Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)


Вижте най-новото бижу на Бургас – плувният басейн в жк „Славейков“ (СНИМКИ)
Новото съоръжение за воден спорт е внушително, вижте кога ще отвори врати официално
13 Ноември 2017, Понеделник
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимки: Авторът

Той е с олимпийски размери – 25х50 м. и е дълбок 3 метраНай-новото бижу на Бургас – спортният комплекс в жк „Славейков“, който ще разполага със закрит плувнен басейн с олимпийски размери, е почти завършено, показа проверка на Флагман.БГ.

Закритата част на съоръжението отдавна бе издигната и в момента там се извършват само довършителни дейности. Успоредно с това се работи и по довеждащата инфраструктура към комплекс.

Плувният басейн, който е с размери 25х50х3 метра вече дори е запълнен и експерти следят дали системата за пречистване на водата работи изправно, установи днес наш екип.


Тази платформа (с блокчетата, б.а.) разделя басейна на две части ако е необходимо


С помощта на този рул разделителната платформа се намества на съответното място. В краен случай тя може да бъде преместена и в самия край на басейна, осигурявайки му олимпийските размери от 25х50 м.

Към него е предвидена специална подвижна платформа, която да го разделя на две части. Нейната функция ще е когато басейнът не се използва за състезания, той да може да се уползотворява за тренировъчни цели от малки и големи.

Залата изглежда впечатляващо и отвън, и отвътре. Тя е една от най-модерните в цялата страна и ще се използва от стотиците деца, трениращи плувни спортове в Бургас. Спортното съоръжение е сертифицирано и за висок клас европейски и световни състезания. 
Дори широкоъгълен обектив трудно се справя с обема на залата

Сградата е огромна. В центъра се намира плувният басейн а отстрани са всички седалки за зрителите – общо над 1000 на брой, като капацитетът на залата е за над 1500 души.


Трибуните събират не по-малко от 1200 души, има място и за правостоящиСпециални асансьори за инвалиди пък ще предоставят достъп до последните, най-високи етажи на трибуните. Те вече са монтирани и предстои пускането им в експлоатация като една от финалните фази на строежа.

Басейнът е направен в съответствие със всички олимпийски изисквания и ще може да се използва както за регионални, така и за международни състезания. Новият басейн ще даде мощен тласък на спорта както в Бургас, така и на национално ниво.

По всичко личи, че очакванията той да бъде открит на 6 декември – празникът на Бургас и Никулден, ще се окажат оправдани и съоръжението ще влезе в експлоатация още преди края на 2017 г.

В категории: Бургас


43
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
43.
Все още не открит.
04.04.2018 15:43:15
0
0
Днеска е 04 Април 2018, а басейна все още не е открит.
42.
Петър
23.11.2017 05:57:14
1
0
41-ви, "по проект" Общината не разполага със средства нужни за строежа, и експлоатацията на съоражението! Данъците са Обществени задължения, за нужди на Обществото! Или, тези които ще се плацикат вътре за колко години ще възвърнат инвестицията на данъкоплатците? Ако го разглеждаме, като инвестиция! Но, тя не е, и не може да се разглежда, защото инвестицията не е от плацикащи се, а от ниски данъци, и ниски заплати!!! В най-добрия град за живеене! Срам и позор.
41.
Защо не се спазва проекта???
18.11.2017 15:08:36
1
0
По проект трябваше да има кула с трамплини, подземен паркинг, футболно игрище и тенис кортове... Всичко това отпадна. Даже искаха да редуцират размерите на басейна. Добре поне, че с това не направиха компромис, както с всичко останало. Нали по проект трябваше да има и затревен декоративен пръстен около сградата...и той отпадна. Поредната жалка изцепка на общинарите. Защо премахнаха подземния паркинг? Къде ще паркират колите на 1500 души, дето се очаква да запълнят басейна? В МОЛ Галерия ли ще отидат (не че там има свободни места)? МОЛ-а е частен обект и ако съм на собствениците, ще забраня достъпа на коли от басейна. Или Общината си мисли, че хората ще идват с "Бургасбус", дето от "Новата транспиртна схема" насам за нищо не стават... и не става въпрос за хейт, а за реалности. Задавам реални въпроси и чакам реални отговори, но няма да има такива.
40.
Петър
17.11.2017 07:58:24
0
0
До 33 и 35, Обществените публични средства не са, и не могат да бъдат на разположение на някой тарикат, бил той Кмет, или престъпен Общински съвет, които фирми близки до съветниците, или направо са си техни, строят ненужни за Обществото скъпо струващи, и скъпо поддържащи струкстури! Които с мизерните си данъци не можете да издържате! Хайде след догодина по това време пак ще си приказваме!
39.
Бла бла
16.11.2017 16:07:13
3
0
Много е стар автопарка...айде застани на "Демокрация" "Ботева" или която искаш главна улица и преброй за 1 час колко коли за над 50 000 лв. ще минат с различни номера:)

Напускат за да ходят в София да работят като идиоти за 1-2000лв дето като си платиш квартира транспорт и другото и пак си колкото тука. Ама просто там вече се хванеш с някой набуташ се с кредит за апртамент и си до гроб в София не че е много им се стой там :) В чужбина също е много готино нали:) Да отидеш наготово някъде където хората са си го изградили и ти оп на готово и уредено:) С какво точно тез дето казват колко е смотано тука и неможе да се живее са по различни с другите икономически мигранти от Африка дето отиват там за съшото :)

Вместо да мрънкате тука що не се съберете 5000 човека пред общината да искате отчет на кмета да видите кво ще стане и как ще дръпнат назад. В Румъния хората свалиха правителството понеже 5 човека изгоряха в дискотека вие тука само ревете и бягате като ощипани :)

Освен това никой не ви е длъжен с нищо понеже сте завърпили нещо си. Света се променя хората се преклалифицират. Много хора си мислят в България че някой им е длъжен с нещо понеже си вложил 5 години в някакво си образование. Тук е срамно да си барман понеже нали аз съм завършил еди си кво как ще работя еди си кво ама като отидеш във великата чужбина работиш кво да е нали? В строителството плащат над 1000лв ама само турци работят щото нали аз съм голяма работа да работя кво да е. Ама в Германия или Англия не си голямата работа и се хващаш в строителството нали?

Сменте си чипа !
38.
ку ку
16.11.2017 15:42:40
1
0
ами то в Бургас верно работните места са на ниво "заводче" с блъскане по 10 часа дневно, в целия цивилизован свят да работиш в производствено предприятие е добре платена работа, с която можеш да подсигуриш добър стандарт на живот, ако погледнеш реално и в Бургас петте останали корпоративни предприятия са най-добри и желани за работа, защото са добре платени и точно защото не "блъскат" по 10 часа, а всичко им регламентирано с реални ТД
37.
хахахахаа
16.11.2017 15:37:07
1
0
1. По- хубаво си отвори очите, за да видиш, че автопарка в Бургас е над 10 годишен. За някой може и да е "нова" колата, ама втора употреба.

2. В Бургас има на година по 200 нови апартамента, което за 200 000 град е 0,1%. И да, за да си купиш ново строителство, трябва да го платиш на зелено. Инвеститорите са талкова мижави, че не влагат собствени средства в строежа.

3. Капани, заведения- 100-200 човека се плюнчат на едно кафе. Това не показва нищо. Показват празните търговски обекти, дето си сменят наемателите през няколко месеца, защото фалират и празните заведения вечер.

Не всички хора могат и стават да са предприемачи и инвеститори, за да работят за себе си. В един град, в който на година не се отварят поне едно 1000 нови работни места е обречен на гибел.

Всеки вижда празните апартаменти, които се множат с всяка изминала година по входовете и всеки умен и амбициозен младеж напуска Бургас, за да намери по-добро образование и след това не се връща тук, защото градът няма какво да му предложи за професионална реализация. Факт!
36.
Бла бла
16.11.2017 12:43:22
3
3
Никой не се маха пълно е с младежи навсякъде :) Като изляза навън не виждам само пенсионери. И като Бургас е толкоз смотан град за живеене и пари няма отгороворете на следното:

1- Защо всяка 5-та кола е нова? Все на хора на кмета и общината ли са тия коли?

2- Как все се мрънка че няма пари а новите строежи се разпродават още на зелено? Все руснаци и хора от общината пак?

3- Няма пари а онзи ден като беше 20 градуса в работен ден капаните и заведенията бяха пълни с хора в работоспособна възраст на ядене и пиене по обяд? Откъде пари - нали нямало?

Не съм фен на крадливия кмет ама града не е толкова зле колкото го изкарват всички.

Бихте ли отговорили хората дето мрънкат че нищо не се прави за бизнеса какъв инвеститор искат да им докарат в Бургас? Някой като Съдерланд - това ли ви е мечтата да сте обслужващ персонал? Или заводче - да блъскате по 10 часа едно и съшо ?
35.
До 33 от Бургазлия курназлия
16.11.2017 12:27:49
6
1
Напълно те подкрепям,за жалост развитието на града изпреварва провинциалния манталитет на много от хоратс обитаващи Бургас.Нарочно не ги посочвам като Бургазлии,защото това е въпрос на усещане и щипка местен шовинизъм.
34.
до 33
16.11.2017 12:03:46
2
2
бургазлии точно това правят, махат се от тук и то най-вече всеки умен и амбициозен младеж след 18 години заминава и не се връща в родния Бургас
33.
Сооа
16.11.2017 08:35:24
10
4
Каквото и да се направи ново и хубаво в тая скапана държава-Бай Ганьо все ще е недоволен.Парадокс си остава въпроса,защо се оплаквате и вайкате а в същото време сте се забили да живеете и отглеждате децата си на място без развитие,при условие,че имате избор в тоя единнствен живот да сте на някое друго по развито и да спрете да се оплаквате ами да се хващате да бачкате...Тъп народ оправия няма!
32.
Петър
16.11.2017 08:08:23
3
2
Кажете на собствените си граждани, колко е издръжката на съоражението? Кой ще плаща? Баба и дядо с мизерните си пенсии? Или пък, младежта, която не работи, или пък работи за МРЗ?
31.
Желева
15.11.2017 23:45:25
2
3
Съоръжението е чудесно. Поздравления за жителите на Бургас!
Възможно ли е да се ползва и платформа, която да намаля дълбочината за да могат деца на предучилищна възраст да се учат да плуват, както е в другите европейски страни?
30.
До 46
15.11.2017 19:54:49
6
1
И значи,в този паралелен свят,в който живееш има град с име Бургас?
29.
глупак
15.11.2017 19:52:08
3
0
Спуквам се от работа от сутрин до вечер ,а уж работя за себе си като имам собствена фирма , а пък като се обърна все нищо ,
28.
в
15.11.2017 14:20:27
3
6
Половината тука не знаят, защото са били бебета или сперми, ама предния кмет, беше Йоан Костадинов. За същите пари/ милиони и милиони/ направи 2 градинки и 3 чешми.
27.
въй
15.11.2017 12:41:28
10
1
Аз не мога да разбера, защо са на Бургас две зали с олимпийски размери- едната в Изгрев, другата в Славейков? А какво правим със старите зали- Младост и в Зорница? Не беше ли по-удачно и в двата комплекса да се построят зали за масов спорт, които да могат да се самоиздържат?
26.
я
15.11.2017 12:37:23
9
0
В Бургас има нужди от зали и терени за масов спорт, а не от олимпийски спортни зали, които няма да могат да се издържат.
25.
стига веее
15.11.2017 08:28:36
8
9
Ей нямате угодия, като няма басейн - що няма, като има басейн -що го имало?
24.
Този
15.11.2017 08:22:45
12
4
Я!На какъв диспОт съм сложил началото азе! Сега, малко сурова информация за тези дребни душички дето кат " Матросов" бранят БЕжуто!
Кредит 15 мил. на баланса на общината! Кредитът е по програма Jessica, демек ако питате общината- без пари се дават тез пари! Та да продължим - една трета от кредита бил ниско лихвен, а другите две трети от търговска банка по пазарни нива! И започваме с въпросите: Какво e финансовото състояние на общината, да се натовари с още 15 мил дълг, защото е ясно,че проекта е икономически нецелесъобразен- за многознайковците 15 мил хвърлени на вятъра, които ще бъдат плащани от всички нас? Дали тези 15 мил не биха могли по-добре да се разходват, така че хем да имат социален характер, така и да не тежат на баланса на общината?
Най-общо казано, тУй бЕжу , е тотално неизгоден проект за общината! Ефекта от него, ще са нови 15 мил дълг на гърба на данъкоплатеца, без кой знае колко видим социален ефект!
За всички многознайковци под мен и тези над мен: Ако не разбирате това, което ви написах, мога да ви го напиша още веднъж по-бавничко, та да вземе да влезе нещо в главите ви!
23.
НеНаСелянията!!!
15.11.2017 03:19:53
5
4
Тъпунгерите от село дето плюят да отидат в настоящите басейни в Меден Рудник и във Френската - почти винаги са препълнени. Хората спортуват драги, а плуването е един от най-хармонично натоварващи тялото спортове. Детските групи са запълнени и неведнъж съм чувал треньори да отказват да приемат нови деца поради липса на места. Така че не обръщайте внимание на селяците-русофили, за тях спорт е да варят ракия и да пасат кокошки. Радвайте се на новата ни придобивка и да си пожелаем още повече деца да могат да практикуват водни спортове.
22.
Мичмана
14.11.2017 23:51:23
4
1
Ямболски хърби, да не съм ви видял горливите муцуни в БиЖуТу. Ша ва мачкам и ша ва фърлям по трима. Хаарби.
21.
До 33-ти
14.11.2017 23:24:02
10
2
Ти сериозно ли вярваш, че някой друг в Европа ще плати сметката и гражданите на Бургас няма да дават нищо? Сериозно, толкова ли си тъп?
20.
До 32-ри
14.11.2017 23:16:44
5
9
Тъпанар ,комплекса се строи по евро проект и няма нищо общо с местни данъци и такси , ама ти нали си професор пиши си по 130 реда безмислени нещастник !
19.
До 28-ми
14.11.2017 23:11:44
12
3
Льольо, този комплекс се строи с парите на бургазлии (по-точно парите, които ще връщат с лихвите бургазлии) и е нормално да се гледат на първо място интересите на гражданите. Ами ако се окаже, че с дадените пари е можело да се изградят басейни с олимпийски размери във всички бургаски училища? Това добре ли ще е или зле за децата плувци? И няма ли така всички бургаски деца да са плувци? Обясни каква е идеята на този строеж! Всеки един проект трябва да има някаква цел, нужда, която да задоволява. Определено не е за масов спорт, както написах, с тези пари можеха да се направят басейни за всички бургаски ученици и далеч по-близо до дома им. Пък и смятам, даже ти не мислиш, че могат няколко хиляди деца да плуват на едно място. Ако пък ще е за професионален спорт, нека видим какво е нивото му в Бургас, какъв е интереса на обществеността, успехите на национално и международно ниво, финансовата част, прогнозни приходи, икономическият интерес и очакваните резултати! Ако е само за провеждане на мероприятия, нека се каже - европейско, световно първенство, комерсиални състезания, какво точно ще се цели? Какви ще са ползите за града и какво ще получи Бургас, срещу този заем? Хубаво е да се строи нещо ново, но когато се строи с нашите пари, а е трудно да се видят ползите, освен радостта от новото, тогава въпросите са логични и на място, а вместо да се дават квалификации кой е хейтър и кой мишка, хубаво е да има отговори.
18.
do 19
14.11.2017 21:57:12
8
9
Това да не ти е плаж ве олююю. Масовия Бургазлия вика.Ти наясно ли си, че допреди 1-2 години всички деца плувци се блъскаха в басейна на Младежкия? Айде транспортната схема ви пречи, автобусите и те, ама басейна какво ви пречи ? Тоя пък другия препаратите взел да бори.Да е*а в**а м**А селска хейтърска утрепана.
17.
Ирена
14.11.2017 20:12:35
15
9
Горките, злобни и комплексирани некадърници само могат да лющят ракийката и да избиват комплексите си пред малките си клавиатурки. Айде- стойте си в собствения сос и да не сте стъпили другаде. Страхотен басейн! Красота!
16.
mizantrop
14.11.2017 20:12:33
12
12
За всички е ясно защо го строи Гепи Груп! Защото създателя на Боко Тъпото Валката Златния е собственик на Гепи Груп! За всички вече е ясно, защо отоплението на водата е неефективно и е на течни горива! Защото мафията на общиничката ни е обсебена от схемите на задкулисието! За всички е ясно, че отоплението на басейна можеше да стане от ТЕЦ-а ни! Бързо евтино и надеждно! За всички е ясно, че общинската мафия на града Бургас, работи срещу интересите на гражданите на града! Типичната мафиотска схема - отнемане на права и свободи - налагане на рекет и глоби! С този мафиот кмет града е обречен! Обречен на фалит и разграбване и разруха! Разруха на осраното саниране! Трябва да се искат оставките на всички мафиоти от мафията на общинския съвет и мафията на общината! Съд и дълги години затвор! Бургазлии?? СПИТЕ ЛИ?
15.
Kaloyan
14.11.2017 20:07:16
10
8
Страхотно! Уникален басейн, красота! Браво, кмете!
14.
zaplata.bg
14.11.2017 19:50:53
8
6
Кмета Слънце трябва ежедневно да посещава басейна със своята слънчева осанка да вдига градуса в залата .Другия вариант е 1седмично да се конфискува контрабанден газьол и нафта и да са подарява безвъзмездно на басейна за отопление или виден варненски аптекарски бос търгуващ с ЕФТИНИ горива да стани попечител спонсор на това високо разходно и неефективно спортно съоръжение за да се подържа оптимална температура на водатъ
13.
Бургас
14.11.2017 19:48:43
19
4
Навремето взимахме една топка и отивахме на което си искаме игрище, трябваше само да няма други играещи преди нас. Сега уж се изгражда спортна база, а всичко стои заключено и ако някой иска да поиграе с детето си половин час, трябва да приготви 5 лв. и да се съобразява с работното време. Условия за спорт ли създаваме, господа общинари или търговията над всичко? Щото и търговията толкова върви, всички проекти са губещи. Поне да бяха достъпни и да служат за нещо!
12.
Богомилова
14.11.2017 19:36:12
14
6
Поредния скъп проект, който уж трябва да развива спорта в града, но подобно на всички игрища ще стои заключен, Общината ще иска сериозен наем и на практика за масовия бургазлия съоръжението ще бъде недостъпно. Евентуално някой плувен клуб (с общинската субсидия), републиканско първенство за деца и през другото време ще е паметник на помпозно скъпите проект, които не се използват от гражданите, а от много тесен кръг хора. В очакване сме и на спортната зала за лека атлетика за 35 млн, но и там защо ли не си представям деца да бягат ежедневно и да увреждат ултра скъпата писта. Никой няма да ги пусне да тренират, а и една тренировка би трябвало да излиза към 10 000 лева, така че за концерти на Пайнер и Веселин Маринов ще се ползва основно.
11.
Осведомен
14.11.2017 19:14:15
13
9
При новите цени на водата, едно запълване излиза около 3 500 лв. Отделно за притопляне още 1000-1500лв. Помпи, препарати за почистване и т.н.ами 7-8 000 на седмица. Бълха го ухапала бургазлията дето дори не знае къде е басейна!
10.
Dr.GT2
14.11.2017 18:37:10
5
1
Хубав е! :) А осветление има ли? :D
9.
нмк
14.11.2017 18:19:00
12
4
Супер е новата база.От старата имам страхотни спомени от ученическите си години с приятелите ми,но условията бяха отврат-водата ставаше на тиня,понякога имаше счупени стъкла посред зима,топла вода се пускаше за по 5 минути,само сешоарите биваха....тъй че не хейтвайте
8.
Арго
14.11.2017 17:51:42
27
10
Само мазни хейтърски коментари ейй..на единия не му харесвало, другия по компетентен от строителите- не трябвало така, а така! Третия икономист се оказа да знаел колко пари от къде за къде и как... Всъщност четем коментари на простолюдието, което себе си не може да оправи , но знае всичко за всеки и въобще как стават нещата. Айде продължавайте си така. И децата си така възпитавайте и очаквайте някакъв плюс в живота.
7.
Проблем
14.11.2017 16:40:30
25
4
Не съм хейтър но ми се струва, че при толкова много пари може се да се помисли и за по- дълбок басейн с кули за водни скокове. Нито един от басейните в Бургас не разполага с подобно съоръжение, а това все пак е олимпийски спорт. Надали щеше да е толкова трудно и скъпо да се направят 1-2 кули с трамплини
6.
Fine Living
14.11.2017 16:32:45
14
12
С температура на водата 14 градуса носете си НЕОПРЕН 5mm с БОНЕ иначе хипотермията и грипа вие в кърпа вързана иначе е хубав ма е скъп
5.
Ба
14.11.2017 16:29:20
10
18
Отвън си е супер грозен. Да не забравяме че за да е сертифициран трябва да има и помощни басейни за разплуване. Май и футболно игрище щеше да има ама няма. Дано има ефект щото с басейна на Флората се получи много добре
4.
Местен чи
14.11.2017 16:08:59
22
8
Браво,страхотен е !
3.
one
14.11.2017 16:00:40
16
17
Kмете,открий редовна жп линия до СССР,да си хващат влака за степите русофилите,че ми омръзна да ги чета. Очевидно много народ иска да живее в комунизъм и мизерия!
2.
5445
14.11.2017 15:32:52
26
19
За сетен път се убеждавам,че бай Ганьо е жив,четейки хейтърите.
1.
Този
14.11.2017 15:26:11
28
25
Бижу, бижу за 15 мил, на които лихви ще се плащат, колко да е бЕжу?:)
Иначе " Цялата всичката Мара втасала" ние вземаме кредит на гърба на данъкоплатците, който кредит няма никаква добавена стойност, демек за непросветените ползи,било то и социални , които носи са много, много далеч от инвестициите!


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате!
Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Българският премиер предлага мигрантите, бягащи от война, да чакат на КПП-тата по външните граници на ЕС
Всичко в категорията
Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София Уникално! Показват с 3D потъналите кораби на Черноморието Задължителна система за мониторинг на отработените газове и разхода на гориво за новите камиони и автобуси
Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ) Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ)
Внасят вот на недоверие срещу правителството
Внасят вот на недоверие срещу правителството Мотивът е несправяне в сектор „Сигурност“
Всичко в категорията
Симеонов в сблъсък с премиера за оставката на зам.-министър, иска да я върнат на работа Окончателно: Младите ченгета от МВР и ДАНС ще преминават по-лесно в други спецслужби Елена Йончева внесе втори вот на недоверие към кабинета, ДПС ще го подкрепи Заради разнобой при „Обединените патриоти”: Тежкоболният Камен Плочев за малко да остане шеф на НЗОК Оставка на зам.-министърката, пътувала за 8300 лв. до Ню Йорк с пари за хора с увреждания БСП подкрепя Валери Симеонов за промени в Закона за хазарта Расизъм ли е, ако не искаш да те е срам, че си българин? Антон Кутев: Държавата хвърля цялата си мощ върху протестиращите майки на деца с увреждания (ВИДЕО) Слави Трифонов: Разбрах какво е да си истински нагъл Не виждам в тази й ситуация БСП да може да реши който и да е от проблемите в прокуратурата, още по-малко в медиите Търговската война се разраства: Тръмп налага десятък за внос за 200 милиарда долара от Китай
Тревожна драма: Първокласничката Дария и дружката й изчезнаха мистериозно!
Тревожна драма: Първокласничката Дария и дружката й изчезнаха мистериозно! Момичетата се изпариха от занималня, а близките им ги намериха след часове издирване на пейка пред блок в квартала им


Всичко в категорията
Разбра се кой е "червената маска", обрала казино Български ТИР в грандиозна крими история във Франция! Измамата е за колосалните 4 милиона евро Само във Флагман! Арестуваният в Сарафово се оказа популярна фигура от ъндърграунда, вижте кой е той Първо във Флагман.бг! Спецакция в Сарафово, качулки блокираха къща, има арестуван Футболният фен Станислав хвърлил ракетата по очната клиника, изпаднал в еуфория заради мач от Световното Ненормалник изстреля сигнална ракета по очната клиника "Св. Николай Чудотворец" в жк "Славейков" Зловещо: Край бърлогата на шесторния убиец от Нови Искър намериха нов труп! 67-годишен тегли кучета с колата си. Арестуван е До къде се докарахме! 13-годишният Красьо заведе възрастната си даскалица в гората, за да я изнасили и ... Пиян и без книжка потроши три патрулни автомобила Счупиха дрегера! Арестуваха Парашкев и Пламен да шофират мъртвопияни в Бургаско
Викат в съда премиера за турските ваксини
Викат в съда премиера за турските ваксини Общо четирима души са подсъдими, делото все още не е започнало по същество
Всичко в категорията
Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета Прокуратурата промени обвинението срещу убиеца на Ивета, иска го доживот в затвора Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица Ето кои са новите заместници на окръжния прокурор на Бургас Осъдиха бургаския адвокат Марин Стефанов - инсценирал подкупа на прокурор Ангел Георгиев Ексклузивно: Банкерът-беглец Цветан Василев получил сръбско гражданство Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Скандал! Кипърец налял близо 5 млн. лв. във фирма с водещата Радост Драганова, тя го изхвърлила от бизнеса Симеонов за рестарта на случая „Цонков”: Това е рутинна операция, няма проблем, само да не ходят в Турция Агенция „Медицински одит“ прикрива лекарски грешки, довели до над 10 смъртни случая (ВИДЕО)
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ)
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Срещу директорката Галина Александрова са подадени множество жалби, включително и за злоупотреби с евросредства, но при проверките не са открити нарушения


Всичко в категорията
Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта
Започва подаването на документи за кандидатстване в гимназиите
Започва подаването на документи за кандидатстване в гимназиите Това ще става както в училищата-гнезда, така и по електронен път
Всичко в категорията
Родител алармира за сериозен скандал в бургаското иновативно училище "Ал.Г.Коджакафалията" Остров Света Анастасия се превръща в сцена за театър, играят 3 постановки през лятото Флагман алармира МОН за 12-те деца, отхвърлени от елитното училище "Ал.Г.Коджакафалията", вижте как реагира министърът Сполука! МОН отчете най-високи резултати на матурата по математика Заради новите правила за прием: Родители на отхвърлените деца от ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" атакуват МОН Роботът Елф посрещна бъдещите гимназисти на училището по програмиране Ученици от Немската гимназия създадоха нестандартно арт пространство в училището Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ откри първия департамент в Бургас за повишаване на професионалната квалификация на учителите Протест пред елитното ОУ "Ал. Г. Коджакафалията": Деца и родители скандират "Искаме си тук!" Учениците от Търговската гимназия представиха града ни на Европейска олимпиада по статистика, поздрави ги губернаторът на Бургас Вижте позицията на директора на ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" за първолаците, отпаднали от класирането
Ясновидка за Боян Петров: Видях как спира дъхът му, лежи на една скала
Ясновидка за Боян Петров: Видях как спира дъхът му, лежи на една скала Трупът му го търсят отдясно, а той е отляво, твърди Николета


Всичко в категорията
Тъжна вест! Отиде си бургаският малчуган Ради, не успя да пребори рака Многодетна норвежка избяга в България, след като социалните й отнели шестте деца (ВИДЕО) Ексклузивно! Доброволецът, спасявал удавниците в Поморие: Ако имахме подкрепа от брега, братя Средеви щяха да са живи! Почернената съпруга на удавения в Поморие Христо разплака България, вижте разказа й за фаталния инцидент Братът на Михаил проговори пред Флагман за отвратителната истина, довела до двойния разстрел в Слънчев бряг Жестока драма! Вижте трагедията на братята, които се удавиха в Поморие 6-годишната Криси от Бургас се нуждае от 15 038 евро за лечение във Виена Безумие: Отнеха децата на българка заради високия й коефициент на интелигентност (ВИДЕО) Съвпадение или черна прокоба?! Емилия в смъртна опасност - 2 пъти катастрофира на едно и също място Испания спаси 408 имигранти в Средиземно море, акцията продължили през целия уикенд Извънредно! Млад бургазлия се самоуби в жк „Меден рудник“ (СНИМКИ)
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи!
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи! Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Знаете ли кой е дядото на патриота Валентин Касабов и какво е направил за България?
Знаете ли кой е дядото на патриота Валентин Касабов и какво е направил за България? На него Сталин посвещава 20 топовни салюта в Москва и го награждава с най-високото отличие за военни заслуги "Ал.Невски"
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза Нова версия: Мъж с качулка наръгал 11-годишната Никол и връчил ножа на Иван Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Ето го Атанас, който се самоуби след любовна драма в жк „Меден рудник“ (СНИМКА +18) Шокиращо! Серийният мастурбатор от „Меден рудник” вече на свобода, 6 майки го видели да се самозадоволява пред деца Мерцедес се натресе в паркирало БМВ в бургаския жк. „Меден рудник” Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО)
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди
Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Още с прерязването на лентата опашките в магазина показаха огромния обществен интерес от страна на местните

Всичко в категорията
Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк Само във Флагман.бг! Вижте кой спаси ударените от гръм щъркели в Айтоско Гръм удари щъркелово гнездо в Айтоско! Хора с големи сърца спасиха две от малките Айтос открива юбилейни „Славееви нощи“ на обновена сцена, вижте пълната програма Ексклузивно! Маскирана банда удари заложна къща в Айтос, взривиха тухлена стена и разбиха 2 каси със злато и пари Ето как паркират "баровците" на Айтос (СНИМКИ) Детски турнир за седми път взриви футболните емоции в Айтос (СНИМКИ)
Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ)
Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Снимков материал изпрати наш читател, който се надява, отреденото за деца място, да бъде ремонтирано


Всичко в категорията
Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения Парадокс! МБАЛ-Карнобат е на печалба, но няма лекари и загива Трогателен жест! Вижте как абитуриенти от Карнобат поканиха класните си ръководителки на бал (ВИДЕО)
Камен Донев гостува в Свети Влас тази събота! 32 преместваеми обекта и на трите плажа в Слънчев бряг са с нарушения Имаме 30 % ръст на френския пазар, българските туристи се връщат на Черноморието ни Слънчев бряг с иновативно приложение в помощ на туристите Ето как откриха сезона в Слънчев бряг, хотелиери очакват силно лято (ВИДЕО/СНИМКИ) Слънчев бряг откри сезона с обновена инфраструктура за 1.6 млн. лв. (СНИМКИ) Сезонът в Слънчев бряг стартира в петък, вижте как е било за първи път през 1959 г. (АРХИВНИ СНИМКИ) Димитър Бойчев към Симеонов: Крайно е да се затварят заведения заради силен звук Фестивал отново превръща Несебър в столица на детското творчество Променят организацията на движението по няколко улици в Несебър, вижте кои Отличия за Община Несебър за принос в българо-унгарското сътрудничество в сферата на образованието
Вижте как ще изглежда новата ясла в Ахелой (СНИМКИ)
Вижте как ще изглежда новата ясла в Ахелой (СНИМКИ) Кметът на община Поморие Иван Алексиев представи проекта за разширение на детската градина

Всичко в категорията
Вижте емоцията на детския футболен турнир „Флагман къп“ 2018 в Созопол (СНИМКИ) Созопол с първата сертифицирана едромащабна туристическа карта на черноморска община Лято, плаж, море ... На Bamboo Beach купонът вече тече Ужасяващо! Откриха трупа на младеж край Созопол, издриват самоличността му Протестно начало на старта на новия сезон в Созопол, кмет и министър изразиха несъгласие с наредбата за шума Кметът Панайот Рейзи и министърът на туризма Николина Ангелова откриха сезона в Созопол, очакват силно лято 2018 Страхотна новина! Морето край Созопол по-чисто дори от гръцкото Регионалното депо край Созопол най-модерното в България - произвежда ток от отпадъци Чакането свърши! Започва строителството на пасарелката край Атия Доброволци почистват Райския залив край Созопол по примера на бразилец (СНИМКИ) Десант на министри за старта на "Лято 2018" в Созопол, очаква се силен сезон
Къмпингуващите, окупирали незаконно Корал, реват: Лазим като хлебарки в шубраците, за да стигнем до плажа (ВИДЕО)
Къмпингуващите, окупирали незаконно Корал, реват: Лазим като хлебарки в шубраците, за да стигнем до плажа (ВИДЕО) Собственикът на терена ги набеди, че местили коловете, за да увеличават зоната за ползване


Всичко в категорията
Мореплавателят Дончо Папазов празнува в Царево 30-годишнина от обиколката на света (ВИДЕО) Само във Флагман.бг: Фиат изгоря като факла в Царево (СНИМКИ) Плаж „Корал“ обграден като концлагер, летовници вървят през трънаци, за да стигнат до пясъка (ВИДЕО) Рокада! Освободиха зам.-кмета на Царево Николай Христов, замени го Златина Кирякова Трагедия! Трупът на млад мъж изплува на плажа в с. Лозенец Майстори от Странджа предават знанията си на млади архитекти и инженери Лапчев: Плажовете ни трябва да са чисти, но защо сметката да я плаща жителят на Община Царево? (ВИДЕО) Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО) Удар! Закопчаха престъпници тарашили магазини в Созопол и Царево Изследователи от цялата страна се събраха на форум в Ахтопол Извънредно! Погват циганите в Царево, разчистват гетото им до лятото
Бастунът-стол на Лев Толстой привлича туристи в Ясна Поляна (ВИДЕО)
Бастунът-стол на Лев Толстой привлича туристи в Ясна Поляна (ВИДЕО) Писателят сам си го е конструирал и не е излизал без него, каза секретарят на читалището в приморското селце Денка Тодорова
Всичко в категорията
Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ) Всички язовири в Община Средец с концесионери, кметът: Пресният пример в Камено още ни е пред очите! Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец Екшън до училище! Арестуваха 15-годишен зад волана на краден „Фиат” Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ)
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо От ОД на МВР потвърждават за образувано досъдебно производство срещу Данчо Горския,  гръмнал демонстративно куче в центъра на града

Всичко в категорията
Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено
Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Кметът Жельо Вардунски приветства учениците и им пожела весело и ползотворно лято

Всичко в категорията
Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област Кметът на Камено Жельо Вардунски: 24 май е денят на духовно единение на нацията ни! Любимите книги оживяват пред децата на Камено Нафиркан бургазлия си спретна луда гонка с ченгетата, заби се бетонен блок
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа
Не виждам в тази й ситуация БСП да може да реши който и да е от проблемите в прокуратурата, още по-малко в медиите Интервю Всички интервюта Румен Овчаров пред „Флагман“: Не виждам в тази й ситуация БСП да може да реши който и да е от проблемите в прокуратурата, още по-малко в медиите
Не знам дали има голям смисъл да водиш битки, които си загубил предварително, казва опитният политик
Глас отвътре Всички , Расизъм ли е, ако не искаш да те е срам, че си българин? Циганията в двойните стандарти при прилагането на законите узакони циганската беззаконност и у нас. И е на път да узакони циганския имидж на България в Европа

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.06.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Можете да започнете да работите по нов проект и да подобрите отношенията с вашите партньори. Ако получите примамливи предложения, не се колебайте! Времето е благоприятно и за постигането на споразумения. Отделете внимание и на любимия човек! Покажете му отново, че го обичате! Оставете се на интуицията да ви води! Ще сгрешите повече, ако се вслушате в мнението на околните. Днес е по-добре да не разчитате на помощ. Имате достатъчно сили, за да се справите сам с всичко, което ви се изпречи на пътя. От любимите очаквайте приятни изненади. Старайте се да не вземате прибързани решения! Обмислете всичко, преди да предприемете действия! Дръжте думите и емоциите си под контрол! Полезно е през този ден да си спомните за миналото. Добре е да почетете покойниците. Ограничете контактите с непознати! Пазете се от интриганти и простаци! На дебелашките шеги „отговаряйте“ с мълчание! Ласкатели ще се опитат да приспят бдителността ви. Не им се връзвайте! Бъдете търпеливи, но пазете личното си пространство от досадниците! Не спорете с шефа, но ако той нагруби колегите ви, се опитайте да ги защитите! Отнасяйте се с уважение и към по-възрастните! Ако се наложи да избирате между справедливост и жестокост, не се колебайте! Днес е противопоказно да се обиждат и малтретират по-слабите. Отложете важните срещи и стартът на новите проекти за по-благоприятно време! Сега е добре само да завършите това, което сте започнали или да анализирате нещата, които сте преживели и да се промените. Семейните да внимават с децата, насърчете ги в стремежа им да станат по-добри! Този ден не е никак спокоен, а сега не сте във форма да се надбягвате с времето. Не се намесвайте в спорове за неща, които не ви засягат! Вместо да се самосъжалявате, си набележете цел и действайте! Може да започнете здравни процедури или да посетите козметичен салон. Ако в този динамичен ден се опитате да забавите темпото, може да се почувствате като звяр в клетка. Не се оставяйте да ви опитомят, отстоявайте си интересите! Без притеснения може да преговаряте с високопоставени началници, а у дома ви очакват с отворени обятия. Работете и се забавлявайте! Не вземайте прибързани решения! Внимателно обмисляйте всичко, преди да направите каквото и да било! Склонни сте сега да омаловажавате постиженията си, а не трябва. За решителни действия обаче не му е сега времето. Семейните ви отношения може да се влошат, ако не обсъдите проблемите. Това е ден, в който маските падат. Бъдете такъв, какъвто сте! Не се усмихвайте насила! Кажете това, което ви е на душата, вместо да преигравате в стремежа си да предизвикате съчувствие! Сега е време за решителни действия, но е желателно да не стартирате нови проекти. Днес сте непредвидими. Проблемите, с които доскоро не сте се осмелявали да се захванете, днес ще ви се струват лесни за разрешаване. Ако дължите на някого пари, е желателно да му ги върнете днес. Сега е моментът да изненадате тези, които обичате, с предложения, на които да не могат да откажат. Търсенето на работа може да е стресиращо. Безработните представители на тази зодия обаче  не са сами в това трудно начинание. Може да разчитате на подкрепа от приятели. В този ден е добре да се вслушвате в съветите на хората с повече опит. За да запазите семейния мир, правете компромиси!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип