запалиха колата на карнобатлия пред дома му (СНИМКА) Диреният на Апенините карнобатлия с чудато обяснение за бягството си от Италия (ОБНОВЕНА) Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев”
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Нямам смелостта да предвиждам действията на турските съдебни власти, заяви обаче още главният прокурор
Всичко в категорията
Огняна Вълканова: Не мога да си обясня защо управителката на хотела в Слънчев бряг ме нападна (ВИДЕО) Похвално! Столична фирма дари свои златни 45 кв.м за кръстовище в Несебър Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“ Община Несебър удължи срока за дървата за огрев за най-старите хора Облекчават приема в детските градини на Несебър Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Президентът намекна, че Младен Маринов не е подходящ за министър на вътрешните работи Само във Флагман.бг: Ето кой получи уникалната книга на Царя на пчелите за подарък
Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари
Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари Община Поморие внесе проекта за втория етап на изграждане на Рибарско пристанище - Поморие

Всичко в категорията
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението Луд се прави на терорист в Поморие, награби сатър, но си намери майстора Кметът Иван Алексиев проведе среща с директорите на учебните заведения от общината Започва XIII фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави „Ритъмът на морето 2018“ в Поморие
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ) Преди 50 г. в Приморско се е случило нещо уникално, паметна плоча увековечи голямото събитие (СНИМКИ)
Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте!
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци Интервю Всички интервюта Проф. Евгений Дайнов пред „Флагман”: Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци
Вариантите за страната са два – или да се заформи евразийска авторитарна крепост, или обществото да прояви достатъчно демократични рефлекси, казва политологът
Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД Клавиатурните хулигани изляха помия върху инициатива за по-чиста България. Евтин хейт или старт на предизборна кампания Троловете са си получили хонорарите, борбата за кметските столове ще е жестока
Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 21.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Насочете се към изпълнение на конкретни цели и следвайте набелязаните планове! Желателно е да носите тоалети в оранжево. Това ще стимулира творчеството и повишава самоувереността ви. Не отказвайте срещи! Използвайте този ден, за да срещнете сродни души! На работното място сте доста инертни, но се налага да запретнете ръкави и да си изпълните задълженията. Не разчитайте на чужда помощ! Поставете ред в храненето си и обуздайте апетита си, защото в дни като днешният, лесно качвате килограми! Обкръжението около вас се променя. Ще преживеете неща, за които не сте предполагали, че може да ви се случат. Ще се породят нови желания. Голяма е вероятността необвързаните да се влюбят и да се избавят от самотата. Възможни са болки в областта на тила или ушите. Днес следвайте указанията на по-опитните и делови партньори! Не оставяйте важни задачи на самотек! Изпълнете колкото се може повече от ангажиментите сутринта, защото след това ще ви е по-трудно! Ако имате зъбобол или болки в гърлото, вземете бързо мерки! Сега е моментът да експериментирате. Това е ден, в който ще се изненадате от умението си да импровизирате, дори в най-трудните ситуации. Болестите, започнали на този ден, не са продължителни, не се страхувайте от опасни последствия! Това е ден, в който трябва да обърнете повече внимание на външния си вид. Може си смените прическата, да си подновите гардероба. В отношенията си с противоположния пол бъдете внимателни, защото има вероятност да изтълкуват погрешно вашите думи и жестове! Може в този ден да наложите правила или да променяте договори или пък да се отправите на вълнуващо пътешествие, да срещнете приятни хора и да се забавлявате. Пред вас се отварят много врати. През коя ще минете, изберете сам! Не позволявайте на никого да ви се меси! Всички тревоги по сбъдването на творческите начинания изчезват. Вниманието ви ще бъде насочено към проекти, които предвиждат повишение на квалификацията. Успехът ви в службата не е гарантиран, но ако положите повече старание, може дори да ви повишат заплатата. Това е един добър ден за вас. През следващите часове може съдбата ви да се завърти на 180 градуса и да върне в живота ви скъп приятел (приятелка), по който още тъгувате. Дори и да ви се струва, че не заслужавате нов шанс в живота, ще имате възможност да поправите грешките си. През този ден е по-добре да не си показвате чувствата. Охладете емоциите и се заемете за работа! Искреността сега може дори да ви навреди. Внимавайте с хората, които обичате, за да не ги нараните! Денят е благоприятен за обучение и за покупки на скъпи вещи. Не си правете планове за днес, защото най-вероятно ще се объркат! Ще е добре, ако имате възможност да си починете. Ако нямате, се заемете с тези задачи, които може да изпълните без много усилия! На младите дами ще им е трудно да направят избора между ученето и любовта. Днес сте доста пасивни, а ви чака много работа. Може да намалите малко темпото, но не се оставяйте да ви носи течението, защото е възможно да се окаже, че това, което се случва, не е във ваш интерес! Може да изпробвате нови сексуални техники. Възможни са проблеми с бъбреците.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип