×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! През ноември Рибите да направят себеанализ, Скорпионът да се пази при секс, Стрелецът да внимава с думите


Само във Флагман.бг! През ноември Рибите да направят себеанализ, Скорпионът да се пази при секс, Стрелецът да внимава с думите
Светлана Тилкова е най-добрият астролог в България
05 Ноември 2017, Неделя, 20:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте съветите на най-добрия български астролог Светлана Тилкова, направени специално за читателите на Флагман.бг
1 – 30 ноември 2017 г.

Уран е ретрограден в Овен

Дори и в инертните хора със семпла душевност и закърнели интелектуални потребности ще проблесне желанието за промяна, за нещо ново в делника, за ново знание, при това постигнато без страх и притеснения от неизвестното. По-напористите хора ще са склонни дори към словесна агресия, за да накарат околните да погледнат с интерес към новото, плашещото, непонятното. Не бива да прекаляваме в битките си за надмощие, за да не се окажем победители, но губещи.

1 – 23 ноември 2017 г.

Нептун е ретрограден в Риби

Ще бъдем принудени, неочаквано за някои, да преосмислим начина си на живот, дори и чрез повече мигове на самота и себеанализ. Време е за пореден път да осъзнаем и изчистим сериозните си кармични грешки от минали прераждания или натрупаните в този живот. Подсъзнанието ще ни подскаже как да го направим.

1 – 30 ноември 2017 г.

Хирон е ретрограден в Риби

Хирон със своята ретроградност в Риби, съвпадаща в част от времето и с ретроградния Нептун в Риби, блокира лекомислените действия и потиска стремежа ни да работим в своя полза чрез вреда на околните. Лесните начини за печелене на пари, желанието за бягство от големите отговорности или опитите чрез хора на власт да се получат незаслужени блага ще бъдат бързо наказвани.

5 ноември 2017 г.

Меркурий в Стрелец

Не бива да се поддавате на влиянието на планетата в Стрелец и да се разпилявате в различни занимания, които ви отнемат възможността да се заемете с градивни дела. Внимавайте с думите си, не си печелете врагове заради критика или изречени обидни квалификации.

Секстил Слънце–Плутон

Стремежът ви да получите от живота най-доброто е разбираем. Вярвате, че го можете. Готови сте да предприемете пътувания, но внимавайте с финансите си.

7 ноември 2017 г.

Венера в Скорпион

Вашата силно изразена сексуалност е причина да привличате обожатели, но се пазете от инцидентни сексуални контакти, за да си спестите бъдещи проблеми, ако сте семейни. Не е изключена неочаквана бременност при жените, която може да се окаже нежелана и да се превърне в житейската им драма.

Опозиция Венера–Уран

Склонни сте да се влюбвате и на мига да се отдавате на емоцията и страстите си. Ако не сте предпазливи, сами ще сте си виновни за разочарованията, които ви чакат, още повече че не съзнавате кога е подходящият момент да се отдръпнете.

9 ноември 2017 г.

Лилит в Козирог

Засилени са кариеризмът и индивидуализмът ви, особено ако имате това положение на Лилит във вашия рожден хороскоп, а неподчинението ви и стремежа към власт на всяка цена работят във ваша вреда.

Тригон Луна–Хирон

Интуицията и желанието ви за полезност към хората и обществото са засилени. Аспектът тласка към бързата изява на качества и заложби, но само ако сте отговорни.

11 ноември 2017 г.

Тригон Сатурн–Уран

Дразните всички около себе си, ако сте работохолици, темпераментни хора и не обичате да живеете спокойно и монотонно. В днешния ден аспектът засилва желанието ви за работа и за бурни веселби. С удоволствие работите допълнително и свършвате задачите си бързо.

Куинконс Марс–Нептун

Вместо да работите, ако имате незавършени задачи, сте се отдали на мечти, свързани с напълно нереални фантастични неща, които обаче сте убедени, че ще постигнете. Ако никой не ви подкрепя, слезте на земята и ще се уверите колко по-добре се чувствате.

13 ноември 2017 г.

Съвпад Венера–Юпитер

Отдалече е видима и осезаема сърдечността и топлината, която струи от вас, но нека бъде с мярка. Бъдете умерени в щедростта си както в личния живот, така и на работното място. Успехите и признанието ви съпътстват.

Тригон Венера–Нептун

Чувствителни и бликащи от емоция сте заради влиянието на този аспект. Привързвате се силно към партньорите си, но не трябва да се превръщате в техен придатък, загубвайки своята самостоятелност и индивидуалност.

Тригон Юпитер–Нептун

Приспособявате се с лекота към нова социална среда. Готови сте да проявите състрадателност и да облекчите страданията на нуждаещите се от помощта ви хора, но не бива да правите непоискано добро.

Квадратура Меркурий–Нептун

Във ваша полза е да слезете от облаците на мечтите и илюзиите, които градите, за да организирате живота си с лекота, особено ако станете по-практични.

16 ноември 2017 г.

Опозиция Луна–Уран

Във ваша полза е да живеете организирано. Ако имате до минута разчетено време за денонощието, ще си осигурите спокоен, успешен делник, протичащ в ненатоварващо темпо.

Опозиция Лока Фортуна–Хирон

Трудно ще се справите с влиянието на този аспект, защото Хирон засилва материалните ви стремежи, а Лока Фортуна настоява да ги осъществите с много труд, без опит да изземете с непочтеност и измама нечие финансово статукво. Водите предварително загубена битка за нещо, което не заслужавате.

18 ноември 2017 г.

Новолуние в Скорпион

Откажете се от експериментите, особено от свързаните с материалното начало. Бъдете умерени, не проявявайте агресия и се постарайте да спечелите околните с доброта, с готовност за компромиси вместо с напористо налагане на вашите правила.

Съвпад Слънце–Луна

Не бива да се вживявате в преродени гуру само защото сте си внушили, че сте дошли на този свят със Съдбовно наложена мисия, която съществува единствено във вашите фантазии. Трудностите в този ден ще са много, но не бива да се отказвате от поставените цели и текущи задачи. Не ги отлагайте.

Съвпад Луна–Венера

Аспектът ви помага да наложите спокойствие там, където сте. Общувате леко и с удоволствие. Идеални събеседници сте, дори и да не обичате да говорите и изслушвате. Днес сте нетипично склонни да се отдадете на удоволствия, но нека е с мярка.

19 ноември 2017 г.

Тригон Меркурий–Лунен възел

С думите, които изричате днес, имате възможност да творите положителна карма, да претворите негативната в положителна или неутрална. Сторете го без колебание, за да си гарантирате, че околните няма да ви вредят заради вашето нежелание да простите и да поискате прошка.

Квадратура Марс–Плутон

Ще се опитате неуспешно да постигнете целите си с агресия. Съветвам ви да се контролирате и да не я пускате в действие нито физически, нито пък да обвинявате с острия си език. Умереност във всичко – това е житейското мото на днешния ден, ако не искате неочаквано и за вас самите да ви отговорят също с насилие.

22 ноември 2017 г.

Нептун преминава в директното си движение Неочаквано и с лекота ви помага да излекувате старите си душевни рани и да възстановите съсипани отношения.

Секстил Луна–Венера

Обградени сте с приятели. Стремите се в днешния ден да крачите през живота леко, в прекрасна среда, не само по отношение на физическата красота на хората, а и като интелектуално и душевно изживяване.

Секстил Венера–Плутон

Прекалено сте чувствителни, чувствени и с развита сексуалност, тласкаща ви, поне в мислите ви, към много връзки. Стремежът ви в днешния ден да бъдете с няколко интимни партньори може да доведе до провал на сериозна връзка и отказ от вече планиран брак. Струва ли си емоцията онова, което ще изживеете впоследствие.

24 ноември 2017 г.

Квадратура Меркурий–Хирон

Не давайте обещания и не се доверявайте на обещания. Аспектът предупреждава за провал заради липса на внимание и вредна доверчивост. Склонни сте да залитнете към апатия, инертност и нежелание да се развивате, което няма да е изявено само през този ден, а и през месеца и годината. Безкомпромисно отказвайте предложение да се влеете в духовно учение, което е прикритие на секта.

Тригон Венера–Хирон

Доволни сте от запознанствата, срещите и разговорите си в личен и в професионален план. Денят е особено успешен за говорителите, за представителите на институции, за организиране на изяви, както и за смяна на професионалното поприще.

25 ноември 2017 г.

Тригон Меркурий–Уран

Обмислете отново плановете си и преценете дали точно днес е настъпил моментът за активни действия. Спазвайте дадените обещания и очаквайте в отговор на вашата коректност нови приятели, на които може да разчитате.

Квадратура Венера–Плутон

Мечтаете да срещнете идеалната за вас половинка, но може да пропуснете момента. Разочаровани, сте готови да общувате с различни партньори в днешния ден, за да прикриете проблемите си, които са преодолими, ако знаете точно какво очаквате от бъдещите си житейски спътници.

28 ноември 2017 г.

Съвпад Луна–Хирон

Предпазливостта е задължителна, защото усещането за дисхармония и слабост може да причини вътрешни страхове, силни мисъл-форми и мании, които да доведат до тежки последствия за вашата психика.

Съвпад Меркурий–Сатурн

Разумът ви е водещ в този ден. Правилно преценявате обстоятелствата и взимате вярното решение. Дори приказливите ще са склонни по-малко да говорят. Може да сгрешите заради прекалено взиране и докато вземете решение, вече да е станало късно и от него да няма смисъл. Възползвайте се на мига от възможностите за промени.

30 ноември 2017 г.

Тригон Луна–Сатурн

Не смесвайте чувствата и професионалните си задължения. Ако имате важна задача, забравете околния свят, докато не я завършите. Не позволявайте да ви се пречи и загърбете този, който се опитва да го направи.

Квадратура Юпитер–Нептун

Заради този аспект сте лесно податливи на чуждо влияние, особено когато нещо ви е впечатлило. Аспектът ви тласка към грешки в отношенията с околните.

В категории: Животът


1
Коментара
Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 1
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
1
Коментара по темата
1.
агент 007
05.11.2017 22:01:20
0
7
Стига с тия "врачки" , никой незнае бъдещето. Ако искате да ви се случат хубави неща отидете в църквата,запалете по една свещичка и бъдете добри,честни и справедливи към всички хора.Тогава и на вас ще ви се даде! Имайте вяра в доброто,борете се за него !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори