×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изграждат обход на бургаския ж.к."Меден рудник", за да облекчат трафика по бул."Захари Стоянов"


Изграждат обход на бургаския ж.к."Меден рудник", за да облекчат трафика по бул."Захари Стоянов"
Това е най-вероятното трасе на т.нар. обходен път, който се очаква да бъде изграден през 2018 година
07 Ноември 2017, Вторник, 03:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Идеята е да се облекчи трафикът по бул."Захари Стоянов"

1,2 млн.лева ще бъдат осигурени за обход на бургаския ж.к.”Меден рудник”. Новината съобщи в събота премиерът Бойко Борисов, но информацията, която би следвало да е от изключително значение за 50-60 хил.бургазлии, живеещи в най-големия комплекс, не получи сериозен медиен отзвук.  Темата на деня бе друга, а и министър-председателят бе хиперактивен и даде достатъчно хляб на средствата за масова информация.

От думите на Борисов стана ясно, че идеята е да се облекчи транзитният трафик по бул.”Захари Стоянов” – една от основните пътна артерии на комплекса.

До този момент не бе известно да се изгражда обход на „Меден рудник”, което безспорно си е новина. И тъй като премиерът не съобщи кой знае какви подробности, а само уточни, че ще „осигури 1,2 млн.лева”, днес Флагман.бг се опита да разбере къде ще се намира споменатият обход.

От Община Бургас съобщиха, че става въпрос за рехабилитацията на съществуващ републикански път, който бил в окаяно състояние.

Проверка по партидата на ОПУ Бургас в Агенцията за обществени поръчки (АОП) показа, че няма обявена подобна процедура. Флагман.бг направи официално запитване,  но институционална информация вероятно ще има утре.

Междувременно узнахме най-вероятното трасе на т.нар. от премиера „обход на „Меден рудник”. Проектът е изготвен и е на сума, сходна до тази, която спомена министър-председателя.

Става въпрос за разширяване на пътя от Черни връх в посока Горно Езерово и кариерата на Андела (между квартала и Братово), сливането му с бързата отсечка към АМ „Тракия” край Българово.  По този начин целият трафик от Средец ще се изнесе към магистралата без изобщо да влиза в Бургас.

В категории: Пътна обстановка


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
???
07.11.2017 16:59:28
0
2
А пътя Долно езерово- Полски извор, минаващ през сметището кога ще го оправите, защото има участъци невъзможни преминаване?
10.
до кмета
07.11.2017 16:29:14
0
2
по добре да мине през вилите, стария миньорски път, през шилото
9.
До 1
07.11.2017 13:07:21
1
2
Пълни простотии бълваш
8.
До 1
07.11.2017 13:05:22
0
2
Абе човек,ти минавал ли си скоро по пътят за Горно езерово? Пътят е трагедия.Има нвколко гадни дупки,където хората,минаващи всеки ден си ги знаят,и карат в насрещното,но хора,минаващи за първи път,не повтарят.Горно езерово беше много зле с автобусите.Сега са по-начесто.Все пак и там живеят хора.Нови автобуси??? ТЕДОМите са при нас :D
7.
е и?
07.11.2017 12:43:55
0
1
Този път преди наводнението беше под всякаква критика. Изпочупих си колата там. Както и пътят Черни връх- Полски извор- беше като лунна пътека. Трябваше водата да го отнесе, че сега да се правят на герои, че щели да го оправят. Ама за винетки събирате пари.
6.
Дернев
07.11.2017 09:47:54
0
7
Ямбол-Средец и от там към границата и морето. Далече от града изнсяйте трафика. Той се развива много по-бързо от мисълта ви. Досега трябваше да сте го разбрали.
5.
До 3
07.11.2017 09:37:22
4
3
Не може разширяване, защото там е на батко ми бензиностанцията!
4.
Гошо
07.11.2017 09:10:50
1
8
Пътя е предназначен за каналджиите...от селата до Средец по този път се движат трафикантите от 2013 до сега...излизат бързо на АМ "Тракия" и до София
3.
Облекчение на трафика ???
07.11.2017 09:06:19
1
15
И за кого ще е това облекчение? Задръстването за М.рудник е ежедневие от как измислиха тая бус лента. Вместо да изсипвате пари в нивата,вземете разширете пътя от кръговото до входа на меден рудник.
2.
То един път ...
07.11.2017 08:41:09
1
14
То пък от Горно Езерово до "Бриколажа" един път !!!Осеян с отворени ями и накъдрен като морска вълна от самосвалите на кариерата дето ги товарят с по 40 тона..Колите минали оттам за Созопол повече не повтарят и пак си карат през Бургас !
1.
Ютолерантен
07.11.2017 08:17:35
11
13
Истинската причина е, че оправят пътя на "ромите" от Горно Езерово, като дойде време за избори, там се регистрират хиляди на един адрес и после герб бие... Те затова и всички нови автобуси са по линията за Горно Езерово, не Долно....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях? Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Рецепта за пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Огнен ад в сърцето на София, гори сграда срещу джамията Сграда в непосредствена близост до реновираната сграда на Централните хали в София пламна по време на бурята Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Психологически блокажи, които ви пречат да отслабнете Ограничаващите ви вярвания подхранват самосаботажа около храната Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Инж. Петър Кънев: „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“ Когато БСП управлява – го прави с грижа за хората, казва водачът на листата
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори