×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно пред Флагман! Защо влакът отсече краката на това красиво момиче


Ексклузивно пред Флагман! Защо влакът отсече краката на това красиво момиче
Антония: Бях отчаяна и сама на автогара Запад в Бургас, за да се прибера в родното си село Буково, Плевенско
Тема в развитие
За силата на духа: Антония Чикова, която скочи пред товарен влак и остана без крака, спечели медал Познахте ли я? Тя е! Антония, която победи себе си Антония Чикова – девойката, чиито крака бяха отсечени от влак, живее втори живот. Номинирана е за "Спортист на годината" Погледнете в очите това чаровно момиче и му кажете няма ли право да живее Вижте усмихнатата Антония, която остана без крака, приятелите й помагат с благотворителен концерт (ВИДЕО) Антония, чиито крака бяха отсечени от влак, мечтае за ново начало: Силна съм, няма да пропилея втория си живот Ексклузивно пред Флагман! Защо влакът отсече краката на това красиво момиче Жестока драма: Скочилата под влака Антония видя изоставилото я семейство след 12 години Мургавият Ромео се отрече от скочилата пред влака Антония. Твърди, че не я познава Стана ясно какво е състоянието на самоубийцата от товарна гара в Бургас Ченгета отведоха приятеля на Антония, има ли вина за инцидента? Гаджето на самоубийцата от товарната гара в Бургас искал да си тръгне след инцидента, жепейци го спрели (СНИМКИ) Първо във Флагман.БГ! 21-годишната Антония е с откъснати крайници след самоубийствения скок пред влака на гара „Владимир Павлов” (СНИМКА) Извънредно! Млада жена се хвърли пред влака на товарна гара „Владимир Павлов” (СНИМКИ)
виж още
скрий
09 Ноември 2017, Четвъртък, 15:42 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: Авторът и личен албум

Разказ на 4 очи от болничната стая на 21-годишната Антония Чикова

Вижте останките от краката на тази 21-годишна жена – българка! Десният е без стъпало, отрязан до глезена, а левият – до коляното. Чудо е, че изобщо остана жива след  кървавата драма на релсите при жп прелеза „Владимир Павлов” в Бургас. Това е еманацията на всичкия абсурд, в който попадат все повече отчаяни и объркани млади хора.

И тази нощ, както и вчера през нощта, пациентите в отделението по ортопедия в УМБАЛ-Бургас няма да заспят.  Плачът от фантомната болка на вече несъществуващите части от крайниците ще раздира стаите, а дежурният лекар няма да е в състояние да предозира прелетите в изобилие в кръвта й силни успокоителни.


21-годишната Антония остана без стъпало на десния и с отрязан до коляното ляв крак

Екипът на Флагман намери днес Антония  Чикова спокойна и напълно адекватна. До нея, край болничното легло, е 54-годишната й майка – Марияна Чикова, която е пристигнала от плевенското село Буково веднага щом я информирали за опита за убийство на товарната жп гара на 6 ноември около 8,30 часа.

Връзката между майка и дъщеря е повече от силна, въпреки  че Антония е израснала в социални домове, понеже е едно от петте деца в семейстото на диабетноболния и трудоустроен Спас Чиков.

Първо я изпращат в дома в гр.Тотлебен, после в Пордим, където завършва  основното си образование, накрая я настаняват в жилище за социалнослаби ученици в Ловеч.

В Ловеч бедното момиче завършва средно образование в Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги.  Има сертификати  и от курсове по фризьорство и барманство.

„Това, че Тони учеше и израстна основно в социални домове, не означава, че сме я изоставили. На всички празници си идваше в Буково, когато се събираме цялото семейство. Проблемът беше в това, че баща й започна да проявява още на млади години признаци на шизофрения, заради което трябваше да се грижа и за него. Останахме и двамата без работа, но на децата ни бе осигурен що-годе нормален живот. Аз имам огромни съмнения, че човекът, с когото е била преди да скочи върху релсите срещу идващия влак, има вина за случилото се. Ще настоявам да се изясни кой е и какво е правил там с дъщеря ми”, казва Марияна Чикова.


Антония край Слънчев бряг през лятото, когато е имала средства за препитание

Историята, която ще ви разкажем по-долу е сверена като достоверност и със съученици на Антония от ловешката гимназия. Това, което те добавят е, че тя била изключително даровита като фризьорка и изкарвала добри пари, имала голяма любов с момче в Ловеч, с което ходели две години, но внезапно връзката им прекъснала, заради което, наранена, Антония напуска града  и пристига през пролетта в Несебър.


Любимата й татуировка. Ако някой иска да помогне на това мило момиче отново да повярва, че животът си струва, нека се обади на редакционните ни телефони. Ще го свържем с нея

Самата тя разказа пред Флагман следното:  Взеха ме ведвага на работа в хотел „Тиара Бийч” на Слънчев бряг като сервитьорка. Договорът ми беше за четири месеца по 600 лв. чисто. Понеже се справях отлично, заплатата ми беше реално още по-висока и шефовете бяха доволни.

Сезонът обаче свърши в средата на септември. Аз не се притеснявам от работа – прехвърлих се в близкото село Порой, където собственикът на една овощна градина, името му е г-н Димов, обеща да ни плаща високи надници за сортиране на ябълки. Лошото беше, че към края на октомври времето започна да става много студено, а ни държаха на полето, навън. Усещах, че в студа няма да издържа до първата си заплата и че трябва да взема мерки.

Пристигнах в Бургас с надежда да си намеря работя като сервитьорка. Настаних се при  моята приятелка Веси, която е на квартира тук. Тя ми каза, че няма нужда да й плащам част от наема.

Сутринта на 6 ноември, понеделник, се случи нещо, за което не искам да говоря. Просто разбрах, че и да се боря с този живот в този чужд град, няма да мога да изляза суха от битката.  Реших да си събера багажа и да си замина при майка в Буково. Да обмисля с нея нещата. Оставих 20 лв. на Веси, да не си помисли, че съм я „завлякла”  и тръгнах към автогара Запад.

Докато чаках да отвори гишето за билетите, видях този млад мъж, който вие, от медиите, сте взели за мой приятел. Той ме попита: Ти закъде си? Аз му отговорих: Не знам. А ти?

Той отвърна: И аз не знам. Запознахме се тая сутрин. Той беше по-зле с настроението от мене. Тръгнахме близо до релсите и тогава явно съм изгубила и последната капка вяра и съм скочила срещу идващия към гарата влак. Направих го в последната секунда, влакът не се движеше с висока скорост, аз просто бях загубила  смисъл да живея по начина, по който се оформяше, ако се прибера обратно в моя беден край. Много ви моля да оставите този човек на мира и да не го тормозите. Той няма нищо общо с моето отчаяние”, заключи Антония, повдигайки случайно лявата си ръка с татуирана на английски „вяра”.

Не настояхме да научим кое е изчерпало вярата й дотам, че да сложи край на живота си. Днес, пред Флагман, тя се чудеше дали някога ще може да ходи, колко ли би струвало, за да й сложат протези, но като цяло нямаше, заради силноупойващите лекарства, никаква идея за тежкото положение, в което е.

От ОДМВР-Бургас отказват информация за мистериозния млад мъж с ромски черти. Той бе отведен за разпит – виж нашата ТЕМА В РАЗВИТИЕ.

Майката на Антония обаче настоява да знае кога точно се е появил този младеж, защото смята, че има връзка с личната трагедия на дъщеря й.

В категории: Животът


33
Коментара
33
Коментара по темата
33.
33
12.11.2017 15:11:59
0
1
ПОВЯРВАЙТЕ МИ
ЕДИН ДЕН ХОРАТА ВИНОВНИ ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ В КОЕТО СМЕ СЕГА .....
ЩЕ ИМ СЕ ВЪРНЕ СЛЕД ГОДИНИ ....И ТО С ЛИХВИТЕ
ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ...ТУК ДАВНОСТЕН СРОК НЯМА
КОЛКОТО ПО КЪСНО ...ТОЛКОВА ПО МРЪСНО
А ЩЕ НИ УБЕЖДАВАТ ,ЧЕ СМЕ БОГАТ НАРОД "85%" И ЧЕ ЖИВЕЕМ МНОГО ДОБРЕ НА ЧЕРНО МОРЕ....АМА ДРУГ ПЪТ
ДАНО СЕ НАМЕРЯТ ДОБРИ ХОРА,КОИТО ДА И ПОМОГНАТ И ДА ПОВЯРВА В ДОБРОТО ОСТАНАЛО В НЯКОИ ДОБРИ ХОРА
32.
не ви е срам
11.11.2017 23:14:57
0
3
момичето останало без крака те коментират глупаци ли сте
31.
Anna
10.11.2017 22:14:21
0
0
Komentarat ne beshe do teb , taka che nqma nujda da te syrbi ili da te boli ili kakvoto i da e.
Tuka kakvo da se obqsnqvam pod takova zaglavie. Bye bye
30.
Anna
10.11.2017 22:10:18
1
1
doi: 10.4088/JCP.15m09882
29.
German -do 28-Anna
10.11.2017 21:53:43
3
2
Boli ma huia za tvoita magistratura!?!?...
28.
Anna
10.11.2017 21:23:18
3
1
До 19. Аз пък тъкмо си пиша магистратурата в Германия и съм напълно запозната с тази тема, както и с актуалната литература . Преди 10 години може и да е било така
27.
Nqkoi tam
10.11.2017 18:17:30
0
3
Tova ne e nachina predi godini i az se opitah da se samouviq prestoqh v dolnicata okolo sedmica meseci sled tova vsichko mi beshe bezrazlichno no vidqg zvezdichka nadejda i prodaljih napred ne che sega vsichko e ok no sam dobre sluchiloro se sluchilo nqma vrashtane nazad milo momiche gledai napred kakvoto i da te e nakaralo da go napravish go zabravi trudno e znam nese zabravq no gledai napred
26.
alone
10.11.2017 17:05:49
1
1
...................................
25.
Потресена
10.11.2017 16:03:36
0
19
Под такава трагедия продължавате да се заяждате един с друг.. За нас българите няма съчувствие.. Уважете болката на момичето. Не я съдете и не философствайте без да знаете историята и. Слънчево момиче, живота е труден, но прекаран с любими хора е прекрасен!
24.
*********
10.11.2017 15:24:10
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
palqr
10.11.2017 14:38:21
3
2
da iba maikati chukndur are e shefe are che nqmam tarpeniq ako si ot dalech kaji shti pratq taksi
22.
palqr
10.11.2017 14:36:27
2
1
do 18 ako iskash ela do vhoda na panteona v morskata qz shte chakam da vidim kva si marshichka da ne se obadish na chichko policai i da naseresh are az sam svoboden ela da ti iba maikata chakam otgovor
21.
Опи
10.11.2017 13:00:10
0
2
Курти незнаей , че по филмите и клиповите оръжията са истински ТъПънаР
20.
анонимен
10.11.2017 12:18:42
0
3
ще и пиша пак ако иска може да ми отговори до няктде имаме нещо общо
19.
До Anna
10.11.2017 11:11:04
1
3
Знам, защото съм психолог от 10 години. Сверете си часовника.
18.
do 17
10.11.2017 10:10:21
1
5
ei gei maluk rakata ti shte e kolkot hyq mi malymnik

mnogo jalko za momicheto kolkot i da e bila otchaqna bez tozi incident jivota i mojeshe da e dryg
17.
palqr
10.11.2017 08:14:30
5
3
Do 10 :Maluk uspokoisa maikati da ne ti e sprqla stinkite za kifla s marmalad spokoino dishai dalboko izzakaise isperi edna chikiq kato maj pii nqkoi rakiq i nedei pisa na batkovci sas race kolkoto tebe hahahxa
16.
*********
10.11.2017 03:40:00
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
15.
wgdi
10.11.2017 00:05:00
1
16
Божееее....снимали отрязаните крака на момичето. От всичко правите сензация?! Вие деца нямате ли??? Ами ако им се случи нещо подобно, ще отидете ли да ги снимате???
14.
Jiijh
09.11.2017 23:36:32
0
11
В ДЪРЖАВНАТА МБАЛ ЩЕ ВИ "ОТРЕЖАТ" КРАКАТА А СЛЕД ТОВА ЩЕ ИЗВИКАТ МЕДИИ ЗА ДА ИМ ПОКАЖАТ КАКВО Е ОСТАНАЛО ОТ ВАС. БРАВОС ДРУГИТЕ ВАДЯТ СПАСЕНИ, ПРИ ВАС САМО ТОВА
13.
оффф...
09.11.2017 23:34:30
4
10
Съжалявам за горкото момиче :( Госпожо Касабова, начинът по който уточнявате "тази 21-годишна жена – българка!" какво трябва да означава? Че ако не беше българка нямаше да заслужава съжаление ли?
12.
АНТОН
09.11.2017 23:14:39
4
11
животът е прекрасен в най-хубавия град за живеене.Аз виждам навсякъде щастливи и усмихнати хора с пълни джобове с пари.Всички работят и ходят на дълги круизни почивки.УФ май-пак съм задрямал и сънувам управлението на Патриотите!
11.
Anna
09.11.2017 21:49:36
3
13
До 6
Незнам от къде сте чели, но повечето опити за самоубийства се извършват спонтанно.
10.
КурТи
09.11.2017 21:37:10
5
19
4-ка, palqr недохранен. С какво ще се застреляш, бе лайно, с пиратка ли? Или си як маняк и веднага ще те снабдят с истински пушкало, като по филмите и клиповете. Защо си мислиш, че непременно ще умреш, ако си стреляш в празната глава, бе Мунчо? Не разбираш ли, че момичето дори няма "блок" от който да не може вече излиза, защото бори сама живота откакто се помни бе, педалче мамино. Излъжи сега майка си, че ти събират от училище пари за театър и бягай да си вземеш половинка пико. Шмъркай и мечтай, докато още имаш някаква мозъчна дейност.
9.
Александър
09.11.2017 21:32:32
2
10
Флагман...
Ще горите в ада толкова сте жалки...
8.
89
09.11.2017 21:32:21
0
13
Много ми е мъчно за хора,кпито в най-хубавата си възрадт да обеьверени и не намират стимул.Трудно е с около 500 лв. да живее човек с разходи за квартира и т.н.Дано има добри и по-заможни йора да й помогнат-тя може да работи и така в седнало положение,когато се пооправи.
7.
крис
09.11.2017 21:05:52
4
2
антония ако четеш тук бих искъл да говоря с вас
6.
0000
09.11.2017 20:49:20
5
12
Странно ми се струва как така в последния момент е решила да скочи. Стотици психологически изследвания доказват, че когато човек реши да се самоубие, го планира и обмисля дълго време.. Не може да му щукне току-така. Странна история. Много жалко за това прекрасно момиче :(
5.
3w
09.11.2017 18:55:09
6
39
Момичете е минало през какво ли не и е оцеляло, дори е изкарала сезон в Слънчев Бряг и е работила на полето, но Бургас я довърши за 2 дни.
Не съм чул и една добра история свършила тук.
Тези които имате нещо останало в главата трябва да се спасявате.
4.
palqr
09.11.2017 18:37:27
9
13
tova e nai tapiq nachin da se samoubiish,az ako sam shte se zastrelqm ili neshto drugo koeto da sam siguren che shte umra ne da ujiveq i da sam sakat ili da se mucha bahti tapite hora da skochish sreshtu vlak trqbva da si ili pros ili da imash shizofreniq i sq ko bez kraka to malko e skapan i truden jivota mi sq v invalidna kolichka nqma da mojesh da izlezesh navun ot bloka
3.
.........
09.11.2017 18:28:18
22
6
Пробвай пак.Може и да успееш и да не чакаш състрадание и пенсия.
2.
Вяра
09.11.2017 18:14:57
2
40
Мило дете това което стори със себе си не бе решение сега няма да си по добре жалкото е че ще съжаляваш а връщане назад няма.
1.
незначителен
09.11.2017 18:07:25
1
11
Не настояхме да научим кое е изчерпало вярата й дотам, че да сложи край на живота си. Днес, пред Флагман, тя се чудеше дали някога ще може да ходи, колко ли би струвало, за да й сложат протези, но като цяло нямаше, заради силноупойващите лекарства, никаква идея за тежкото положение, в което е.


ако ще смяташ цената на протезите, не е редно да си причиняваш нуждата от тях
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори