×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Багери нагазиха на плажа в Слънчев бряг. Унищожават ли се дюните? (СНИМКИ/ ВИДЕО)


Багери нагазиха на плажа в Слънчев бряг. Унищожават ли се дюните? (СНИМКИ/ ВИДЕО)
Така са събрани дюните в Слънчев бряг
19 Октомври 2017, Четвъртък, 10:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман.бг

Според вицепремиера Валери Симеонов зад фирмата-концесионер на плажа стоят братята Маргини


Багери събраха пясъка от Централния плаж на най-големия български курорт Слънчев бряг и образуваха двуметрова дига, която е залепена почти до плажната алея, алармират читатели на Флагман.бг.

Мнозина се възмущават на предприетите дейности и смятат, че те унищожават дюните. Според експерти обаче така не се унищожава нищо, а напротив - съхранява се красивият златен пясък на Слънчев бряг.

Преди години подобно нещо правеше на Северния плаж на Бургас и бившият наемател Атанас Атанасов. Разликата бе очевидна за всички, но както Атанасов сам споделяше -  това не му е вменено в задълженията по договор, а го прави с инвестиция от собствения си джоб. За събирането и разстилането на пясъка сумата е 100 хил. лв., твърдеше концесионерът преди години.

Вероятно толкова и струва на концесионера на Централния плаж в Слънчев бряг да предприеме тази процедура. 

Официално собственик на плажа се води софийска фирма, но според вицепремиера Валери Симеонов зад нея са братята Маргини.

Наш читател ни изпрати тези снимки, на които се вижда, че събирането на дюните е започнало скоро.









В категории: Несебър


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
до глупаците
20.10.2017 09:00:40
1
1
Дейба тъпите дюни ,на кой са му нужни,пък това е дига да пази от вълните,там дюни НЯМАА
5.
Гост
19.10.2017 16:15:59
2
6
Дюните се самоунищожават. Ако има спрени багери до тях, ходят и се бутат сами в греблата им.
4.
Драги ми смехурковци:
19.10.2017 16:04:18
4
7
Вие да не живеете в планината,да попитам???Това,което се прави,се нарича ДИГА,тъпунгери и служи за предпазването,както на хотелите,така и на най-важното плажа.На прокет дигата се разстила и по този начин се увеличава плажа дебили прости,търсещи под вола теле.
3.
Съни бийча
19.10.2017 14:57:55
3
12
За дюните не знам, ама на вас са ви унищожили последните мозъчни клетки вече. Бахти тъпите журналя.
2.
Гларус
19.10.2017 14:00:00
2
12
На туй му викат брегоукрепване , че зимата морето да не влиза в бутиковия 4 звезден хотел с червения цвят :) който е на пясъка издигнат ;)
1.
Как не
19.10.2017 12:44:35
2
12
Унищожават се с разбира се само Полицията защо е толкова пасивна в този район ???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство
Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори