Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)


Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)
Новото съоръжение за воден спорт е внушително, вижте кога ще отвори врати официално
13 Ноември 2017, Понеделник
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимки: Авторът

Той е с олимпийски размери – 25х50 м. и е дълбок 3 метраНай-новото бижу на Бургас – спортният комплекс в жк „Славейков“, който ще разполага със закрит плувнен басейн с олимпийски размери, е почти завършено, показа проверка на Флагман.БГ.

Закритата част на съоръжението отдавна бе издигната и в момента там се извършват само довършителни дейности. Успоредно с това се работи и по довеждащата инфраструктура към комплекс.

Плувният басейн, който е с размери 25х50х3 метра вече дори е запълнен и експерти следят дали системата за пречистване на водата работи изправно, установи днес наш екип.


Тази платформа (с блокчетата, б.а.) разделя басейна на две части ако е необходимо


С помощта на този рул разделителната платформа се намества на съответното място. В краен случай тя може да бъде преместена и в самия край на басейна, осигурявайки му олимпийските размери от 25х50 м.

Към него е предвидена специална подвижна платформа, която да го разделя на две части. Нейната функция ще е когато басейнът не се използва за състезания, той да може да се уползотворява за тренировъчни цели от малки и големи.

Залата изглежда впечатляващо и отвън, и отвътре. Тя е една от най-модерните в цялата страна и ще се използва от стотиците деца, трениращи плувни спортове в Бургас. Спортното съоръжение е сертифицирано и за висок клас европейски и световни състезания. 
Дори широкоъгълен обектив трудно се справя с обема на залата

Сградата е огромна. В центъра се намира плувният басейн а отстрани са всички седалки за зрителите – общо над 1000 на брой, като капацитетът на залата е за над 1500 души.


Трибуните събират не по-малко от 1200 души, има място и за правостоящиСпециални асансьори за инвалиди пък ще предоставят достъп до последните, най-високи етажи на трибуните. Те вече са монтирани и предстои пускането им в експлоатация като една от финалните фази на строежа.

Басейнът е направен в съответствие със всички олимпийски изисквания и ще може да се използва както за регионални, така и за международни състезания. Новият басейн ще даде мощен тласък на спорта както в Бургас, така и на национално ниво.

По всичко личи, че очакванията той да бъде открит на 6 декември – празникът на Бургас и Никулден, ще се окажат оправдани и съоръжението ще влезе в експлоатация още преди края на 2017 г.

В категории: Бургас


43
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
43.
Все още не открит.
04.04.2018 15:43:15
0
0
Днеска е 04 Април 2018, а басейна все още не е открит.
42.
Петър
23.11.2017 05:57:14
1
0
41-ви, "по проект" Общината не разполага със средства нужни за строежа, и експлоатацията на съоражението! Данъците са Обществени задължения, за нужди на Обществото! Или, тези които ще се плацикат вътре за колко години ще възвърнат инвестицията на данъкоплатците? Ако го разглеждаме, като инвестиция! Но, тя не е, и не може да се разглежда, защото инвестицията не е от плацикащи се, а от ниски данъци, и ниски заплати!!! В най-добрия град за живеене! Срам и позор.
41.
Защо не се спазва проекта???
18.11.2017 15:08:36
1
0
По проект трябваше да има кула с трамплини, подземен паркинг, футболно игрище и тенис кортове... Всичко това отпадна. Даже искаха да редуцират размерите на басейна. Добре поне, че с това не направиха компромис, както с всичко останало. Нали по проект трябваше да има и затревен декоративен пръстен около сградата...и той отпадна. Поредната жалка изцепка на общинарите. Защо премахнаха подземния паркинг? Къде ще паркират колите на 1500 души, дето се очаква да запълнят басейна? В МОЛ Галерия ли ще отидат (не че там има свободни места)? МОЛ-а е частен обект и ако съм на собствениците, ще забраня достъпа на коли от басейна. Или Общината си мисли, че хората ще идват с "Бургасбус", дето от "Новата транспиртна схема" насам за нищо не стават... и не става въпрос за хейт, а за реалности. Задавам реални въпроси и чакам реални отговори, но няма да има такива.
40.
Петър
17.11.2017 07:58:24
0
0
До 33 и 35, Обществените публични средства не са, и не могат да бъдат на разположение на някой тарикат, бил той Кмет, или престъпен Общински съвет, които фирми близки до съветниците, или направо са си техни, строят ненужни за Обществото скъпо струващи, и скъпо поддържащи струкстури! Които с мизерните си данъци не можете да издържате! Хайде след догодина по това време пак ще си приказваме!
39.
Бла бла
16.11.2017 16:07:13
3
0
Много е стар автопарка...айде застани на "Демокрация" "Ботева" или която искаш главна улица и преброй за 1 час колко коли за над 50 000 лв. ще минат с различни номера:)

Напускат за да ходят в София да работят като идиоти за 1-2000лв дето като си платиш квартира транспорт и другото и пак си колкото тука. Ама просто там вече се хванеш с някой набуташ се с кредит за апртамент и си до гроб в София не че е много им се стой там :) В чужбина също е много готино нали:) Да отидеш наготово някъде където хората са си го изградили и ти оп на готово и уредено:) С какво точно тез дето казват колко е смотано тука и неможе да се живее са по различни с другите икономически мигранти от Африка дето отиват там за съшото :)

Вместо да мрънкате тука що не се съберете 5000 човека пред общината да искате отчет на кмета да видите кво ще стане и как ще дръпнат назад. В Румъния хората свалиха правителството понеже 5 човека изгоряха в дискотека вие тука само ревете и бягате като ощипани :)

Освен това никой не ви е длъжен с нищо понеже сте завърпили нещо си. Света се променя хората се преклалифицират. Много хора си мислят в България че някой им е длъжен с нещо понеже си вложил 5 години в някакво си образование. Тук е срамно да си барман понеже нали аз съм завършил еди си кво как ще работя еди си кво ама като отидеш във великата чужбина работиш кво да е нали? В строителството плащат над 1000лв ама само турци работят щото нали аз съм голяма работа да работя кво да е. Ама в Германия или Англия не си голямата работа и се хващаш в строителството нали?

Сменте си чипа !
38.
ку ку
16.11.2017 15:42:40
1
0
ами то в Бургас верно работните места са на ниво "заводче" с блъскане по 10 часа дневно, в целия цивилизован свят да работиш в производствено предприятие е добре платена работа, с която можеш да подсигуриш добър стандарт на живот, ако погледнеш реално и в Бургас петте останали корпоративни предприятия са най-добри и желани за работа, защото са добре платени и точно защото не "блъскат" по 10 часа, а всичко им регламентирано с реални ТД
37.
хахахахаа
16.11.2017 15:37:07
1
0
1. По- хубаво си отвори очите, за да видиш, че автопарка в Бургас е над 10 годишен. За някой може и да е "нова" колата, ама втора употреба.

2. В Бургас има на година по 200 нови апартамента, което за 200 000 град е 0,1%. И да, за да си купиш ново строителство, трябва да го платиш на зелено. Инвеститорите са талкова мижави, че не влагат собствени средства в строежа.

3. Капани, заведения- 100-200 човека се плюнчат на едно кафе. Това не показва нищо. Показват празните търговски обекти, дето си сменят наемателите през няколко месеца, защото фалират и празните заведения вечер.

Не всички хора могат и стават да са предприемачи и инвеститори, за да работят за себе си. В един град, в който на година не се отварят поне едно 1000 нови работни места е обречен на гибел.

Всеки вижда празните апартаменти, които се множат с всяка изминала година по входовете и всеки умен и амбициозен младеж напуска Бургас, за да намери по-добро образование и след това не се връща тук, защото градът няма какво да му предложи за професионална реализация. Факт!
36.
Бла бла
16.11.2017 12:43:22
3
3
Никой не се маха пълно е с младежи навсякъде :) Като изляза навън не виждам само пенсионери. И като Бургас е толкоз смотан град за живеене и пари няма отгороворете на следното:

1- Защо всяка 5-та кола е нова? Все на хора на кмета и общината ли са тия коли?

2- Как все се мрънка че няма пари а новите строежи се разпродават още на зелено? Все руснаци и хора от общината пак?

3- Няма пари а онзи ден като беше 20 градуса в работен ден капаните и заведенията бяха пълни с хора в работоспособна възраст на ядене и пиене по обяд? Откъде пари - нали нямало?

Не съм фен на крадливия кмет ама града не е толкова зле колкото го изкарват всички.

Бихте ли отговорили хората дето мрънкат че нищо не се прави за бизнеса какъв инвеститор искат да им докарат в Бургас? Някой като Съдерланд - това ли ви е мечтата да сте обслужващ персонал? Или заводче - да блъскате по 10 часа едно и съшо ?
35.
До 33 от Бургазлия курназлия
16.11.2017 12:27:49
6
1
Напълно те подкрепям,за жалост развитието на града изпреварва провинциалния манталитет на много от хоратс обитаващи Бургас.Нарочно не ги посочвам като Бургазлии,защото това е въпрос на усещане и щипка местен шовинизъм.
34.
до 33
16.11.2017 12:03:46
2
2
бургазлии точно това правят, махат се от тук и то най-вече всеки умен и амбициозен младеж след 18 години заминава и не се връща в родния Бургас
33.
Сооа
16.11.2017 08:35:24
10
4
Каквото и да се направи ново и хубаво в тая скапана държава-Бай Ганьо все ще е недоволен.Парадокс си остава въпроса,защо се оплаквате и вайкате а в същото време сте се забили да живеете и отглеждате децата си на място без развитие,при условие,че имате избор в тоя единнствен живот да сте на някое друго по развито и да спрете да се оплаквате ами да се хващате да бачкате...Тъп народ оправия няма!
32.
Петър
16.11.2017 08:08:23
3
2
Кажете на собствените си граждани, колко е издръжката на съоражението? Кой ще плаща? Баба и дядо с мизерните си пенсии? Или пък, младежта, която не работи, или пък работи за МРЗ?
31.
Желева
15.11.2017 23:45:25
2
3
Съоръжението е чудесно. Поздравления за жителите на Бургас!
Възможно ли е да се ползва и платформа, която да намаля дълбочината за да могат деца на предучилищна възраст да се учат да плуват, както е в другите европейски страни?
30.
До 46
15.11.2017 19:54:49
6
1
И значи,в този паралелен свят,в който живееш има град с име Бургас?
29.
глупак
15.11.2017 19:52:08
3
0
Спуквам се от работа от сутрин до вечер ,а уж работя за себе си като имам собствена фирма , а пък като се обърна все нищо ,
28.
в
15.11.2017 14:20:27
3
6
Половината тука не знаят, защото са били бебета или сперми, ама предния кмет, беше Йоан Костадинов. За същите пари/ милиони и милиони/ направи 2 градинки и 3 чешми.
27.
въй
15.11.2017 12:41:28
10
1
Аз не мога да разбера, защо са на Бургас две зали с олимпийски размери- едната в Изгрев, другата в Славейков? А какво правим със старите зали- Младост и в Зорница? Не беше ли по-удачно и в двата комплекса да се построят зали за масов спорт, които да могат да се самоиздържат?
26.
я
15.11.2017 12:37:23
9
0
В Бургас има нужди от зали и терени за масов спорт, а не от олимпийски спортни зали, които няма да могат да се издържат.
25.
стига веее
15.11.2017 08:28:36
8
9
Ей нямате угодия, като няма басейн - що няма, като има басейн -що го имало?
24.
Този
15.11.2017 08:22:45
12
4
Я!На какъв диспОт съм сложил началото азе! Сега, малко сурова информация за тези дребни душички дето кат " Матросов" бранят БЕжуто!
Кредит 15 мил. на баланса на общината! Кредитът е по програма Jessica, демек ако питате общината- без пари се дават тез пари! Та да продължим - една трета от кредита бил ниско лихвен, а другите две трети от търговска банка по пазарни нива! И започваме с въпросите: Какво e финансовото състояние на общината, да се натовари с още 15 мил дълг, защото е ясно,че проекта е икономически нецелесъобразен- за многознайковците 15 мил хвърлени на вятъра, които ще бъдат плащани от всички нас? Дали тези 15 мил не биха могли по-добре да се разходват, така че хем да имат социален характер, така и да не тежат на баланса на общината?
Най-общо казано, тУй бЕжу , е тотално неизгоден проект за общината! Ефекта от него, ще са нови 15 мил дълг на гърба на данъкоплатеца, без кой знае колко видим социален ефект!
За всички многознайковци под мен и тези над мен: Ако не разбирате това, което ви написах, мога да ви го напиша още веднъж по-бавничко, та да вземе да влезе нещо в главите ви!
23.
НеНаСелянията!!!
15.11.2017 03:19:53
5
4
Тъпунгерите от село дето плюят да отидат в настоящите басейни в Меден Рудник и във Френската - почти винаги са препълнени. Хората спортуват драги, а плуването е един от най-хармонично натоварващи тялото спортове. Детските групи са запълнени и неведнъж съм чувал треньори да отказват да приемат нови деца поради липса на места. Така че не обръщайте внимание на селяците-русофили, за тях спорт е да варят ракия и да пасат кокошки. Радвайте се на новата ни придобивка и да си пожелаем още повече деца да могат да практикуват водни спортове.
22.
Мичмана
14.11.2017 23:51:23
4
1
Ямболски хърби, да не съм ви видял горливите муцуни в БиЖуТу. Ша ва мачкам и ша ва фърлям по трима. Хаарби.
21.
До 33-ти
14.11.2017 23:24:02
10
2
Ти сериозно ли вярваш, че някой друг в Европа ще плати сметката и гражданите на Бургас няма да дават нищо? Сериозно, толкова ли си тъп?
20.
До 32-ри
14.11.2017 23:16:44
5
9
Тъпанар ,комплекса се строи по евро проект и няма нищо общо с местни данъци и такси , ама ти нали си професор пиши си по 130 реда безмислени нещастник !
19.
До 28-ми
14.11.2017 23:11:44
12
3
Льольо, този комплекс се строи с парите на бургазлии (по-точно парите, които ще връщат с лихвите бургазлии) и е нормално да се гледат на първо място интересите на гражданите. Ами ако се окаже, че с дадените пари е можело да се изградят басейни с олимпийски размери във всички бургаски училища? Това добре ли ще е или зле за децата плувци? И няма ли така всички бургаски деца да са плувци? Обясни каква е идеята на този строеж! Всеки един проект трябва да има някаква цел, нужда, която да задоволява. Определено не е за масов спорт, както написах, с тези пари можеха да се направят басейни за всички бургаски ученици и далеч по-близо до дома им. Пък и смятам, даже ти не мислиш, че могат няколко хиляди деца да плуват на едно място. Ако пък ще е за професионален спорт, нека видим какво е нивото му в Бургас, какъв е интереса на обществеността, успехите на национално и международно ниво, финансовата част, прогнозни приходи, икономическият интерес и очакваните резултати! Ако е само за провеждане на мероприятия, нека се каже - европейско, световно първенство, комерсиални състезания, какво точно ще се цели? Какви ще са ползите за града и какво ще получи Бургас, срещу този заем? Хубаво е да се строи нещо ново, но когато се строи с нашите пари, а е трудно да се видят ползите, освен радостта от новото, тогава въпросите са логични и на място, а вместо да се дават квалификации кой е хейтър и кой мишка, хубаво е да има отговори.
18.
do 19
14.11.2017 21:57:12
8
9
Това да не ти е плаж ве олююю. Масовия Бургазлия вика.Ти наясно ли си, че допреди 1-2 години всички деца плувци се блъскаха в басейна на Младежкия? Айде транспортната схема ви пречи, автобусите и те, ама басейна какво ви пречи ? Тоя пък другия препаратите взел да бори.Да е*а в**а м**А селска хейтърска утрепана.
17.
Ирена
14.11.2017 20:12:35
15
9
Горките, злобни и комплексирани некадърници само могат да лющят ракийката и да избиват комплексите си пред малките си клавиатурки. Айде- стойте си в собствения сос и да не сте стъпили другаде. Страхотен басейн! Красота!
16.
mizantrop
14.11.2017 20:12:33
12
12
За всички е ясно защо го строи Гепи Груп! Защото създателя на Боко Тъпото Валката Златния е собственик на Гепи Груп! За всички вече е ясно, защо отоплението на водата е неефективно и е на течни горива! Защото мафията на общиничката ни е обсебена от схемите на задкулисието! За всички е ясно, че отоплението на басейна можеше да стане от ТЕЦ-а ни! Бързо евтино и надеждно! За всички е ясно, че общинската мафия на града Бургас, работи срещу интересите на гражданите на града! Типичната мафиотска схема - отнемане на права и свободи - налагане на рекет и глоби! С този мафиот кмет града е обречен! Обречен на фалит и разграбване и разруха! Разруха на осраното саниране! Трябва да се искат оставките на всички мафиоти от мафията на общинския съвет и мафията на общината! Съд и дълги години затвор! Бургазлии?? СПИТЕ ЛИ?
15.
Kaloyan
14.11.2017 20:07:16
10
8
Страхотно! Уникален басейн, красота! Браво, кмете!
14.
zaplata.bg
14.11.2017 19:50:53
8
6
Кмета Слънце трябва ежедневно да посещава басейна със своята слънчева осанка да вдига градуса в залата .Другия вариант е 1седмично да се конфискува контрабанден газьол и нафта и да са подарява безвъзмездно на басейна за отопление или виден варненски аптекарски бос търгуващ с ЕФТИНИ горива да стани попечител спонсор на това високо разходно и неефективно спортно съоръжение за да се подържа оптимална температура на водатъ
13.
Бургас
14.11.2017 19:48:43
19
4
Навремето взимахме една топка и отивахме на което си искаме игрище, трябваше само да няма други играещи преди нас. Сега уж се изгражда спортна база, а всичко стои заключено и ако някой иска да поиграе с детето си половин час, трябва да приготви 5 лв. и да се съобразява с работното време. Условия за спорт ли създаваме, господа общинари или търговията над всичко? Щото и търговията толкова върви, всички проекти са губещи. Поне да бяха достъпни и да служат за нещо!
12.
Богомилова
14.11.2017 19:36:12
14
6
Поредния скъп проект, който уж трябва да развива спорта в града, но подобно на всички игрища ще стои заключен, Общината ще иска сериозен наем и на практика за масовия бургазлия съоръжението ще бъде недостъпно. Евентуално някой плувен клуб (с общинската субсидия), републиканско първенство за деца и през другото време ще е паметник на помпозно скъпите проект, които не се използват от гражданите, а от много тесен кръг хора. В очакване сме и на спортната зала за лека атлетика за 35 млн, но и там защо ли не си представям деца да бягат ежедневно и да увреждат ултра скъпата писта. Никой няма да ги пусне да тренират, а и една тренировка би трябвало да излиза към 10 000 лева, така че за концерти на Пайнер и Веселин Маринов ще се ползва основно.
11.
Осведомен
14.11.2017 19:14:15
13
10
При новите цени на водата, едно запълване излиза около 3 500 лв. Отделно за притопляне още 1000-1500лв. Помпи, препарати за почистване и т.н.ами 7-8 000 на седмица. Бълха го ухапала бургазлията дето дори не знае къде е басейна!
10.
Dr.GT2
14.11.2017 18:37:10
5
1
Хубав е! :) А осветление има ли? :D
9.
нмк
14.11.2017 18:19:00
12
4
Супер е новата база.От старата имам страхотни спомени от ученическите си години с приятелите ми,но условията бяха отврат-водата ставаше на тиня,понякога имаше счупени стъкла посред зима,топла вода се пускаше за по 5 минути,само сешоарите биваха....тъй че не хейтвайте
8.
Арго
14.11.2017 17:51:42
27
10
Само мазни хейтърски коментари ейй..на единия не му харесвало, другия по компетентен от строителите- не трябвало така, а така! Третия икономист се оказа да знаел колко пари от къде за къде и как... Всъщност четем коментари на простолюдието, което себе си не може да оправи , но знае всичко за всеки и въобще как стават нещата. Айде продължавайте си така. И децата си така възпитавайте и очаквайте някакъв плюс в живота.
7.
Проблем
14.11.2017 16:40:30
25
4
Не съм хейтър но ми се струва, че при толкова много пари може се да се помисли и за по- дълбок басейн с кули за водни скокове. Нито един от басейните в Бургас не разполага с подобно съоръжение, а това все пак е олимпийски спорт. Надали щеше да е толкова трудно и скъпо да се направят 1-2 кули с трамплини
6.
Fine Living
14.11.2017 16:32:45
14
12
С температура на водата 14 градуса носете си НЕОПРЕН 5mm с БОНЕ иначе хипотермията и грипа вие в кърпа вързана иначе е хубав ма е скъп
5.
Ба
14.11.2017 16:29:20
10
18
Отвън си е супер грозен. Да не забравяме че за да е сертифициран трябва да има и помощни басейни за разплуване. Май и футболно игрище щеше да има ама няма. Дано има ефект щото с басейна на Флората се получи много добре
4.
Местен чи
14.11.2017 16:08:59
22
8
Браво,страхотен е !
3.
one
14.11.2017 16:00:40
16
17
Kмете,открий редовна жп линия до СССР,да си хващат влака за степите русофилите,че ми омръзна да ги чета. Очевидно много народ иска да живее в комунизъм и мизерия!
2.
5445
14.11.2017 15:32:52
26
19
За сетен път се убеждавам,че бай Ганьо е жив,четейки хейтърите.
1.
Този
14.11.2017 15:26:11
28
25
Бижу, бижу за 15 мил, на които лихви ще се плащат, колко да е бЕжу?:)
Иначе " Цялата всичката Мара втасала" ние вземаме кредит на гърба на данъкоплатците, който кредит няма никаква добавена стойност, демек за непросветените ползи,било то и социални , които носи са много, много далеч от инвестициите!


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ) Резил! Нагъл мъж краде от кола на метри от Община Несебър (СНИМКИ, ВИДЕО) Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО)
Предколедна изцепка: Бургазлия с Опел седна зад волана без книжка и нафиркан, но сгреши жестоко
Предколедна изцепка: Бургазлия с Опел седна зад волана без книжка и нафиркан, но сгреши жестоко Мъжът се качил на колата си след сериозен запой и решил да покара квартално, бързо бил сгащен от полицаи


Всичко в категорията
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Адвокатът му и прокуратурата сключиха споразумение, кримигероят се отърва от решетките
Всичко в категорията
Единодушно: Избраха Асен Радев за шеф на Районен съд-Бургас като „правилен“ и „мислещ човек“ със самообладание Зърнен бос отива на съд за присвояване на стока за 2,5 млн. лева Варненци излизат на шествие заради леката присъда на убиеца на балетиста Мартин Чикалов Апелативният съд остави Баневи в ареста Върховният съд похвали Бургаската съдебна палата за образователните инициативи Александър Ваклин: Иванчева ме рекетираше, изтеклите разговори отразяват случилото се (ВИДЕО) Бомба във Флагман.бг: Съдия Дарина Йорданова оттегли документите си за председател на Районния съд в Бургас Апелативният спецсъд решава дали да остави Баневи за постоянно в ареста Проф. Проданов: Не сравнявайте местата за лишаване от свобода с домашния уют! (ВИДЕО) Прокуратурата обвини Румен Овчаров в тежко престъпление! Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно
„Булгаргаз” поиска запориране на сметките на ТЕЦ  Бургас, Плевен и Враца
„Булгаргаз” поиска запориране на сметките на ТЕЦ Бургас, Плевен и Враца Подаването на газ към въпросните топлофикации няма да бъде спряно въпреки натрупаните задължения, заяви изпълнителният директор на дружеството Николай Павлов
Всичко в категорията
Нов Коледен подарък за бургазлии - разказът "Изкупление" , насладете му се
Нов Коледен подарък за бургазлии - разказът "Изкупление" , насладете му се Споделете го с близки, приятели и колеги. Творбата е изключително интересна и затрогваща

Всичко в категорията
Родители недоволни: Защо бавят резултатите от Коледното математическо състезание? Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града “Големи автори за малки библиотеки” стигна до София, бургазлии могат да я подкрепят на няколко места в града Концерт-спектакъл „Зимна приказка“ представя зимните обредни празници в Странджа Най-малките музиканти на Бургас с концерт в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", вижте кога Ученици съдят Руската гимназия, наказали ги за фалшиви медицински бележки НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”: От Шуберт до Сен Санс ще звучат на традиционния концерт в сряда Най-старият университет в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на стотици абсолвенти (СНИМКИ) В Бургас всеки панаир е обявен за фестивал, но кои са истинските събития, променящи града ИТ гимназия в жк "Меден рудник" и Стопанската камара подписаха меморандум за сътрудничество Димитър Николов за 8 декември: Студенти, вие сте надежда за по-доброто бъдеще на Бургас
Бебе с шест пръста на всеки крайник оперирано успешно в УМБАЛ „Дева Мария“
Бебе с шест пръста на всеки крайник оперирано успешно в УМБАЛ „Дева Мария“ Родители от цяла България намират решение на ортопедичните проблеми на децата си в Бургас
Всичко в категорията
Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара! Здравната каса е събирателен образ на отвратителното в държавата 58-годишен мъж живее в палатка, дъщеря му го оставила на улицата Художник помага на дете от Бургас да победи рака Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне
Джей Ло: Спрях да виня другите за провала на връзките си
Джей Ло: Спрях да виня другите за провала на връзките си Певицата разкри защо връзките й се провалят... досега
Всичко в категорията
Радина и Деян Донков вдигат сватба през лятото, мислят за второ дете Бургас посреща Христо Стоичков, Златната топка и биографията му на 16 декември Предсмъртното писмо на Банева: Влачиш се с любовницата си Евгения, а аз и детето ти горчиво страдаме Пълна простотия! Снаха на Диневи и хип-хоп певица карат с 262 км. в час по магистрала Тракия Благой Георгиев посягал на бившите си жени! Христина и Есмер били най-потърпевши Дженифър Анистън: Саботират възраждането на "Приятели" Благо ще полудее! Ето кой е откривателят на Златка - известен сводник Победителката от Бургас и морето Симона Загорова се ошишка Фен попиля Преслава след опит да се прави на мъдра: Защо не се намеси срещу медиите, когато те наричаха „любовницата на Коко Динев“?! Грахич окраде турска певица! Новият й клип тотален копи-пейст! Андреа пак го направи, но този път се включи и Николета! (СНИМКА 18+)
Появиха се плашещи пророчества на Нострадамус за 2019 година (ВИДЕО)
Появиха се плашещи пророчества на Нострадамус за 2019 година (ВИДЕО) Според него 2019 ще бъде година на финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели
Всичко в категорията
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Всеки ден идваше линейка със сестра, която поставяше болкоуспокояващ серум, лечението бе безплатно
Всичко в категорията
Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър Стачка през социализма? Спомени от соца: През 1985 г. моряци от Бургас донасят вируса на СПИН в България Само във Флагман.бг: "Партизански завет" вграден в архитектурното бижу на морсикя бул. „Алеко Богориди“ (СНИМКИ) Екскурзовод в Слънчев бряг осъден на две години затвор за клевети срещу държавата и народната власт Спомени от соца: За уличните графити в края на 80-те Какво се случи на 10 ноември 1989 г. Ако знаят какви забрани и абсурди имаше по времето на социализма, младите направо няма да повярват
Владимир Кличко се завръща на ринга, иска реванш с Антъни Джошуа
Владимир Кличко се завръща на ринга, иска реванш с Антъни Джошуа Промоутърът Еди Хърн назова имената на евентуалните съперници на британския хегемон в тежката категория
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Камено
Вдигнаха цените на живите елхи, бургазлии плащат до 50 лв. за коледно дръвче (СНИМКИ) Авиомузей Бургас ще открие свой членски клуб през 2019-та Единодушно: Избраха Асен Радев за шеф на Районен съд-Бургас като „правилен“ и „мислещ човек“ със самообладание В призив до Флагман: Дайте образа на вандала, който надраска пешеходен надлез в Бургас Духовият оркестър изнася коледен концерт в НХК Хитовият club Famous надмина очакванията, пръска се по шевовете и през седмицата Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града 183 подаръка закупиха благодетели за кампанията "Подари от сърце" в Бургас Извънредно! Гей-бордовете в Бургас премахнати, фирмата доброволно ги свалила Преизбраха Павлин Ковачев от ОДМВР-Бургас на важен пост в Международната полицейска асоциация Ето кой стои зад НПО-то, монтирало скандалните гей-бордове в Бургас. Незаконни ли са?
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Адвокатът му и прокуратурата сключиха споразумение, кримигероят се отърва от решетките
Всичко в категорията
Екшън в жк "Меден рудник"! Трима непълнолетни задигнаха Пежо от паркинг Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник” С голям фолклорен концерт и рибен курбан жк "Меден рудник" посрещна Никулден European Air Quality Index: За последните 24 часа най-чист е въздухът във Враца и ж.к."Меден рудник" Циганска банда тараши серия от кафемашини в „Меден рудник“, но последният им удар ги прати директно да търкат нара Зрелищна акция в жк „Меден рудник“! Ченгета събориха Асен по очи и му сложиха белезниците Опасна банда е закопчана при зрелищната спецакция в жк „Меден рудник“ Разбиха зоната за кучета в ж.к.Меден рудник, заляха я с моторно масло. Съветници искат монтирането на камери Три коли се нанизаха във верижна катастрофа край жк "Меден рудник” Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис
Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист!
Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист! Награждаването ще се състои на 21 декември в залата на ОбС-Айтос
Всичко в категорията
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба Качето май ще се размине само с условна присъда след ареста си с кокаин Заковаха Данчо Качето с кокаин, грозят го до 8 години затвор Паника сред жителите на Съдиево, спряха да източват язовира им Брутално! Циганин нахлу в дома на дядо в Айтос, удари го с пръчка и заплаши, че ще го убие, ако не му даде 40 лв. Абсурд: Семейство от Айтос живее три месеца без вода, багер им прекъснал водоподаването (ВИДЕО) Айтос ремонтира бюджета си за нови улици и тротоари Мащабни ремонти в Айтос: Сменят водопроводните мрежи преди реконструкцията на важни улици Внимание, айтозлии! Автобусите за и от Бургас с нов маршрут заради ремонтите Айтос вече има си "Голямото сърце", пълнят го с капачки за реанимобил Ученици от Бургас и Айтос залесиха близо 300 фиданки в парк "Славеева река"
Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост Бургаски топ-кардиолог откри кабинет в Карнобат БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет Загиналият при пожара в карнобатското село Сигмен бил клошар Организират благотворителен кулинарен базар тази събота в Карнобат Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО)
„Артиум“ в Несебър стана „Сграда на годината 2018” Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Кметът на Несебър подкрепи нова благотворителна инициатива Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати Мъж от Свети Влас се бори за живот, след като газова бутилка избухна в дома му Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Второкласници от Равда участваха в „Големия лов на растения” След проверка в Несебър: ВСС образува дисциплинарка срещу млада прокурорка от Бургас Пенсионерският клуб в Равда добави още една година от създаването си Деца от Несебър опознаха родния си град, дали не са бъдещи гидове Кметът Николай Димитров посети клубовете на хората с увреждния в Несебър и Обзор
Биг Брадър в Созопол: Ще ловят престъпниците със супермодерна система за видеонаблюдение
Биг Брадър в Созопол: Ще ловят престъпниците със супермодерна система за видеонаблюдение Във всички населени места на територията на общината ще бъдат монтирани камери

Всичко в категорията
Благотворителни коледни базари в Созопол и Черноморец, даряват средствата с кауза Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето Инициативата „Голямото сърце“ в Созопол даде начало на Коледните празници Ангелина Недин реди юбилейна изложба в Созопол Созопол отваря "Голямото си сърце" и грейва празнично Заради застудяването горивото в потъналия „Мопанг” се сгъстило, не можем да източим останалото в резервоара Опасна сграда в Созопол се руши, общината чака разрешение да я събори (ВИДЕО) Кап. Живко Петров: Имаше риск за замърсяване не само на Созопол, но и на цялото Южно Черноморие (ВИДЕО) Една година след трагичната смърт на 16-годишния Костадин Апелативният съд потвърди присъдата му Нафирканият Стоян от с. Росен не спря на стоп-палка, но ето какво му се случи Туристическа карта на община Созопол грабна първото място в национален конкурс
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец В останалата част на област Бургас обстановката е спокойна, пътищата са проходими при зимни условия

Всичко в категорията
Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент?
Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм Вижте как кметът Димитър Германов поздрави жителите на Приморско за Никулден Приморско почете покровителя на рибарите и моряците. Тази вечер ще грейне в очакване на Коледа Кървава драма в Китен: Двама се клаха след лют скандал Празнични изненади на Никулден в община Приморско, вижте богатата програма Екшън! Среднощна акция срещу дилъри в Бургаско, изкараха двама от БМВ Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Жителите на Приморско пред БСП: Лишени сме дори от най-необходимата спешна помощ 64-годишен пияндурник се нафирка до козирката и седна зад волана Приморско влиза в годишните награди за туризъм, ето как да подкрепите общината
Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина
Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина По време на масираната проверка бяха конфискувани трактор, два велосипеда, две резачки, няколко брадви и бяха съставени над 15 акта
Всичко в категорията
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щом законодателят е преценил, това застрашава националната сигурност, смята вътрешният министър
Всичко в категорията
Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство
Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна
Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна С много заряд, настроение и емоции каменци отбелязаха старта на Коледно-новогодишните празници
Всичко в категорията
Община Камено със специална презентация в Словения по проект „Малките общини срещу евроскептицизма“ Заблуден мъж от с. Равнец попадна в лапите на Йорданка, измъкнала му 1120 лева Проблем! Водата в селата Трояново и Константиново негодна за пиене, ВиК и тази година не си мръдна пръста Инвестират 1,2 млн.лв. за възстановяването на замъка в крепостта „Русокастро” Безсънна нощ за хората в Ливада (ВИДЕО) Бандитите Йордан и Петър обрали имот в Камено, опитали да скрият следите с палеж Областният управител Вълчо Чолаков вкара тежки машини да почистват деретата в Община Камено За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат?
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Жената тъкмо слизала от колата си, когато възрастната шофьорка я блъснала
Всичко в категорията
Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден
Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология Интервю Всички интервюта Д-р Майя МИЛЕВА, новото попълнение в екипа на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Oт ноември Д-р Милева е част от екипа на отделението по медицинска онкология на университетска болница „Дева Мария“
Глас отвътре Всички Ангел ДЖАМБАЗКИ, евродепутат Ангел ДЖАМБАЗКИ Интеграцията невъзможна. Необходима е ампутация Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за ценностите и хората на Стария континент Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 15.12.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Трябва да сте по-внимателни при сключване на договори и споразумения. Звездите в този ден ще са по-щедри към дамите, които се занимават с наука или с финанси. Времето е подходящо за купуване на нови дрехи, както и подреждане на дома. Възможни са проблеми със стомаха. Ще ви върви във всякакви дела. Може да пътувате, да преговаряте и да се забавлявате. Споразуменията ще са ползотворни, а околните – очаровани. Възможни са обаче здравословни проблеми. Мъжете с хронични заболявания да се пазят! В тези дни са възможни повече неприятности и конфликти. Не трябва да проявявате наивност, защото има опасност да загубите доста пари. Възможни са и любовни разочарования. Добре е да обърнете повече внимание на децата, за да не тръгнат по лош път! Полезно е в този ден да избягвате конфронтации с висшестоящи личности, защото ще се натоварите емоционално, а и има риск след спора да се увеличат задълженията ви. Добре е да носите тоалети със сребрист цвят. Това спомага за емоционално равновесие. Успех ще имате с всички дейности, свързани с обмен на информация или пътуване. Ще си спестите споровете и тревогите, ако приемате хората такива, каквито са и не се опитвате да ги поучавате или променяте. Днес не бива да прекалявате нито с флирта, нито с алкохола. Изненадайте близките си, като се постараете да внесете повече уют в дома си! Може да създадете по-приятна атмосфера за тях. Дава ви се шанс да намерите и нови източници на доходи. Възможни са здравословни проблеми. Обърнете внимание на бронхите! Бъдете дисциплинирани, но избягвайте излишната строгост в отношенията си с околните! Спестете си критиките и разправиите с началниците, като се извините, дори и да не се чувствате виновен! С нежни слова лесно ще намерите пътя към сърцето на хората, които харесвате. Това е благодатно време както за научни изследвания, така и за работа с енергии. Дори и да не сте екстрасенс, или Рейки канал, може да почувствате мощния енергиен поток. Дава ви се шанс да се освободите от здравословен проблем, ако промените навиците си и станете по-отговорни. Работата със словото и търговията в този ден ще ви върви. Следобед може да се изнервите, но ако контролирате емоциите, ще може да се справите със служебните си задължения. Добре е да отделите и време за спорт. Може да се освободите от стреса с подходящи дихателни упражнения. Може да разчитате повече на интуицията си. Дори и да нямате достъп до т.нар. Акашови записи, в този ден може да получите важна информация, която ще се окаже много полезна за вас. Обърнете внимание на сънищата си и се вслушайте в съветите на хората, които срещате уж случайно! Постарайте се да си изпълните важните ангажименти до обяд, а след това може да се занимавате само с неща, за които не се изисква да влагате старания! По-добре не планирайте срещи или преговори, от които зависи бъдещето ви! Уязвими са горните дихателни органи. Времето е чудесно за обучение. Представителите на този зодиакален знак, които се занимават с научна дейност, ще се чувстват прекрасно и може да постигнат голям успех. Денят е подходящ за организиране на пътуване, за запознанства и за изучаване на чужд език.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип